Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.26 0 0 423
Ez az oldal egy nem semmi leírást tartalmaz. Az idézett mondat is mindent elárul. Ha a szervezetemben ilyen szintű elektrolizis zajlana, nem élnék többet mint max. 15 perc....

Volt még pár mondat ami nagyon tetszik :

"megelőzi az agyvérzést (klinikai tesztek igazolják, hogy
35%-kal képesek hígítani a vért) és a szívinfarktust"

Ez aztán nem semmmi, tényleg mindenre jó. Hogyan is hígitja a vért pontosan? És pontosan hol is van az a bizonyos klinikai teszt?

Vajon mi az a KOI sp tartalom? Megkérdezném tőle - mármint kicsit pontosabban... Könnyen oxidálható szerves anyag tartalom... Hihetetlen... És mi van a nem szerves mérgekkel? Pl. nehézfémek, különféle vegyi anyagok....

"A pH-érték savas irányba tolódott, mely a szervezetben lévő savak (tejsav, húgysav, kénsav, stb.) távozására utal"

Aki valaha csinált méregtelenítő kúrát - diéta, léböjt, stb - és méregette magát, vizeletét, vérét pH mérővel az tudja, hogy ennek pont az ellenkezője igaz.......
Szép lenne ha kénsav távozna csak így belőlünk.... Főleg ha bennünk is lenne ilyen az emésztőrendszeren kívül...

És az ára a legjobb. A Metróban kevesebb mint a fele...

Az egész oldalt kommentálni sem érdemes akkor blődség az egész leírás.

Az ingyen letölthető E-számos könyvnekamit reklámoz, hogy ingyenesen letölthető... Hogy is fogalmazzak finoman.... Sajna nem Ő írta, nem biza. Több civil szervezet állította össze eme kiadványt, ingyenesen fellelhető a neten mindenki számára. Ő most hírdeti mint saját kiadvány, és örüljük, hogy ingyen letölthetjük.

A kedves hölgynek van még egy klassz oldala:

http://www.tisztaivoviz.hu/

És két szuper idézet az oldalról de van belőle pár:

"Hatására a víz rendezett szerkezetűvé válik, és közvetíti a mágneses energiát, az élő szervezetbe jutva képes átstrukturálni a test folyadékrendszerét."

Igen, csak kár hogy erről a víz nem tud. A víz az un. diamágneses anyagok közé tartozik, de ezt persze nem kell neki tudnia.... Mellesleg ha bármi "átstruktúrálná" a szervezet folyadékrendszerét, szerintem komoly bajok lennének...

"Ha fürdővizünkbe 10 literenként 3 dl mágnesezett vizet öntünk, ennek hatására az összes víz mágnesessé válik és így is élvezhetjük jótékony hatását"

Csak úgy felmágnesezi az összes vizet. Nem lenne jöbb mindjárt a vízműveknek ezt felajánlani, mennyivel jobban élhetnénk.

Igazából szóra sem érdemes az egész, csak baromi bosszantó, hogy ennyire hülyének nézik az embereket....

Attila
Előzmény: Zottjoghurt (421)
.psp Creative Commons License 2008.02.26 0 0 422
Ez is ugy Dr ahogy én bakter....


vagy analfabéta.
Előzmény: Zottjoghurt (421)
Zottjoghurt Creative Commons License 2008.02.26 0 0 421

Dr. Gyarmati Zsuzsanna vagyok...

Az egyenáram hatására elektrolízis indul be a szervezetünkben, és a salakanyagok talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak. A folyamat nem kellemetlen, kissé bizsergető érzés.
http://www.spa-meregtelenito.hu/

 

:)) egyébként igaza van, csak a végeredmény kicsit más lenne. De ezt egy orvosnak nem is kell tudnia.:()

Előzmény: hipertrófia (420)
hipertrófia Creative Commons License 2008.02.15 0 0 420
Hello!

Apám vett egyet 100 érvet felsoroltam neki,h miért nem működik miért átbaszás, de nem hitt nekem. Diplomás személyi edző vagyok biológiát, anatómiát, táplálkozás tudomány elég erősen vettük. Ovosi tankönyvekből tanultuk néha a minket érintő dolgokat. De még ezekután is kétségbevonta a tudásomat mert én alapból minden ilyen varázsgép ellen vagyok. Mert ott a kérdés ha tényleg használ miért nem kaptak érte Nobel-díjat? Egy ilyen felfedezés után sztem kijárna ha tényleg használna. Amúgy megcsináltam azt, hogy egy vizes törölközőre rá a csuklópánt a másik fele a vízbe ment. És mit látok hát tényleg koszos lett a víz:D De még ekkor is kételkedett atyám mivel hát ő az idősebb, ő az okosabb, neki van több élettapasztalata és ráadásul ha már megvette akkor nem fogja bevallani,h értelmetlen dologra költötte a pénzét. Megcsináltam vele a törcsi tesztet elötte,h lássa ő is. A saját szemének már hinni-e kellett. Után egyből felhívta az eladókat akik csak hebegtek-habogtak nem tudtak mit mondani. De én ennek ellenére vegye meg mindenki aki annyira észlény,h lusta mozogni rendesen enni és gépektől, kapszulától várja a csodát!
Zottjoghurt Creative Commons License 2008.02.10 0 0 419

szerintem ennek sosem lesz vége, pár napos beszámoló:

 

Én is vettem ilyen méregtelenítő gépet és mikor láb nélkül teszteltük ,majdnem elájultam ,hogy tényleg sötét barna ,nyálkás lett a víz!
szerencsére én visszakaptam a vételár felét!
De ez akkor sem vígasz az átverésre ,mert gyógyulni szerettünk volna

Előzmény: Fruzsi22 (418)
Fruzsi22 Creative Commons License 2008.02.07 0 0 418

Olyan munkahelyen dolgozok, ahol sok mérnök van, úgyhogy megkérdeztem, mit gondolnak az alábbi részletes leírások alapján. Azt mondták, hogy a leírás stimmel, így működik, és szerintük is szemfényvesztés. Milyen kár.

Előzmény: athinea (417)
athinea Creative Commons License 2008.02.06 0 0 417
Sziasztok! Én végig jártam a 10 kezelést ( azért nem 15 -ötöt mert a kozmetikusom azt mondta csak ennyit lehet.).Nos a viz színe semmit nem változott nálam , úgyan olyan trutyi volt mint az első.Most nem szeretnék annyira a problémámba belemenni De sajnos nekem nem igazán használt ez a gép .Sőt még a fejfájájásomon sem segített .No mindegy.A placebo hatásról pedig annyit , hogy bizony nagyon is működik.Én nővérként dolgoztam és elég gyakran tapasztaltam hogy akár a C vitamintól is elalszik a beteg ha abban a tudatban veszi be hogy altató.
Előzmény: Fruzsi22 (414)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.02.05 0 0 416
Minden klinikai vizsgálatnál a placebo hatást kb. 60% körülire teszik.

Fejfájás: két éve rendszeres migrén kínzott, még CT vizsgálaton is voltam, szerencsére szervi elváltozást nem mutattak ki. Aztán egyszercsak elmúlt. Kicsivel több folyadékot ittam talán, mint előtte, és jóval kevesebb cukrot fogyasztottam, de igazából ennyi. Mai napig nem tudom, mitől jött és mitől múlt el, de kínzó időszak volt.
Előzmény: Fruzsi22 (414)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.05 0 0 415
Egy kicsit kihalt már ez a topik, ennek meg alapos oka van. Olvasgass inkább: a (412)-ben levő linken levőt, (410), stb. Ha tavaly december elsejétől mindent végigolvasol, akkor okosabb leszel.
Előzmény: Fruzsi22 (414)
Fruzsi22 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 414

Sziasztok!

Én voltam spa-méregtelenítő kezelésen, 14 alkalmat vettem, és most azon gondolkodom, hogy veszek egy ilyen gépet. Ekkor olvastam el az előző hozzászólásokat, és azért jócskán el is bizonytalanodtam.

 

Viszont azért én leírnám, hogy mit tapasztaltam 14 kezelés után. (Hit ide vagy oda.)

Rengeteget fájt a fejem korábban. Nem vizsgáltattam ki magamat, de stressz/időváltozás/hormonális változások hetente legalább 1x ledöntöttek a lábamról fejfájás ügyileg. Korábban quarelinnel "kezelgettem" a fájdalmat, majd tavaly váltottam nurofenre, ezután jött a méregtelenítés.

 

A 14 kezelés során nagy változás nem volt, de utána azonban igen. Mások is mondták, h sokkal ritkább a fejfájásom. És tényleg. Azt mondják, h sok embernek csak később hat, a kezelés után. A fejfájás erőssége is csökkent.

 

Ültem 14x a meleg övvel a derekamon meg a "karkötővel" a kezemen 30 percet. Utána pedig "kitisztultnak" éreztem magam, pihentnek és frissebbnek. Nem kívántam a délutáni kávét sem, megélénkültem.

 

Egy kollégám volt "rendes" méregtelenítő kúrán, 3 hét, semmi kaja, sok mozgás, több százezer ft. Eredmény: elmúltak a migrénes fejfájások, azóta nem volt neki ill. pár kiló fogyás. A párhuzam látható.

 

Lehet, hogy Balek vagyok egyébként, viszont olyan embernek tartom magam, akit nehéz behülyíteni. Nem vagyok fogékony a tömeghisztériára, inkább magamnak tapasztalom ki a dolgokat. Nekem nem lehet semmit elmagyarázni, ha én nem úgy gondolom. Szóval 2 lábbal a földön a saját gesztenyémet sütögetem.

 

És erre a spa izére mégis azt mondom, hogy ... használ?

 

Egy felvetés: nem lehet, hogy többféle gyártónál többféle készülék lelhető fel, valamelyik rendes, a másik silány, gyenge minőség? Ez is magyarázna sok mindet.

 

Egy kérdés: a sok rossz mellett, van valaki akinek használt ez a dolog? Érzett, tapasztalt hasonlót? Pozitívat? Jó lenne megismerni ilyen véleményt is.

 

 

 

Előzmény: athinea (409)
athinea Creative Commons License 2008.01.31 0 0 413
Köszi a tájékoztatást!Nem bántam meg hogy utánna néztem ennek a méregtelenítőgépnek nevezett akárminek.Mivel műszaki szempontból sík analfabéta vagyok , nagyon jó hogy olyan emberek írnak hozzá véleményt akik értik is a fizikát és kémiát .Na meg az, hogy a kipróbált kezelés alatt semmi pozitiv dolgot nem tapasztaltam. Még egyszer köszi!
Előzmény: Zottjoghurt (412)
Zottjoghurt Creative Commons License 2008.01.30 0 0 412
Előzmény: athinea (411)
athinea Creative Commons License 2008.01.29 0 0 411
Sajnos ezt a módszert nem tudom kipróbálni mert nem hiszem ,hogy a kozmetikus ezt megengedné.Minden esetre az biztos hogy megvárom a végeredményt ( dagad -e a lábam vagy sem?).Amit eddig tapasztaltam gyakorlatilag ,hogy sokkal fáradtabb vagyok ( állítólag ez természetes ) és volt olyan is ,hogy mindkét lábamba izomláz szerű fájdalom lépett fel ( az áram miatt?).Most ott tartok ,hogy nem fogok ilyen gépet venni pedig bíztam benne .hogy van megoldás a problémámra.Annyira szkeptikus vagyok a géppel kapcsolatban ,hogy ha használna is már nem fog.
Előzmény: Zottjoghurt (410)
Zottjoghurt Creative Commons License 2008.01.28 0 0 410

Többször javasoltam, hogy fél óráig úgy áztasd a lábad a melegvízben, hogy nylonzacskó van a lábadon, utána figyeld meg, mennyi izzadság gyűlt össze a zsacsiban. Utána mosd bele a zsacsi tartalmát a kádba, és úgy elektrolizáld. (Valaki javasolta a vizes törölközőt a készülék "bekapcsolásához", mivel csak igy műxik a dolog. Ismételd egy hónapig, jegyezd fel a színeket..

Senki nem tagadja, hogy az izzadás is egyfajta méregtelenités. Ha egy hétig minden nap "lábáztatsz" sós melegvízben, elképzelhető, hogy egyre csökken a kiürülő mérgek mennyisége. Ettől lehet a színeltérés. De ez semmiképp sem a 80e-es galvanizáló kézi készülék hatása. Egyszerű izzadás.

A svédek már régóta használják az egésztestes méregtelenítés  módszerét: szauna.

Előzmény: athinea (409)
athinea Creative Commons License 2008.01.28 0 0 409
Nem próbálom promotálni a cuccot. Egyszerűen csak tájékozódni szeretnék a saját egészségem érdekében , mivel a gyógyszereket nem tudom szedni a mellékhatásaik miatt.
Előzmény: Törölt nick (408)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.28 0 0 408
Nem mosott lábat, krémes volt a lába, stb. Mielőtt még tovább probálod promotálni a cuccot, a (392) hozzászólást láttad már? ;-D Ott a lényeg, illetve a méreg (a forgalmazónak), meg a munka.
Előzmény: athinea (407)
athinea Creative Commons License 2008.01.28 0 0 407
Köszi a választ! De utánnam következett egy anyuka és neki csunyább volt a víz.Akkor ez hogy lehet?
Előzmény: athinea (405)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.01.28 0 0 406
mert fogy belőle az ötvözőanyag
Előzmény: athinea (405)
athinea Creative Commons License 2008.01.28 0 0 405
Sziasztok! Most már tényleg teljes a káosz a fejemben a méregtelenítőgéppel kapcsolatban.Szerettem volna venni egyet sőt ki is próbáltam ,de teljesen elbizonytalanodtam.Azt nem értem , hogy ha tényleg az elektródáktól szineződik el a víz akkor a 10. kezelés után miért nem olyan mint az elején ( alig volt elszineződve)?Köszi a válaszokat.
jim32 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 404
Minden gerincsérültet, vagy arra gyanús esetet kötelező vákummatracban szállítani.
Előzmény: Kiállhatatlan maca (403)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.01.24 0 0 403
ez ötletes
gondolom a betegszállításban bizonyos esetekben nagy jelentősége van annak, hogy a test ne mozduljon el.
Előzmény: jim32 (402)
jim32 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 402
Mentősök viszik benne a gerincsérültet.
Apró műanyag golyócskákkal van megtöltve, meg egy kis levegővel. Ráigazítják a beteg alakjára, majd a levegőt teljesen kiszívják. Ettől megmerevedik teljesen, mintha megkötne a beton.
EZ vákummatrac. Más ilyet nem ismerek.
Előzmény: Kiállhatatlan maca (401)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.01.24 0 0 401
arról még nem is hallottam
mit tud?
Előzmény: lepes (400)
lepes Creative Commons License 2008.01.23 0 0 400
Nem titok, vákummatracot :)
Előzmény: Kiállhatatlan maca (399)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.01.22 0 0 399
Már meg sem merem kérdezni, milyen matracot vettél... :)
Előzmény: lepes (396)
lepes Creative Commons License 2008.01.22 0 0 398
Nem tettem bele sót, éppen azért mert a belőlem kijövő méreganyagokra voltam kiváncsi, nem pedig a vízben oldott anyagokra. Jó is lenne, ha ilyen könnyen meg lehetne oldani a méregtelenítést.
Előzmény: Zottjoghurt (397)
Zottjoghurt Creative Commons License 2008.01.21 0 0 397
Ha tettél bele sót is, akkor lennie kellett reakcónak, üledéknek. Ha nem, akkor nem is volt elektrolizis. A desztillált víz jobb szigetelő, mint a kerámia.
Előzmény: lepes (396)
lepes Creative Commons License 2008.01.21 0 0 396
Sziasztok!
Miután végig olvastam a hozzászólásokat, én is mondanék valamit a gépről. Mikor először találkoztam vele, már akkor felötlött bennem hogy ezt annak akinek van víztisztítója, nem tudják eladni. Nos, nekem van, a fordított ozmósis elvén működő víztisztítóm, amit azért vettem meg 5 éve még horror pénzért, mert láttam a kísérletet, ami abból állt hogy két pohárba vizet tettek, az egyikbe csapvizet, a másikba pedig tisztított vizet. Mindkét pohárba egy-egy elektródát tettek, és a tisztított vizes pohárban a víz nem változott, a csapvizes pohárban lévő víz viszont egy undorító zöld, sűrű trutyivá változott. Vagyis a víztisztitó használatával a tiszta H2O maradt a pohárban, a csapvizes pohárban viszont az elektrolízis láthatóvá tette hogy mit iszunk meg, a rengeteg oldott anyagot a csapvízben. Nem öntöttem ki a trutyit, másnapra ugyan kitisztult, de az alján ott maradt kétujjnyi üledék. Azóta már tudom hogy a klór miatt lett zöld a víz, ami idővel elpárolgott és azért lett ismét vízszínű. Nos a víztisztítóm azóta is kifogástalanul működik. Innen már nem kell különösebb szellemi képesség annak megállapítására, hogy a lavórban ugyanaz a folyamat játszódik le, mint a pohárban, vagyis a vízben oldott anyagok válnak láthatóvá az elektrolízis hatására, nem pedig belőlem jönnek ki a mérgek.
Eddig a feltevés.
Aztán a tettek mezejére léptem és elmentem egy termékbemutatóra ahol ilyen gépeket árultak. Vittem otthonról 8 liter tisztított vizet, és kértem az előadót hogy ezzel szeretném kipróbálni a gépet, de nem engedte, vajon miért?
Aztán, mert én is kétségek között vergődtem, hogy hátha mégis használ, szereztem egyet, úgy hogy vettem két matracot szintén ilyen bemutatón és ajándékba ezt a gépet kértem. Otthon aztán természetesen kipróbáltam a tisztított vízzel és az történt amire számítottam: a víz SEMMIT nem változott. Ha kiszedi belőlem a mérgeket, akkor a tisztított vízben miért nem szedi ki? Hiszen azzal is lehet mosni. Vagyis az az igazság, hogy mégis csak a vízben lévő oldott anyagok lesznek láthatóak, nem én szabadulok meg a mérgektől. Pedig nagyon szerettem volna egyet, hogy ezzel megoldjam a méregtelenítést, de egy illúzióval szegényebb lettem.
Ja, a gépet eladtam egy használat után 28 ezer Ft-ért.
Remélem tudtam segíteni a tapasztalatommal, kicsit tisztábban látni.
jim32 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 394
Ja, hát ez lesz, megjelenik mindig más néven, aztán fél évenként betiltják. A büntetés vicces (kb. 1 készüléken behozható), még a bt/kft nevét sem kell megváltoztatni.
Előzmény: Fido Dido (393)
Fido Dido Creative Commons License 2008.01.08 0 0 393
A metro áruházban még mindig kapható ionspa méregtelenítő elnevezéssel. :)
Előzmény: jim32 (392)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!