Keresés

Részletes keresés

kékég65 Creative Commons License 2009.05.26 0 0 2280
Szia Nyújtózkodó!

Szerintem amit leírtál az igen is fontos információ, köszönöm, hogy megosztottad velem, velünk. Érdekelne ez a bandázs dolog, mert én papír zsebkendőt használtam, de az is csúszott, betapadt. A 10kg-nál én is körbetekertem a makk és a bőr közötti részt és úgy tettem rá a súlyt. Így nem vág be annyira és nem is csúszik le. Ne gondold, hogy azt a súlyt én is órákig, de percekig is bírom. Az 5 kg-al már menni bírok és 2-3 percig nyújthat, de a 10 kg-ot már megemelni is nehéz, szinte leizzadok és volt, hogy elkezdett fájni a derekam utána. Erről a témáról napokig el tudnék beszélgetni, csak félek sokakat ez itt nem érdekel....
Érdekelne, hogy azt a bandázs-szalagot hol vetted, milyen néven? Előre is köszi a segítséget.
Előzmény: nyujtozkodo (2279)
nyujtozkodo Creative Commons License 2009.05.26 0 0 2279
kékég65
Értem. Az bizti h ha keres az ember vmi alkalmas zsineget és jól alá is teker valamit akkor egész tűrhetőre is lehet csinálni, de az 5 kiló nekem így is soknak tűnik. Nem csak azért mert fáj. Hanem mert lecsúszik. De ez nyilván egyéni anatomiai adottság. Van akinek a makkja szélesebb, ezen jobben megáll a hurok mint akinek nem olyan.

A Jes-ről. Igen, én is figyeltem, mi a különbség az Andro és a Jes közöttt, nekem az andro van, de fotókról ítélve alig látszik különbség. A jesnek nagyobb ott az a forgó rész, andronál kisebb de asszem ez lényegtelen. A hurok ugyan olyannak látszik.
Van az a típus amit többen mondtak itt is, aminél a hurok szélesebb szilikonból ban, a jobb lehet.

Én a következőképpen csinálom az edzéseket. Van, hogy az andro-t teszem föl ahogy eredetilet előírja. De a hozzá adott szilikon gyűrű csúszik, akárhogy szorítom meg a hurkot. Viszont kipróbáltam egy rahedli sok szövetet és pamut póló anyagot, de még zoknit is :)))) amiből csíkokat vágtam ki és a makk alatti árokba tekertem.
Rengeteget szenvedtem ezekkel, de végül rájöttem. Külföldi webszájton olvastam h vegyünk bandázs-szalagot. Ez rugalmas, jól ráfeszül a farokra is, de gyakorolni kell.
Erre jön rá a szilikon hurok ami az androhoz jár. Azután vagy az andro keretet használom, vagy súlyt akasztok rá. Itt jön be, h nálam a súly max 2 kiló. Kicsi időre sikerült már 3-4 kilót is megtartani, de aztén kezd lecsúszni és egy ponton fáj is.

Ennyit szerettem volna több év után elmondani a csapatnak, tiudom, nem sok :(
Előzmény: kékég65 (2277)
joker_man Creative Commons License 2009.05.26 0 0 2278



Én így szoktam pumpázni, nekem ez vált be...


http://magyarpumpasok.socialgo.com



kékég65 Creative Commons License 2009.05.26 0 0 2277
Szia Nyújtózkodó!

Nem az andró ( amúgy is nekem jes-extenderem van) hurokját veszem igénybe, hanem sokkal egyszerűbb dolgot. Egy puha cipőfűzőt, egy köntös kötőjét ketté veszel, hurkot csinálsz rá és azt teszed a makkod alá. Így a súly hatására ráfeszül a makkodra és így nem csúszik le. ( ha nem tudod elképzelni adj egy mail címet küldök képet) Tudom most azt mondod juj ez fájhat. Először igen, de gyorsan hozzá lehet szokni. Ha végkép nem bírod a fájdalmat szerezz be lidocain sprét és azt használd ( ezt én is csak olvastam, nem tapasztaltam, hisz nincs rá szükségem). A súlyt ne leeresszed hanem a földről próbáld meg megemelni, így elkerülöd a sérülés veszélyt, hisz bármikor visszaengedheted a földre. Ha fentről engeded le pórul járhatsz :)

Jó gyakorlást
Előzmény: nyujtozkodo (2276)
nyujtozkodo Creative Commons License 2009.05.26 0 0 2276
kékég65
Azt nem értem hogyan tudsz 5 liter vizet tehát 5 kilós súlyt felakasztani anélkül h lecsúszna. Úgyveszem ki h az androval járó hurokkal csináltad. Na azzal nekem még az 1 kilót erőt beállitva is alig akar fennmaradni.
Pedig én is azt tapasztalom h növelni kéne a huzóerőt. Nálam is van fejlődés de nagyon kevés és nagyon sok ideje csinálom. De türelmes vok :)
Előzmény: kékég65 (2271)
jeremmy Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2275
Travolta23! Vegyél androt az hatásosabb, folyamatosan húzza a péniszed, míg a bathman nem. Úgy látom van itt eladó a fórumon akciósan. Jobban bevált nekem is.
Előzmény: travolta23 (2272)
travolta23 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2274
Köszi, kipróbálom!!
Előzmény: kékég65 (2273)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2273
Körömvirág krém. Roosmanban 5-600ft és előtte utána kend be a farkad. Ha nem műlik akkor Fekete nadálytő krém.
Előzmény: travolta23 (2272)
travolta23 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2272
Üdv lassan 2 hónapja használom a bathmate-t, heti kb 3 alakalommal 20 percet. Eddig számottevő eredményt nem értem el, petyhüdten nagyobbnak látszik de az is csak ideiglenes. Van aki ért el vele vmi pozitív eredményt mert ha ez a cucc egy kamu akkor nem fogok kínlódni vele.
Érdekelne még valamiféle krém ami könnyen beszerezhető mert én is tapasztalom a barnulást meg a pöttyöket és egyre zavaróbb, jó lenne halványítani valamivel!! Köszi
kékég65 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2271
Szia Elvetemült!
Tényleg örülök, hogy pumpa utáni szünnap is ilyen méreteket mérsz. Ez az eredmény serkent engem is és másokat is, hogy ne adjuk fel, csak mint írtam engem az zavart, hogy azt írtad, hogy pumpa után. Én is sokat pumpáltam és én a hengerbe tettem meleg vizet és utána pumpáltam fel ( ha érdekel tudok priviben képet küldeni). Egy másik trükköm a befőttes üveg volt ahol nem csak a farok, de a here is tágult és abban később hűlt ki a víz. Persze ha leleményes vagy zokniba tett rizst mikróba megmelegíted és betekered a hengert, üveget, hogy melegen tartsa a szerszámod. Én a vizes ballont csak hobbiból csinálom, hisz van jes-extenderem amit a ruha alatt is magamon hagyhatok és végezhetem a mindennapi munkámat. Erről is van videó, lentebb a nicket már bemásoltam, de szívesen megteszem ismét.
Bevallom az utolsó beírásom óta megvolt a 10 liter víz is, de oly rövid ideig bírtam tartani, hogy mérésről szó sem volt, örültem a fényképnek. Lidocain sprét honnan szereztél? Esetleg nem tudnál segíteni a fehérje utánpótlást milyen anyaggal kell végezni? Azt tudom, hogy E vitamint kell szedni a vörös foltok ellen, de a fehérje pótlókkal hadilábon állok.
Előzmény: Elvetemült20 (2270)
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2270
szia kékég65! Hát igen öö nekem most 24órás pihentetés után egész pontossan 17.4cm pumpa után jó esetben 18as... amugy elejinte nekemis nagyon gyorsan nyúlt azaz 2cm nagyon hamar feljött de utánna stop lett.
A vízes flakont énis probáltam de nekem a kalap alatt kisebesedett elég redessen bár én 3.5kg-ig mentem el... Tipp: fórró vízzel töldsd a flakont mert a felfele sálló meleg levegő még melegen is tart.
Nállam az a hejzet hogy kicsit kevesebb idöt tudok vele foglalkozni de azért nem hanyagolom el mert az egy évet végig akarom csinálni...
Meg attó is félek hogy visszahúzódna...
Kékség65 várom további tapasztalataid..... Jahhh én a flakonnál úgyszoktam
hogy a kalap alatt lidocain sprével befújom és a flakonba csak fél liter vizet teszek és egy tölcsér segítségével kb.5pecenként öntök hozzá hogy a fokozatosság meglegyen.
Előzmény: kékég65 (2268)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2269
A web oldal ötlete egy jó dolog lenne. Segíteni a szerkesztésében nem tudok, de tapasztalatommal, esetleges képekkel a különböző szerkezetekről, azok használatáról rendelkezésedre állok.
Előzmény: Törölt nick (2261)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2268
Szia Elvetemült és sziasztok kik ezt olvassák!

Eddig vártam, hogy valaki merjen már ellent mondani ezen félrevezető hozzászólásnak. Azon emberek kik most kezdenek ezen ténykedéshez ( farok növelési kísérlet), ha elolvassák bizony bizakodóak lesznek, majd csalódottak, esetleg maradandó sérüléseket okoznak maguknak. Mint már írtam volt, nem most kezdtem én sem ezen ipart és tudom miről írtok, miről beszéltek és milyen tapasztalatotok van.
Elvetemült leírta azon értékeket miket egy durva, szerintem egészségre ártalmas vákuummal elért közvetlen a pumpálás után. Ez alapból félrevezető, hisz az erős vákuummal beszívott vér, nedvesség jó, hogy növeli a méretet. Én talán 3 hónapja áttértem a nyújtásra ami abból áll, hogy napi 2-4 órán keresztül viselem a jes-extendert ami 1-1,2 kg húzóerőre lehet állítva. Ez lankadt állapotban használandó. Annó nagyon régen a nejem játékból méregette és 15-17 cm közötti változó értékeket mért. Mióta ez a szerkezet rajtam van lankadtan tudtam a 16 cm mérni, majd elolvasva Elvetemült hozzászólását, 2,5 kg ra emeltem a húzás erejét egy 2,5 l-es műanyag flakon víz segítségével és megdöbbentem, hogy lankadtan simán mérek 17 cm egy nap edzés után a súllyal a szerszámomon. Ma reggel ébredés, tisztálkodás után az előmelegített farkamra már egy 5 literes desztillált vízzel teli ballont kötöttem és lankadtan hihetetlen 18 cm mértem, ezzel a kísérletezéssel 2 nap alatt 2 cm növekedést mértem lankadtan a súly alatt. Hihetetlen fejlődés..... Ja hogy mikor megmerevedik ennek nincs látszatja? Ez igaz ez a saját magam becsapása volt, mint ahogy Elvetemült sem a pumpálást követő másnapi merevedésének az értékét mérte. Most gondolkozom egy majd 10X nyújtási súllyal is, hátha lankadtan elérem a 20 cm-es álom határt 3-4 nap leforgása alatt.

Semmi jogom nincs kérni itt senkit, de félre vezető infókat ne tegyünk közzé, vagy fogalmazzunk egyértelműen, mert én kívánom Elvetemültnek, hogy a mért méretek pumpálás nélküli merevedéskor is valósak legyenek, de akkor így kellett volna írni.
Előzmény: Elvetemült20 (2250)
Nyújtás Creative Commons License 2009.05.24 0 0 2267

Srácok! Új andro penis gold eladó a bolti ár töredékéért. Nekem nincs hozzá kitartásom, remélem másnak jobban lesz.  Az árát megbeszéljük.

 

toth__akos@freemail.hu

tristen Creative Commons License 2009.05.24 0 0 2266
És levédted ezeket a képeket? Mert lehet, hogy valamelyik pornóoldalon látod majd viszont! Ja és a feleséged a "használatba vevő"? :)))))))))))))))) Na jó, többet nem kérdezek! :-)
Előzmény: Törölt nick (2265)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.24 0 0 2265
Igen saját képek  :-)
Előzmény: tristen (2264)
tristen Creative Commons License 2009.05.24 0 0 2264
Saját képek? :D
Előzmény: Törölt nick (2263)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.24 0 0 2263

Érdekes,hogy milyen sokan foglalkoznak ezzel a témával .

-Igaz, én is !!!-

Tapasztalatom szerint nem kell növelni, csak használni kell tudni.

  Alapállás

 

 Növekedés

 

 Használatbavétel

 

 

tristen Creative Commons License 2009.05.24 0 0 2262
Én nem értek semmihez sem csak a kritizáláshoz. :) De abban igen jó vagyok!
Előzmény: Törölt nick (2261)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.23 0 0 2261
Srácok muszáj lesz összedobni nyáron egy korrekt kis magyar oldalt a növelő technikákat illetően!

Lehetne ott is fórum ésszerű moderálással,lennének leírások is, meg mindenki vezethetne naplót stb.!

Aki benne van szóljon és írja le miben tudna hozzátenni az egészhez!

(design, tárhely, php tudás, fórumkezelés, angolról magyarra fordítás, új ötletek jöhetnek ide).
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.23 0 0 2260
Az enyémen inch/Hg van megadva és 30-ig megy. Szerintem neked is ilyen van a 10 az már sok is, ha sérülésmentesen akarod csinálni akkor 5-6 inch körül pumpálj, 15 percenként pár perc megszakítással.
andro2 Creative Commons License 2009.05.23 0 0 2259

Remélem nem az lesz hogy később csak a bőröd hossza marad meg a péniszed mérete meg vissza megy elvetemült.

TXD a Dr.joel pumpa vákuumszintjének mennyi a maximuma? mert én 10 nél tovább nemmentem eddíg és lehet hogy kellett volna...

tristen Creative Commons License 2009.05.23 0 0 2258
Szerintem mérd a feneked közepétől.........
Előzmény: andro2 (2257)
andro2 Creative Commons License 2009.05.23 0 0 2257

Srácok elkelt minden tablettától kezdve androig penimasteris minden szal ne írjatok mert már nem aktuális.

És még valami...

Nálam új értelmet nyert ez a dolog hogy a pénisz nemcsak oldalra hanem lefele is vastagodhat. Én pont ezt vettem észre és ezt semmibe sem vettem mert azt hittem csak széltében és hosszában nőhet szal kösz az infot TXD és még annyi hogy a kapler vákuum pumpa használt? És az hogy tövig kell benyomni a vonalzót a péniszem fölötti csontig szintén sokkolóan új volt az eddíg 13cm-esnek hitt péniszem amit nem csontig nyomtam oda most: 14cm-es értéket mutatja habár ha teljesen benyomom tudok 15,5cm-t is mérni de inkább csak a csontig nyomom mert a 14cm az reálisabbnak tűnik még ránézésre is...(remélem ennek a mondatnak volt érteleme)

Nah szóval lehet újra veszek majd pumpát és kipróbálom hogy 20"-os vákuumot tolok mert eddíg nem mentem 10" fölé mert a hsználati utasítás nem engedte de ha nektek bevállik lásd:bathmate akkor lehet énis kipróbálom...

Egyébként a bathmate után nemkell méretszoktató bőrszíj ugye? ami megtartja a vért a péniszben pumpálás után...

 

tristen Creative Commons License 2009.05.23 0 0 2256
Nem hittem volna, hogy vannak ilyen pasik, akik ennyire fanatikusak a faroknövelésben! :))
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.05.23 0 0 2255
Igen tudom de elejinte csak belevágtam a dologba minenféle tapasztalat nélkül
és mikor már jóbban értettem a dologhoz akkor már zebrapöcs voltam.
már egy honapja úgy használom a pumpát hogy szilikon gumi nálkül és
így egész a tövénél is hat a vákum (szerintem a növekedésbe is segitett mert a szilikon gumi sokszor annyira megnyult hogy felért a farkam kb feléjig és a
töve nemis kapott vákumot.) na szóval volt egy átmenet ahol fehér volt a farka
és egy pontól meg sötét barna de 1 jonapja mióta levettem a szilikont egész kezd
összeérni a szinek szóval töve világos barna utánna meg sötét.
Félhomályba észre se lehet venni hogy zebrapöcs vagyok....
Az az igazság hogy leáltam már volna hosszabb idöre is csak
a szineket össze akarom hozni egyformára... de a tövénél már vastagabb a bör
és sokkal nehezebben szinezödik.. viszont a farkamon a bör meg már nembir
annyit mint elejinte és igy nemtudom annyira keményen vákumozni az egészet és
igy a töve nagyon lassan barnul... Huu jó sokat irtam....
Előzmény: Törölt nick (2253)
tristen Creative Commons License 2009.05.23 0 0 2254
bocsi
Előzmény: Törölt nick (2253)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.22 0 0 2253
Tristen te számolni jöttél ide? Amúgy meg leírta:

"2009.05.22 mérés 17-17,5 pumpa után most mértem egy 18ast:) (vákum 20-25)"


Elvetemült: jó nagy vákuumot használsz, tényleg nem érzékeny akkor a farkad.

Viszont a külföldi tapasztalatok azt mutatják, hogy elérhetted volna ezeket a méreteket is fele ekkora vákuummal, kicsit több idő alatt, elszíneződés nélkül!!
Előzmény: tristen (2252)
tristen Creative Commons License 2009.05.22 0 0 2252
Ezek után megkérdezem mekkora már a farkad?
Előzmény: Elvetemült20 (2251)
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.05.22 0 0 2251
Jahhh pumpba elött 5-10perc bemelegitést csináltam utánna meg nyomatam
hmmm váltózó de 100-200 fejést is.... Elég váltózó...
És egyszer a fél év közepén kihagytam egy kb. hetet hogy kicsit pienjen...
Nagyon sok fehérjét szedek rengeteg vitamint......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!