Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

fargo Creative Commons License 2000.05.19 0 0 2
Egyszer velem is kekeckedtek, erre fülön csíptem a balesetet okozó ifjú hölgyet meg az ügyvédemet, és szépen bevonultunk a Biztosítóhoz együtt. Ott aztán felszólítottam ôket, hogy egy szuszra zárják le az ügyet, mert ha mégegyszer be kell mennem, kiabálni fogok. Minden rendelkezésre áll, úgy csinálják, hogy minden kész legyen.

Mellesleg a legjobb védekezés a támadás. Kötelezôre kell hogy térítsenek bérelt autót is, ezért ezzel lehet ôket revolverezni. Szóval a legjobb ha megfenyegeted ôket mindenféle extra költségekkel, ügyvéddel, stb. Ha határozott vagy, nem sokat kekeckednek.

Egyébként tényleg szemét egy bagázs, fel kellene égetni az egész kócerájt. Ahogy bemész, egybôl úgy kezelnek, mintha simlis bűnözô lennél, semmibe veszik a jogaidat és eszük ágában sincs rendesen végezni a munkájukat. Állandóan azzal verik a mellüket, hogy ôk mekkora kockázatot vállalnak veled. Szerintem a biztosítók ma Magyarországon illetve a kockázatvállalás nem említhetô egy lapon...

BkorVette Creative Commons License 2000.05.18 0 0 1
Pet, ne hagyd magad, ha ő irta alá(gondolom annyi eszed volt, hogy azt azért nem te írtad alá) akkor semmi gond nem lehet!!
Középen akkor a rajzot közösen kellene lerajzolni?????
Mint az oviban?? Mindenki húz egy vonalat, és megnézzük mi lesz belőle??

Üdv.:B:korVette

Ui.: túl sok a tapasztalatom, nem tudom hol kezdjem, kérdezz!!!

Előzmény: Pet (-)
turbo2 Creative Commons License 2000.05.18 0 0 0
Hát az egy (0).
Ha totálkárra törik az autódat akkor kiszúrják a szemed a fél árával , a roncsot intézd te , és a maradékot pótold ki ha új autót akarsz.
Az egész egy geczi banda. Szervízben kell hagyni oszt fizessenek mint az állat.
Előzmény: Pet (-)
Pet Creative Commons License 2000.05.17 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Erdekelne, milyen torteneteitek vannak olyan karrendezesrol, mikor kotelezo-re probaltatok intezni. En epp egy Hungarias ugyben ulok nyakig, ahol abba kotottek bele, hogy en toltottem ki a bejelento mindket felet. (olyan rondan irt a karokozo ficko, hogy meg a nevet sem tudtam elolvasni). Szoval varom tapasztalataitokat.
Pet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!