Keresés

Részletes keresés

takzolee2 Creative Commons License 2006.04.15 0 0 8

Sziasztok:)

 

Júniusban két hétre nyaralni megyünk egy baráti társasággal a Costa Del Sol-ra (Torremolinos).

 

Szükségünk lenne néhány info-ra, tipre, ötletre a lehetőségekről, a környékről és úgy összességében az egészről. (fakultatív programok, autóbérlés, szórakozási lehetőségek, kaja, árak stb...)

 

Ha esetleg valaki tunda egy jó kis weboldalt, azt nagyon megköszönném!

 

Előre is köszönöm!

 

Üdv:

takzolee2

aRPi77 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7

Szasztok!

 

Mi tavaly voltunk Spanyolországban nászúton. Egy hihetetlenség volt az egész. Nagyon-nagyon teccet. Mi kocsival mentünk, és útközben még Franciaországban is körülnéztünk kicsit. :) 10 napra volt szállásunk Spanyolországban, de már elötte egy héttel elindúltunk, és a Francia Riviérát is bejártuk. Monaco, Cannes, Marseille, Carcasson. Iszonyúan szép volt. Na de ezután következett Spanyolország. Hihetetlen, nagyon állat, stb.. :) A szállodánk Santa Susanna-n volt, a neve Indalo Park. Gyönyörű szálloda. A kaja kifogástalan (Svédasztalos kajálások reggel délben este.) A tengerpart kavicsos, de olyan apró, mindha homok lenne. Szóval pont jó. A vizs tiszta, bár itt nem volt semmiféle látnivaló a vizben. Azaz a strandon. Szóval búvárkodni nem a legjobb. :) A legjobb az egészben, hogy minden a vendégekre van kihegyezve. Tudom mindenhol így van, de itt éreztem a legjobban. Szóval, ha valahova el akarsz menni, meg akarsz nézni, akkó csak annyit kell tenned, hogy bemész egy utazási irodába (vagy valami olyasmibe) és befizeted ettől kezdve má mindent ők csinálnak, elvisznek busszal ami általában ingyenes, megnézed amit akarsz és visszavisznek szállodába. Ahogy olvastam, te kempingezni akarsz, a spanyol helyzetet nem ismerem, de franciaországban nagyon kirra kempingek vannak, még a legkisebb falukban is. Mindenhol van medence, normális zuhanyzó, wc, szóval nagyon kirra, csak az a baj, hogy Augusztusban a francia riviérán a tengerparti kempingek fullonvannak mind. Ezt tapasztalatból mondom, mert volt hogy ráment egy napunk mire találtunk kempinget, amibe be is lehetett menni. Ez általában a tengerparttól távolabb volt. :)Na de vissza a Spanyolokhoz. Az esti szórakozás is nagyon kirra, általában az utcán fiatal csajszik adogatják az ingyenes belépőket a diszkókba, ahol általában az elő pia ingyen van vagy olcsóbban. Amúgy Liter party van mindenhol ami azt jelenti, hogy fél liter pia+fél liter valamilyen üdítő. kirra. Szóval a lényeg: Mindenki menjen Spanyolba! :)

Előzmény: BMW Power (5)
k.valcsi Creative Commons License 2004.06.07 0 0 6
Szia BMW Power!
Én jártam Barcelónában 4 éve, így cak az akkori tapasztalataimat tudom átadni. A közbiztonság jó, de az értékeiteket ne hagyjátok soha őrizetlenül, mert hamar lábakél. Mi ugyan szállodában laktunk, de az idegenvezető külön figyelmeztetett mindenkit, hogy még a lezárt szobában se hagyjunk értéket, hanem tegyük széfbe.
Az árak akkor kb. 10%-kal voltak magasabbak az itthoniaknál. Barcelónában ha jártok érdemes megnézni (sőt, azt hiszem szinte kötelező)Antonio Gaudi remekműveit, Sagrada Familia katedrálist, Guell parkot, Casa Milát. A Monjuic hegynél levő szökőkutat sem szabad kihagyni. Esténként a zene ütemére különböző színekben és alakzatban látható. A Ramblán is érdemes végigsétálni, nagyon érdekes a sok élő "szoborral". A Gótikus negyedben járva, pedig elfelejted, hogy egy nagyvárosban vagy. Ha marad időtök a kikötőnél lévő Akváriumot is látogassátok meg. Ez Európában a legnagyobb. Olyan mint nálunk a Campónában levő, de sokkal nagyobb.
Üdv. k.valcsi
Előzmény: BMW Power (5)
BMW Power Creative Commons License 2004.06.07 0 0 5
Üdv!

Végre találltam egy Spanyolország topicot...
Kevesen járnak oda nyaralni?
Mi Julius 16-tól mennénk, Barcelona környékére, szokás szerint campingbe. Már kinéztem egykét campinget, képen nagyon szép, árban nagyon jó (23Eur/nap -2 személy+auto+sátor+villany).

Még soha nem jártunk arra, tapasztalatokat várok, mindennel kapcsolatban.
Árak, emberek, közbiztonság, stb-stb.

Köszönöm!

taki bá Creative Commons License 2004.04.30 0 0 4
hat, ez a helyzet a tar.hu-n:

"Karbantartás

Előre nem látott problémák következtében a rendszer kisebb kiesése érzékelhető. Ez sajnos néhány felhasználónk esetében a teljes tárterület elvesztésével járt. Tőletek így is elnézést kérünk. A felmerült probléma jellegéből adódóan a rendszer fejlesztését, teljes háttértárolójának hardware cseréjét napokon belül elvégezzük. Addig türelmeteket kérjük."

Kapjak be, asszem, lenullaztak a honlapom :(

Előzmény: edk440 (3)
edk440 Creative Commons License 2004.04.30 0 0 3
Nemmegy. Olyan, mintha az >okros< felhasználó nem létezne a tar-on.

Ed

Előzmény: taki bá (2)
taki bá Creative Commons License 2004.04.28 0 0 2
bocs, a link jo, de a tar.hu szokas szerint ugy nezem nem...
Előzmény: edk440 (1)
edk440 Creative Commons License 2004.04.27 0 0 1
Megnézném, de nem jön be. Biztos jó a cím?

Ed

Előzmény: taki bá (0)
taki bá Creative Commons License 2004.04.27 0 0 0
szia, mi tavaly voltunk, két hét, repülő, kocsibérlés, itt van minden leírva. Jó utat!
edk440 Creative Commons License 2004.04.27 0 0 topiknyitó
A címben olvashatót tervezzük idén júniusra. Konkrétan Torremolinos, Bajondillo apartmanház. Szívesen veszem a tapasztalatokat a szállással, várossal, régióval kapcsolatban.

Ed

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!