Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2012.02.02 0 0 833

Jojojojojjjj....elő a jojódat jojjójójojojojojjj...

 Az anyag, s TUDAT = TUDÁS??? -szét választható, talán befollásolják egymást... de vagy az anyag fölé, kerekedsz??? -vagy az anyag állá vágtak, akik az anyag föl kerekedtek tek tek tek...texxx...

 Ime a hellzet,  az hogy MAGország s országokországa az névlegesen kecclődne Magyar MágY -Országgal,  s vele testvérségben lenne az a Pirodalom,  ami az igazi Nimródiánok, hiz Jézus! - te is Nimródián va va va...

 IME A KÉT VILÁG:PÉNZESEK, S PÉNZTELENEK!? - nos a Pénzesek központa IDÓLÓGIA ALLÁ FÖSTÉSSEL AZ ELJÖVENDŐ IZRÁEL S TRONJA, AMI HELLEN PILLANYATBA UJ JERUSALOM...amiben bele foglaltatik RUSA, mnt letünt hasznyált mint cottongumit Nagy Olvasztó Kemence Piros lett a szamovár, nem sárga...

 Na, Izráel KINDOOMA akkor valósult meg...ha minden ORSZÁGOT NÉPET EGY MASSZÁBA...tröhát minden jobbágy... ami feltétlen ha ugganaz a nyelvezet is az Elit??? - Pénzes Elitek, de tota más a hellentése, lássa...

 Cóval, a Messiáh áh áh áh...pontosan  le van irva a bibliába, mert CSAK 1 WV (vallás) KÖZPONT, AMI IZRÁEL LENNE, s csak MASSZA = ENGEDELMES TÖMEKEG...AZ ENGEDETLENEK HIRE, EMLÉKE IS TÖRÖLVE VALA ELEVE VE VE VE...

 Az uj irányzat is a régi... vegyük vagy Sánta Pitta Corona nincs fityma, van fityma... eggetlen egg uralCodós hellöltnek...ha valaki lét s halál ura, na annak elől kell járnia, akkor is ha spórul jájájáájájjjj....az 1 KINDOOMB ÉRDEKÉBE LÁSD JÉZUS??? ELEVE CANIBA SZADICA CSÓCSA CSA CSA CCCC...

 Á.B. brekekeee...

ép-it-ész Creative Commons License 2012.02.02 0 0 832

Bölcs tanács !

cs

Előzmény: babaji (829)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.01 0 0 831

Nem tudod véletlen ki írta ezt ?

 

"A Sátán álnév,valódi nevét most elárulom :  H I T E L"

Előzmény: babaji (829)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.01 0 0 830
Sokakat nem érdekel ,nincsenek is itt..
Előzmény: babaji (828)
babaji Creative Commons License 2012.02.01 0 0 829

Nekem nincs hitelem,se bankkártyám,hitelkártya pláne abszurd.

A trükköm egyszerü : a nyugdijamat kezembe leszámolja a postás és pedig zsebre gyüröm onnét ficánkolom a számláimat.

De ha aláirnék egy hitel szerződést..........akkor utánna nem hepciáskodnék mert MEGÁLLAPODTUNK.Ha nem tetszene NEM IRNÁM ALÁ !

 

Egész ifjuságomban kutattam a jövőt itt a kártyavetőtől  szentmária próféciákon át Nosztradámuszig minden volt és az ellenkezője.

Kár volt ezzel foglalkozni.

Talán annyi haszna volt hogy a szervezetem ellenagyagot termel a jővőterv-kutakodás nevü betegség ellen,kigyógyultam és  ma már egyszerüen csak bizok az ÉGI GONDVISELET etikai igazságos rendszerében.

babaji Creative Commons License 2012.02.01 0 0 828

A "kaki" szó nem szalonképes.

Irtam is email az index.hu vezetőjének hogy moderálja ujságiróit mert sajnos nyomtatásba teszik és igy legitimálják.

A pénzintézeti szolgáltatást igénybe venni ÖNKÉNTES.Ha bárki kifogásolja  ezt a vállalkozásformát az szabadon maga is csinálhatja,ez egyike a szolgáltatásoknak.És csinálja "ETIKUSAN" :))) mutassa a szerinte jó példát.

A kapitalizmus szabálya a SZABAD ÁR ! Egy vizvezetékszerelő nem etikusan kér négyezret egy csapbőrözésért,hanem mert a konkurrencia a verseny miatt ez a legtöbb ami miatt még megéri és el sem veszti ügyfeleit.Az árat a VERSENY határozza meg.

Versenyezz te is !

De beszéljünk a Jóslatokról !

Én még valamitérővel nem találkoztam.

Nálam a  szunyog,a kullancs és a kutyaugatás szintjén van : nem halálos de kellemetlen :))) Haggyatok békén  a jóslatolgató bangaságokkal !

Előzmény: Törölt nick (827)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.01 0 0 827
Az biztos hogy törvényes de hogy etikus is lenne ?Talán még a kezdetek kezdeténél az volt.Mikor még valódi érték volt mögötte és a kamat sem "időjárás" függő volt.De most ? Amikor néhány rajzolt papirért még abba is beszólhatnak hogy mit xarunk ?
Előzmény: babaji (826)
babaji Creative Commons License 2012.01.31 0 0 826

A kamat a hitelező hozama.Törvényes és etikus.

Ha a cipész vállalkozo a költségein felül hozamot /nettó / remél,ezért dolgozik és ez természetes,akkor a pénzintézeti vállalkozó is hasonlóképpen......

Te sem köszönömért dolgozol hanem pénzért ! Ez is természetes.

Előzmény: Törölt nick (825)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.31 0 0 825

Tévedsz.A hitel önmagában egy tündéri dolog.Ördögivé a KAMAT által vált.

Előzmény: babaji (821)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.31 0 0 824

"A cikk fordítójának kérésére az alábbi helyesbítést tesszük:

Mivel a fordító nem ismerte ezt a honlapot (ahonnan az írás származik), így megköszöni – velünk együtt – az olvasók jelzését, amivel figyelmeztettek, hogy ez csupán egy SZATÍRA, de sajnos, tényleg így gondolkoznak a pénzvilág urai! Ezúton kívánjuk helyesbíteni a tévedést, és megköszönjük olvasóink éberségét. (NIF szerkesztők)"

 

http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/01/15/megszolal-a-penzhatalom-nagyagyuja-kissinger-nyiltan-orul-a-harmadik-vilaghaborunak/

Előzmény: repcsepista (816)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.31 0 0 823

Jojosok elő a jojojojoojjjj....

 Igen igen érdekel az amcsi elmőke vállasztási cirkusz, ugganés, ha nem te választol, akkor mire fe...mocst közel 3 amcsilbillcsibe kerül maga... az igyen czirkusz cuku szuku szuku...

 Ime ami ma... na mehecc a bankba te bamba, hogy Mitt Romney aki Utász, Josehphe hácca... Görbe B.Benő N.1.ja, mig a többit nem tudom, de Mitt Roney bitta!!!

 Na, amiért ma hjósolgat6nék, tudod hőcc hőcc hőcc...mert beleszólnak a repcséspitta próféczi szija szija cia...meggyüttem, el se mentem... elementem volna! smirna! -na ess... seggre ne ess...mert Newtt Gingrics Roamney dülöli a zsidókat... amit egg ollan situáció, amit megprószllok nektek is... ugganés ki az aki dülölködik,  hizz mindennek (kinek) van 1 luka?

 luk luk luk...Luk away...

 ...fidelem, Santórum abszi ultimacó macós...

 Ron Paul?- na ő valóban amit prófécáztam... lenne, ha ha ha...

ép-it-ész Creative Commons License 2012.01.30 0 0 822

Hali

megnéztem ezt a cikket.

Érdekes, hogy az utolsó kép a ledöntött ikertornyok mellé helyezi a FAL utcába azaz a wolstret-re ( lehet, hogy nem pontosan így írják, de mindegy ) az az iszonyú pénzmennyiséget ami egy magán bank készít.

cs

Előzmény: babaji (821)
babaji Creative Commons License 2012.01.29 0 0 821

http://hvg.hu/gazdasag/20110727_amerikai_allamadossag_vizualizacio

A "harmadik világháboru" valódi neve ÁLTALÁNOS ELADÓSODOTTSÁG. Éppen olyan országok terhelték meg államukat ÖNKÉNT  senki sem kényszeritette őket ,ahol semmiféle konyemizmus nem volt : Usa,Japán,Itália,Spanyol,Görög,Portugál............

 

A Sátán álnév,valódi nevét most elárulom :  H I T E L

Előzmény: repcsepista (816)
babaji Creative Commons License 2012.01.29 0 0 820

"IGAZ MAGYAROKNAK"

-------------------------------------

Ugye Pityu nem te szeretnéd elmondani ki az igaz magyar és ki a hamis ? :))))

Ha minden igaz Torgyán mondta eccer hogy mindenki hazaáruló kivéve őt....de mentségére szolgáljon HOGY  CSAK VICCELT :)))

babaji Creative Commons License 2012.01.29 0 0 819

Az egyesült államok adósságterhe 15 000 milliárd dollár ! és lendületesen növekszik.

EZ FENYEGETI Amerikát mármint az államcsőd,közelit a GDP 100 százalékához.

Ezért határozták el   mostanában például hogy  Németországból illetve Itáliából lényegében az összes katanájukat visszavonják és csökkentik a katonai kiadásokat.

Előzmény: babaji (818)
babaji Creative Commons License 2012.01.29 0 0 818

Repcse ! Ez a "riport" szerintem ......HAMIS !

Kissinger különben is csak egy a 300 millió USA polgár közül,semmilyen tisztsége nincs és ilyen logikátlanságokat nem valószinü hogy mondhatott :)))

Ő nem  nagyágyu,mégcsak nem is kiságyu....hanem bakfitty !

Semmiféle III világháborunek semmiféle valószinüsége nincs :)))

 

Ki a jós legkisebbik fia ?

Jós-ka !

Előzmény: repcsepista (816)
e.n.c.i.t.i.m.e. Creative Commons License 2012.01.29 0 0 817

Kedves repcsepista! :)

 

Így,félálomban ideülve,és megnézve az írásodat ( ismerve a stílusod ;),azt gondoltam még álmodom! ( Médium! ;)))

 

"....... ha eljön a megfelelõ idõ.”
Vége az interjúnak...."

 

Már ébren vagyok! :))) Szerinted más is felébredt? ;)

 

 

 

 

Előzmény: repcsepista (816)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.29 0 0 816

Jojojojojjjj... jojósok, fe fe jojjósok jojózásra...

 N Ó P Q UUUU... a nagy torku, mind megissza a bort, vigan rugja a port, N Ó P Q...

 X -Y most ne sirjujujujujjjj...

 Azért teszem a prófácia jóslatokba, mert az lesz, amit én prófátáztam -ufóztam beee... de ez sem kuta fucca ccc...

 

 

 

 


IGAZ MAGYAROKNAK/Megdöbbentõ riport, kérem minnél több címre elküldeni!
 
Kérem mindenki olvassa végig ezt cikket! Az "összeesküvés elmélet" tehát valóság, remélem ezt egyre többen értik már. Ha túl akar élni ez a nemzet, akkor ki kell végre emelni a fejét a homokból és készülnie kell. A túlélés ma a vidék, az önellátás, a készletezés a közösségekbe tömörülés és a védelem megszervezése! Ezek most a fõ feladatok, melyeket már sok helyen megtettek országszerte és nálunk is folyamatban van.
Megszólal a pénzhatalom nagyágyúja – Kissinger nyíltan örül a harmadik világháborúnak
Posted on 2012/01/15 by Nifadmin
Érdekes interjú jelent meg Henry Kissinger-rel (Aki nem hallja a harci dobokat, az süket) a dailysquib.co.uk hasábjain november végén,  amelyet azonban más antiglobalista honlapok csak e héten vettek át. Kissinger Nixon és Ford elnökök alatt volt külügyminiszter, akit akkoriban a fõsodor média szinte istenített. Az interjú az eddig összeesküvés teóriának nevezett elméletek nyílt beismerése. Cikkünk Alfred Heinz írásának a fordítása.
Figyelemre méltó Henry Kissinger, Nixon egykori külügyminiszterének megnyilatkozása arról, hogy mi történik a világban, különösen Közel-Keleten.
Manhattani luxuslakásában a visszavonult államférfi, aki májusban 89 éves lesz, igen csak nyílt módon analizálta a világ jelenlegi helyzetét.
„Az Egyesült Államok visszaszorítja Kínát és Oroszországot, és az utolsó szög koporsójukba Irán lesz, amely természetesen Izrael fõ céltáblája. Kínának eddig megengedtük, hogy növelje katonai erejét és Oroszországnak, hogy magához térjen a kommunizmusból. Ezt azért tettük, hogy elbizakodjanak, így aztán annál nagyobbat fognak huppanni. Olyanok vagyunk, mint egy mesterlövész, aki megengedi a pancsernek, hogy puskája után nyúljon, és ha próbálkozik, akkor aztán bumm bumm. Az eljövendõ háború olyan súlyos lesz, hogy csak egy szuperhatalom nyerheti meg, és az mi vagyunk barátaim. Ezért van az EU is oly nagy sietségben, hogy egy szuper-államot létrehozzon, mert tudják mi lesz, és hogy túléljék azt. Európának egy nagy állammá kell válnia. Sietségükbõl úgy látom, hogy tisztában vannak azzal, hogy a végsõ harc az, ami elõttünk áll. Ó, mennyire vágytam erre a gyönyörû pillanatra,”
 „Ellenõrizd az olajt és ellenõrzöd az államokat; ellenõrizd az élelmiszert és ellenõrzöd a népeket.”
Kissinger aztán hozzáfûzte: “Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és  létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezõk hada fog kószálni mindenütt. Habár az elitnek meg lesznek a saját biztonságos kuckói és speciális menedékhelyei, nekik is vigyázniuk kell, mert a menedékhelyeik is veszélybe kerülhetnek.” Néhány perc szünet után, míg gondolkodott, Kissinger így folytatta.
„Megmondtuk a hadvezetésnek, hogy nyersanyagforrásaik miatt át kell vennünk hét Közel-Keleti országot, és már majdnem befejezték a munkát. Mindannyian tudjuk, hogy én mit gondolok a katonaságról, de meg kell mondanom, hogy ez úttal fölöslegesen engedelmeskedtek a parancsnak. Pont az utolsó akadály, Irán az, ami átbillenti a mérleget. Meddig nézheti Kína és Oroszország tétlenül az amerikai tisztogatást? A nagy orosz medve és a kínai kuli felébred félálmából, és akkor kell Izraelnek küzdenie minden erejével és fegyverével, hogy annyi arabot megöljön, amennyit csak tud. Remélhetõleg, ha minden jól megy, a fél Közel-Kelet Izraelé lesz. Katonáink az utolsó évtizedben remek kiképzést kaptak harci konzol játékokkal. Érdekes volt a Modern Hadviselés 3 nevû játék, amely pontosan tükrözi prognosztizáló programjával, hogy mi fog hamarosan bekövetkezni. Katonáink Amerikában és Nyugaton jól fel lettek készítve, mert jó katonáknak nevelték õket, ágyútölteléknek, és ha el kell indulniuk, hogy küzdjenek azokkal az õrült kínaiakkal és ruszkikkal, engedelmeskedni fognak a parancsnak. A hamuból egy új társadalmat fogunk felépíteni, s csak egy szuperhatalom marad, és aki nyer, az a globális kormány lesz. Ne felejtsük, hogy az Egyesült Államok rendelkezik a legjobb fegyverekkel, olyanokkal is, ami senki másnak nincs, és be fogjuk dobni azokat a fegyvereket, ha eljön a megfelelõ idõ.”
Vége az interjúnak. Riporterünket Kissinger embere kitessékeli.
Fordította: X /Y most ne sirjunk...
Nemzeti InternetFigyelõ

Az irány: ráébreszteni a világot arra, hogy mi történt velünk, és ráébreszteni a magyarokat arra, hogy nekünk kötelességünk van.

Előzmény: repcsepista (815)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.22 0 0 815

jojojjjj...ojjj...jojjjj...jojjózni ni ni ni...

 Amiről szó van,  hogy egy jó páran,  megütötték hogy USA miért nincs a prófécziákban....

  Ime mime jamit szeretnék vallani szerlmet vallani de USA = minden Népek egyelő baráta..vaaa...

 USA? -kétseggtelen, mivel NépKöztársaság = Egyenlő (egyenlőnek születtünk) Emberek x Népek (nemzetek x nemzetségek benne ke leggenek az ősalkossok akiket le indirigáznak gyilkolnak...) Egyenlő Testvériseggel Államai? - ha ha ha...

 Cóval, USA vezetése abzolla ultimacó Alienek.zsiványok -világzsarolók kezébe, MIG MINDENÜTT, CSAK ZSIVÁNY - SZAROLÓK KÉPVISELETEI I I ITI, na ki képviseli a jobbágy -köcsögeiket, akik legalább legkevetyebb 50 nyulbőrrel, mentivel van eladósidva jeUSA? - 50 bUSA? -jami mégis névleges, mert rá vannak háritva...na van ollan, hogy nem lenne, vagy lenne...

  Leni va Stali?

 Na, USA abcilla ultimacó Izráel gyarmata ta ta ta... azért nincs a próféczion no no nooo...

 ha értenétek, bennünket (H) meg azokat akik...kifingatnak nak nak nak...

Előzmény: repcsepista (814)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.22 0 0 814

jojojojojjjj...

 had irjak hozzá mékk valamity, ugganés én 40 éve figyelem őket, s ollan hogy USA MEG USA ÉRDEK, MÁR AKKOR SEM VOLT, TALÁN 1913 -bammm...elvágták a cirka nakát, azóta kopasszák? Érted a kinunkat, mert USA abszolit ultimacó izráel überállas, ha valaki közeledne USA... értitek a kinunkat, meg a népek, az összes, az egész világvallagszarta... nem dögletes?

 Tuttok követni...igenigen 99% s csak a gazdögök = überizráel, gyünn a Messiah ahhh...

 Nincsak, minden hittestvér, csak itt a MUMUSOK muzulmán hittestvéreik is, egy egy cirály ciróka baróka...

 Ki az igazi ellenseg?

Előzmény: repcsepista (813)
repcsepista Creative Commons License 2012.01.22 0 0 813

Jojósok jojókázzunk...van jojójajajajjjj...

 USA A BIBLIA PRÓFÉCZIÁBA?

 Igen érdekes volt Ronald W.Regan-nal a találkám, aki irtóra utálta az egész bagázsit, s azért lett süket -néma, mert nem akart látni egy rovart se többet...

 Érdekesség: Mr. Reagan! - a palesztinók terorristák? -nem szabadság harcosok (freedin figterek) ezzel landsliddel ( sepert) nyerte meg az amcsi elnökséget, s érdekes, hogy került be?

 Mr. Grengrich! (na az összes ma indulatos elnőkének) izráel firstes, ami dögletes, főleg rán nézve, mert közbe... ez az egyik módja hogy eltüntessék azokat, itt hiába minden müduma duda, a magyarokat csak... na nem foják, deee...

 Figyelem, amit leirtam, hogy a Két Sarkankigyó...na ma van egy AMCSI -FIRST... amiről többet...

 Fidelem cakk, ha egy atomháboru, vahhon, izráel...ugganés, az nem izráel, sose vót sose lesz, az palesztinia, na leatomázzák őket...

 Irán?- a csicsábase...

 Jah, Mr.Gengrics! - izráel? -leatomoz mindenkit, aki palesztint mond,  mert ő hirtorian, azt csak kitaláltátátátáááá...

 1 kivül, mind gyalázat, ugghogg hova letté USA, pösze hod...

joy Creative Commons License 2012.01.16 0 0 812

Ennyit a jóslatok-próféciák igazságáról!

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.15 0 0 811

Az orosz űrkutatási hivatal (Roszkoszmosz) szerint a meghibásodott Fobosz (Phobos)-Grunt orosz űrszonda darabjai a Csendes-óceánba zuhantak .:-)

repcsepista Creative Commons License 2012.01.15 0 0 810

Jojojojojjjj...jojósok hol a jojojojjjj...

 emem tesóm, én ugg commállak téged... de te is pró...? - fetta vagy vagy, vagy csiiii...csizzz...ne komcsizzz...

 Egy kis patália sose árt? -mert akit meg lehet ijjeccteni, csak azt lehet, s azt ijjecgeccizgetti geti geti geti keee... akit meg lehet ölni, azt meg ke ölni, vagy akit levágni...

 Amit akarok, hogy ne ugorjunk neki valakinek, mert a szeme kék, vagy fekete...? -nem megvédeni de kivédeni akarom,  hogy egymásnak ugorjunk, meee...az ablaknak?

 Na, pfóféczia = elő itélet, vagyis Aida eleve...

 Ha mindenki mégis fübahapar... te kitől vagy mitől félsz, vagy nem férsz...

 Ha nem leszünk ollanok...

Előzmény: emem (807)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.15 0 0 809

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY
2012. január 15. 18:45 A világűrből visszatérő Phobos-Grunt űrszonda a legfrissebb előrejelzések szerint egy Brazíliát és Közép-Európát átszelő pályán haladva érkezik a Földre a közleményünkhöz mellékelt ábra (1. sz.) szerint. Jelenleg az űrügynökségek nem tudják teljes bizonyossággal kizárni, hogy a darabokra széteső műhold egyes részei Magyarország területén csapódnak be. Az orosz űrügynökség szerint várhatóan már csak egyszer kerüli meg a Földet az űreszköz. Kérjük a lakosságot, hogy fokozottan figyeljék a katasztrófavédelem közleményeit, az esetleges elzárkóztatásra vonatkozó információkat haladéktalanul közzétesszük a híradásokban.
A mellékelt ábrán (2. sz.) látható sávban, tehát Magyarországon a Letenye – Balaton – Ercsi – Jászberény – Nyíregyháza vonaltól délre, minden további óvintézkedés érdekében közleményt adunk ki.

Amennyiben bárki becsapódásról szerez, tudomást hívja a 105-ös segélyhívót! Minden esetben közöljék, hogy történt-e személyi sérülés! Az űrszonda lezuhanó darabjait ne fogják meg, azzal semmilyen módon ne érintkezzenek!

A katasztrófavédelem, a magyar rendőrséggel és  a magyar honvédséggel együttműködve folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket és felkészültek az esetleges beavatkozásokra!  

Előzmény: emem (807)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.15 0 0 808

Az igaz lehet hogy szabotázs volt ?

Előzmény: repcsepista (803)
emem Creative Commons License 2012.01.15 0 0 807

tehát az általad linkelt oldal csúsztatott, te pedig rémhírt terjesztettél.

Előzmény: Törölt nick (806)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.14 0 0 806

MTI 2012. január 14., szombat 15:50

 

Vasárnap magyar idő szerint 14 óra 12 perckor éri el a Földet az orosz Phobos-Grunt űrszonda, de a becsapódás helye egyelőre ismeretlen - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője az MTI-vel.

Bakondi György elmondta, hogy Oroszország budapesti nagykövetsége szombaton jegyzéket adott át az OKF-nek, amelyben tájékoztatott a műhold visszatéréséről. Hozzátette, hogy a becsapódás pontos helyét továbbra sem tudták megmondani.

Bakondi György közlése szerint az éjszakai, illetve a vasárnap kora délelőtti órákban állnak majd rendelkezésükre a végleges adatok, azután, ha szükséges, meg tudják tenni a lakosság védelme érdekében fontos intézkedéseket

 

Előzmény: Törölt nick (804)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.14 0 0 805

Ez meg vitt volna..Be szerették volna  bizonyítani a pánsprema elméletet is..Lehet hogy csak védekeztek ?

Előzmény: repcsepista (803)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.14 0 0 804

Nézted a hiradót ?

Előzmény: emem (802)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!