Keresés

Részletes keresés

Andrasch75 Creative Commons License 2017.05.23 0 0 3166

A képek nagyon rosszak ! A helyzet nem ilyen. Teljesen korrekt volt a hely, a rengeteg pihenőágy helyén wellness részek létesültek. Szerethető volt Pápa, de én már csak textilmentesért vagyok hajlandó fizetni.  Pár éve vegyes használatú szaunavilág volt ( jelentése mindenki textilben)

Előzmény: Pistabá123 (3165)
Pistabá123 Creative Commons License 2017.05.23 0 0 3165

Sajnos nincs tapasztalatom a fürdővel és a wellness-el kapcsolatban, de a következő linket találtam:

http://www.edvymalom.hu/hu/papai-varkertfurdo-wellness-resze-finnszauna-gozszauna-infraszauna-szinterapias-szauna

 

Nem valami bizalomgerjesztő, főleg a 4. kép... :( 

Előzmény: Andrasch75 (3164)
Andrasch75 Creative Commons License 2017.05.23 0 0 3164

Pápai Várkertfürdőről valakinek infó ? Narurista wellness üzemel-e ott ?  A honlapon a wellness link szerkesztés alatt ... köszi :)

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.23 0 0 3163

A "Brigetio fürdő" külső napozóra gondoltam,nekem nem volt egyértelmű...köszi a választ.

Előzmény: informania (3162)
informania Creative Commons License 2017.05.23 0 0 3162

Az előző hozzászólásokban pontosan le van írva: igen.

Előzmény: Törölt nick (3161)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.22 0 0 3161

A kinti napozótér is fürdőruha mentes?

Előzmény: esspí (3153)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.21 0 0 3160

Nagyon szuper lehet...hamarosan megyünk! Köszi az infókat!

Előzmény: ninnyabanda (3159)
ninnyabanda Creative Commons License 2017.05.20 0 0 3159

Amit a képeken látsz, az mind fürdőruhamentes rész, sőt van egy nagy tetőkert, az is. Teljesen külön van a fürdő többi részétől, csak a szaunavilágra szóló jegyet is lehet venni.

Előzmény: Törölt nick (3157)
informania Creative Commons License 2017.05.18 0 0 3158

Igen, az egész szaunavilág területe fürdőruha-mentes terület, így mindegyik (kinti, benti) medence is - mivel ezek ide tartoznak. Az élményfürdő többi része értelemszerűen hagyományos, fürdőruhás terület.

Előzmény: Törölt nick (3157)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.16 0 0 3157

Szia! Mi a "greenfield" szállodában voltunk,ott is nagyon szuper a wellnes részleg. A kinti medencék között is van textilmentes...?

Előzmény: akkornemcsakúgy (3156)
akkornemcsakúgy Creative Commons License 2017.05.16 0 2 3156

„Bükfürdő országos szinten egy igazán elismert szaunavilág. Maga az alapterülete kiemelkedően nagy, ezért sok barátságos kertrésszel van ellátva. A nagy pihenőrészek miatt a vendégek komfortosan érzik magukat, még a legforgalmasabb időszakokban is.

Előnyére írható még, hogy a szaunarészleg egész területe fürdőruhamentes - egyébként nem csak a szaunákat lehet ruha nélkül használni, hanem a medencéket is. Mind a merülőmedence, mind pedig a zuhanyzó is naturista ilyen értelemben.

Az átlagosnál nagyobb méretű kültéri melegvizes medencénk is nagy népszerűségnek örvend.

A hely megköveteli az állandó figyelmet - így összesen hatan vagyunk szaunamesterek. Napi szinten tartunk felöntéseket - hétfőtől csütörtökig naponta hatszor, pénteken hétszer, szombat és vasárnap (a déli ebédidőt leszámítva) pedig óránként!

Jandrasits Andrea, Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, szaunamester.”

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.15 0 0 3155

Köszi az infót! :)

Előzmény: esspí (3153)
esspí Creative Commons License 2017.05.12 0 0 3154

Dunaújváros Szalki-szigeten szaunaest 8-tól éjfélig . Szűklétszámú ,fürdőruhamentes rendezvény. Még van két hely,ha valkit érdekel ,itt jelezd lécci !

esspí Creative Commons License 2017.05.12 0 0 3153

Brigetio fürdő szaunavilág kedden és vasárnap FÜRDŐRUHAMENTES .  A vendégek többsége még mindíg lepedőbe csavarva izzad,de biztos nem leszel egyedüli textilmentes szaunázó . Ráadásul a jó példa is ragadós . A zuhanyzókat és a medencét viszont kötelező meztelenül használni .   Mindamellett nagyon kellemes a szaunapark, sok ,és sokféle szaunával, nagyon szép szabadtéri résszel. Szaunamester is segítőkész,barátságos,jó szakember. A vendégkör...mikor milyen .  Mindenképpen javaslom !!!

Előzmény: Törölt nick (3152)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.11 0 0 3152

Sziasztok!

 

Valakinek van tapasztalata erről...2 nap itt is "egèszsèges" textilmentes elmèletileg....Brigetio Gyógyfürdő Komárom.

 

 

nanemond Creative Commons License 2017.05.06 0 2 3151

Sziasztok

 

Párommal nem túl régen kezdtünk el szaunázni, korunk miatt már nehezebben ment az elfogadása annak, hogy mi is az egészséges módja ennek. De már odafigyelünk és keressük azokat a helyeket, ahol ezt élvezni is lehet. Sok helyen voltunk, (Ballószög, Magyarhertelend, Zalakaroson két szálló, Kecskemét, Mórahalom, Ráckeve, hirtelen ennyi) vannak tapasztalataink már.

Vannak helyek, ahol tényleg jó a hely (pl. hertelend, karos spa) és van ahol azért nem annyira.

Említette valaki pl. Ráckevét. Nos igen, itt ami elég gáz elsőre, a beléptető rendszerük, ez a QR kódos leolvasó bizony nem túl gyors, viszont elég pontatlan. A szauna részlegük akár 10/10 is lehetne, ha lenne elég pihenő bent. A másik valóban az, amikor egy társaság jön, és olyan szinten nyomja a dumát, ami zavaró. Nem beszélve arról, hogy bizony aki nem tartozik közéjük, az akár azt is érezheti, hogy rossz helyre jött, pláne a szaunamester is része ennek a beszélgetésnek.

Ezt viszont máshol is tapasztaltuk már. Adott helyre a szaunamester "vitte" magával a közönségét, velük elvolt és mindenki más, érezze magát feleslegesnek ott. Nem gondolom, hogy ez így jó.

 

informania Creative Commons License 2017.05.04 0 1 3150

A szaunákkal kapcsolatos problémák mellett gond a pihenőhelyek és tágasabb terek krónikus hiánya - így akár kényszer is lehet, hogy egyesek felöntésről felöntésre járnak. Ugyan nagyon hangulatos hely (erről tavaly írtam is), de sajnos benne volt a levegőben, hogy inkább a "meztelen party"-s irányba megy a dolog, mint sem a kulturált szaunázás irányába.

Még 2 megjegyzés:

- tudtommal ezeken az estéken 22 óra után a fürdő teljes területe (így a török fürdő is) használható ruha nélkül, ezzel nincs gond (a mobilt meg ki kell verni a suttyó kezéből...);

- viszont a petting és társai abszolút elfogadhatatlan (nem akarom tudni, hogy mi került abba a vízben, amelyben mások úszni szoktak). Szerintem ennek egyszerűen nem itt van a helye, és minden jóérzésű (vagy éppen kezdő) szaunázót ez (joggal) elrémiszt.

 

A szervezést meg minősíti, hogy nem korlátozták a jegyek hozzáférhetőségét. Talán jobb is, hogy ennek vége, ez így kifejezetten árt a szaunakultúrának.

Előzmény: asdqweasdqweasd (3148)
Pelkes Creative Commons License 2017.05.03 0 0 3149

Szabolcsban tud valaki textilmentes szaunárol?

asdqweasdqweasd Creative Commons License 2017.05.03 0 0 3148

Az italozás már régen is gond volt ott, sokan ezért mentek át  V8-ba. A másik meg a hely. Nincs 1 normális szauna se a Lukácsba. A 2. felöntés után kihűl a szauna és nincs bent meleg. Mindegyik szauna egy kis lyuk. Normálisabb helyeken nem adnak el 10 programra jegyet, hanem max 3-4-re, és ha marad, mert kevés a vendég, akkor el lehet adni a többit is. A fürdőzés meztelenül egyébként nem megengedett a Lukácsban, legalábbis a törökfürdő részén tuti hogy nem. Az, hogy az emberek nagy része úgy használja este 10 után, mert csak ők vannak ott, az egy dolog. Persze attól még jól pofán kéne csapdosni az olyat aki fotózgat. A swingereseket se értem, hogy miért nem a swingerklubba mennek, ott is vannak felöntések, és ott nyugodtan csinálhatna ilyeneket.... és csodálkozol, hogy egyedülálló pasik látogatják a szaunaprogramokat a nyálukat csorgatva? Persze, hogy ha ilyen van... 

Előzmény: Thomas Konroy (3147)
Thomas Konroy Creative Commons License 2017.05.02 0 1 3147

Múlt héten olvastam, hogy a Lukács pénteki eseménysorozata a végéhez ért, és az utolsó lesz megtartva. Na mondtuk magunknak, ezt nem hagyjuk ki, ilyen közel ilyen este nem lesz egy darabig. Bár ne mentünk volna.

 

Nyolcra ott voltunk, mint a katona, 99%-ka a szeánszoknak elkelt. Kettőre még sikerült bejutnunk, de volt aki nem volt ilyen szerencsés. Helyükben konkrétan panaszt tettem volna, és visszafizetést kértem volna. Ember elmegy egy szeánsz estére, és nem jut be egyre sem, mert akik hétkor odagyűltek, tucatszámra vették magukhoz az összeset >:( Láttam embert, kijön szeánszról, zuhany, és már megy is a következőre. Lett volna pót harmadik felöntés is nekünk, mentünk volna rá, de hogy hogy nem, betódult egy csomó ember oda is.
Számunkra így maradt két szeánsz, és éjszakai nudista fürdőzés.

 

Ám az se lett az igazi. Habár párok szép számmal jeletek meg, azért az egymagukban kóválygó csókák is jelen voltak bőven. Ez akkor okozott különösen zavaró jelenséget, mikor a többség által meztelenül használó törökfürdőt térdgatyában, mobillal!! a kézben élvezték ezek a suttyók. Büféből a pia is fogyott rendesen, aminek hatását a meleg még fokozza is, így a németeknél jellemző meditatív csendnek nyoma se volt. Hahotázás, dalolászás, hülye viccek szajkózása mindenfelé, mint egy meccsen.

 

Végül de nem utolsó sorban, a kinti sötétbe és ködbe burkolózó medencét pár pár elég izgatónak találta, és kicsit sem burkolva közösültek egy egy szegletben. Ez számomra még az elmegy kategória. Kis petting talán beleférne, de azért ezt a swingeres vonalat ennyire erőltetni nem kellett volna.

 

A V8 meghitt, kulturált, barátságos légkörének ez az este a totális ellentéte volt. Azon kevesek, akik bent ültek minden szeánszon, bizonyára jól érezték magukat, de mi nem.

 

Tudja valaki, miért lett vége az eseménysorozatnak? Mintha túl magas fenntartási költséget hallottam volna fél füllel.

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.02 0 0 3146

Nagyon köszi!  Válaszoltam a freemailedre :)

Előzmény: szabi.mano (3145)
szabi.mano Creative Commons License 2017.05.02 0 0 3145

Szia. Ugyan nem teljesen Budapest, én Szentendrén a V8-at ajánlanám. Kedden az egészséges szaunázás jegyében zajlanak a programok, és nem szokott tumultus lenni. A szaunamester jófej, nyugodt a környezet, első élménynek ideális :)

Előzmény: Törölt nick (3144)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.02 0 0 3144

Sziasztok, végre belement a párom, hogy a mai napon, napközben elmenjünk egy meztelen szaunázásra, tudnátok gyorstippet adni, hogy hova érdemes menni Budapesten, ami kulturált és lehetőleg kevesen vannak?  Első alkalom lesz neki :)

akkornemcsakúgy Creative Commons License 2017.04.30 0 1 3143

Szaunakultúra tekintetében tetszik jobban. 

Előzmény: asdqweasdqweasd (3142)
asdqweasdqweasd Creative Commons License 2017.04.28 0 0 3142

Nem arról volt szó, hogy kinek tetszik kinek nem, hanem arról hogy ha a többi képét a feleségéről be tudja rakni a "Fotók a feleségemről" meg "az én puncim" felnőttkategóriás topicokba, akkor azt a képet miért nem? Ez a topic nem a magamutogatásról szól. Én sem rakom ki a pöcsömet, hogy nézzétek ez a helyes szaunázás. Megvan mindennek a helye.

Előzmény: akkornemcsakúgy (3141)
akkornemcsakúgy Creative Commons License 2017.04.28 0 1 3141

Nekem az előző jobban tetszett.

Előzmény: gevera (3139)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.27 0 0 3140

Szentendre engem is érdekel, egyszer voltam fürdőruhás napon, nagyon tetszett. A cikk meg felháborító. Szerencsére van piaca a hagyományos szaunázásnak és a tulaj egy cikk miatt nem fogja a házirendet megváltoztatni. Amúgy a cikk hűen tükrözi az általános mentalitást a meztelenségről, és csúsztat azt sugalja, hogy az uszoda veszélyezteti a gyerekeket. Pedig nem, egy naturista család is legálisan leviheti a gyerekeit pl. egy naturista kempingbe, egyenlőre. Annyit azért tanultam saját mindennapi életben, hogy az átlag szerint mi vagyunk, a magamutogató perverzek. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy mit sem sejtve egy kollégám és jóbarátom elhívtam naturista szaunázni. Persze nem vetkőzött le, és lelkibeteg lett attól, hogy látott meztelenül. Az, hogy terjed nálunk a szauna kultúra, de ezzel együtt nő az ellenzők száma is, ha minél többen merünk hagyományosan szaunázni, hiába hangoskodnak a prűdek, mivel van piac a szolgáltatók olyan házirendet alakítanak ki, ami nekünk kedvez.

gevera Creative Commons License 2017.04.26 0 2 3139

Újabban így szaunázok :) Megfelel?

 

Előzmény: asdqweasdqweasd (3136)
Thomas Konroy Creative Commons License 2017.04.21 0 0 3138

A legnagyobb problémád, hogy lepedőben szégyenlősen ülnek a gőzben? Hát, szerintem ez már haladás.

Pénteken a V8-at néztem meg. Igaznak bizonyultak a jó hírek róla. Rendes, szabálytartó látogatói kör, szép szaunák, remek felöntések jellemezték, nagyon jól éreztük magunkat.

Előzmény: grafiti (3134)
elemoh Creative Commons License 2017.04.21 0 0 3137

Ne is keresse senki! Évekkel ezelőtt próbálkoztak, de már nincs!

Előzmény: asdqweasdqweasd (3135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!