Keresés

Részletes keresés

Alomvilag Creative Commons License 2007.07.27 0 0 303

Szia CLD!

 

Az alkatod miatt inkább a nem kemény típusú matracokat ajánlom. Inkább a rugalmas, formakövető habanyagokat gondolom ideálisnak. Persze ennyi nem elég. Sok más szempont is fontos matracvásárlás előtt. Nem utolsó sorban a megcélzott árkategória!

 

Esetleg az segítene, ha elmondanád, eddig miket néztél, próbáltál, azok hogyan tetszettek.

 

Üdv,

Álomvilág

Előzmény: CLD (302)
CLD Creative Commons License 2007.07.24 0 0 302

sziasztok!

 

Matrac vásárlás előtt állok és szeretnék tanácsot kérni. Mindenképpen vákuummatracot szeretnék, de tudom hogy abból is van sokféle. Milyet érdemes venni? Általában rossz alvó vagyok, szóval fontos hogy a matracom jó legyen. 165cm vagyok és 58 kg. Melyik lenne a legmegfelelőbb?

 

Előre is köszönöm.

Alomvilag Creative Commons License 2007.06.19 0 0 301

Akkor légyszi küldd el mégegyszer, naa! :-) Tényleg nem jött meg. Sajnálom, hogy megint később reagáltam. Az e-maileket minden nap többször is nézem, ha oda írsz, biztos a válasz. Persze, ha még nem késő.

 

Üdv,

P

Előzmény: zöldfejű (299)
albertz75 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 300
Szia!

A Novetexnél ma még akciós Sleep Easy Memory Duet matrac. 143.000.- helyett 80.000.- (160*200). Interneten is lehet rendelni! Én tegnap vettem egy Aloe Vera latex matracot. Remélem jó vétel volt.
Előzmény: zöldfejű (299)
zöldfejű Creative Commons License 2007.05.27 0 0 299

Kedves Álomvilág!

 

Köszönöm a reagálást. Nos, az a helyzet, hogy végigolvastam az egész honlapotokat (tényleg az egészet, nem állt szándékomban, de egyszerűen "ottragadtam" annyira érdekes dolgokat találtam, nagy-nagy gratula hozzá, mert maga a matracos alaptéma azért nem tűnik túl érdekfeszitőnek, de látod, mégis...) Szóval az ott megadott három elérhetőség közül A. P, F, és R. közül én A.P. részére küldtem e-mail-t a honlapon keresztül. Én vhogy arra következtettem, hogy ez lehetsz Te. Ha mégsem, akkor légyszi nézd meg a másik két családtag e-mail-jei között, hátha mégsem P-nek kellett volna küldenem... Az én monogramom E.Gy. és teljes névvel irtam alá a levelet.

Nagyon szivesen megirom mégegyszer az egészet, csak gondoltam spórolok magunknak egy pluszkört.

Ha még mindig nem van a levelem (sic!) akkor csak irj egy sort és természetesen azonnal újra megirom a probléma lényegét.

 

De az biztos: véglegesen eldöntöttem, hogy memory-s matracot veszek, már csak a márkát, gyártót kell kiválasztani. Ár nem számit, bármennyit kiadok, csak legyen végre egy normális éjszakánk (aztán meg még sok-sok, remélhetőleg...)

 

Köszönöm szépen!!!

 

 

Előzmény: Alomvilag (297)
albertz75 Creative Commons License 2007.05.24 0 0 298
Sziasztok!

Most a hétvégén kellene Rottex matrac közül választanom.

Bonell rugós, kókusz réteges (BSC) - kemény

vagy

Táska rugós (TR) - félkemény

Szerintetek melyik jobb választás?

Sajna csak ez az árkategória jöhet szóba (max. 70.000.- Ft.)

Köszi a gyors válaszokat!
Alomvilag Creative Commons License 2007.05.18 0 0 297

Szia zöldfejű!

 

Bocsi, ha nem kaptál választ, de hidd el, hozzám nem jött tőled levél. Mindenkinek nagyon szívesen válaszolok a levelére. Ha továbbra is megbízol bennem, akkor írd meg mégegyszer a kérdéseid!

 

Tempur: az ő habanyaguk a legsűrűbb a piacon, ezért kicsit kemény, lassabban reagál és nem túl jó a szellőzése. Erre a problémára ők is kínálnak megoldásokat: derékalj, matracvédő, vastagabb matrac huzat. Ettől függetlenül így is a legjobb ilyen típusú matracok közé tartozik.

 

Nekem is Memory matracom volt eddig (nem Tempur és nem Magniflex), most sajnos elváltam tőle, mivel az előző barátnőm nem akart más matracot. Én meg úgy is tudok magamnak olcsón. :-) Én sem akarok más matracon feküdni. Persze most már Magniflex lesz a következő. :-) Szerintem még a legolcsóbb kategória is jobb, mint bármelyik rugós vagy egyéb hideghab matrac. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Szóval akkor várom a kérdéseid és ígérem, most nem marad el a válasz.

 

Üdv mindenkinek,

Álomvilág

Előzmény: zöldfejű (295)
.ISU. Creative Commons License 2007.05.17 0 0 296
Szia zöldfejű!

Még a "próbálgatásoknál" tartunk, így még én(mi) sem döntöttem, hogy melyik legyen. Hogy melyik a legtutibb azt csak Te tudod eldönteni, mert valóban, memory és memory között is van különbség! Most talán a Yatas viscostar comfortja jön be a legjobban nekem, de még egyszer el kell, hogy menjek kipróbálni viscostarokat és a magniflexet.
A tempurt azért zártam ki, mert amit Te is írtál, hogy 20 éve... + nem fejlesztik + lassan reagál...stb. Aztán meg az ára! A legolcsóbban 207000huf-ért láttam 90*180-as méretben, de volt 307000huf-ért is. Na ennyit biztos nem adok érte! Annyival nem jobb! Legalábbis nekem nem ,mert kipróbáltam. Sajnos nehezen megy a próbálgatás, mert kb. 1 óra egy üzletben.

próbáltam: (mindegyik memory-s)
matratex- keményebb típus, az eladó is lebeszélt róla
rottex - keményebb típus , semmi különös, ólcsóbb kateg.
airflex - nem próbáltam - ólcsóbb kateg.
novetexnél a memory szett: puha típusú, nem tetszett, inkább olcsóbb kateg.
bayer (boch): az előző kettőnél puhább,(félkemény) tetszett, középkat/jó kateg.
dunlopillo: puha kateg., jó vagy felső kateg. 139000huf(az árban párna és ágyrács)
Yatas, Viscostar Comfort: puha típus, jó kateg. mondják, de inkább közép, tetszett
Yatas, Viscostar Relax: kemény/félkemény típus, jó kateg. mondják, de inkább közép
Magniflex, watermemory: keményebb típus, jó vagy felső kateg.

Tempur: direkt külön írtam... puhább típus, tetszett, de az ára nem!!!

Ezek természetesen az én tapasztalataim! És ahogy írtam még mindíg nem tudtam dönteni. Valószínűleg csak a jövőhéten fogok dönteni, addig még próbálok igaz már csak kettőt :)

üdv.
Isu

Előzmény: zöldfejű (295)
zöldfejű Creative Commons License 2007.05.16 0 0 295

Szia ISU!

 

Végigolvastam az egész topikot, és arra jutottam, hogy kizárólag memory-s matracot szeretnék venni (ki is próbáltam "élőben", tetszett, de hát két perc fekvéssel nehéz eldönteni vmiről, hogy jó -e).

 

Érdekes, hogy én meg pont arra gondoltam, hogy ha már veszek, akkor már az "eredetit" veszem, tehát a Tempur-t. Mert hogy a többiek is azt próbálják utánozni, de aztán lehet, hogy rosszul gondolom.

 

Azért irok pont Neked, mert Te pont az ellenkezőjére jutottál, hogy semmiképp nem Tempurt veszel. Ezért kérdezném, hogy miért nem szimpi? Találtál -e olyat, ami szerinted sokkal jobb?

 

Álomvilág irta az egyik hozzászólásában, hogy már vannak sokkal modernebb matracok ugyanilyen memory anyagból, amik már szellőznek, stb. A Tempur már egy húsz éves matrac és semmit nem fejlesztettek rajta azóta. Én is irtam egy nagyon hosszú, részletes e-mail-t Álomvilágnak, de sajnos nekem egyáltalán nem válaszolt (elnézést kérek, Álomvilág, de tényleg igy van, pedig nagyon-nagyon vártam a válaszod, borzasztó sürgős lenne már a matracvásárlás és a Te véleményedre nagyon adtam volna).

 

Gondoltam, hogy ha ISU, vagy bárki más már megtalálta a legeslegtutibb kapható memory-s matracot a piacon, akkor irja, vagy ird meg, olyan jó lenne a tapasztalatokat összevetni!

 

Azért is fontos lenne, mert ugyan csak egy éves a matracunk, de UTÁLJUK, egy szivás aludni rajta, pedig ez is drága volt (százezer fölött, bonnell-rugós), de minden reggel úgy ébredünk, mint akit egész éjjel fabunkóval vertek. Párom már kb. két hónapja a kanapén alszik a nappaliban, annyira utálja a jelenlegi ágyunkat. Egyáltalán nem pihentető rajta az alvás, kényelmetlen, kemény, rugalmatlan, és eddig is hátfájós voltam, na hát azóta meg egyre rosszabb és nagyon szenvedünk tőle.

 

Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy kerül, amibe kerül, megvesszük a létező legjobb memory-s matracot, mert tényleg igaz az, hogy a rossz alvás megkeseriti az ember egész további napját (és nekünk már egy éve...)

 

Kérlek ezért Benneteket, hogy ha valaki hasonló módon végigjárta már a memory-s választékot (esetleg vett is és van használatbeli tapasztalata) ossza meg velünk (velem).

Természetesen én is irok még, ha hallok vmi újat.

 

ui: egyik barátnőm úgy vett memory-sat (sose hallott róla előtte), hogy egy ötcsillagos New York-i hotelben töltött éjszaka után úgy ébredt, hogy ő még életében ilyen jól és kényelmesen nem aludt, és addig járta a szállodát, amig megtudta, milyen matraca volt. Sajnos a nevére már ő sem emléxik (pedig azóta otthon is azon alszik, olasz gyártmány, Bluecell, vagy vmi ilyesmi, de nem tudja pontosan, kb. három-négyszázezer forint volt, de azóta áldja az eszét, hogy megvette, imádja!!!)

 

 

Előzmény: .ISU. (292)
exe2 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 294
Szia ISU
Nekünk vákummatracunk van, most már közel 5 éve. Annak idején sokkal többért vettük mint amennyibe most kerül :(
Kimásoltam neked a matrac "lényegét":

A matrac belső szerkezete cellás. Ezekben a cellácskákban tárolja a levegőt. Ezen kívül rétegelt matrac: a külső huzat pamut, illetve a fekvő felület 100% gyapjú. Belül a pamutnál dupont réteg található, ezt követi 1 cm vastag eliocel gumi réteg, majd a belső mag, amely sűrű formatartó eliocel betét. A matrac belső szerkezete hideg öntéssel készült azért, hogy a természeti rostok pólusai ne tömörödjenek el, ezzel is elősegítve a matrac természetes szellőzését. A meleg öntés következtében, amit minden más matracnál alkalmaznak, a pólusok eltömődnek.

Nekem lumbágóm van/volt, mondhatom, hogy lényegesebben kevesebbszer jön elő mint a matrac vásárlása előtt. Ez 16 cm vastag. Az enyém félkemény, a páromé kemény matrac. Mi a 180-as ágyba 2 matracot vettünk a súlykülönbség miatt. Én 60 kg vagyok a párom 85 körül. Azóta a gyerekeknek is van, mindkettőnek a kemény tipusú.

Remélem én is hozzá tudtam segíteni a választáshoz :)
Előzmény: .ISU. (292)
Alomvilag Creative Commons License 2007.05.09 0 0 293

Tényleg pangás van itt, sajnos én is kevesebbet néztem fel ide mostanában.

 

Azért vagyok és továbbra is bárkinek szívesen segítek.

 

Isu: E-mailben már válaszoltam a legutóbbi kérdéseidre is.

 

Üdv mindenkinek

Előzmény: .ISU. (292)
.ISU. Creative Commons License 2007.05.06 0 0 292
látom kissé pangás van, de azért megpróbálom...

Szia Álomvilág!

Matrac, ágy és ágyrács vásárlás elött állunk a feleségemmel. Az ágy és az ágyrács az ok. DE a matrac...!? Végig olvastam ezt a topikot az elejétől, (és egy pár matracos oldalt) de még mindíg nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal!
Az biztos, hogy memory matracot szeretnék és biztos, hogy nem Tempurt.
Úgy tudom(most már) hogy a memory réteg alá kell vagy javasolt egy hideghab vagy tán latex réteg, hogy ne csak anatómiailag, hanem ortopédiailag is jó legyen a matrac.
Viszont nem tudom, hogy ezek milyen vastagságúak legyenek, milyen ajánlott. A min. 14cm-es vastagságra emléxem , de nem tudom, hogy milyen az ideális elosztás, ill. hogy a memory réteg kell-e alulra és felülre is vagy csak az egyik oldalra, ahol fekszem? Alapból úgy gondolom, hogy nem kell alulra , mert a rácsnak ne legyen már olyan jó dolga, de mi van akkor a forgatással? A memoryt is kell időnként forgatni? Mert ha kell akkor egyértelmű, hogy alulra felülre is kell memory.

Aztán jönnek a gyártók! Volt egy lista itt a fórumon, hogy kik gyártanak memoryt, de pl. a yatas oldalán nem találtam, szinte csak rugósaik vannak, ééés volt még csak most nem jut eszembe :). A tesoban van egy boh üzlet ott láttam egy bájert és egy névtelent 70ezerért ill. a szórólapon is csak az van hogy memory matrac ami most akciós. Teccik nagyon magniflex amit olvastam róla , de ott az ára, ami... Nem mondom hogy nincs rá pénzem, de szeretném meggyőzni magamat arról, hogy kénytelen vagyok kiadni ennyit érte vagy arról hogy megfelel nekem/nekünk egy bájer vagy érflex vagy rotex.

Na egy kicsit kezdek kifakadni így inkább visszakanyarodnék a legfontosabbra, hogy tovább tudjak kutakodni és szűkíteni a kört, a rétegek hogyan is alakuljanak és milyen legyen vastagságuk??

Én 80kg a feleségem 65kg és mindenféle pózban,helyzetben alszunk, mert rossz az ágyunk, de talán a legnépszerűbb nálunk a háton és az oldalt fekvés.


Köszi
Isu
szevia Creative Commons License 2007.04.07 0 0 291
Nyikorog a decemberben vásárolt matracom- latex-kókusz- . Normális dolog ez? Engem roppantúl idegesít; van erre vajon garancia? ( a jótállási papiron nincs emlités ilyesmiről) Másnál is fordult elő esetleg?
szaborob Creative Commons License 2007.03.08 0 0 290

Sziasztok,

 

A lehetőségeinkből adodóan kinyitható kanapét keresünk. Persze tudom, hogy nem ez az igazi, meg sok kompromisszum, de mégis kivitelezhetőbb, mint hirtelen új lakást venni:))

 

Körbejártunk már néhány helyet, de a Kika, IKEA, Sconto kategória felett nincs túl nagy választék..  Néztük a Cardo-t, meg néhány biomatracos (kókusz-latex) megoldást, de sajna egyik se állt meg 300e alatt..

 

Nincs valakinek tippje, jó tapasztalata bio-s kinyitható kanapéval?

 

szaborob

 

 

 

 

szevia Creative Commons License 2007.03.06 0 0 289
Hát gondolom hogy farugós, gumibakos ráccsal kicsit lazább lenne a fekvés rajta, de hogy ez hogy függ össze a fáradtsággal, azt nem egészen értem.. Én egyébként egy most nem használt kb. 3centis gyapjupaplant borítottam rá, így puhább kicsit.
Előzmény: bibababa (288)
bibababa Creative Commons License 2007.03.06 0 0 288
Valószínü hogy én vagyok fáradtab és ez a fő probléma. Maga az ággyal nem változott semmi. Ezért gondoltam hogy változtatni kellene, még konfortosabb legyen. A párnám az borzalmas azért gondoltam valamilyen memorys-t. A sima latex párna nekem kemény.
Előzmény: szevia (287)
szevia Creative Commons License 2007.03.05 0 0 287
Ez mit jelent? hogy : >de mostanában nem annyira? Mi változott?

(Az én latex-kókusz matracom mostanában kezd elviselhető lenni. Mikor vettem sokáig kínlódtam vele, hogy kemény.. Talán lassan megszokom.. Gumibakos ágyrácson van egyébként..)
Előzmény: bibababa (286)
bibababa Creative Commons License 2007.03.05 0 0 286
Sziasztok !

A memory párnákról van valakinek tapasztalata ?
Érdemes olyat venni és ha igen mely típust ?

Egy másik kérdés. Nekem latex-kókusz matracom van. Fix ágyráccsal. Korábban elég kényelmes volt de mostanában nem annyira. Gondolkoztam hogy az ágyrácsot kicserélném, egy rugalmasra. Sokat javítana ? Mikor a matracot vettem akkor nem igazán éreztem a különbséget. Nem tudom , hogy a testsúly mennyit számít de nem vagyok nehéz. 62 kg a testsúlyom.
fengshui Creative Commons License 2007.03.03 0 0 285

hello all!

 

a minap hallottam, arról a lehetőségről , hogy  nagyértékű matrac árának felét vissza lehet igényelni, ha vmilyen egézségbiztosítást kötünk (gondolom adó formájában).

 

Ki hallott erről? van -e vmi tapasztalat?

  

üdv

Szati Creative Commons License 2007.02.15 0 0 284

Kedves matractulajdonosok, és matracvásárlás előtt állók!

 

Én tavaly karácsony előtt vásároltam egy matracot. Előtte szokásom szerint hetekig keresgéltem a boltokban, olvasgattam róla a neten, és mivel e topik sok hozzáértő, és kevésbé hozzáértő, de személyes tapasztalatot tükröző hozzászólása rengeteget segített nekem, megfogadtam, ha lesznek személyes tapasztalataim, én is megosztom másokkal.

 

Az én választásom, az Airflex márka, Comfort Memory nevű termékére esett. A mérete 180X200cm, és (úgy emlékszem) 18cm vastag. Közel két hónapja használjuk a feleségemmel, és eddig mindketten teljesen meg vagyunk elégedve vele. Nem kedvelem a kemény fekvőfelületet, ezért azok a matracok amelyek ilyennek bizonyultak a boltban egy néhány másodperces ráülés során, már ki is estek. A rúgós matracok nagy többsége ilyen volt, ezért egy idő után ezeket nem is nézegettük. Márkához, vagy matractípushoz egyáltalán nem ragaszkodtam, a kiválasztott matracba néhány perc alatt szerettem bele, amikor ráültem, ráfeküdtem. A közepe hideghab, a két oldalán pedig 4cm Memory Foam réteg van. Ráülésnél úgy tűnik, hogy túl puha, túlságosan besüpped, de fekvésnél már korán sem ilyen. Akkor nagyobb felületen oszlik el a test súlya, és szinte csak a felső Memory réteg nyomódik be, a hideghab merevebb, és megtartja egyenesben a testet. Végül is ez a kettősség ami megfogott benne, hogy egyrészt nagyon kényelmes, puha simogató érzés feküdni rajta, ugyanakkor mégis megvan a tartása, merevsége. Ezután már a keresgélés során csupán az volt a kérdés, találunk-e olyat, amelyik ezt felül tudja múlni. Voltak olyan matracok, amelyeknek a felső rétege nem Memory, hanem latex, nos, ezeknek a jellege nagyon hasonló, de nekem a Memory jobban tetszett. Megrendeltük.

 

Következett az ágyrács beszerzése. Mivel kétszemélyes matracról van szó, csakis olyan ágyrács jöhetett szóba, ami nem állítható. Valami egyszerű masszív dolgot akartam. A kommersz, legolcsóbb kategóriájú ágyrácsok azért nem tetszettek, mert úgy gondoltam túlságosan ritkán vannak benne a lécek, és ez egy habmatracnál nem előnyös. Végül a Materasso Singlefix ágyrácsra esett a választás. Most utólag már nem ezt vettem volna. Vagy egy olyan ágyrácsot kellett volna venni, ami teljesen merev lécekből áll, vagy egyszerűen egy jókora darab bútorlapot, ami beleillik az ágykeretbe. Bár ettől óvva intenek a hozzáértők, mert állítólag lefelé nem szellőzik.


Láttam olyan ágyrácsokat is, ami nem csak rugalmas lécekből állt, de még a léceken külön rúgókra szerelt tappancsok voltak. Kipróbáltam egy ilyet a boltban. Teljesen olyan érzés, mintha egy kinyúlt sodronyú teknős kórházi ágyon feküdnék. Borzasztó volt. Ingyen sem kéne, nem még soktízezer forintért.
A Singlefix középső részén, a csípőnél szerencsére meg vannak duplázva a lécek. Ha ezeket úgy állítom be, hogy a legkeményebb legyen, akkor már egész jó, észre sem lehet venni, hogy besüllyed. Egyébként 80 kg vagyok, a feleségem 65 körül, ő egy kicsit puhábbra állította magának.

 

Visszatérve a matracra, tudom, nem olyan nagy márka, mint pl. a Cardo, de van rá 10 év garancia, és az ára is elég barátságos volt. Főleg úgy, hogy sikerült egészségpénztárra megvenni. Nekem az egyes matracokra adott 25 év garancia egy kicsit komolytalannak tűnik. Ha belegondolok, hogy a környezetemben levő 20-25 éves tárgyakra lenne még garancia, és valamelyiket ki akarnám cseréltetni, vagy megjavíttatni, bizony rá kell jönni, hogy a gyártója, forgalmazója, már egyiknek sincs meg. A garancia annyit ér, amennyit majd egykor érvényesíteni lehet belőle. Ezt meg előre nagyon nehéz megítélni.

 

Végül már csak egy dolog maradt, amit még meg szeretnék említeni, bár ez egy másik topic témájához jobban illeszkedne. Ennek ez a címe: „Szeretkezéshez jó-e a biomatrac?” Nos, ha az enyémet biomatracnak lehet nevezni, akkor határozottan kijelenthetem, hogy IGEN! :-) Előtte egy olyan kihúzható ágyunk volt, aminek a szivacs része két részből állt. Nekem ezzel mindig bajom volt. A 160cm-es szélességével nem volt az sem kicsi, de a mostani a 180x200-as hatalmas sík felületével csodálatos. A feleségem beszélt rá, a húsz centivel nagyobbra, és igaza volt. Tehát aki az alváson kívül más jellegű projecteket is le akar bonyolítani az ágyon, annak mindenképpen egy nagy matracot kell választania, és nem két kisebbet. Ágyrácsra semmi szükség, legjobb egy erős, masszív egyenes felület.

Bocs, hogy hosszúra sikeredett.

szösszenet1 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 283
Most már nem tudom, mert el kellett költöznöm otthonról és inkább a régi ágyamat vittem magammal. Ronda, de isteni a jól bevált szivacs. Most már nem a matrac miatt alszom rosszul :-)
Előzmény: Dabazsula (277)
atiTDI Creative Commons License 2007.02.06 0 0 282
Sajna sok segítséggel nem tudok szolgálni, 3 boltban voltam összvissz, és ott sem lehet felmérni egy félperces fekvésből semmit. Kicsit lutri így vásárolni, ezért nem bíztam a véletlenre és Cardo lett. Bátyámnak is ilyen van, neki bevált. Mondjuk a Kikában egymás mellett volt pár matrac, és mindegyikbe belepróbáltam magam, a Cardo egyből megfogott csak az a 280ezres ár ami rá volt írva... Ha így nézzük a Retzzel már spóroltam 50rongyot..
Sok sikert!;)
Előzmény: Dabazsula (281)
Dabazsula Creative Commons License 2007.02.06 0 0 281
Hát, ez sem mindegy ám: "sok pozitív visszajelzést kaptam a csajoktól is..:D":))))

Ahogy olvastam, most egy Cardot rendeltél, igaz? Nem nagyon van időm visszaolvasni, légyszi segíts, hogy még hova érdemes elmenni? Voltunk a matrackirálynál és az ágyak házában az ikeán kívül. A materassot találtam még meg a matracost a reno udvarban a duna plaza mellett, de ahogy olvasom a retzben is vannak jó matracok? És még hol?

Hát, igen, csak azt akartam mondani, hogy azért nem egyszerű zsebből 300e-ret kifizetni, szóval gyűjteni kell rá... Csak már olvastam másoktól, hogy lehet, hogy nem nyújt annyival többet, mint amennyivel többe kerül... Így szeretnék egy reális árat egy relatíve jó matracért...
atiTDI Creative Commons License 2007.02.06 0 0 280
Csak nézőpont kérdése, hogy kinek van erre pénze. A kocsidat is lecseréled, pedig nem 230 ezerbe fáj, és nem ülsz benne napi 8 órát.

Egyébként meg voltam elégedve az ikeással, sőt sok pozitív visszajelzést kaptam a csajoktól is..:D
Előzmény: Dabazsula (279)
Dabazsula Creative Commons License 2007.02.05 0 0 279
Értem. Egyébként is azt mondják, hogy úgy 10 évenként cserélje le a matracot az ember... De hogy kinek van erre pénze pl. egy 230e-res matrac esetében...

De egyébként meg voltál vele elégedve? Nem olcsóbb, mint a többi, van máshol is ilyen áron, csak a 25 év nem mindegy...

D
Előzmény: atiTDI (278)
atiTDI Creative Commons License 2007.02.05 0 0 278
Besüllyedt itt-ott. Mondjuk hozzá kell tennem, idáig kis lakásom volt ahol ez töltötte be a nappali heverő szerepet is. Szal a 8 év alatt nem csak napi 8óra alvást kapott...
Előzmény: Dabazsula (277)
Dabazsula Creative Commons License 2007.02.05 0 0 277
Szösszenet, atiTDI, köszönöm a válaszokat!

Szösszenet, milyen azóta a Materasso matrac?

AtiTDI, 8 évig semmi gond nem volt vele? Azóta besüllyedt, vagy nyikorog?

D

atiTDI Creative Commons License 2007.02.05 0 0 276
10 éves az ikeás rugós matracom, igazából 2 éve már elég kaki. Sztem nem rossz választás...
Előzmény: Dabazsula (274)
szösszenet1 Creative Commons License 2007.02.04 0 0 275
www.materasso.hu, Vecsés, Fő u. 1.
Előzmény: Dabazsula (273)
Dabazsula Creative Commons License 2007.02.03 0 0 274
Van valakinek az ikeás matracokkal hosszú távú tapasztalata? Megköszönném, ha megosztaná.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!