Keresés

Részletes keresés

olegnagy Creative Commons License 2019.02.11 0 0 18088

"Pénteki nap, füstmentes, páros este."

 

Elvileg a pénteki napokon a párok arányában engednek be szóló pasikat. A mi tapasztalataink alapján kb. 3-4 páronként engednek be egy szóló pasit, viszont az utóbbi alkalmakkor amikor voltunk, nem voltak valami sokan. Lehet, hogy pont gyenge napokat sikerült kifognunk vagy úgy általában gyenge a füstmentes este, nem tudom.

 

"lesz ott egy marék "Gladiátor", extra méretekkel, olyanok akik utasításra szétkefélnek valakit"

 

Széles vállú, kigyúrt pasit láttunk már, de azért nem ez az átlagos. "Szétkefélős" pasit láttunk bőven, bár inkább úgy tűntek, hogy nem tudnak elélvezni, bármennyi ideig kefélnek - persze lehet, hogy pont ilyen kell nektek :-)

Előzmény: Onkyoo (18083)
5556969 Creative Commons License 2019.02.11 0 0 18087

Szerintem, mert volt egy rossz tapasztalatok, attól még nem a páros napokon kellene nézelődni, ha szóló pasikat akartok.

 

Saját tapasztalatunk szerint a TikTak-ban még szombaton sem jellemző a letámadás. Nem nagy merítés, de eddig ott eltöltött 10 alkalomból csak illemtudó közeledésről számolhatok be.

 

Dreamland már más tészta, ott sokkal jellemzőbb a pasi többes, talán zavaró lehet a túlzott figyelem, esetleg több közeledés, de én még arra is azt mondom bőven belefér, mert mi történik, max azt mondjátok 10 srácnak, hogy kössz, nem!

Előzmény: Onkyoo (18083)
Onkyoo Creative Commons License 2019.02.11 0 0 18086

Kösz a választ!

Igen, az online ismerkedés nálam is szóba jött, az egyetlen amitől félünk, hogy oda csábítunk mondjuk 4-5 srácot (ha mondjuk tényleg eljönnének) és kiderül, hogy nem olyanok mint online. Meg hát ha már miattunk jöttek el, akkor úgymond illik valahogy viszonozni, még akkor is ha nem jönnek be. Gondolom ez a tipikus tapasztalatlan félelem. Amúgy meg egy páros estén nem tudom, hogy ők be tudnak-e jönni.

De igen, lehet az lesz tervben, már azért leveleztünk 1-2 pasival akik szimpatikusok és lehet megbeszélem velük, hogy aznap ha lehet regisztráljanak.

 

Tényleg rossz élmény volt a szingli est, habár később fórumon olvastam, hogy még a visszajáró vendégek is panaszkodtak, szóval nem volt szerencsénk, de annyira sok zaklatást kapott párom, tényleg furcsa emberektől (volt ott 70 éves és volt ott valami barlanglakó is), hogy WCre nem mert kimenni.

Előzmény: K3RD3S (18085)


K3RD3S Creative Commons License 2019.02.11 0 0 18085

Sokan kombinálják az online és offline ismerkedést. Ismerkedős oldalon megismert férfiakkal megbeszélik, hogy mikor mennek le a klubba és ott van találkozó. Ha 4-5 srácból 1-2 eljön, már jó, ha több is, akkor megvan a kívánt gang bang. :) Így legalább egy előzetes farok méret és IQ ellenőrzés megtörténik. Vagy szingli esten erélyesebben kell válogatni és elhajtani a gnómokat. 

 

Azért páros esteken is van, hogy egyik jobbra, másik balra, de az tuti, hogy a nők többsége felhúzná az orrát, ha a férje jól szórakozna, vele meg nem foglalkozna senki.

 

Előzmény: Onkyoo (18083)
K3RD3S Creative Commons License 2019.02.11 0 0 18084

Nekem nem a partnerek száma a durva (ennél több volt nálunk is), hanem a főnökével kialakított hosszas kapcsolat. Nehéz elképzelni, hogy jó vége lesz a dolognak. De természetesen remélem, hogy alaptalan az aggodalmam, sok sikert!

Előzmény: More Joy (18075)
Onkyoo Creative Commons License 2019.02.11 0 3 18083

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ebbe vagy a Swinger témába kellene írnom, de ezt választottam. Nem is tudom, hogy ez kérdés, vagy témaelindítás, vagy csak óhaj és álmodozás.

 

Szóval egy jó kihagyás után megint szeretnénk elnézni swingerbe, valószínűleg TikTak, mert azt ismerjük jobban és eddig jó tapasztalatunk volt. De kezdők vagyunk! Volt 1-1 kicsi kaland, simogatás, egymás melletti, fogdosás és egyetlen egy négyes, de behatolás nélküli. Vágyunk és fantáziánk több is, és nyitottunk is volna többre a négyesnél, de annyira rámenős volt ott a pasi, hogy inkább csak megmaradtunk orálnál. (gondolom másnál is volt, hogy szex alatt rájöttél, hogy a másik mégsem annyira szimpatikus, ezért nem engedtél többet. Az élmény ennek ellenére jó volt, de legközelebb jobban válogatunk pasit)

 

A fantáziánk inkább a többes, hármas, vagy ha merészek lennénk, akkor a gangbang, de még annyira nem vagyunk. Feleségem habár izgalmasnak talál más lányokat, de igazán a férfiakat élvezi. Én is izgalmasnak találok más lányokat, de a feleségem kielégülése, beindulása, orgazmusa engem jobban ki tud elégíteni, mint bármilyen idegen lány.

 

Szóval több év kihagyás után adódik, hogy megint elnézzünk majd TikTakba. És én merészebb akarok lenni, párom is benne lenne a dolgokba. De a fantáziánk eléggé pontos, és itt érdekelne a ti véleményetek, tapasztalatotok, tanácsotok.

Pénteki nap, füstmentes, páros este. Mennyi az esélye, hogy találunk olyan pasit (vagy akár pasikat), akik jó állóképességgel, jó mérettel, jó külsővel rendelkeznek és benne lennének játékokba? Tudom ez páros este, egyszer voltunk szingli estén és ott olyan letámadást kaptunk kiéhezett Gnóm pasiktól, hogy azt mondtuk soha többet. Azt azért elmondom, hogy mi fiatalos (33), sportos, művelt, jó alakú pár vagyunk, kellemesen tudunk beszélgetni és párom tud kacérkodni ha kell.

Tudjátok, a fejben, a fantáziában arra számítunk, hogy lesz ott egy marék "Gladiátor", extra méretekkel, olyanok akik utasításra szétkefélnek valakit. Semmi szerelmeskedés, semmi hosszas nyalás, hanem kemény, állatias dugás. És kellemetlen, mert most mégsem mehetünk oda pasikhoz, hogy "figy, mekkora neked és mennyit bírod, van e második/harmadik menet?". Arról nem beszélve, hogy most egy pártól sem várhatjuk el, hogy pasi jöjjön, csaj meg nézheti ha akarja (bár lehet sokan benne lennének ilyenben). Négyessel csak annyi bajunk volt, hogy mi kerestünk több pasis felállást (pl Spitroast) és ilyenkor tök ciki, hogy kihagyjuk a másik nőt a buliból és ez kellemetlenné tette a szexet itt-ott.

 

Mivel kezdők vagyunk, ezért nem tudjuk mire számítsunk, eddig csak messziről figyeltünk, de ritkán beszélgettünk el igazán az emberekkel. Feltételezem olyan ember nem jár ilyen helyre, aki nagyon szégyell odalent valamit, mert nem akar csalódni, de tudjuk, hogy nekünk is sokat kell várni, mire oda eljutunk és nem szeretnénk csalódni, vagy rossz élményt.

Szeretjük a TikTakot, mert látszólagosan igényes emberek járnak oda, még akin a kor látszik is, nagyon jól tartja magát, szóval izgalmas látvány van.

 

Látjátok, nem egyszerű igen-nem kérdés :) , de ha valakinek van valami megjegyzése, tanácsa, azt szívesen fogadjuk!

olegnagy Creative Commons License 2019.02.11 0 1 18082

Érdekes téma ez a "szakítás szexpartnerrel". Mi pont azért nem akarunk barátokkal kezdeni (bár nálunk ez inkább pár, mint pasi lenne), mert ha nem jönne be a szex, vagy nem mindenkinek jönne be a szex a 4 emberből, akkor az megviselhetné a barátságot...

Előzmény: More Joy (18070)
olegnagy Creative Commons License 2019.02.11 0 0 18081

"Biztosabbak lehetünk abban is, hogy nem pancser az ágyban, ha neki is régóta felesége van, nem lyukról-lyukra jár."

 

Pont nemrég volt itt a példa, hogy húszéves házasság alatt nem tudta (és nem is igazán akarta) a férj kielégíteni az asszonyt... Rengeteg házasságban rossz a szex.

Előzmény: More Joy (18063)
jancsiii Creative Commons License 2019.02.11 0 0 18078

Én sem értem mi a gondjuk!

A párom 17 éves és szűz volt mikor megismertem,14 évvel ezelőtt.

Soha meg nem csalt de 14 már megkefélték, abból 3 rendszeresen. Meg egy 14 éve folyamatosan! (én) :)))

És? Váljon kedves egészségünkre!

Melyik nőnek nem volt meg 20-25 éves ennyi? Amelyiknek mégsem, majd pótolja 35-50 évesen! XD

 

Előzmény: More Joy (18076)
jancsiii Creative Commons License 2019.02.11 -1 0 18077

Vagány a csaj!:) Talán a leírásaidból úgy érzem, hogy nagyon szabadjára engedted. Bár én már fantáziáltam róla,hogy a főnökkel...

Azt gondolom, hogy ez eléggé érzékeny téma az életben. Gondolok itt ha a munkatársak megtudják,mert megfogják és irigységből gonoszkodnak. A jogi probléma,szexuális zaklatásos ügy,mert a főnök így védekezik. Vagy a munkakörülmények ellehetetlenítése....munkaügyi per stb...

Gondoljátok át!

 

Előzmény: More Joy (18070)
More Joy Creative Commons License 2019.02.11 0 2 18076

Most hirtelen írtam le ezeket. De lehet ha a történet 10 hónapja alatt adagoltam volna apránként élőben, könnyebben befogadta volna a gyomrotok. 

More Joy Creative Commons License 2019.02.11 0 2 18075

Szerintem ilyen körülmények között nem sok a 3 partner... vagy lassan 4. Aki aktívan műveli ezt a műfajt, hamar meg lehet ennyi. Nem azért ennyi, mert hajtja a vadászösztöne és habzsolni akarja a faszikat... vagy mert én a strigulákat huzigálva minél többre izgulok. Sok mindennek passzolnia kell a másik oldalon is, hogy hosszú távra sikeredjen. Ha valaki sokáig (évekig) tud maradni, nem lesz lecserélve.

Most ilyenért kár lenne lefújni az egészet. Nem azért agyaltam ki az elején, hogy leálljunk ha rögtön az első partner nem sikerül állandóra. Gondolkodtam mindenen, de folytatni kell. Nélküle már üresebb lenne az életem.

K3RD3S Creative Commons License 2019.02.10 0 1 18073

Ez eléggé szubjektív. Másnak már a párcsere is beteges.

Ezzel együtt tényleg durván hangzik, én nagyon nem örülnék neki.

Előzmény: Mr.+Mrs. (18072)
Mr.+Mrs. Creative Commons License 2019.02.10 -1 1 18072

Ne haragudj, de ez már szerintünk beteges. De hát mindenkinek van valami defektje.

Előzmény: More Joy (18070)
mgakaland Creative Commons License 2019.02.10 0 6 18071

Őszinte leszek, nekem ez már sok. Sportot űzni abból, hogy a feleségednek minnél több pasija legyen, mindig mással szeretkezzen...  Ti éltek közös szexuális életet is, vagy csak jegyzeteled, hogy kivel jár össze a kedvesed? Lehet velem van a baj, de ezt nem veszi be a gyomrom. Sajnálom.

Előzmény: More Joy (18070)
More Joy Creative Commons License 2019.02.10 -1 1 18070

Többen felvetették itt a kérdést és lehetséges problémaként kezelték azt a kellemetlen helyzetet, mi lesz, ha kedvesünknek véget ér a szexkapcsolata az adott partnerével? Hogyan tudják majd (le)kezelni? Sikerül-e lekoptatni a tagot? El kell-e viselnie a környezetében a továbbiakban is?

Nos, ez a szitu bizony sokszor kínos tud lenni és megviseli egyeseket, de mi ebben szerencsések vagyunk. Párom ezt a jelenséget magyon rugalmasan tudja kezelni. Haraggal még nem szakított senkivel sem és nem szokott emiatt lelkizni vagy bőgni. Neki még az sem okoz(ott) gondot, ha szakítás után is még összfutnak napi szinten. Több régebbi exével is többé-kevésbé beszélgetős viszonyban van, leginkább a neten. Ha valaki túllépi a határt vagy erőszakosan újrakezdeni akar, már tiltja is le a face-en. Én ezt úgy értékeltem hogy az exei közül is lehetne csemegézni, ha sokáig nem lenne senki plusz neki. Hiszen könnyen elérhetők. 

Az ősszel volt a drágámnak pár hónapos kapcsolata az utastársával, akivel nem egy helyre, de egy irányba járnak munkába. Mikor belemelegettek, annyira túlzásba vitték, hogy a pasijának kitudódott a kapcsolatuk a felesége előtt (tudtommal csak annyi, hogy van valakije) és neki választania kellett. Ezt szépen megbeszélték, továbbra is együtt utaznak és beszélgetnek is, csak már nem szexelnek. 

Most másfél hónapja szünet van... erre olyat hallok, aminek én sem örültem. Annak ellenére hogy az én agyszüleményem volt ez az egész, nem kevés meggyőző erővel. Nem teszett az új lehetőség, legalább is egyenlőre. Drágaságom a főnökével kezd összemelegedni. Nem is a sokszor rossz ötletnek számító közeli munkatárs... hanem a közvetlen felettese! Muszáj pont vele bratyizni? Más nincs a raktáron? És a rakat ex? Velük már szakított valamiért, ez most egy más új dolog. Éés ha elkezdik és véget ér??? Rögtön megkaptam, ki mondta, hogy vége lesz valaha is? Tessék, még viccelődik és röhög is rajta. Komolyan... ha lesz belőlük valami és ha majd vége lesz, ő fogja tudni kezelni. De ha a főnök hepciáskodik, átkéri magát más területre vagy műszakba, és kész. Nem ő lenne az egyetlen az ilyen kéréssel. Különben is, ez most tök véletlenül alakul ki közöttük. Ő sem számított rá, de már felkeltette az érdeklődését. És lehet, hogy a hasznára is tudná fordítani egy ilyen szexkapcsolatot. 

Hát hallgattam az érveket, történéseket, gondolkodtam rajta, elmélyültem benne... és pár nap alatt kezdtem megbarátkozni vele. Ha jól kijönnek, tetszik neki és még a vészhelyzeteket is megoldaná... miért ne? Anno én voltam a felbújtó, ne lepődjek meg ilyen jellegű saját kezdeményezésen. Még emésztek és várom az új fejleményeket és azt hiszem, áldásomat adom rájuk.

More Joy Creative Commons License 2019.02.10 -1 1 18069

Ja, erre büszke is vagyok, mert jócskán benne van a kezem és ritkán (pár alkalom után fél év szünet), de folytatólagos kapcsolattá alakult. Én ötletem volt és az én régi barátommal alakult ez ki. Tudtam, hogy össze fognak passzolni és jól ellesznek.

De nem ő volt az első, akivel kezdődött a project. Legelőször a barátnője pasijának a haverjával feküdt le. Ő szemelte ki magának, amikor még szingli volt a srác. Együttlétükkor már nem, volt neki friss kapcsolata, de a párom erről nem tudott. Összehozásukban a barátnője és pasija segítették. Egy hétvégi beszélgetős délutánnak indult a dolog és szexszel fejezték be. Úgy volt, majd keresik egymást de pár nap múlva elárulta neki a srác, hogy minden jó volt, de a kezdődő kapcsolatát nem akarja elcseszni azzal, hogy vele is találkozgat. Ha a párom szingli lenne, máshogy döntene. Ja, de azért kefélnie egyet jó volt egy ártatlan beszélgetős délutánon. Szóval vele több alkalom nem volt.

Aztán elkezdtem ajánlgatni a haverjaimat...

Előzmény: Egy Harmincas Pár (18066)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.02.10 -1 0 18066

Így kell ezt csinálni! :)

Előzmény: More Joy (18063)
More Joy Creative Commons License 2019.02.09 -1 1 18065

Mi sosem használunk. Párom sem szereti. Nem él vele a szeretőjével sem. Azért védekezik, hogy ne kelljen azt használni. És mint ismeretes, csak ismerősökkel kezdünk.

Előzmény: mateo13 (17995)
More Joy Creative Commons License 2019.02.09 0 1 18064

Arra az esetre, ha mégsem jönne be a haver az ágyban vagy bármi okból később véget ér a szexkapcsolatuk, majd kifejtem róla álláspontomat. Mára elég ennyi is. Amúgy vele tényleg nem úgy megy, hogy megbuktál fiam és elküldöm a fenébe.

Előzmény: More Joy (18063)
More Joy Creative Commons License 2019.02.09 0 5 18063

Cseppet késve, de válaszolok.

Igen, ismerőssel sokkal könnyebb kezdeni. Hiszen régebb óta ismerjük, a mindennapjait is. Nem csak annyit tudunk róla, amit a levelekben elmondott (talán elhazudott) magáról. Idővel észrevehető az is, mennyire jön be neki a párom és fordítva már benne is kialakult egy kép a haverról. Könnyen el tudja dönteni, ki tudna-e alakítani vele intim kapcsolatot. Biztosabbak lehetünk abban is, hogy nem pancser az ágyban, ha neki is régóta felesége van, nem lyukról-lyukra jár. Mellesleg kevesebb egészségügyi kockázata is van. Rögtön mehet gumi nélkül a buli, már az első alkalomnál. Ismerkedési randikat is átugorhatjuk, szükségtelen. Elég csak egyre merészebb célzásokat, ajánlásokat tenni a megfelelő személynek, leszűrni a reakciókat és meggyőződni, komolyak-e a szándékok. Ha igen, a gyakorlati megvalósítás már magától megy a maga útján.

Egyik haverommal ő nem akart lefeküdni, a másik őt utasította vissza, lelkiismereti okokból. Végül egy harmadikkal sikerült. Neki az volt a mottója, hogy házinyúlra nem lövünk, csak ha ő is akarja. Az én engedélyemmel és tudatában, hogy bejön a páromnak, magabiztosan tesztelte le őt, mennyire lenne benne vagy küldi el a fenébe. Pont azért hoztunk össze egy beszélgetős, iszogatós estét, hogy ezt a kérdést megvitassuk és eldöntsék, lesz e belőlük valami. Nagyon bátortalanul indult. Óvatosan, de mindketten jelezték, hogy benne vannak. Közeledni még nem mertek egymáshoz. Tekintetükkel minden mozdulatra, válaszra az én jóváhagyásomat várták. Elküldtem őket táncolni, legalább közelebbi testhelyzetben oldódni tudnak kettesben. Ami sikerült is. Egyre jobban átkarolták egymást, haver már a fenekét is fogdosta. Úgy láttam, kettesben gyorsabban haladnak. Ezért közöltem velük, magukra hagyom őket. Azt csinálnak, amit akarnak és elmehetnek akárhova. Nem volt hiába. Aznap szexeltek először. Párom igazán oda van érte. Kár, hogy a haver a külföldi munkája miatt (is) csak félévente tud alaposabban foglalkozni vele.

Előzmény: artist_not_engineer (17946)
negyvenesffi Creative Commons License 2019.02.09 0 1 18060

Sziasztok! 

A topic címére reagálva:

Igen, izgat. Évekig volt ilyen élményekben részem. Szerettem az ölembe tartani a fejét, a szemébe nézni, mikor más jutatta a csúcsra, vagy éppen csókolózni velke közben... És persze a kéjsóvár tekintetét is szerettem, mikor engem figyelt egy másik nővel...

alezredes 1 Creative Commons License 2019.02.09 0 0 18059

srácnak is csillogott a szeme

 

Hát még ha majd élőben látja azt ami a képen van, akkor hogy csillogni a szeme !

Előzmény: Törölt nick (18058)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.09 0 1 18058

Persze; de az még odébb lesz. Még addig találkozunk párszor, ismerkedünk, beszélgetünk. Ma csak annak örülünk, hogy élőben is egy teljesen nyílt, jó fej srác, nagyjából a miénkhez hasonló világnézettel, értékrenddel, bár túrázni nem szokott. :) Ránézésre a párom is megnyalta a szája szélét, a srácnak is csillogott a szeme, hogy élőben még jobb a nő, mint a képen volt, úgyhogy ilyen szempontból mehet a dolog. A többi meg még kiderül. Mi sem akarjuk elkapkodni, és ő sem.

Előzmény: alezredes 1 (18057)
alezredes 1 Creative Commons License 2019.02.09 0 0 18057

Ugye ha minden összejön, megosztod velünk a történéseket ? Ha lehet, majd ne két mondatban.

Előzmény: Törölt nick (18056)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.09 0 4 18056

No, ma sikerült a múlt héten elmaradt szombati találkozót pótolni. Jelentem nem kamus a srác, akit GG-n ismertünk meg, ott volt időben, és olyan volt, amilyennek a levelezés alapján elképzeltük. Úgy néz ki, ebből lesz valami. :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.08 0 0 18055

Ok :) Spamben fog landolni. :)

Előzmény: artist_not_engineer (18054)
artist_not_engineer Creative Commons License 2019.02.08 0 0 18054

<OFF> Ott elvész a zajban. Küldj emailt. </OFF>

Előzmény: Törölt nick (18049)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.08 -3 0 18053

Kb. el is felejtheted...

Én ismerem ezt a szitut jól, ez van.

Nem korrekt ez sehol sem, de van választási lehetőség...

 

Előzmény: Milos123 (18048)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.08 0 0 18049

<off>Szia, írtam neked a GG-n üzenetet, de még nem is olvastad. (Nem cseszegetés, csak jelzés.. :) )</off>

Előzmény: artist_not_engineer (18046)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!