Lehet a Kinga-csajt rühellni - de nélküle Szófia már rég vagy a Dunának megy... vagy kést ragad.
Az undorítósága mellett - ebben az esetben inkább pozitív a közreműködése, mintsem káros lenne.
Megmondom miért:
Első sorban azért, mert a Flóra-lány egy ribanc.
Magyarázat: engem még senki nem vádolt meg azzal, hogy valamiféle keresztény-konzervatív pofa lennék (volt, hogy két szeretőm volt (egyszerre) - de ....
Ha a Flórácskában lett volna pár miligramm gerinc - azt mondta volna Tomas-nak, hogy :
"Hé, Tomi, te nős ember vagy és Szofi nem csak a feleséged, hanem az üzlettársam, mi több, az egyik legjobb barátnőm is. Szóval ne nyalogasd itt a fültövemet, mert egyrészt máris (fél)tökönrúglak... másrészt azonnal felnyomlak Szofinál.
Tehát kopj le rólam, de ízibe - mielőtt még bedühödnék."
Jaa, hogy Szofi lábtörlőnek használta az örök-lúzer Tamást? Egyrészt ő választotta, másrészt mi köze ehhez Flórának?
VAN EGY FOGADÁSOM: Tamás és Szofi újra egy pár lesznek.
Csepegtette a dzsuvás tányérra a pár csepp mosogatószert... és egy gramm víz nélkül (!) letörölte ....és voila, tiszta lett a tányér.
Nuku öblítés, nuku víz... csak mosogatószer és tőrlés.
Kíváncsi lettem volna annak a vendégnek a pofájára, aki egy ilyen mosogatószeres tányérban kapta meg a kijevi csirkemellét, vagy a bakonyi sertészletetét.
Végre valaki megpróbálja Joe agyáig felnyomni, hogy inkább az idősebb korosztály között turkálgasson, mert már szánalmas ez a rácuppanás a kacsaszájúakra, aberáltakra.
Mintha nem épp pár hónapja szívta volna meg egy ilyen nőcskével. Ja, ez már korral jár. Egy kis amnézia ilyenkor már befigyel.
Joe féle kókány "szerelés".... ha az akkusarú lelazul, akkor annak a feszítőcsavarját meg is kell húzni, nem csak a sarut megmozgatni és lejjebbnyomni a kúpon.... Igaz, hogy szóban mondta, hogy "meg kell majd húzni", de az kevés, ha már ott van, meg is kellene tenni, mert csóri kiscsaj a következő valamelyik indításnál megint szívni fog...
Hát persze, mi a fenét tudott ez a retardált önmaga megvalósítani. Mindig mások mondták meg neki merre van az egyenes, egyedül a bugyiját nem találta meg soha.
Most is csak azért játsza a kemény nőt mert ez a Kinga azt mondta neki, majd egy perc múlva megint picsog, hogy jaj nem bírom ezt nézni. Ideje gyámság alá vonni.
Nem tudom volt e már róla szó, de Joe-k DJ Fitness terme nem abban a volt box és edzőteremben van, ahol nagyon régen, még annak idején Karesz apja is volt a sorozat elején?! Még emlékszem a jelenetre, amikor a 18 éves Bori a gimiből kijőve, ott kereste Kareszt vagy hogy is volt.... meg Karesz ott veszekedett az apjával...
Dehogynem, én már végigjártam. A saját BT-mből léptem ki, egy kültag miatt és lett emiatt törölve... Ha egy cég működésképtelen lesz emiatt, nem is tehet mást a cégbíróság, ha nincs aki tevékenykedjen benne.
Hogyne tehetné meg, cégbíróságnál lehet kezdeményezni a cégtörlést, végelszámolást, főleg a többségi tulajnak, összeférhetetlenségi okokból.
Pont ezt mondtam: csak cégfelszámolással juthat hozzá a törzstőkéjéhez. Vagy ha eladja valakinek az üzletrészét.
Céget felszámolni (pláne társtulajdonosokkal) viszont rohadtul nem egyszerű - aki próbálta már, az tudja.
Az nagyon sovány indok, hogy "nem jövök ki a társammal" - erre nem ugrik a cégbíróság, mert a cég az nem óvoda.
Különösen nem áll meg ez a fajta indoklás a többségi tulaj esetében - hisz nélküle semmi sem történhet a cégben, hiába berzenkedik a kisebbségi, nincs döntési joga.
A tulajoknak kötelezően egyszer kell csak találkozzanak egy évben (az éves közgyülésen, illetve beszámolón) - de ha olyan a helyzet, egyszer se - hisz bármelyikük delegálhat maguk helyett egy felhatalmazottat.
Rendkívüli közgyűlést bármelyik részvényes összehívhat - de a döntés ott is a többségi tulajé.