Keresés

Részletes keresés

genyanya Creative Commons License 2002.08.08 0 0 17
Ja, ha láttad azt a kérdést, akkor már semmit...

reüdv:)

Előzmény: petike23 (16)
petike23 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 16
Beneztem.. minden ugy volt, ahogy hagytam. :)
Mit kellett volna latnom ? :)

Udv: Petike

petike23 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 15
> lány a párból
>
> Jó. Akkor vállalom, hogy én nem tudok eleget > > nyújtani a páromnak.

Ezt senki sem mondta ;)
Egyebkent biztosan vannak fiuk, akik nem szeretik.
Mi egyszer kiprobaltuk.
Tetszett.
Azota majdnem mindig.. :)

Udv: Petikegenyanya Creative Commons License 2002.08.08 0 0 14
OFF
nézz be a "Csak a pénz számít vagy ez önámítás?" topicba!
Előzmény: petike23 (12)
genyanya Creative Commons License 2002.08.08 0 0 13
Jó. Akkor vállalom, hogy én nem tudok eleget nyújtani a páromnak. (csak meg ne mondjátok neki!;))
Előzmény: petike23 (12)
petike23 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 12
> lány a párból
>
> Nem kell kérdeznem, anélkül is ki szokta > fejezni...:)

Ja, en is szoktam ilyeneket mondani a bartnomnek.. ez a default. ;)

> Ráadásul, ha azt látja, hogy öklendezem, az nem > hozza lázba... ezért inkább hagynám ezt a mély > torkot...

Nem az oklendezes a lenyeg.
Egyebkent egy kis gyakorlas utan elmulik..

Udv: petike23

genyanya Creative Commons License 2002.08.08 0 0 11
Nem kell kérdeznem, anélkül is ki szokta fejezni...:) Ráadásul, ha azt látja, hogy öklendezem, az nem hozza lázba... ezért inkább hagynám ezt a mély torkot...
Előzmény: petike23 (10)
petike23 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 10
> poki123
> ez a cim nem megy.

Megy, csak most epp valamiert sz@r@xik..

> lány a párból
> hehe:) a pasimat kellene megkérdezni, mennyire > kielégítő az, amit e téren nyújtok neki...:))

Kerdezd meg tole !
De elotte mutass be neki 1 kis melytorok technikat !

Petike23

poki123 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 9
ez a cim nem megy.
Előzmény: petike23 (5)
genyanya Creative Commons License 2002.08.08 0 0 8
hehe:) a pasimat kellene megkérdezni, mennyire kielégítő az, amit e téren nyújtok neki...:))
Előzmény: Artika (7)
Artika Creative Commons License 2002.08.07 0 0 7
Nálad az orálnak nem ez a lényege - azt elhiszem:) Maximum a pasidnak az, az meg kit érdekel, mi? :)))
Előzmény: genyanya (6)
genyanya Creative Commons License 2002.08.07 0 0 6
" A nyelv hátsó részének a leszorítása és a torok kinyitása elnyomja az öklendezési ingert és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára. "

Ez lehet, hogy van akinél igaz, de én biztosan nem bírnám 2 másodpercnél tovább... És egyébként is, azt hiszem, nálam az orálnak messze nem ez a lényege...

Előzmény: petike23 (-)
petike23 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5
Amit nem lehet kihagyni:
http://cumheather.freeweb.hu/

Udv: Petike

petike23 Creative Commons License 2002.07.31 0 0 4
Video a temarol valakinek esetleg..?
snowman Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3
Azért a Lidocain használatával csak óvatosan
Előzmény: petike23 (-)
Dr.Pens Creative Commons License 2002.06.16 0 0 2
petike x !

De, biztosan nagyon sokan szeretik !

Én, speciel már nem vagyok oda érte, mert amikor feleségemmel kisérletezgettünk, eme nemes cselekedeten akkor még berosáltam az örömtől. Aztán, amikor már lazán ment, akkor meg visszaszoktunk a "hagyományos" szipi-szopi-ra, mert rájöttünk, hogy az, azért valahogy sokkal, de sokkal érzékibb bír lenni !

Valahogy kéjes látvány előszörre, mikor látod a partner "gigáján" ide-oda csúszni a kékerest, de ha feljebb nézel az arcára, az már számomra inkább lelombozó, márminthogy képileg!

De egy biztos ! Először qrva jó érzés volt NEKEM ! A feleségemet kérdezve, már csak ötven %-os volt a pár öröme !!! :-)))

Előzmény: petike23 (1)
petike23 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 1
Na mi az, senki sem szereti..?
(rajtam kivul ;)

Petike

zaqwe29 Creative Commons License 2002.06.12 0 0 0
Hat ez nem 00000000!!!!!
petike23 Creative Commons License 2002.06.12 0 0 topiknyitó
Hi,

nemreg olvastam R-Action makktars leirasat (utolagos engedelmevel becopyztam), kinyomtattam a baratnomnek, aki szorgalmasan gyakorolja azota.. qrva yo dolog ! :)

Az ágy szelen hanyattfekvos dolog nagyon bejott.. kozben latni, ahogy mozogk a torkaban.. :)
Csak az elelvezest nem probaltam meg igy.
Nos..?
Tapasztalatok, tippek&trukkok? :)

Udv: Petike

R-Action válasz erre | adatok | e-mail 2000-11-17 23:30:55 (63)

Ha már a deepthroatról van szó, nemrégiben találtam egy irományt róla, bevágom ide okulás célzatával való kifolyólagosságból. Érdekes.

"A következőkben világos, egyszerű instrukciókat szeretnék közölni arról, hogy miképp tudod a párod péniszét teljes hosszában a szádba, torkodba venni. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" (mély torok) névvel illetik, és az egyszerűség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni.

A pozíció fontos szerepet játszik. Úgy tanácsos elhelyezkedned, hogy a nyakadat kinyújthasd, fejedet kissé hátrabillentve. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, lehetővé téve a hímtag becsúszását. Kezdők számára a legjobb pozíció a következő: feküdj a hátadra, partnered pedig feküdjön melléd, hason. Támaszkodj a könyöködre.

A pénisz legyen ALAPOSAN NEDVESÍTETT! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni! A merev szerszám sokkal könnyebben csúszik a torkodba a nyelved mentén, ha nedves. Amikor elhelyezkedtél, billentsd hátra a fejedet és nyelved hegyét nyújtsd ki annyira, hogy az alsó ajkadon épphogy egy kicsit túlérjen. Lapítsd le a nyelved hátsó részét, mint amikor az orvos kanállal nyomja le a nyelvedet, hogy a torkodat megvizsgálhassa. A nyelv kinyújtása elősegíti a nyelv hátsó részének a lelapítását. Nyissad tágra a torkodat, mintha ásítanál. Ez némi erőltetést igényel, és cáfolja azt a hiedelmet, miszerint a deepthroat elvégzéséhez el kell lazítani a torokizmokat. A nyelv hátsó részének a leszorítása és a torok kinyitása elnyomja az öklendezési ingert és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára.

Végy egy mély lélegzetet és lassan csúsztasd be a hímvesszőt a szádba és tovább a nyelved mentén. Amikor úgy érzed, öklendezni fogsz, állj meg és tartsd ott, amíg csak tudod, és csak utána húzd vissza. Ismételd meg ezt a műveletet annyiszor, ahányszor bírod. Így egyre mélyebbre tudod majd bevenni, és a végén már teljes hosszában be fogod tudni csúsztatni a szádba és a nyelved mentén a torkodba. Egy fontos mozzanat, amire oda kell figyelni, hogy amikor a makk ténylegesen a torkodba ér, esetleg enyhe ellenállást érezhetsz, és ilyenkor egy kicsit erősebb nyomásra van szükség a teljes behatoláshoz. A nyelveddel is segíthetsz a hímvesszőt mélyebbre behúzni: amikor eléred azt a pontot, ahol öklendezni kezdenél, tarts egy pillanatnyi szünetet, majd a hímvessző kivétele nélkül nyújtsd ki még jobban a nyelvedet és utána húzd vissza a szádba a hímvesszővel együtt.

A kontaktlencse viselői minden bizonnyal emlékeznek az ösztönös pislogási kényszerre, amit az első néhány alkalommal éreztek a lencse feltevésekor, de a türelmes gyakorlás során a művelet roppant egyszerűvé vált. Ugyanez érvényes a deepthroat-ra is! Légy türelmes és gyakorold a technikáját minél gyakrabban!

Miután megtanultad a pénisz teljes hosszát bevenni, elkezdhetsz a haladó technikákkal foglalkozni, amik még több gyönyört fognak okozni. Ezek közül néhány azt fogja lehetővé tenni, hogy a partnered úgy élvezzen el, hogy közben a szerszáma teljes egészében a szádban, a torkodban van. Ha nem szereted a sperma ízét, akkor ez nagyszerű technika a számodra, hiszen a kilövelléskor a makk már bőven túljutott a nyelved hátsó részén levő ízlelőbimbókon. A torokmasszázzsal való ingerlés is lehetséges, ha a pénisz a torkodban van. Ez a technika partnered vad szenvedélyeit korbácsolja fel, amint a torokizmaid a hímvesszőt masszírozzák. Ezt egyszerűen úgy teheted meg, hogy nyelő mozdulatot végzel, miközben a hímvessző teljes egészében a torkodban van. Arra is képes leszel majd, hogy a herezacskóját megnyald ebben a pozícióban.

Összefoglalva: nedvesítés, kinyújtott nyelv, a nyelv hátsó részének lelapítása, torokizmok megfeszítése a torok nyitásához, lassú mozgás és sok türelem. Előnyös, ha a deepthroat tanulása közben a hímvesszőt befogadó személynél van az irányítás, tehát ő határozza meg a behatolás mértékét és ütemét. Miután már nem jelent gondot számodra a szerszám mély bevétele a torokba, passzívabb szerepet is elfogadhatsz, amikor már a partnered határozza meg a mélységet. Erre egy kiváló pozíció az, ha a hátadra fekszel, fejed az ágy szélén kicsit lelóg. A partnered ekkor tetszése szerinti mértékben tud a torkodba hatolni. Ez a pozíció a nyak és a torok remek látványát is lehetővé teszi partnered számára. A deepthroat egyik legizgalmasabb vizuális aspektusa, hogy partnered figyelheti táguló, kidudorodó nyakadat, torkodat, amint merev szerszámát mélyen becsúsztatja.

Amíg tanulod a deepthroat technikáját, az a legjobb, ha teljesen ellazulsz előtte. Végy egy hosszú, forró fürdőt! Hallgass lágy zenét! Igyál egy pohár bort! Partnered hosszan, érzékien masszírozza végig egész testedet! A lényeg, hogy tedd azt, ami a legjobban ellazít. Minél relaxáltabb vagy a kezdésnél, annál könnyebb lesz megtanulni a deepthroat technikáját.

Bizonyára sokakat érdekelne, hogy milyen érzés a deepthroat a férfi számára. A legtöbb férfi egy kellemesen szoros gyűrűről számol be, a makk alatti rész kerülete mentén, és a legtöbb gyönyör a hímvessző alsó részén koncentrálódik, a makk és a rúd találkozásánál.

Mint korábban is említettem, a nedvesítés roppant fontos. A nyál is megteszi, de vannak olyan síkosítószerek, amik simábbak, egyenletesebbek és tovább tartanak. A legjobb, amit találtam, az Albolene, ami egy make-up leszedő! Teljesen szagtalan és íztelen, és természetesen nem mérgező. A pornófilm-iparban ezt már évek óta használják nedvesítésre. Egy másik trükk, amit a deepthroat-ot művelő sztárok használnak, az, hogy helyi érzéstelenítőt spréznek a nyelvük hátsó részére és a torkukba. A Lidocaine spré a legelterjedtebb, de ezt csak receptre lehet kapni. Lidocaine-t használnak az orvosok is, ha a nyelvet és a torkot el akarják tompítani a gyomor endoszkópos vizsgálatánál. A Lidocaine-t olyan emberek számára is felírják, akiknek súlyos torokfájásuk van, vagy akiknek fekély, seb van a szájukban. Könnyebben beszerezhető, de hasonlóan jól használható szer az Axon, ami torokfájás elleni aerosol.

Remélem, hasznosnak fogod találni ezt a kis útmutatót. Sok sikert!"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!