Keresés

Részletes keresés

Maflo Creative Commons License 2009.08.16 0 0 2457
Én személy szerint az ilyen makknál megkötöm aztán rárakom a súlyt meg nyujtom dolgokat nem dijazom, mert az mégiscsak elszorít és vérhiányt okoz a makkban orákon keresztül amellett, hogy az érző idegek amik a makkod tövében vannak szépen lassan elhalnak és olyan érzéketlen leszel, hogy utána csak álmodhatsz arról, hogy bármikor is elmész egy nőben és csiszolópapirral sem jó rejszolni. Jelq és a bathmate meg talán a levegős pumpák okésak, de inkább, csak a jelq. Az mégiscsak kézi erő és magadban nem tudsz kárt tenni így, sztem. A pumpával meg nem nehéz véraláfutásosra szivattyúzni, vagy akár ugy megszívatni, hogy véres legyen a pumpa, mint amit "teszter" irt valamelyik hsz-ban. Én a jelq-t használom, mert ha nem is segít a méretnövelésen semmit, dugni akkor is fogok tudni utána. Mert egy nőnek sztem fontosabb, hogy egyáltalán meg tudd dugni, minthogy a 25 centis pöcsöd a földet nézi...

És amúgyis:
"Légkalapácsolj! Ohh, légkalapácsolj! ... Négeresen! Még négeresebben!!!" :D:D
Előzmény: Törölt nick (2455)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 2456
Van még vmi ami érdekelhet itt néhányakat. Az egyik legjobb külföldi pénisznagyobbítással kapcsolatos fórum a Thundersplace, de írtó nehéz bejutni, mert ha jól tudom elérték a maximális létszámot, viszont aki tud angolul annak szerintem érdemes ott olvasgatni. Én ezt úgy oldottam meg, hogy feltörtem egy accountot, amit ha jól néztem azóta se nagyon használ a gazdája. Szóval, ha vki nem jutott be, de érdekli, akkor a Felhasználónév: littledick és a jelszó szintén: littledick (remélem nem magyar és nem fórumtag itt is :-D ). Ezzel nem tudom egyszerre hányan tudtok belépni, de ha vki használja aztán kilép, akkor más is be tud majd lépni utána és olvashat. Tudom "genyó" vagyok:-), de azt is tudom, hogy én mennyire depressziós voltam a péniszem mérete miatt és még most is nehezem tudom elfelejteni, ezért szeretnék segíteni mindenkinek aki hasonló cipőben jár. Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy a Thundersen leírják hogy ne használjunk ilyen nyújtót pont az elszorítás és az elérzéketlenedés miatt, inkább a Bib hangert ajánlják, de azért légyszi válaszoljatok arra is, amit kérdeztem, mert annak ellenére hogy írták, én mégis ezt használtam és tudom, hogy közületek is sokan ilyet használnak, mert elolvastam nagyjából minden hozzászólást itt is, szóval szerintem ez nektek is fontos lehet.
Ja és ha kiraktok mindjárt az elején a fórumról, mert közzétettem ezt az accountot, hát akkor így jártam, de tényleg csak a jó szándék vezérelt, hogy akiknek nincs accuk, azok is hozzájussanak azokhoz az infókhoz amik ott elhangzanak, mert 120ezer tag van és rengeteg tapasztalt nyújtó, aki sok dolgot leír és elmagyaráz és persze rengeteg motivációt ad. Szóval ha kitesztek, hát ez van, mással is előfordult már, de remélem azért néhányaknak tudtam segíteni vele.
További jó edzést, nyújtást mindenkinek és olvassatok sokat,
Üdv, Sosemelég
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 2455
Sziasztok, most írok először a fórumra. Egy nagy kérésem lenne mindenkihez, akit érdekel és aki androt vagy bármiféle extendert, esetleg saját maga átlal készített nyújtót használ ami a makk felett szorítja meg a péniszt és persze olyanok válaszának is örülnék aki nem használ ilyesmit, csak mondjuk bathmatet. Én fél éve nyújtom a péniszem egy saját nyújtóval, ami nagyon hasonlít az androhoz, ugyanazon az elven tartja a péniszt. 1,5-2 kilóval nyújtom napi 1-2 órát. Mivel én a nyújtás előtt soha nem figyeltem meg hogy mitől jön az orgazmus, tehát a makk melyik része izgatódik jobban, ezért nem tudom, hogy bajom lett-e, mert a makkom felőlem eső részével érzek ugyan, de nem jön tőle orgazmus ha ott masszírozom vagy dörzsölöm. Tehát nem elérzéketlenedésről van szó, de félek kicsit, nehogy baj legyen, ezért szeretnélek titeket megkérni, hogy figyeljétek meg légyszíves, hogy nektek is akkor jön az orgazmus, ha a makk elejét és alját izgatjátok, vagy minden részén egyformán? Mert nekem az alja és hegye tökéletes, ott totál érzékeny viszont ahol a nyújtóm van ráakasztva, ott csak érzem az izgatást, de nem olyan intenzíven. Szóval ha esetleg nektek az egész makk teljesen érzékeny és bármelyik részének az izgatásától el tudtok menni, akkor valószínűleg ettől a nyújtótól lett bajom és akkor nem ajánlom senkinek és én is sürgősen befejezem a használatát. Ha nektek is hasonló, hogy a makknak nem mindegyik része azonosan érzékeny, akkor viszont ajánlom, mert nekem 1,5centit sikerült növesztenem eddig és 1 centit vastagodott a bathmatetől és jelqtől, amiket már kb egy éve csinálok rendszeresen.
Nem nagy eredmények, de kb ezek voltak a céljaim, így 18cm a csontig nyomva és a közepénél 14cm a kerület pumpa nélkül, bathmate után pedig 15 felett van. Ma próbáltam ki először a tövénél elszorítást, farokgyűrűhöz hasonló módon, hát elég durva, azt kell mondjam, kb úgy néz ki utána, mint bathmatezés után. Ez sem rossz technika valószínűleg vastagságra, ezentúl ezt is naponta csinálom majd. Bár a méreteimmel én már így elégedett vagyok és a barátnőm is, de folyamatosan fogok edzeni tovább és ha esetleg vkit érdekel vmi akkor én is szívesen válaszolgatok majd, bathmetes dolgokra vagy ilyesmi, sajnos elég tapasztalatom van vele. Nekem nagyon elvörösödött tőle a bőr és az alján heges, mert becsípődött minden alkalommal, és mivel túl nagy vákummal csináltam sikerült elszakítanom a fitymafékem (frenulum preputii). Ugye alul becsípődött a bőr, felül meg nyúztam, mint állat és szépen elszakadt, ajánlom, hogy erre nagyon figyeljetek és csak ésszel a vákummal, mert ez egy elég durva sérülés, nagyon vérzik és könnyen el is lehet tőle vérezni, mivel ilyenkor rengeteg vér van a péniszben, szóval nagyon figyeljetek, hogy alul ne csípje be a bőrt, vagy ha becsípi, akkor ne tépjétek nagyra a vákumot.
Ez az első hozzászólás kicsit hosszúra sikerült, bocsi érte, ha vki lusta olvasni :-)
Előre is köszi mindenkinek aki hajlandó megnézni amit az elején kértem és válaszol
Üdv, Sosemelég


tuzgolyo303060 Creative Commons License 2009.08.16 0 0 2454
Lemértem a hosszt is. Felülről szegycsonttól 18cm oldalról 19cm. Akkor egy centi jött hosszra de ez lehet a nyújtásoktól amit nem vittem túlzásba.
tuzgolyo303060 Creative Commons License 2009.08.15 0 0 2453
Na gyerekek megint régen jelentkeztem. De jelentem eredmény van. Ilyen magna cuccokat nem vettem. De mint említettem nemrég elkezdtem ilyen komplett méregtelenítő teát (nagyon komoly, nagyon drága) inni. Ez komplett kisöpri a nyirokrendszert, érrendszert, vérzsírtalanít stb teljesen átmozgatja a keringést segíti az izmok mérgtelenítését + valahogy növelni is azt. Edzést is váltottam. Nagyon keveset nyújtok 5perc kb. meg egy picit fejek 100fejés kb. De amit utána elkezdtem magamtól csinálni az hozta meg az eredményt. Nem bonyolult a dolog. A péniszgyűrű elvén müxik. Elszorítom a pénisz tövét majd hagyom minél jobban feláll annál jobb annál nagyob az eredmény akkor brutálisan néz ki komolyan a pornós filmekben lévő vastagabb taggal megáldott emberekéhez hasonlít. Nagyon brutál. Utána elég jól visszaesik de így is a tolómérőt már a legvastagabb helyen nekem ez a tövénél van már 4.5re kellett állítani. Érdekes mert a kerület mérésem jóval nagyobb eredményt mutat régi 13 helyett 16cm. Amit ezt leosztjuk átmérőre megint nem nagy eredmény de közelíti az 5centit. Tehát a mérésnél most egy kicsit elbizonytalanodtam. Nekem a tolómérő tűnik a pontosnak de ott hatalmas változás most sincs de legalább van! Hosszra is lehet van valami plusz de azt sorry nem mérem mert régen lemértem 17-18 cm(erekciótól függő) tehát az nem érdekel mert nagyjából ok én mindig csak a vastagításra mentem rá. Vajon minek köszönhető ez a pozitív eredmény ennyi sikertelen hónap és év után az új edzésnek vagy táplálék kiegészítőnek vagy mind2nek nem tudom. Azt, hogy meddig növelhető, vastagítható még azt sem tudom. Ez az elszorítás mennyire árt szelepeknek vagy nem ezt megtudja valaki mondani?
Maflo Creative Commons License 2009.08.15 0 0 2452
Apropó, mérni az első hét elteltével fogok, majd utána havonta. Kíváncsi vagyok, hogy egy hét alatt mennyit változik. Persze ilyenkor jó lenne ugrani egy évet az időben! :D
Maflo Creative Commons License 2009.08.15 0 0 2451
Sziasztok.
Tegnap én is elkezdtem a JELQ-féle növelő technikát. Szépen feljegyzek mindent, méréssel, képekkel, kommenttel... aztán majd valamikor csinálok egy honlapot a technikáról, a tesztről, eredményeimről, észrevételeimről stb.. Mérni csak havonta fogok, mert úgy van változás (mérhető változás). Remélem, hogy jó ötlet egy honlapot csinálni az egésznek, hátha segítek ezzel másoknak megtalálni azt, hogy melyik faroknyújtó technikát válassza.
Kérdés, hogy most csináljam meg a honlapot és folyamatosan töltsem fel az eredményeket, vagy várjam meg míg lesz jó néhány hónapnyi feljegyzés, mérés, kép és akkor az egészet egyszerre?

Amúgy, ha még valaki most kezd majd el valamilyen módszert (jelq, vákuum, bathmate, andro, stb.) és érdekli a dolog és van kitartása, akkor az ugyan úgy nyújtson, mérjen és jegyezze fel az eredményeit és akkor azt felteszem a honlapra (akár képpeket is).
pastrana Creative Commons License 2009.08.15 0 0 2450
szevasztok

Akarok venni egy Bathmate-et használtan akinek van eladó írjon már
tristen Creative Commons License 2009.08.13 0 0 2448
Idézet: "de sokkal egyszerűbb nagyobb pöccsel megszületni)" :D

ez nagyon igaz

hali :)
Előzmény: Terriba (2447)
Terriba Creative Commons License 2009.08.13 0 0 2447

 

 

   Haller!

 

 Kosz a valaszt. Kozben visszaolvastam30 oldalt itt a forumon, ugyhogy most mar kezdek jobban kepben lenni. Valoszinuleg benevezek majd bathmate-re szerencsere kaphato itt a vilag tulfelen is.

  A jelqinggel nekem is az a bajom, hogy eleg idoigenyes, de az eddig itt elolvasottak alapjan ehhez a sporthoz bizony sok ido es kitartas kell... (de sokkal egyszerubb nagyobb poccsel megszuletni)

   Na, majd meglatjuk, mindenestere jo tudni sorstarsakrol, ird majd be, hogy neked hogy valtbe a bathmate, meg hogy mennhyit nottel.

 

  Udv

Előzmény: Törölt nick (2446)
veddmeg Creative Commons License 2009.08.11 0 0 2445
csákány én 2 honapigg használtam a mathet 2cmit nőtt most kihagytam 2 honapot és megint elkezdnemén de felül szelel és kijönn az összes viz mi lehet a baja?:S
Terriba Creative Commons License 2009.08.10 0 0 2444

Sziasztok. Csatlakozom a kisbraner klubhoz. Nemreg kezdtem a novelest jobbara jelqinggel, de egyreszt keveset csinalom, masreszt szerintem rosszul is. Tud barki barmifele linket javasolni, ahol erdemi inforaciohoz lehet jutni repanyujtas ugyben?

 

 A masik a bathmate. Mar majdnem vettem egyet, amikor a neten egy cikkben azt olvastam, hogy komoly seruleseket (alkalmasint vissza nem fordithatot is) okozhat. Ez valami kamu ellenreklam, vagy tenyleg van ilyen a pakliban. Orulnek, ha megosztanatok tapasztalaitokat, valamiert a pumpaban jobban hiszek, mint a nyujtasban.

 

 Minden infonak orulnek. 

 

 

dicky18,5 Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2443
Hello,

Na nekem van andro-m ha érdekel megegyezhetünk. Én azzal kezdtem az egész növesztősdit, ha gondolod visszaolvashatsz mert leírtam, hogy hogy. Hozott 1 cm, majd utána vettem bathmate-et és most azzal nyomom.És azzal is nőtt már kb 1 cm-t. Ha androt vennél az ugye van vagy 50-60 ezer(függ hogy honnan veszed) ha az érdekel megegyezhetünk egy töredék árban.Megvan hozzá minden. A bathmate is jó, csak épp az enyém nemrég szivárogni kezdett, amit végül sikerült orvosolni. Csináltam nyújtást, az nem tudom mit befolyásolt az eredményemen, azt még anno androzás előtt csináltam. Ha érdekel írj.
Előzmény: nagyobbkell (2441)
tristen Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2442
Szia!

Ez a címem: actionquestion@citromail.hu

Előre is köszi!

hali :)
Előzmény: nyöveszt (2440)
nagyobbkell Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2441
új vagyok..Kérdésem a következő lenne..Nyújtásra mi a legjobb és +1-2 centi eredmény elérésére alkalmas cucc??Andro vételét tervezem jó ez a készülék?
A bath jobb?
etán a jes exteder??


venék yújtót androt vagy jes extender-t vagy bath ot.

írjatok..
nyöveszt Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2440
 

Na sziasztok!

 

Képem sajna nincs, de lerajzolom!

 

Addigis leirom, hogy miről van szó:

 

Első izben próbáltam reprodukálni a Jes- extendert.

Elég jól sikerült, apró menetes-száron egy anyacsavarral lehetett húzni rajta,

ugyanúgy két tengely állt rendelkezésre kétoldalt.

Nem tudom, hogy az eredetit mennyire lehet észrevenni viselés közben, de

ezt nagyon lehetett látni, és mivel sutyiban csinálom énis, ezért ez eléggé zavart.

Tehát ezzel a módszerrel felszámoltam.

 

Folytattam tehát az elmélkedést, és létrehoztam a láthatatlanabbik változatát.

A felfogatást a korábban látott kapucnis műanyagrőgzítővel oldottam meg, zsinór

helyett egér- kábelt használtam, a makk köré, az valamivel puhább, és tapad.

A felfogatás után szükség volt valami rugalmasabb anyagra, ennek egy darab

gumipók felelt meg a legjobban.

Innentől kezdve.az volt a kérdés, hogy hova rögzítsem a másik végét.

Kezdetben egy erős nyaklánchoz csatoltam egy kis karabínerrel, de ez sem bizonyult

láthatatlannak, ezután rövidre vettem és az övemre csatoltam ( minkét rögzítés

esetében a húzóerő felfelé hat )  az utóbbi öves megoldás nem volt jó mert néha

ülök, néha járkálok munka közben, ez igy nagyon sokat lazul és feszül.

 

A legjobb ötletnek azt tartottam, hogy térd alatt fixálom. Ott csináltam egy hurkot.

Igy számomra viselhető. Remélem hamar eredményes lesz.

 

Remélem, hogy átmegy a kép elsőre, mert nem szoktam fórumozni.

 

óóó most látom képfeltöltésnél az üzit" : A művelet elvégzéséhez sajnos nem rendelkezik a szükséges jogosultsággal. "

 

Elvetemült20!  Neked küldtem a mailt!

Tristen passzolj cimet ahova küldjem a rajzot!

 

Ha valamiben tudok még segíteni szivesen megteszem.

 

Ja! Vélemény ? ? ? ?

 

 

Sziasztok!

tristen Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2439
Engem is
Előzmény: Elvetemült20 "Patikus" (2437)
Elvetemült20 "Patikus" Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2437
engem érdekel küldj képet vagy ide vagy a special66@citromail -ra
Előzmény: nyöveszt (2436)
nyöveszt Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2436

Sziasztok Sorstársak!

 

Uj vagyok a témában. Elolvastam az egész fórumot, hogy ne kérdezzek hülyeséget. Igazából nemis kérdezni jöttem, hanem együttérezni veletek. A probléma erősen érdekel engem is , sajnos kell hogy érdekeljen, mert amikor a hosszt osztották mire odaértem elfogyott. Elszánt vagyok csakugy mint ti, Jelq-val indulok a növesztés hosszú ujtára valamint készítettem egy nyujtó eszközt házilag, ami igen egyszerűen kivitelezhető, és teljesen láthatatlanul lehet viselni. Remélt eredményeimről szivesen beszámolok, valamint ha valakit érdekel az eszköz szivesen irok.

 

Nagyon sok sikert kívánok mindenkinek!

Elvetemült20 "Patikus" Creative Commons License 2009.08.05 0 0 2435
L-Arginin szerintem a legfontosabb de amit szedsz az is jó...
Én most azon gondolkodom h technikát váltok, de már semmi újat nem tudok ki találni.
L-Arginin-ról: Az arginin hatással van a nitrogén-monoxid termelésre, amely értágító hatásán keresztül nem csak egészséges és potencia fokozó, hanem növeli a vérellátást és így a szervek tápanyag és oxigén ellátását is.
Akit jobban érdekel az írjon amint tudok válaszolok... special66 citromal
Előzmény: dicky18,5 (2434)
dicky18,5 Creative Commons License 2009.08.04 0 0 2434
Ja meg szedek pluszban L.G. Multi szuper(közepes) vitamint, plusz napi 2-3gramm c-vitamint, nameg napi 1 testo stack testosteron booster tablettát. Ezekről vélemény? - Elvetemült? Patikus lévén Thx!
dicky18,5 Creative Commons License 2009.08.04 0 0 2433
Hi, a te mérési módszered szerint a farkam 18,4 cm,de máshogy mértem már 18,8-at is. Bízom benne, hogy lesz ez még 19cm is! Heti 4 alkalommal van fennt a bathmate. Egy alkalom 2x20 perc. Szerintem kipróbálom amit írtál-ezt a nyújtásosdit 20 napig 50x10mp. Mellette még a bathmate, hátha így elérem a 19 cm-t!
Persze csak ha bírja a bathmate, és nem kell foltozgatni.

na jó farokedzést mindenkinek!
tristen Creative Commons License 2009.08.04 0 0 2432
:D
Előzmény: .bruno (2431)
.bruno Creative Commons License 2009.08.04 0 0 2431
Tényleg azt hiszitek, hogy az a plusz 17% megoldja a problémáitokat? Mert, hogy vannak problémáitok azt az bizonyítja, hogy képesek vagytok ilyen hülyeségekkel foglalkozni akár hónapokon keresztül is. Szerintem titeket a farkatok irányít és annak sikertelen vagy nem az általatok elvárt mértékü növelése megkeseríti az életeteket. Jobb lenne, ha oda dugnátok, ahova az természetszerüleg jár, a fejtö-nyújtó meg mittudoménmilyen technikákat pedig a csajaitokra bíznátok ... már ha van. Ha meg nincs, akkor nem értem mi értelme van a végtelenségig növelni, hiszen az élvezet nagysága, erössége úgyis ugyanakkora, mérettöl függetlenül, hiszen minden esetben marok Marcsinál ér véget :) he-he
tristen Creative Commons License 2009.08.03 0 0 2430
Szia!

Én Bathmate- t használok, de nincs nagy sikerem. Még nem adom el, egyelőre. Mert szeretném azt hinni, hogy 17 cm-re feltudom tornázni a farkamat .

hali
Előzmény: Törölt nick (2429)
tuzgolyo303060 Creative Commons License 2009.08.02 0 0 2428
És vajon hol lehet venni ilyen "pénisznövelő" kapszulákat azon kívűl, hogy az ember rendelne?
Elvetemült20 "Patikus" Creative Commons License 2009.08.02 0 0 2427
Jah amúgy 17%-os növekedést értél el csak kiváncsi vagyok hogy úgy méred e ahogy én... Szerinted neked nölne még? nekem szerintem megint meg állt:( lehet 17% a max....
Előzmény: dicky18,5 (2425)
Elvetemült20 "Patikus" Creative Commons License 2009.08.02 0 0 2426
dicky18,5 A statisztikámhoz kéne az hogy te úgy mérd meg légyszi hogy tök függöbe állsz 30cm kisterpesz nyútott térd nagyon fontos!!! farok vízszintes és felül a csontól mérsz egyet. köszi.
Előzmény: dicky18,5 (2425)
dicky18,5 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 2425


na szóval nekem szivárgott a bathmate. és nem a szelep hanem a pumpa oldala ott ahol a sárga pötty van. Bekentem pillanatragasztóval, eltömítettem, most már jól működik szerencsére. De hogy mi a szartól lett rajta repedés? Ennyit nem bír?Remélem már nem fogom sokáig használni. A hossz 18,7cm vastagodás nem nagyon látszik. De még gyúrok rá. Na remélem senkinek nem lesz hasonló gondja!
Elvetemült20 "Patikus" Creative Commons License 2009.07.31 0 0 2424
Vagy is neked:) Huuu ez bonyolult volt:) Étrendkigbe segítek: special66 citromail hu
Előzmény: Elvetemült20 "Patikus" (2423)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!