Keresés

Részletes keresés

alezredes 1 Creative Commons License 2019.03.05 -2 1 18165

 hirtelen ötlet.

 

Ez is az volt, mert a srác kocsival jött, tehát alkoholt nem ivott. De kért egy kis  pezsgőt, pici pohárba, hogy tele legyen. Kiöntöttem, mondom csak nem issza meg, autóval van.

Nem itta meg, hanem a párom melleit belemártogatta, és úgy nyalogatta. Szerintem ez is hirtelen ötlet lehetett.

Előzmény: Törölt nick (18162)
mateo13 Creative Commons License 2019.03.05 -3 1 18164

sziasztok hol éltek?

 

Előzmény: élvezet69 (18163)
Törölt nick Creative Commons License 2019.03.04 -1 2 18162

...hát azért pár dolgot eléggé megterveztünk előtte. Azt is, hogy miket szeretnénk kipróbálni. De tény, hogy menet közben sok volt az improvizálás, a hirtelen ötlet. Ami még érdekes volt, hogy sokkal, de sokkal több bénázásra számítottunk mindhárman, de végül is teljesen jól ment minden. Kivéve az egyszerre dugós-nyalós felállást, azt még gyakorolni kell. :D

Előzmény: lalilovics (18161)


lalilovics Creative Commons License 2019.03.02 -1 4 18161

Tetszik ahogy csináltátok , csináljátok , nem is kell tervezni ezt , alakúl úgy is , és így a jó , nálunk is vannak hármas szex kalandok , az én párom is szereti ha két pasi elégíti ki , nem kicsi szex éhségét ....ő kedveli a fiatal faszikat , 30 és 35 köztieket , de volt fiatalabb is , élvez minden olyat ami neki jó , és ha jól felizgatták , kinyalták , mehet szinte minden tabuk nélkül , és azon sem kell gondolkodni , hova élvezzen a pasi , mert gyakorlatilag mindenhogyan szereti . Egy ilyen hármasban szexelt estén többsör is szereti ha medugják és élveztetik őt . Már nem tini , de vonzó , szexi , jó alakú nő , csini , ápolt és nagon szeret szexelni . Szeretem kinyalni élvezés után is , mert a finom punci nedvét jó érezni a nyelvemen . Kívánom nektek , hogy még sok , sok ilyen alkalmatok legyen , mert irt jó és felettéb izgató , még ha ezt kevesen is ismerik be a pasik közül . Én soha nem szégyeltem bevallani , hogy izgat ha a feleségemet látom egy másik faszival kefélni , szeretkezni ....szexelni ...nem a kifejezésen van a lényeg :) ! 

Előzmény: Törölt nick (18159)
K3RD3S Creative Commons License 2019.03.02 -1 0 18160

Nagyon izgalmasan írtad le, köszönjük! 

Üdv a klubban :)

Előzmény: Törölt nick (18159)
Törölt nick Creative Commons License 2019.03.01 -1 12 18159

Nem írom le még egyszer, idemásolom GG-ről: 

 

Volt a srác, majdnem három óráig tudott maradni. Ittak egy kávét, volt egy rövid beszélgetés. A párom már úgy készült (a tanácsomra), hogy csak egy ruha volt rajta, bugyi nem.  Elindultunk be a szobába, menet közben elkezdtük csókolgatni, simogatni. Elég gyorsan az ágyba kerültünk, ruhák le, aztán nagyjából mint a pornófilmekben, kezek, szája, farkak mindenütt. Én most kicsit nehezebben indultam be, tegnap este ugyanis majdnem egy órás menetet zavartunk le, én már akkor is fáradt voltam (szerdáról csütörtökre sátorozni voltam egy haverommal, és a nagy szél miatt nem sokat aludtunk). Élvezni viszont rettentően élveztem én is a dolgokat. A srác gumival viszonylag gyorsan elélvezett a páromban, utólag mondta, hogy ő is rettenet fel volt már húzva. Kiment egy pohár vizet inni, közben én bújtam bele a páromba, a srác bejött, mellénk feküdt, és kb. fél perc múlva már simán oda húzta a párom kezét a farkára.  Hiába no, 15 évvel fiatalabb nálunk, jól bírja. A párom folyamatosan kapta a szájába, kezébe, puncijába valamelyikünket, aztán kipróbáltuk azt, hogy ráül fordítva a srácra, én meg nyalom közben, de nem mert teljesen ránehezedni a fiúra, és nagyon nedves is volt már, így a srác sokszor kicsúszott belőle. Ezt pár percig próbálgattunk, aztán jött az ötlet, hogy a srác tolja meg hátulról rendesen. Na ez volt a nap fénypontja, a srác olyan húsz percen keresztül vadul kefélte (erre nincs jobb szó) a páromat, miközben én a szája elé feküdtem (nem, nem a srácnak), így engem szopogatni tudott; közben az ujjammal átnyúltam alatta és simogattam a csiklóját. Na ez mindenkinek nagyon tetszett. Irtózatosan leizzadtunk mindhárman, végül a srác szólt, hogy kicsit most már pihenne (nem tudott másodszorra elmenni így). A srác elterült, én ráfeküdtem a lányra és élvezésig keféltem.

Ekkor jó félóra szünet jött, beszélgettünk, simogattuk a párom. Közben ebédidő lett, én felvettem a ruhámat, hogy lemenjek a kajáért (rendelni szoktuk és a futár a kilincsre akasztja). Azon filóztam közben, hogy mégse illene így elengedni a vendéget, ha felhoztam a kaját a hűtőbe, szólok a páromnak, hogy kényeztesse még. Szerencsére a párommal eléggé egy rugóra jár az agyunk, mire visszaértem, már javában dolgozott a srácon a szájával. Utóbb azt mondta, hogy bár elég pontosan lebeszéltük előző este, hogy mit lehet és mit nem (konkrétan azt mondtam neki, hogy használjon ki minden percet, valósítsa meg minden vágyát, és ne azon agyaljon, hogy vajon NEKEM mi tetszene; szólni fogok, ha valami nem), az volt benne, hogy megnézi, mit szólok, ha erre lépek be a szobába. Hát azt szóltam, hogy azonnal nekiestem a nyelvemmel megint. Kicsit olyan érzés volt, hogy igen, ezt akartam látni, ahogy elveszti a fejét és nem bír magával egy "idegen" farok láttán. Kellett jó pár perc (egy negyedóra tuti volt), mígnem a srác elsült, de akkor alaposan teleélvezte a párom száját. 
Utána még kajáltunk egyet közösen, kávé, beszélgetés. 
És alig várjuk a következő alkalmat, még mindig baromi sok ötletünk van, hogy mi mindent tudunk így közösen kezdeni egymással. 

mateo13 Creative Commons License 2019.02.25 -1 0 18158

szexi nagyon 

Előzmény: Szexi párocska (18034)
dekopir Creative Commons License 2019.02.25 -4 0 18157

Nem tudtad rendesen megbaszni?

Előzmény: tinitalpak1993 (18154)
dekopir Creative Commons License 2019.02.25 -2 0 18156

Wauu!

Lennék a pót maszőre!

Csini a nejed!

Előzmény: Sharingmybaby (12888)
jagger454 Creative Commons License 2019.02.24 -1 0 18155

Mi a neve az exednek?
Szeretheti a szexet!

Előzmény: tinitalpak1993 (18154)
tinitalpak1993 Creative Commons License 2019.02.24 -2 0 18154

nekem az exem pornoszínész lett. rengeteg videoval..

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.23 -1 0 18153

Nagyon izgi, szeretnék ilyet én is!

Előzmény: tücsök és a párja (18152)
tücsök és a párja Creative Commons License 2019.02.23 -1 10 18152

Üdv Mindenkinek!

 

Visszaolvastam több hozzászólást , látom, vagyunk páran úgy, hogy az mellett, hogy szépnek és végtelenül izgatónak találjuk azt, ha feleségünk szeretkezik egy másik férfival, az is foglalkoztat minket, miért van ez így? Nem igazán gondolkodom el azon, hogy ez normális-e, mert döntően képmutató, álszent világban élünk, ott, ahol hangoztatják a moralitást, mi számít normálisnak, törvény tiltja bigámiát, de a hatalmas ismeretségi körünkben nincs olyan kapcsolat, ahol ne jelent meg volna a harmadik valamilyen szinten és ez így általánosnak is mondható, még ha tagadják is és ne lehet a dolgoz legalizálni. Mégis, láthatóak az ember belső igényei, amit vagy megélhet bátran, akár párjával, akár titkolta, szorongva. Szerencsés az, akinek a párja társ ebben, felvállalhatja azt, ami él, élne benne.

Nagyon sokféle viszonyulás van az élethez. A szexualitás is ilyen sokszínű lehet. Az életben egy biztos van, az pedig a változás, minden mindig alakulóban van, megújulást igényel, különben elhal. Mi ezt elég hamar beláttuk, miként laposodnak el emberi kapcsolatok, kerestük a megújítási lehetőségeket minden szinten. A szexben is így van ez. Itt is persze mindenkinél máshol vannak a határok, de ezeket egyrészt minden irányba érdemes felfedezni, másrészt idővel változnak is. Nekünk nem jön be a vadidegen emberekkel való testi együttlét, tíz éve egy párral többször is találkoztunk, utaztunk, de nem lett belőle több egy lightes együttlétnél. Volt egy egyetemista srác, akinél két együttlétre jöttünk be, feleségem fürdött a srác ondóján kívül annak fiatalságában is, de mi a kiszámíthatóbb, többsíkú, stabilabb kapcsolatot kerestük. Volt egy kolléganőm, vele pár évig tartó hármas kapcsolatunk volt, a hölgy biszex volt, így azt is megélhettem számtalanszor, hogy az asszonyt egy másik nő kényezteti, de ez sem csak szexkapcsolat volt, hanem sokkal több, számíthattunk egymásra minden téren és számítottunk is. Ennek kb. öt éve lett nem teljesen vége. Három éve előkerült feleségem diákkori szereleme, akivel akkor csak kóstolgatták egymást. Most a párom teljesen felizzott, még maga előtt is tagadta először, de segítettem neki megfogalmazni, felvállalni érzéseit. A volt lovagot nevezzük Z-nek. Nekem is szimpatikus volt a személyisége, mivel egy távolabbi városban lakik, nálunk aludt, nem tudta először hova tenni a dolgot, hogy az asszony itt izzik felé és persze ő is férfiből van, látom a helyzetet, de nem rakom ki. A nejem húzta kb. két évig a dolgot, mert félt belevágni, ennyi idő kellett neki. Tavaly ősszel sok minden után vágtunk bele. Tavasszal mondtuk el Z-nek, hogy nem bevehetetlen a vár, de mi csak hármasban tudjuk több okból is elképzelni, neki erre majd fél év kellet, hogy megeméssze. Addig is sokat volt nálunk, beszélgettünk, sok mindent együtt csináltunk, ebből is látszik, hogy nálunk a szex nem tud különállóan létezni, kell hozzá más is, a hab a tortán, ahogy szoktuk mondani…

Erősen vizuális típus vagyok, fontos a látvány, de nem a látszat. Nem csak érezni, ízlelni, simogatni, szagolni szeretem feleségem testét, hanem nézni is. Amikor kettesben voltunk, kérdeztem többször is az asszonyt, hogy ugyan miért is hagyná ki ebből a sok jóból Z-t, először csak nevetett rajta, aztán párszor megkérdezte, hogy komolyan gondolom-e? Valahol úgy éreztem sokszor az életben, hogy egyedül átélni valamit az valahogy nem olyan jó. Z miért ne harapdálhatná ezeket a gyönyörű mellbimbókat, csókolhatná ezt a húsos ajkat, érezhetné édes nedveit? Harapdálja mohón itt és ott is, mikor csak három hét után tud jönni, majd fel falja az asszonyt! Neki évek óta nincs kapcsolata, jó látni mennyire élvezi, azaz élvezzük.

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.21 -1 3 18151

Valószínűleg meg fogom, mert egyrészt majd' szétfeszít a dolog; másrészt szerintem amúgy is grafomán vagyok. :D

Előzmény: szemlélö (18150)
szemlélö Creative Commons License 2019.02.21 -1 0 18150

Igen a hölgyek így vannak összerakva. Hát a srác helyében már én is alig várnám a következő alkalmat. Ez az a felállás ami mindenkinek jó. Biztos csini a párod. Sok sikert. Mit mondjak én is kiváncsi vagyok, hogy mi lesz. Már ha megírod. 

Előzmény: Törölt nick (18149)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.20 -1 4 18149

Fejben már  mi is ezerszer lejátszottuk, de élőben még izgalmasabb volt, különösen a felhúzós része, amíg eljutottunk odáig, hogy a párom megcsókolta a srácot, előkerültek a farkak és elkezdődött az akció. 

 

És tök érdekes, de tegnap délután már az volt a baja a páromnak, hogy oké, a srác jó volt, finom volt, a dupla száj, dupla farok, sok kéz, rengeteg simogatás valami mennyei, de mi lesz, ha jövő pénteken mégsem fog tetszeni a srácnak...? :) Érdekes, hogy a nőknek ez tényleg ekkora probléma, holott a srác folyamatosan dicsérte, simogatta, csókolgatta, és ugyan a vérzés miatt a bugyi meg a szoknya nem került le a páromról, de azért már látta, hogyan néz ki, tehát ha nem tetszene neki, nem akarna minél előbb visszajönni folytatni. 

 

Viszont a következő akció gondolom már simábban, céltudatosabban fog indulni, nem kell majd másfél órát kávézni előtte. :) Hiszen most már azt a vékony elválasztó vonalat simán túlléptük. 

Előzmény: szemlélö (18148)
szemlélö Creative Commons License 2019.02.20 -1 0 18148

Szuper jó beszámoló. És egyben irigylésre méltó. Régi vágyam nekem is egy ilyen kis kaland. Tartok tőle, hogy az is marad. MÁZLISTA.

Előzmény: Törölt nick (18143)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.02.20 -1 3 18146

Nagyon jól és izgalmasan hangzik, remélem, a folytatás legalább ilyen kellemes lesz! :)

Előzmény: Törölt nick (18143)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.20 -2 3 18145

Ha nem csap el senkit addig a villamos, akkor elvileg jövő hét pénteken összejön a dolog. :) 

Előzmény: Milos123 (18144)
Milos123 Creative Commons License 2019.02.20 -2 2 18144

gratulálok,,,,

remélem lesz folytatás és sex is lesz vele,,,,,

 

Előzmény: Törölt nick (18143)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.20 -2 16 18143

artist not engineer, ha nem baj, bemásolom ide is, amit neked küldtem, hogy ne kelljen újra leírni. Egyébként még ma reggel is teljesen a tegnapi élmény hatása alatt vagyunk, most már biztosan azt tudjuk mondani (idézet a páromtól) "sajnálom azokat a nőket, akik ezt nem élik át, mert nem merik meglépni". :)

 

...átestünk a tűzkeresztségen. :D Jött a srác, negyedóra késéssel, bár szólt előtte fészbúkon, hogy most tud csak indulni, ne aggódjunk. A párom reggel óta nagyon izgatott volt, egyszerre várta és egyszerre halasztotta volna inkább máskorra az eseményt, ahogy szokta. Ráadásul (már tegnap este jelezte, hogy sanszos a dolog), megjött a menzesze, így erősen azon volt, hogy csak egy kávé és jó kis beszélgetés lesz. Ezt előre le is tárgyaltam a sráccal, hogy MINDEN a páromtól függ, ha leáll, akkor leállunk, még ha fél másodperccel az ejakuláció előtt vagyunk is. A srác ezt totál elfogadta. 

No de megjött, kávé, beszélgetés, jó másfél óra. Aztán felvetettem, hogy mi lenne, ha az "apró lépésenként" irányelvnek megfelelően bemennénk a szobába a kanapéra, hogy egymás mellett ülhessünk. Itt már a srác óvatosan átölelte a párom (aki értelemszerűen közöttünk ült), és el is kezdtünk célirányosan arról beszélgetni, hogy ki mit szeret a szexben, hogy szereti stb. Persze a sráccal már ezt sokszor átbeszéltük a GG-n üzenetekben, de így élőben azért teljesen más volt. Közben mentek az apró érintések, simogatások, eléggé sikerült felizgatni a páromat. Kapott puszikat, iszonyatosan izgalomba jött, ahogy ketten csókolgattuk a nyakát, fülét, arcát, hirtelen le is smárolta a srácot, és onnantól elég jól beindultak a dolgot.

A srác végig korrekt volt, figyelte, hogy mire vagyunk vevők, nem csak a lány, hanem én is. Közben néha beszéltünk is, poénkodtunk, a helyzet eléggé forró volt és ugyanakkor kicsit félszeg is mindhármunk részéről. Közösen hámoztuk le a párom felsőjét és a melltartóját, erre már ő is magától rámarkolt mindkettőnkre, először nadrágon keresztül simogatott, aztán mi bátran letoltuk a nadrágokat, és akkor már egyenesben. Végül még egy kis "lökés" kellett neki, hogy ne csak nézegesse és beszéljen az új farokról (a srác körül van metélve, ilyennel a párom még sosem találkozott; - mondjuk én se :DDD ). Simán ráhajolt és elkezdte szopni, aztán engem is. Végül odaálltunk elé, simogattuk a melleit, arcát, csókolgattunk (mindig az, aki épp nem a szájában volt). Jó ideig bírtuk, végül én élveztem el hamarabb. A srác jó két perccel tovább bírta, közben én már csak simogattam a melleit a lánynak és a nyakát, arcát csókolgattam. Baromi izgató volt érezni az arcán, ahogy közben egy szép méretes farok dolgozik a szájában. Az meg még izgatóbb, amikor lejött a farokról és azzal a lendülettel csókolózni kezdtünk, ezt velem és a sráccal is eljátszotta párszor. Végül pont úgy élvezett a szájába a srác, hogy én az arcát csókolgattam (a páromnak, nem a srácnak), ettől megint merev lettem én is, érdekes volt. Pedig nem vagyok se meleg, se bi, de ez a közelsége egy másik faroknak mégis ezt váltotta ki, pontosabban az, hogy tudja az ember, hogy a párja épp most nyeli egy idegen férfi spermáját, és még nyögdécsel is hozzá az élvezettől. :) 

Szóval nagyon jó volt, egész nap tök izgatottak vagyunk (délelőtt tizenegy körül végeztünk, akkor ment el a srác), alig várjuk a jövő hetet, hogy elmúljon a párom menzesze és ő is kaphasson egy kicsit többet. Amit nagyon ki akarunk próbálni még az többek közt az, amikor ő ráül háttal a srácnak a srác farkára, és akkor én szemből odaférek a puncijához, és tudom nyalogatni a csiklóját, miközben dugják. Meg persze a szájában/puncijában egy-egy farok is izgat mindannyiunkat. :)

 

Boildike Creative Commons License 2019.02.19 0 0 18142

Ez nem a "babakocsis" partnerkereső topic!

Előzmény: Törölt nick (18138)
Boildike Creative Commons License 2019.02.19 0 0 18141

Másik topic-ba kéne tolni a biciklit!

Előzmény: mateo13 (18139)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.19 0 2 18140

18138-nek, és 18139-nek is: biztosan van olyan topic, ahol igen, DE EZ NEM AZ!!!

Topic alcíme: "A társkereső hsz. és gazdája azonnali hatállyal felnégyeltetik."

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.19 0 0 18137

piszkálta = piszkáltam...

Előzmény: Törölt nick (18136)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.19 0 10 18136

Igen. És pont reggelre kezdett vérezni. :D azzal piszkálta, hogy "mindig csak a kifogások" :D

Mindhárman nagyon jól éreztük magunkat. A srácot GG-n ismertük meg, jó ideje beszélgetünk, és a mai napnak úgy mentünk neki, hogy vagy lesz valami, vagy csak iszunk egy jó kávét és dumálunk, barátkozunk. Aztán elvadultak a dolgok, és egy ilyen dupla szopás lett belőle. A párom nagyon élvezte. Most minimális bűntudata van (nem tartom-e kurvának stb), de sokkal jobban viseli, mint gondolta volna magáról, és még mindig elég izgatottak vagyunk mindketten. 

Előzmény: Milos123 (18135)
Milos123 Creative Commons License 2019.02.19 0 0 18135

először volt 2 pasival a feleséged,,,,,????

Előzmény: Törölt nick (18134)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.19 0 5 18134

No, megvolt délelőtt a nagy találkozás, ezúttal nálunk. A páromnak épp megvan, ezért egy jó másfél órás kávézós beszélgetés után szájjal kielégített mindkettőnket. Más nem volt, de már ez is hatalmas lépés. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.18 0 0 18133

Ez mekkora már! :DDD

Előzmény: Törölt nick (18132)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.18 -3 0 18132

Előzmény: artist_not_engineer (18128)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!