Keresés

Részletes keresés

karlosz535d Creative Commons License 2017.05.25 0 0 4290

Sziasztok!

 

Egy kis tanácsra, segítségre lenne szükségem.

39 éves vagyok már 7 éve van szívritmuszavarom, magas vérnyomással párosulva. Először elektrokardiologia ( defibrivel állították vissza a sinus ritmust ) majd ablácio 2012-ben. Azóta volt még 3x defibris visszaütés. A legutóbbi most februárban. Az ablácio után 2012-ben kiírtak rythmonormot 3x300mg( szerintem sok volt amit 1 ével később elhagyhattam) és concort 5mg reggel 2,5mg este. Tavaly nyáron volt sok extra ütésem ezért privát doki visszaállított rythmonormra 2x150mg amitől rendbe jött. Igaz az életem teli stresszel, vendéglátó kevés alvás sok idegesség.

Az elmúlt évben azt vettem észre, hogy sok minden idegesít streszelek ha kell ha nem tiszta depi lettem. Ez szerintetek lehet a CONCOR hosszú távú szedésének mellékhatása. Mást is észrevettünk feleségemmel, amit a mellékhatásoknál felsorolnak!

Kardiologus azt mondta ultrahangon minden ok, de javasolja a további terápiát. Azaz Valsartan 80mg, Aspirin 100, Concor 5mg+2,5mg és 2x 150mg rythmonorm ezeken kívül szedek 2x Panangint. A májfunkcióm mindig csillagos most a húgysav és koleszterin megint magasabb valamivel a keleténél. Vérnyomás ok pulzus 60-70 között.

 

Szerintetek fokozatosan el lehet hagyni a concort vagy ki lehet váltani valamivel? Mi van a rythmonormmal? Valaki járt már hasonló cipőben? Most diétán vagyok sikerült is fogyni próbálok életmódot váltani. Sose dohányoztam, szeretek jokat enni, kevesebb alkohol és kávé.

 

Ha valaki tudna tanácsot adni örülnék neki

 

További szép napot!

MmeErrant Creative Commons License 2017.05.23 0 0 4289

Szia! Én folyamatosan szedem a Bánó-féle galagony-fagyöngy-fokhagyma kapszulát és nekem bevált. Galagonya, fagyöngy teában is jó, egy próbát (kúrát) megér. Van egy speciális légzéstechnika is.

Előzmény: kakusz.viraga (4286)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2017.05.22 0 0 4288

Én is Nevotest szedek és néha 130 is szokott lenni  (spontán) a pulzusom . Van hogy egy órahosszáig is tart , nagyon félelmetes .

A kardiológiai vizsgálaton persze mindig rendben . Én sem tudom mi okozhatja .

Előzmény: kakusz.viraga (4286)
almirena Creative Commons License 2017.05.19 0 0 4287

pajzsmirigy rendben?

Előzmény: kakusz.viraga (4286)
kakusz.viraga Creative Commons License 2017.05.19 0 0 4286

Sziasztok, úgy látom, nem sokan járnak erre, de teszek egy próbát.

Bétablokkoló mellett egy hónapja 100-120 a nyugalmi pulzusom. A gyógyszeremelés nem segít. Nem tudom, hogyan tovább. Sok stressz megvolt. Három éve is volt egy ilyen szakaszom, de durvább, akkor spontán visszaállt. Panangint szedek, magnézium megy, Q10 is...Még mit lehet? Lassú légzés néha bejön, egy-egy félórára lemegy 80 tájékára. De még éjjel is nonstop 110 körül ketyegek.

kozso1 Creative Commons License 2017.05.11 0 0 4285

Sziasztok.

Tanácsra, véleményre lennék kíváncsi. Apámnál katéteres értágítást alkalmaztak, háló is került fel az érfalra.

Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi idő a teljes felépülés? Sajnos nem írnak róla konkrétan sehol se, hogy ez mennyire jelent végleges megoldást, elfogadja-e a szervezet minden esetben ezt a hálót.

Először megkönnyebbült, aztán sajnos nem szűntek meg a panaszai.

vroy77 Creative Commons License 2017.03.02 0 0 4284

Így utólag azt mondom, a magas pulzust az idegesség hozta, mert extráim és ritmuszavaraim voltak és vannak is, meg szintén szédülés, szorongás. 1 éve kaptam a bétablokkolót, a pulzusom ezzel 60 vagy kevesebb, de mindenmás meg van mellette, extrák, remegés, időnként felkúszó vérnyomás, lelkileg (és kicsit fizikálisan is) padlóra küld elég sűrűrn, mert megijedek. Majd hétőn megkérdem, mennyire szükséges a blokkoló, esetleg valami olyan létezik-e, ami a többire is hatna, mert ez így kevés nekem... 

Előzmény: luci87 (4283)
luci87 Creative Commons License 2017.03.02 0 0 4283

Miert neked milyen tuneteket okoz.Nekem a magas pulsus,szedules volt,amit rendbetart a nebilet.

Előzmény: vroy77 (4282)
vroy77 Creative Commons License 2017.03.01 0 0 4282

Az a legjobb, ha nem mondott semmi komolyat! Nekem megkeseríti az MP az életem, de ha nálad nincs tünete, akkor valóban ne szedj rá gyógyszert.

Én hétfőn megyek, fél éves kontroll, bár nekem is azt mondta augusztusban, hogy makkegészséges a szívem, de azért rá szeretne nézni. És vinnem kell vérképet, szintén a vérzsír miatt. 170 centimhez vagyok 70 kg, ránézésre inkább vékony, mint túlsúlyos, de a koleszterinem magas. A mozgást nekem is mondta, de havonta max 1 hétig tudom ráküzdeni magam a szobabringára vagy az úszásra, aztán "megunom".

Előzmény: luci87 (4281)
luci87 Creative Commons License 2017.03.01 0 0 4281

Szia itt is.Tegnap voltam a kardiológusnál.Kicsit elkeseredtem, nincs nagy baj szerinte, de fogynom kellene.48 évesen a változókorban vagyok,felszaladt vagy 10 kg plusz, de dagadtnak még ígyse mondanám magam éppen..inkább teltkarcsúnak, mert van derekam..:)A bal kamra hipertrofia a túlsúlytól van, fogyjak,az mp petig nem számít,semmit nem kell szednem,csak amit elkezdtem, a Nebiletet...

Előzmény: vroy77 (4280)
vroy77 Creative Commons License 2017.02.28 0 0 4280

Szia!

 

Ebből egyedül az MP mond nekem valamit, mitralis prolapsus, billentyűlazaság, arra szedhető bétablokkoló, nekem is van. Nem mondom, hogy jobb tőle, néha konkrétan ki tudnám köpni a szívemet, annyira ugrál, de nem veszélyes és még csak nem is a betegségek közé sorolják.

A többit majd a doki megmondja. Mikor mehetsz hozzá?

Előzmény: luci87 (4279)
luci87 Creative Commons License 2017.02.24 0 0 4279

Senki??? :((

luci87 Creative Commons License 2017.02.21 0 0 4278

Sziasztok,ma voltam sziv uh on,latom hogy nem negativ,de a cardiologushaz csak ha az osszes lelet megvan,mehetek vissza...

Mit jelent ez?

Enyhe bk.hypertrophia,Septum basalis resze kisse hypokinetikus,nem sign.

Bk.syst funkcio megtartott.Kis relax zavar,kis MPS,jelzett MI.

ghepard Creative Commons License 2017.02.17 0 0 4277

Attila nem válaszol, meg amúgy is fél éve írt ide, lehet azelőtt és azután se olvassa a fórumot.

 

Biztos vagyok benne, hogy sok betegség lelki eredetű.

Akkor abban is biztos kell, hogy legyél, hogy a légzésnek ehhez nagyon sok köze van. A lélek és a légzés szorosan összefügg, tehát a légzéssel nagyon tudsz hatni a lelkedre. Elég csak arra gondolni, hogy szinte mindegyik régi, ókori nyelv egy és ugyanazon szóval fejezi ki mind a két dolgot. Még a magyarban is így van/volt – ugyebár régebben inkább úgy szokták mondani, hogy lélekzik az ember. Ma már inkább van légzés meg lélek, de az is igen hasonló két szó. Egyre több modernkori kisérlet ezt alátámasztani látszik.

 

37 éves nő vagyok, 21 éves korom óta amikor kikerültem az iskolapadból az egészségügy valamely területén tevékenykedem. Láttam sok betegséget, hihetetlen gyógyulást. Most rajtam a sor!

Hát akkor rajta, nekiláthatsz Te is, hogy jobbá tedd a testedet meg a lelkedet is. Így a szíved is jobban fog dolgozni, jobbak lesznek az ereid stb stb. Ha tudsz segíteni magadon, lehet aztán jobban fogsz tudni másokon.

 

Pontosan két évvel ezelőtt nagyapám, akihez szoros kapocs fűzött elhagyott bennünket. A halála után két hónappal jelentkezett nálam az extrasystole. Az a típusa, amikor van egy plusz ütésem és utána olyan érzésem van mintha kihagyna egyet a szívem.

A lelki trauma be tud tenni rendesen az embernek. Ha megfigyelted volna az akkori légzésedet, akkor lehet tudtad volna, hogy a rossz légzés jóval gyakoribb ritmuszavarhoz vezethet, mint normálisan légző vagy kifogástalanul jól légző embernél.  

 

Mivel orvosok között dolgoztam ők nyomban megnyugtattak, hogy gyász idézte elő, a lelki fájdalom és idővel elmúlik. Persze onnantól mit csinál az ember? Hát folyamatosan a pulzusát figyeli, hogy vajon mikor jön az újabb ütés???

Folyamatosan nem jó figyelni a pulzust, de nagyon hasznos lehet, ha edzés vagy javítás céljából figyeled. Tehát pont a fordítottjáért, mint ahogy teszed, tetted. Ha tudatos légzés közben figyelnéd a pulzosodat, akkor észrevennéd, hogy hogyan hat az egyes légzésfajta a pulzusodra, vérnyomásodra. Észrevennéd mindenféle mérőeszköz nélkül, hogy mikor ver gyorsabban a szív, mikor lassabban - mikor nő a vérnyomás, mikor csökken stb. Tehát tudatosulna Benned, hogy nagyois szabályozni tutod a pulzusodat, vérnyomásodat, jó közérzetedet, lelkedet, testedet – a légzéseddel.

 

Bár azt észre vettem, hogy amikor a családommal vagyok és kikapcsolódunk egyetlen plusz ütésem sincs. :)

Ez érdekes, akkor is figyelted egész idő alatt a szívxerésedet? De akkor is volt egy két kihagyás, vagy mintegy plusz ütés, de azt nem vetted észre. Ilyenkor, mikor ki tudsz kapcsolni a stresszhelyzet ördögi köréből, akkor másképp is lélegzel és máris nyugodtabb, felszabadultabb a lelked is – ezért a szíved is nyugodtabb.

 

Amikor már próbáltam feldolgozni nagyapa halálát, jött az újabb tragédia, elhunyt édesapám is. Végig a három hetes szenvedése alatt ott voltam a betegágya mellett és amikor elment én búcsúztam el tőle. Rettenetes volt! És akkor ismét beindult a sok extra ütés, melyre kaptam Frontint, ami némileg enyhítette panaszaimat, és elkezdtem szedni a Magne B6-ot. Természetesen felkerestem a kardiológus kollégámat, aki készített nyugalmi, terheléses EKG-t és mindent rendben talált.

Hát igen, egy újabb trauma és megint megviselt – a helyzet ugyanaz, mint az első esetben, csak lehet már nyomasztóbb érzéseket vált ki. Ha az orvosok mindent rendben találnak, az még nem jelenti azt, hogy úgy is van. A másik eset is lehet, mikor meg találnak valamit, nem biztos, hogy az a probléma igazi oka, de ők azt fogják kezelni a protokoll szerint.

 

Mindenki azt mondja idő, idő és nyugalom. Persze ebben a rohanó világban (meg persze én sem vagyok egy nyugodt természet) hol a nyugalom???

A nyugalom Benned lehet, a világ lehet rohanó – de magadnak bennt teremthetsz nyugalmat, lelki békét – ehhez nagy segítség a légzés, mely szorosan összefügg a lélekkel..

 

Az egyetlen, ami szuper antidepresszáns a számomra az a kötés.

Na de nem köthetek pulcsikat a nap 24 órájában!

Na látod, ez a foglalatosság megnyugtat, mert a kötésnél gyakorlatilag ugyanazokat a mozdulatokat csinálja az ember, sokszor órákon át is. Mivel ugyanazok, a test nagyon betanulja és mindenféle stressz nélkül tudja ismételni. A légzés pont ilyen cselekmény. Tehát, ha tudod, hogy hogyan lélegzik egy ideges, stresszes, kapkodós ember, meg azt is tudod, hogy hogyan egy nyugodt, békés, meg aztán azt is, hogy hogyan kell lélegezni a minél nagyobb teljesítmény eléréséhez stb – akkor van választási lehetőséged. Olyan leszel, amilyen a légzésed – melyet lehet tudatosan is irányítani. S tudatosan lélegezni gyakorlatilag minden tevékenység közben lehet – s így irányíthatod magadat és nem a külvilág (a testeden kívüli) fog össze vissza irányítani.

 

Mit tegyek? Mit javasol?

Ha érdekel, kérdezz, én tudnék egy két tippet adni, hogy én hogyan lélegzem(lélekzem), hogyan mozgok, s hogyan táplálkozom. Számomra ez a három dolog a kulcs – a légzés, a mozgás, a kaja.  

Előzmény: Ritmumus (4276)
Ritmumus Creative Commons License 2017.02.14 0 0 4276

Kedves Attila!

Biztos vagyok benne, hogy sok betegség lelki eredetű. 37 éves nő vagyok, 21 éves korom óta amikor kikerültem az iskolapadból az egészségügy valamely területén tevékenykedem. Láttam sok betegséget, hihetetlen gyógyulást. Most rajtam a sor!

Pontosan két évvel ezelőtt nagyapám, akihez szoros kapocs fűzött elhagyott bennünket. A halála után két hónappal jelentkezett nálam az extrasystole. Az a típusa, amikor van egy plusz ütésem és utána olyan érzésem van mintha kihagyna egyet a szívem. Mivel orvosok között dolgoztam ők nyomban megnyugtattak, hogy gyász idézte elő, a lelki fájdalom és idővel elmúlik. Persze onnantól mit csinál az ember? Hát folyamatosan a pulzusát figyeli, hogy vajon mikor jön az újabb ütés??? Bár azt észre vettem, hogy amikor a családommal vagyok és kikapcsolódunk egyetlen plusz ütésem sincs. :) 

Amikor már próbáltam feldolgozni nagyapa halálát, jött az újabb tragédia, elhunyt édesapám is. Végig a három hetes szenvedése alatt ott voltam a betegágya mellett és amikor elment én búcsúztam el tőle. Rettenetes volt! És akkor ismét beindult a sok extra ütés, melyre kaptam Frontint, ami némileg enyhítette panaszaimat, és elkezdtem szedni a Magne B6-ot. Természetesen felkerestem a kardiológus kollégámat, aki készített nyugalmi, terheléses EKG-t és mindent rendben talált. Mindenki azt mondja idő, idő és nyugalom. Persze ebben a rohanó világban (meg persze én sem vagyok egy nyugodt természet) hol a nyugalom??? 

Az egyetlen, ami szuper antidepresszáns a számomra az a kötés. 

Na de nem köthetek pulcsikat a nap 24 órájában! 

Mit tegyek? Mit javasol? 

Köszönöm, hogy elolvasta panaszáradatomat!

Tisztelettel: Én

Előzmény: AttiAttiAtti (4261)
ghepard Creative Commons License 2017.01.31 0 0 4275

Köszi szépen, igyekszem majd továbbra is. Ha az embernek van valami célja, akkor az rengeteg belső erőt ad.

 

Már egész futurisztikus gondolataim is vannak. Nemhogy az országos csúcs kétszerese, de a háromszorosa, sőt a négyszerese se lehetetlen feladat. 

 

A kétszereshez mostantól elég lenne a 125 centis évenkénti csökkenés.

A háromszoroshoz mostantól 97 centis csökkenés.

A négyszereshez mostantól 88 centis csökkenés évete.

 

De ugyebár még mindig növekszik a teljesítményem, ha az idén többet fogok tudni (és úgy néz ki hogy igen), akkor ezek az értékek még nagyobbak lesznek és így még könnyebben kivitelezhetőek. Mert egyszer úgy is csökkenni fog a teljesítményem, persze nem tudom most még, hogy ez az idén lesz (úgy néz ki eddig, hogy az idén még nem), de pár éven belül ez bekövetkezik, az is biztos.

 

Azt hiszem minden a testemben végbemenő keringésen fog múlni (ez meg nagymértékben a szíven is múlik). Ha ezt magas szinten fogom tudni tartani és a légzésem is magas szinten marad (minden igyekezetem erre irányul), akkor talán ekkora, vagy kisebb évenkénti csökkenést fogok tudni produkálni. Azt hiszem, nagyon gazdaságosan tudom magam kellőképpen mozgatni  - ez lesz az alapja mindennek szerintem továbbra is. Ez segít 2003-tól, hiszem azt, hogy továbbra is fog.......

Előzmény: Sarkel-a (4274)
Sarkel-a Creative Commons License 2017.01.30 0 0 4274

Gratulálok, csak így tovább. Példát vehetnének rólad sokan.

Előzmény: ghepard (4273)
ghepard Creative Commons License 2017.01.30 0 0 4273

Szia Sarkel!

 

Hát eltelt egy teljes év azóta. Abban a 4238-as hsz-ban említett sorozatok mind folytatódtak 2016-ban is. Legjobban a gerelynek örülök, hisz elég nagy meglepetésemre egész brutálisat javultam 2016-ban és nagyon úgy néz ki, hogy még 2017-ben is növekedni fog a teljesétményem. Minden jel és adat arra mutat. Az elmúlt 5 év alatt így alakult:


                  2012    2012    2013    2014     2015     2016
                    0         1           2          3           4          5
jobb          29.80   39.30   40.00   41.70    43.25   46.25 m
bal            19.90   32.20   35.20   36.40    37.30   40.35 m
bal/jobb    66.78   81.93   88.00   87.29    86.24   87.24 %
jobb trend             31.87     1.78     4.25      3.71     6.94 %
bal trend               61.81     9.32     3.41      2.47     8.18 %

Ebből látszik, hogy a bal kéz 2 teljes év alatt állt be a várható maximumra a jobb kézhez viszonyítva (3. sor). A 4. és az 5. sor mutatja, hogy hány %-ot javult az a kéz az előző évhez viszonyítva. 2016-ban ez az érték nagyon magas mindkét kéznél - ez nagyon meglepő, de tudom, hogy mitől. Ráéreztem valamire és még mindig visz előbbre ez a dolog. Persze nem tudom, hogy még meddig. Persze az is lehet, hogy majd még kitalálok valamit.  Mindenestre most januárban tudtam 205 centivel többet dobni mint tavaly januárban. Na ez még mindig igen brutális javulás - megáll az eszem.

A légzésem is számottevően feljavult, elég drasztikusan. Már amúgy is nagyon magas értékeim voltak, de ezeket is sikerült egész nagy arányban felülmúlni. Tavaly augusztusban elhatároztam, hogy abbahagyom a focit (nehéz döntés volt, de 57 éven át fociztam minden héten, mondom ennyi elég lesz) - nem jó a sok futás, ezt vettem észre a táblázatokból. Mondom meggyőzödöm magam is a saját bőrömön - ez mindenképp szöges ellentétben van, amit hirdetnek. Na, az addigi legjobb eredményem az egy légzőciklussal elért lépések számában 155 volt. Na ez decemberig felment egész 192 lépésre - tehát egyetlen belégzéssel képes vagyok 192 lépést megtenni úgy normálisan. Na ez engem is meglepett, méghozzá elég nagyon. Persze futok most is a gerelydobálás után, de az már egy egész más futás, mint a focin - s csak kb 3-4 percig tart és az se egyfolytában. Na ez azért meglepi.

Mint írtam, megvan a tervem, megyek utána kitartóan, de olyan kényelmesen, minden időkorlát nélkül. Persze, az ember sose tudhatja, mi lesz a következő percben, órában - millió dolog történhet. De míg élek, harcolni fogok azért, hogy jól érezzem magam. S ehhez nem kell sok minden - nem az a boldog, akinek a legtöbb van, hanem az, akinek a legkevesebb elég.....

Előzmény: Sarkel-a (4272)
Sarkel-a Creative Commons License 2017.01.29 0 0 4272

Hahó! Azóta eltelt egy év. Megvagy még? Folytatódik a klassz sorozatod?

Előzmény: ghepard (4238)
vroy77 Creative Commons License 2017.01.27 0 0 4271

Üdv!

Valaki tudna segíteni abban, hogy Mitralis Prolapsus érintett az adókedvezményre jogosultak témakörében?

Nem tudok eligazodni a felsorolt (több száz) betegség közt. A kardiológus nem nevezi betegségnek, de van ahol azt olvasom, kérhető rá a jóváírás.

Esetleg olyan van itt, aki próbálta már?

Köszönöm!

mamika56 Creative Commons License 2016.12.30 0 0 4270

Nekem 2010-ben volt baypass mütétem ,de fizikai munkát nagyon keveset tudok csinálni azóta is. Nehezet emelni szerintem nem szabad,folyamatosan meg biztosan nem lehet.

Előzmény: szívbeteg (4267)
ZoTon Creative Commons License 2016.12.29 0 0 4269

Üdv!

A két éve kezdődöt extraszisztolém, ami mondhatni szinte folyamatos, ez év áprilisában egy angliába tartó repülő út alkalmával, pontosabban a gép felszállásakor megszünt, és egészen szeptember végéig tartott. Azóta megint folyamatos. Abban az esetben, ha a megszünés oka a légnyomáskülönbség volt, akkor meg is találtam a gyógyírt a problémára.

Eszter110d Creative Commons License 2016.12.26 0 0 4268

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis tapasztalat-megosztást, ha lehetséges. 

Férjemnek januárban lesz ICD beültetése. Ismert és kezelt dilatatív cardiomyopathiája van, de sajnos az EF érték 22%-ra csökkenése miatt indokolt az implantáció. 

Szeretném megkérdezni, hogy ICD beültetés után milyen lesz az életminőség? Nagyon jó dolgokat olvasni róla, hihetünk ezeknek a biztató információknak? Milyen a felépülés, nehéz-e megszokni, éreztetek-e javulást az általános közérzetben?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, és boldog ünnepeket kívánok!

szívbeteg Creative Commons License 2016.12.08 0 0 4267

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy bypass műtét után valaha visszatérhet-e az a személy a munkájába, aki 50-60 kilós súlyokat pakkolgat munka közben? Azt tudom, hogy az első 3 hónapban el van tiltva a nehéz súlyoktól, de utána vissza mehet nehéz fizikai munkára, van rá esély? Nem volt infarktusa, szorító fájdalom volt a mellkasában és így derült ki a gond.

Indalex Creative Commons License 2016.12.05 0 0 4266

Szerintem kérj egí 24h-s ekg holtert, ha mindennap van rosszulléted, akkor a dokinak könnyű lesz diagnosztizálni. Az ér elzáródás szerintem kizárt a te korodban, én ezen nem aggodnék. 

De ha megnyugtat akkor szedjél fokhagyma kapszulát, az higitja a vért, és gátolja a vérrög képződést.

B.Gábor07 Creative Commons License 2016.11.21 0 0 4265

Jó estét kívánok.

Segítséget szeretnék kérni mert nem tudom már kihez fordulhatnék aminek az az oka, hogy a kardiológián dolgozó ismerős által elintézett vizsgálaton is csak azt mondja az orvos, hogy semmi komoly csak magamnak generalom a tüneteket.

25 éves férfi vagyok. A tünetem az lenne, hogy helyzettől és megterheléstől függetlenül(gyakran pihenés közben) jelentkezik a következő: nyomás és kellemetlen érzes a mellkason ezután egyből közvetlenül végigfut rajtam a hideg a tarkómból kiindulva a lábamig és a lábam hideg is marad. Ezzel egyidőben majdnem szinte elájulok(ájulásig nem fajult még). 60 az átlag pulzusom ami ezt következő másodpercekben felszalad hirtelen 100 fölé és érzem ahogy kalapál. vagy lejátszódik a tünet előlről vagy amilyen hirtelen jött úgy el is múlik és ismét visszacsökken a pulzusom is. miután elmúlik 15 perc hidegrázás és reszketés követi. Alkoholt, kávét, cigarettát nem fogyasztok, sosem éltem stresszes életet, 25 évig semmi problémám nem volt, mindig egészséges voltam. A vérnyomásom a rosszulléteket leszámítva tökéletes, rosszullét közben nyilván a 100as pulzustól frlmegy kissé. Gyakran a rosszúllét előtt érzek pár "erősebb" szívütést. Tartok többek közt az elzáródott erek okozta infarktustól. Ha jól tudom ezek is az előjelei. A pillanatnyi ekg-m eddig jó volt, de ekkor nem is jött rosszullét. Napi 1 rosszullét az átlag. Emelett nagyon gyakran fáj a fejem is, nem tudom van-e hozzá köze. Mindenhol a pillanatnyi vizsgálat alapján itélkeznek, de érzem, hogy valami nincs rendben.

Ha valaki tud segíteni, vagy tapasztalt már hasonlókat, kérem segítsen. Előre is köszönöm.

19491949 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 4263

Jo estet kivanok minden sors tarsamnak !  49 M  vagyok !  Diagnozis Angina pectoris k.mn.,

 Sziv es cukor beteg vagyok  beteg a hasnyal es emeszto rendszer problemam is van ! Magas a vernyomasom , szinte sose megy 140 alla ! Orvostol orvosig jarok ! A nyaki vero erben 50 szazalekos dugulas van Fulladok ! Kerekpart hajtani nem tudom ,mert azonnal jon a ritmus zavar  !Gyogyszereim Preductal Coprenessa Nitromin sprey Pentoxit ASA !  Meg a jo Isten tudja hogy hany fajta volt mar  ! Eddig a Nitromin spey es a Verapamil segitett  ,, de most mar a Verapamil annyira le viszi a ritmust ,hogyha be veszem 4,5 aritmus ! Nekem is segitett   a Panangin , de valojaban csak annyit hogy ritkabban jon elo ! De elotte volt ugy hogy, naponta 3 -szor elo vett !! Orvosi leleteim 1 Tudok felett puha sejtes alap legzes , R tengely balra devial ! 2 D-vel septum vegig meg vastagodott, 19 mm.Ml: l. foku. a VR-ben ,Vi-benneg ,egyebkent poz. T hullamok . Rontgenvizsgalat ! Eredmenye ! Kisse magasabban allo kontur rekesz a tudonel  . A jo Isten sem erti  , ezeket az orvosi ki fejezeseket ! Hatha valaki kozzuletek  tud nekem segitteni  ! Most az a legg nagyobb problemam  hogy nagyon le esik a ritmus ,ha a Verapamilt be veszem ! Ha nem veszem,, jon a krizis ami abbol all, hogy nagyon  nagy a ritmus ! Van hogy 100 folotti ,,es borzaszto halal felelmem van ! Es van ugy hogy 3 ora hosszat tart ! Olyankor nem merek, meg mozdulni, es rengeteg vizet ki hajt belolem az erros sziv dobogas ! Az lenne kerdesem,, hogy tudtok e olyan gyogyszert, ami nem visszi annyira le a ritmust ?? Koszomom hogy meg hallgattatok !      

19491949 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 4262

jo estet kivanok

AttiAttiAtti Creative Commons License 2016.09.29 -1 0 4261

Sziasztok!

 

Aki hisz abban, hogy a betegségeknek lelki eredete (is) lehet, számukra szeretném felajánlani segítségemet. Lélekgyógyászattal foglalkozom. Olyan módszerrel dolgozom, hogy a betegségek lelki eredetét keresem és azt oldom. Akit részletesen érdekel a módszer a honlapomon megtalálja. www.enlelkem.hu

 

Szeretettel:Attila

Indalex Creative Commons License 2016.09.28 -2 0 4260

Persze, bluefive (kukac) freemail (pont) hu

Köszi :-)

Előzmény: JammieB. (4259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!