Keresés

Részletes keresés

Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.03 -1 0 11720

Miki20040505

Nagyon érdekes a sztorid

Miki20040505 Creative Commons License 2017.10.03 -3 2 11719

A vége lemaradt

 

 

nyakig voltunk. Lemente a két srác elkezdtek szopni majd elélveztünk majd mi következtünk ők is elélveztek. Este haza mentünk és még mai napig tartjük a kapcsolatot.

Miki20040505 Creative Commons License 2017.10.03 -6 3 11718

Ez se egy koleszos történet de meg történt.
Egyszer 9 éves koromban fürödtem anya bejonn látja hogy áll a faszom.
Röhögöt majd kiment. Apa szaladt be álló farokkal. Mondta nem tudom elmondani de megtudom mutatni. Elkezdte verni a farkát és mikor elélvezett akkor ilyen fehér folyadék jotki  amit ma már tudom hogy geci.

Ez egy másik történet ami a egyetemi évek alatt történt. A kollégiumi szobátársammal elmegyünk nudista strandra. Elmentünk levetkőztünk és megismerkedtünk két másik pasival.
Bementünk négyen és addig úsztunk mig már

 



Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.03 0 5 11717

Az érzelmek világos tisztázódása!

 

XXV.

Erik már a többiek előtt látványosan szemezett, flörtölni próbált velem! Ez még egy pár napig nagyon zavart! De minél jobban közeledett a szombat reggeli elválás, annál jobban zavart az a tény, hogy nem tudom hova tenni, hogy ° Egyfelől miért zavar annyira, hogy Petit rendszeresen kéz a kézben látom Árpival? Másfelől miért is zavar pontosan, hogy folyamatosan flörtölni próbál velem Erik? Nem tudtam hova tenni ezt két dolgot. Aztán jött egy hosszú hétvége (a következő hétfőn ugyanis tantestületi kirándulás miatt igazgatói szünet volt). Az a megközelítőleg két nap, amit megint távol töltöttem a kollégiumtól, és ezáltal persze Eriktől is, végre 100%-ig teret engedett nekem a tiszta gondolkodásnak a kialakult helyzetről! Most már érzelmileg is egyértelművé vált a helyzet a számomra. Azt, amit addig lehetetlennek gondoltam, lényegében valóság lett. Elkezdtem beleszeretni a szobatársamba. Én hétfő késő délután értem vissza a kollégiumba, ahova Erik csak kedden reggel, az iskolába való átindulás előtt érkezett meg - így nem tudtunk konkrétan egy szót sem beszélgetni. Napközben, amikor csak alkalom nyílt rá, akkor nyíltan közeledett hozzám. Flörtölt velem szünetekben, amit ekkor már viszonoztam. Aztán egy dupla magyar és az utána következő töri órán a Sortalanságot néztük Projektoros kivetítőn. Erik a film alatt többször megsimogatott vagy hozzám bújt. A szívem pedig minden ilyen alkalommal hevesebben vert, mint azt megelőzően. Mindezek után már végképp kétségem sem fért hozzá, hogy az egyszerű vágynak induló dologból a részemről is jóval több lett. Amikor végre a kolesz szobánkba kettesbe lehettünk volna, akkor ő elvonult a mosdóba. Ő, ahogy kijött, megindult az íróasztal felé. Én odaálltam elé, és először a jobb kezemmel megfogtam a bal kezét, majd a másik kezemmel elkezdtem az arcát simogatni. Ez alatt végig a szemét néztem, amiből ezt olvastam ki: Na végre! Most meghódítom őt magamnak! Ebben a másodpercben megcsókoltam. És a csók alatt ezt éreztem: Istenem! Most végre megérkeztem egy olyan fiú mellé, aki képes nekem őszinte érzéseket adni. Egy fiú mellé, aki minden ölelésekor biztonságot nyújt. Vélhetően pont ezért lehetett minden korábbi csókunknál érzelmesebb - hosszabb és vehemensebb- ez a csók. Mérhetetlen boldogságot éreztem!

 

Még itt nem ért véget az a nap sem. De erről majd a későbbiekben!

 

Egyszóval még mindig lesz folytatás!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11716)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.01 0 4 11716

XXIV.

Az érzéseim egyre jobban kavarogtak! Egyre kevésbé láttam tisztán. Egyfelől egyre boldogabb voltam, amikor kettesbe voltunk Erikkel, másfelől pedig sokszor jutott eszembe Peti (amihez persze az is hozzátartozik, hogy napközben az iskolában majdnem minden szünetben láttam őt). Egyszerűen nem mertem a szobatársamnak semmit mondani, nehogy ábrándot keltsek benne. Őrlődtem magamban rendesen! Megpróbáltam bemagyarázni magamnak, hogy továbbra sem érzek vágyon kívül semmit Erik iránt. Az agyamban ez volt. A szívem egyre jobban mást súgott. Ezt a fiú is egyre jobban érezhette, mert elkezdett felbátorodni és nyíltan flörtölni velem. Én meg azt se tudtam, hogy viszonozzam-e vagy sem. De azt sem akartam, hogy szenvedjen a visszautasításom miatt. Néhány hét után egy hosszú hétvége tette fel a pontot az i-re, hisz egész hétvégén másra sem tudtam gondolni, csakhogy mikor láthatom Eriket viszont. Minél jobban közeledett a hétfő reggel, annál jobban örültem! Amikor megláttam, akkor nem tudtam magamon uralkodni és átöleltem őt. Éreztem, ahogy összerezzen a teste. Láttam rajta, hogy nem tudja azt az érzelmi kitörésemet hova tenni. Szerintem fordított helyzetben én is így lettem volna ezzel! Aztán ránéztem, de amikor megpróbálta ezzel kapcsolatos kérdését, akkor a mutatóujjamat a szájára tettem, majd megcsókoltam. A nála előtte érzékelt szorongást a felszabadultság váltotta fel, mármint a csók közben. És, amitől kicsit tartottam is, de nálam is nagyon nagy gátat szakított fel. Ez volt az a csók, ami végleg mindent megváltoztatott ugyanis bennem, amit korábban az Erikhez fűződő vágyaimat és érzéseimet! Talán most láttam a legtisztábban a dolgot! Ez nem csak vágy volt, hanem kicsivel több! De ebbe Peti bezavart, majd amikor megláttam a szobájában Árpit meztelenül és aztán az, ahogy viszonyult hozzám ebbe a helyzetbe Erik, és ahogy már nyilvánosan is merte vállalni az érzéseit irántam (mert ugye a nyilvános flörtölési szándék már a nyilvános jelzés közé tartozik).

 

De erről majd később...

 

Szóval a történetnek lesz még folytatása!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11710)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.01 0 0 11715

Rendben! Értem!

Előzmény: Miki20040505 (11714)
Miki20040505 Creative Commons License 2017.10.01 -4 4 11714

Egyszer táborban egy idősebb gyermekkel kerültem össze. Este azt mondta ő kiveri én nem tudom miért, de én is. Elkezdtünk verni ki-ki a sajátját. Erre benyit a tanár aki férfi volt. Oda jött ő is kiverte velunk azt, elélvezett mindenki és kiment. Nem emlegettuk többször.

 

Igen fantáziáltam de miután felvettek az egyetemre és kollégiumba kerültem már nem történt semmi.

 

 

Egyszer apukám testvére rajta kapott hogy maszturbálok. Röhögőt majd bejött és nekem kiverte és én meg leszoptam.

 

 

De még vannak csak nem egyszerre akarom elmondani.

Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.01 0 0 11713

Volt esetleg más homoerotikus történeted is?

Előzmény: Miki20040505 (11711)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.01 0 0 11712

Nem is fantáziáltál többről?

Előzmény: Miki20040505 (11711)
Miki20040505 Creative Commons License 2017.10.01 -1 0 11711

Nem történt 

 

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11709)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.01 0 5 11710

Tovább bonyolódott szálak!

 

XXIII.

1. fejezet

Az előző részben egy majdnem 8 hónapos időszak végéből lényegében 3-4 nap történéseit foglaltam össze. Ennek érkezik ebben a részben a folytatása. Szerdánál hagytam abba. A szobatársam figyelmessége másnak, sőt harmadnap sem csitult felém! Eljött a péntekről szombatra virradó éjjel. És egyszerűen nem tudtam, hogy menjek-e Petihez, vagy sem! Nagyon jó lett volna őt újra látni úgyis, de másfelől az elmúlt napokban irántam kimutatott figyelmessége miatt úgy éreztem, hogy Erikkel nem tehetem azt meg, hogy most meg szaladok Petihez. Ezután inkább odabújtam egy kicsit Erikhez. Éreztem a testének összerezdülését, majd pedig felszabadultságát. Aztán megfordult és a lábaival összekulcsolta az enyémeket, míg a bal kezével átölelt. A jobb kezét pedig a fejem alá dugta be. Most már, ha meg is gondoltam volna magam a menetellel kapcsolatban, alkalmam sem lett volna úgy eljönni Erők mellől, hogy ő fel ne ébredjen rá! Egyfelől nagyon jól és biztonságban éreztem magam a karjaiban, másfelől pedig nagyon szerettem volna látni Petit is! És főleg számon kérni, hogy miért vesz engem ennyire semmibe, ha egyszer azt állítja, hogy szeret?! Erre nem került sor! Szombat kora reggel hazamentem! Délután hozták hozzánk a fát. Én minden fájdalmamat félretéve ott voltam apám mellett és behordtuk a majdnem 3q fát! A végén megint nagyon belenyilallt derekamba és a hátamba a fájdalom. A szobámig még úgy, ahogy elmentem, de a szüleimnek semmit sem szóltam. Vacsoránál viszont észrevették, hogy nem stimmel velem valami. Nem volt mit tenni, elmondtam nekik! Másnap reggel apám levitt egy reumatológushoz, aki megállapította, hogy többszörös izomhúzódás van a derekamba, ami viszont majdnem olyan, mintha már más szakember kezelte volna. Pedig én nem voltam orvosnál vele, hisz arról azért a szüleim is tudnának. Elmondtam, hogy a koleszos szobatársam az elmúlt héten egy nap kivételével naponta kétszer lóbalzsammal bekente ill. megmasszírozta a hátamat. Akkor először kicsit meglepődött a doki, majd megkérdezte, hogy nem-e Tamási Eriknek hívják a szobatársamat. Engem meg a kérdéssel lepett meg! De válaszoltam, hogy ő az. Erre kiderült, a doki húga és Erik anyja ugyanaz a személy. Szóval rokonok. A masszírozást pedig a doki feleségétől tanulta (nem hivatalosan) meg. A doki kiakart egy hétre írni! De én nem akartam! Valahol hiányzott egy kicsit Erik is és Peti is!

 

2. fejezet

Így másnap (kedden) mentem suliba. Apuval úgy egyeztünk meg, hogy azon a héten hétvégén nem megyek haza, hanem befizeti azt a plusz 5 étkezést (szombat: ebéd és vacsora; vasárnap: reggeli, ebéd és vacsora). A doki kéthetes részleges felmentést adott tesiből. Hozzá pedig ennek lejárta után kellett visszamenni. Mire kedden reggel beértem a kollégiumba, már Erik várt engem egy doboz bonbonnal. Nagyon meglepett, hogy ő nemcsak hogy várt engem, még vett is nekem ajándékot. Szemben azzal a fiúval, aki elmondása szerint annyira szeret engem, hogy bármire képes lenne értem. Csak éppen a kapcsolatunkat titkolja mindenki előtt. Szemben Erikkel, akivel kapcsolatban már szinte mindenki tudta, hogy valamit érezhet irántam. (Pedig az érzéseit ő sem kürtölte világgá. Sokkal inkább a felém mutatott figyelmessége és pillantásai miatt jöhettek erre rá azok, akik nyitott szemmel járnak!) Kedden reggel elmaradt az első óránk, ezért felajánlotta, hogy megint megmasszíroz. Én belementem. Most már tudtam, hogy nem teljesen a véletlen műve az, hogy ennyire jól masszíroz! Mindig tudta, hogy hova és hogyan érjen, hogy minél kevésbé fájjon. Azon a napon egész végig ő vitte a cuccaimat, majd este megint megmasszírozott. Ez így ment egészen végig. Én meg egyre jobban vágytam egyszerre mindkét fiúra. Péntekről szombatra virradóra felmentem Petihez. Teljesen hideg zuhanyként ért, amikor egy másik -teljesen meztelen- fiú (Árpi) nyitott ajtót.

 

Egyszerre éreztem csalódottságot és fájdalmat, valamint örömöt is. És ez utóbbit egyáltalán nem értettem, hogy miért érzem!

 

Szombaton moziba, vasárnap pedig cukrászdába hívott el Erik! Nagyon jól esett, ahogy vigasztalni akart, vagy inkább magát akarta észrevetetni. Nem tudom! Lehet, hogy mindkettő igaz!

 

A folytatás is lesz!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11707)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.10.01 0 0 11709

Nagyon jó a történet!

A leírtakon kívül semmi nem történt apukád és közted? Esetleg apukád barátja és közted?

 

Részvétem anyukád miatt.

 

Nekem sajnos a bátyám halt meg.

 

Üdv: Máté (29)

Előzmény: Miki20040505 (11708)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.30 -1 4 11707

Érzelmi nehézségek és minden más!

 

XXII.

Az előző történethez képest kb. 7 hónap telt el. Egyfelől a koleszos titkos találkozók mellett ebben az időszakban volt a 10 hetes nyári szünet is, amely alatt nagy részben 2-3 naponta találkozgattunk Petivel. Elhívtam őt moziba, színházba, fagyizni, sütizni, vettem neki virágot, csokit, bonbont is. De ő sosem lepett meg semmivel. Kezdtem úgy érezni, hogy nem is vagyok neki annyira fontos, amennyire ő ezt állította. Ehhez persze az is hozzájárult, hogy még a legjobb barátai előtt sem akarta magát, így a kapcsolatunkat felvállalni. Így érkezett el ismét a szeptember, és azzal együtt persze az iskolai tanév kezdete is. Volt bennem egy kis öröm, hogy megint találkozhatok Erikkel, akivel várhatóan ismét szobatársak leszünk. Mindkettő megtörtént. Megint eltelt 3 hét. A helyzet változatlan volt. Ekkor apám a pénteki napról előbb elkért, ugyanis mentünk (mindkettő részről) a nagyszüleimhez. Első sorban látogatóba ill. segíteni behordani a fát! Már szombaton sikerült a hátamat megint meghúzni. Ebből a szüleim (és az anyai nagyszüleim) semmit sem vettek észre! Másnap délelőtt a másik nagyszüleimnél segédkeztünk szintén a fahordásba. Rásérültem ugyan, de még mindig nem szóltam a szüleimnek. Sőt a fájdalmat is letagadtam előttük! Apám vasárnap este 10-re, míg anyám hétfőn reggel 6-ra ment dolgozni. Anyu hétfőn hajnalba már negyed 5 körül elindult otthonról, míg apu csak reggel 7 után ért volna haza. Én 4:30-kor keltem! Alig tudtam megmozdulni, annyira fájt a derekam, hátam. De elmentem a suliba. Pechként jött, hogy azon a héten pont hétfő reggel dupla tesi volt. Én jeleztem a problémát a tanárnak, aki egyébként új volt a suliba, de ő azt mondta, hogy "biztosan csak rájátszok". Az osztálytársaim mondták neki, hogy én "biztosan nem játszok rá". De mégis végigcsináltam a tesiórát, amelynek végére már tényleg alig tudtam megmozdulni a fájdalomtól. Az osztályfőnök elküldött ugyan az iskolaorvoshoz, csak az éppen nem volt bent. A következő két órát végig csináltam, majd felmentünk Erikkel a kollégiumi szobánkba, ahol 1-2 perc elteltével annyit mondott nekem, hogy vegyem le a pólómat és dőljek el az ágyon, mindjárt jön. Mire reagálhattam volna, addigra eltűnt. Néhány másodperccel később visszajött. Először bekente az egész hátamat lóbalzsammal, majd elkezdte belém masszírozni. Az első másodpercekben sikítani tudtam volna a fájdalomtól, ami viszont egyre csökkent. Ő pedig úgy masszírozta a hátamat, mintha tojásokon lépkedne. Elképzelni sem tudtam, hogy hol tanult meg ilyen jól masszírozni. Azt meg pláne nem tudtam elképzelni, hogy honnan tudta, hogy hol és hogyan kell ilyen esetben masszírozni (hisz hozzám hasonlóan egy 17 éves kamaszról van szó). Aztán este, amikor lefekvéshez készültünk már, csak annyit mondtam neki: "Köszönöm neked a mai napot!" Ő csak nevetett. Ekkor késztetést éreztem arra, hogy átöleljem! Meg is tettem! Ahogy a testem a testéhez ért, valami furcsa bizsergést éreztem. Ismét felkeltette bennem a vágyat arra, hogy valami még legyen köztünk. Ekkor megcsókoltam őt. Heves volt ez a javából. A csók után egy kis összebújás következett! Olyan figyelmesen és óvatosan ölelt át, hogy azt leírni sem tudom! Reggel (mint mindig) 5:45-kor keltünk. Eddigre már elmúlt a balzsam ereje ill. sikeresen megpihent a hátam, de ekkor megint annyira fájt, hogy szinte mozdulni sem tudtam. A fiú megint bekente a hátamat, és belemasszírozta a balzsam erejét. Amikor egyik teremből a másikba kellett mennünk, akkor mindig felajánlotta, hogy segít abban, hogy a táskámat viszi. Nagyon figyelmes volt velem. Eközben szinte egész nap felém sem nézett Peti! Ez nagyon fájt, hisz minden randinkon azt hangoztatta, hogy mennyire szeret és mindenre képes lenne értem. De teljesen más, aki csak mondogatja ezt, és más, amikor mindenféle mondogatás és kérés nélkül valaki meg is teszi mindezt. Peti csak mondogatta, míg Erik ki is mutatta! Sokan azt hitték, hogy köztünk egyfajta kölcsönös vonzalom van, csak titkoljuk. A srácba tényleg volt, de bennem max. 1-1 alkalommal a vágyat ébresztette fel!

 

A folytatás is lesz!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11706)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.29 -1 3 11706

XXI.

A következő hetekben rendszeresen találkoztunk péntekről szombatra virradó éjjel Petivel a szobájába. Általában csókon kívül csak egy kis összebújás volt. Már ennek is nagyon örültem, hisz minden ilyen alkalomkor volt alkalmam legalább a bársonyos bőrének melegét és illatát, ahogyan hozzám bújik! Egyre jobban vágytam már vele ennél kicsivel többre! De az csak nem érkezett el. Mindegy 1,5 hónappal később aztán az egyik szerdai napon az osztályomnak (így Eriknek és nekem) elmaradt a 6-7. óránk. Felmentünk a kollégiumi szobánkba. Én leültem tanulni. Nagyjából 2,5 órával később azt éreztem, hogy valaki masszírozza a hátamat. Először még ruhán keresztül. Aztán én magam vettem először a pulcsit, majd a pólót is le magamról és úgy dőltem el az ágyon! Remekül masszírozott! Olyan óvatos és puha volt a keze olyankor, minthogyha csak egy kislányé lett volna! (Pedig olyan erős kézfogása volt egyébként, hogy sokszor azt hihette az ember, hogy "Na most fogja eltörni a kezem!") Egyébként nagyon jól esett a masszázs, mert már harmadik napja nagyon fájt a hátam, ugyanis a megelőző hétvégén apámmal ketten majdnem 2q fát hordunk be a fásszínbe és sajnos kicsit meghúztam a hátam, amire jött még az aznapi (vagyis szerdai) tesióra, amin újra meghúztam a hátam, ami egyébként nem is volt még teljesen rendben. Erik nagyon óvatosan és finoman csinálta. Éppen csak egy árnyalattal erősebben, mintha csak simogatna! Nagyon jól esett. Amikor aztán abbahagyta, akkor én átöleltem! Éreztem, hogy megrezdül a teste! Bevallom őszintén Nagyon megkívántam őt! De megpróbáltam visszafogni magam, amit ő gátolt meg avval, hogy megpróbált megcsókolni. Ezután már egyszerűen nem tudtam ellenállni a vágyaimnak, ami a karjaiba hajtott. Egy heves csókcsata után, először leszoptam, majd a hozzá illő figyelmes és óvatos módszerrel seggbe kurt!

 

Bennem egyfelől öröm volt, hogy végre megint! Másfelől bánat, hogy ez nem Peti és köztem történt meg. Harmad felől pedig bűntudat, ami miatt megint visszaéltem Erik figyelmességével, és ami ennél is fontosabb, az érzelmeivel. Ez utóbbinak megszűnése érdekében a fiú hozzám bújt és szorosan magához ölelt. Úgy éreztem, hogy az az ölelés sokkal nagyobb biztonságot ad nekem, mint a szerelmem, vagyis Peti bármely ölelése!

 

És ez az érzés piszkosul zavart engem!

 

A folytatás az várhatóan még ma!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11705)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.28 -1 3 11705

Ugyan az nem derült ki, hogy honnan tudta meg Erik, hogy hol és kivel töltöttem azt a péntek éjszakát! De erre csak egy magyarázat lehetett, mégpedig az, ha követett.

 

Az előző rész végén említett csókhoz társult egy olyan dolog, aminek be nem következte csak Erik hidegvérének volt köszönhető. Ugyanis majdnem megint aktus lett a csókból!

 

XX.

Miután a kamaszfiú a saját érzéseit félretéve, bizonyította, hogy képtelen volna nekem fájdalmat okozni, a dolog tovább folytatódott! Egy héttel később ugyanúgy szombat 0:45 perckor találkoztunk (nem elírás ez, hisz a péntek éjjel, figyelembe véve, hogy a folyosóügyeletet éjfélkor függesztették fel, így végül is nyugodtan mondhatjuk szombatnak is). Én megint Petinél landoltam, aki nem akarta még kikürtölni, hogy együtt vagyunk! Ezért kicsit kiakadt azon, hogy Erik tudja a dolgot! De egy csókkal lenyugtattam őt! A csók után ezen az estén csak egy hosszú összebújás volt. Legalábbis egészen ébredésig, ami úgy zajlott, hogy arra ébredtem, hogy Peti éppen orálisan kielégít! Én meg nem tudtam visszafogni a gejzírt, ami a szájába landoltatta a gecimet. Aztán egy heves csók, majd visszatértem a szobámba!

 

A következő héten a legnagyobb bánatomra Peti nem volt suliba, így koleszba sem. Erik csütörtök délutánig tartotta magát a visszafogottsághoz. Az nap tesim is volt. Kicsit meghúztam a lábamat. A szobatársam felajánlotta, hogy megmasszírozza! Én belementem, hisz úgy gondoltam, hogy egy masszázsból nem lehet semmi. A lábamon, pontosabban a bokámon kezdte a masszírozást, majd haladt felfele. Egyszer csak már a hátamat nyomkodta! Istenien masszírozott. Aztán már csak azt éreztem, hogy valami másfajta melegség van a hátamon! Erik elkezdte a hátamat csókolgatni! Én megfordultam és elkezdtem mondani, hogy Nem e.....; de már nem tudtam a második szót sem befejezni, mert a fiú megcsókolt, de olyan hevesen, hogy visszautasítani sem tudtam!

 

Csak azaz érzés bántott egy kicsit, hogy hiába volt ott Peti, akit szerettem, mégis élveztem a csókot Erikkel, amit ő is észrevett persze! Nem sokkal később már a farkamat kényeztette a gyönyörű szájával. Nem akartam, de mégis sikerült megint elsülnöm! Ő csak mosolygott, majd újra megcsókolt!

 

Nagyon jól esett, de mégis egy kisebb bűntudatom volt Peti miatt is, és azért is, mert tisztában voltam Erik érzéseivel! 

 

De továbbiakról a következő részben írok majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11704)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.28 -1 3 11704

A bonyodalmak fokozódtak!

 

XIX.

Peti és köztem a titkos éjszakai randevúk következő felvonására a következő hét péntek éjjel került sor. Megint az érzéseim és a vágyaim irányítottak a sráchoz. A fiú egy ajándékkal várt. Egy doboz bonbont vett nekem! Én ezt egy csókkal háláltam először meg! A csók közben egymást vetkőztettük, majd letérdeltem elé, és amilyen hevesen csak tudtam, szoptam őt. Amit Peti csendes, de mégis érzéki nyögéseivel támogatott. Egy nagyon helyes srác péniszét tudhattam megint a számban, ami engem újra és újra a mennyekbe emelt. Nem sokkal ezután úgy tört ki a szerelmem péniszéből a geci, mint a gejzír! Alig győztem nyelni, de nem érdekelt, mert nagyon finom volt. Ezt követően egy kis misszionárius aktus. A szeretkezés alatt végig kényeztetett, csókolgatott valamint a farkamat is kiverte! Én pedig a tenyerébe ill. a testeinkre élveztem! Miután kb. 0,75 óra külső-, és kb. 0,5 óra belső tágítás után belém hatolt, ő is elélvezett újra!A végén ki- és lenyalt. Az utóbbit én is teljesítettem neki! Aztán egy heves csók, majd összebújás!

 

Amikor kora reggel (olyan fél 5 körül) visszatértem a 'saját' kollégiumi szobámba, nagy meglepetésemre Erik (a már sokszor említett fiú) ébren várt! És ennyit mondott: Nagyon jól tudom, hogy hol és kivel töltötted az éjszakát! Látom, hogy ez neked mekkora boldogság! Ugyanúgy csillog a szemed, amikor ő rá nézel, mint ahogy az enyém csilloghat, ha rád nézek! Őszintén mondom, hogy örülök, hogy rád talált a boldogság! Ha szükség lesz rá, akkor bármikor kiállok melletted illetve mellettetek! Rám számíthatsz! Ugye mondanom sem kell, hogy ezek a mondatok egy szerelmes fiú szájából azt váltották belőlem ki, hogy elsírtam magam! Ő az ölelésével vigasztalt! Majdnem megcsókoltam őt! Megint! De, most már ott volt Peti, akit nem akartam átverni! Csak azt az érzést szégyelltem, amit vágynak nevezünk, és ami valamilyen szinten Erikhez vonzott. Végül mégis elgyengültem és megcsókoltam. Amit először visszautasított, majd ő kezdeményezett.

 

De továbbiakról a következő részben írok majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11701)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.27 -1 3 11701

Van egy olyan sejtésem, hogy többekben felmerült az, hogy nem lehetek ennyire szerencsés! vagy talán az, hogy ennek a sorozatnak jó része kitaláció! Pedig NEM az! Ez mind MEGTÖRTÉNT velem, ahogyan a következő történet is!

 

XVIII.

Volt egy nagyon kedves iskolatársam (Peti), aki nagyon megtetszett nekem! Ő is kollégista volt, ahogy én. Csak két nagy probléma volt, hogy nem voltunk szobatársak! Sőt, még nem is egy emeleten voltunk! Petivel kapcsolatban tisztában voltam azzal, hogy nagyon rossz alvó, hisz ezt ő maga hangoztatta sokszor. Ezért elkezdtem figyelni, hogy mikor szűnik úgy mondva ténylegesen meg a folyosóügyelet. Ez pontban éjfélt jelentett. A folyosóügyelet felfüggesztésének valamint Peti rossz alvókájáról tudva továbbá annak tudatában, hogy a fiú két szobatársa betegség miatt nincs, felszöktem hozzá egy szép csütörtöki napon, hajnali 0:45-kor.

Ahogy korábban ruhába láttam az alakját, úgy elképzeltem többször meztelenül őt. Ahhoz képest nagyon is pozitív meglepetéskét ért, hogy ruha nélkül sokkal csinosabb annál, mint ahogy elképzeltem! 160-165 cm magas, 55-60 kg, sportos testalkat (ez az amit ruhába már leszűrtem róla), enyhén szőrős felsőtest és pénisz, ami lankadtan is már kb. 9-10 cm (ezt már csak meztelenül láthattam meg).

A 16 éves srác teljesen ledöbbent, amikor meglátott engem az ajtajában! Én nem kerteltem sokáig (nem vagyok ugyanis híve a félrebeszélésnek), hanem rögtön a lényegre törtem és elmondtam neki, hogy tetszik nekem. A válaszát meg sem vártam! Fogtam magam és megcsókoltam! Rettegtem attól, hogy ő ellök magától. Nem így lett! Behúzott a szobájába, ahol folytattuk a smárolást, majd jól leszoptam őt. Olyan finom spermát nemigen nyeltem korábban, mint az övé! Íze kicsit sós, enyhén csípős, de mégis édeskés. A hőmérsékletre pedig majdnem forró (vagyis a langyosnál melegebb, de a valós forrótól valamivel hidegebb). Egyszóval isteni finom! Ez az egész nem volt egész 30 perc. Aztán elhelyezkedtem az ágyán kutyába, amire ő elkezdett megdugni. Bátor, de mégis nagyon óvatos volt. Mivel már egy ideje álmodoztam arról, hogy ez megtörténik, így nem volt túlzottan nehéz dolga velem, mert eléggé hamar (kb. 1,5 óra) elengedtem magam és belém tudott hatolni. Utána egy kis (kb. 0,75 óra). utójáték, majd összebújtunk és hajnal háromnegyed 5-ig úgy feküdtünk. Ő néha-néha beszundított, de én egy szemhunyásnyit sem aludtam!

 

Csak arra tudtam gondolni, hogy egy olyan helyes, csinos fiú, mint Peti végre újra a karjaimban van. El sem akarom engedni magam mellől! De azt is elakartam kerülni, hogy lebukjak azzal, hogy felszöktem hozzá!

 

Mielőtt visszatértem volna a szobámba, megbeszéltük vele, hogy mivel a szobatársaival ellentétben, hozzám hasonlóan ő is szombat délelőttönként megy haza, így péntek éjjelente találkozunk majd, de mindig máshol!

 

Izgalmasnak tűnt a dolog! Az is volt egyébként!

 

De továbbiakról a következő részben írok majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11700)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.24 -1 3 11700

XVII.

Én másnap viszont egész nap azon gondolkodtam, hogy mivel hálálhatnám meg Erik kedvességét. Aztán, amikor visszatértünk a kollégiumba, akkor éreztem azt, hogy nagyon vágyok az érintésére, ölelésére, a csókjára és talán ennél többre is. Aztán, amikor előkészítette a bokszerét illetve a hálóingjét és azokat hátrahagyva elment zuhanyozni, akkor én gondoltam egyet és a saját párnám mögé elrejtettem azokat. Amikor kijött, akkor elkezdte keresni. Nem értette, hogy hova tűnt, amikor feladta, akkor odament a szekrényéhez, hogy kivegyen egy másikat, akkor odaléptem mögé, és elkezdtem a kezét lefejteni a törölközőről, majd a törölközőt a szép testéről, majd ahogy megfordult, akkor átöleltem és megcsókoltam! Ettől ő nagyon felszabadult lett. Aminek hatására én is felbátorodtam. Az egyik kezemmel simogattam, a másik kezemmel pedig a tökeit markolásztam! Kicsit jó érzés volt a tenyerembe venni a makkját, majd a farkát. Aztán letérdeltem elé és elkezdtem őt leszopni! És minél jobban szoptam, annál jobban élveztem a dolgot, ahogy ő is. Nem is kellett annyira sok idő és csak úgy dőlt az ízletes spermája a számba. Ezt követően ennyit mondtam neki: Jöhet a többi is! Először nem (akarta) érteni, hogy mire célzok, aztán elhelyezkedtem kutyába, amire ő így szólt: Legalább misszionáriusba csináljuk, hogy minél többet láthassam közbe a gyönyörű szemedet és a még gyönyörűbb arcodat! Én úgy voltam vele, hogy ezen az estén minden kívánságát teljesítem! Misszionárius póz következett így! Isteni volt, ahogy szex közben végig kényeztetett engem! Át is bírtam adni magam neki! Eközben persze a péniszem is igencsak merev lett! Ezt látva kiverte nekem, ami megint csak nagyon jól esett. Én a tenyerébe élveztem! Nem győzte a kezéről és a testemről nyalni a spermámat. Boldognak láttam őt, pedig tisztában volt vele, hogy ez a szex semmit sem jelent (legalábbis számomra). Végén egy kis csók, majd összebújás! Másnap reggel csókkal ébresztett. Majd ennyit mondott: Mátékám! Tudom, hogy nem érzel irántam semmit! De nagyon szépen köszönöm ezt a gyönyörű meglepetést és estét, amit tőled kaptam! Én meg azt sem tudtam, hogy merre nézzek, hogy el ne sírjam magam! Egyszerre örültem, hogy boldognak látom őt és egyszerre éreztem magam kellemetlenül, hogy megint nem az eszem, hanem a vágyaim irányítottak.

 

Ő mindig azt hangoztatta, hogy nem bánja a dolgot, és csak örül neki, hogyha a közelembe lehet. De mennyire hihető ez el egy szerelmes fiúnak, akinek érthető módon az a szíve vágya, hogy a szíve választottja végre ne csak egy jó haverként vegye őt számításba, hanem úgy is, mint fiút!

 

Mindig is gondolkoztam ezen! Tisztelem és becsülöm a hozzáállása miatt Eriket! Én lehet, hogy nem tudtam volna ezt eltűrni attól, akit szeretek! Az is lehet azonban, hogy igen! Nem tudom!

 

De továbbiakról a következő részben írok majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11699)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.23 -1 3 11699

Bízom benne, hogy a történetem végig olvasását követően nem fog engem senki sem önzőnek tartani.

 

XVI.

Egy héttel az előző események után megint úgy volt, hogy randim lesz egy másik fiúval. De ő egy nappal a randi előtt (hétfőn) emailben küldött egy képet, amin begipszelt lábbal fekszik otthon. Ennyit írt a kép alá: "Egy hét ebben a szörnyben! Utána majd egyeztetünk!" Szomorú voltam, de nem akartam teljesen összetörni emiatt. De a rossz kedvemet megint észrevette Erik. Most azonban az időt is figyelembe véve, tisztában volt vele, hogy nem lehetett a randevún történtek következménye a rossz kedv. Ezért rákérdezett. Én elmondtam neki, hogy sajnos Tomi lemondta a randit, mert gipszben van a lába. Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy az egyik fiúba csalódnom kell, a másik meg el sem tud jönni a randinkra?! (Bele sem gondoltam, hogy pont annak a fiúnak mondom azt, akinek más vágya sincs 'pillanatnyilag', minthogy végre felfigyeljek rá!) De ő megint jött a vigasztaló szavaival és a nyugalmat nyújtó ölelésével! Egyszerűen fel sem fogtam, hogy akkor mit cselekszem, de megcsókoltam. Nagyon heves csókot váltottunk. Abba benne volt minden szomorúságom, minden vágyam és az ő vágyai is. De több nem történt. Elmentünk lezuhanyozni, majd lefeküdtünk. De most már a lefekvés előtt megkértem, hogy legalább még elalszom, bújjon hozzám, mert megnyugvást és biztatást nyújt számomra az ő ölelése! Még egy kis szomorúságot, csalódottságot sem láttam emiatt a szemében! Sőt! Azt tudtam a szeméből kiolvasni, hogy mérhetetlenül örül a kérésemnek! Végül az egész éjjelt összebújva aludtuk végig. A hálám jeléül reggel két puszival (de nem csókkal) ébresztettem a fiút. Még mindig azt láttam a szemén, hogy már annak is örül, hogyha a közelembe lehet. De én ismét kicsit elszégyelltem azért magam, hogy nem tudok rá úgy tekinteni, mint egy szerelmes fiú egy másik szerelmes fiúra, vagyis úgy, ahogy ő tekint rám! Ő el is mondta ekkor nekem: Mátékám! Tudom, hogy nekem sosem lesz igazából esélyem nálad! Nekem már az is nagyon nagy öröm, hogy egyáltalán elfogadod az ölelésemet (és esetenként a csókomat)! Engem ez nem bánt igazán, mert sosem áltattál azzal, hogy valós esélyem lenne nálad! Ne is aggódj illetve ne is bántson emiatt téged a bűntudat! Meglepődtem megint a szavain, de nagyon jól is estek.

 

De továbbiakról a következő részben írok majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11698)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.23 -1 3 11698

Most végre folytatom a történetemet!

 

Bízom benne, hogy a történetem végig olvasását követően nem fog engem senki sem önzőnek tartani.

 

XV.

Mindegy 2,5 hónappal az előző történetemben leírtak után. Egy szép(nek induló) keddi napon randevúm volt egy Márk nevű fiúval. Vele hetekkel korábban kezdtem chatelni. Ott nagyon visszafogottnak és érdeklődőnek tűnt. Ugyan nálam 2 évvel idősebb, vagyis 18 éves volt. A személyes találkozókor először úgy láttam, hogy azt kapom, amit vártam. Vagyis egy nagyon kedves, és iszonyúan csinos fiút. A randi kicsivel több mint 2 órát tartott. Alig 5-6 mondatot tudtam mondani, mert be sem állt a szája. Csak magáról tudott és akart beszélni. Mérhetetlenül csalódott voltam, hogy egy ilyen helyes fiú, hogy lehet ennyire önző! Amikor visszaértem a kollégiumi szobába, körül sem néztem, csak elvágottam az ágyon és elsírtam magam. Néhány perc telhetett el, amikor odaült az ágyam szélére Erik és elkezdte simogatni a hátamat. Miközben így szólt: "Mátékám! Nem is kérdezek semmit, mert egyértelmű a helyzet! Én mindig itt leszek neked és melletted!" (Ekkor persze fel sem fogtam igazán, hogy mit is mond) Amikor aztán megnyugodtam egy kicsit, akkor bementem megmosakodni a fürdőbe-mosdóba. Ő ott állt az ajtóba, amikor kimentem és átölelt. Nagyon megnyugtató ez az ölelés. Úgy éreztem, hogy biztonságban vagyok, és senki sem bánthat engem! Nem sokkal később lefeküdtünk (ki-ki a 'saját' ágyára). Belőlem megint előtört a sírás! Erre Erik odajött, odabújt mellém és átölelt. Megint melegséget és biztonságot éreztem mellette. Nem csak megnyugtatott, hanem hamar el is aludtam. Nem próbálta meg az érzelmi gyengeségemet kihasználni és bármilyen szexuális aktust kezdeményezni. Amikor másnap reggel felébredtem, akkor egyfelől elszégyelltem magam, hogy megint kihasználtam azt, hogy Erik mit érez irántam, majd eszembe jutottak a szavai, amit immáron tisztán felfogtam! Nagyot nőt a szemembe akkor. Nem gondoltam volna, hogy egy szerelmes fiú még erre az áldozatra is képes azért, akit szeret. Bár én is képes lennék rá! Nem győztem hálálkodni neki, amikor felébredt. Erre ő csak ennyit mondott: "Mátékám! Tisztában vagyok vele, hogy sosem fogsz belém szeretni, így már annak is örülhetek, ha egy ölelést, vagy egy kis összebújást megengedsz! Bár ne ilyen körülmények között kerülne erre sor!" Ezután a mondat után még jobban felnéztem rá! Hálával tartoztam neki akkor. De nem hitegethettem azzal, hogy bármikor a jövőben szerelmes leszek belé.

 

De erről és a továbbiakról a következő részben írok majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11692)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.23 -1 0 11697

Ezért is kár, hogy az általad ígért folytatás féléve késik!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11696)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.23 -1 1 11696

Nagyon jó a történet!

Előzmény: notrun (11565)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.23 -1 0 11695

Vannak még hasonló történeteid? Nem osztod meg itt őket (már ha persze vannak)?

Előzmény: Secret 23 (11635)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.23 -1 0 11694

Azóta sincs változás köztetek? Esetleg folytatás?

Előzmény: dr92 (11644)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.23 -1 0 11693

Kicsit később folytatom a történetet!

Ha a sors is úgy akarja, akkor egynél több történetet küldök ma be!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11692)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.21 -1 4 11692

Most végre folytatom a történetemet!

 

A véletlenek összjátéka volt az, hogy egy szobába kerültünk Erikkel. De ez így alakult.

 

XIV.

Tényleg nagyon helyes fiú volt. Nem voltam még igazán túl Benjin. Nem akartam Erik érzéseivel sem játszani. A saját érzéseim pedig nagyon zavarosan voltak. Abban ugyan biztos voltam, hogy nem vagyok belé szerelmes. De az is igaz, hogy valahol mégis vágytam arra, hogy egymás mellett legyünk. Ez szerintem sokkal inkább annak volt köszönhető, mert Erik egy helyes, csinos és kitartó kamasz volt. Bőre nagyon puha és bársonyos volt! Ő érzelmekkel tekintett rám. Sajnos én ezt sosem tudtam neki viszonozni. Én max. a közelségét (és alkalmanként az érintését) kívántam semmi mást. A fiú sem erőltetett semmi mást. Néhány héttel az előző események után történt meg az, hogy ő még fürdött, amikor én lefeküdtem. Már félálomba voltam, amikor melegséget éreztem magam mellett. Ahogyan éreztem a finom bársonyos bőrének isteni illatát. A karjainak védelmező ölelését. Valamiféle nyugalom öntötte el a szívemet. Ő úgy dörgölőzött hozzám, mint egy kisgyerek, aki az anyukája meleg ölelésére vágyik. Ez még jobban esett. Reggel nem is hallottam óracsörgést, de még sem aludtam el, mert Erik meleg csókokkal ébresztett. Egy újabb nyugodt éjszakám volt. Éreztem, hogy a fiú elfogadja azt, hogy én nem tekintek úgy ő rá, mint ahogy ő tekint én rám. Neki csak az számított, hogy a közelembe legyen!

 

Aki ebben a részben erős erotikára vágyott, annak biztosan csalódást okoztam. De a melegek élete sem csak a szexről szól. Szerintem ebben még a meleg-társaim is egyetértenek velem!

-

De erről és a továbbiakról a következő részben írok majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11690)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.19 -1 0 11690

A mából egyéb okok miatt csak holnap lesz! Sajnálom!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11689)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.19 -1 0 11689

A délután egy későbbi szakaszában küldöm a következő részt! Legalábbis terveim szerint!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11688)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.18 -1 3 11688

XIII.

Az új tanévre, új szobatársat kaptam. Erik volt az (akit már korábban említettem). Nem tudtam, hogy érez-e még irántam valamit vagy sem. De azt tudtam, hogy ugyan helyes fiú, de nekem még mindig nagyon hiányzott Benji. Eltelt nagyjából 1 hónap, majd elkezdtem figyelni Eriket, hogy hogy viselkedik, amikor azt hiszi nem vagyok ott. Egyértelművé vált számomra, hogy még mindig érez irántam valamit. De ezt nem mutatta ki, amikor tudta, hogy ott vagyok, vagy társaságban voltunk. A fordulópont a félévi bizonyítvány kiosztása után kb. 1 héttel történt meg. Ezen az estén ő kezdeményezően lépett fel. Amikor bementem zuhanyozni, akkor kb. 2 perccel később, amikor még a vizet állítottam befelé, amikor a fiú hátulról átölelt és elkezdte a nyakamat csókolgatni. Eleinte olyan érzésem volt, mintha az egész szituációt a hátam közepére kívánnám, majd egyre inkább élvezni kezdtem. Aztán megfordultam, de amikor úgy is megpróbált megcsókolni, akkor én először visszautasítottam. Ő újra próbálkozott. Ezt is visszautasítottam. A harmadik próbálkozásánál reakcióra sem volt módom, olyan vehemensen csókolt meg. Én meg önkénytelenül is, de viszonoztam a csókját. Az első másodpercekben kissé zavarodottak voltunk mindketten, de utána elkezdtünk felszabadulttá válni, így nagyon heves smárolás lett vége. Beismerem, hogy még jól is esett, hogy felbátorodott Erik és végre mert kezdeményezni. De ekkor még nem történt semmi. Én zuhanyozás után felvettem a pizsamámat és lefeküdtem. Ritka dolog, hogy emlékszem egy-egy álmomra (főleg nagyjából 10-12 év elteltével), de ezen az éjjelen történtekre emlékszem. Benjivel, és a vele való különböző aktusokról álmodtam. Én magam is éreztem, hogy kezdek merevedni. De, míg én éreztem, addig Erik pedig látta. És mivel még mindig nagyon kívánt, elkezdett a farkamon keresztül kényeztetni. Mire felébredtem, addigra önkéntelenül ugyan, de a szájába élveztem. Aztán ő meg megcsókolt. Ezt követően a következő kb. 1,5 hétbe megpróbáltam amennyire csak lehet kerülni őt. Nem is azért, amit tett. Nem is azért, amit nem tett. És nem is azért, hogy ezzel bántsam vagy szenvedést okozzak (bár utólag elismerem, hogy ez lett persze a vége), hanem leginkább azért, hogy magamba tisztázni tudjam, hogy most mi legyen a továbbiakban. Én továbbra sem voltam belé szerelmes, de az nyilvánvaló volt számomra, hogy ő még mindig nagyon erős intim érzéseket érez irántam.

 

De erről és a továbbiakról a következő részben írok majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11686)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.17 -1 2 11686

XII.

Itt egy időre sajnos megakadt minden ilyen aktusom, mert hideg zuhanyként érkezett a hír, hogy a nyári szünet elején elköltöznek az ország majdhogynem a másik végére, mert ott kapott munkát az édesapja. Én hiába akartam így is folytatni, de Benji azt mondta, hogy nem akar magához láncolni azzal, hogy távkapcsolatban folytassuk, hisz a személyes találkozás nagyon minimális lenne a nagy (kb. 400 km-es) távolság miatt.

 

Lényegében így ebbe a részben nincs is miről mesélnem részletesen!

 

De a történetem még ennek ellenére nem ért véget a koleszban sem. Ezért lesz következő rész is!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11685)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!