Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Degeczi aug. 30. Creative Commons License 54249

hogyne, futárszolgálattal annál inkább

Előzmény: bj13 (54246)
bj13 aug. 30. Creative Commons License 54248

Nincs.

 

Köszi!

Előzmény: matuka10 (54245)
bj13 aug. 30. Creative Commons License 54247

Drága.

Előzmény: matuka10 (54243)
bj13 aug. 30. Creative Commons License 54246

Köszi!

 

DHL-nél is?

 

Előzmény: Degeczi (54244)
matuka10 aug. 30. Creative Commons License 54245

vagy nézzél itt:

http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/

van 4 telefon ami van nekik az európai raktárban ,ha innen rendelsz akkor biztos nem kell vámot fizetned.

Előzmény: bj13 (54241)
Degeczi aug. 30. Creative Commons License 54244

igen, 1% alatti esélye mindig van... nem kéne behülyíteni

Előzmény: matuka10 (54243)
matuka10 aug. 30. Creative Commons License 54243

Rendelj erről az oldalról: tinydeal.com  ,van esélyed ,hogy nem kel fizetni vámot.

Itt lehet választani több postázás közül ,német(deutsche post) ,holland (postNl) stb.(unios országok) a németet ne válaszd ,mert én próba képen rendeltem egy kijelző védő fóliát német postával ,német rag számmal jött a levél ,  a borítékon volt egy feltűnő sárga levonó német szöveggel már pontosan nem tudom a szöveget ,de a lényege az volt ,hogy nem fele meg az unios gazdasági szövetség valamelyik paragrafusának, legközelebb a hollandot fogom választani próba cseresznye.

Előzmény: bj13 (54241)
Degeczi aug. 30. Creative Commons License 54242

min. 99%...

nem vicc: átvilágítják a csomagokat, és elsődlegesen pont telefonokra és táblagépekre utaznak, mert azok biztosan értékhatár fölöttiek

egészen kivételes szerencse kell, h véletlenül mégis átcsússzon

 

+27% áfa (a teljes, postaköltséget tartalmazó összegre) és 1500 Ft eljárási díj

 

Előzmény: bj13 (54241)
bj13 aug. 30. Creative Commons License 54241

Sziasztok!

 

Ha rendelek telefont kb 50 000 HUF értékben, mennyi esélye van annak, hogy a vámon kiszedik?

Amennyiben megfogják, mennyit kellene fizetnem?

Vikusz1977 aug. 29. Creative Commons License 54240

Kösz, ezt jó tudni, remélem a vámosok is e-szerint járnak el.

Előzmény: t.lantos (54234)
Degeczi aug. 29. Creative Commons License 54239

Az esetek 99%-ban akkor irányítódnál arra az oldalra, amikor egy tervezett éjjeli verziófrissítés miatt épp áll a szerverük: ezért teljesen normális, h "fejlesztés"-re hivatkozik a szöveg, hiszen normál esetben akkor jelenik meg - és így érhető, ha mégis beüt vmi váratlan hiba, akkor nem az lesz az első dolguk, h a kedvedért átírják ezt a mondatot, hanem keresik a hibát...

Előzmény: .:(gabor):. (54238)
.:(gabor):. aug. 29. Creative Commons License 54238

Nekem teljesen mindegy, hogy mitől nem megy, de ne írják azt, hogy "fejlesztenek", ha hibaelhárítás van, ráadásul olyan mértékű, hogy még mindig gallyon van a rendszerük a hiba észlelése után 7 órával is.

Előzmény: iamtwo (54237)
iamtwo aug. 29. Creative Commons License 54237

Oldalunk jelenleg összeomlott, dolgozunk a helyreállításán. Kérjük tiszteljen meg bennünket látogatásával később!

Ettől neked jobb lenne? Nem mindegy, hogy mitől nem megy?

Előzmény: .:(gabor):. (54235)
dexter0719 aug. 29. Creative Commons License 54236

szerintem ne zárd addig míg meg nem kapod azt amit megrendeltél.

trackinggel fogja küldeni vagy anélkül?

Előzmény: Goose98 (54231)
.:(gabor):. aug. 29. Creative Commons License 54235

Használ valaki kétlépcsős azonosítást a PayPal-en? Működik egyáltalán? Most próbálom beállítani, de nem találom a menüben. Leginkább a  mobiltelefonra SMS-ben érkező kódos megoldás érdekelne (Mobile phone security key), nem pedig a fizikai kódgeneráló kártya (PayPal Security Key). Végigolvastam a PayPal Security Key FAQ-t, elméletben már nagyon megy, de a gyakorlatban nem találom, hogy hol lehetne beállítani. Akár kártyát is rendelnék, de arra meg azt írja, hogy "The Security Key is currently not available. Please try again later."

Köszi.


A magyar posta oldala meg perpill: "Oldalunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük tiszteljen meg bennünket látogatásával később!"

Ha fejlesztés alatt állna, akkor fél órával ennek az üzenetnek a megjelenése előtt nem "The page cannot be found. The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable." hibaüzenet lett volna látható a böngészőben. A posta meg megtisztelhetne engem, hogy nem néz hülyének, ha összeomlott a rendszerük.

t.lantos aug. 28. Creative Commons License 54234

Ez igy van. Es minel szarabb a forint, forintban ez annal tobb.

Előzmény: Vikusz1977 (54233)
Vikusz1977 aug. 28. Creative Commons License 54233

Egy másik fórumon írta valaki:

 

10 eurónál kisebb áfát,vámot elengedik.

 

"A vámszerv által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, tíz eurónál kevesebb vámot, nem közösségi adót és díjat - kivéve a jövedéki termék után kiszabott nem közösségi adót és díjat - nem kell megfizetni, illetve visszafizetni. Az így meg nem fizetett összeget a vámigazgatási eljárással egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámszerv. Nem kell megfizetni továbbá, illetve visszafizetni azt a tíz euró alatti, nem közösségi adó- és díjkülönbözetet, valamint visszafizetni azt a tíz euró alatti vámtúlfizetést, amely az egy határozatban kiszabott és megfizetett összeg különbségéből keletkezett. Az így keletkezett tartozást a vámszerv utólag törli, a túlfizetést pedig köteles bevételként adónemenként belső bizonylattal előírni és elszámolni."

 

15/2004 PM rendelet 51§ (4) alapján.

 

Én úgy tudtam eddig, hogy 22 Euró felett áfa jön rá ha megfogják. Akkor ez a gyakorlatban 37 Euró, mivel ott érné el az áfa összege a 10 eurót, ami alatt nem kell megfizetni?

matuka10 aug. 28. Creative Commons License 54232

Én is jártam már így.Sőt volt olyan ,hogy semleges értékelést  adtam és utána jött az email,ha felülbírálom a semlegeset pozitívra akkor visszakapom a pénzemet,megtettem és azóta is várom a pénz.Szerintem ember függő, nem lehet tudni ki van a gép másik oldalán.

Előzmény: Goose98 (54231)
Goose98 aug. 28. Creative Commons License 54231

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Vásároltam egy partnertől az ebay-en. Nem azt a terméket küldte el. Nyitottam egy case-t ( bár nem akartam, mert a contact seller-t választottam, de mégis nyílt.) Írtam neki, azt válaszolta, hogy bocs és elküldi a jót. Visszaírtam, hogy OK, köszi várom. Erre ma rámírt, hogy zárjam be a case-t. A kérdésem az lenne ha bezárom, és mégsem az jön, amit kértem,  vagy akár semmi, akkor mi van? Meddig lehet nyitva egy case azután, hogy szólt hogy zárjam be? Ha egy vásárlásnál bezárom a case-t nem az van, hogy mégegyet nem tudok nyitni ugyanarra?   Köszönöm a válaszokat!

 

bings12 aug. 28. Creative Commons License 54230

Tényleg hulladék,ma megnéztem újból és /Delivered/,megkapta a vevő.

Elmehetnek a jó édes .......!

Előzmény: radikál (54228)
radikál aug. 28. Creative Commons License 54229

Szivat a Paypal.

Hozzá akarok rendelni az account-omhoz egy új bankszámlaszámot és napok óta (!) ezt írja ki az elfogadtatási folyamat végén:

 

"We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."

 

Semmi konkrét hibaüzenet csak ez a baromság akárhányszor is próbálom.

Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a hiba náluk van és valamiért most a kérést nem tudják teljesíteni.

 

Tipp valakinek?

radikál aug. 28. Creative Commons License 54228

Hagyd a fenébe.

Ilyen szar a tracking, pont a napokban tárgyaltuk.

Már rég megkapta az embered.

 

Aug. 19-én küldtem egy EMS csomagot aminél még mindíg csak annyi látszik, hogy célországba elküldve!

EMS!

 

Sőt a célország postája szerint ilyen ragszámú küldemény nem is létezik!!!

Előzmény: bings12 (54227)
bings12 aug. 27. Creative Commons License 54227

Sziasztok!

 

2014-08-21 küldtem egy csomagot angliába,de még mindig nem érkezett meg.

 

2014-08-21 01:25, Célországba elküldve / Item sent abroad

2014-08-19 14:44, .................. posta, Küldemény postai átvétele / Item accepted

 

Ennyi idő alatt már gyalog kivittem volna :)

 

Mi lehet a gond?

Honnandejo aug. 23. Creative Commons License 54226

Írtam nekik, ezt írták:

 

Thank you for contacting eBay Customer Service about your account. I hope you are doing great today. I can definitely understand how distressing this would be for you, because you aren't able to see your items in the search results. My name is Dulce, and I would be happy to help you.

Recently, eBay changed the way items are shown to you and members in your country. We've implemented changes that only show you items which are available to be delivered into your country. At this time, this new experience is not able to be reverted back to the previous view. We understand that for a select few members this may not be the preferred viewing method for eBay. However, for many of our members, this is a more enjoyable and intuitive way to experience eBay.

The reason that you aren't able to see your items when searching is because of a filter we've put in place to assist with customs rules and regulations. This filter is designed to block you from seeing certain items that you would not be allowed to buy, either because the seller has set buyer requirements that would exclude you, or because the items that are being blocked have some sort of customs or import regulations associated with them that would bar them from being imported into your country.

eBay does its very best to comply with the laws and regulations both within the United States and in other countries around the world, so we need to do our part in helping to keep our members from entering transactions where they would be sending or receiving items to and from a country that has regulations prohibiting or otherwise restricting the import of said items. This is a part of our effort to keep our buyers and sellers all safe while buying on the website, and to ensure that we follow the laws to the best of our ability.

So the reason you cannot see your items is because what you are selling has some sort of customs or import regulation within your own country. Because our filtering system recognizes that what you're selling has a restriction associated with it, it's blocking you from seeing it based on the country it can tell you're located in. This happens even though you are the one selling these items.

While you cannot see the items in your search results, and while other eBay members in your country can't see them either, I would like to assure you that other eligible eBay members around the world are able to view your item normally with no problems whatsoever. So, this is not impacting your ability to sell items using your account. I understand that it might be a bit inconvenient to be unable to see the items in your search results as you used to, but please be assured that this will not impact your ability to sell, and that this change has been made to help make eBay a better place to buy and sell.

I know this wasn't the answer that you were looking for, however I appreciate your patience and understanding. We value your point of view so if you have any further suggestions please feel free to email us, or use the link below: http://pages.ebay.com/help/account/suggestions.html

I trust that this information shows our commitment to support you and firms up your trust to our services. Please be assured that we have this process to allow for the best resolution for you. I wish you the very best of luck with any future transactions you may have. Thank you for choosing eBay. We value your business. Take care and please have a splendid day!

Sincerely,
Dulce D.
eBay Customer Service


Ekkora hülye választ. Két ugyanolyan termékem is fenn van, az egyik új a másik használt, 20 dolcsi különbség van köztük semmi más. Az egyiket listázza a keresés a másikat nem. Van 20 dolláros amit nem listáz és van 200 amit igen és fordítva is, van vadi új termék amit látok és használt amit nem és fordítva. Szóval nem értem mi alapján szűr a kereső. Minden termékemet postázom bárhová, soha nem volt gond ezzel, 100%-os vagyok.

 

Szerintem mindenki csekkolja, mert valószínűleg lesz olyan terméke amit nem ad ki a kereső.

Előzmény: Honnandejo (54225)
Honnandejo aug. 22. Creative Commons License 54225

Másnak is volt olyan hogy egyes termékeit nem hozza a kereső, pedig 4 napja listáztam 10 dolgot és látom hogy csak 2-3-an nézték meg a termékeket. Rákeresek de nem dobja ki az én termékeimet a kereső... Van amit igen van amit nem. 

Jó lesz így eladni ha a vevők nem is látják. :(

Másnál is volt ilyen, hívjam fel az ebay üfsz-ot?

radikál aug. 22. Creative Commons License 54224

228,70-en.

Előzmény: radikál (54223)
radikál aug. 22. Creative Commons License 54223

Ja.

Hétfő este váltottam le nem keveset 288,70 -en.

Mindíg beszopom ez már törvényszerű.

Ha eladom tuti feljebb megy.

Ha veszek 100%, hogy lejjebb.

Előzmény: t.lantos (54222)
t.lantos aug. 22. Creative Commons License 54222

Nincs mit. Egesz jo arfolyam eladoknak.

 

Előzmény: radikál (54221)
radikál aug. 22. Creative Commons License 54221

Köszi.

 

Előzmény: t.lantos (54220)
t.lantos aug. 22. Creative Commons License 54220

1 USD= 230.340  HUF

Előzmény: radikál (54219)