tutuuka
2016.01.24
0 0
94875
Néha bőszen csípőset akarok, néha nem.
Egyedül a torma lebeg a szemem előtt, mert az nátha ellen is működik....
Van ígéretem listatárstól....:}}}
Előzmény: ZsuR (94873)
ZsuR
2016.01.24
0 0
94873
Ez egy "party food", jol lehet ra inni. No meg... a ferfiak szeretnek versengeni, ki tudja erosebben enni... en ovatosan keszitettem, csipett, de a langok elmaradtak.
A fiaim szeretik - rendelik, es boldogan maszatoljak ossze magukat - a csiposseg miatt meg sok sort kell inni ra... :))
A csirkeszarny mellett a masik foszereplo:
Előzmény: tutuuka (94869)
tutuuka
2016.01.24
0 0
94869
Ezek a "csirke felső szárny " néven futnak.
Rántva nálunk nyűgösek, mert a Kölök minden maszat ellen van, de működik.
Előzmény: tutuuka (94868)
tutuuka
2016.01.24
0 0
94866
Hogyan is mondjam:
- Lópicsa, kartársak...
Simán főbelövöm magamat, más topicban a csirkeszárny macska/kutyaeledel, a hülyék nem tudják, hogy bajnok holmi....
Írtam valahol, hogy a csirkeszárny/farhát/ láb a tuutuu-féle kőlevesben embertelen jó...
De miért buffalo ?
Mindegy, persze, de valami tudós??
Előzmény: Bubo.Bubo. (94864)
nagypapi51
2016.01.21
0 0
94857
...Viszont ha morzsas, akkor a melegitese nem annyira jo...
Ha nem ellenséged a mikro, abban remekül melegíthető.
A maradékot kihűlésig nem takarom le, hogy a pára ne puhítsa el a morzsát.
Előzmény: ZsuR (94855)
nagypapi51
2016.01.21
0 0
94856
...Jol latom - nincs piritott zsemlemorzsa?...
Túrógombóc receptet kértél, nem prézlit :)
Természetesen van, ki-ki abban pirítsa, amit szeret, vaj olaj disznózsír (magam az utóbbit preferálom)
Előzmény: ZsuR (94852)
ZsuR
2016.01.20
0 0
94855
Mi is szeretjuk morzsaval - en az utolso par percben szoktam cukrot tenni bele - kellemesen karamellizalodik.
Viszont... ha morzsas, akkor a melegitese nem annyira jo - de az is igaz, nem sok maradek szokott lenni...
Lehet, most "meztelen" lesz...
Előzmény: dulci (94854)
dulci
2016.01.20
0 0
94854
Mi zsemlemorzsával szeretjük. Nagyon pici olajjal pirítom, nehogy összeálljon a morzsa.
Nemrég tanultam, vajat is keverek a gombócba. Így a maradékot lehet melegíteni is, nem lesz ágyugolyó keménységű.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!