Keresés

Részletes keresés

TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2016.10.12 0 0 603

Éppen ezért kell megtanulni irányítani magunkat, de nem elég irányítani, meg kell szüntetni azokat a reflexeket, amelyek a túl gyors reakciókat hozzák létre, így lesz egy irányítható izgalom, ismétlődve, hiszen csökkent izgalommal vagy izgalom nélkül teljesíteni nem annyira kellemes szórakozás, és később potencia vesztést okoz, nem fenntartható állapot.

Olyan szex kell, ami egy életre szóló képességet táplál. 

Előzmény: Törölt nick (577)
TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2016.10.11 0 0 602

Kedves Danika324!

2 percről 10 percre tolja ki a nagyon érzékeny állapotot, de ha lassabban gerjedsz be, akkor meg érzéketlen lesz és vagy nem is tudsz elélvezni, hosszú távon ugyan ez.

Mivel nincs mögötte energia töltés, azaz sok-sok orgazmus közeli állapot, amivel a merevedést és a libidót támogatod, hosszú távon nem megoldás, és nem ad kellő használhatóságot, azaz nem addig használod magadat, amíg csak akarod, vagy ameddig a lány szeretné.

Volt aki rátalált egy kínai csepegtetős szerre, de hol kapni, már régóta nincs is a piacon, azzal 1 óráig is szeretkezett, de volt, hogy nem tudott elélvezni, aztán meg olyan potencia csökkentté vált, hogy győzzük helyrehozni, közben megtanulja az izgalmas állapotokat is kezelni, azaz már jól irányítja az orgazmus közeli állapotokat.

nem kell töle félni, hogy hullámzó módon vag orgazmus közelben, mert ez a természetes, gépszerűen szeretkező emberek a pornófilmekben be vannak injekciózva.

Én nőként nem szeretném, ha csak reszelne egy pasi, azt szeretem, ha a férfi is élvezi velem a szexet, mert én is 50-szer szeretek orgazmus közelben lenni, 1,5 óra szex végén időzítve élvezünk el a partneremmel, addigra már megszámlálhatatlanul sokszor vagyunk orgazmus közelben, irányítottan.

Igen , semmi spontaneitás, az a problémások játéka, aki rendben van, akkor szeretkezik, amikor akar, még idősebb korában is, mert nem kell mindig elélvezni.

Előzmény: akineknemmegy (601)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.10.07 0 0 601

Ha van tapasztalatod, mennyiről mennyire tolta ki az időd kb.?

Előzmény: Danika324 (599)


TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2016.10.06 0 0 600

"Mi értelme telefonálgatni? Felhívhatom TantraTanárnőt és fizethetek neki 20 ezret egy óráért (és kitudja mennyit kellene még mennem hozzá)"

 

Kedves Szenvedő! 

Tripla ennyi idő, fele annyi költség, RED-em van, nincs telefonálási költséged sem, visszahívlak.

100%-os garanciát biztosítok (újrabetanítás ingyen, amíg fel nem fogod a tenni valódat).

Olyan nincs, hogy valakinek ne tudnék segíteni, az egyedüli feltétel a módszerem befogadása.

De aki nem akar tanulni, annak nem lehet változtatni a szokásain, beidegződésein.

A hölgyek és férfiak potenciája attól függ, hogy kellően töltődtek-e, kellően hosszú és izgalmas-e a szex, kellően sokszor vagytok-e orgazmus közeli áradásban? 

Meghatározott számú orgazmusunk lehet, az elnyújtottan szeretkezők tovább együtt maradnak aktív nemi élet mellett is, viszont  tönkremennek a gyorslövetű kapcsolatok kevesebb, mint 7 év alatt.

 

Üdv: TantraTanárnő

 

 

 

 

Előzmény: akineknemmegy (589)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.21 0 0 598

Velem van a baj, de bizalmatlanság - főleg ezután - eléggé eluralkodott rajtam. Sokkal szarabbnak érzem magam kb mindenkinél és hiába nem mutatja ki a másik, hogy rosszabb vagyok nála, attól még tudom, hogy így van. Sajnos ebből a szempontből (is) elég instabil vagyok.

 

Egyébként anno urulógusnál és pszichológusnál, pszichiáternél is eltudtam mondani, mostanra viszont nem tagadom, sokkal nehezebb lenne - pláne ismerősnél (a háziorvosomra gondolok).

Nem tudok ilyen hamar feloldódni, sőt, nem igazán tudok feloldódni. Attól, hogy a doki kedvesen, mosolyogva kommunikál, még gondolhatom azt (és lehet, hogy igazam is van), hogy csak röhög rajtam. Mindig "érzékeny" voltam erre, ezután pedig valószínűleg megint egy olyan 2-3 napos periódus következne, amikor a nap 24 órájából 23-ban magamat ócsárolom. Arról nem is beszélve, hogy - saját formámat ismerve - mi lesz, ha nem is használ?

 

Tudom, ez kifogásnak minősül, de számomra eleget gyötört az élet, hogy ebből is gondot csináljak. Valószínűleg megjelenek majd egy dokinál (ha nem veszek senkitől sem gyógyszert), de az száz, hogy más városban, magánrendelés során.

Előzmény: mb1017 (596)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.20 0 0 597

A legtöbb ember aki ezzel él örül ha kap egy tippet és rohan az orvoshoz. Az én orvosom is mikor vöröslő fejjel elmondtam a gondom, egyből utána nézett mit lehet kezdeni vele. A pszichiáter dokinő akinél voltam első beszélgetés során rákérdezett, zavarban voltam izzadtam mint egy ló de elmondtam neki mi is valójában a depresszióm oka, azonnal tudta mit írjon fel. Olyan lazán kezelte hogy megkönnyebbülés volt az egész hogy végre kimondtam. Következő alkalommal már semmi gond nem volt, nem is éreztem feszélyezve miatta magam. És igen az orvos azért van hogy segítsen, hallanak ők cifrább dolgokat is! ;)

Előzmény: mb1017 (596)
mb1017 Creative Commons License 2016.09.20 0 1 596

Ne haragudj, de hogyan lehet egy orvosnál leégni? Azért van, hogy segítsen. Mikor a háziorvos doktornőm először írta fel nekem a receptet (urológushoz nem kell mindig menni) mosolyogva adta a kezembe, tudta miről van szó. Én csak annyit mondtam szintén mosolyogva: "inkább ezt mint valami vérnyomáscsökkentőt nem? " Igazat adott nekem. És azonnal fel volt oldva minden féle gátlás. Utána a doktornőnek el kellett mesélnem , hogy hogyan is van ez a tabletta. 

Előzmény: akineknemmegy (595)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.19 0 0 595

Még egyszer: elég orvosnál égtem le, de eddig legalább olyan szakemberekhez kerültem, akiket nem ismerek. A háziorvosom épp nem ilyen.

 

Nem szívesen, de az "inkognitóm" miatt inkább rááldozom azt a 20 ezret.

Előzmény: Törölt nick (594)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.19 0 0 594

Még egyszer. Próbálkozz a háziorvosodnál és elvileg ő kiírja ingyen. Az urológus, andrológus 20 ezer, a pszichiáter 8-10 ezer. Vagy mész az Sztk-s urológushoz aki szintén kiírja ingyen.

Előzmény: akineknemmegy (592)
pilotfish Creative Commons License 2016.09.18 0 0 593

Andrológust keress fel, ne urológust.

Előzmény: akineknemmegy (592)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.18 0 0 592

Állítólag jól nyalok, leglábbis elmennek a partnereim (akik egyébként néha prostik).

De továbbra sem hiszem, hogy ez így kerek. Még mindig úgy gondolom, hogy 10-ből 9 nőnek nem elég, ha csak kinyalom - de ha nekik megfelelne, nekem még akkor sem. Ahogy korábban írtam: 13 évesek jobban kúrnak mint én.

És nem, nem lehet megtanulni így élvezni az életet. Elhitetheted magaddal, de valójában ugyanaz a selejt vagy nemcsak a saját, hanem a nők szemében is.

 

Próbálkoztam tantrával. Attól, hogy errevaló nekem még nem használt.

 

Igyekeztem elfogadni, nem rástresszelni a helyzetre. A lehető legrosszabb értelemben nem változott semmi.

 

De egyébként kezdem belátni, hogy ha senki sincs, aki PÉNZÉRT(!!!!) beszerezne nekem ilyen-olyan gyógyszereket orvos, urológus esetleg pszichiáter marad. Nyíregyházán, Debrecenben nem tud valaki jó magán urológust? Olyat, aki mondjuk a hosszas vizsgálatok helyett kapásból felír egy priligyt? (Vagy akármit, ami másoknak segített...)

 

És még egyszer megkérdezem: valaki, aki pénzért betudná szerezni nekem a korábban leírt gyógyszereket?! 

Előzmény: pilotfish (591)
pilotfish Creative Commons License 2016.09.17 0 0 591

Azt gondolod, hogy nem lehetsz jó az ágyban, ha nem használhatod a farkadat?
Tanuld meg használni a nyelvedet és a kezedet és te leszel a világ legjobb szeretője. Akinél a lányok egymásnak adják a kilincset. Menj el pillangókhoz gyakorolni, te leszel nekik a legjobb vendég.

Sajnálod rá a pénzt? Mégis mi a fenére gyűjtesz? Amíg bele vagy ragadva ebbe a problémába, addig kapcsolatod úgysem lesz. De az életet meg lehet tanulni élvezni.

 

Nem azt mondom, hogy mondj le a dugás lehetőségéről, de amíg elkeseredett katasztrófaként éled meg, addig nem is fog változni és lemaradsz egy csomó igazi örömteli lehetőségről. Próbálkozhatsz a tantrával. Erre való. Többek között...

Előzmény: akineknemmegy (589)
pilotfish Creative Commons License 2016.09.17 0 0 590

Figyelj! Bármit is teszel, bármivel is próbálkozol, ennél rosszabb már nem lehet.

A legrosszabb, ami történhet veled, hogy minden úgy marad, ahogy eddig volt.

 

Fogadd el a helyzetedet, ne küzdj ellene. Ez az első lépés. Mert ez a kiindulópontod. Bármit is csinálsz, csak nyerhetsz vele, de vesztenivalód biztosan nincsen.

Előzmény: akineknemmegy (588)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.17 0 0 589

Bocs, ha nyers leszek... de neked is átkellene gondolnod az alapvető logikai bukfenceket a hipotézisedben.

A nők nem mindig szeretik, ha 2 óráig reszelem őket. És? Akkor csak 20 percig dugom őket, majd befejezem. Őszintén, szerinted mi a jobb: ha 2 óráig bírnám, de a barátnőm kedvéért 20 perc után befejezném, vagy ha a barátnőm 20 percet igényelne, de én felet bírok?!?!?! Nem nehéz!

 

Mi értelme telefonálgatni? Felhívhatom TantraTanárnőt és fizethetek neki 20 ezret egy óráért (és kitudja mennyit kellene még mennem hozzá) vagy (valószínűleg) olcsóbban veszek/vetetek valakivel ilyen-olyan gyógyszert ami - ha szerencsém van - használ. És elvagyok 3-4 alkalomra. Azt az apróságot meg már meg sem említem, hogy mennyire hiszek abban, hogy nálam segítene a tisztelt Tanárnő...

 

A leégéssel pedig az a bajom, hogy eljutottam oda, hogy minden egyes kudarc után legszívesebben menten megdöglenék - és abban egyetértettem a volt pszichológusommal, hogy elég nagy az esélye annak, hogy egyszer jön egy hirtelen ötlet... pusztán csak ezért hajlok az állítólag komoly hatásfokkal rendelkező készítmények felé...

Előzmény: pilotfish (587)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.17 0 0 588

Köszönöm, de ahogy írtam: elég volt. Tele vagyok a megaláztatással. Közvetetten kell(ene) beszereznem. Eleget (és eredménytelenül) voltam pszichológusnál/pszichiáternél és orvosnál is.

Valaki(k)?

Megfizetem (nyilván ésszerű határon belül).

Előzmény: Törölt nick (586)
pilotfish Creative Commons License 2016.09.17 0 0 587

Át kellene gondolnod a lányok szexuális igényeiről felállított elképzeléseidet. Kétlem, hogy minden nő élvezi, ha órákig reszelik. Lehet, hogy egy 13 éves sokáig tud pumpálni, de azt ne feltételezd, hogy az a partnerének is feltétlen öröm. Persze vannak kivételek, és kivételes alkalmak, de azért a reszelés nem minden.

Ha már elég elkeseredett vagy, akkor hívd fel Őt: http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=TantraTanarno+36702052564&id=4070#

 

Figyelmeztetlek, kicsit nyers a modora. Nem tudok mit mondani a hatékonyságáról, mert fegyelmezetlen vagyok, de egy próbát megér.

Ha még mindig félsz a leégéstől, akkor még nem égtél eleget. Úgy érzed van vesztenivalód.
Pedig már régen nincsen.

Előzmény: akineknemmegy (585)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.17 0 0 586

Ha már annyiszor égtél orvos előtt még egyszer nyugodtan "éghetsz". A háziorvos is felírja és ingyen. Persze a gyógyszerért fizetsz. Nem menj magán dokihoz mert a konzultációért is levesz. A magán urológusok 20 ezres konzultációért felírnak contramalt vagy tramadolort. Használ de kiüt! LÉPJ túl azon hogy égsz. Kit érdekel ha találsz valamit ami segíthet. Esetleg pszichiáterrel írass fel gyógyszert úgy még olcsóbb hiszen a priligy is egy ssri gyógyszer mint az antidepresszánsok. Nem 6000 ért kapsz 4 szemet hanem 500-ért 30db-ot. Ja és itt is a konzultációs díj de még mindig sokkal jobban jössz ki.

Előzmény: akineknemmegy (585)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.16 0 0 585

Nincs gond és köszönöm azért... sajnos a sok frusztrációtól, önbizalomhiánytól, önutálattól gyakran én is agresszív kismalac vagyok.

"Mentségemre" szóljon, hogy tényleg fogalmam sincs, mi lehet a megoldás? (Van egyáltalán?)

 

Na, de akkor kérdezősködök tovább, hátha...

 

Azok, akik Long Love-ot használtak kb mennyiről mennyire tolta ki az időt? (Ha egyáltalán...)

Ugyanez a kérdés a priligy-vel kapcsolatban.

 

Valamint: valaki szeretne egy kis pénzt keresni azzal, hogy "beszerzi" (értsd: kiváltja és elküldi nekem) ezeket a gyógyszereket?

Tudom, most majd jönnek azok a válazok, hogy egyeztessek orvossal, stb, de őszintén szólva annyiszor égtem már le nők előtt és olyan sokáig próbálkoztam orvosnál/pszichológusnál, hogy baromira nincs kedvem még egy megszégyenüléshez.

 

Kösz. 

Előzmény: Henryfong (583)
mb1017 Creative Commons License 2016.09.15 0 0 584

Olvasgattam itt elkeseredett társainkat. Korábban már írtam a Priligy -ről, én továbbra is használom és nagyon jól "működök" azóta. Nekem nagyon sokat segített. Feleségem az előtt nagyon türelmes volt velem, soha nem kaptam szemrehányást, de ő is és én is tudtuk, hogy nem az igazi a szex. Nekem orvos írta fel, mint mindent, ezt is ki kellett tapasztalni, hogy hogyan is működik, mennyi idő kell neki stb. Azóta nem kellett szégyenkeznem soha. Féléve pedig már intenzíven megy vele az anális dolgok is, párom legnagyobb örömére. Érdekesen tapasztaltam néhány alkalommal, mikor a tabletta nélkül csináltam, hogy végül is megy már nélküle is, mert mint minden ez is agyban dől el. Nagyon jól el tudtam engedni magam, de persze a tablettával sokkal könnyebb. Javaslom mindenkinek, hogy keressen fel egy urológust, és tegye félre a gátlásait. Ma váltottam ki egy újabb 60 mg-ost, nekem az 8-9 alkalomra elég.

Henryfong Creative Commons License 2016.09.15 0 0 583

Ne haragudj, nem akartalak megbántani.

Biztos megoldódik majd minden.

Előzmény: akineknemmegy (582)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.15 0 0 582

7 éve küzdök. Mindent bevetettem. Semmi eredmény. Engedtessék már meg, hogy egy "kicsit" pesszimista legyek, illetve téged idézve: panaszkodjak, önmarcangoljak, siránkozzak. 

Mindig úgy álltam hozzá, hogy "majd legközelebb!". Eddig tartott a lendület.

A "jó kapcsolat mindent megold" hozzáállás pedig bullshit. Épp, hogy kapcsolat gyilkos betegség ez az állapot.

Előzmény: Henryfong (581)
Henryfong Creative Commons License 2016.09.14 0 0 581

Igen is le lehet küzdeni ezt a problémát, csak nem panaszkodni kell hanem tenni érte.

Hasonló cipőben jártam én is mint Te, még is megoldottam.

Persze kellett hozzá egy megértő partner is, de tennem is kellett hozzá nagyon sokat.

Kezdj el edzeni, legyél őszinte a partneredhez, ha normális és szeret megérti, és segít.

De az az első, hogy siránkozást és az önmarcangolást abbahagyod.

Kit érdekel, hogy mi történt anno, hogy elmentél, 1-2 perc alatt, legközelebb jobban megy majd.

 

 

 

Előzmény: akineknemmegy (579)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.12 0 0 580

Ezt ugye nem gondolod komolyan? :)
Elhiszem, hogy jól esik itt, egy ilyen fórumon políroztatni az egód, de ha egy mód van rá, lehetőleg ne. A többiek nevében: köszönjük!

Előzmény: Rasputin2004 (578)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.12 0 0 579

A "valami" könyv - gondolom - "A multiorgazmusos férfi" vagy hasonló című/témájú iromány. Ismerem, tulajdonképpen kívülről, tényleg jó. Leszámítva azt, hogy nekem speciel semmit sem használt (ahogy eddig semmi sem). Pedig mindent úgy csináltam, követtem a tanácsokat, de mégsem. Évekkel ezelőtt olvastam, már nincs meg. (Gondolom a kudarc kidobatta/letöröltette velem.) Kis utánajárással (és angoltudással) könnyen magatokévá tudjátok tenni eme irományt, a hatásosságában (saját kudarcom okán) ellenben már kevésbé vagyok biztos. Esetedben is inkább arról lehetett szó, hogy az egy órás maszturbáció sikerélményt adott, amit ügyesen átmentettél a szexuális együttlétekre. Mondom ezt az alapján, hogy elég gyakran tudok egy-másfél esetleg több órán keresztül maszturbálni - amihez hozzátartozik, hogy nővel néhány mozdulat után elmegyek.

 

Épp ezért KELL a gyógyszer, krém. A maga módján ki kell ütnöd magad, hogy ne stresszelj, ne izgulj, ne aggódj; szükséges az, hogy beindíts olyan kémiai, biológiai folyamatokat ilyen-olyan szerekkel, amelyekkel sokkalta tovább húzhatod. Mert lelkileg, "fejjel" a legtöbb esetben nem vagy rá képes. Arról meg nem is beszélve, hogy 10-ből 11 nő úgy is elzavar (vagy fűvel-fával megcsal) egy ponton túl - ennyit a szerető, támogató társról. Végezetül: de, igenis tök egyszerű ez. Ha tudsz kefélni 2 órát minimum, nem lesz gondod.

Előzmény: Törölt nick (575)
Rasputin2004 Creative Commons License 2016.09.11 0 0 578

Szia Kisda!

Irigyellek nagyon. A szabályozás képessége óriási érték. Én a "túlsó parton" állok. Merevedés akár egy óráig, de szinte képtelen vagyok az orgazmusra. Ez ugyanakkora baj, mint a korai.

 

Előzmény: Törölt nick (575)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.11 0 1 577

Felesleges bármiféle gyógyszer, krém. Az ilyen probléma 90%-a lelki eredetű. Félre sikerült első alkalom, stressz, nem megfelelő társ, párkapcsolat, sok negatív megerősités a kudarc után.... Egy megfelelő megértő társ is szükséges a probléma megoldására. És az is egyénfüggő kinek mit jelent a korai magömlés. Ha a partnered csak egy óra aktus után ér a csúcsra akkor te hiába bírod 50 percig. Míg ha partnernek is elég 5 perc akkor te is boldognak érzed magad a 6 perces teljesítményeddel. Nem egyszerű ez...

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.11 0 0 576

A Concor az szívpanaszokra van, be ne vedd! Amúgy is csak vényre adják ki, orvosnak kell felírnia. Ha mégis hozzájutnál, mellékhatása a depresszió, alacsony vérnyomás és merevedési zavar... nem hinném hogy előrébb lennél vele.

 

A többiről nem tudok, ezt csak azért ismerem, mert a nejem a pulzusproblémáira szedi.

Előzmény: akineknemmegy (574)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.11 0 0 575

Nekem valami könyvben olvasott megoldás oldotta meg a dolgot. 21 napig napi szinten gyakoroltam, foglalkoztam magammal 30-60 perc közötti időtartamban nyugodt körülmények között, odafigyelve magamra az érzésekre. Ez alatt az idő alatt egyszer sem engedtem meg magamnak, higy elélvezzek. 21 nap után egy egyórás maszti után durrantam el. Óriási volt. A jelenlegi partneremnél alkalmazva a tanultakat eljutottam oda higy egy szeretkezés mindenestől 30-90 percig tart. De ami a legfontosabb megtanultam szabályozni magam. Meg tudom várni a partneremet. Ha neki jó utánna már elengedhetem magam ha akarom. Jó érzés és óriási önbizalmat ad, hogy tudom magamról, hogy jó vagyok az ágyban és ezt a kisugárzást érzik mások is...

akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.11 0 0 574

Üdvözlet! Elképzelhető, hogy a következő bejegyzésemben sértőn fogalmazok majd, de ezt nézzétek el nekem - az alábbi jelzők rám vonatkoznak, még annak ellenére is, hogy nem E/1-ben vetem papírra gondolataim.
Szóval egy (?) kérdést szeretnék feltenni, elsősorban és leginkább azoknak, akik "kigyógyultak" vagy legalábbis elviselhetővé tették ezt a problémát.
Nevezetesen: nektek hogy sikerült feldolgozni a sok-sok kudarcot? Túlléptetek-e azon, hogy bénák voltatok, hogy szarok voltatok a szexben, legyőztétek-e azt az agyrémet, hogy kis suttyó 13 évesek jobban kefélnek mint ti? Nem kísért a rémkép a hónapokig, évekig fennálló pokolról? Nem bánkódtok, hogy és hányszor okoztatok csalódást partnereiteknek? Túl tudtatok ezen lépni? Hogy, mit tettetek ennek érdekében? Vagy a "siker" önmagától elfújta a régi emlékeket?

Köszönöm a válaszokat és mégegyszer bocs, ha érzékeny pontra tapintottam...

 

Más: ajánlottak, illetve olvastam gyógyszerekről - priligy, nebilet, concor. Ezek beszerzése orvos nélkül szerintetek megoldható? Őszintén szólva már annyiszor csalódtam és égtem le szakemberek előtt (mint kiderült feleslegesen), hogy legszívesebben átlépném a velük való konzultációt. Nagyon rizikós?

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.04 0 0 573

Csak óvatosan az antidepresszánsokkal. Olvass utána és csak orvossal való konzultáció után kezd el szedni. Ne szégyeld elmondani a pszichológusnak hogy mi a bajod! Nagyon sok ssri jó erre a problémára de idővel megváltoztat és ott van még a szerotonin szindróma ami életveszélyes állapotot idézhet elő.

Előzmény: Törölt nick (563)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!