Keresés

Részletes keresés

cicaboy3 Creative Commons License 2006.12.13 0 0 127

kár hogy nem férfit kerestek a hármashoz:):):):

az ilyen tippek egy nő szájából nagyon izgalmasak

 

ui: a 24-es után :-) az komoly???

úúúúúúúú

:)::):)

Előzmény: lilywhite (126)
lilywhite Creative Commons License 2006.12.13 0 0 126
Az írásodból tekintve te nagyon szeretnéd véghezvinni, de nincsen rá megfelelő alany, ugye? :-)

A lényeg, hogy ne legyél rosszul miközben csinálod:

1. előtte fél napig, vagy legalábbis jó 5-6 óráig ne egyél semmit, ha eszel is,az ne legyen sok, vagy nehéz kaja

2. minél kevesebbet eszel, iszol előtte, annál jobban fog menni és annél kevésbé lesz hányinger érzeted

3. szerintem a póz teljesen mindegy, én pl. még autóban nem csináltam, de olyan szituban, amit egy autóban is el lehet képzelni, igen, és semmivel sem volt nehezebb, mint más pózban.

4. a lényeg az élvezet. ne gondolj pl. arra közben, hogy jaj, ha mozgok, hányingerem lesz, csak élvezd a dolgot, és zárd ki magadból ezeket a gondolatokat. ez szerintem nagyon fontos, eleinte nekem ugyanaz volt a probléma, hogy arra gondoltam, hányingerem van, amióta nem gondoltam rá rögtön sikerült is!

5.ne hagyd, hogy közbe fogják, pláne, hogy lenyomják a fejedet, ugyanis csak te vagy az, aki érzed, meddig tudsz lemenni, és hogy milyen tempóban (általában lassan) tudod benyelni tövig.ne hagyd hogy irányítani próbáljanak majd, szopás közben lehet de deep throat közben nem ajánlatos, mert ha túllépnek a "határvonalon" akkor nagyobb baj lehet belőle :-)

6.szerintem nem a centi a lényeg, bár 15 centi már haladás ;-) majd ha odajutsz, hogy élőben is kipróbálhatod, akkor próbáld meg minél lejjebb és lejjeb nyomni, persze csak a magad tempójában. általában ha teljesen le tudod nyomni, vagy 1-2 centi kimarad, az már deepthroatnak nevezhető. persze ez farok függő is, van, akinek 15 centis, van, akinek 24 merev állapotban :-) szóval az is lényeges szempont. :)

7.ha pedig úgy érzed, nem megy tovább, nyisd ki lent a garatod, mintha egy óriási fagyigombócot lenyelnél, úgy tovább tud csussazni egy picit még. A farkat pedig a torkod felső részén próbáld lenyomni, ne az alsón, tapasztalataim azt mondják, hogy akkor sokkal hamarabb jön a hányinger.

8.ne fogazz, szopás közben sem ;-) az fáj a fiúknak, nagyon nem szeretik :)

Remélem tudtam segíteni, jó gyakorlást! :)
Előzmény: Edina_91 (120)
lilywhite Creative Commons License 2006.12.13 0 0 125
Biztosan :-)
Előzmény: Rebyc (124)


Rebyc Creative Commons License 2006.12.13 0 0 124

Szia, egy kérdés:

 

ott a nickedben az a születési éved?

Előzmény: Edina_91 (120)
csipaboy Creative Commons License 2006.12.11 0 0 123

Valóban nem a legjobb a banán/ubi. Mármint kezdetnek biztos nem rossz, de ne gondold, hogy ha azzal megy, akkor egy merev péniszt is simán "tüdőre tudsz szívni". Nem is annyira azért, mert ez hús és vér (vagyis melegebb tapintású), hanem két dolog miatt:

a) valóban a szag/illat. még ha előtte alaposan, három fajta tusfürdővel mosta is meg a férfi, akkor is farok szaga lesz. Ami nem tudom, hogy mennyire zavaro. Gondolom ugy mukodik, mint a punci illat. eleinte engem is zavart, kulonosen ha mondjuk 10 percnél hosszabban nyaltam, de meg lehet szokni. Sőt, meg lehet szeretni.

b) az ubi/banán az azt csinálja, amit te parancsolsz neki. VAgyis pontosan tudod előre, hogy mikor milyen mélyre nyomul,és ott hány másodpervet tölt. A faroknak saját akarata van, amit általában tud is érvényesíteni. Ez pedig óriási különbség. Még ha meg is beszéled a pasival, hogy az első mélytorkos próbálkozásnál legyen teljesen passzív, akkor sem tud az lenni. Lehet, hogy hozzáérsz a makkhoz a fogaiddal, vagy rászorítasz a torkodon, vagy csak annyira jól csinálod, hogy megenged magának egy pár centi kilengésű mozgást. Ezek alaposan meg fogják nehezíteni a dolgodat eleinte. És persze ez még a passzív pasi. Amiből pedig sztem kevés van. A legtöbben igenis szeretik a nő fejét irányítani, magukra húzni, bocsánat, de "szájba dugni". Gondolj csak az első vaginális aktusodra. remélhetőleg gyengéd volt a pasi, és lassú, nyugodt ütemű, kiszámítható mozgást végzett. S még így is fájt. A harmincadik dugásodkor már a pasi előtt térdeltél, aki veszettül dugott hátulról, nem törődve azzal, hogy milyen hosszan, milyen erővel milyen mélyre megy. Ezt kell elérni orálisan is.

Amit a belinkelt videón láttunk az lehetséges. S egyáltalán nem megalázó. Több olyan nővel volt dolgom, aki ugyanilyen szinten művelte (kivéve talán az orr befogását, azt nem próbáltuk). Az első ilyen partnerem elmesélte, hogy hogyan tanulta meg, s azóta sikerült 3 lánynak hasonló szintűre fejlesztenem (pontosabban persze ők fejlesztették) a mélytorok technikáját. Eggyel nem sikerült, de azért, mert ő kötelességből szopott, s nem élvezetből. Vele sokat próbálkoztam, meg is akarta tanulni, de inkább azért, hogy elmondhassa, hogy tud mélytorkozni, s nem azért, hogy megőrjítsen vele. Talán ezért alakult így. De a másik három "tanítvány" 2-3 hét alatt eljutott oda, hogy az ágyon fekve, fejüket hátraengedve tövig befogadták farkamat (persze az én farkam átlagos méretű, ezért nem tudom, hogy egy hatalmas darabbal mit kezdtek volna). És valóban nincs jobb, mint a sikamlós toroknyál. Őket is izgatta.

A dolog egyetlen rákfenéje (férfiaknak, nőknek persze ez a legjobb része az egésznek): aki hozzászokik a jó mélytorkos szopáshoz, az utána nem jöb már lázba egy mezei szopástól. Én legalábbis nem. Nekem ez gáz, a nőim viszont mindig tudják, hogy ragaszkodom hozzájuk, hiszen ez a tehetség ma még Mo-on elég ritka. Ilyenkor történik meg az, hogy a "hatalom, a dominancia" átkerül anőhöz, hiszen tudja, hogy ő van monopol helyzetben. Mélytorkos szopásra vágyó férfiből sztem 3.5 millió van hazánkban. Ezt szolgáltatni képes nőből talán 35 ezer (tipp). Ez 100-szoros túljelentkezés, túlkereslet. hát így...

Előzmény: Edina_91 (120)
ostoros egysejtű Creative Commons License 2006.12.11 0 0 122
a banán és egyebek hideg tapintásúak szerintem nem jók. az igazi tényleg egy hús-vér farok aminek íze és illata is van és jó a tapintása. én is nagyon szeretem bekapni tövig de egy rámenős férfi kellett hozzá hogy tényleg meg is csináljam. megbeszéltük hogy mi fog történni ő pedig 15 perc alatt szépen tövig benyomult hogy az orrom az ágyékát érte pedig szép nagy mérettel rendelkezett. igen elsőre öklendezel és sokszor közben is de ha folyamatosan újra és újra nyomulnak befelé és te is akarod akkor sikerülni fog. az öklendezés nekem akkor volt erősebb amikor két próbálkozás között sokat vártunk egyébként megszoktam hánynom pedig nem is kellett....
cicaboy3 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 121

azért ha ilyen kényeztetést akarsz csinálni valakinek, válogasd megDDDD

ÓRIÁSI élvezet

de hogy a fickó a barátnőddel bánt, kicsit durva..."kicsit"

még jó hogy  a banán nem akadt közbe!! veszélyes lehet az nem lenne sem letolható, se kiöklendezhető!

akkor már inkább műfarokkal, aminek van a végén valami fogása is

a hányinger főleg azon szimpla dolog miatt jön, hogy enni kell, és inni kell az embernek

ezekkel ha egy napig diétát tartasz az segíthet, pl csak pár kifli, és kevés folyadék, mondjuk két pohár

minnél nagyobb az időköz az utolsó falat és a wwuuuww között (D:D::D)

anál jobb

így klassz reggeli meglepinek pl.))))

kocsiban?? hmm kinek adok tanácsot? ennyire rossz lány akarsz lenni)))))

mehet még privátban is a csevely

és élőben ....:):):): cuki kis farkincám van gyakorolni jó lessz, majd vigyázok RÁD

kedves Edina

Előzmény: Edina_91 (120)
Edina_91 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 120

Engem mostanában kezdett érdekelni a dolog, főleg azután, hogy egy barátnőm egy buliban bevállalt egy fiút, az meg tövig a farkára nyomta a barátnőm fejét. Szegény öklendezett párat mire a fiú észrevette hogy mi van. Na én nem akarok majd így járni, hanem szeretném élvezni a szopást, ha oda jutok.

Eolvastam a topic elején a leírást, hogy hogyan érdemes tanulni, de a gyakorlatban nem tudom tudatosan irányítani magam. Banánnal kezdtem, de az hamar szétnyílik a számban, úgyhogy most uborkával gyakorolok. Már kb 15 centi mélyen be tudom venni, szerintetek ez elég? Eleinte azonnal könnyezni kezdtem de ez már múlik. Viszont ha mozgatni kezdem, tök hamar jön a hányinger.

Aztán az se mindegy, hogy milyen helyzetben vagyok. Térdelve már egész jól megy, de ha azt képzelem, hogy egy kocsiban szopok, akkor már vannak gondok. Az meg végképp súlyos, ha a fejemet hátrahajtva próbálkozom.

De tovább gyakorolok, mert tökre izgat az egész. Azt már legalább tudom, hogy a fogaimmal vigyáznom kell, mert az ubin a sérülés hamar meglátszik. De mire érdemes még figyelni?

Edina

cicaboy3 Creative Commons License 2006.12.08 0 0 119

felhozom ezt a helyet

ez engem izgat

mondjuk a mostani páromnak a szopást sem engedem, "egyszerűen" túl szép az arca (legalábbis nekem, lehet hogy másoknak fel se tünne, igaz a haja is takarja kicsit)

persze ha Ő akarná...

a mélymunka ha jól látom inkább háton fekve szokott történni?

velem csak egyszer esett meg úgy hogy bele is élvezhetem

az előzmények nélkül..

az ágy szélén ültem majd hanyatt feküdtem az akkori babám meg négykézláb helyzetből indította a dolgot

nem gondoltam hogy AZT akarja azt hittem "csak" a szokásos előjátékos lesz

alaposan meglepett)))))))))

ide kívánkozik, hogy nem veszélyesen nagy a farkam, többnyire alaphelyzetben is nagyjából belefért a szájába

és a nyelvével izgathatta a "tövét" és a zacsit(az addigra már szintén "felállt")

na szóval akkor ahogy nekikészült és azt hittem "síma" szopás jön

de nem, egyből teljesen magába vette, méghozzá úgy ahogy edig még soha nem éreztem

bár korábban is majdnem teljesen befért a szonda, most kifejezetten és érezhetően mélyebben járt

wuwuwuwuwuwuuu

mintha az egész alsótestem bevette volna

és innentől végig is csinálta, jó párszor teljesen kicsúsztatta és újraindított

azt nem tudom hogy honnan vette a levegőt??

végül egyenesen a nyelőcsőbe élveztem szerintem

még csak meg se rándult, inkább a szemét villogtatta és valami eszméletlen buja hangot adott ki 

ennél jobban nem lehet élvezni amit kaphatok, jó hogy el nem ájultam

abszolút extázisom volt

ilyen előjátékkal nyitni... azóta se volt jobb

mert utána nem győztem dolgozni hogy a kölcsönt visszaadjam

más kérdés hogy szeretkezés után inkább bevallotta hogy a spermám (azért volt valamennyi lenyalni valója hogy az ízét érezze)

nem tetszik neki, így a teljes szívás nem jött elő natur formában

szerencsére a mélytechnika örömeit mégis élvezhettem még amíg egyéb okokból el nem váltunk

rapid1 Creative Commons License 2006.11.19 0 0 118
egy cimet a mélyre, könyörgöm.
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.16 0 0 117

Mi köszönjük a bíztatást! :)

Igyekszem is megbecsülni Őt, mert valóban ritka kincs, ám hangsúlyozom, szerencsére nemcsak eme képességei miatt, hanem emberileg is... :)

Előzmény: Bimbó Nyaló (115)
rapid1 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 116

EGY JÓ "MÉLYTORKOS" BULI MINDENNEL FELÉR, CSAK NEHÉZ IGAZIT TALÁLNI.

 

Bimbó Nyaló Creative Commons License 2006.11.16 0 0 115

Remek páros vagytok valóban!

Köszönöm min2tök szakmai értekezését a témát illetően.

További sok sikert és tapasztalat gyűjtést kívánok lily-nek, James-nek pedig továbbra is csak azt üzenem, hogy egy nagy mázlista és becsülje meg csodás képeségeket elsajátító kedvesét! ;-))

Sziasztok;-)

Előzmény: lilywhite (114)
lilywhite Creative Commons License 2006.11.16 0 0 114

Azért még nem pontosan úgy tudom csinálni mint ő. Ha meglátom akkor még mindig lehidalok :-)

Még gyúrni kell egy kicsit, egyrészt ő meg tudja csinálni hogy azt a 23 centit is simán benyeli a tövéig, nekem azért hiányzik még másfél centi :)

Na meg hogy lent tartsam jó deig, az nem könnyű, igazából szerintem sokkal nehezebb produkció, mint maga a benyelés. Legalábbis én így érzem :)

 

Igen ez biztos hogy így van, valaki már a gondolatától is hányingert kap. Nem könnyű az biztos. Meg van, akinek eleve tök kicsi a torka, és ezért is érzkenyebb.

Olvastam több hozzászólást is, írták, hogy csinálhatnak bármit, több hónap után is a hányinger a legelső, ami ilyenkor fellép. Azt hiszem ez ellen tényleg nem nagyon lehet mit tenni.

Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.16 0 0 113

Na, ha már így bíztatsz, hozzászólok valóban... :)

Tanúsíthatom, hogy nagyon ügyes a pici lány, példátlanul virtuóz orális tehetség, az én nagy mázlimra.

 A deepthroatot sem én vetettem fel, hanem ő akarta kipróbálni, ill. megtanulni, mondván, hogy az biztos nagyon jó lehet nekem. Erre javasoltam Heather Brooke-ot, akinek produkciója láttán először Ő is nézett, de manapság már gyakorlatilag simán megcsinálja azt, ami a "művésznőt" a világhírhez segítette. :)

 Persze nem csak ezért szeretem... :)

Egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy ez a dolog valamelyest az anatómiával is összefügg, azaz lehetnek olyan lányok, akik a legnagyobb igyekezetük ellenére sem tudják megcsinálni, mert egyszerűen nem tudják megfeszíteni az izmokat ahol kell, vagy az átlagosnál jobban érzékenyek a dologra, és egész egyszerűen elhányják magukat.

Bizonyos fokig nyilván tanulható, gyakorolható, de ha valakinek több hónap után sem megy, akkor el kell fogadni...

lilywhite Creative Commons License 2006.11.15 0 0 112
Hát én csak remélem hogy ezzel nagy örömöt okozom neki, de egyébként elképzelhető hogy hozzászól a témához és kifejti a véleményét féri szemmel is :)
Igen, szoktam a végéig is, ha úgy kívánja, hogy most orálisan szeretne elmenni akkor így viszem el. :)
Naná, a jussomat mindig akarom a számban tudni :)
Előzmény: Bimbó Nyaló (111)
Bimbó Nyaló Creative Commons License 2006.11.15 0 0 111

Nagyon profi lehetsz már az biztos a barátod meg nagy mázlista, nagyon szívesen lennék a helyében;-)))

Főleg azért is, mert gondolom annyira szuper vagy, hogy a mélytorkozást nem csak előjátékként csinálod, hanem egészen végig, a jó kis spriccig és simán nyeled az egészet;-)

Előzmény: lilywhite (110)
lilywhite Creative Commons License 2006.11.15 0 0 110
Hát hogy milyen érzés, azt nem tudom, mivel nem vagyok férfi :) De biztosan nagyon jó, márcsak a reakciókból is látom.
Az biztos így van, ahogyan leírod, bár én azt még nem tapasztaltam, hogy pont e orális művelet végrehajtása közben spricc lett volna. :) De remélem hamarosan ezt is megélem.
Azért szakértőnek nem mondanám magam, de már sokat haladtam és fejlődtem, úgyhogy van némi tapasztalatom. :)
Előzmény: Bimbó Nyaló (109)
Bimbó Nyaló Creative Commons License 2006.11.15 0 0 109

Milyen élmény ez a pasiknak?

Azt olvastam vhol, hogy a nagyon klassz mert a forró nyelőcső öleli körül a ff. farkát;-) és ha ilyenkor még úgy tesz a hölgy, hogy nyel egyet az vmi. különleges, fantasztikus masszírozó, szorító élményt okoz a ffi. számára, ami nagyon izgató lehet és elég hamar spricc lehet a vége;-)

Bár Te mint szakértő biztos profibban tudnád elemezni a jelenséget;-)

Előzmény: lilywhite (108)
lilywhite Creative Commons License 2006.11.15 0 0 108
Szerintem elég sokan csinálják,mármint aki tudja úgyhogy nem olyan meglepő. Vagy tévedek? :)
Persze, a barátomon gyakorlok rendszeresen :)

Hát, ha van barátnőd, bíztasd hogy isteni élmény lenne, és nem próbálná-e meg... :)
Persze írhatsz, amit tudok, megválaszolom.
Előzmény: Bimbó Nyaló (107)
Bimbó Nyaló Creative Commons License 2006.11.15 0 0 107

Nem vagy semmi;-)))

És van kin "gyakorolnod"? ;-))

Nekem még nem igazán volt részem ilyesmiben, de bármit megadnék az élményért;-)

Ha esetleg lennének még kérdéseim írhatnék az email-edre is?

Előzmény: lilywhite (106)
lilywhite Creative Commons License 2006.11.15 0 0 106
Igen, jó sok gyakorlás és kitartás után azt hiszem elmondhatom, hogy már megy :-) Pesrze csiszolgatni, tökéletesíteni még kell, de azt hiszem, fejlődő képes vagyok :)
Már az is sikerült hogy közben a nyelvemmel nyalogattam a heréket. :) Bár nem túl sokáig, és épp ez az, amit gyakorolnom kell. :)
Előzmény: Bimbó Nyaló (104)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.15 0 0 105
Szerintem akik ide erről irogatnak azoknak az erotikáról nincs túl sok fogalmuk. Lidocain spray befújás stb... mi köze van ennek az igazi élvezéshez? Egyébként azt hiszem a legtöbb beíró még nem volt olyan természetes viselkedésű nővel aki igazán élvezett, mert akkor nem izgatnák ezek a felszínes baromságok! Hátra arc fület farkat behúzni irány szégyenkezni
Bimbó Nyaló Creative Commons License 2006.11.15 0 0 104
Egyébként volt már több sikeres mélytorkos élményed? ;-)
Előzmény: lilywhite (102)
Bimbó Nyaló Creative Commons License 2006.11.15 0 0 103
Eben teljesen igazad van én biztos nem erőltetném, végülis ha már bennt van már önmagában az is frankó dolog;-)
Előzmény: lilywhite (99)
lilywhite Creative Commons License 2006.11.14 0 0 102
Azt hiszem az nem okozna gondot, filmben viszont soha az életben nem szerepelnék, főleg egy ilyenben nem, ahol egy darab sz*rnak néznek...
Előzmény: TTAMAS (101)
TTAMAS Creative Commons License 2006.11.14 0 0 101
Egy ekkora fasz torokravételét.
Előzmény: lilywhite (100)
lilywhite Creative Commons License 2006.11.14 0 0 100
Mit vállalnék be, a deepthroat-ot, vagy hogy egy ilyen filmben szerepeljek? :)
Előzmény: TTAMAS (98)
lilywhite Creative Commons License 2006.11.14 0 0 99
Ja, az fontos,hogy előtte lehetőleg ne csapjon nagy lakomát az ember, mert akkor kis ingerre is visszajön, ami a gyomorban van. Szerintem sokkal könnyebb csinálni, ha előtte órákig nem eszem, akkor nagyobb a "tűrőképesség" is.
És a türelem ténylg nagyon fontos, a lényeg, hogy az ember ne gondoljon rá, hogy most öklendeznie kell, el kell felejteni, egyszerűen élvezettel kell csinálni, és azt, hogy milyen örömet okoz ezzel a másiknak. Nagyon nagy türelem kell hozzá, nem szabad feladni, és a fontos, hogy sok gyakorlás kell.
És azon a bizonyos ponton túl (azt hiszem a mandula előtt), ha nem akar tovább lecsusszanni, kell egyet nyelni, és tovább kell engedni a brokit, persze csak ameddig tényleg nem fáj.
És a lényeg, a férfiaknak meg kell érteniük, hogy csakis mi érezzük azt, meddig tud lemenni, meddig bírjuk,hol vannak a határaink egyszóval jobb, ha nem rángatják a nő fejét meg nyomják még lefelébb, mert abból egy nagy róka lehet :-))
Előzmény: Törölt nick (90)
TTAMAS Creative Commons License 2006.11.14 0 0 98

Az is igaz, hogy egy ilyen baba méretű farkat nem nehéz benyelni,

 

Akkor Te bevállalnád?

 

raktak volna oda egy 22 centis farkat, szerintem a csaj már nem élne.

 

Á, annak a végét már marja a gyomorsav. :))

Előzmény: lilywhite (97)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!