Keresés

Részletes keresés

Lord Sage Creative Commons License 2002.01.08 0 0 334
és ide én mehetek? :)

Meg a másik kérdés is függőben (legutóbbi hozzászólásom)

Előzmény: llila (333)
llila Creative Commons License 2002.01.08 0 0 333
A válogatottról. Végül csak megbeszélés volt, mert,Többen sérülten érkeztek, volt aki betegség miatt nem tudott eljönni egerből, a Top Floorosok közül meg többeknek jégkorong meccse volt. a Szolnokiak nem voltak ott! Az Eger viszont teljes létszámban megjelent.A többi csapat képviseltette magát. Megbeszéltük a gondokat, lehetőségeket stb. A külföldi edzőt elvetettük és úgy néz ki, hogy a nokiás Mika fogja tartani az edzéseket! 26.-27.-én edzések budapesten!
llila Creative Commons License 2002.01.08 0 0 332
A pénzt az ism osztotta el! Csak azok jöhettek szóba akik indultak az utánpótlás bajnokságban és hivatalos bejegyzett egyesületek. Ilyen nem sok volt. Az iskolai csapatok ugye kiestek, mert nem sportegyesületek. Az elmult évi ifi bajnokság eredményeit kellett volna figyelembe venni, de hát ilyen nem volt ezért az idei nevezések jöttek számításba.A szolnok és az ares nevezett IFI fiú, lány serdülő fiú, lány. A komáromiak ifi fiú. Ezenkívül megírtam, hogy melyik csapat mennyi játékost adott az ifi és a női VB-re. Ennek alapján az ISM osztotta szét a pénzt.Az Eger esete más.Ők nem neveztek az IFI bajnoksárba csak azt vették figyelembe, hogy adtak játékosokat a VB-re. Azóta egyébként az Eger utólag benevezett az ifire és a nevezését elfogadtuk.
Előzmény: 009 (320)
llila Creative Commons License 2002.01.08 0 0 331
Ne menjen el a kedved, azért nem ilyen vészes a helyzet. Látod a Szilveszteri kupán is ott volt 13 csapat, fiúk, lányok és mint itt is olvashatod, mindenki jól szórakozott!
Előzmény: rhynn (299)
llila Creative Commons License 2002.01.08 0 0 330
Hétvégén, szombaton lesz egy kis változás! A Szőnyi Palánkdöngetők halasztást kért, mert valami foci meccsel ütközik a program(Náluk sokan fociznak is) Tehát halasztódik a Krokodilok-SzPK meccs. Helyette Eger-Toldi IFI bajnoki lesz. Reggel 10-re is bejött egy meccs. Bőrfestő- Szőnyi Palánkdöngetők serdülő bajnoki.
Bírókat keresek szombatra!
llila Creative Commons License 2002.01.08 0 0 329
Anyázás csak roncika megjelenése óta van. Eddig a fórumot arra használtuk amire kell. Remélem ezután is így lesz. Azért nem kell megijedni, mert ha jól figyeltetek akkor kiderül, hogy a csapatok jól meg vannak egymással egy kivétellel....
Előzmény: G.Fecó (300)
rhynn Creative Commons License 2002.01.08 0 0 328
Sage mester: te most direkt dühitesz engem? :)
Először lebársonyosozod a hangomat, aztán meg nagy betűvel irod a nickem.......rémes :)))))

Amúgy nálunk nagyjából kialakult a keret, végülis 15en megyünk. Aztán remélem nem kapunk sokszáz gólt :)

Lord Sage Creative Commons License 2002.01.07 0 0 327
közbe itt azon gondolkodom (épp Rhynn-el dumálunk:) hogy ha nagyon szépeket mondok llila-ról, akkor nem mehet el az ARES-sel Veszprémbe játszani? :) Najó, Ágival vállalok egy meccs vezetést is, még sípom is van :)

Lord Sage Creative Commons License 2002.01.07 0 0 326
köszi a bíztatást, meg minden :))
amugy, mint említettem, éppen vizsgaidőszakban szívok, próbálok átvergődni a dolgon, erre tanulok, így nem volt időm menni. Talán ha itthon (ez nekem Bp.) lett volna... De gondolj bele, leutaznom Komáromba (mondjuk talán Ákos levitt volna, de akkoris...), meg vissza az egy adag idő...

Azt nem tudom, hogy mondjuk ha valaki Szolnokról elmegy ilyenkor Komáromba, az hogy ér haza. Ha nem tévedek, oda 3 út vissza... Jó, tudom, máshogy nem megoldható, mert viszont is szívás lenne, meg lesz ott is edzés, stb.

u.i.: ezt a SaGe felbontást honnan vettétek? :)) Igaz, hogy elvileg tényleg így kéne leírva lennie (igazából SzaGe, de így nagyon rosszul hangzik :)) és angolul se jelentene semmit... :)

Előzmény: G.Fecó (315)
Lord Sage Creative Commons License 2002.01.07 0 0 325
a győri fiúk ügyesek voltak, látszott, hogy nagy pályán még nincsenek otthon, de a csapatban van fantázia, egykét játékos elég ügyes.
Előzmény: Gyor-P (316)
009 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 324
Én csupán érdekességként említettem meg a dolgot. Egy foci meccsen sokkal keményebb dolgokat kap az ember, abban is volt már részem...

Viszont volt nálunk olyan ember, aki visszaszólt nekik. Nekik is el kell nézni a dolgot. :)

009

Előzmény: agic14 (323)
agic14 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 323
Azt hiszem tudom, kikre gondolsz! Ők a barátok/barátnők voltak, többen közülük -azt hiszem- nem játszottak még tét floorball meccset, kérlek nézzétek el nekik, bármit mondtak is.
agic
Előzmény: 009 (322)
009 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 322
Egyetlen dolgot nem értettem csupán, egy-két ARES-os szurkoló szólongatott be nekünk, pedig szerintem aboszolut egyforma keményen játszottunk, és kiállítások is jogosak voltak.

A meccs nyomait még mindig érzem, habár a véraláfutás a szememnél, szinte már teljesen eltűnt!

009

Előzmény: agic14 (321)
agic14 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 321
Köszi 009! Megmondom az ARES fiúknak edzésen:) Az utolsó harmad tényleg kicsit "húzós" volt, főleg az a két gól gyors egymásutánban. Remélem ezentúl is ilyen klassz meccseket játszotok majd:)
Valaki, aki ott volt a férfi válogatott edzésen, írjon már, érdekelne, mi volt! Úgy tudom a szolnokiak például nem voltak.
agic
Előzmény: 009 (319)
009 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 320
lilla:

Köszi a januári programot, szerintem jól jött mindenkinek.

Ha lesz időd arra tényleg kitérhetnél egy picit, mint már egy másik kolléga is kérte, hogy a pénzek mi alapján lettek kiosztva?

U.I.: Félreértés ne essék nem sajnálom senkitől a pénzt, az a lényeg a sportág kapjon minél többet bármilyen úton!

009 Creative Commons License 2002.01.07 0 0 319
Ezúton szeretnék még egyszer gratulálni, az ARES szombati győzelméhez!

Frissebbek, magabiztosabbak, keményebbek voltatok aznap, és ez kellett a győzelmetekhez. Személy szerint én a péntek esti edzésen már éreztem a csapat játékán, hogy itt gondok lehetnek holnap. Nem tudtunk még igazán felpörögni.

Talán az utolsó harmad alapján érdemeltünk volna egy döntetlent.

009

Előzmény: hyp-r (298)
oldy Creative Commons License 2002.01.07 0 0 318
Sziasztok , elosszor szolok itt a forumban.
Mar jo par eve ismerem a floorball koruli haboru
minden egyes mozdulatat. 94 ota jatszom ezt a sportot. Lattam en sok mindent :) :(
Itt aztan lehet velemenyeket mondani barkirol ,
legfokeppen arrol aki nincs is itt. De ha nem lettek volna ezek az emberek ,akkor ti meg nem is
hallottatok volna a floorballrol . A Kassa Gyorgy
fele szoveteg a Topfloor-TF tamogatasaval, aztan a B.Zoli vezette szovetseg tartotta eletben ezt a sportot. A diak olimpiarol nem is beszelve. Jelenlegi szovetsegnek mar igazan jo alapot teremtettek az elozo evek vezetoi hisz az orszag "minden" tajarol ujabb es ujabb csapatok jelennek meg. Nem volt ez igy mindig. (2 csapatos noi es 4 csapatos ffi ob).

Eredetileg Lauranak akartam csak irni :

Elso lany - bocs holgy - aki nyakaba vett egy csapat sorsat !!!!!! (akirol nem tudok azoktol elnezest)

Laura, sok erot es kitartast kivanok a csapatodhoz !
Tenyleg ugyesek voltak az ARES kupan.

egy egri.

Előzmény: Gyor-P (317)
Gyor-P Creative Commons License 2002.01.07 0 0 317
A 4.-es pont újra:

Tudom, mit vállalok azzal, ha viszem a gyerekeket és magamat meccsekre és tornákra. Igaz, igyekszem olyan tornákra vinni őket,ilyen volt pl az ARES kupa, ahol nem eszik meg őket, és tanulhatnak is. játékot is, meg egy kis keménységet is.

És az EGER fiú csapatával is élvezték a játékot, mert az egriek valóban nagyon tisztességesen játszottak ellenük.

Gyor-P Creative Commons License 2002.01.07 0 0 316
No, hát akkor néhány infó:

1. Július 5-7-ig lesz egy, reményeink szerint nemzetközi floorball torna Győrben. Örülnénk, ha minél többen elfogadnák a meghívásunkat. Hamarosan ki lesz postázva minden csapatnak egy meghívó levél. Lesz jó terem, kaja, buli.

2. Valóban alakulóban van Győrben egy kis csapat, 15 éves fiúkból. Szeptemberben fogtak először ütőt a kezükbe, dea zért már vannak biztató jelek. A srácok nagyon lelkesek, és bár mindenkitől kikaptak az ARES kupán is, azért nagyon élvezték a játékot. Semmivel sem lehetne itthon tartani őket, ha adódik valami lehetőség a játékra. Így szívesen játszanánk az új, dunántúli csapatokkal, ha valakinek van kedve. Esetleg összehozhatnánk egy ilyen kisebb amatőr tornát is.

3. Ezek a fiúk egyébként a kispályás serdülő bajnokságban játszanak (csak kispályán-a korlátozott lehetőségeink miatt). Még csak két meccset volt szerencsénk játszani.
GYOR I.-ARES 5:2
GYOR I.-Borfesto 5:5

a GYOR II-es csapata sajna kétszer kikapott.

4. Tudom, mit vállalok azzal, ha viszem a gyerekeket és magamat meccsekre és tornákra. Igaz, igyekszem olyan tornákra vinni őket, ahol nem eszik meg őket, mint pl az ARES kupa.
És az igaz, mert a fiúk is azt mondták, hogy pl egy EGER tudású csapattal is jót játszottak, valóban nagyon tisztességesen játszottak ellenünk.

5. Szerintem Magyarországon igazán jó bíró nincs, főleg akkor mondhatja ezt valaki, ha látott már külföldön igazi bírókat fújni. Ezért aztán nem szép dolog kritizálni a másikat, ha meccset fúj, mert ha nagyon őszinték akarunk lenni, senki sem tudná jobban. a meccset meg bíróbal együtt kell megnyerni. És ahogy a keménység, úgy az esetleges bírói tévedések is sajnos bele kell hogy férjenek csöpp kis országunk jelenlegi floorballjába.

most sajnos mennem kell, de majd még jelentkezem.

G.Fecó Creative Commons License 2002.01.07 0 0 315
Ugye mindenki végigolvasta az összes hozzászólást mielött elsőként hozzászól, és tanulmányozta a MODERÁLÁSI ALAPELVEK című felyezetet,(1.3, 1.6).

Remélem ha már lesz új palánk kicsit zökkenőmentesebben megy majd a bajnokság. Van már szállító a palánkhoz?

Ha jól tudom hírdetési felület kiadó a palánkon.

Tehát,

HÍRDETŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!
Jelentkezni, ha minde igaz llila-nál.

SaGe,
miért nem mentél Komáromba, majd szól a szöv kapitány, hogy nincs rád szükség a válogatottban, addig meg mindenkinek jól jön egy kis edzés. Csak bátran menj a következő edzésre.

G.Fecó Creative Commons License 2002.01.07 0 0 314
Láttátok má' az IFF honlapon az ARES nemzetközi tornáját!?
agic14 Creative Commons License 2002.01.06 0 0 313
Édes vagy:)! Köszönöm az okítást, az érdekes nyelvtani leckét és a dícséretet. llila már úgyis leÁgizott itt a fórumon, azt én írtam, hogy ARES-es vagyok, most már a számom is felkerülhetne ide. De mivel nem 06-80-as, ingyen hívható inkább a mobilodra küldöm:)
agic
Előzmény: Lord Sage (312)
Lord Sage Creative Commons License 2002.01.06 0 0 312
egész jó, a nevemmel meg a kérdőjel párosítással nincs semmi baj, tudtam, hogy tanulékony vagy... :)))

Ja, és küggyed má el a mobilszámodat nekem (jöhet smsbe) mer nem tudom hogy hova tettem, köszike :)

Előzmény: agic14 (311)
agic14 Creative Commons License 2002.01.06 0 0 311
Tudod mit, Sage? Pukkadj meg! :))))))) Zsolti barátod is mindig "megtalál", de te sem maradsz le mögötte. Majd megkapod a magadét, személyesen:)))))))))))
I. Lacit én is nagyon kedvelem:)
agic
Előzmény: Lord Sage (308)
rhynn Creative Commons License 2002.01.06 0 0 310
Bársonyos???
nemtom, most pl. nagyon rekedt vagyok, eddig se a bársonyos hangomról voltam híres. :)
Bár telefonba még nem hallottam magamat.
Előzmény: Lord Sage (305)
Lord Sage Creative Commons License 2002.01.06 0 0 309
tehát mai második nyelvleckénk:

"Sage-et" - Szédzset.

Köszönettel: Grétsy László

;)))

Előzmény: agic14 (307)
Lord Sage Creative Commons License 2002.01.06 0 0 308
hát Ákos hívott, hogy menjek, de amelett, hogy tanulok, nem volt akkora az arcom, hogy elmenjek :)) Bár ki tudja.. ;)

Agic: ha nagyon ragozni akarod a Sage szót, akkor kiejtve ez annyit tesz, hogy Szédzs és így ezután inkább egy "-nek" jön, mint "-nak" ;))

Komáromba azon kívül, hogy a csapatba van pár arc, akikkel nem vagyok jóba, mármint "játék"stílusuk nem tetszik tényleg jó partik voltak eddig szerintem, és nagyon becsülöm a szervező szorgalmukat, főleg asszem ez I.Lacira vonatkozik... (ez nemkülönben elmondható rólad, llila!!!!!)

I.Laci másik pozitív tulajdonsága, hogy neki lőttem az egyik (szerintem) legszebb gólomat :)))

Előzmény: agic14 (306)
agic14 Creative Commons License 2002.01.06 0 0 307
rhynn! Vigyázz, én ismerem Lord Sage-t, először mindenkivel kedves, aztán.... :)))))))))
Előzmény: Lord Sage (305)
agic14 Creative Commons License 2002.01.06 0 0 306
Hali!
Igaza van Lord Sage-nak, kicsit furcsa irányt vettünk. Én arra lennék kiváncsi, tényleg van-e ma Komáromban válogatott edzés a férfi válogatottnak, LLILA ha internet közelében vagy, írd meg milyen volt!!! Kik voltak ott, és ki az edző (ez különösen érdekelne).
És akkor itt írom meg, hogy nagyon kellemes volt a női válogatott komáromi edzőtábora, engem meglepett, hogy volt külön alvásra (edzések közötti pihenésre) kialakított helység, SZIVACSOKKAL, ahol kényelmesen alhattunk. Mármint nem arra lett kialakítva eredetileg (gondolom:), de jó volt, hogy használhattuk. Egyébként is eddig mindig nagyon tuti volt a bármelyik komáromi "túrám". Köszi a komáromiaknak, és a kanizsaiakat is csak buzdítani tudom, hogy amint lehet, jöjjenek Komáromba!
agic
Előzmény: Lord Sage (303)
Lord Sage Creative Commons License 2002.01.06 0 0 305
hát igen, a bársonyos hangodhoz már volt szerencsém :))
Előzmény: rhynn (304)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!