tutuuka
2016.02.02
0 0
94957
A tuutuu-féle kocsonya sok köröm ( mert kell a rántott körömhöz is ) sok fül-farok ( ez a csajok pályája),
Meg bőrke, nehogy balhé legyen.
Aztán az edényekben sok keménytojás, és mert főttek pl. sárgarépák, hát azok is.
A tojások szeletben szoktak lenni.
Előzmény: öreg_néne_b (94955)
tutuuka
2016.02.02
0 0
94954
Én cáfolom, szerintem ebből a libából is lehet kocsonyát főzni. ;)
Száraz p...csából?
A piaci hentesemnél egyszer vettem egy kazal LECSONTOZOTT csirkefarhátat.
Hogy ki volt az a barom, aki vesződött vele, fogalmam nincs.
Fillérekért volt, olyan kocsonya a Földön nem keletkezett....
Eszement jó lett.
tuutuu
most Kocsonyafőző
Előzmény: öreg_néne_b (94953)
tutuuka
2016.02.02
0 0
94951
Fejemet az asztalba vertem, a Kossuthon az agyasliba riporternő kijelentette, hogy baromfiból nem lehet kocsonyát főzni.
Ebből a libából nem , de eszement jót lehet csirkefarhát-láb-szárny kombóból.
Cáfolat?
ZsuR
2016.02.01
0 0
94935
Szoktam en is - sajtos parnakat csinalni :)). Valamelyik gyerekem nevezte igy...
Aztan ott egy masik - a fank... azt is, mert ha mar ossze van gyurva es ujra szaggatva, azok mar nem az igazi...
A sutemenyeknel is lehet csinalni igy - ha elobb hurkara sodorjuk, es azt szeleteljuk...
Előzmény: nagypapi51 (94934)
nagypapi51
2016.02.01
0 0
94934
Gondolkoztatok már azon, hogy miért kerek a pogácsa?
Hogy a kiszúrás maradékát újra és újra össze kelljen gyúrni, nyújtani szaggatni?
Téglalapra nyújtom, és egy rádlival keresztben-hosszában egyenletesre darabolom, oszt' jónapot.
beetee
2016.01.29
0 0
94932
Jövő hétre valamit biztosan kipróbálok füstre tenni.
Mondjuk ez lesz az 1.0...
Most már csak az időjárás-előrejelzést kéne nézegetni. Lehet, hogy tavasz lesz...
Előzmény: öreg_néne_b (94931)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!