Mondjuk nem is a világ csodája a lecsós, eddig 2-3-szor volt...asszony nem szíveli.
Nna:
- nyers csülök, praktikusan hátsó ( több a hús a csonthoz képest.)
-olyan sütőzacskó, amibe elfér a szétnyitott csülök.
(éles kés, úgy szétnyitni, hogy a csont kilátsszon, de én nem bányászom ki az egész csontot, ám úgy is lehetne éppenséggel), majd a végén, a zasszonynak a velőtrázásért...:}})
- Namost: amit írtam is, ha nem tökéletes ( az enyém nem ) a sütő, akkor nem árt szalonnabőrke a csülök alá, amúgy akár 100 fokon is kókadozhat( csak tovább tart, ám jobb lesz)
- ja, előtte nap igény szerint fűszerezni só, bors, meg akármi
-én meg szoktam tűzködni fokhagymával
Sütőzacskót KIBÖKÖDNI!
Időnként hústűvel megnézni hogy áll, ha puha, zacskót szétszabni, kraftot rátolni, aztán majd lesz valami...:}}
Én szoktam olyan csülköt sütni zacskóban, amelyet megnyitok a csontnál ( jó helyen van az, majd a zasszony a velőtráző késsel a fűrészelés után jól kibányássza) só, bors, ami eszembe jut előző nap, majd paradicsom, hagymák, paprika rá, zacsiba ( igazából maradék szalonnabőr-hegyek idején jut eszembe, alátenni, nem kozmál oda).
Namost emiatt a lecsószerű rátét miatt van ennek valami gasztro-elnevezése.
ma sikerült négy adagnyi krémlevest főznöm egy igenszép darab édesbugonyából, internetes útmutatás alapján... ...hát valami csoda finom...még a nejem is megdícsérte, pedig az nagy szó.
These synthetic fats are produced from glycerol and naturalfatty acids, from either plant or animal origin. E471 is generally a mixture of several products, and its composition is similar to partially digested natural fat.
Potassium sorbate is the potassiumsalt of sorbic acid, chemical formula CH3CH=CH-CH=CH-CO2K. It is a white salt that is very soluble in water (58.2% at 20 °C). It is primarily used as a food preservative (E number202).[4] Potassium sorbate is effective in a variety of applications includingfood, wine, and personal care products. While sorbic acid is naturally occurring in some berries, virtually all of the world's production of sorbic acid, from which potassium sorbate is derived, is manufactured synthetically.