Keresés

Részletes keresés

csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5467

Köszönöm mindenkinek. :)

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.16 -2 7 5466

Ír valaki egy fantáziát rólam?

Fel, támadunk! Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5465

Ez tetszik!!

Előzmény: csip.csiripp (5464)


csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.15 0 3 5464

Éjszaka utazunk a buszon. Hátul ülünk, egymás mellett, én az ablaknál. Nem sokan vannak a buszon, szerencsére. Egymásra nézünk és felcsillan a szemed. Huncutul elmosolyodom, hisz tudom, mit jelent ez.

A kezemet lazán ráhelyezem a  nadrágod cipzárjára és azon keresztül kezdelek el simogatni. Hamarosan egyre nagyobb lesz a dudor a kezem alatt, ezért fogod és kigombolod a nadrágot, majd kiszabadítod börtönéből a farkadat. A kabátodat a kezedbe fogod, hogy felszálló utas esetén még időben el tudd takarni magad. Az egyik kezemmel átkulcsolom a már kőkeményen álló kéjrudat és az ujjaimmal simogatom, játszom vele. Állítva, a hasadra fektetve végigsimítom mindenhol, a golyókat sem hagyom ki, csak finoman, óvatosan. Látom, hogy megjelenik a makkod tetején az előnedv, ezt a hüvelykujjammal óvatosan szétkenem.

Odahajolsz hozzám és a fülembe suttogsz:

- Tudom, hogy imádsz vele játszani, de én már majd szétrobbanok. Könyörülj meg rajtam!

- Tudod, mit kell tenned ehhez, ugye?  Mondd ki, amit hallani akarok!

- Azt akarom, hogy leszopj! – a szavakban rejlő szenvedély még jobban felizgatott.

Feléd fordulok, szétnézek, figyel-e minket valaki, majd mikor látom, hogy nem, lehajolok és végre eleget teszek a felszólításnak. Tövid bekapom és a nyelvemmel simogatva, a fejemet le és fel mozgatva hajszollak a csúcs felé. A helyzet és a nyelvem játéka megteszi a hatását, így nemsokára hallom is:

- Vigyázz, mindjárt telelövöm a szád! – nyögte és már éreztem is a számban a sperma ízét.

Nem volt sok időnk élvezni a pillanatot, mert a busz egy megállóhoz érkezett és lassítani kezdett. Gyorsan rendbeszedtük magunkat és jeleztünk, hogy leszállnánk. A busz megállt, mi pedig sietve leszálltunk. A szemünkkel pásztáztuk a környéket, hol találhatnánk egy helyet, ahol folytathatnánk, amit elkezdtünk. Már hajnalodott. Egyszer csak felcsillant a szemed és azt mondtad:

- Nézd, ott egy park, gyere! – megfogtad a kezem és húztál magad után a park irányába.

Kerestünk egy viszonylag elkülönített, bokrokkal körülvett helyet. Leteríted a kabátod. Ráülök és széttárom a lábaimat. A bugyim már teljesen átnedvesedett. Letérdelsz, félrehúzod a bugyit és a nyelveddel végignyalod a kisajkaimat a csiklóig jó hosszan és sokszor, aztán a csiklómnál megállapodsz. Nem is bírom sokáig, egy hangos és éles sikoltással kísérve élvezek el.

Miután magamhoz térek, felállok és egymás kezét fogva sétálunk haza, hogy nyugodt körülmények között folytassuk, amit a buszon elkezdtünk.

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.15 0 0 5463

Ez igen,nagyon tetszett a történeted! :-)

Előzmény: csip.csiripp (5460)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.15 0 0 5462

Köszi. :)

Előzmény: Törölt nick (5461)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.15 0 0 5461

:) szuper lett!

Előzmény: csip.csiripp (5460)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.15 -1 5 5460

Leülök a WC-re és végzem a dolgom. Forró nyári nap van, így a légkondi által teremtett, kellemesen hűvös levegő nagyon jól esik.  Egyszer csak egy hosszú, merev szerszám kerül a szemem elé. A szomszéd fülkéből, egy lyukon keresztül tolták át. Látom, ahogy lüktet, a makk végén pedig egy csepp előnedv jelenik meg. Legszívesebben lenyalogatnám onnan, de a jókislány énem és a következményektől való félelem erősebb bennem, így csak visszafojtott lélegzettel nézem vágyaim tárgyát. Érezem, ahogy elönt az izgalom, a puncim nedvesedni kezd. Egyik kezem a szétnyitott combjaim közé siklik. Végigsimítom ujjammal nedves kisajkaim, majd áttérek a csiklómra és körkörös mozdulatokkal elkezdem izgatni. A helyzet kissé hihetetlen, ugyanakkor eszméletlenül izgatóan hat rám. Ekkor a túloldalon megszólal valaki:

-  Ne félj tőle, fogd meg! Játssz vele, kérlek!

Én mozdulni sem merek. Pár perc után az illető azt hihette, hogy reménytelen tovább várnia, így megmozdult és óvatosan elkezdte visszahúzni a farkát a lyukból. Ekkor győzött bennem a vágy és a kezemmel átfogtam a méretes szerszámot. Élvezettel mozgattam a kezem rajta fel-le először lassan, majd egyre gyorsabban. Ismét megjelent egy csepp a makkon, de most már nem fogtam vissza magam, kinyújtottam a nyelvemet és lenyaltam róla.

- Óhh, ez az! Folytasd! – hallottam a felszólítást a szomszédból.

Eleget tettem a kérésnek és most már teljesen a számba csúsztattam a farkát, ameddig csak tudtam, majd óvatosan kiengedtem a számból. Nyelvemmel a makkon és annak peremén köröztem, miközben a számban ki-be járta kéjrúd, egyre gyorsabb ütemben. Csodás íze és illata szinte megrészegített, megszűnt minden más körülöttem.  Az áthallatszó elégedett nyögések csak még jobban tüzelték bennem a vágyat, a másik kezem ismét a csiklómra tapadt. Én sem tudtam már visszafojtani a vágy hangjait. Az izgalmas helyzet, a látvány és a hangok hatására szinte rekordidő alatt érek el a csúcsra. Sikolyomat a számban lévő farok tompítja, amit egyre gyorsabban és intenzívebben szopok.

- Nagyon jól csinálod. Mindjárt elélvezek!

Nem álltam meg, gyorsabb ütemre kapcsoltam és alig vártam, hogy a számban érezzem munkám gyümölcsét. Pár perc után éreztem, hogy eljött az idő, egy hosszú, elégedett nyögés kíséretében az ismeretlen a számba élvezett. Mozdulatlanul vártam, hogy alábbhagyjanak az orgazmus hullámai benne, majd óvatosan kiengedtem a számból a még mindig merev, aprókat lüktető farkat.

Felállok. Itt az ideje, hogy kisurranjak innen, megőrizve anonimitásomat. Felhúzom a bugyimat, kilépek az ajtón és eltűnök a tömegben.

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.15 0 2 5459

Ha ez neked erotikus,akkor te beteg vagy.

 

Tudod,hogy az ilyet büntetik?

 

Hol van ilyenkor a moderáció?????

Előzmény: emmycutebaby (5453)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5458

Rendben. Sok sikert az íráshoz.

Előzmény: -_- méziakinézi (5457)
-_- méziakinézi Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5457

Köszönöm! :)

 

Ui.

Maradjunk inkább annál a verziónál,hogy Te itt olvasgatsz,én meg itt írogatok.....majd írok ágyban,zöldben,vagy bárhol játszódó történetet :)

De azért köszönöm az ajánlatot! ;)

Előzmény: Törölt nick (5456)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5456

Érdekes izgató nekem teszik gratulálok.

 

Ui.

 

Szeretném megélni és a történetet folytatni Veled ágyban zöldben vagy csak úgy valahol.

Előzmény: -_- méziakinézi (5455)
-_- méziakinézi Creative Commons License 2015.03.13 0 1 5455

és megint.....csak....meg mert.... :)

 

Amikor az asszony kiborít.......

 

fogod magad,és elindulsz kedvenc törzshelyed felé.....belépsz,és meglátod a pultos lányt.....a pulthoz ülsz,és rendelsz....miközben a csapolt söröd készíti,végignézed a telten húsos testét...nagy melleit,mely a bőrtopból majd kicsordulnak,nagy fenekét,mely apró bőrszoknyájából kilóg...húsos telt ajkait,melyek vérvörösre vannak festve....leteszi eléd a korsó sört,és te képtelen vagy betelni a látvánnyal....maga a látvány izgalomba hoz.....meg akarod kaparintani a testem,és vérvörös számat....egész este követsz forró tekinteteddel,mely már égeti bőrömet....sorra iszod a söröket,még nem akarsz indulni....laza póló,és farmer amit viselsz...mikor már csitul a vendégsereg,elindulok kicsit rendet rakni a mellékhelységben...te észreveszed,és elindulsz utánam...nyitom az ajtót,te közben ringó csípőm figyeled...miközben ki-ki villan fekete csipkés bugyim a szoknyám alól.....ez a látvány teljesen kikészít.....szaporázod lépteid,hogy utolérj...megvárod míg az utolsó ember is elhagyja a mellékhelységet....ekkor fogod bezárod az ajtót...és hátam mögé lépsz...semmiféle ellenállásra nem adsz lehetőséget......miközben fél kézzel majd letéped farmerod zippzárját,másik kezeddel térdre kényszerítesz.....farkad már majd szétrobban az esti látvány után.....kívánod,hogy vérvörös ajkaim között legyen a farkad.....meglátva meredő farkad,értem problémád...és meg sem próbálok ellenállni....tűzforró makkod köré tapad a szám,miközben a golyóidat masszírozom egyik kezemmel...a másikkal pedig a combod cirógatom.....egyre mélyebbre nyomod a farkad........nehogy elvétsd az ütemet,megfogom a feneked.....te pedig fejemet fogod két kézzel.......és ekkor már semmi nem tart vissza,hogy teleélvezd számat.....farkad lassan csillapodok....még tartja kemény formáját,én pedig lelkesen nyalogatom míg el nem csitul a vágy benned....

cvikov Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5454

 

Sziasztok.

 

 

Nekem nagyon sok buja fantáziám van.

Az egyik épp az, hogy 50 - 60 éves nőt megöklözök...

Öklözéshez,tágitáshoz keresek hölgyet, akit ez izgatna és szeretné átélni, kor nem számít.

Börzsönyből egy kis faluból.

Szexcentrikus tiszta intelligens sportos ápolt kék szemű, 173 cm magas nyugdíjas pasi vagyok.

Budapest, Fót, Dunakeszi, Gőd, Vác, Szob - útvonalon

Vagy esetleg:  Párkány, Esztergom, és Dorog... és környékén.

 

Diszkréció, intelligencia, szabályok, kérések maradéktalan betartása természetes számomra.

 zirka4@freemail.hu

 

Anya lánya is jelentkezhet...

 

 

emmycutebaby Creative Commons License 2015.02.24 -3 1 5453

**Este van bemegyek a szobamba es elalszom gyorsan, valami furcsa erzesre ebredek fel valami csikis ott lent kinyitom a szememet es keresem a kezemmel a villanyt de megfog es nyugodtan tart...shhhh maradj nyugton es legyel jo kislany...ijedten ugy maradok... Apu...shhh mondtam hogy legyel csendben. Elorehuzza a labamat es hanyadt fekszem erzem ahogy lehuzza a nadragomat a hideg kezevel szetterpeszti a labaimat es csikiz tovabb. Nagyon felek nem tudom mi tortenik de nem beszelek nem mozdulok, jo kislany vagyok. O folytatja es tovabb megy bedugja az ujjat mindket helyre, en sirok nagyon faj. Folytatja nem foglalkozik a sirasommal egyre tobb ujjat gyomoszoli belem. Verzek egy kicsit. Kiveszi a farkat es simogatja odatolja az arcomhoz...nyisd ki a szad... En megrazom a fejemet...nem akarom... Suttogom, o ram nez mergesen ... nem kerdeztem, rossz vagy akarod hogy elmondjam anyadnak milyen rossz vagy?.... Kerdezi en megrazom a fejem es kinyitom a szam o beteszi es mozog bennem amig jo lesz neki. Aztan kemenyen szetfesziti a labamat es betolja az elejet, en sirok es probalom osszezarnina labam o kemenyen tart es tovabb hatol. Amikor vege kiveszi erzem hogy verzek o ram mosolyog... jo kislany vagy legkozelebb tobbet is megtanitok neked... Mondja es a furdoszobaba visz megfurdet gyengeden, kedvesen beszel nekem. En nem ertem azok utan hogy ugy bantott annyira fajt. Bevisz az agyamba azt mondja aludjak de en csak nezem a plafont es sirni kezdek miutan kiment.**

lapmeduza Creative Commons License 2015.02.18 0 0 5452

:)

Előzmény: -_- méziakinézi (5451)
-_- méziakinézi Creative Commons License 2015.02.17 0 1 5451

csak,mert,meg azért :)

 

 

.......el kell menjek egy irodába,hivatalos ügyeket intézni.....belépek az épületbe.....a pultos megmondja,hova menjek.....felmegyek a megadott helyre....belépek...kis szőke titkárnő fogad...megkér várjak....majd benyit a belső szobába....pár perc múlva visszajön,és közli bemehetek....belépek,és ott ülsz az asztalodnál.....fekete zakóban,kék ingben,farmerban....úgy érzem túlöltöztem erre a megbeszélésre....térdig érő szoknyámmal,halványkék blúzommal,kis tűsarkú cipőmmel melletted olyan igazgatónősen festek....végignézel....majd felfalsz a szemeiddel....felállsz,és kérsz pár perc türelmet....addig csodálom a kilátást az irodád ablakán keresztül..annyira belemerülök a kilátásba,hogy észre sem veszem,amikor bejössz....a kulcs fordítást sem hallom,pedig te már be is zártad az ajtót.....hátulról átkarolsz,aprókat harapsz a nyakamba....ellenkeznék,de időt sem hagysz rá....kemény ölelésedből próbálnék szabadulni,de ezt sem hagyod...egyik kezeddel a melleimnél találsz fogást,a másik kezed már szoknyám cippzárjánál matat.....megfordítasz a szemembe nézel....azok a szemek....most minden merészség benne van a tekintetedben....  vadul megcsókolsz,közben a szoknyám már nincs rajtam.....felültetsz az asztalra,és elém térdelsz....félre húzod a csipkeszegélyes bugyim,épp csak annyira,hogy a csiklómhoz férj.....először csak finoman nyaldosod,miközben ujjaiddal cirógatod.....ez már annyira jó,hogy az ajkamba harapok...egyik kezemmel támaszkodom,a másikkal beletúrok a hajadba,és közelebb húzom az ágyékomhoz....veszed a jeleket,ìgy 2 kezeddel,már a fenekemet fogod,és a fejed belefúrod ágyékomba...2 lábam már átkulcsolja derekad.....nyelved már az őrületbe kerget,de még nem hagyod,hogy elélvezzek...2 kezemmel már az asztallapot szorítom,ajkamat folyamatosan harapdálom....az egyik kezed elveszed fenekemről,és visszateszed a csiklómhoz,ahonnan már a nyáladdal keveredett puncilém csorog....és ekkor szép finom mozdulatokkal el kezded masszírozni a popsi lukam....ekkor már vészes kéjes nyögéseket hallatok...te ezt élvezed,és megint hol nyelveddel,hol kezeddel izgatsz....egyre többször felejtve ujjaidat a popsimban....ez már annyira jó,hogy érzem,befogok pisilni...2 kezemmel megfogom a fejed és odanyomom a pinámhoz,hogy most te nyelj el mindent....és a kezed még mindig nem nyugszik....egyre gyorsabban nyalsz,és egyre gyorsabban nyomkodod ujjaid a popsimba...és ekkor megadom magam neked te győztél.....és élvezheted a végeredményt amit okoztál.... 

Whitedrops Creative Commons License 2015.02.17 0 0 5450

Sziasztok!

Szívesen leveleznék a témában lánnyal, csajjal, asszonnyal, feleséggel...és/vagy...AKTÍV fiúval, sráccal, pasival, férfival

Magas jóképű kellemes 50es pasi vagyok kevés régebbi fiús kalanddal...szeretem a bátor szókimondást

whitedrops@freemail

 

levelet kérek, ne ide írj

Törölt nick Creative Commons License 2015.02.09 0 1 5449

Én sokszor fantáziálok muteromról. Mikor meglátom csizmában egyből beindulok. Szívesen szolgálnám és lennék a csicskája!! Térdelnék előtte és ő meg utasít,hogy verjem a csizmájára és utána nyaljam le. 

Maszti Marci Creative Commons License 2015.01.28 0 0 5448

Az én erotikus fantáziáimról itt olvashatsz:

http://superverz.blogspot.com/

 

 

hamvasszirom Creative Commons License 2015.01.19 0 0 5447

Érdekes.

Előzmény: Törölt nick (5436)
rainy day woman Creative Commons License 2014.11.22 0 0 5445

Milyen jól megírtad ezt!

Előzmény: Nincsisnevem (5428)
Whitedrops Creative Commons License 2014.11.22 0 0 5444

Sziasztok!

Szívesen leveleznék a témában lánnyal, csajjal, asszonnyal, feleséggel...és/vagy...AKTÍV fiúval, sráccal, pasival, férfival

Magas jóképű kellemes 50es pasi vagyok kevés régebbi fiús kalanddal...szeretem a bátor szókimondást

whitedrops@freemail

Nőt kereső Creative Commons License 2014.11.21 0 0 5443

Írj légy szíves  erre a címre       efoor@citromail.hu

Előzmény: sexs (5442)
sexs Creative Commons License 2014.11.20 0 0 5442

Az erotikus fantáziák nálam állandóan jelen van.

plasticman64 Creative Commons License 2014.08.24 0 0 5441

Még bekötött szemmel is jók a megérzéseid. :)

Előzmény: Törölt nick (5440)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.24 0 0 5440

Megérzésből írok most egy szót erre: TUDOM..:-)

Előzmény: plasticman64 (5439)
plasticman64 Creative Commons License 2014.08.22 0 0 5439

Én is így vagyok ezzel, ezért írok én is. 

Előzmény: Törölt nick (5438)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.21 0 0 5438

Ezért is csinálom..:) Nekem nagyon  jól esik, ha másnak is "örömet" okozok a vágyaimmal, történeteimmel, érzéseimmel na meg a mocskos kis titkaimmal..:))) Annak meg mindig örülök, ha tetszik amit csinálok:))

Előzmény: plasticman64 (5437)
plasticman64 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 5437

Tanúsíthatom, hogy megéri olvasni! :)

Előzmény: Törölt nick (5436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!