Keresés

Részletes keresés

Snipper Creative Commons License 2005.10.20 0 0 108
Na, megnéztem én is...Gratulálok Ügynökkém, több mint 5 éve volt az a Barátok köztes beírás. Ebből most akkor mit szűrtél le??
Előzmény: Takoca_ (106)
Snipper Creative Commons License 2005.10.20 0 0 107

Félig off

 

A hozzászólásod első részét örömmel olvastam, egyet is értettem vele, aztán jött a váltás..

Tudod, az ÁVO-ra volt ez jellemző, hogyha valakivel nem értek teljesen egyet valamiben, akkor vegyük elő az aktáját, és nézzük mi van benne... Gerinctelen szar alakok voltak, ugylátszik még nem haltak ki teljesen..

Ha egy dologról valakinek más véleményen van mint nekem, akkor sem kezdem el nézegetni, hogy hova irt, mikor és mit.. Ugyanis pl nem a kutyák iránti érzelmei, vagy a zenei izlése, esetleg a politikai beállítottsága vagy a szexuláis szokásai alapján fogom eldönteni, hogy szerinte jó e a Kepes vagy nem..

Ezt a Barátokos dolgot, kiváncsi vagyok, milyen mélyről ástad elő? 2-3 éve talán? Mert azt még az egyetemi koleszban követtem figyelemmel..

 

Az utolsó mondat megint korrekt.. Csak az eleje meg a vége közé ne raktad volna ezt a szarságot...

Előzmény: Takoca_ (106)
Takoca_ Creative Commons License 2005.10.20 0 0 106
szerintem jó és érdemes újra és újra látni és hallani, esetleg a tv-n kerersztül (ha már másghogy nem megy) megtapasztalni dolgokat.

Egyébként ne feledd hogy egy csecsemőnek minden vicc új, és így azért mert valamiről már volt szó lehet róla újra és újra.

egyébként baromir kiváncsi lennék, hogy Kepes hogy látja ezt az egészet.

na mindegy

továbbra is drukkolok, hogy egyszer lássuk az "Erdély" filmedet! (ez itt most nem cinizmus!!)

mellesleg érdekes fickó lehetsz :), Kepest lehúzod, hogy milyen karcsú de egy jóval korábbi hozzászólásodban egy másik topicban a Barátok közt egy epizódjának a tartalmáért könyörögsz :))

szerintem nagyon már ne ragozzuk ezt a dolgot, tiszteletben tartom a véleményedet de én meg még páran máshogy látjuk. ennyi!

üdv






Előzmény: Snipper (102)
tirci Creative Commons License 2005.10.19 0 0 105
nagyon igazad van! szerintem egyre kiábrándítóbb, bár ha a győzike falóknak szól akkor valóban megüti a high qualityt :DD
Előzmény: Snipper (94)
tirci Creative Commons License 2005.10.19 0 0 104

ja, 1 könyv az jó lenne.

akar belőle írni, naná, az is pénz ;))))

Előzmény: Takoca_ (88)
andzsin Creative Commons License 2005.10.19 0 0 103
nézd itt sok mindenki elmondta, hogy mik a hibái a műsornak, még azt is elfogadom, amit te mondasz. de erre meg azt mondom, hogyha mélyelemzést akarsz, nézd a zárórát:))) valószínű nem neked csinálta Kepes és nem nagyon sok mindenki másnak. Hanem annak am aradék 5 milliónak, akinek fogalma sincs mi van más kultúrákban. És öröm azt látni, hogy értelem jön le a képrenyőről, annak minden hibája ellenére.
Előzmény: Snipper (102)
Snipper Creative Commons License 2005.10.19 0 0 102

A negativ véleményemre kaptam egy "kissé cinikus" beszólást egy nethuszártól, csak erre reagáltam..nem estem senkinek.

Az, hogy győzike a szinvonal, az sajna tényleg egy szomorú állapot, csak tartok tőle, hogy lesz még ettől mélyebb is..

Nem azt mondtam, hogy én baromi világlátott vagyok..jártam azért tizenegypár országban, ami érdekelt, tetszett. Ezkeknek persze utána olvas az ember, mielött odamegy, tájékozódik néhány dologról, érdekességeket keres a neten, könyvekben..

Indiában még nem voltam, de baromira nem is vágyom oda, ennek ellenére a hétfői adás semmi újat nem mondott róla. Mégis itt jópáran hasra estek tőle..csak az érdekelt volna, hogy miért? Tényleg nem tudta valaki, hogy ott mennyire kemény dolog a vallás? Mert ezen kivűl sok mindenről nem beszélt..

Emlitettétek az Apropo cimű produkciót.. ezzel kapcsolatban csak annyi volt a véleményem, hogyha egy adott országgal foglalkozik, akkor az átlagnézőben több infó marad meg, mint ebből a mixből..

Elhiszem, hogy nem Kepes könyörgött a 30 percért, de ezt én sem állítottam sehol,  ugyhogy felesleges ilyenekkel tárhelyet fogalalni..

Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogyha egy órát kapott volna a műsor, akkor egy adásban csak öt ország esküvőit akarná bemutatni, hanem akkor ez mindjárt 10 lenne.. szóval, maradna minden így.. de ez csak egy vélemény, lehet vitázni.

Mellesleg ilyen mixszerű dokumentumfilmet is találni a Spektrumon szépszámmal, nem újkeletű dolog.

De azért hajrá tényleg..

Ha valakinek van pár milla felesleges pénze, adja ide, Erdélyről csinálok neki egy százszor különb anyagot, erre mondjuk mernék fogadást kötni.

Előzmény: Takoca_ (101)
Takoca_ Creative Commons License 2005.10.19 0 0 101
szerintem nem kell rögtön "egymásnak esni". neked ez a véleményed és baromi világ látott vagy mi meg örülünk, hogy végre van egy ilyen is okosodhatunk. (úgy tünik vannak a hülyék nekik szól győzike meg a bajkeverők, meg vagyunk mi a lelki szegények akiknek tetszik ez a műsor.)

Nem kell imádni! Ezt senki se mondta, sőt!! az az álltalános vélemény, hogy ez így baromi rövid!

egyébként azt is le írta valaki, hogy több kb 160 órányi anyagot vettek fel... nem hiszem, hogy a Kepes könyörgött hogy ezt 30 perces adásokba mutathasa be.

na szóval, ha nem tetszik ne nézd
ha meg lesz lehetőséged akkor hajrá!!! csinálj jobbat!

üdv
Előzmény: Snipper (99)
andzsin Creative Commons License 2005.10.19 0 0 100
igen csak olyan egyországotkultúrátbemutatós műsor már volt és úgy hítták, hogy Apropó. ez meg tematikus műsor. egy kicsit rövid, egy kicsit elnagyolt, egy kicsit kapkodós, de a mienk.

egyébiránt rosszul látod. ma a TV-k által sugallt szellemi színvonal az Győzike és a bajkeverők...stb stb stb. na ezekhez képest Kepes műsora a non plus ultra. inkább örüljél, hogy nem fél óráig ez megy, hogy b*meg, hogy kapd be a f*omat de büdös k*ög..stb. stb. én annak is örülök, hogy egyáltalán a képernyőre kerül. ilyen ez a mai magyarország.
Előzmény: Snipper (94)
Snipper Creative Commons License 2005.10.19 0 0 99

Bocs, nem láttam a topik címében, hogy csak Kepes imádók írhatnak ide..

Ha ennyi pénzt hozzám vágnának, hogy valamire szarjam már el, mert nemtudják hovarakni, akkor hidd el, hogy tudnék ilyen műsort csinálni..nem csak én, szinte bárki..

Ha Neked mondjuk az Indiában készült riport bármi ujdonságot mondott, akkor csak Magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt..

Vagy pl Japánba is marhára megérte elmenni, hogy egy esküvőröl mutassanak másfél percet, meg elmondja, hogy a dobogóra csak a családtagok állhatnak fel..na bumm.. Többe került odajutni, mint amennyi értelme volt az egésznek.

Nekem csak ez ellen volt kifogásom..ha már bejárom a világot azért, hogy forgassak, akkor abból megpróbálnék valamit kihozni.. vagy Te nem ezt tennéd?

Előzmény: Törölt nick (97)
BlueBird Creative Commons License 2005.10.19 0 0 98

Köszi : )

Előzmény: Takoca_ (96)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.18 0 0 97

Tedd közzé majd itt, ha hasonló műsoridőben, hasonló keretek között, hasonló színvonalú műsorod lesz egyszer. Megnézem:))

Előzmény: Snipper (94)
Takoca_ Creative Commons License 2005.10.18 0 0 96
2. rész:
http://195.70.38.162/Vilagfalu/vilagfalu_02_1010.wmv


3. rész:
http://195.70.38.162/Vilagfalu/vilagfalu_03_1017.wmv
Nick123456 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 95

valaki kérdezte ki az a kepes juli. a lánya. egy az öt közül.

a műsor egyébként nem rossz, de annyira nem kéne elhasalnia saját magától. ld tv1 reggeli riportja pl.

Snipper Creative Commons License 2005.10.18 0 0 94

Tegnap megnéztem én is ezt a műsort teljes egészében.. Röviden: felejthető.

Semmi de semmi extra nem volt ebben, amiért érdemes lenne egy fillért is költeni egy ilyen műsorra.. Kapkodó, össze vissza ugráló, felületes.. Most őszintén, mi újat tudtunk meg ebből a műsorból? Azt, hogy van ahol tisztelik az időseket? Van aki nem eszik húst, mert az egy másik élőlény halálát jelenti? Vagy azt, hogy vannak még ősközösségek?? Ezért az információért nem kellett volna több ezer kilómétert repkedni a világban, felesleges volt.  A spektrum televizió tele van dokumentumfilmekkel hasonló témákban..azok közül bármelyik többet ér, mint ez az egész sorozat egyben. Ha valaki járt már külföldön, hazajön, és visszanézi azt a videót,amit kint felvett a kamerájával, sokesetben még az is különb anyag szerintem, mint ez volt..

Tudom, az lesz a válasz erre, hogy nem Kepes tehet arról, hogy csak 30 percet kap.. de a műsor szerkezetéről igenis csak Ő tehet. Ha tudom, hogy ennyi időm van, akkor nem igy csinálom a műsort.. Akkor megoldom úgy, hogy elmegyek Indiába, és ott felveszek 30 perc használható anyagot, nem pedig 3 és fél perc zanzásított szart.

Akkor leadhatta volna úgy a részeket, hogy egyszer ide a szomszédba Erdélybe visz el, egyszer Indiába, egyszer Peruba.. A végeredmény igy is az, hogy szépen sorban bemutatja amit akar, csak talán meg is marad belőle valami a nézőkben. Ez az egész tegnapi műsor olyan érzés volt, mint  amikor kapcsolgatom a tévét, hogy hol mi megy.. mindenbe belenézek, de semmi értelme..

Ezek tükrében azt gondolom, jó helyen van ez a műsor ott ahol van..késő este.

BlueBird Creative Commons License 2005.10.18 0 0 93
Nem tudja valaki, hogy miért nincs még fent a 2. rész? Szívesen megnézném mégegyszer.
koktél Creative Commons License 2005.10.18 0 0 92

És az a felháborító, hogy a Bajkeverők című "undormány" több műsoridőt kapott, mint Kepes műsora és az rtl direkt jobb műsorsávba tette, mint a Világfalut. Pedig többen néznék, mint a Bajkeverőket az tuti. Én nem láttam egy részt se ebből az undormányból csak ajánlást, de annyi is bőven elég volt.

Az rtl.klub részéről, mi ez, ha nem a gagyi éltetése,direkt előtérbe nyomása az érdekes, ismeretterjesztő műsorral szemben. Hisz Kepes músorára rengeteg ember kiváncsi lenne, de direkt késői időbe teszik, hogy minél kevesebben lássák, inkább a gagyit favorizálja most is az rtl. Miért ne lehetne megcserélni a két műsor műsoridejét??? Többen néznék Kepest, mint a Bajkeverőket!!! Csak nem attól fél az rtl., hogy a gagyi, ocsmány Bajkeverőkre szinte senki nem lenne kiváncsi, ha áttennék Kepes műsora utánra??? Meg sem merik próbálni!!

Na itt mondom azt, hogy azt hangoztatják a ker. tévék, hogy a nép csak a gagyira vevő, ezért ilyen gagyi műsorokat adnak. Hát Itt hétfőn direkt ők állítják, nyomják előrébb a gagyit.a sokak által kedvelt Kepes műsorával szemben is. Akkor most, miről beszélnek??

tucsok13 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 91
Nagyon jó volt a tegnapi rész, de mire észbekaptam megint vége lett. A Győzi nem rossz, bár én nem nézem de amúgy sem érek addigra TV közelbe, de hogy ez a Bajkeverők mi a rák nem sikerült rájönnöm. Ezt adásnak nevezik?! Nemhogy Kepes lenne min 1 órában... Így olyan érzésem van hogy mire belejönne a témába vége én meg ott ülök a TV előtt mint a kuka. Mintha előzetes lenne az egész- a műsort meg hiába várom.. remélem kiadja könyvben!
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2005.10.17 0 0 90
Na ez a rész eddig kurvajó, csak ne hadarna Kepes ennyire...
Takoca_ Creative Commons License 2005.10.16 0 0 89
ha valaki szeretné letölteni:

ez az első rész
http://195.70.38.162/Vilagfalu/vilagfalu_1_1003.wmv

a másodikat nem találom!
fent van már az ertéelonlányon?
Takoca_ Creative Commons License 2005.10.16 0 0 88
én már csak abban reménykedek, hogy ír belőle egy könyvet!
mert ebből szerintem lehetne! gondolom fénykép is van hozzá 1000000
Előzmény: tirci (86)
Carlosné Creative Commons License 2005.10.14 0 0 87

Nekem tetszett mindkét rész!! (bát az első talán egy kicsit jobban))

 

2 dolog azonban nem tetszik:

-csak 30 perces, sztem 1 óra lenne az optimális!

-22.25-kor kezdődik! A fiatalabbak és az idősek tutti nem tudják megnézni, max. vidóról!!

És ami előtte van!!!??? Bajkeverők vagy mi!!!??? Mi az?? Lehet azt műsornak nevezni??!

/Győzikvel nincs bajom, rajtuk legalább kiröhögjük magunkat 1 hétre!!!:)))))/

 

Szóval, nagggyon jó a műsor!!

Thnx Kepes András!!

tirci Creative Commons License 2005.10.13 0 0 86

Nekem csalódás volt az egész, ez nem a megszokott kepes minőség; felszínes, kapkodó, béna a vágás, követhetetlen a szöveg (az elsőben) és túlságosan rövid.

A második tényleg jobb volt, de csak egy hangyányit ;((

PingWinn Creative Commons License 2005.10.13 0 0 85

A japán srác csajozós dumája nagyon tetszett..

- Nem láttál erre egy pingvint?

 

Nekem bejönne... :))))

 

 

Pingu

BlueBird Creative Commons License 2005.10.12 0 0 84
Sajnos, már vagyok olyan megalkuvó, hogy inkább ez, mint a semmi.
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (83)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2005.10.11 0 0 83

Na de kérem, Kepes azért csak tudta, hogy fél órás lesz egy-egy epizód. Vagy talán reménykedett, hogy mégis adnak neki még vagy fél órát?!

Már elnézést, de ha tudom, hogy fél órába kell majd belesűrítenem öt földrészt, akkor inkább azt mondom, hogy nem vállalom, mert túl nagy a kockázat a minőség terén.

Előzmény: minas (82)
minas Creative Commons License 2005.10.11 0 0 82
Sajnos a "vágóolló" sokmindenre képes. Fordulatossá is tud tenni, de elkapkodottá is. Ez a műsor legalább duplahosszban egészen másképp nézne ki. 
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (80)
andzsin Creative Commons License 2005.10.11 0 0 81
hát vazz fél órában....
egyébiránt alkalmasnak látnék egy mozgalmat Kepes András "megmentése" érdekében, dobjunk össze neki egy kis lovettát, hogy valahol lemehessen az egész 147 óra....:)))
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (80)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2005.10.11 0 0 80
Na én nem láttam az első részt, de ez a tegnapi igencsak gyengécske volt. Olyan se füle, se farka útifilmecskécske. Túl sok a helyszín egy ilyen rövidke műsorhoz és így ismét beigazolódott, hogy aki sokat markol, keveset fog.

Még akkor is ez a véleményem, ha Kepest magasan az egyik leghitelesebb figurnak tartom a hazai televíziózásban.

minas Creative Commons License 2005.10.11 0 0 79
Írok. Semmi rendkívüli. Megint és szokásosan jó. És szokásosan rövid. Sajnos. Nagyon sajnos.
Előzmény: Petko (76)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!