Én mindhárom albumot és az ausztráliai koncertjük videóját is a Virgin Megastore-ban vettem meg (Duna Plaza).
Megrendelésre egyébként bármit beszereznek.
Igen, új album van, hivatalosan nov. 19-én jelent meg, persze Eu-ban csak tavasszal hozzák ki, de a honlapomon találsz két címet, ahol megrendelheted. Mivel nem tudom őket fejből, íme a honlap címe: matchboxtwenty.freeweb.hu (A frissítéseknél keresd!)
Az első albumot pedig itt tudod megrendelni: www.cdbt.hu (Szerintem egyébként méltatlanul olcsón... Én anno az Államokból rendeltem, akkor még se hírük, se hamvuk nem volt errefelé, és bizony elég borsos ára volt... Persze megérte :-)
Hé!!!!!!
Van új albumuk a Mad Season óta?
Mikor jelent meg?Miről van szó?
Imádom azt az albumot, de csak az az egy van meg úgyhogy kedves Matchbox twenty rajongók írjatok nekem. Megvan valakinek cd-n az első albumuk?
A második a Mad season ha jól tudom (ez van meg és imádom) és lenne már új album?
...Kapcsolgatom a tv-t, és mit látok, mi megy a viva+-on??? DISEASE!!!!! :) Imááádom ezt a dalt!!! (A klip ugyan szerintem nem olyan jó, és a dalhoz sem illik, de ezt most felejtsük el. :) Szóval: imááádom a dalt!!!
Remélem, ez most nem így lesz... Tartsuk életben! :)
Eddig én is csak a Bridge-en hallottam őket, no meg tegnap a BPR-n, remélhetőleg ennek még lesz folytatása.
Egyébként nem tudom, mire lenne szükség, hogy minél többen megismerjék őket, hiszen amíg a rádiók nem játszák őket, addig csak véletlenül akadhat rájuk az ember, amíg viszont ilyen kevesen ismerjük és szeretjük őket (legalábbis a britniszpírsz fenekhez képest kevesen), addig a rádiók sem fogják játszani. Én ugyan próbálkozom, megszerettettem már őket pár barátommal, csináltam honlapot... Persze én egyedül ehhez kevés vagyok, de sok kicsi sokra megy, hátha.
Twenty, akkor ezek szerint a te neved sem véletlen? :) Már a Bridge topicban kiszúrtalak, de nem voltam benne biztos, hogy te is azért választottad-e ezt nevet, amiért én a sajátomat.
Szerintetek elképzelhető, hogy idén az európai turné keretében Bécsig elmerészkednek? Mert Európa nekik eddig gyakorlatilag csak Németországot meg Angliát jelentette. A túlzás lenne, hogy ide jöjjenek, de azért Bécs már elérhető lenne számunkra is.
Szerintem azért halt el, mert Magyarországon nagyon kevesen ismerik őket. Tudomásom szerint eddig csak a Bridgen játszották a számaikat. Most viszont a Budapest Rádió is adja. Tartok tőle, hogy csak a most megjelent albumuk van meg nekik.
A Bridgen hallottam őket először a Jeszenszky idején. A Bent azóta is a kedvencem. Akkor sokat játszották az If you're gone-t is.
Kerestem a lemezboltban a cd-jüket, akkor ajánlották a YOSLY-t, mert csak azt tudták hirtelenjében beszerezni, meg egy videót az ausztráliai koncertjükről.
A második cd-jüket pont akkorra sikerült beszerezniük, mikor buszsofőrünk megkezdte áldásos müködését.
A Smooth egyébként nekem is kedvencem, egyébként is szeretem Santanát.
Igen, tudom, hogy Kazaán már fent vannak, de inkább megvárom a CD-t, az az igazi... :)
Ani honlapját természetesen ismerem, alapmű, már ami a mbt-vel foglalkozó oldalakat illeti... :) Amikor anno elkezdtem csinálni a sajátomat, gyakran kértem tőle tanácsot, sokat segített.
Te hogy ismerted meg a zenekart? Én a Smooth által (köszi Santana!), azelőtt soha nem hallottam róluk. Aztán jött a Smooth, és én beleszerettem a dalba, no meg Rob hangjába, abba, ahogyan énekel...dehát tudod. :) Egy ismerősömnél rávetettem magam a netre (nekem még nem volt akkor), és kiderült, hogy jé, ennek a srácnak van egy bandája! Hónapokig kutattam mbt CD vagy akármi után, amikor a legváratlanabb pillanatban szembetaláltam magam az ország -szerintem- egyetlen YOSLY kazettájával. Walkman-be be, onnan soha többet ki... :) Megrendeltem CD-n, egyenest a tengerentúlról, mert akkor még beszerezhetetlen volt máshonnan (vagy csak én nem tudtam más lehetőségről), baromi drága volt, de soha, soha nem bántam meg! :) A szerelem azóta is tart... :)
Változatlanul az első, az volt életemben az első album, amin minden szám tetszett.
A kazaan egyébként fent van már az új cd anyaga, sajnos a videoclippet még nem sikerült levadásznom, pedig kiváncsi lennék rá.
A Fantomban nem sokat beszéltem, mert kevés volt az idő, inkább beszorítottunk 5 számot. A Shame, a Bed of lies, a Black and white people, a Hang és a Leave . Így is több mint 25 perc lett 15 helyett.
Megemlítettem egy Anni nevü hölgy magyar nyelvű honlapját azoknak, akik bővebb információra kíváncsiak.
Tényleg te voltál bent (Bent :) akkor a Fantomban? De jó lehetett! :) Képzeld, pont csak a műsor végét csíptem el, talán az utolsó dalt ha hallottam. :I Mik voltak, mit mondtál?
Egyébként nekem eddig a YOSLY tetszett jobban, bár az új albumról még csak a Bright Lights-ot ismerem pont, meg persze a Disease-t, az...az valami zseniálisan jó!!!
Neked mi a véleményed, melyik lemez tetszik a legjobban?
És miért jó ez nekik? Mindenesetre baromi összetett gondolkodású lehet, akinek ez a poén. ...Na mindegy, nem veszem magamra, csak bunkó és értelmetlen dolognak tartom.
------------------------------------------
Igen, a matchbox twenty zene, pontosabban amerikai zenekar, amolyan dallamosabb modern rockot játszanak. Hogy jók-e? Nos, ebben a kérdésben csak elfogultan tudok nyilatkozni: a LEGJOBBAK! :)
Köszönöm a lányod emil címét, írni fogok neki.
Ha gondolod, hallgass bele egy matchbox twenty CD-be, hátha te is megszereted őket. :) És akkor még találkozhatunk akár ezen a fórumon is. :)
Ezek valami szekta, többé nem látod, nincs mit tenni velük, ök a nullázók. Felejtsd el.
--------------------------------
Én nem, a lányom viszont naggyon....
Jó ez a valami? Zene? Esetleg keresheted a chocolatesweetbabe@yahoo.com -on
:))