Keresés

Részletes keresés

hetero sapiens Creative Commons License 2006.05.02 0 0 262
Szia Újra... Kedves :-)
Előzmény: Piedra (261)
Piedra Creative Commons License 2006.05.02 0 0 261

  

   Üdv mindenkinek! 

 

atoska Creative Commons License 2006.05.02 0 0 260


atoska Creative Commons License 2006.05.02 0 1 259
teltimádó Creative Commons License 2006.05.02 0 0 258
Kedves Ió! Tökéletesen igazad van. Ez legyen a "béke szigete". Felesleges is csatározni az ízlésekkel kapcsolatban,mert magamról tudom,hogy én sem vagyok meggyőzhető. Mármint biztos nem tudna senki sem eltéríteni a saját ízlésemtől. Vannak dolgok,amiből nem lehet engedni,hisz azokból áll össze egy egyéniség. Én csak a tömeges sokfrontos támadásokra akarok ellensúlyt képezni,ami manapság a feleslegek ellen folyik. Szerintem most már túl erőltettett lett az a fajta misszió,ami "le akarja fogyasztani a női nemet". Ha megnézünk egy női magazint,(most ne nevessen senki,mert bizony néha belelapozgatok valamelyikbe),akkor az a fúrcsa jelenség tobzódik oldalszám,hogy max 50 kg-os lánykák,centivel a derekukon állnak a mérlegen és a boldogság csak úgy sugárzik a mosolyukból. Ez azért idegesítő számomra,mert ez egyértelmű üzenet,hogy nemhogy a teltek,ne adj isten a kövérek,de még a max. 1-2kg úgymond "esztétikai felesleggel" rendelkező lányok se legyenek elégedettek magukkal. Gyakorlatilag mindenkinek le kell fogyni,akinek 1-2 centi már összecsíphető a derekán. Ez szerintem szánalmas irányzat és,hogy őszinte legyek,még csak nem is sejtem,hogy mégis miért ennyire életképes. Persze,nyílván a dolgok többsége,ami az USA-ból elindul,az Európában is hamar megveti lábát. Valahogy így indulhatott a soványság kultusz is. Emlékezzünk,hogy volt már nagymellkorszak is a tengerentúlon és millióan hívei lettek szempillantás alatt. Akkor terjedtek el a szilikonos keblek világszerte,mert minden lány a hatalmas mellek után sóvárgott. Most a Liposuction (zsírleszívás) korszakát éljük és ez valahogy eddíg a legerőteljesebb divathullám. Nem látom a gyengülés jeleit. Vannak változások,de szalmaláng életűek. Pedíg,ha egy laikus
fellapoz egy anatómiai könyvet,akkor egyértelműen szakmailag magyarázzák,hogy a női test genetikailag több zsírszövetet tartalmaz,mint a férfié. Tehát gyakorlatilag esztétikai meggondolásból próbálnak a természet törvényei ellen fordulni. Ez kb.olyan,mintha holnaptól a hat lábújj lenne a módi. Előbb vagy utóbb,persze ez a fogyásmizéria is ki fog halni,de inkább utóbb. Addíg is egyszerűen csak szeretem a telt lányokat és "maradok hű hozzájuk mindvégig."
Előzmény: Törölt nick (252)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.02 0 0 257

Reméljük a legjobbakat. ;)

Most elmegyek gépközelből, este leszek.

Előzmény: hetero sapiens (256)
hetero sapiens Creative Commons License 2006.05.02 0 0 256

Szia Ió!

 

Végül benépesül a világ ezen apró, eldugott, ám fantasztikusan kedves bugyra is... 

Biztosan jó a táptalaj!  ;-)

 

 

Előzmény: Törölt nick (253)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.05.02 0 0 255
Tény, hogy a férfiak többnyire idővel ismerik csak fel a saját ízlésüket. Jó példa erre az a kollektíva, ahol dolgozok, rengeteg pasival együtt, úgy 25-60 éves korig. Az idősebbek (45+) mosolyognak rám, kedveskednek, néha egy  hátsimit is kapok (ennek nem mindig örülök), míg a fiatalok gyakorlatilag átnéznek rajtam, de ha megjelenik egy karcsú modellalkatú kollegina, arra meg ők vigyorognak ezerrel.
Előzmény: Törölt nick (252)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.02 0 0 254

Köszönöm, és szívemből szóltál. :)

Írtam, hogy a kategóriahatárok rugalmasak, beleférsz. :)

És igazad van: az átlagtól eltérést meg kell szenvedni, megváltoztatja az embert. És az a jó, ha valaki jobb, toleránsabb és elfogadóbb lesz ezáltal, pl. jobban tudja elfogadni a másságot.

Előzmény: limitált széria (250)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.02 0 0 253
Festéktüsszentő H. Benő és neo/verz, köszönöm, hogy benéztetek, és örömmel üdvözlök még egy hölgyet, bciccust is a topikban. :)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.02 0 0 252

Kedves Teltimádó. Örömmel látlak a topikban téged és a képeidet, nagyra becsülöm az olyan férfiakat, akik képesek manapság a trenddel szemben is felválalni az ízlésüket.

De:

Én ezt a topikot a béke szigetének képzeltem el, ezért is írtam a topik alcímében, hogy "itt szeretjük a telt lányokat, nem kritizáljuk őket".

Tehát, ha valaki durva támadást indít a háj ellen ebben a topikban, az OFF-nak fog minősülni, és a törlését fogom kérni a modiktól.

 

Ha provokálni, vitázni, harcolni akarsz, akkor arra kell kérjelek, hogy nyiss magadnak új topikot, ahol ezt megteheted.

Más kérdés, hogy szerintem ízlésben "téríteni" lehetetlen. Szerintem minden szónál többet érnek az itt megjelent képek, mert esztétikusnak ábrázolják a telt alkatot.

 

Tudod, az evolúciós pszichológusok szerint a női gömbölydedség úgyanúgy "hívójel" a férfiak számára, mert termékenységre utal, mint a karcsúság, mert az meg fiatalság képzetét hívja elő tudatalatt. Vagyis mindkét női típusnak megvan a maga vonzereje. És a genetikai változatosságra szükség van, szerintem nem lenne jó, ha minden férfi egy típusra gerjedne, még ha az az én típusom lenne is.

 

Más kérdés, hogy a mai trend nyomásával szemben a fiatal férfiak nehezen ismerik fel valódi preferenciáikat, de nekem az a véleményem, hogy egy érési folyamat eredményeként előbb-utóbb képesek felválalni ízlésüket a kortársaikkal szemben is és büszkén végigmenni egy telt nővel az utcán.

Előzmény: teltimádó (251)
teltimádó Creative Commons License 2006.05.02 0 0 251
Kedves limitált széria!

Örülök,hogy egyre többen csatlakoznak a topichoz. Természetesen a telt nők nem csak testből állnak,ezzel mindenki tisztában is van. Viszont arra már rég rájöttem,hogy az ilyen lányok többségének önbizalomhiánya pont abból fakad,hogy nem szeretik a testüket,nem vállalják fel és nem is szeretik megmutatni. Ezt arra alapozzák,hogy a férfiak elől takargatni kell magukat,mert csak taszítanák őket a látvánnyal. Férfi szemmel nézve viszont ezek az idomok nem takargatni és szégyelni valók,hanem büszkén kell őket megmutatni,hogy ezzel is dícsérjük a testüket és eloszlassuk a tévhitet a tekintetben,hogy nem gusztusos és nem vonzó "jelenség" a teltség. Férfi létemre,nem vagyok híve a prüdériának. De ez nem zárja ki azt,hogy nem vagyok hűséges a társamhoz. Egyszerűen csak rajongok ezekért az idomokért és kedvet akarok csinálni más férfinak is azzal,hogy megszínesítem velük a topicot. És,hogy őszinte legyek ez a sok kép egyfajta provokáció is,mert kíváncsi vagyok a többi férfi véleményére. Olyanok még eddíg nem nagyon látogatták a topicot,akiknek nem volt vonzó a "töltöttgalamb" effektus. Kíváncsi lennék azok véleményére is,akik kizárólag a modell alkatot tartják esztétikusnak. Kíváncsi lennék,hogy ennek oka személyenként pusztán vele született sexuális preferencia vagy a társadalmi környezet alakította-e így ízlésüket. Magyarán mondva: Saját meggyőződésből utasítják-e el a gömbölyű idomokat vagy külső befolyás hatására alakult így az ízlésük. Szerintem a kutya valahol itt van elásva....
Előzmény: limitált széria (250)
limitált széria Creative Commons License 2006.05.02 0 0 250

Gratulálok az ötlethez és a topik megnyitásához, létjogosultságát, hiánypótló szerepét jól mutatja a forgalma. A topikleírásért külön köszönet, szívemből szóltál, még ha fél mázsával kilógok is a jelzett kategóriából.

 

A meztelenséget kicsit sokallom, de tekintettel vagyok az urakra, úgyhogy tiltakozás helyett csak annyit jegyeznék meg, hogy teltnek lenni szvsz nem kizárólag azt jelenti, hogy valaki (túl)méretes idomokkal rendelkezik, mert a teltek sem csak tesből állnak. Szerintem az átlagtól eltérő testalkathoz nagyobb arányban társul átlagtól eltérő értékrend, gondolkodásmód, személyiség, úgyhogy nemcsak megjelenésben vagyunk mások.

Előzmény: Törölt nick (-)
zenedoboz Creative Commons License 2006.05.02 0 0 249
Jó reggelt :)

bcicus Creative Commons License 2006.05.02 0 0 248
sziasztok
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2006.05.02 0 0 247
Döbbenetesen szép hölgyek, szeressük ezeket a formákat.
teltimádó Creative Commons License 2006.05.02 0 0 246
Nagyon nőies a párod. Csak büszke lehetsz rá. Ez a fekvős kép méginkább visszadja "kvalitásait". Jó éjszakát mindenkinek,mára búcsúzom ezzel a sorozattal:
Előzmény: zenedoboz (243)
neo/verz Creative Commons License 2006.05.02 0 0 245

Csodálatos rubensi  idomok, minden olyan jó itt ami szem s -szájnak ingere.... 

Gratulálok!

Előzmény: zenedoboz (243)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.02 0 0 244

Zengjük! :)

 

Tényleg egy festő modelljére emlékeztet, remélem, holnap majd beugrik. :)

Köszönöm a képet és minden jót nektek, majd holnap este jövök.

Előzmény: zenedoboz (243)
zenedoboz Creative Commons License 2006.05.01 0 0 243
No akkor még egyet, csak azért, hogy a telt idomok dícséretét zenghessük :)

Előzmény: Törölt nick (242)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 242

Örömmel látom a topikban az első amatőr fotót. :)

 

Gratulálok, igazán nőiesen szép a párod. Emlékeztet egy festményre, talán egy Gaugain-képre, majd holnap megkeresem.

 

És jól esik, amit a telt nőkről mondasz. :)

Előzmény: zenedoboz (239)
teltimádó Creative Commons License 2006.05.01 0 0 241
Kétségtelen,hogy jó az ízlésed! Végre egy amatőr kép!!! Köszönet érte..
zenedoboz Creative Commons License 2006.05.01 0 0 240
?
zenedoboz Creative Commons License 2006.05.01 0 0 239
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A ma annyira divatos manöken-alkat, kockás has, lapos mell engem egyáltalán nem vonz. 30 éves vagyok, sikeres, igaz eléggé nagydarab, de sosem volt gondom a nőkkel, szóval, nem a "ha ló nincs, jó a szamár is" elve vonz a telt lányokhoz. Egyszerűen tetszenek, annyi élet van bennük, annyi tűz, annyi erotika. Párom is telt és én imádom, szerintem gyönyörű.

teltimádó Creative Commons License 2006.05.01 0 0 238
Szerintem a nő "húsosan" legszebb. Ebben nem is vitatkozom senkivel. Hát nem szépek??:
teltimádó Creative Commons License 2006.05.01 0 0 237
Én őszintén nem hiszem el,hogy az ilyen lányok férfitársaim túlnyomó többségének nem tetszenek. De ha ez mégis így lenne,akkor nem tudják miről maradnak le életük folyamán...
teltimádó Creative Commons License 2006.05.01 0 0 236
Kedves Piedra!

Egyébként érdemes lenne elfilózófálni azon,hogy a hátrány az valóban hátrány-e. Ez is csak nézőpont kérdése. Nem igaz az,hogy csak az érettebb férfiak kedvelik a húsosabb idomokat. Személy szerint 27 éves vagyok,ráadásul cseppet sem igénytelen. A nők szerint,nagyon jó megjelenésű férfi vagyok,de persze nekem épp elég,hogy a kedvesem szeret. Második diplomámat csinálom és rendkívül igényesen állok a munkámhoz,a rendhez és remélem hamarosan a családomban is megállom a helyem. 8 éve konditerembe járok,tisztában vagyok minden divatirányzattal,ismerem a trendeket és mégsem a sovány lányokat tartom kívánatosnak. Pedíg elméletileg valamilyen szinten jogom lenne kritikusan válogatni,hiszen elég sokat teszek le az asztalra. Most ezzel nem magamat akarom dícsérni,hanem ellenkezőleg. Próbálom szemléltetni,hogy modern férfi létemre én bizony élek-halok a teltebb idomokért. És nem igaz,hogy csak a lepukkant,randa férfiak,az anyakompleszusosak vagy az idősebbek szeretik csak az ilyen nőket. A kedvesemnek még soha nem mondtam azt,hogy fogynod kéne még soha nem kritizáltam az alakjáért. Mert nincs is miért. Telt lány és?? Nekem nehogy egy médium akarja megmondani,hogy mi szép és mi nem? Ők is csak emberek,akik a divatot diktálják és tévedhetnek. Egyébiránt a divat az üzlet. Összefonódik az Egészségüggyel,a Gyógyszeriparral,az Élelmiszeriparral és még sorolhatnám. Érdekükben áll a soványságot misztifikálni és a fogyást reklámozni. Tudják,hogy az is le akar majd fogyni,akinek egyébiránt semmilyen egészségügyi kockázattal nem kell szembenéznie,mert egyszerűen csak alkatilag gömbölyűbb. Ne csüggedj,én már vesztem össze a kedvesemmel,mikor fogyásmánia jött rá. És sikerült vele végül megértetnem,hogy nekem ő eszméletlenül tetszik és csak ez számít. Nagyon boldogok is vagyunk azóta. Azelőtt nem így volt. Nincs is annál jobb,mikor megsímogathatom a húsos karját és megpuszilhatom a lágy pociját. Nem is értem,hogy lehet egyeseknek ez visszataszító... Te is megtalálod az igazit. Csak persze,nem mindegy hol keresed. Egy biztos,pl. a Discokban nem igazán fogod,ott a felszínesség az úr.
Előzmény: Piedra (231)
gitárhúr Creative Commons License 2006.05.01 0 0 235
" Sajnos , ha a tágabb környezetemben élő telt hölgyeket veszem alapul,

nem sikerül a többségüknek normális kapcsolatot kialakítaniuk ,velem együtt.

Hogy miért is?

Mert a tapasztalat szerint ma a legfontosabb a külső és nem számít,

mi van a fejedben"

ez szerintem nem csak telt nőknél probléma
Előzmény: Piedra (225)
hetero sapiens Creative Commons License 2006.05.01 0 0 234

< Az érettebb férfiakról csak annyit, hogy a többség nős. >

 

Jajjjj. Elfelejtettem pontosabban fogalmazni. Úgy értettem, hogy elválnak, majd összeállnak... tehát nem harmadikként...

 

A férfitársadalom fejével gondolkodni egészen egyszerű, ám célravezető is lehet néha...

1. Keltsd fel a figyelmét a látvánnyal, a színekkel,

2. Keltsd fel az érdeklődését a szavakkal, a mozdulatokkal,

3. Keltsd fel az ösztöneit az illatokkal, a titokzatossággal,

4. És végül viselkedj úgy, hogy büszkének érezhesse magát, amiért Melletted, és Veled lehet! Érezze, hogy Téged ki kell érdemelni, nem csak úgy vagy neki...

A férfiúi büszkeség mindennél fontosabb számu(n)kra.

 

(Csak gondolj bele, hogy ki akar egy olyan vadat elejteni, amelyik gyenge, és már senkinek sem kellett... Mennyivel büszkébb az a vadász, amelyik a vadat hosszas, szövevényes hajsza után tudja csak elejteni, miközben végig úgy érzi, hogy a többi vadász elől kellett megvédenie a kiszemelt prédát. És miközben a vadászat zajlik, az is kiderül, hogy megéri-e a fáradtságot a vad, vagy sem. Így aztán mindkét fél elégedett lesz a végén, ellenkező esetben vagy a vadász futamodik meg, vagy a vad menekül(het) el...)

 

Bocsánat a hasonlatért...

Előzmény: Piedra (231)
Piedra Creative Commons License 2006.05.01 0 0 233

  Ió!

 

  Az önbizalom belülről jön?

És ha nem jön?

  Azt írtad, hogy átélted már ezt. 

 Mi történt, mi miatt változott a saját magadhoz fűződő viszonyod? 

Előzmény: Törölt nick (232)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!