Biztos vagyok benne hogy akkor elég nagy a gond vele, emlékezzünk a Novakovic ügyre. Valószínű a klubnál megállapították hogy vagy további hosszú hónapok Tabakovic teljes felépülése vagy hogy eleve nem is lesz soha a régi.
Ezekben az esetben nem túl jó fej a klub, Novakoviccsal sem volt az. Valahol őket is meg lehet érteni, most mit kezdjenek egy sérült futballistával aki kétséges hogy mikor lesz hadra fogható ha ugyan az lesz még egyáltalán valaha.
De nem lepődök meg mert mondom már hallottam innen-onnan, hogy nem jött össze a rehabilitáció és használhatatlan a játékos gyakorlatilag.
Hát igen. Ez a magyar futball jelenleg a Fidesz oligarchák magánjátszótere nagyrészt valljuk meg, de annyiszor írtunk már erről sokan sok helyen. Az egész cikk persze nem kicsit poénos.
Pl ez: Hadd mondjam el, annak idején felkeresett István, idejött, leültünk s megkérdezte, tehetnek-e ajánlatot Muhamed Besicért? Ne tegyenek, kértem, mert meg akartuk tartani, szükségünk volt rá.
Most komolyan, képzeljük már el, hogy a Man City elnöke bemegy egy beszélgetésre a Liverpool elnökéhez
- Figy már, leigazolnánk Manét, tehetünk rá ajánlatot?
- Légyszi ne, még szükségünk van rá.
- Ja ok persze, akkor nem.
Hát nonszensz nyilván, de nálunk a dolgok másképpen intéződnek:-)
Egyébként nem tudom mennyiért szerződtették Petrjakot, nyilván valami horror alapfizetést adnak neki, gondolom 20-25m/hó vagy több is, de nem hinném hogy ér ő ennyit. Legalábbis az alapján amit láttam tőle, nem rossz játékos de annyira jó sem hogy megérjen egy ekkora vihart a két klub között. A Várdában Hugo Seco simán van olyan játékos mint Petrjak szerintem, biztos ő sem olcsó, de aligha kerül ennyibe.
Annyira nem sürgős a dolog, ezen a két meccsen már megleszünk nélküle, a meccshiány miatt 100%-os állapotban is rizikós lenne bevetni.
A szezonkezdetig meg még fel lehetne építeni. Már ha egészséges.
Egyébként érdekes, eddig erre nem voltunk ennyire kényesek, leigazoltunk mindenféle lábatlan játékost, abban bízva, hogy felépül, pont ebben meg nem bízunk?
Szerintem csak a szokásos költségcsökkentés van e mögött is. Már ha igaz az egész, de nem lepne meg.
Én nem tudom hogy elengedték-e, azt tudom hogy nagyrészt saját szakállára, egyedül végezte a rehabilitációt Szerbiában és enyhén szólva nem sikerült túl jól, konkrétan pocsék állapotban van, talán ha 25-30%-os, így nem lehet pályára küldeni.
Hogy aztán a klub ezt látva úgy döntött, hogy hagyja és elengedi a helyett hogy megpróbálná felépíteni vagy hogy megvizsgálták és úgy találták nem is nagyon lehet felépíteni vagy mi van, na azt nem tudom.
De azért ne felejtsük el, hogy ő is elég nagy homály volt sokáig és igazából csak a sérülése előtt lendült bele, igaz akkor nagyon, kettessével lődözte a gólokat.
Ha egészséges, akkor mindenképpen hiba elengedni, amíg Takács - kezdőként, vagy csereként - szinte minden meccsen pályára léphet.
Azt én sem értettem korábban mikor néztem. NBI és NBII egy napon, bár kevés ember van aki mindkettőre kimenne, de azért van pár ütközés, pl.Balmaz/Loki, meg a Vasas Bp-en.