Egy Gyurcsány Ferencről készült fényképfelvételt mutatott be csütörtöki sajtótájékoztatóján Deutsch-Für Tamás, mert véleménye szerint a kormányfő a fotón a hüvelykujjával lefelé mutat, vagyis a "lehető legdurvább" egyezményes kézmozdulatot teszi.
Azt kérded: "Miért van az, hogy a kulturált, európai, modern és demokratikus szocdemnek nevezett párt szimpatizánsai itt a neten egyre közömségesebbek."
Nos, minthogy ritkán látogatsz erre, nem vagy kitéve annak, hogy bizonyos harci nickek (szuperlászló, csöndeske, kalapax, kolbim, piiiista) jönnek és párbeszéd helyett telefloodolják a topicokat a mániáikkal. Kétségbeesetten ragaszkodnak négy-öt, bizonyítottan hamis, mondatukhoz és tíz hozzászólásonként beírják. Majd ha rendszersen fórumozol, és nem csak néha nevelési célzattal érkezel, akkor majd te is megtudod (azt fel sem téletelezem rólad, hogy pontosan tudod, csak szeretsz beszólni a nem jobbosoknak.)
(Mellesleg, ki mondta, hogy én egy "szocdemnek nevezett párt szimpatizánsa" vagyok?)
"Akkor miért jössz emberek közé?"
Azt hiszed ez nem otrombaság, Luby? Esetleg szándékosan provokálsz, hátha elszakad nálam a cérna, és írok egy gorombaságot neked is?
Már régről ismerjük egymást, ne játsszuk itt a Blaha Lujzát, ha lehetne, köszi.
Nekem nincsenek fontos mondataim, csak fecsegek:O)) Nincs itt semmi üzenet, mindössze Tompika elhajította a bumerángot, oszt most pofáncsapta:O))))))))) Sajnálatos esemény!
Csak olvasáshoz van szükségem szemüvegre, akkor sem mindig:O))) A videók maguktól beszélnek, nem azt látsz, amit akarsz, hanem azt, amit a képek mutatnak. Tán neked kéne szemüveg. Tudod mi a baj? Hogy a műbalhékat lehet tehetségesen és tehetségtelenül rendezni. Na ezekek a fideszes műbalhék csak nagyon gyenge utánzatok.:O)))) Ha valaki nem ért valamihez, minek csinálja???? Kellett ez a Tompinak? Kellett, hogy az ország háromnegyede rajta röhög? Marhára használ az imagojának. tetejében az összes többi is ebbe a kategóriába tartozik. Komolyan nem is méltatom.... És mondok még valamit: tegyük fel, hogy gyurcsi beintett. (persze nem, de...), szóval ha beintett volna az ott habzó népségnek, akik kizárólag azért voltak ott, hogy megzavarják a kampánygyűlést a szokásos nagyon decens viselkedésükkel - én bizony azt mondtam volna, jól tette. Nem mondom, hogy valami udvarias gesztus lenne, nem is illik, de az ilyenek nem érdemelnek mást. Miért gondolod, hogy kizárólag a jobboldal privilégiuma, hogy mocskos jelzőkkel árassza el az ellenfelét, és nagyonis illetlen és méltatlan viselkedéssel zavarjon meg olyan rendezvényt, ami nem arra való. Ez kultúra szerinted? Szerintem meg nem. Ezt ki kellett végre mondanom!
Miért van az, hogy a kulturált, európai, modern és demokratikus szocdemnek nevezett párt szimpatizánsai itt a neten egyre közömségesebbek. Egyre inkább külvárosi kocsmastylben írogatnak érvelés helyett? Sőt, úgy kívánják a másként gonolkodókat elijeszteni a jelenléttől, hogy személyükben igyekeznek sértegetni őket. A tied egy jó példa: a szájszerv és az emésztőrendszer végpontjának azonosítása. Szellemesnek tartod? Tudatos a vérbunkóság? Ehhez vagy szokva?
Utólag olvastam a kiemelkedően fontos mondatodat, erre szükségét éreztem reagálni. Ha ez a politikai üzenet- bekaphatja (benne van a címben!)- akkor közelebb kerültünk a mutogatás értelmezéséhez. Lehetséges, hogy a miniszterelnök úr ezeknek az elvárásoknak akart megfelelni? (ez is egy hülye felvetés, de még mindig jobb és szellemesebb, mint a topic címe!) Gábor
Akár igazad is lehetne, csak azt nem értem, hogy miért van még mindig szemüveged.
Aki látta a videofelvételet, az azt lát bele, amit akar. Egyetértünk? Ha pedig a műbalhéknál tartunk, akkor nem hiszem, hogy ez a fideszesek privilégiuma. Jeleztem a kitartás- szó kálváriáját, a turul-balhét, etc. Azt hiszem, hogy a kampányban, aki győzni akar, az nem mindig adekvát eszközöket használ. Írod a bugyuta és röhejes jelzőt erre az ügyre. Akár igazad is lehet. Kérlek írd le, hogy -a reakcióktól függetlenül, mert azok sem intellektuálisak- mit gondolsz az egy ország, egy ember szlogenről? Nem az a kérdés, hogy kinek milyen deja vu érzése van,- az elkötelezettség és személyiség kérdése,- hanem az a kérdés, hogy ez milyen üzenet, vagy szándék, esetleg fenyegetés a "kóbor kutyáknak". Üdv.: Gábor
Miért nem beszélsz sohasem arról, ami a téma? Miért csak arra vagy képes, hogy kihányd magadból a hülye félelmeidet a Fidesztől? Miért gondolod úgy, hogy bárki, bármilyen baromságot elkövethet a baloldalon, hiszen Te majd megkeresed az ellentételt a jobbon? Menti a vétkest az, ha más is bűnös? Sok-sok kérdés, és az a szomorú, hogy benned nem fogalmazódnak meg ezek, csak a mélyhülye válaszok. Gábor
azt HITTEM nalatok is geza batyamnak hivjak a negylabut mint nalunk meg fredinek. csakis ezert irtam le ilyen otrombasagot. haat PERSZE hogy a pajtira gondoltam!
vegul is mi balosok, mint hazatlan bitangok allitolag nem kell hogy dft faszsaga meelyen sertsen. (ez mondjuk ram nem igaz mert ahogy meghallottam, szinte minden tiltakozott bennem, elfogadom hogy deutsch utalatom ebben kozrejatszhatott. de valoszinuleg ha orban bugta volna bele az eterbe akkor is hasonlo lett volna a hatas, hiszen ez NEKEM elfogadhatatlan).
de hol vannak az allitolag magyarorszagot annyira szereto jobbosok? miert nem kuldik el dft-t, ahova momentan valo, ahol most a legjobb helye lenne? ez a mondat deutsch/fidesz ONALLO gondolata, koze nincs gyurcsanyhoz!
ennel tobb tortent. sajnos nagyon sokkal tobb tortent es nem tudom hogy a jozan jobboldali magyarorszag miert nem tuntet mondjuk a kinizsi utcaban.
mondhatnam hogy talald ki de inkabb megprobalom kifejteni.
tehat
1., nem tortent semmi, volt egy fenykep. dft semmit nem tudott. a szerencsetlen hulye semmit nem tudott. elotte volt egy fenykep, ez meg be volt baszva vagy drogozva es elkezdte...
2., kozolte a szot, csinaljunk egy kis analogia utazast, kozolte hogy gyurcsany legszivesebben kiirtana az osszes keresztenyt. erre mi tortent volna? ha barango ugyre gondolunk magyarorszag langba borult volna, egyszeruen es siman dft kozlesere. mit is akar gyurcsany? minket kiirtani? taborba zarni? kimiskarolni?
deutsch minden konkret tudas nelkul kozolte hogy gyurcsany azt mondta (es fontos a szohasznalat) hogy MAGYARORSZAG BEKAPHATJA! ez egy olyan sulyos inszinuacio, olyan sulyos szavak, szep hazankat illetoen, amit deutsch talalt ki es ezert deutschnak el kell tunnie a politikai eletbol
pontosan ugy mint zuschlagnak, raadasul zuschlagot kiforgattak es ugy tuntettek el.
tehat abzug deutsch es sertegesse a jo k.a-kajat es ne hazankat.
hogy jon barki ahhoz hogy a kepembe vagja ezt a mondatot?
'MAGYARORSZAG BEKAPHATJA'!!!!???
szerintem ez igazan serto es dft es a FIDESZ talalmanya.
mint mar sokszor a vilagban a felreertesek is rulez. lehet hogy mortimer nem tudta vagy rosszul tudta a huszonotot es AZERT szurt.
sot ebben majdnem biztos vagyok. mert allitolag az ora allasat vagy a busz indulasanak pontos idopontjat kozolte jozsika. ezt osszekeverni azzal hogy kapb be a faszom ehhez mar egy dft szuksegeltetik.
nem kell kulon szotar, eleg csondbe maradni, ha nem tudsz erdemben hozza szolni. Szerintem rem ciki, hogy az orszag egyik legbefolyasosoabb politikusa ki all orszag vilag ele, hogy "ennek ket jelentese lehet" es egy forumos suttyo, mint en is tajekozottabb... inkabb a valotlan cinizmus es valotlan suttyosag mint a valos tajekozatlansag.
a lenyeg, hogy a fidesz azt sem tudja, milyen jelentesei vannak egy allitolagos kezmozdulatnak, es meg is ok akarjak elmagyarazni nekem, hogy ez igy van. Pont.
Aha, es akkor szerinted antik roma idoben es terben itt van? Hiszen szijjarto azt megemlitette... Most hogy is van? Segits kerlek tokodon.. nem ertem.. vaaa... arra nem is merek gondolni, hogy direkt tesznek ugymintha ennek lenne olyan jelentese, ami nem gaz...
Én tkp. már csak szórakozok rajtad, meg szórakoztam Bordódy uramon...nagy gány lehet, ha B. ilyenkor itt van...bevezethették a kommunista szombatot a fideszben...
Nektek kár videó, idejönnél harminc elvtársaddal, és elmagyaráznátok, hogy vagy az MSZP/SZDSZ/Nemzetbiztonsági Hivatal által készített hamisitvány, vagy banán.
A szélsőbal a munkáspárt hülyőke, amellyel a maszop szóba sem áll, ellentétben DFT-sal, aki leült tárgyalni 2002-be a Zsírtáltossal egy szállodában, aki a szélsőjobb jeles képviselője.
Mondom, irigykedsz te, hogy Budán lakom. Sőt, szórok még egy kis infot, hadd örülj: anyák napján rendszeresen a Gyurcsány háza körül szoktam orgonát szedni.
Aranyos vagy, borbeandikém, hogy így aggódsz értem. De talán neked kéne valami lehetőséget találni. Kérdezd meg a vezírt, biztos megadja a döblingi klinika címét.
elnezest, de ha te a videkben barmi negativat velsz felfedezni az csak is a sajat fejedben... ugyan annyi degradalo van abban, hogy videk, mint, hogy fovaros, te...
doktor ur hogy mondta? elmehetek... nem csondeske... azt mondtam, elmebeteg! =)
Na te pszichológus, nagyon köszön, hogy ifjú kommunistának nézel:O))) Látod ezért érdemes neveti, ennyire fiatalít:O))))) Én tényleg szórakozom itt - mégpedig most egész jól. Ma ehhez van kedvem. Mi itt csak beszélgetünk - najó, van, aki átkozódik:O)
Szóval azt akarod mondani, hogy te - mint vidám ifjúkommenista - csupa passzióból harcolsz itt szombaton este lopkóFlepkóért egy, már 2660 felszólalást megért, ámde nyilván "semmiről" szóló topikban?
S még te kéred rajtam számon a pszichológiát? :)))))
nem is neked irtam, kivancsian varom tokodon velemenyet. amugy semmi inszinualot nem irtam es komolyan irtam. ugy tunik most tokodon akivel normalisabban es ontopik lehet beszelni! de lehet hogy ugyanazt fogja irni mint te.
Csondeske, latom te nagyon tajekozott vagy, tudnal nekem segiteni? "(...)kétfajta jelentése lehet" - mondta. "Lehet az antik római jelentés, amely halált kért a gladiátorokra, és lehet egy modern értelmezés is, amely egy vulgáris, obszcén kifejezés kézzel történő megjelenítése".
En azon gondolkozom, hogy senki nincs a fideszbe aki jart volna annyit nyugaton, hogy tudja, hogy a lefele forditott huvelykujj annyit tesz, hogy "rossz"? En legalabbis amikor kinnt jartam altalanos iskolaba, akkor 1,2,3,4-ben amikor oran kellet szavazni, hogy kinek mi jo, akkor vagy huvelykujj fel vagy le... Senki a fideszben se kozel se tavol nem ismeri ezt?Szerintem ez felelmetes. Ez csak nekem tunt fel? Vagy Szijjarto szerint azt mutattok oda kinnt a suliban, hogy kapjak be a faszunkat (a kislanyok is?) vagy, hogy halal a gladiatorokra? Nem ertem.. valami fidesz kozeli magyarazza mar el..
Lecci csondeske, latom te nagyon okos es tajekozott vagy, kerlek segitsel...
barki megmentheti az orszagot ha elkezd komolyan adoztatni. beszedni es buntetni. a sok hulye nem hatekony tamogatast megszuntetni.
jonnek a gazdak es tuntetnek az allami, eus tamogatasok megkapasaert. abbol elnek. szinte dolgozni sem kell! de masok ugyanezt csinaljak.
tuntet eeger ur a maga 800000 forintos fizetesevel. sztrajkolnak a sokat kereso repteeriek. zsaroljak az orszagot!
nem az esetleg osszelopott vagyonok teszik tonkre a dolgokat. azok meeg mukodhetnek is. a mindennapi gyakorlat. feketepiac, feketegazdasag es adocsalas.
mivel ez ma kevesebb mint orban idejen volt (nem is oksagi kapcsolatot hanem teenyt mondok) igy szoci kormany 'jobb' mint orban kormany.
Hitelt vettek fel, nem? Állandóan ezt szajkózza a jobboldal. Rajta, rakd össze a képet: üres kassza...ígéret...hitel és ott a zsé... Nem nehéz. Mér köll ehhez balosnak lenni?
viszont ha ebbol az allasbol latszik a beintes, akkor a masik allasbol mi latszik? gondolom ott JOBBAN latszik a beintes hiszen itt az ember takart, a perspektivat is eltolta. integetesbol ment a keze lefele. valoszinuleg latszani kell hogy a teste MELLETT ment le a keze vagy a integetes vegrehajtasara. probaltam ha a testem melle lerakva a kezemet egy picit osszeszoritom az oklomet a huvelykujjam kinn maradhat. talan nem is csapom az integetesre hasznalt nyitott tenyeremet a combomhoz valo csapodashoz.
azt eleve celzatosnak tartom hogy titokban, sunyin intett volna be. arra eleeg ha mosolyogva azt mormolja hogy a kurva anyatokat. a mutogatashoz AUTOMATIKUSAN hozzatarsul a kapjatok be KIMONDASA! azt hiszem nem lehet csendben mutogatni.!
Hol szerezted a pszichológiai diplomádat? Csak azért kérdem, hogy tudd hol kell visszadnod. Ha pedig nincs, miért próbálkozol? Nekem pont annyim van, amennyire szükségem van, tehát elégedett vagyok. Irigy nyilván te vagy, hiszen te acsarkodsz. Pedig árt az egészségnek. Én nevetek, az pedig használ az egészségnek. Tudományosan bizonyított. Javaslom neked is.O))))
Segítségre pedig, szemmelláthatóan inkább neked lenne szükséged:O)))) Hamár személyeskedünk érvek hiányában.
"Te is szeretnél ugyanúgy lopni, mint Flepkó, de erről vagy lekéstél, vagy egyszerűen nem voltál annyira ügyes, mint ez a drága pápai tolvajgyerek. S ezt a sikertelenséget most megpróbálod megmagyarázni, de ez szemmel láthatóan mélyen, belül nagyon zavar téged. Mi zavar? A nálad sikeresebb lopó sikere. :)))))"
Az általad leírt képletet a szaktudomány Orbán-szindrómaként ismeri.
Bocs, de te is teljesen össze vagy már zavarodva szélvészFlepkótól.
Mély mentális problémáid vannak.
Te is szeretnél ugyanúgy lopni, mint Flepkó, de erről vagy lekéstél, vagy egyszerűen nem voltál annyira ügyes, mint ez a drága pápai tolvajgyerek. S ezt a sikertelenséget most megpróbálod megmagyarázni, de ez szemmel láthatóan mélyen, belül nagyon zavar téged. Mi zavar? A nálad sikeresebb lopó sikere. :)))))
S most már láthatóan átment a sikeres lopóval szemben érzett kisebbségi érzésed egyfajta imádatba, amikor a csodalopót már nagy gazdasági szakembernek érzed. :)
S ezzel - ahogyan itt láthatjuk - bizony nem vagy egyedül.
Talán olvasd el a hsz.-eimet, látni fogod, hányszor kritizáltam a ballib oldal vezetőit. Ellentétben a hozzád hasonló fidesznyikeknek eszébe sem jut bármi rosszat mondani Tokaj Vesszejére, mert az istenkáromlás volna.
Te meg ne nagyon pattogj, kevés akkora paraszt van, aki teljesen más topicokból vagdos be hsz.-eket, csak hogy lejárasson valakit. Ugye, Büdöske?
csinalhatta volna. ez cca olyan zeley feele erveles. abszolut ertelmezheto lett volna ha csinalta volna a felheccelt tomeg valoszinuleg ezert is volt ott. a sok fenykepesz szintugy.
de nem csinalta.
az operahaz fantomjaban van hogy ez mar majdnem olyan volt. de nem volt olyan. csak majdnem.
amikor orban mosolyog akkor is azt mosolyogja hogy benyalhattok, bekaphatjatok?
egy mosolybol ilyesmi megallapitasa az ember onnon gondolkodasanak jellemzese. ha mosolygok akkor arra gondolok hogy bekaphatod.
bank ban, melinda. magyar ember nem terdel le mert aki terdel az imadkozik vagy hazudik!
Kis köcsög, nem különösebben izgalmas, amikor saját mérhetetlenn Flepkófenék-nyalásodat azzal próbálod kompenzálni, hogy ezt más előjellel másokra próbálod kenni.
Tudom persze, hogy kompenzálnod kell valahogyan azt a végtelen alázatot, amivel a szoci Vezér iránt viseltetsz.
Ezt a legjobban úgy gondolod elérni, hogy másokra próbálod kenni saját mentális szerencsétlenségedet.
De ez most nem jött be.
Szerencsére ma már sok pszichológus és pszichiáter dolgozik kis hazánkban. Keress fel egy megfelelőt a mentális problémáid orvoslása céljából.
Nem mintakép. Nem példakép. Legfeljebb ügyes,+ jókor volt jó helyen és élni is tudott a lehetőségekkel. Mára viszont, tapasztalatokkal a háta mögött sokkal inkább tud eligazodni a gazdasági kérdésekben, mint a "XXi. század legnagyobb állaférfiúja", aki a koleszon túl lényegében csak a parlamenti bársonyszéket ismerte és szerette meg.
Fogd már föl: én egyetlen politikust sem "imádok". Csak nálatok szokás a politikusimádat Még csak az hiányozna! Mindössze azt mondom, hogy ma Ferkó jobb mint a Viktor:O))))))))
koszi hogy valaszoltal, tudod hogy kotelezettseged nincs. de orulok.
medgyessy temaban lehet hogy meaculpalnom kell mert vegul is elkepzelheto hogy sokan itt mentegettek a dolgot es jottek a 'romai vakacioval'...
magyarazatod plauzibilis de szerintem sokkal egyszerubb hogy a gyurcsanyi beintes a jobboldal szamara FELISMERHETO, sot ennek szamlajara tudom hogy a kiseroszoveget is ki tudtak hozza talalni.
hiszen egy balos elme max addig jutna el hogy kapjatok be ti fasszopok. ennel mivesebbet egy balos ki sem tudna otolni!
te peldaul tudod hogy ki a d211-es? merthogy en tudom. de hat azt hiszem mar szamodra is nyilvanvalo.
a reg.szamok nem sorrendben hanem az elfoglalando poziciok sulya szerint adodtak. a titok nyitja amugy hogy volt egy d210-es is de ezt gyurcsanyunk eliminalta es termeszetesen amikor a titkostitkosszolgalatok ugy iteltek meg hogy medgyessynek mennie kell mert feladatat betoltotte es a sarga saalat is megette idegessegeben atadtak/atjatszottak/atpuccsoltak a posztot a d211-nek!
persze hogy johet, ne zavarjon hogy italozasi szokasaimrol gozod nincs.
valami lyuk van az elmeletben?
akkor hogyan lehet hogy a jobbosok nagy resze felismeri azt amit a balosok nagy resze nem ismer fel? megtalaltuk a jobbosok differentia specifikajat. ok igy a balosok meg maskeppen mutatjak hogy kapd be.!
vegre! mennyit kerestuk hogy mi a kulonbseg.
hat mast latunk a kepen, mas a szemunk, mas a mutogatasunk. es mivel ti felismeritek tehat hasznaljatok is az ilyesmi karlenditesbol kapd be mutogatast.
nincs semmi baj.
az meg mindenkinek nyilvanvalo hogy ennyi ertelmes es becsuletes ember nem all neki HAZUDOZNI. az ki van csukva. hogy itt tudatosan hazugsagot es hulyeseget mondjanak.
Kiskancsó, nem az én hsz.-eim tanúskodnak mérhetetlen seggnyalásról, hanem a tieid. Ha csak egy centivel kijjebb húznád a nyelved Tokaj Vesszejének az ánuszából, talán többet látnál a világból, mint egy szőrös segg. De mivel neked ez így jó, meg is hagylak szánalmas tudatlanságodban.
Én viszont már három lakásban is láttam ikonszerűen feldíszített csorbánc képet a falon...és ez mindennél többet mondd: utoljára Rákosi Mátyás hívei tették a kopasz képét a családi fotók helyére...
A fináko ájtatosnak bálvány kell, mert magában retteg, önálló életvitelre képtelen...
hiaba probalgatom a kapd be tipikus mutatasa abszolut megfeszitett es elallo huvelykujjal kepzelheto el a reszemrol. nem rejtetten, hanem hogy lassak hogy mirol van szo, nehogy FELREERTHETO legyen.
tenyleg probald meg hogy te hogyan tudod mutatni? ugy nem tudom ahogy a gyurcsany fenykep mutatja.
Légy erős: szét is osztott már annyit, amennyiből Viktor állítólag villát és szőlőbányákat szerzett:O))) Egy vagyonos ember is lehet szociálisan érzékeny baloldali.
Azért azt se felejtsd el, hogy nem csak Megyót váltották le, hanem csaknem a teljes tisztikart... Mikor volt ilyen a fideszben? Ott más nem rúghat labdába, csak OV és baráti köre?
A te "zseniális" szónokodtól kiütést kapunk sokan! Nem is értem, hogy lehet ezt a tömény demagógiát megkajálni, hogy lehet azt a torzan erőltetett vigyort nem észrevenni. Tényleg zseniálisan vesztett el egy választást nyerő pozicióból - a nagy államférfi. Csak annyira tellett, hogy két acsargó táborra osztotta Magyarországot. És a mostani alakitásával remélhetőleg a másodikat is sikerül elérnie. A legjobb úton halad affelé.
tobbszor integetett baratsagosan es mosolyogva. tehat nem egeszen ertelmezheto amit mondasz. a fenykepen meg a konyoke mintha a masik vallan nyugodna. akkor plane nem tud ilyesmit csinalni.
szerintem a foto felremagyarazhato igy a fidesz nekiallt felremagyarazni. gyurcsany tobbszor talalkozott ilyen atrocitassal, soha nem reagalt ilyesmi modon. most sem latszott feldultnak.
medgyessy amikor beintett tokre ki volt akadva! es senki nem is tagadta, igazabol, hogy beintett.! (csak egy picit..)
"Ezt imádom a szegényekért élő haló milliárdosokat"
Én meg azokat a politikusokat, akiknek - hivatalosan - csak néhány százmilliója van, oszt mégis élnek-halnak a szegényekért. Orbán pl. Csak most valahogy nem jut eszembe, hogy a szegényeknek mikor és hány forintot juttatott a vagyonából. Segíts már ki, te biztosan jobban tudod.
"Tudod mit ossza szét a vagyonát "
Orbán is adhatna pár fürt szőlőt, egy-két kiló dolomitot.
Becsületes igazmondó politikus nincs!Ez má csak egy ilyen szakma.Az más kérdés,hogy te melyiket szereted.Még az is megtörténhet,hogy aFerkó kanosszát jár és bűnbocsánatért könyörög.Egyébként pedig a deutschfür bekaphatja.
az ilyesmi mutogatas es a bekapasra valo unszolas mindenkeppen nem egyszeri cselekmeny. probald ki te is. min. 2 de leginkabb 3/4. csokkeno amplitudoval. lehet hogy a jobbosok EBBEN kulonboznek tolunk?
nota bene lehet hogy gyurcsany jobbos es azert mutatja ilyen, a jobbosok szamara vilagosan ertheto modon hogy kapjaak be? lehet hogy gyurcsany szemelyeben a jobboldal atvette a hatalmat? ugynok? vakondok? mole?
Ugyan a világon semmi közöd hozzá Büdöske, de meglehetős jólétben élek Budán, messze minden paneltól. Hol lógok én, milyen komenisták emlőjén, te nagyon barom? Orbán, mint "nagy államférfi"? Röhög a májam. És nem zseniális szónok, hanem egy demagóg farok. Továbbá ha tetszik, ha nem, aki a fideszre szavaz, bezony hülye.
A "Feri" az, aki,- nem titkolta. Akkor váltott, mikor megtehette és minden normális ember meg is tette. Ő kicsit ügyesebb volt, kihasználta a lehetőségeket. Az is lehet, hogy nem a legetikusabb módon, de ez sem sikerült mindenkinek. Irigyelheted, de azt nem mondhatod, hogy köpönyeget váltott. Ma is baloldalinak vallja magát. Igaz, ma más pozicióból. A hatalom sokakat megront, de nehezebb az olyat megrontani, akinek ez nem létszükséglet. Nagy különbség.
nem tudom hogy a 'tobbiek' miert nem igy latjak. valoszinuleg nem akarjak.
ha es amennyiben beintett volna akkor az itteniek ezt elfogadnak es max az lenne a kifogas hogy miert nem NAGYOBBAT intett be. szabo zoltan sem baszogatta senki amikor a faszba elkuldte az egesz csurhet. elkuldte haat elkuldte. es kesz. azota is kuldozgeti meg itt is szerepel. a korus is elhallgatott rola valamiert. pedig mekkora szovegek voltak peldaul a cimerrel kapcsolatban.
egyszeruen rohej ahogy ezek a hulye dumaak elmulnak. keletkeznek es elmulnak. oszintesegedert tovabbra is becsullek!
Jéééézus gatyája, méghogy Orbán zseni, mert fordított a köpönyegén... zseni a lófüttyöt, egy elvtelen, gerinctelen szarházi. Ha meg te zseninek tartod, akkor egy szánalmas hülye vagy.
Akkor most mindenki aki valamikor nem volt vallásos és megtért az hazudik?
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, szvsz kb. 50% az esély, hogy nem "tért meg", hanem csak becstelen, szemforgató képmutató.
De azt semmiképen sem hiszem el, hogy a Ménesi-úti bolsevik elitkolesz KISZ-titkár galerijának: Simicska, Kötél Laca, Áder János, dajcs "kabbe" tompi stb. stb. - Fodor Gábor kivételével - is megjelent a Szûzanya a háta mögött a lángpallossal hadonászó Gábriel arkangyallal, oszt eccsapásra mindannyian "megtértek", méghozzá éppen az 1994. évi 7%-os "éppen hogy becsúsztunk a parlamentbe" után.
Most miután levegőt kaptam a röhögéstől, kérdezlek tisztelettel: ez zsenialitás? Az én fordításomba pedig: szimpla haszonlesés, mások becsapása, hülyének nézése stb. birkacsordává alacsonyitása, a legszentebb érzelmekkel való játszadozás. Nem hiszek a megtérésében! Bármilyen szerepet eljátszana a hatalomért - két perc alatt lenne képes véresszájú kommunistává vedleni, ha az érdeke azt kivánná. Hiteltelen, silány ember!
Ami itt a legpatológikusabb, az az Orbán-gyülölet.Emiatt állította előtérbe a Fidesz Deutsch Tamást.És rögtön majdnem ugyanugy gyülölik, minta OVI lenne....
Psychiatriai eset.
Nem pszihiátriai eset, hanem sajátságos magyar politológia. Én 1994-ben Fidesz-szavazó voltam, én is ugyanúgy megrökönyödtem Orbán szineváltásain, mint Debreczeni József. Olvasd el az aktuális tanulmányát: Egyetértésben Orbánnal
-- Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél. [Orbán Viktor, 13 évvel ezelõtt]
Drogfüggőket nem lehet meggyőzni semmiről, így egy hozzád hasonló finákot sem! A tokaji hvessző szátokba szerteszét csepegtetett nektárja olymértékű szellemi leépülést, agysorvadást okozott, hogy már csak a spicliközpont dróton rángatott zombijaiként léteztek.
A topik címe sem tetszik nekem. A Fidesz "kettes számú díszzsidója" orálisan lielégítheti a topiknyitót - ez a cím nem a polidilibe hanem valami sexfórumba való inkább.
Mocskosul hazudsz, böfögöd vissza a kiadott lózungokat. A kóbor kutyákat bizony telepre kell zárni, mutpgatni pedig nem mutogatott, ugyanis úriember és a csőcselékkel is szóba elegyedett - máskor is.
A zselézett hajú idolotok szájnyalogatásáról és fejkapkodásáról is biztos megvan a véleményed, nem beszélve arról, hogy egy aktív korában gazdagodott piti kis tolvaj, emellett tehetségtelen politikus is.
Hát ez nem semmi :) Egy csomóan felhoztak elég meggyőző érveket arra, hogy sem a fotón, sem a videón nem mutatott be GYF, de ti csak szajkózzátok, hogy márpedig bemutatott... Tessék cáfolni az érveket: árnyék a hüvelykujjon, szögeltérés a csukló és az alkar között, na és az idő: kevesebb, mint egy másodperc alatt NEM LEHET "BEMUTATNI" egy kézleengedés során! Ha meg tudod ezeket cáfolni, én el fogom hinni neked, hogy bemutatott....
Ez valóban patologikus eset. De természetesen bonyolultabb, mint ahogy te felvázoltad.
Orbánt vagy vakon imádják, vagy gyűlölik... nem is gyűlölik, én péládul megvetem. Ha viszont valakivel szemben ennyire szélsőségesen megoszlanak a vélemények, abban elsősorban ő maga a hibás. Orbán egy megosztó személyiség. Vagy vele vagy, vagy ellene. Nincs semleges, nincs hol így, hol úgy, nincs harmadik lehetőség. Megosztja az országot. Ezért nem kérünk belőle.
Egy normális országban hol az egyik győz, hol a másik, de nincs (fél)országra szóló tragédia, ha éppen a másik. Orbán elérte, hogy ha ő győz, akkor négy évig a fél ország rosszul érzi magát, ha pedig nem ő akkor különösen rosszabbul él az ország másik fele.
Nincs ebben semmi beteges. Az ember nem szívesen lát olyanokat - én legalábbis nem - akikből vastag sugárban dől a gyűlölet,hazugság, képmutatás. Négy éven át csak ez a gyűlölködő sértettség vezérelte az egész társaság minden megnyilvánulását. Unom már. Amit pedig most előadtak, az minden képzeletet felülmúlt. Ezt álmomban sem gondoltam volna. Nem gyűlölöm sem Orbánt, sem a Tompit, csak nem szeretem látni egyiket sem.
Kedves zsork, nem akarlak meggyőzni; viszont hiszek a józan ész hatalmában a butaság fölött.
Kérlek, mentsd le azt a bizonyos fényképet, nyisd meg egy képnézegető programmal, és nagyítsd ki rajta azt a bizonyos részletet annyira, hogy jól lehessen látni. Győződj meg az igazságról, és gyere vissza. Tíz perc múlva találkozunk ugyanitt.
Ami itt a legpatológikusabb, az az Orbán-gyülölet.Emiatt állította előtérbe a Fidesz Deutsch Tamást.És rögtön majdnem ugyanugy gyülölik, minta OVI lenne....
"Hiába mosogatják Gyurcsányt. Mondta is, mutatta is."
Nagyon megható, hogy így magadra értetted a dologot. Azonban el kell, hogy keserítselek, hiába mosol fogat, a kormányőrök így sem engednek be a Miniszterelnöki hivatalba. :)))
De miért mondta rá egy szoci képviselő, hogy Ő a FIDESZ 2-es számu dísz-zsidaja?? És ki az 1-es számu???
Nem tudom, nem is érdekel. Az elmúlt 3,5 évtizedben megéltem választási kampányt a helyszinen Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Németországban és Londonban - az utóbbi 3 hét fidesznyik gyûlölködését sehol, soha. Ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok :-(
Ezen már én is agyaltam egyet:O))) Mindenesetre, most hallottam, hogy aki ezt mondta, szintén zsidó identitású, és elnézést kért Tompikától a szerencsétlen megjegyzésért.
„Gyurcsány bérközönségnek kampányol.(?) Egy telefonos műsorban hangzott el, Gyurcsány a karcagi kampányrendezvényre a helyi lakosokat nem hívta meg. 8 autobuszal szállították a helyszínre a bérközönséget brigádmunkában, ingyen.(?) Még az önkormányzati képviselők sem juthattak be a rendezvényre. Az önjelölt miniszterelnök válogatott, jól megszűrt közönség előtt mondta el beszédét. Kint, az épület előtt várakozó tömeg, "Altusz Feri" névvel illette a miniszterelnököt, akit rendőrkordon választotta el a boldog nép-től. A vendég-közönség nagyon sajnálta a helyi képviselőt Vadai Ágnest, mert Varga Mihály városában sokat kell szenvednie a Gyurcsány miatt. Mit szoltok hozzá, ezt akartátok? Csak okosan, agymosottak kerüljenek!”” http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9136854
Es ha a gyurcsany levagja a jobb labat, es megeteti a gyerekeivel, akkor annak mi koze ahhoz, hogy szijjarto azt se tudja, hogy ez a kez jelzes mit jelenthet? Nem ertem.. ilyen nehezet kerdeztem sracok?
Aki utálja Gyurcsányt, az valószínűleg elhiszi a beintést.
Javaslok egy próbát mindenkinek. Álljunk föl a klaviatúra mellől, képzeljünk magunk elé valakit, és mutassunk be neki. Ha megtörtént, elemezzük saját mozdulatunkat. Ki fog derülni, hogy beinteni csakis merevre feszített, egyenes csuklóval lehet. Előre hajlított csukló elveszi a mozdulat dinamikáját és kifejező erejét.
A képen viszont jól látszik a csukló alkarhoz viszonyított szögeltérése.
Márhogy mi? Mi minden nap kerestük. Ld. 168 óra - minden nap megkérdezte: hol ez az Ibrahim?:O))) Ezért nem találta? Mesélj....:O)))))))))))))))))))))))))
Nem vak vagyok, hanem nem vagyok közgazdász. Kivárom lezuhanunk-e? Egyben biztos vagyok, Vikotorral előbb fogunk megtanulni repülni:O)) Ja, és útálom a stilusát!
dehogy veszed te le így a kezed:))) teljesen kicsavart természetellenes mozdulat
szerintem ist teljesen kicsavart, természetellenes mozdulat, mégpedig a lassítás miatt - amikor Gyurcsi keze kb. fejmagasságban van: a fidesznyik hamisítók elképesztõen gyatrán manipulálták a TV2-n lejátszatható videot - dajcs "kabbe" tompikát csak mélyebbre nyomják be a szarba :-(
Nalám, fejlődsz. Én is megnéztem, többször is. Nem ökölbeszorított kézzel integetett, hanem nyújtott újjakkal, majd mikor leengedte a kezét, teljesen természetes módon összezárta a kézfejét ökölbe, ami tipikus, ha hideg van. Próbáld ki magadon, én kipróbáltam és pont úgy tettem, önkéntelenül. Ezt a hirtelen összecsukást kapták le, ahol persze a hüvelykújj egyáltalán nem az emlitett szimbólum jelzésére utaló derékszögben áll. Ennyi történt. ha nem ezt látnám, mondanám. A szememnek hiszek!
"Hozzászólásod azt az érdekes kérdést veti fel, hogy vajon igazolja-e azon tapasztalatomat, VÉLEMÉNYEMET, mely szerint ilyeneket eddig csak általam nagyon hülyének vélelmezettektől hallottam." (c)Geo
Most aztán jól elküldted szegényt - vissza se jön holnapig:O))))))))))))) Elképzeltem stopperrel a kezében. Jó edzést, Kalpax! Majd számolj be az eredményről....addig viszont sotto voce....
probald meg kimondani a : magyarorszag kapja be mondatot 1/25-od masodperc alatt, mert max annyi ideig tartott az a kezhelyzet, aztan ha sikerul gyere vissza. addig biza hazucc
A hazugok paprikajancsija, mert annyi esze nincs, hogy ilyet kitaláljon, vagy csak annyi van, hogy ilyet találjon ki. Elrémülök a gondolattól, hogy egy ilyen pártnak esélye lehet egy ország kormányzására.
Kedves Gábor, aki Luby! Akár igazad is lenne, csak azt nem értem, neked milyen szemed van. Aki látta a videófelvételt, annak még félvakon is világos, hogy semmi olyasmi nem történt, amiről Tompika sajttájékot tartott! A műbalhét is ügyesen kell csinálni, ez a balhé pedig nemcsak mű, hanem bugyuta és röhejes is!
ja a latinos müveltség! latinoknál abban a gladiátoros időben volt egy közmondás" graeca fides ! ma már igy hangzik Fidesz fides! talán ennek is van kettős jelentése! mivel a rómaiaknak nem volt túl jó véleménye a görögökről
"(...)kétfajta jelentése lehet" - mondta. "Lehet az antik római jelentés, amely halált kért a gladiátorokra, és lehet egy modern értelmezés is, amely egy vulgáris, obszcén kifejezés kézzel történő megjelenítése".
En azon gondolkozom, hogy senki nincs a fideszbe aki jart volna annyit nyugaton, hogy tudja, hogy a lefele forditott huvelykujj annyit tesz, hogy "rossz"? En legalabbis amikor kinnt jartam altalanos iskolaba, akkor 1,2,3,4-ben amikor oran kellet szavazni, hogy kinek mi jo, akkor vagy huvelykujj fel vagy le... Senki a fideszben se kozel se tavol nem ismeri ezt?Szerintem ez felelmetes. Ez csak nekem tunt fel? Vagy Szijjarto szerint azt mutattok oda kinnt a suliban, hogy kapjak be a faszunkat (a kislanyok is?) vagy, hogy halal a gladiatorokra? Nem ertem.. valami fidesz kozeli magyarazza mar el.. (szocska ilyenkor hallgat a legjobben, meglatjatok!)
Ne keresd az igazságot! Mert az bizony nincs sehol. Aki Fidesz-fan, az bemutatásnak látta; aki meg a koalició híve, az nem hiszi el, mert nem akarja elhinni. Tudod, a kettős mérce, a narancs, vagy piros szemüveg. Mondok egy másik példát: emlékszel-persze a cselédsajtó szerepe ebben nagyob, mint a pártoké!-hogy mekkora műbalhé volr, amikor OV szimpatizánsait kitartásra buzdította? Azonnal "nyilasbeszéd" volt a válasz. Ez az egyik oldal baromsága. Napjainkban pedig: GyF-nek megjelent egy kampányban még elviselhető, önfényező plakátja a hármas jelszóval. Mi erre az ellenzék válasza? Ne találgass, ugyan az, mint az OV féle kitartásra! Ezeket csak dedalonnal lehet elviselni. És tudod, az a baj, hogy mindez állítólag a mi érdekünkben történik. Adja az Isten, hogy a nagy pártok kapjanak egy-egy jó nagy pofont és a kicsik meg kerüljenek be 8-10%-kal a parlamentbe. sajna, erre nagyon kicsi az esély. Gábor
A Kacragi TV képsorain - merthogy van videó a jelenetről - egyértelműen, vitathatatlanul látszik, hogy szó sincs arról, amit a narancsligetiek beleálmodtak a saját történetükbe.
yuppiek es azt hiszik ami mukodik nyugaton az itt is mukodik.
Ezt a badarságot honnan szeded? :-o
3 és fél évtizede élek "Nyugaton", dajcs "kabbe" tompi-féle fideszbolsevik, bunkó gyalázkodással soha, sehol sem találkoztam. Hoppá, most, ahogy mondod, eccer mégis: amikor Vityka Bajorországba jött dajcs "kabbe" tompika, a hugyagyú fideszbolsevik strici kiséretében.
A közv.kutatások magukért beszélnek. Amióta a Fidesz belekezdett a kampányba, egyre rosszabul állunk. Hagyni kéne a szocikat "dolgozni". Úgy biztos a győzelem. Réparobit, meg Szijjártót el kéne tiltani a mikrofontól. Csak kárt okoznak az idióta műfelháborodásaikkal.
Erről a kézmozdulatról meg az a véleményem, hogy nem egyértelmű. (Megyónál legalább az volt) Inkább kellett volna egy olvasói levél, vagy egy-két nyitott topic a témáról, mint Deutsch "Magyország bekaphatja!" sajtótájékoztatója.
És ha már az elején leadták volna az egész videót, akkor nem érhetné őket a vád, hogy aljas módon kiragadnak mozdulatokat a képről. (na persze akkor nem lett volna ez a balhé, hisz kapásból megkérdőjeleződik Gyurfi szándéka)
Ezek annyira gyerekes hibák, amivel el fogják érni, hogy a "szakértő" kommancsok újabb 4 évig garázdálkodjanak... (lehet, hogy ez a céljuk?)
Kit kapnak sorozatosan hazugságon? A Fideszt! Ki zsarolta meg az MDF-es jelöltet? A Fidesz! Ki hazudja azt, hogy az országban máshol nem történt a kalocsaihoz hasonló eset? A Fidesz! Ki lopott adatokat az MSZP-től? A Fidesz! Hol tisztelnek immár bálványként egy vezért? A Fideszben! +még annyi : Ki nézi hülyének a választókat : a FIDESZ ! és Tompika vissza a kiscsoportba oda való vagy !
de akkor miert nem valami mas izeere cuppantatok ra. mondjuk azt is mondhatta volna dft hogy gyurcsany fingott es ezzel jelezte hogy leszarja az orszagot.
egyelore a jel csokoltatott magaanak KEEJJEL kezet az orszaggal. volt neki pofaja kezet csokoltatni.
megvasaroltak ELORE a pr-esek az oreg nenit kezcsokra?
ebbol a mutogatasos baromsagbol es eroltetesebol arra kell kovetkeztetnem hogy az elozo van egy orszag, van egy ember stb stb baromsag valahogy nem jott ossze.
mi lesz a kovetkezo baromsag? szinten dft fogja elovezetni?
Ők már potnosan tudták, hogy ha nyernek - és ebben valószínűleg nem is kételkedtek - azonnal meg fogják emelni a gáz árát. Mert muszáj volt, muszáj lett volna.
Így belehajszolták a szocikat egy ígéretbe, és azok olyan genyók voltak, hogy meg is tartották, bármennyire nem lett volna szabad.
Végső soron tehát a FIDESZ kampánya, a szocik becsületes hülyeségével együtt jelentős kárt okozott az orzságnak.
"Te meg szánalmas próbálkozással igyekszel menteni a menthetetlent."
Nem mentegetem Orbán Viktort, tényleg hazudott, amikor ezt mondta:
"Nos, hát tisztelt hölgyeim és uraim, akik hallották korábban a szocialisták vezetõinek nyilatkozatait, azok tudhatják, megmondták: elsõ lépésként jelentõs gázár-emelés történik majd. "
Erre ezt válaszoltam:
Te most eldöntötted, hogy szerinted mi a szánalmas, meg menthetetlen. Más is megteszi ugyanezt. És egyszer csak azon veszed észre magad, hogy az összes hülye veled szembe halad a sztrádán.
----------------
"Nem szoktam eldönteni, hogy mi szánalmas. Csak az egyértelmű helyzetekre mondom rá."
Ez már önmagában is ellntmondás, mert ha nem szoktad eldönteni, akkor honnan tudod, hogy egyértelmű?
"Az meg nem igényel döntést, egyszerű ténymegállapítás."
Abban a pillanatban, amikor valaki ugyanazt a "tényt" máshogy látja, már nem egyértelmű és bizony döntést igényel. Mindenesetre a további mondandód szempontjából jelzés értékű, hogy már az alapvetésben is úgy nyilatkozol, mintha a zsebedben lenne a "minden tudás talizmánja" és egy szemernyi kétely nem merül fel benned.
"Az viszont jellemző rád, meg az összes kommunistára, hogy a döntés jogát tőlem megvonva, a második mondatodban te döntesz a hülyeségem felől. "
Azt érezted, hogy az érved igen gyenge lesz, mert - jellemző módon - egy durva személyeskedéssel kezdted a válaszod!
Mindamellett tévedhetetlenséged ethoszaként olyan állítást tulajdonítasz nekem, ami a beírásomban nem szerepel. (Nesze neked tény!) Sehol nem döntöttem ugyanis a hülyeséged felöl, csupán megjegyeztem, hogy amit te egyféleképpen látsz, azt más láthatja másképpen is.
"Vagyis amit nekem nem lehet, az neked természetes jogod."
A beírásomban semmilyen jogodat nem vontam kétségbe! (Ismét kaptak a tények egy jó nagy maflást!) Vagyis, miután egy méreteset csúsztattál, levonsz egy hazug következtetést, kétely nélkül, kijelentő mondatba foglalva.
olyan szánalmas ebbe az egyetlen szalmaszálba kapaszkodni...
mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs, kire szavazzak (a fideszre már biztos nem), és a gázszámlám kb. 25%-kal lett magasabb(2002-2006), pont annyival, mint az előző ciklus (1998-2002) alatt.
qncogi: Ha az Orbán szövegre váaszol Ildike, akkor azt monta volna, hogy nem a gázáremelés az első dolgunk, hanem a tisztogatás az államigazgatásban. Mint ahogy írtam. Én tudom, mire válaszolt, de te úgy látszik kicsi beszélni mágyár.
Az viszont jellemző rád, meg az összes kommunistára, hogy a döntés jogát tőlem megvonva, a második mondatodban te döntesz a hülyeségem felől. Vagyis amit nekem nem lehet, az neked természetes jogod. Ez volt a proletárdiktatura alapja. Ez a demokráciaellenesség alapja. Vannak egyenlők, és vannak egyenlőbbek.
Maradjunk annyiban, hogy ez a megállapítás mindkét oldal elvakult híveire jellemző...
Saker Falcon: Nem szoktam eldönteni, hogy mi szánalmas. Csak az egyértelmű helyzetekre mondom rá. Az meg nem igényel döntést, egyszerű ténymegállapítás. Az viszont jellemző rád, meg az összes kommunistára, hogy a döntés jogát tőlem megvonva, a második mondatodban te döntesz a hülyeségem felől. Vagyis amit nekem nem lehet, az neked természetes jogod. Ez volt a proletárdiktatura alapja. Ez a demokráciaellenesség alapja. Vannak egyenlők, és vannak egyenlőbbek.
Te most eldöntötted, hogy szerinted mi a szánalmas, meg menthetetlen. Más is megteszi ugyanezt. És egyszer csak azon veszed észre magad, hogy az összes hülye veled szembe halad a sztrádán.
Aloe Verácska: Nem vagyok vak. Sőt, én olyan vagyok mint az egyszeri férj, aki inkább a szemének hisz, mint a feleségének. (Hát igen. Én férfiféle vagyok, te meg nő. Elvárod, hogy a szemem helyett neked higgyek.)
Hogy jön ide a gázáremelés? Más nincs? Tompika pedig nagyon gusztustalan ezzel a freudi elszólásával. Szinte csorgott a nyála és lihegett hozzá:O))) Micsoda víziói lehettek?!!!
"Gyurcsány nem intet be, a kézmozdulat természetes és folyamatos. A felvételek alapján nem kétséges, hogy a kovsiba történő beszállás előtti önkéntelen kézmozgásról van szó."""""""""""Az értelem lényege, .....................Gyurcsány mosolyogva mutogat a kirekesztett tömegnek.
Normális ember ilyet nem művel.
Lásd, normális testőrök viselkedése a fényképen.
Csak a nagyon hülye nem veszi észre.
És mit mondott Lendvai Ildike? Nem azt, hogy az első lépésünk az állami tisztviselők közti tisztogatás lesz, hanem azt, hogy nem lesz gázáremelés. Időkorlát nélkül, úgy, ahogy Megyó fogalmazott. "Husz évre igérjem meg?" Tudta Ildike, hogy mit beszél, és a pofánkba hazudott. Te meg szánalmas próbálkozással igyekszel menteni a menthetetlent.
Láma2: "Gyurcsány nem intet be, a kézmozdulat természetes" Neked természetes, hogy egy nyitott tenyérrel integető ember ökölbeszorítja a kezét, miközben leereszti? De nem ám simán ökölbeszorít, hanem a hüvelykujját már nem zárja rá az öklére (ami az ökölbeszorított kéz természetes tartása), a hüvelykujjával lefelé mutat öklétől erősen eltartva. Ez minden, csak nem természetes. Vagy ha ez Gyurcsinál természetes, akkor maga az ember természetellenesen viselkedik.
"Lassan mondom, hogy mindeki megértse, NEM LESZ GÁZÁREMELÉS."
Lendvai erre válaszolt:
"Nos, hát tisztelt hölgyeim és uraim, akik hallották korábban a szocialisták vezetõinek nyilatkozatait, azok tudhatják, megmondták: elsõ lépésként jelentõs gázár-emelés történik majd. " (Orbán Viktor 2002. április 9.)
dervis: Megyóról, meg a gázáremelésről írod nekem: "Ez azért túlzás. Elbúcsúztak tőle, más vezeti a pártot. Ne monggyon le már mindenki, mert a fönök hibázott!"
Nem Megyó hibázott, hanem a párt. Mondhatták volna száz alkalommal, hogy rosszul fogalmazott. Mit tettek helyette? Lendvai Orbánt gúnyolva nyilatkozott: Lassan mondom, hogy mindeki megértse, NEM LESZ GÁZÁREMELÉS. Vagyis nem Megyó hibázott, hanem a maszop szopatta az egész országot. Ti meg most is szopni akartok.
Ezen a felvételen az látszik, hogy Gyurcsány beint a karcagi embereknek. Függetlenül Deutschtól, vagy azoktól, akik a fevételt másnak próbálják hazudni.
:)))))) Kedves Or Kán, ha Deutsch-Für Tamás azt mondja, hogy ezen a felvételen tisztán látszik, hogy Hiller análisan izgatja Gyurcsányt, te amellett is kitartanál, mint hűséges pártkatona, ugye?:)
Nagyon elegáns és ötletes, hogy amennyiben néhány jobboldali hozza a "formáját", egyből azt mondja valaki, hogy nem kéne úgy viselkedni, mint a baloldaliak. Holott eddig nem emlékszem egyetlen olyan esetre sem, hogy mondjuk Újhelyi nagy nyilvánosság előtt megpróbálja bebizonyítani egy pillanatfelvételből, hogy Orbán Viktor bemutatott a magyar népnek...
Azt nem tudom, de olvtársaid jóindulatát feléd világosan mutatja, hogy nem hiszik el, hogy egyszerűen tényleg annyira buta lennél, mint a hozzászólásaidból következnék, hanem inkább arra gondolnak, hogy a rossz munkakörülmények miatt olyan munkát is kénytelen vagy elvállalni, amelyben más véleményét kell propagálnod, még ha te is látod, hogy milyen az a vélemény.
Ja ja, szajrol olvasokm szerint...na pontosan azert irtam a fogkirugast mert ugyanilyen modszerekkeleltek Horn Gyula ellen is Palfy G-ek anno. Aztan jott a fogkirugasos riport is.
Kedves Tamás, a jobboldal nincs abban a helyzetben, hogy a hamisságainak, hazugságainak olyan erős médiahátszelet kavarjon, amely valóságos fenyegetettségérzetet képes kelteni például egy olyan vaklármából, mint amilyen a huszonhárom millió román beígért ideözönlése volt. Ha már nem erkölcsi okokból, akkor csupán praktikus megfontolásból, ne akarjon a Fidesz alantasságban a baloldal szintjére süllyedni. Nem azért szerettünk volna demokráciát, hogy eszközeinkben a régiekhez idomuljunk, inkább azért, hogy a nemes rendszerváltoztatók magukhoz emeljék a régieket. De hát ezek szép és hasznavehetetlen szavak csupán, így, a kampány kellős közepén. Ne is ezekre figyeljen, kedves Tamás! Hanem csak arra, hogy a Fidesz minden ilyen suta próbálkozását médiaütegekkel fogják porrá zúzni. Vagy figyeljen a főnökére – ő most nagyon jól csinálja. Ahogy ma reggel, a Nap-keltében is. Ez az igazi ellenpontozás! A lazára vett derű. Ez emeli ki igazán rivaldafénybe ellenlábasa szaporodó hörgéseit, sintértelepes vízióit. Ettől fognak majd a bizonytalankodók tőle félni – és nem a Fidesztől.
Ti, hajrázombik, annál befolyásolhatatlanabbak. Ha maga a vezír mondaná, hagyjátok már abba, akkora ellenreklám a fityesznek, amit műveltek - akkor se tudnátok leállni.
cca 16 eeves koromig nekem is volt egy olyan elmeletem hogy en vagyok a vilagmindenseg kozepe. es ezt vegul is senki nem tudta megcafolni. persze ez mindenfele kozepre vonatkozot. geologiai, geometriai, szellemi stb stb...
a lenyege az elmeletemnek az volt hogy a vilagmindenseg szereny es becstelen szemelyemtol minden iranyban a vegtelenig terjed. tehat abszolut kozepnek tekinthettem magamat...
aztan rajottem hogy elmeletem igaz viszont relevanciaja meg 0.
dehogyis. stumpf istvan maga is ezt mondta 1998-ban (reszegen hogyan emlekezhetnek ilyen hosszu idore vissza???) es az allami televizioban is ugy mutattak be a valasztas elott mint fuggetlen politologust. hatarozottan emlekszem hogy stumpf a fuggetlen szonal bologatott!
tuttira fuggetlen es kozepen allo politologus.
keeretik elesen elvalasztani egy adott szemelynek iroi es politikusi valamint politologusi es politikusi tevekenyseget.!
tegnap keet uj felvetelrol beszeltek. ezek jelentenek ujdonsagot?
hogy lehet titokban beinteni, amikor a beintes leenyege az az hogy lassak a beintest?
honnan tudhatja dft egy TITOKBAN torteno beintesrol hogy mirol szolt? es ha mondjuk dobrev klaranak szolt mert aznap SEM locsolta meg a kedvenc viragokat es DIREKT egy beekaat telepitett a haloszobaba?
Lesznek elegen,többek között én is!Mindenevő vagyok és qrva jól szoktam szórakozni; kivéve,ha nem tapossák le a praclim,nem könyökölnek a bordáim közé és nem szólnak be,hogy álljak félre a képből,mert miattam nem látják az aktuális szónokot!
Laknert inforadion szoktam hallgatni. Szvsz mar a megszolalasi helyekbol osztalyozok. Igy nalam a debreczeni fele fideszszidas meg nem jelenti a baloldalisagot. Ippeg azon csodalkoztam hogy a legutolso felmeresukbol igaz 1 mondatot, de lenyomott a manem.
A vasárnapi tüntetés kapcsán jutott eszembe, milyen édi volt Bayer,Bencsik meg Csermely a "Kóbor kutya vagyok" feliratú pólójában. /Természetesen fekete póló/ A HÍR TV-ben éppen pszichopatának, meg degeneráltnak nevezték Gyurcsányt. Amúgy konzervativ, keresztény, polgári stílusban. Ki megy ki ilyen alakokkal az utcára?
Lakner jobbra?:))) Debreczenivel versenyben szidják a fideszt. Gyurcsány könyvének bemutatóján Lakner volt a szóvivő. Török meg talán az egyetlen aki valóban középen áll. Szerintem azért látod így, mert te állsz túlontúl balra.
Elolvastam, Még mindig nem győztetek meg.
Kitartok amellett, hogy a népszerűtlen Gyurcsány cinikusan mosolyogva beintett Karcagon.
Beszéljük meg, mit szeretnétek elérni. Akkor talán könnyebb agyilag felfogni.
Tisztázni kéne azt is, mit kapjon be Tomika
A lefelé fordított hüvelykujj nem egyezményes nemzetközi kézjel. Angolszász területen azt jelenti, hogy rossz. Nálunk van olyan jelentése, hogy kapd be. Olyan jelentése nincs, mint amit a stop.hu írt, hogy "kopj le".
A "kapd be", "kapjátok be" úgy működik, hogy mindkét kezünket ökölbe szorítjuk, a hüvelykujjunkat egészen kifeszítjük, majd a két öklünkkel, pontosabban hüvelykujjunkkal V alakban integető mozdulatot teszünk úgy, hogy a két hüvelykujj irányának képzeletbeli meghosszabbítása a mutógató ágyéka táján messe egymást.
Az elemző ott téved, hogy amikor fény derül a mindennapos tevékenység elfogadhatatlan módszereire, az nem "hiba".
Bill Gates mondta mindig, ha valaki a Windows valamilyen hibáját hozta fel, hogy "This is not a bug, this is a feature..." Nos, ettől félek én a FIDESZ esetében.
Három hónapnyi ellenzéki előnyt mutató napirendi állást követően február tematizációs versenye összességében ugyanazt jelzi, mint a pártpreferenciákat feltérképező közvélemény-kutatások: a két oldal kiegyenlített küzdelmét. A döntetlen állás azonban furcsa körülmények között alakult ki: a Fidesz előbb saját programját sikeresen középpontba állítva jelentős fölényre tett szert a napirendi csatában, majd a szerver-üggyel akkora öngólt lőtt, amely pontosan elegendő volt az MSZP-nek az egyenlítésre.A méltán népszerű „Az elnök emberei” című sorozat egy régebbi epizódjában a főszereplők egy merénylet utáni válságos helyzetben idézik fel a választási kampány időszakát, amikor a később elnökké választott rutintalan kormányzó gyakran a politikai logikával homlokegyenest ellenétes lépéseket tett. Ekkor hangzik el az egyik kampánytanácsadó szájából az a mondat, amely manapság a Fidesz berkeiben is aktuális lehetne: „ha nem veszíti el a választásokat, az nem azért lesz, mert nem tett meg mindent annak érdekében”.Az ellenzéki párt rendkívül fegyelmezett politizálással, állandó ismétlésekkel, a célcsoportok számára összeállított témákkal és nem kevés leegyszerűsítéssel lépésről lépésre halad stratégiájának megvalósítása érdekében, februárban mégis már legalább a harmadik olyan hibát követte el, amely képes mindazt lerombolni, amit addig szisztematikus munkával felépített. Lehet azon vitatkozni, hogy az úgynevezett Financial Times-, a Vizsla- és a szerver-ügy pontosan hogyan érintette a Fidesz választási esélyeit. Az azonban elég egyértelműnek látszik, hogy ezek a politikai hibák teljesen ellenkező képet mutatnak a Fideszről ahhoz képest, amit a párt már hónapok óta magáról mutatni szeretne...
...Miközben tehát azt látjuk, hogy a Fidesz tudatosan törekszik az „új” kép előhívására és szinte mindent – imázs- és programelemeket, pozícionálást és taktikázást egyaránt – ennek rendel alá, még inkább feltűnőek azok a politikai hibák, amelyek pillanatok alatt értelmetlenné teszik a sok‑sok munkát és lehetőséget adnak az ellenfélnek, hogy emlékeztesse a szavazókat a „régi” Fideszre...
Ezt a mult heten irta torok gabor - lakner zoltan, persze a manem ezeket a reszeket nem vette at a www.visualconsulting.hu-rol
Az sem igazán tesz jót, hogy hetente bocsánatkérésre kényszerülnek. Borzasztóan felhígult a fidesz csapat, és sokáig Orbán sem mondogathatja, hogy "ez nem az én dolgom, kérdezzék meg Rogánt Ez az ő felelőssége."
no ettől a béna kampánytól függetlenül én még a fityiszre fogok szavazni. De lassan megbékélek a gondolattal hogy ezt csúnyán elbuktuk. Elég volt 3 hónap, hogy elcsesszék az egészet :(
-talán jobb is, mert az utóbbi egy hónap "ígéretcunamiját" nem szeretném ha rajtam kérnék itt számon a kartácsok...:))
Szíjjártót, Répássyt, Deutchot, Ádert egy picit hanyagolni kellene! OVI-nak is abba kéne hagyni ezt az ígérethullámot. Amíg nem ígértek semmit, csak beidéztek egy újabb hitel-leminősítést, addig sokkal jobb ment a fidesz-nek...
"(...)kétfajta jelentése lehet" - mondta. "Lehet az antik római jelentés, amely halált kért a gladiátorokra, és lehet egy modern értelmezés is, amely egy vulgáris, obszcén kifejezés kézzel történő megjelenítése".
En azon gondolkozom, hogy senki nincs a fideszbe aki jart volna annyit nyugaton, hogy tudja, hogy a lefele forditott huvelykujj annyit tesz, hogy "rossz"? En legalabbis amikor kinnt jartam altalanos iskolaba, akkor 1,2,3,4-ben amikor oran kellet szavazni, hogy kinek mi jo, akkor vagy huvelykujj fel vagy le... Senki a fideszben se kozel se tavol nem ismeri ezt?Szerintem ez felelmetes. Ez csak nekem tunt fel? Vagy Szijjarto szerint azt mutattok oda kinnt a suliban, hogy kapjak be a faszunkat (a kislanyok is?) vagy, hogy halal a gladiatorokra? Nem ertem.. valami fidesz kozeli magyarazza mar el.. (szocska ilyenkor hallgat a legjobben, meglatjatok!)
Nyer a fidesz aztan az orszaggyules alakulo ulesen a sok ugynok egyontetuen felall, es atmegy fel evre fuggetlennek mszp tamogatasara...Na ez nem semmi egy scenario.
Bele kellene huznod, a mai napon nem erted el a topic hozzaszolasainka 10%-at, igy a premium mar ugrott, a napidijhoz a hatralevo 40 percben 42 hozzaszolast kell produkalnod, kulonben be se gyere a szenkiraji uccaba...
Helló, Csöndeske! Rég olvastalak. Hétvégén ismét eshet hó. Mész síelni? Van azért egy másik kérdésem is. Komolyan gondolod ezt az alvó ügynök dolgot? Ugye csak vicceltél, vagy hergelni akarod itt a balosokat?