Megnyitod a videót, megvárod míg letöltődik, a böngésződ ideiglenes fájljai között keresel egy sokmegás .tmp kiterjesztésű fájlt. Ezt átmásolod valahova, majd a kiterjesztését megváltoztatod .flv-re és ezt egy flash video playerrel le tudod játszani (korábban linkeltem egyet vagy keresel egyet a google segítségével). Ja és közbe ne zárd be a böngészőt!
Egy kicsit meglepődtem tegnap este: néztem a Deed bírót a Duna tv-n, és volt egy kis részlet a Honestly OK-ból. Ez azért is volt meglepő, mert ezt a részt már úgy egy éve láttam már, de nem rémlett, hogy lett volna benne egy kis zene Didotól ;-)
1. white flag 2. life for rent 3. thank you 4. stan 5. here with me 6. hunter 7. sand in my shoes 8. all you want 9. one step too far 10. don't leave home
Nem értem, mire ez a felháborodás, nyilvános helyen készült egy felvétel egy ismert énekesnőről. Ráadásul viszonylag távolabb állt az illető, nem ment a közelébe, nem zaklatta, csak videózott. Ez lehet, hogy kellemetlen, esetleg tavaró, de ez az ismertséggel jár. Szerintem ennyi még elfogadható, persze a durvább változatával (pl az illetőt otthonában kapják lencsevégre, tudta nélkül) már én se értek egyet.
Egyébként a videó már nem elérhető az oldalról, de ha vki lemaradt róla és érdekli, szóljon.
Én is láttam azt a videót. A hivatalos fórumon linkelte be valaki. Szerintem tök baromság, hogy ennyire beavatkoznak a sztárok magánszférájába. Mondjuk persze ez is Amerika, hogy akiről két szónál többet írt a sajtó azt már zaklatják agyba főbe.
Szejja sugi, rég jártál erre. Örülök, hogy megint látlak. Ami a DVD extrát illeti szerintem az audió CD nél zseniálisabb extrát ki se találhattak volna. A kocsim CD játszójából úgy kell majd kirobbantani, ha jön az új sorlemez, annyit van bent. Engem inkább az zavar, hogy az audio CD-t ennyire sallangmentesítették. Azért valami kis átkötőszöveg megmaradhatott volna, plusz az nálam felér egy szentségtöréssel, hogy a Honestly OK végét megvágták. Az egész lemez meg koncert legjobb része az a pár perc, és így megkurtítani.
Sajnos nem csak te. Köszi, és én is mindenkinek ugyanezt kívánom. Plusz Dido újlemezes boldog új évet is. De ahogy a lemezírási tempóját ismerjük, kevés esélyünk van rá. Bár én inkább várok egy évet, ha hasonlóan szeniális anyaggal rukkol elő, mint az előző kettő volt. Akkor megbocsájtok. :))
Először is: brandee megtalálta a V Fest-es felvételt, így köszi, de már nem kell neki.
hapci: Perszehogy! :-)
És hogy ON is legyek.
Úgy másfél hónapja végre megvettem én is a dvd-t, és sztem is nagyon jó! Iszonyú jól átdolgozott számok (Isobel, Take my hand, honestly OK) tök jó volt újraélni a koncertet! Ami nagyon nem tetszik az az, hogy nincs rajta semmi extra, pedig tök jó lett volna vmi olyasmi, mint ahogy az eleje kezdődik, vmi látható Tour Diary vagymittomén. :-)
3 hete hallagatod a Madonna-albumot? Pedig csak a hét elején jelent meg. ;-) Az első kislemez egyébként tényleg nem rossz, a többi számot még nem hallottam/hallgattam meg.
Sziasztok! Én is benézek hétvégente, de látom semmi mozgás. Igaz Pseudosugar nem hatalmazott fel hogy a nevében nyilatkozzam, de kedvenc bandánknak 4 év után nagylemeze jelent meg.Elindult a világkörüli turnéjuk, amivel 2006-ban 2x is érintik Budapestet, úgyhogy most a mi figyelmünk kicsit más felé fordult. Részemről még valami:aki szereti az igényes jó tánczenét az halgassa meg az új Madonna albumot. Engem letaglózott! Gyakorlatilag 3 hete csak azt hallgatom.Az új Depeche Mode lemezen van 3 dal ami nekem nem tetszik, a Madonnán ilyen nincs! Sziasztok!
Én járok mindennap többször is, és sajnálatosan konstatálom, hogy akkora intenzitással zajlik itt az élet, mint Dido körűl. :((.
Csendes belenyugvással fogadom, hogy addig, amíg nem lesz hír az új lemezről ez a topic halott lesz. Sajnos mindenhol eléggé leült az érdeklődés iránta, a hivatalos fórum is csak árnyéka korábbi önmagának (már ami a hozzászólások számát jelenti). Pedig egy ottani hír szerint pl. Angliában Ő adta el a második legtöbb lemezt ha jól emléxek.
Majd egy hónap után megtöröm a csendet: a hivatalos fórum moderátorai játékot hírdettek, akit érdekel, az elolvashatja a részleteket itt . (Művész lelkűek előnyben.)
Állatvédő szervezetek is megkapták már a hírt? Amúgy kicsit utánajárok a dolognak, és ha valóban nem kamu (bár nem hinném, de jobb félni...), én is telefonálok párszor.
Olyan jó, hogy ebben a városban élek, de erről egy rohadt szót sem ejtenek.... Amennyivel tudom, támogatom őket, de nem hiszem, hogy ez meg fogja menteni őket. :,(((((((((((((((((((((((((((((((
Bárki aki tud segíteni segítsen, vagy küldje tovább! Köszi
FIGYELEM! ÁLLATOK ÉLETVESZÉLYBEN!
Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a ceglédi önkormányzat hetven(!) gazdátlan kutyát fog rövidesen lemészároltatni. Az ok: a városi állatmenhely megtelt, nincs helyük további állatok befogadására, az üzemeltetõ alapítványnak pedig nincs pénze új ketreceket építeni.
Cegléd önkormányzata mindössze két hét haladékot adott, hogy a menhely elõteremtse az új kifutók építéséhez szükséges másfél millió forintot. Ha ez nem sikerül, mind a hetven kutyust elaltatják vagy agyonlövetik. Az alapítvány két telefonszámot hozott létre. Az egyik szám emelt díjas, amit felhíva egy perccel 240 forint + ÁFA összeggel támogathatjátok a ketrecek építését. A másikon pedig lehet jelentkezni egy-egy kutya örökbefogadására, vagy nagyobb összeget felajánlani.
06 81 320102 - az adományvonal 06 20 5398209 - az örökbefogadó forróvonal
Kérem mindazokat, akik tehetik, hogy egy-kétezer forinttal járuljanak hozzá a gyûjtéshez. Akik a menhely építésében tudnának segítséget nyújtani, ezzel csökkentve a költségeket, szintén jelentkezzenek.
Szeptember 28-át írunk. A másfél millió forintnak október 11-ig kell összegyûlnie. Küldd el ezt a szöveget minél több ismerõsödnek e-mailben! Köszönjük.
cim a régi :) max. tárhely van kevés... ahoval feltudnám rakni én is a cumomat :o)
netdisk.hu is behalt.. (más van már helyette) szal ami nekem van jelenleg csak CD-n van... mivel káffé sincs jelenleg... sulibol meg nem is lehet ftp-zni :|
Én most töltöttem le őket. Még emésztem, de tetszik. Rollo egy zseni. :-) Az a mesekönyves oldal egyébként nagyon jó, aki még nem nézte meg tessék pótolni! :-)
Novemberi szabad hétvégékkel hogy álltok?
Jah. És vki adjon egy linket Dax-i oldalához, nem jártam ott ezer éve!
Okés, nagyon szépen köszönöm! :))) A DC folyamatban van, de a barátosném már benne van a dologban, úgyhogy jöhet a cím, köszönöm szépen! :)) modefan4@freemail.hu
Mint már korábban is írtam, a Dusted-et Rollo találta ki, már korábban is volt egy albumuk, amit most átdolgoztak és Safe from harm címmel jelentettek meg; három dal erről az albumról van. Emellett Rollo írt egy mesekönyvet, melynek szintén Safe from harm a címe.
@DeeDee: a hétvégén feltöltöm Daxi oldalára és belinkelem a Dub be good to me-t. Ha szoktál dc-zni, akkor tudom ajánlani a Dido-hubot (címet emilben küldök, ha érdekel).
Nem túl alapos keresgélés után úgy tűnik Dusted=Rollo. És a számok arról a "meselemezről" vannak, amiről már volt itt link. És ami a link alapján kurva jó lehet.
Köszi, már minden rendben. Mi mindenféle jellegű talira nyitottak vagyunk, úgyhogy felőlünk el is kezdhetnénk szervezni. Kérdésem továbbra is a Dusted mibenléte körűl forog. Mert egyértelműen - legalábbis számomra - Dido énekel
moha: Remélem nincs gond! Egyébiránt brandee jól van, hétvégén biztos beköszön!
Purga: Elfelejtettem mondani, hogy mintha láttalak volna nyáron a Wendben (de az biztos h vmelyik plázában) egy barna hajú lánnyal. Te voltál vajh? A lány nem Dido volt, az biztos.
Héééé mik ezek a számok???
Tali: Mit szólnátok egy novemberi hétvégéhez? Topicebéd? Bocsi, de nekem okt már tele.
Valóban, volt egykis magánéletbeli problémám, meg rengeteg munkánk is volt. Talán be tudom pótolni, mert nem nagyon huboztam egyáltalán.
Te mi ez a zene? Hol találtál, rá, és honnan van? Csak nem egy új lemez előhirnöke? Jó lenne, mert már a koncert cd-t is rongyosra hallgattam. Két számnak is valami Dusted az előadója. Róluk mit kell tudni?
Nagyon szépen köszönöm a dalokat!! :))) A "Winter"be már bele is szerettem menthetetlenül. :)) Ezek már az új lemezről vannak?
Neked nincs meg véletlenül a "Just be dub" vagy valami hasonló című Faithless-szel közös szám? Eredetiben a Beats International adta elő még úgy 93 körül. Rádióban nagyon ritkán hallom, de nem tudom megszerezni sehonnan. :(((
jaj de örülök neked. :)) Remélem azért ennél gyakrabban fogsz írni. Viszont abban igazad van, hogy Dido ha nem ad ki semmit szinte eltűnik a világ elől. Azért valamilyen szinten meg tudom érteni ismervén Őt, de azért a rajongóknak ennél több kellene. Na mondjuk nem olyasmire gondolok, hogy minden este részegen randalírozik, de azért valami történhetne. De gondolom jövőre áll neki a következő lemez megírásának, ami úgy ősz tájékán jelenik meg, addig nemsok jóra számíthatunk ezen a téren.
hapci: Ez valami rettenet lehet sztem, sosem kóstolnám meg! :-) Nem lehet, hogy ez csak egy vicc? De milyen jó fej Dido, hogy felhívja a figyelmet, hogy fairtrade-banánt vegyenek.
Valamint köszöntet a linkért Rollo könyvéhez. K* jó dolgok vannak ott!
Egyébként meg az a bajom Didoval, hogy amikor nincs lemez, annyira hallgat, "nem történik vele semmi". És nem az a minden évben kiadunk egy lemezt típus... :-(
Eh azért olyan az angol humor, mert ezek mindenféle szart összeesznek. Én nagyon tisztelem, meg szeretem Dido-t, de nem hiszem, hogy valaha meg fogom ezt kóstolni
Ha esetleg nem olvassátok a hiv. fórumot: hamarosan megjelenik egy szakácskönyv, Fair Feast: 70 Celebrity Recipes for a Fairer World címmel, és ha minden igaz, szerepel benne egy recept Didotól is, méghozzá egy egyszerű saláta recept, ami a következő:
Banános, zelleres saláta curryvel
hozzávalók:
zeller olíva olaj banán (pontosabban Fairtrade bananas) curry por citromlé
elkészítés:
1. darabolj fel egy kis zellert, rakd egy tálba és önts hozzá egy kis olíva olajat 2. darabolj fel a zellerrel megegyező mennyiségű banánt és add a zellerhez 3. addj hozzá egy evőkanál curry port (vagy többet vagy kevesebbet, ízlésnek megfelelően) 4. végül adhatsz hozzá egy kis citromlét, hogy ne barnuljon meg a banán
Jó étvágyat!
Szerintem jól hangzik, majd valamikor kipróbálom. Nektek mi a véleményetek róla?
Rollo írt egy mesekönyvet, Safe from harm címmel, ami szept. 2-án jelent meg. A Dusted azonos című albuma, amin Dido is énekel, holnaptól kapható a boltokban (hogy itthon is lehet-e majd kapni, nem tudom). Bővebb info itt.
Az epizód ismertetése: Az első rész közreműködői: Paul McCartney, U2, Maroon 5, Mariah Carey, Zucchero, Robbie Williams
A film ismertetése: 2005. július 2-án került megrendezésre a Live 8 - jótékonysági koncert. Az esemény motorja Bob Geldof, aki 1985-ben megrendezte a legendás, első Live-Aid koncertet. Az egész napos koncert-folyamot tíz helyszínről: Londonból, Philadelphiából, Torontóból, Rómából, Párizsból, Moszkvából, Tokióból, Cornwallból, Barrie-ből és Berlinből közvetítették. A koncert szervezőinek célja az volt, hogy felhívja a világ és az akkor összeülő G8-ak figyelmét az afrikai szegénységre. Nyomást akartak gyakorolni a gazdag országok vezetőire azáltal, hogy a koncertet, melyen a legnagyobb pop- és rockmuzsikusok léptek fel, milliók és milliók látták, ezáltal adva hangot egyetértésüknek. A majd' tizenegy órányi felvételből 5 alkalommal adunk részleteket kedd esténként és szombat éjszakánként.
OFF! Nem így láttam. Én az első negyedtől kezdve kissé jobbnak láttam a szerbeket. Ma ez a két csapat kilóg a világelitből is.Sok-sok döntőt játszunk még velük, de nüanszokon múlik egy-egy meccs.Gondlj arra mikor Vujasinovic távolról rálőtte.Szecska karja jó irányba ment, csak éppen a pattintás miatt kb. 3centivel a labda alá.Ennyin dőlhet el egy meccs. HAJRÁ MAGYAROK! ON
hello. lehet, hogy nagyon rászoktam a bootlegekre, mert nemrég megszereztem a dido brixton academy audio cd-t és egész szokatlan volt, hogy egy koncertlemezen az énekes 0, azaz nulla alkalommal szól a közönséghez. így elég élettelen a felvétel, pedig nagyon jó.
Sziasztok! Megjöttem! Ismét nagyon klassz volt London. Ami kellemetlen volt benne hogy még a robbantás sem vette el a több százezer odalátogató turista kedvét.Szerintem ha ez így folytatódik a nevezetességek környékén hamarosan be fog dugulni a város. Az REM utsó másfél óráját láttam. Ütős volt.Nem véletlen tartanak ott ahol.. Sikerült pár szót váltanom David Gahnnal (Depeche Mode), de DIDO-val nem találkoztam. Több mindent írok ha eszembe jutnak a dolgok...
Azért egy picit irigyellek: London, REM... ;-) Milyen volt a koncert? (gondolom felejthetetlen) További kellemes időtöltést! Ja, és ha van időd keresd meg Dido lakását Islingtonban :-)
A turnén minden koncert fix áras! DIDO árfolyamát nem tudom, de ha nincs turné akkor egy bulira összesszedni a teamet és a cuccot az extra lóvé. Szerintem kb. 200.000 USD!
Most néztem meg az R.E.M. londoni live8-as koncertjét. Hihetetlen élmény volt. Aki estleg nem látta a televízióban annak melegen ajánlom.Bono egyszer azt nyilatkozta: "teljesen megrészegülök az R.E.M. zenéjétől" Nos én is így vagyok ezzel most..és ezt ugye hapcinak köszönhetem:-)
Jelentem, megjöttem a VOLTról! Iszonyú jó koncertekhez volt szerencsém, bár az is igaz, hogy ennyi sarat még életemben nem láttam, és még sosem áztam ennyire szarrá. :-) Közületek miért nem volt senki? Ejnye!
Mázlid van. Nem rég lefordítottam, nem egy irodalmi alkotás (mármint a fordítás), lehetne rajta finomítani. Eltudom küldeni, ha kell. Mellesleg miért/mihez kell és miért pont a WF?
Megjelenik 4 DVD-n november 8-án TIZENKILENC ÉVNYI ŐRIZGETÉS UTÁN A FÖLDKEREKSÉG LEGNAGYOBB SHOW MŰSORA, A LIVE AID, A BOLTOKBA KERÜL DVD-N A Warner Vision International nagy örömmel jelenti be, hogy 2004. november 8-án kiadja a Rock történelem legmonumentálisabb koncertjének, a Live Aid-nek a felvételeit. A felejthetetlen rendezvényt mely Londonban és Philadelphiában került megrendezésre egy szombati napon, 1985 július 13-án, világszerte 1.5 milliárd ember követte figyelemmel a televízió képernyőkön keresztül. Ezeken a koncerteken 140 millió dollár gyűlt össze az adományokból és a jogdíjakból, melyet az afrikai éhezők megsegítésére fordítottak. A "világ legnagyobb show műsoraként" elhíresült Live Aid-et így jellemezte a média világszerte: "Globális zenegép", " A nap, amikor a Rock and Roll megváltoztatta a világot" és "A leghatalmasabb élő koncert melyet valaha hallhattunk". A megkérdezettek közül a Live Aid-et nevezték meg a legtöbben mint az elmúlt két generáció alatt történt legemlékezetesebb eseményt, sőt, két héttel ezelőtt egy közvélemény kutatás eredménye szerint az emberek a Live Aid-et tartják az elmúlt ötven év legemlékezetesebb könnyűzenei eseményének. Ezzel a Live Aid maga mögé utasította az MTV sugárzásának megkezdését, Elvis első lemezének piacra dobását, sőt még a 60-as évek korszakalkotó fesztiválját, a Woodstockot is. A Live Aid-en a legkiemelkedőbb zenészek játszották el a legjobb dalokat, ezzel segítve a világ legszegényebb emberein, és ezáltal örökre megváltoztatták a politika hozzáállását is. A Live Aid-ben az is egyedülálló volt, hogy a világ legkiemelkedőbb zenészei 1985 júliusában egyszerre két kontinensen, két színpadon, a Londonban található Wembley stadionban és a philadelphiai JFK stadionban léptek fel egyszerre. Még most is, majdnem húsz évvel a koncert után a sztárok névsora, melyet Bob Geldof állított össze egy havi munkával, hihetetlennek, és felülmúlhatatlannak tetszik. A lista a kortárs zenei élet legkiválóbb képviselőit sorakoztatja fel, akik egyként csatlakoztak a Live Aid céljához, hogy megszüntessék az éhezést Afrikában. A zenészek között voltak: U2, Sting, David Bowie, Elton John, George Michael, The Who, Madonna, Queen, Paul McCartney, Phil Collins, Mick Jagger, Tina Turner, Eric Clapton, Duran Duran, Neil Young, Ozzy Osbourne & Black Sabbath, Spandau Ballet, Dire Straits, Paul Weller, Sade, Paul Young, Adam Ant, The Boomtown Rats, The Cars, Bryan Ferry, Bryan Adams, Tom Petty & The Heartbreakers, Crosby Stills & Nash, The Beach Boys, Judas Priest, The Style Council, Simple Minds, Thompson Twins, Nile Rodgers, Hall & Oates, Status Quo, The Pretenders, Elvis Costello, Howard Jones, Teddy Pendergrass, Alison Moyet, és Kenny Logins. A történelemi esemény óta a koncert kópiáját lakat alatt tartották, így az, hogy eljött az a mostanra már halaszthatatlan pillanat, hogy a koncert felvétele megjelenhet DVD-n, igazán kiemelkedő eseménynek mondható. Többen megpróbáltak hamis felvételeket eladni a koncertről a feketepiacon, de ezeket a csalókat számos alkalommal állították bíróság elé. Ez késztette arra a Band Aid Trust alapítványt, hogy megszerezze az engedélyt az összes fellépőtől, azért hogy elkészülhessen a 4 lemeznyi anyag a Live Aid-ről. Ennek az anyagnak az összeállítása egy olyan esemény, melyet a koncert időpontjában még senki sem láthatott előre. Most, hogy közeledik a Live Aid 20 éves évfordulója, a Warner Vision International úgy döntött, hogy a tizenkilenc éven át féltve őrzött kópiát, mely a felejthetetlen eseményt rögzíti, 4 DVD formájában november 8-án kiadja. A 10 órányi műsort tartalmazó DVD-n újramasterelt felvételek lesznek láthatóak, és választani lehet a multi-surround sound és sztereo hangzás között. A DVD-n láthatóak lesznek továbbá olyan gyöngyszemek is, mint a "Food, Trucks & Rock 'n' Roll" című dokumentumfilm (a feliratokat nyolc különböző nyelven lehet olvasni) és inspiráló Live Aid felvételek a föld más részeiről is. A Live Aid DVD kiadását előzte meg ebben az évben a legnagyobb várakozás világszerte. A Band Aid Trust alapítvány kötelezve van arra, hogy maximálja bevételeit, így egy nagyon heves és izgalmas nyílt licitálás során a Warner szerezte meg a jogokat, hogy képviselje és terjessze a Live Aid 4 lemezből álló összeállítását. A Live Aid továbbra is a Band Aid Trust alapítvány tulajdona marad. Ray Still, a Warner Vision International -től így kommentálta az eseményt: "Csak egyetlen olyan zenei esemény van, mely kapcsán elkerülhetetlen a kérdés: "Hol voltál azon a napon?". Ez az esemény pedig nem más, mint a Live Aid." Több mint másfél milliárd ember kapcsolta be a TV készülékét és követte figyelemmel ezt a különleges eseményt, a Live Aid-et 1985. július 13-án. "Nem fejezhető ki szavakkal, hogy mekkora megtiszteltetés és öröm a Warner Vision számára, hogy részesei lehetünk annak, hogy a Live Aid csodálatos percei és műsorszámai végre DVD-n is elérhetőek lesznek." "Húsz évvel ezelőtt a zenészek nem csak eljöttek és "szuperül játszottak ingyen", hanem felkaroltak egy olyan ügyet, mely akkor egyáltalán nem élvezett a politikai ügyek között elsőbbséget. A koncert miatt viszont igenis előtérbe került." - tette hozzá Bob Geldof. Az emberek ezáltal akár közvetlen, akár közvetett úton több millió éhezőt segítettek hozzá, hogy életben maradjon. Ez a nemes cselekedet állt mementóul másfél milliárd ember előtt, azt az üzenetet közvetítve, hogy az egyén akkor sem tehetetlen, ha egy hatalmas emberi tragédiával kell szembenéznie. A koncert-DVD megjelenésével az a bizonyos nap tovább él, és emlékezni fogunk rá a messzi és remélhetőleg szebb jövőbeni napokon, és emlékezetünkbe véssük azokat az embereket, akikért azon a napon a zene szólt. A koncert óta a Band Aid Trust alapítvány csak az Egyesült Királyság területén több mint 50 millió dollárnak megfelelő összeget gyűjtött össze, és tovább dolgoznak az éhezés sújtotta afrikai országokban.
Nem fogod elhinni, de stílszerűen a Didohub on vagyunk megtalálhatóak :)) Ha kell elküldjül emilen az elérhetőséget, de asszem jelszavas. Majd megkérdezzük Nils et, hogy hogyan lehet bejutni.
Qrva jó volt Didio! Én csak a londonit láttam. Amennyiben Hapcinál elérhető lesz a DC-n a képi anyag kérnék egy mailt a brandee@djuice.hu-ra, mert hétközben nem tudom olvasni a topicot.
Eleve a gépen rögzítettem, csak tömöríteni kell és szerkeszteni, amit holnap meg is teszek. Egyébként rögzítem az mtv műsorát és londoni koncertet. Ti feliratkoztatok a listára? (www.live8live.com)
Coldplay Dido Sir Elton John Keane Annie Lennox Madonna Mariah Carey Sir Paul McCartney Ms Dynamite Pink Floyd Razorlight REM Robbie Williams Scissor Sisters Snoop Dogg Snow Patrol Stereophonics Sting Joss Stone Travis UB40 U2 Velvet Revolver The Who Youssou N'Dour
Museum of Art, Philadelphia
Will Smith (házigazda) Alicia Keys Bon Jovi Black Eyed Peas Dave Matthews Band Def Leppard Destiny's Child Jay-Z Josh Groban Keith Urban Kaiser Chiefs Linkin Park Ludacris Rita és Stephen Marley Maroon 5 Rob Thomas Sarah McLachlan Kanye West Stevie Wonder
Versailles, Párizs
Andrea Bocelli Amel Bent Axelle Red Calogero Cerrone/Nile Rogers Craig David The Cure David Halliday Diam's Dido Disiz Lapeste Faudel Florent Pagny Kool Shen Kyo Louis Bertignac Muse Placebo Raphael Shakira Sheryl Crow Tina Arena Yannick Noah Youssou N'Dour
Brandenburgi kapu, Berlin
A-ha Audioslave Brian Wilson Bap Chris de Burgh Die Toten Hosen Faithless Green Day Herbert Groenemeyer Juli Joana Zimmer Juan Diego Florez Katherine Jenkins Renee Olstead Reamonn Roxy Music Soehne Mannheims Sasha Silbermond Wir Sind Helden
Circus Maximus, Róma
Articolo 31 Claudio Baglioni Duran Duran Gemelli Diversi Irene Grandi Jovanotti Laura Pausini Le Vibrazioni Luciano Ligabue Max Pezzali Negramaro Nek Tim McGraw Tiromancino Zucchero
Park Place, Barrie, Ontario
African Guitar Summit Bryan Adams Blue Rodeo The Bachman-Cummings Band Barenaked Ladies Bruce Cockburn Deep Purple DobaCaracol ft Kna'an Great Big Sea Gordon Lightfoot Jann Arden Jet Les Trois Accords Motley Crue Our Lady Peace Run DMC Sam Roberts Simple Plan Tegan & Sara The Tragically Hip Tom Cochrane
Makuhari Messe, Tokió
Björk McFly Good Charlotte Dreams Come True Def Tech Rize
Didonak holnap mozgalmas napja lesz: Londonban kezd, majd Cornwallban folytatja végül Párizsba repül. Mind a három helyszínen duettet énekel Youssou Ndour-ral, a "7 seconds" lesz a közös dal.
Nem tudom, biztos akkor még nem volt szerződés amikor leadták a tv-műsort. De már vagy háromszor láttam az m1-en a spotot, és szerintem tuti hogy lesz, különben miért hirdetnék? Egyébként ez egy hatalmas show lesz és tuti hogy MTV meg VH1 is közvetíti, főleg mert jótékony koncert lesz.
Remélem tényleg adja az MTV Europe és a VH1 Europe, tv-ből egyszerűbb rögzíteni ;-)
Állítólag a BBC Radio 1 vendége lesz Dido pénteken 13-tól (angol idő szerint). Ez csak azért írom, mert interneten keresztül is lehet hallgatni.
Ez valóban jó kérdés, de az MTV meg a VH1 tényleg közvetíti. És az m1-en is megy állítólag a spot. De mivel egyszerre több helyszínen lesz a koncert, sztem körkapcsolás lesz a különböző városok között. Szvsz érdemes lesz szörfözni a csatornák között. Merthogy azt ti is belátjátok, hogy Dido mellett lesz még jópár nagyon jó zenekar! :-)
Jó hír :) Ja, és most láttam az m1-en egy reklámot, és az m1 is közvetíti szombaton a koncertet, bár a VH1 és az MTV biztos többet ad majd.
Egymilliárdan láthatják a Live 8-et
A VH1 és az MTV adókon lesz majd látható a Live 8 július 2-án. A monstre koncerttel az afrikai szegénységre szeretnék felhívni a világ figyelmét a szervezők, akik azonban a jelek szerint kénytelenek lesznek lemondani a Spice Girls szerepléséről.
Forrás: Red Dot Bob Geldof Ajánlat Már 130 ezer dal a Zeneáruházban! Videoklipek Zenei kvízek Ajánlat A Spice Girls honlapja A Live8 honlapja
A Live 8 eseményeit nyolc órán keresztül sugározza majd az Music Television és a VH1, és a nézők olyan fellépők koncertjeit láthatják majd, mint a Pink Floyd, a Coldplay, Madonna, a U2 vagy az ősszel búcsúzó Destiny's Child. A koncerteken kívül interjúk is színesítik majd a műsort, és visszatekintések is lesznek majd a húsz évvel ezelőtti, eredeti Live Aidre.
Mindez azt jelenti, hogy akár egymilliárd tévénéző is láthatja majd a Live 8-et világszerte, megismételve ezzel a Live Aid teljesítményét - 1985-ben milliárdnál is többen nézték a maratoni hosszúságú eseményt. A botrányos Woodstock '99 óta egyébként ez lesz az első hosszú program, amit az MTV élőben közvetít majd.
A koncertekre sms-en lehetett jegyeket nyerni, ám az eBay internetes aukciós oldalon is felbukkantak a belépők, melyeket esetenként 250 fontot is kínáltak az érdeklődők. Bob Geldof, a Live 8 főszervezője korábban "beteges nyerészkedésnek" nevezte a gyakorlatot, és most az eBay el is távolította az oldalról a jegyeket.
"Úgy gondoljuk, hogy az embereknek joguk van bármit eladni vagy megvásárolni" - mondta az eBay egyik szóvivője. "Mégis kivételt teszünk most, hiszen egy egyedi, jótékony célú koncertről van szó."
A sztárokban bővelkedő koncertnévsor azonban most már biztosnak tűnik, hogy kénytelen lesz nélkülözni az újjáalakuló Spice Girlst. A Sun idézi ugyanis Geri Halliwellt, aki el van keseredve, amiért nem lépnek fel a Live 8-en: "Nagyon szerettem volna a Live 8 része lenni. Szomorú vagyok, hogy nem lehetek ott sem én, sem pedig a többi lány, akik szerettek volna. Sajnos csak négyen lehettünk volna ott" - szomorkodott Geri Halliwell. Mint ismeretes, a Kaliforniában dolgozó Melanie B az, aki miatt vélhetően meghiúsul a Spice Girls sokak által várt újjáalakulása.
Hát, ez a koncertezne dolog kicsit sci-fi, de ha mégis szívesen mennék akár egy külföldi koncertre is. Feltéve, ha csak év vége felé kezdik árulni a jegyeket. :-)
Abban viszont igazad van, hogy ezek a stadionok nem túl nagyok. Lehetne egy nyári leg is, nyitott stadionokban. Na, de most már befejezem. :-)
OFF brandee már megválaszolta. Mikor kiderült, hogy buktam Londont nem kicsit voltam elkeseredve... :-(
Lehet, hogy neked nem ugyanaz, de én 15 éves visítozó tinivé tudok válni még mindig. Nagyon várom az új lemezt és a koncerteket. Főleg, hogy még a jegymizéria előtt biztos voltam benne, hogy ez lesz az utsó turnéjuk. De remélem, hogy mégsenem...
OFF
Nem csodálom, hogy alig van jegy. Egy ilyen népszerű és ilyen múlttal rendelkező gárdának kevés egy 10000 férőhelyes csarnok/aréna. Szerintem bevállalhattak volna több nagyobb stadiont is.
ON
OFF Zödikém most az egyszer Óriásit de Óriásit tévedtél. Június 24.-én azaz tegnap kezdték el árulni a DM Európai jegyeit a 2006 téli-tavaszi koncertjeire. A Pénztárnyitás pillanatában teltházasak lettek a következő koncertek (az előre lejegyzett jegyek miatt.Magyarán ki sem nyitották a pénztárakat csak küldözték ki postán az előre lejegyzett zsugákat.)
Dresden Messehalle GER Hamburg Color Line Arena GER 17 000 Berlin Velodrom GER 15 000 Dusseldorf LTU Arena GER 65 000 Erfurt Messehalle GER 12 000 Frankfurt Festhalle GER 13 500 Antwerpen Sport Paleis BEL 17 000 Munich Olympiahalle GER 14 000 Stuttgart Schleyerhalle GER 10 000 Mannheim SAP Arena GER 15 000 Katowice Spodek POL 10 000 Manchester MEN Arena ENG 21 000 Birmingham N.E.C. ENG 14 000 London Wembley Arena ENG 12 000
Az utsó számok jelzik a befogadóképességeket. Hamburgban, Münchenben, Londonban már a 2. estét is beszúrtak és oda is csak pár db jegy van már. Úgy hogy HANGSÚLYOZOM A KONCIK 2006 Január-Április lesznek. Vannak azonban olyan városok ahová majd csak nyár végén vagy ősszel kezdik árulni a jegyeket. Tegnap gyakorlatilag minden Magyar DM rajongó azért kajtatott hogy valahová még kapjon jegyet Európába, bárhová. Nekem eddig 5 (pusz Pseu)van de 10et szeretnék. Tehát a DM nemhogy nem halódik de hatalmasabban tért vissza mint valaha,ezzel az 5 év utáni világkörüli turnéjával. Azt ajánlom ha akrasz jönni Bp-re Július első napjaiban vedd meg a zsugát.
Elnézést kérek minden DIDO rajongótól ezért a hosszú OFF-ért! Szeretlek benneteket.
Az a jegy se fog olyan hamar elfogyni! szerintem! Énis mindig hamar megvettem, pedig ott is megvehettem volna ugyanazonazáron. És (szerintem) már nincs olyan népszerűsége a DM-nak! Már nem ugyanaz! már 2001-ben sem volt az a 93-as. Vagy én öregedtem meg?!
Senki sem mondta, hogy kötelező megvenni (de azért megéri ;-) ). A Depeche Mode se rossz, de nem szeretem annyira, hogy megvegyem a dvd-jüket vagy elmenjek egy koncertjükre.
És mi van, ha vmi csoda folytán Dido is koncertezne jövőre?
Jaj fiúk! Ne kezdjünk el egymásra mutogatni, hogy ki a nagyobb Dido fan! A helyzet a következő: én a részemről majd biztos megveszem vmikor a dvdt (jó esetben hamarosan egy Daily Priceban mondjuk). De jelenleg (csakúgy mint brandee) másra költök. Jövőre turnéra indul a mi nagy közös kedvencünk (DM), és elkezdtük a koncertjegy vásárlást. Evvan. És meg kell, hogy mondjam, hogy én ennek sokkal jobban örülök, mint egy Dido dvdnek akár extrákkal is. :-)
És elkerülendő a topicból való "kitagadásomat" elmondom, hogy most pl. Dido szól, pedig ezer éve nem hallgattam már. Azért nagyon jó zene... :-)))
A Brixton Academyről, az Londonban egy híres hely, ha jól tudom, de javíts ki, ha tévedek!
Azért nem veszed meg, mert nincs extra, egyszerű a dvd, mint Dido?
Már megbocsássatok de rosszul tudom hogy a DVD-nek pontosan az a jelentősége hogy jóval több extrát tartalmaz(zon). Havaeromnak van egy állat 6 fejes HI-Fi stereo videója. 5+1-re kötve úgy szól mint egy állat (persze azért nem DVD). Ha mondjuk megjelenik a kazi 2990 ért extrák nélkül és a DVD 5 990 extrák nélkül egyértelmű a videót veszem meg. Kedvenc bandám Devotional dupla DVD-jén már az első discen van 3 extra menüpont, a másodikon viszont csak az. Érdekes beszélgetésekkel a rajongókkal, a TOUR maangmenttel, magukkal a tagokkal, Kisfilm a színpadtervezés és építésről stb. stb. Pseudo Te tudod miről beszélek. Én még nem láttam a DVD-t de nem is érdekel és meg sem fogom venni. Többször leírtam:DIDO managmentje, amatőr, szánalmas és nem DIDO-hoz méltó.
Na de félre a tréfával. Nekem is hiányoznak az extrák, semmi olyan amikor találkozik a rajongókkal, vagy riport, vagy mittoménmi. Az audió valami hihetetlenűl szól a kocsiban, gyönyörű tiszta, minden hang jön. A DVD egy kicsit csalódás nekem a hang miatt, bár lehet hogy csak az 5.1 miatt szól másként. de holnap kipróbálom úgy hogy a centersugárzó basszusából visszaveszek, talán akkor jobb lesz. Nagyon erős a basszus, és ezért teljesen elveszti a dinamikáját. Magáról az anyagról annyit, hogy nekem miután szinte az összes TV s fellépése megvan, semmi extra nincs ugyanazokat a dolgokat adja elő, ugyanúgy mozog. Ami látszik rajta, hogy roppantúl élvezte a koncit, mert szinte egyfolytában mosolyog. Ami nekem meglepetés, hogy a See you when you 40 mennyire dögösen szól élőben. Ugyanúgy mint az Isobel, meg a Honestly OK, de azok már Bécsben is nagyon lejöttek.
Úgy tűnik mintha fanyalognék annyi negatívumot írtam a DVD ről pedig nálam az
ÉV DVD je.
Annyira vártam, és annyira jó hogy sikerűlt megszereznem. Dido a maga egyszerűségében zseniális és valóban annyira nincs szüksége arra a cirkuszra, ami BS-t körűlveszi. Itt valóban a zene adja el magát
Már írtamm, de még egyszer: a koncert nagyon jó, jó az intró, jók a vágások, csak kár, hogy nincs semmi extra, egyedül ezt sajnálom. Pedig érdekelt volna, hogy hogy készült Dido a koncertre és milyen élmény volt neki egy ilyen "szentélyben" fellépni.
Ma délelőtt kaptam meg a dvd-t, rögtön meg is néztem. A koncert remek, az intro is ötletes. Lehetne oldalakon át dícsérni, de ettől most eltekintek. Ami nem tetszik: a papír tok, az extrák hiánya. Ez utóbbi szerintem manapság már kötelező tartozék egy dvd-nél, függetlenül attól, hogy koncert vagy egyéb film van rajta... A lényeg: ezt mindenkinek látni kell, legalább egyszer. ;-)
Szóval egyáltalán nincsenek rajta extrák? Akkor annyira nem is bánom, hogy most napolom a dvd vásárlást. Mást veszek. Ha meg az adósok börtönébe kerülök, hozzatok palacsintát. :-)))
Én még csak az audiót tudtam meghallgatni sajnos. Ami feltűnt, hogy teljesen le van csupaszítva az anyag. Az audión még az átkötőszövegek sincsenek rajta. Ami számomra egy bűn, hogy a Honestly OK nak az instrumentális tombolása meg lett vágva.Borzasztóóóóóóó !!!!! Az volt pedig számomra a koncert egyik fénypontja :((.
Kocsiban tökéletesen szól, tényleg szinte minden hang megvan belőle. Már alig várom, hogy a DVD t is meg tudja nézni
Megvettem tegnap a Pólusban, este meg is néztem a második felét. DTS hangsávval csodálatosan szól, a kép 10-es skálán 8-as / 112 cm-es Samsung projektoron néztem, Samsung DVD-vel / , sajnos a lemezen semmi extra tartalom, még dalszövegezés sincs... Szóval egy év alatt sikerült kiadni egy VHS-t DVD-n, kis túlzással. Persze a lényeg, hogy csodásan szól, ez tényleg abszolút 10-es, de enyhén szólva sem korszerű a kiadvány.
Viszont az audio CD is nagyon szép munka, a hangzás azon is rendben van.
Maga a koncert egész hasonlónak tűnt hangulatában , mint a bécsi. Már ott is éreztem, hogy jó a közönség és Dido is élvezi a bulit, azon a gyönyörű helyen.
Röviden ennyi, akinek szintén megvan, és látta egészben is, írjon, OK?
Örülök hogy segíthettem. Nekem csak Dido első lemeze van meg, de nagyon jó hangja van a hölgynek. Előbb-utóbb szerintem ebbe is koncert DVD-be beruházok majd.
Én ma kb. este hétre érek oda meló után, viszont ezek szerint jó esténk lesz:))))
A párom kedvence volt tavaly, a bécsi koncerten pedig sikerült nekem is rajongóvá válnom, úgyhogy ma este felelevenítjük a tavalyi nyarat!
AZ Árkádban már volt ma délután a Dido DVD. Én nem vettem meg, merrt msotb másra kell a pénz, de ha valakinek megvan, írjon már róla pár sort hogy milyen. 4500 Ft volt, ha jól emlékszem, digipack csomagolásban.
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. De arról se feledkezzünk el, hogy pseudonak meg ma van ha jól tévedek. :)) Úgyhogy neki is sok boldog szülinapot.
Az MB-n azt írják, hogy Hollandiában már lehet kapni a Media Marktban a DVD-t. Jó lenne ha valaki lecsekkolná az infot, mert lehet hogy már itthon is kapható az MM ben.
Nagyon leült a tali szerveződés brandee sajnálatos bejelentése után. Mi legyen akkor? Tegyük át egy olyan későbbi időpontra ami esetleg neki is jó, vagy csináljuk meg nélküle? Ha szavazni kéne akkor én arra voksolnék, hogy várjunk.
Ha sokára is , de rendelhető végre az xpress-nél, 4490Ft+szállításért( 600-1200 Ft ):
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3794&VID=066-914861331-97624388327636909
Persze a MediaMarktban is lesz kedden, valószínüleg ugyenennyiért. Leagalábbis az új Bruce Springsteent ugyanannyiért vettem a megjelenés napján, mint amennyi rendelve lett volna, szállítási díj nélkül...
Bob Geldolf a Live Aid után 20 évvel ismét nagyszabású koncertet szervez, Live 8 címmel. Több helyszín lesz (London, Philadelphia, Berlin, Róma), a londoni koncert a Hyde Parkban lesz, fellép Dido is (és még sokan mások). Időpont: 2005. július 2.
OFF Hát arra gondoltam, hogy áááááááá. :-))) Albumcím sztem lesz, de a turnéról valszeg csak annyi, hogy Amerikában kezdik szvsz késő ősszel itt már biztos vannak a dátumok, és utána jönnek át Európába. Mindenesetre az év legjobban várt albuma részemről, ez kétségtelen. :-)))
Gondolom nem tűnik fel ez a kis offolás ha 24 órája mozdulatlan a topicunk: tehát Pseudo, mit szólsz ehhez?? :
"Az együttes június 16-án, csütörtökön tartja exkluzív sajtótájékoztatóját Düsseldorfban. Az esemény alkalmával vélhetően megnevezik az új albumot, várhatóan kihirdetik a közeledő turné állomásait, illetve tartogatnak még valamit... "
Ja. Mondtam is neki, hogy gondoltam rá tegnap este, de nem mertem felhívni. Mindentől függetlenül viszont kurva jó meccs volt. De nem OFFolok tovább, mert megkapom a magamét... :-)
Nekem 100% hogy nem jó az időpont, de hisz ezt tudjátok mert én leírtam a lehetőségeimet.Azt gondolom legyen azért megtartva és aki ráér ráér aki nem az nem.Olyan időpont úgysincs ami mindenkinek jó lenne.
Új időpont lehetőség: 2005. június 26. vasárnap a déli órákban. Vasárnapi "családi ebéd", és dvdzés. Mit szóltok? Így mindenki haza tud még menni, és nem szombat. Hm? Légyszi írjátok be, hogy jó-e az időpont. Ami a helyszínt illeti: Bp, belváros, étterem, ahol a felső van nagy kivetítős tévé.
Én már adtam a Jún17-et, de az nem volt jó. Nekem sajna szombatom nincs júniusban, de este felhívott Moha, hogy akkor inkább jönnek vasárnap vagy pénteken csak legyen Júniusban! Szabad dátumaim:
Mondjatok egy dárum-t mikor jó nektek.... nekem nincs jelenleg szombatra semmi extra dolog táblázva :D (szabadok) esték azok más kérdés... gondolom jun. 13 utáni dátum +- mikor adják itt ki..
De asszem mindenki arra vár, hogy te mondjál dátumot. Ha jól olvasom mindenki egy konkrét dátumra vár, minél előbb, hogy ahhoz tudjuk igazítani a dolgainkat. Az én olvasatom szerint igenis élénk az érdeklődés. Te mint a topic rangidőse, adj egy dátumot, ami kiinduló lehet a többiek számára.
Nem nagyon van foganatja annak a kérésemnek hogy egyesével írkáljátok be kinek melyik szombat(vasárnap) lenne jó. Ennyire nem érdekel senkit a topictali???? Nekem Júniusban egyetlen szabad szombatom sincs, ellenben Július 9(szombat) az nekem jó!
Igen, én is nagyon nagyon nagyon csodálom a hangját, imádom ahogy énekel. És elég közel állnak hozzám a daljainak a szövege is, amit ha jól tudom ő maga ír. Egész egyszerűen megnyugtat a zenéje.
Én is úgy saccolom. Éppen ezért fogom valószínüleg megrendelni a Dido shop ból.
Nem kell idézőjelbe tenni a kollégát, mert asszem eléggé közelálló dolgot csinálunk mind a ketten. :)) Ja és igen én nagyon nagy rajongója vagyok a zenéjének, a hangjának, és az egész sztársághoz való hozzáállásának. Ha te is akkor szeretettel várunk a talira.
Kár, hogy csak az angolok nyerhetnek dedikált polót... Olcsóbb biztos nem lesz ;) Jó esetben ugyanannyi, bár ezt kétlem.
Majdnem mindegyik szombat jó, csak ne késő délután legyen.
Előrendelhető a DVD 22 Euro. Ez elég olcsóbak tűnik, nem? Mert a L4R CD is majdnem annyiba kerűlt, és ezen azért többminden van. Azért kíváncsi vagyok, hogy itthon mennyibe fog kerűlni.
De jó lenne ezt időben megbeszélni, hogy tudjuk ütemezni az egyéb dolgokat is. pl. nyaralás. :)) Ja és frissűlt az official site, felkerűlt a tracklist. Már ha ez lehet egyáltalán meglepetés, mert ez szerintem nyílt titok, mióta mindenki ott volt a koncerten
Üdv itt. A DVD-zés szerintem nem jó ötlet egy topiktalin, ráadásul az nyilvános helyen nem tudom hol és főként hogy valósítható meg! Akkor nem lehet beszélgetni. Amennyiben szombaton lesz ,nekem a másnap nem jó akkor új időpontot kell keresni. Az lenne a legjobb ha mindenki és TÉNYLEG MINDENKI IDEÍRNÁ MELYIK JÚNIUSI SZOMBAT jó a számára és a metszéspontban lesz a meeting!!!!
Üdv. mindenkinek! Dido a kedvencem, amióta hallottam tőle egy számot, aztán szép lassan a többit is megszereztem, és szinte minden nap hallgatom őt. :)
Megint a vidékiek jelentkezésétől függ. Ha jönnek páran (ÚJAK IS) vidékről akkor bármennyire is jobb nekem a péntek egyértelműleg szombat déltájban kell lennie ismételten. Beszéljük meg! Kérnék mindenkit, hogy egyesével írjátok ide jó az időpont avagy sem!!!
Nekem így elsőre nem tűnik rossznak ez a dátum. Bár jobban örűltem volna egy szombati napnak, mert akor korábban tudtunk volna menni. Ha tényleg péntek, akkor legkorábban 5 körűl tudnánk ott lenni. A helyre ugyanazt gondoltad, ahol eddig voltunk?
tényleg béna! hogyhogy nincs itt az országban a szülinapodra! :-)) de hapcinak igaza van, meg fog jelenni, ha eddig bírtunk várni, akkor még egy kis idő meg sem kottyan.
Neked is akkoriban lesz a szülinapd, nem? Csak nem egy háromnapos daj-daj lesz? Addigra különben sem hiszem hogy megjelenik itthon. Szerintem azért arra többet kell várnunk. Ha más nem egypár nappal.
Már alig várjuk, hogy újra találkozhassunk veletek. Aztán ezt a nagy csöndet kielemezhetjük. Javaslat az időpontra és a helyre? vagy ugyanaz, ahol eddig?
És ez mégcsak nem is hivatalos info. Mert gondolom azért egy ilyen fontosságú dolgot nem így szellőztetnek meg. Hanem felrakják a hivatalos oldalra. Ez megint valami légbőlkapott info, amit valamelyik user dobott fel a MB-n
Az egész DIDO managment és lemezkiadói TEAM nevetséges,amatőr és DIDO-hoz méltatlan. 1 évvel a turné után adják ki a DVD-t? Nevetséges!Pseudio nekünk előbb megjelenik a DM nagylemez (áll.2005 oct) mint ahogy látod majd a DVD-t!
Mentségemre legyen mondva, mostanában nem nagyon vagyok itt a Fórumon. De igyekszem "visszaszokni"! :-)
Júúúúnius 6??? Ez kezd nevetségessé válni. Nem értem, miért nem adnak ki egy hivatalos közleményt, hogy mi van. Ezt a bénázást. Ha meg nem akarják megjelentetni, mondják meg azt. És adjanak ki live cdként. Mert valami úgyis lesz. Tényleg nem értem!
Nekem a U2 nem az a banda, akiért a világ végére is elmentem volna. Viszont Dido olyan, és ha nem lett volna a koncert Bécsben, akkor akár Párizsig is elmentem volna.
Már megint rohadt nagy a csend, pontosabban még mindig körülötte. Dido mindent megtesz azért, hogy a sajtó antisztár- ként kezelje, mert azért ennél mindenképpen többet illene foglalkoznia a rajongóival. Nem azt mondom, hogy kurvaként kéne volnaglania a címlapokon, mint egyeseknek, de még mindig túl nagy a csend a DVD körűl, és azt se lehet tudni, hogy Dido éppen melyik sarkában van a világnak. Amennyit bárki tud róla, annyi erővel holnap szembe is jöhetne velem Pécsett a Széchenyi téren :))
A U2.com szerint 2006 elején jönnek Budapestre is. (Igaz épp mi voltunk most is beírva Júl 5-re és nem a Lengyelek, de legelább ennek örüljenek most hatalmas fájdalmukban) Nagyon gondolkodom Katowicén, óriási ez az egész turné. Na jó nem offolok tovább.
Kár, hogy Katowicébe mennek, és nem Pesten lépnek fel... Irígylem azokat, akiknek sikerült jegyet venniük bármelyik koncertre... Nekik azért könnyebb változtatni a setlistet, mint Didonak ;)
Nyugodjék békében II. János Pál!
Sziasztok! Veszem magamnak a bátorságot (hogy talán nem hurrogtok le) és kicsit offolok. Látom nagyon várjátok már a Dido DVD-t és ez így helyes is, de szeretném felhívni a figyelmeteket hogy majd 2 hete turnéra indult a világ leg,leg, leg bandája a U2! Hihetetlen hogy majd minden koncerten más a setlist (vagy legalább a számok sorrendje) Sok (kalóz)koncertjük elérhető már a neten (ez hiányzott nagyon a DIDO Tour folyamán) és aki egy igazán zenei csemegére vágyik, közös kedvencünk mellett, az halgasson egy kis Vertigo Tour-t! Külön irigylem azt a topictársunkat aki Katowicében élőben is megcsodálhatja majd a világ legnagyobb POP SHOW-ját! Ez volt az ajánló rész :-))))
Én nem tudom, lehet hogy nálam van a gáz mert működni működik, de nem lehet egy partnert se felvenni nem tudom miért......az Add To Contact szürke és nemlehet rákattíntani.
Úgyhogy: purgatorium8@hotmail.com
Megyek......holnapra beszéltük, majd szólok neki hogy te is jössz, nagyon fog örülni mert már sok jót meséltem rólad neki ;)
(Nem vagyok illúzió romboló)
moha: most egy szia! külön neked, nehogy a mostani hosszúhétvégéd is el legyen rontva! :-) csók mohánénak is!
Dóra: te meg ne búcsúzkodj! ha van kis időd kukkants be. a zene(iskola) fontos dolog, de ha minden perced ez tölti ki, egy csomó mindenről lemaradsz! :-)
zsotyohun: üdv itt! és köszi a jó hírt! mekkora királyság! már tök várom.
mondjuk arról lövésem nincs, hogy Dax hogy számolta 15 napnak a megjelenésig hátralévő időt. de tökéletesen mindegy! egy hónapon belül meglesz, én így számolom.
Valóban, az amazon.co.uk szerint április 18-án jelenik meg, de ott még nem lehet előrendelni, a többi online shop szerint (amazon.com, hmv.co.uk, stb.) május elején (május 3., 5., 10.) jelenik csak meg, ergo több, mint 15 napot kell még várni...
Nos, hogy egészen őszinte legyek, igen visszamentem, hogy megnézzem, észre veszed-e csekélységemet. És azt kellett látnom, hogy nemigen méltattál válaszra. El is rontotta a hosszú 7végémet. :-P
Ja, ez itt OFF volt :))
Semmiféle hivatalos megerősítést nem találok én se pedig azért már egy hónappal előtte általában szokták már beharangoztatni a zenészek az aktuális DVD jüket. Bár Dido sok szempontból kivétel, lehet, hogy most is így lesz.
Szia én speciel nagyon sajnálom hogy így búcsúzkodsz mert ez így olyan drámaian hangzik :( ........ Van telcsi számod vagy valami?.....félre ne értsd csak olyan rossz abban a tudatban élni hogy sehogyse "tudnánk" tartani a kapcsolatot, ha bármi van. :(( még egy ok hogy nekem annak idején nagyon szimpi voltál.
Öööö... azt hiszem, ez olyan elköszönés-féle lesz, habár eddig sem én voltam itt a legaktívabb emberke, de ezután még ez a minimál-aktivitás is megszűnik. Dido-t továbbra is szeretem, de elterelődtem jócskán a klasszikus irányba a zeneiskola miatt, tudom, ez most furán hangzik, de így van. Többet jelent nekem a zene, mint bármikor eddig.
Majd meghívok mindenkit az első nagyszabású pesti koncertemre a Nemzeti Hangversenyterembe (úgy 2030 táján várható). :))
Szóval pusszantok mindenkit, további jó társalgást, miegymást! :)
:-))) Sajna a BMG oldalain még semmi hír, de reméljük a legjobbakat!
OFF ja! és bocsi, hogy nem köszöntem vissza a másik topicban, de vagy elfelejtettem, vagy amikor eszembe jutott úgy gosnoltam, hgoy a nagy pörgés miatt már úgysem olvasnál vissza! :-) ON
Nézegetem - jobb híján - a Brixtoni kézikamerás felvételt. Még így is nagyot szól a Honestly OK instrumentális része. Már alig várom, hogy kézbe vehessük a DVD-t. Remélem le fog esni az állam a hangzástól. Mivel a bécsi koncertet egy kicsit halknak találtam, de itt majd besegítek a hangerőnek. Bele fog rengeni az egész háááááááááááz.
Igen csak kérdés, hogy mi igaz az egészből. Ugyanis a hír onnan van, hogy a hiv. fórumról asszem Garfield megkérdezte egy haverját, aki a BMG francia képviseleténél ismer valakit. Na és ezen a láncon keresztűl jött át, hogy áprilisban lesz megjelenés.
Mondjuk, az idevágó topicot időhiány miatt nem olvastam végig, de azért kíváncsi lennék, hogy ezt megerősítették-e valahol, hivatalosan is.
HUB-ra jönni nem tok.. mivel nincs saját gépen :| ftp-n lehet max megoldani vagy .. nem tom x) netdisk.hu lesz majd a hely deh most karbantartást mondott egy MSN-n haver aki ajánlotta :)
Az speciel nemtommi. Nekem teljesen más neve van azoknak a fileknek.
Ha jól olvasom a hivatalos fórumon április 4. ére teszik a DVD megjelenését. Kíváncsi vagyok hogy lesz e belőle valami, mert a hivatalos oldalon elég nagy a csend
Nekem vagy négy öt darab megvan belőlük. Nemtom pontosan mennyit rakott fel, de majd az összeset letöltöttem.
Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a DVD. Remélem jó sok extra lesz rajta. Egy csomó klipp, meg beszélgetés. Bár nekünk már nem nagyon tudnak újat mutatni. :))
"Szerintem egyébként is problémája van az önbizalmával, és eléggé magára veszi a negatív kritikákat."
mki örülne ha már elöbb kijött volna az fix. deh ez nem feltétlenül a hibája hogy nincs nagy önbizalma ezzel nincs egyedül.. :o) szal meg tom érteni.. addig is várjuk az uj albumot+ a dvd-t szép nyugalomban részemröl x)
Sziasztok!
Meséljetek valamit magatokról, mi a helyzet veletek?, meg ilyenekről...esetleg DIDO-ról azon kívül hogy megfázott...stb, ez a DVD-s hír meg bosszant nagyon.
Meg aztán mikor találkozunk így mindenki?......tudom hogy már volt szó róla....de nem baj :)
Sajnos bekell vallanom hogy mostanában "hanyagoltam" DIDO-t, ezt úgy kell érteni hogy egy ideje egy nap nem 500x hanem csak 100x gondolok rá, kevesebbet hallgatom.....sőt ha őszinte vagyok eggyáltalán nem....... már várnám a hivatalos 3-ik albumát......vagy videókat róla, koncertfelvételeket.....klippeket
Egyépként lehet hogy az az oka hogy mostanában belevagyok zúgva egy csajba és nagyon ott van :) (Ő az én DIDO-m:) megasztán egy kicsit hogyismondjam elérhetőbb.
De még nincs semmi.....gondoltam beavatlak benneteket a magánéleti problémáimba :)
Remélem nem voltam TÚL komolytalan, de ha mégis akkor legalább elbeszélgtünk, OFF-oljunk ha nem gáz.
DIDO FOREVER!
Hol olvastál róla kritikát? A kritikusok azt írnak, amit akarnak, én ritkán hiszek nekik. A koncertek korrektek voltak, mert szerintem nem illik a zenéjéhez a fél színpadot lángba borító tűzijáték, a vakító lézerfények (egyéb látványelem nem jut az eszembe), de az se hiányzik, hogy föl-alá ugráljon. Ő énekelni tud, nem "táncolni", mint Britney, vagy a hasonló kategóriájú "énekesek".
Más: egész nap havazott, és még most is esik. Nagyon szép látvány. ;-)
Nos, nekem van egy sejtésem, hogy miért nincs még DVD. Aki ezt az egészet megfúrta az nem más, mint maga Dido. Azért gondolom ezt, mert egyes lapokban eléggé lehúzták a koncertjét. Leginkább azért ahogy többek szerint hadonászott a kezeivel, és lecövekelt a mikrofonállvány előtt. Bár azt mondták az ott jelen lévők, hogy eléggé visszafogták magukat a felvétel idején, de lehet hogy mégis úgy gondolta hogy igazuk van a kritikusoknak. Ezért miután visszanézte a koncertanyagot lehet hogy úgy gondolta, hogy valóban nem DVD érett az anyag. Szerintem egyébként is problémája van az önbizalmával, és eléggé magára veszi a negatív kritikákat.
Ezt arra alapozom, hogy egy ekkora szintű sztár - mert akárhogy is nevezzük az - nehogy már beleszólást engedélyezzen abba, hogy mikor jön ki a DVD-je. Ezt senki más nem vétózhatta meg mint Ő.
Remélem hogy nem lesz igazam, mert ha igen, akkor nem mostanában lesz DVD.
Valóban elég álmos a topic mostanában. :-( Dido valszeg a hasát sütteti vhol, és esze ágában sincs a köv. lemez felvételeivel foglalkozni. Sztem legjobb esetben is csak jövő év második felében számíthatunk ilyesmire. :-(
A dvd-t meg már nagyon várom, én nagyon remélem, hogy lesz!
Most az jutott eszembe, hogy milyen filmekben volt Dido szám? A Sliding doorsban (A nő kétszer) a végén a Thank you megy, a Love Actually (Igazából szerelem) (szerintem) legjobb jelenetében meg a Here with me. Most más nem jut az eszembe. Ilyen sorozatokban már hallottam párszor, de azoknak a címét sem tudom. Más mozifilm?