Keresés

Részletes keresés

csanya. Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23987

Egyébként szerintem a mezőny nagy része teljesen amatőr volt és nem tudta kezelni a helyzetet. Ilyen melegben minden lehetséges helyen rongyá vizeztem volna magam. Dörgicsén talán ha egy tucat ember vizezte be a pólóját. Ott volt kirakva 2 lavór viz de nem igazán használták pedig egy póló, sapka vizezés százszor többet és ilyenkor mint egy pohár hideg ital. Guggoltam már be nyomós kút alá ilyen melegben....ott volt a kút tölünk 20 méterre. Mondtam is a futóknak, de leginkább a váltó résztávot ott befejezők mentek el fürdeni.

Előzmény: bodhiszattva (23985)
csanya. Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23986

Nem beszélek félre. És nálam is történnek hibák. Talán nem ekkorák, de nem is szervezek ekkora ( táv és résztvevőszámú) versenyt. Tök jó, hogy idén segítő voltál! Bárcsak mindenki így tenne mint te.

 

Ha valakinek nem mondják be a nevét egy ekkora teljesítmény után az tényleg gáz.

Előzmény: bodhiszattva (23984)
bodhiszattva Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23985

ok, Csanya, ebben igazad van, de ezzel kapcsolatban, csak egy tapasztalatomat irtam le, es tettem egy esetleges javaslatot. amugy nem feltetlen minden pontra kellett volna jeg, segitseg lett volna minden masodik is, vagy otodik, vagy tizedik is. de nem ez a fo problema, ez igy volt kiirva, rendben van. csak lassunk tisztan...

Előzmény: csanya. (23983)
bodhiszattva Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23984

ketszer indultam az ultrabalatonon, nagyon sokat kaptam tole. valamit torleszteni is akartam. elvallaltam egy eleg kimerito, faraszto feladatot, amit a legjobb tudasom szerint elvegeztem. kozben az ures idomben vettem a jeget, osztottam a versenyzoknek, ott segitettem ahol tudtam. kozben egyik ismerosom kedvet kapott az ultrazashoz, 2 teljesitett maraton, es egy 60 kilometeres verseny utan elindult az ultrabalatonon, egy kicsit talan az en peldambol kiindulva. ilyen korulmenyek kozott vegig nagyon kemenyen kuzdve teljesitette ezt a versenyt egyeniben, beert szintidon belul. erre az eredmenyhirdetesnel nem mondjak a nevet, nekem kell kilokdosnom, hogy mennyen fel, nem csodalkozom, tavaly is totent ilyen. en szegyellem magam, es melysegesen felhaborodok.

Nagyon tisztelem a szevezoket, sokszor megkoszontem a munkajukat. de azert meg nem kell felrebeszelni, tudom Csanya, hogy te is latod a hibakat, nalad nem is fordulnak elo ekkorak.

Előzmény: csanya. (23980)
csanya. Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23983

Persze, hogy nem azt írtam le. Ugyanis nem 10 hanem 46 frissítő pont volt. És nem 2000 de 20000 liter jégkocka is kevés lett volna. Nézd már meg a pontnyításokat, átlagosan 12 órát voltak nyitva ( saccoltam). Dörgicsén elfogyott 8 vagy 9 izó ( 19 L) és kb. 20 víz ( 19L). Érdekesnek tartom, hogy az elvárások mindig a külföldi versenyek színvonalát célozzák, de a hazai nevezési díjat mindenki sokkalja. A te általad hivatkozott verseny nevezési díja is a sokszorosa az UB-nak. Még sohasem találkoztam olyan emberrel aki azt mondta volna: Az xy ámerikai, franszia, svájci versenyen ez vagy az volt, igaz a nevezési díj pont a tizenkettő és fél szerese mint ennek a versenynek, ezért aztán most mingyán át is tolok 63e forintot a szervezőknek, hátha akkor jobb lesz jövőre a verseny.

 Minden baj. Reggel van a rajt, nincs csomagmegőrzés, meleg a kóla stb. Mi a lótúrót vártak a résztvevők? Hőség riadó volt az egész országban. Benne van a kiírásban, hogy nincs csomagmegőrzés és reggel hatkor van a rajt.

Előzmény: bodhiszattva (23981)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23982

De a kocsmai stílusú verési fenyegetés nem neked jutott. :-)))

 

Ami viszont a legjobban felháborított a két nap során, még ennél a véglénynél is jobban: Káptalanfüreden arra kértem egy, a versenyhez nem tartozó autóst, hogy ne ott álljon meg (csak az út közepén, félre sem húzódva tudott pakolászni egy nyilvánvalóan alkalmatlan helyen, teljesen szabálysértően), mire a fejemre olvasta a Balatonon nehezen elkerülhető részeg alakok éjszakai zajongását (akiknek semmi közük sem volt a versenyhez, és ezt meg is mondtam, minket is ugyanúgy zavartak), majd nagy gázzal kilőve ledudálta és félreugrasztotta a szembejövő futót a verseny 189. kilométerén, csak hogy nagyobbnak érezhesse a péniszét. Szívből remélem, hogy ez volt a legnagyobb öröme a hétvégén.

Ugyanott amikor arra kértem embereket, hogy ne a pont előterében, a bevezető úton álldogálljanak, ahol a futók útjában vannak, az egyik (szerintem ugyanaz, aki a másik ponton is kötekedett), arra hivatkozott, hogy ő azért álldogál ott, mert a Balaton mindenkié, és hagy döntse már el, hol áll.

 

Az ilyenek azonban nem szegik a kedvemet, mert az örömökből és az elégedett futókból mindig sokkal több van. :-) Csak úgy kibukott.

Előzmény: csanya. (23980)
bodhiszattva Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23981

ezt sajnos rosszul tudod, tavalyrol es idenrol is tudok neveket mondani, ha erdekel privatban megirom, mgkerdezheted oket. ott voltam mindketszer, szemelyesen ismerem is nehanyukat, de szerintem a szpiker is emlekszik az esetekre, mert utolag szolva lett neki.

 

csanya: erdekes hogy nem azt irtad be, hogy mennyibe kerul 10 db szimpla (nagy)hutolada, meg 2000 liter jegkocka. de persze ezt csak emlitettem, mint lehetoseget...

Előzmény: akibacsi (23979)
csanya. Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23980

Harmadszor voltam önkéntes az UB-n és harmadszor voltam Dörgicsén frissítő ponton. Szerintem az utolsó is volt ez az alkalom. Annyi atrocitás, gyalázás, anyázás ért szombaton amit az én igénytelen énem is nehezen visel el. Mindkét váltó időszakban mint egy security ember álltam a frissítő asztal előtt és próbáltam távoltartani a sáskákat az asztaltól. A várakozó váltótagok, kisérők ( akiknek persze ott parkolt az autójuk pár méterre a ponttól) mind azt gondolták, hogy a frissítő asztal valójában egy állófogadás része és mi önkéntesek gyakorlatilag mint pincérek vagyunk ott. Ha valamelyik ponton elfogyott valamely beígért ital vagy étel az szerintem elsősorban ennek köszönhető és nem annak, hogy nem elegendő mennyiség volt a ponton. Nagyon ritkán hallottam a kérek és még ritkábban a köszönöm szavakat. Még az első futó beérkezése előtt már elküldtek a k. anyámba, mert nem vettem át egy egyéni frissítő csomagot ( Dörgicsére nem lehetett egyéni frissítőt küldeni) aztán az egyik váltó embere küldött el, mert nem adtam neki vizet ( 3 méterre parkolt a kocsija és miután elküldtem, kivette a kocsija csomagtartójából a vizet) amikor megjött a tömeg már nem tudtam a sáskákkal foglalkozni és csak a pumpát nyomtam, nem látam mást csak poharakat, felém nyúló kezeket és kulacsokat. Amikor a víz elfogyni látszott a nyomós kútról hordtam a vizet, na ott is megkaptam a magamét, hogy mennyire szarul szervezett verseny is ez. Megtudtam azt is egy autós kisérőtől (aki saját bavallása szerint még sosem vett részt futóversenyen sem mint önkéntes sem mint futó), hogy ő ezt sokkal jobban megtudná szervezni.

Vasárnap délelőtt Akarattya és Tihany közt vittem a pontokra az élelem pótlást. Nem tudom a többi ponton mi volt a helyzet de ezen a szakaszon mindenből volt még ami a kiírásban szerepel, ennek ellenére mindenhol tettünk ki mindent ami a kocsiban volt. Banán, alma, mazsola, keksz, izó, víz.

 

Végezetül JFK után szabadon:

Ne azt kérdezd mit tett az Ultrabalaton érted. Azt kérdezd te mit tehetsz az Ultrabalatonért!

akibacsi Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23979

Az eredményhirdetésről:

Idén nem voltam ott, tehát nem tudom jogos-e a kritika, de tavaly az eredményhirdetés végén minden egyéni teljesítőt név szerint színpadra szólítottak. Sőt, 2009-es csoportképet is láttam, arról sajnos lemaradtam, mert későn értem be és fáradt voltam az eredményhirdetéshez.

Ettől függetlenül lehet, hogy igazad van, de őszintén szólva nem nagyon tudom elképzelni, hogy nem lettek kiszólítva a teljesítők.

Előzmény: bodhiszattva (23975)
csanya. Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23978

Bár te nem írtad, de a panaszkodók, kritizálók mindig beleírják, hogy ilyen magas nevezési díjak mellett stb, stb. Csak összehasonlítás képpen itt egy ámerikai 100 mérföldes verseny nevezési díj táblája:

 

100 Mile Individual Race
Registration received through December 31, 2011 $190 Registration received through February 29, 2012 $225 Registration received through May 1, 2012 $245 Late/on-site registration $300

50 Mile Individual Race
Registration received through December 31, 2011 $140 Registration received through February 29, 2012 $185 Registration received through May 1, 2012 $195 Late/on-site registration $250

100 Mile Six Runner Team Relay
Registration received through December 31, 2011 $480 Registration received through February 29, 2012 $570 Registration received through May 1, 2012 $660 Late/on-site registration $810

Előzmény: bodhiszattva (23975)
akibacsi Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23977

Zoli,

 

Részedről szinte minden évben az UB utáni hét a fikázásról szól. Nincs csomagmegőrzés, szar a frissítés, nincs megoldva a versenyzők szállítása, különbenis miért korán reggel kezdődik a verseny mert így nem lehet aznap lemenni, csak hogy néhány dolgot említsek, ami hirtelen eszembe jut.

A mostani beírásaidból is az jön le, hogy hogyan lehetne a szervezőkre terhelni azt, hogy Kriszta kiszállt, nem volt leves, hideg kóla, kefír, víz, ráadásul nem is szóltak neki, hogy 34 órával is bejöhet, mert akkor biztos bejött volna.

Idén extrém idő volt, a teljesítés 20%-os, az is extrém. Személy szerint nagyon örülök, hogy nem indultam idén, mert nagy valószínűséggel nem tudtam volna megcsinálni, még akkor sem, ha mindenhol gyöngyöző kóla és jégkocka van a ponton. 

Én tudom, és más is tudja, hogy Kriszta rettenetesen szívós, hiszen bizonyította már jónéhányszor. Ez a verseny most sajnos nem sikerült. A szervezésben valószínűleg voltak hibák, bár ezt az jobban látja, aki végigjárja az útvonalat, mint aki egy ponton teljesít csak szolgálatot. Kriszta hatodszor indult, van tapasztalata, még a verseny gyengeségeiben is. Ezekre fel lehet készülni, akár kedvenc frissítő előre küldésével vagy kísérő keresésével, mint az tették sokat.

De azért szerintem nem korrekt a szervezőkkel és a segítőkkel szemben, akik akár csak ezt a hétvégéjüket, akár annál sokkal többet áldoztak a versenyre, hogy minimális elismerés vagy köszönet nélkül csak a kritikáid hangoztasd.

 

üdv,

 

akibacsi 

Előzmény: Csóványos (23969)
Kopi Zoli Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23976

Sajnálom!

Én egy versenyre azzal is készülök hogy minden infót elolvasok a versenyről többszőr is. Táv, szint, útvonal, szintidők, frissítők kínálata és ezt unásig ismétlem.

Tavaly ugyanezek a problémák jöttek részükről elő (csomag megörzés, frissítés, szintidő). Szerintem vannak annyira rutinosak hogy ezek a dolgok a hatodik alkalomra már ne érje őket meglepetésként.

 

"Beszéltem Krisztivel. 9 ó 44 perc alatt ért Keszthelyre, már készültek bezárni a pontot, leves alig jutott neki. Abban pedig szinte nem volt tészta. Sajnos az italok többnyire melegek, nem esnek jól, feszül tőle a gyomra. Jól esne ilyenkor egy nagy bögre hideg kóla, vagy valamilyrn kefír. Persze a nagy melegben a pontőrök is elfáradnak, de ez a sportolókra fokozottan igaz."

Tény! Engem e fenti hozzászólás felháborít. Az írjon be ilyet, aki tud rendezni egy 200 kilóméteres nonstop körversenyt ennyi résztvevővel úgy hogy az élmezőnytől a szintidővel harcolóig mindenki személyes igényét ki tudja szolgálni. Na az fikázhat, más nem. Ott majd én is indulok és pontzárás után fél órával a leves láttán majd jól beírom ide a fórumra hogy szar az ellátás.
Nekem is rosszul esik (mint tavalyi segítő)egy ilyen hozzászólás nem hogy a szervezőknek, bár ettől függetlenül kioktatás nem állt szándékomban. de józan gondolkozás azért mindenkitől elvárható szerintem.

Előzmény: miki (23972)
bodhiszattva Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23975

sziasztok! eloszor is gratulalok minden beerkezonek, es indulonak, szerintem mindenki hatalmasat kuzdott. lattam, hiszen en voltam az egyik visszaszallito ember. azt nem tudom, hogy minden pontor tudott-e rolam, csak azt, hogy alkalmazva voltam rendesen. :( Miki, titeket is en vittelek be, bar abban az esetben nem a szemelyzet szolt, hanem a baratnom aki beszelt veletek, es mikor arra jartam beneztem hogy megoldodott-e a dolog.

nemreg floridaban voltam egy versenyen, ott ugy volt megoldva a versenyzok hutese, hogy a pontokon hatalmas hutoladakban, (100-150 literre saccolom) volt kirakva a jeg, ugy azert nem olvadt gyorsan, boven kitartott egy napig. nem hiszem hogy irrealisan nagy koltseg lenne, esetleg nem is kellene minden pontra. 

azt en sem tartom helyesnek, hogy kozben modositva lett a szintido, pl en sem tudtam rola, es meg most sem tudom hogy teljesito -e a 32 oran kivuli beerkezo. vagy akkor 35 fok folott 35 ora a szintido? vagy mi? igy ez kicsit komolytalan.

de az igazan nagy hiba az ismet nagyon felhaboritott, es mar tavaly is jelentkezett. a vegen az eredmenyhirdetesnel ismet nem lett minden teljesito  neve bemondva. ehhez nem kellene csak egy kis odafigyeles, de ugylatszik hogy ez a foszervezoket nem nagyon erdekli, ha meg mostanra sincs megoldva. gondoljunk mar bele hogy eshet annak aki ilyen idoben azon kevesek kozott van aki berkezik, raadasul lehet hogy elso teljesitese. ez is nevetseges igy...

most egy kicsit belelatva, tudom hogy mekkora munka van egy ilyen megszervezese mogott, ez mindenkeppen koszonetre melto, ezert is megyek mindig ha tehetem igy-vagy ugy, de egy kis odafigyelessel sokkal jobb is lehetne.

Kopi Zoli Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23974

A pont nyitvatartását Szasza és Csanya megírta, a pont személyzete nyilván rosszul reagált de mivel nem voltam ott ebben nem is nyilatkoztam.

Az egyéni frissitőket nyilván mindenki saját igényei szerint állítja össze. Ha Krisztának kefír kell, akor azt, de a szervezőktől nem lehet elvárni hogy mindenki óhaját teljesítse.

Cola: igen ez rajta volt a frissítő listán, a 40 fokban nyilván nem lehet elvárni hogy hosszú távon hideg maradjon. Volt alkalmam tapasztalni, hogy bizonyos frissitőkből azért nem marad a mezőny végének (most nem erről a versenyről beszélek, hanem általánosságban) mert sajnos a mezőny egy része úgy áll hozzá hogy akkor most lezabálom a nevezési díjat, és nem érdekli hogy esetleg mások is jönnek utána. Erről szerintem nem a rendező tehet.
A frissítéssel kapcsolatban általánosságban fontosnak tartom kiemelni, hogy ez nem egy pálya verseny, lehet előre tudni hogy a szervezők mit adnak ls lehet sejteni hogy mit nem fognak tudni megoldani (pl. hűtőkocsi). Szerintem erre legalább annyira készülni kell mint a futásra.

 

Befutás: mindenki tovább mehet saját felelősségre szintidőn túl, legfeljebb nem ismerik el a szervezők a teljesítést. A konkrét esetben nem tudom hogy mi a hejzet. Én Kriszta helyében felhívtam volna telefonon valamelyik főszervezőt és rákérdeztem volna (és nem a pont személyzetnél ahol nyilván nem feltétlenül ilyen döntésket meghozható emberek vannak) és az alapján döntöttem volna.

Előzmény: Csóványos (23969)
csanya. Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23973
Előzmény: Csóványos (23969)
miki Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23972

Zoli, nekem nem esik jól, hogy ilyen kioktató stílusban beszélsz Krisztivel és Csóványossal. Ők már bizonyítottak, az vesse az első követ, aki Krisztinél kevésbé hisztis és kitartóbb. De ilyent nem sokat ismerek, vagy talán egyet sem.

Előzmény: Kopi Zoli (23967)
miki Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23971

Tavaly itt 10 órás limitidő volt, erre emlékezik mindenki.

Előzmény: norb29 (23970)
norb29 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23970

Tényleg csak a pontosság végett: Keszthely  10:00-15:15     18:00-22:20

Előzmény: Csóványos (23969)
Csóványos Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23969

Zoli! Kriszta Keszthelyre 9 óra 42 perc alatt ért,  szerintem 10 óra után tárt a pont.  Az más kérdés hogy a ponton lévő srác olyan pökhendi volt, hogy már majdnem elküldte az épp arra futókata...., hogy már bezárt a pont.  Tehát valóban azt mondta, hogy bezárt a pont, de még nem zárhatott volna be! Ilyen fontos helyre válogatott ember kell. Egyébként azért írtunk be gyorsan még a verseny vége előtt, nehogy a versenyt teljesítők száma lényegese befolyásolja a gondolatunkat.

A kefírrel lehet, hogy igazad van, de szerintem este 10-kor Sóstón leadni egy kefírt nem olyan nagy bűn, arról nem is beszélve, hogy a l kóla is került mellé. A kefír néha segít a fájó gyomron.

Persze a keresztfiam is veled értett egyet, legfeljebb nem használta volna Kriszti.

Azt sem tudjuk hova tenni, hogy 34 óra 40 perc alatt is volt Tihanyban regisztrált beérkező. Erről minimum illett volna Krisztit értesíteni, mert akkor 34 óra alatt betotyogott volna a célba. Ennek a versenynek a sz9olgáltatása  soha nem volt mintaszerű, de Kriszti kis hátizsákjával eddih végigküzdötte magát és csodálatos érzés volt a célba befutni.

Őszintén megvallva Tamás furcsa hozzászólására nem szeretnék érdemben reagálni, mert túlságosan be van csomagolva a mondanivaló, majd ha kibontja akkor, de ha nem, az sem baj.

Előzmény: Kopi Zoli (23967)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23968

Véletlenül nem érhettél célba. Ez nem olyan, mint a foci, hogy befúj neked egy tizenegyest a kancsal bíró, és megnyered...

Előzmény: Bozótkutya (23963)
Kopi Zoli Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23967

ihhhhhhhhhhhhhh gondolkozzál már egy kicsit!!!!!!!!!

Kefír ilyen időben?? Mégis hogy? Vagy a sok fosáshoz, amit a 40 fokban 5 perc alatt megromlott kefír okoz, majd Te szolgáltatod a Toi-toi-kat?

Javaslom előbb gondold át és csak aztán írj.

 

Sajnálom hogy Kriszta nem tudta befejezni a versenyt, de fél órával a frissitőpont zárása után szemrehányást tenni bármiért is, nem ildomos. Ezek az infók elérhetőek voltak előre, erre és a nagy meleg okozta egyénenként eltérő igényekre a versenyzőnek kell felkészülnie. A szervező felelőssége odáig tat, hogy az általa megadott időben a pontokon a megadott szolgáltatást nyújtsa. Ha a versenyzőnek ez nem megy csak kisérővel, akkor saját kisérőt kell szerveznie, aki majd elmegy jégért, kefírért meg biomarcipánért ha kell.

 

Előzmény: Csóványos (23933)
norb29 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23966

3:42-nél látható az a pont, ahol állítólag nem adtak vizet :-)

Előzmény: norb29 (23955)
Csóványos Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23965

Ha nem volt folyamatosan hátszeled, ha nem takarta el állandóan egy ki felhőcske előled a napot, stb, akkor  nem értél véletlenül célba tavaly szintidőn belül.  Vannak sportok, ahol  lehet véletlenül sikert elérni,  - kicsit viccesen: sakkban véletlenül lehet egy remek húzást tenni- az ultrafutás nem ilyen.

Előzmény: Bozótkutya (23963)
Bozótkutya Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23964

A hétvégén ÉN is...   így helyes

Előzmény: Bozótkutya (23963)
Bozótkutya Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23963

A hétvégén is megkaptam a pofont ami már rég esedékes volt, de nem a melegtől, nem a Balcsitól, hanem magamtól....Hülyeségeket csináltam, totálisan kialvatlanul, már a rajtnál dehidratáltan, egy szál kulaccsal kudarcra ítélt próbálkozás volt, ráadásul fejben sem voltam ott eléggé. Nem volt meg a tavalyi tűz... Össz.: 71km + 10km "levezetés"   

 

A feladás nagyon fáj, mindent bánok, csak azt nem, hogy maradtam Tihanyban lábatlankodni, segíteni, örömködni, mert hatalmas élmény volt látni a befutókat, vállakat veregetni, feladókat vigasztalni, mások sikerének örülni. Szinte kárpótolt az élmény a magam kudarcáért. Szinte...   Szeretném még bizonyítani, hogy tavaly nem véletlenül sikerült körbeérnem.

 

Főhajtás minden célbaérkezőnek, kalaplengetés a győzteseknek, kézcsók a szervezőknek. Nem lehet minden tökéletes, óriási rendezvény, rengeteg ember, hatalmas táv....el se tudom képzelni, hogy lehet egy ilyet irányítani, kézben ez nem egy körözős ultra ahol két asztalra kell kipakolni és egy helyről belátjuk a  pályát. 212km minden pontjára eljuttatni a dolgokat, összeszedni az embereket...

 

Köszönöm a hozzám intézett minden jó szót, bíztatást, segítséget! Több határainkon túlról érkező sporttárssal futottam együtt , jó volt velük beszélgetni, remélem, visszajönnek még hozzánk futni! 

amat Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23962

Sziasztok,

én is feladtam, nem tudom, hogy a meleg volt-e az ok?

Hatalmas hibát követtem el, amire csak itthon jöttem rá.

Ebben a cipőmben Veszprémben begyűjtöttem egy hatalmas vízhólyagot, Sárváron az egy hónapos bejáratást követően ismét megpróbáltam a cipőt, 15 km után cseréltem. Úgy látszik túl sok idő telt el azóta, egyszerűen elfelejtettem, hogy nem jó ez a csuka. Elindultam szombat reggel benne. 40 km körül, éreztem már mind a két talpamon a kialakuló hólyagokat. Nem ragozom tovább, Bogláron a két lábamon összesen 6 vízhólyag volt. A bal lábamon kettő talpit kivágtam, bekentem a Mikitől kapott krémmel, zoknit cseréltem és indultam tovább, az első párszáz méter nem volt egyszerű, de aztán kocogtam tovább. Később valahol az egyik padon megmasszíroztam a jobb a combom, ami sajnos Sárvár után megint szarakodott. Ezen a szakaszon kezdett belefészkelni a fejembe, egy sokkal könnyebb út: " Szántódnál lefekszek aludni és átmegyek az első komppal" Hullámoztak a fejemben a feladás és a továbbmenés gondolatai, egyszer az egyik, máskor a másik volt bennem erősebb. Nagyon nem éreztem kedvet a másnap délelőtthöz, mert az tisztán látszott, hogy bizony a vasárnap délelőttöt, de még bizony annál is többet kell még a versenyre áldoznom.

A végső löketet több dolog is befolyásolta, az egyik, hogy elszámoltam magam, 2 órával kevesebb időt 10 órát, a 12 helyett számoltam, hogy beérhetek, aztán hírek, hogy bizony a mezőny jelentős fele már Keszthelyig kiszállt, aztán ott volt mind a két talpam, tele vízhólyagokkal és a jobb combom azzal a makacs húzódással, vagy mivel.

Szóval engedtem a sötét oldal csábításának, a könnyebb utat választottam:-(

Természetesen másnap dálután már rohadt mód bántam, de nincs visszaút.

Köszönet a szervezést, a versennyel nekem nem volt semmi gondom, bár az első szakaszon a két pont kivétele nem érintett túl jól, különösen ebben a melegben, de gondolom én voltam figyelmetlen, ill nem olvastam el a frissítőpontokat.

UB-amat 6:4, nem erre számítottam:-(

 

Csóványos Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23961

Te még Krisztinél is többet voltál napon, Kriszti jól van, remélem, már Te is.

Zoli

Előzmény: -tamas- (23958)
Csóványos Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23960

Tudom, hogy nehéz egy ilyen versenyt megszervezni,  45 frissítő állomásra odafigyelni.   A hőségben valahogy mégis kreatívan , pl akár közeli nyralókból, italboltokból, büfékből lehetne hidegebb vizet szerezni, egyszerre csak 40 litert és ezt frissíteni.

A kritikus helyekre pedig megbízható személyzet kellene, ilyen Keszthely.  A pontot már 9 óra 40 perccel a rajt után be akarták zárni.  A balatonberényi ponttal kepcsolatban: azt mondta a pontőr bambán, hogy : mindent megettek. Az asztalon néhány gyümölcs volt, körülötte rengeteg légy.  Mivel 45 frissítő van, akkor ez belefér, hogy éppen gyenge személyzet volt.

Különösen nehéz a dolga azoknak, akik egész éjjel működnek, mer ittas emberek támadásainak vannak kitéve.

Krisztivel utólag megnéztük, hogy 34 óra 40 perccel is érkeztek még be, 160 perccel a szintidő lejárta után. Jó lett volna tudni, hogy erre van lehetőség, mert Kriszti 34 óra körül be tudott volna érkezni.

Előzmény: norb29 (23955)
csanya. Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23959

Egy bibi van. A hűtőkocsikhoz is kell áram.Péntek este amikor a fagyit osztottuk Tihanyban, nem volt áram alatt a kocsi. Mind a hat cellából osztottuk a fagyit, mégis megolvadt benne a cucc. És ez kb 3 óra volt. Szóval az ötvenakárhány helyre varázsolni kell áramot is ami azért nehéz mert a hűtőkocsik nem a szabványos 220-al mennek...

Előzmény: akibacsi (23956)
-tamas- Creative Commons License 2012.07.03 0 0 23958
hú Kriszti, te nagyon sokat voltál napon
jobbulást

András
Előzmény: Csóványos (23939)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!