Keresés

Részletes keresés

kivancsi_fancsi Creative Commons License 1999.10.26 0 0 324
Sir Alejandro:
Túl mélyen néztél bele a kitágult pupillájú szemembe? :-)
KF
Előzmény: FunSir (318)
VenuS Creative Commons License 1999.10.26 0 0 322
huuuu azt hiszem én ehez kisnyul vagyok nem is tudok hozzá szolni :))
Előzmény: Petyaszan (319)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 1999.10.26 0 0 321
Este folytatom, otthonról, mostan sajna dógomvan. Ez az abszolút ESZO nem? :-D
KF
Előzmény: Petyaszan (319)


Feketeparduc Creative Commons License 1999.10.26 0 0 320
Holnap írok nektek egy másik mesét. Azért ez nem megy minden nap, teljesen felizgulok itt az íróasztalomnál!
Előzmény: Petyaszan (319)
Petyaszan Creative Commons License 1999.10.26 0 0 319
Fácsika!
Mi ez a durva interruptusz? Ez olyan, mint amikor anno kivonultunk a sulival a moziba, hogy harmadszor is +nezzuk a ragyogjragyogjcsillagom c. alkotast, es pont a legjobb resznel, amikor nemtommarmilyn elvtars jott volna, L-szakadt a film, es felgyujtottak a lampat a nezoteren.
pliz-bitte-porfavor otsd L a villanyt es meselj tovabb!
Feketeparduc, uccinten!
En nemtom miert volna baj, ha a nagyonak is szol egy szep mese, nem csak a piciknek.
Előzmény: kivancsi_fancsi (302)
FunSir Creative Commons License 1999.10.26 0 0 318
Fáncsikám, úgy elvarázsoltál, hogy lebuktattam magam...

alejandro

Előzmény: alejandro_magno (317)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.10.26 0 0 317
Feketeparduc!

Topikgazdai .

kivancsi_fancsi!!!

TÉGED MEG MÁR RÉGEN FIGYELLEK!!!!!

Így . .

Nem lehetne még azt az asztalt hasznosítani vmi kreatív módon?

Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.10.25 0 0 316
Fancsikam, aki kivancsi! folytasd csak, varom :))))))

hali, KL

Előzmény: kivancsi_fancsi (302)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 1999.10.25 0 0 315
Kedves KundK
Fogok is írni, elvégre szegény srácot nem hagy6om ott ilyen felizgatott állapotban! :-)
KF
Előzmény: KundK (307)
Feketeparduc Creative Commons License 1999.10.25 0 0 312
Szenvedélyesen nyalogat, őrülten kívánom! Ekkor kedvesem sem bírja tovább, és én sem akarnám kihagyni a játékból, nagy nehezen réveszem magam, és megállitom szorgalmas nyalakodó barátnőmet és gyengéden hanyattfektetem. Végignyalogatom a testét miközben fenekemet kihívóan felemelem kedvesem felé, aki nem késlekedik, hatalmas férfiasságával hátulról belémhatol. Elönt a forróság... Közben maradék figyelmemet a polinéz lány intim részei felé fordítom. Még sosem láttam ilyet közelről. Óvatosan és gyengéden kezdem nyalni, a lány kis visongásokkal jelzi, hogy jól csinálom. Úgy érzem hullámokban tör rám a közeledő orgazmus ahogy kedvesem egyre vadabban döfköd. A polinéz lány is egyre nehezebben lélegzik, most az újjamat is lassan beteszem... Kész őrület ez a forró puha dolog! És igen, ez életem orgazmusa!
Kicsit kiszállok és a lányt kedvesem farka felé irányítom. lassan kezdi nyalni a végénél, a nyelvével mintha be akarna nyomulni a kis nyílásba. Én közben nem folytatom az újjazást és érzem, ahogyan a lány izmai összehúzódnak és elernyednek az újjam körül. A lány most teljesen beveszi kedvesem férfiasságát, fantasztikus, hogy hogyan tudja ilyen mélyen bevenni.
Kedvesem is egyre hangosabban nyög és igen a lány szájában elélvez.
happy birthday!
Előzmény: Feketeparduc (310)
tekeredő Creative Commons License 1999.10.25 0 0 311
Vicces vagy. HÁT PERSZE, HOGY FOLYTASD!
Előzmény: Feketeparduc (308)
Feketeparduc Creative Commons License 1999.10.25 0 0 310
A finom kezek tovább simogatnak, már a gerincemen és a bordáimon is érzem őket. A fejemben gondolatok kavalkádja kavarog, a kevdesem így figyelt volna, mikor csak lazán megemlítettem, hogy hívhatnánk egy harmadik játszótársat?
Nem bírom tovább lerántom a leplet. Lassan hátranézek, tekintetem felfut a lágyan simogató kezeken... egy gyönyörű félvér lányt látok, ilyen egzotikus szépséget talán Polinéziában lehet látni. Mosollyal a szemében élvezi a meglepetésemet. Ekkor meglátom kedvesemet, aki hihetetlen vágyakozással bámul minket. A lány végigsimít az arcomon, keze leszalad a nyakamon és a mellemnél elidőzik. Őrült vágy tör rám, hogy én is megérintsem őt. felé nyúlok, és lehúzom a színes selyemkendőt ami a felsőtestét takarta. Gyönyörű, pimasz mellei vannak, ahogyan a selyem lecsúszik látom, ahogyan mellbimbói megkeményednek. Meg kell érintenem...
Ahogyan egymás mellével játszunk, kedvesem kéjes nyögéseket hallat és közelebb húzódik, hogy jobban lásson. Segít kibujni a bodyból.
Nem hittem, hogy ez bekövetkezhet - egy lánnyal csókolózom! Lágyan lefektet és nyelvével végigjárja a testem. Teljesen más érzés, mint egy férfivel, a bőre lágy, a nyelve puha, forró és gyengéd. Egyre lejjebb halad, már a köldökömnél jár, és igen, igen, csinálja már!!!
Teljesen kitárulkozom és ő kinzó lassúsággal nyalni kezd.

Folytassam?

Előzmény: Feketeparduc (308)
.next Creative Commons License 1999.10.25 0 0 309
Igen! Igen!
ez jol kezdodik..
Feketeparduc Creative Commons License 1999.10.25 0 0 308
Ok, még egy női fantázia.
Születésnapom volt, és tudtam, hogy a kedvesem valami különleges meglepetést szervez, de bárhogy hallgatóztam nem tudtam kivenni, mi is lesz az.
Persze sejtettem, hogy valami szexuális játékról fog szólni a dolog.
A lakásban csak néhány vörös gyertya fénye világított mikor hazaértem. Néhány pohár bor és halk, visszafojtottan szenvedélyes zene kíséretében kedvesem átnyújtotta ajándékom első részét, azzal a feltétellel, hogy rögtön fel kell vennem. A dobozban egy fekete csipke body harisnyatartóval és selyemharisnyákkal. Fantasztikusan szexinek érzem magam benne, a body az a fajta, amelyik csak félig takarja el a melleimet. Visszatérek a hálószobába, ahol kedvesem beköti a szememet egy fekete szatén sállal. Mi lesz ebből - kicsit félelmetes a dolog - tiszta libabőr lettem.
Érzem, hogy az ágyra ültet, hátradőlök és várom, hogy mi fog történni. Másodpercekig semmi, érzem, ahogyan a gyertyák melegen égnek az éjjeli szekrényen, de a nyáresti szellő hűvösen simogat az ablak felől. Nagyon meztelennek és védtelennek érzem magam.
Ekkor érzem, hogy nagyon gyengéd kezek símogatni kezdik a két karomat és a nyakamat. Felismerem, hogy ez nem a kedvesem érintése, és reflexszerűen emelem a kezem, hogy letépjem szemellenzőm, de gyengéden lefogja a kezem és tovább simogat. A szellő ismeretlen illatot hoz, akárhogy is szimatolok, női parfüm illatot érzek.

Folytassam?

Előzmény: kivancsi_fancsi (306)
KundK Creative Commons License 1999.10.25 0 0 307
Ne add fel fáncsi! Írj még ilyen szépeket.

A lányok meg csak álmodozzanak, és rúgják ki páros lábbal a szőrös, alkoholszagú disznókat. Ez az evolúció. :-)

Előzmény: kivancsi_fancsi (306)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 1999.10.25 0 0 306
najman:
Te lány vagy, vagy fiú? Ennyire rossz a véleményed a férfiakról? Hozzáteszem, hogy én "kicsivel" több vagyok még harmincnál is, ennek ellenére egyszer sem ment rajtam végig egyetlenegy szőrös, alkoholszagú disznó sem. Bocs, ha elszúrtam, akkor álmodozom tovább magamnak. Azt szabad, nem?

primus:
Ez most csodálkozás, vagy bosszankodás? (1999-10-25 14:27:37 (303) )

KF

najman Creative Commons License 1999.10.25 0 0 305
Az ilyen női fantáziáknak nevezett dolgoktól megy tönkre az álmodozó típusú lányok fele. Olvassa ezeket a történeteket és várja, hogy majd vele is megtörténik. És várja...és várja...és már harminc éves és még mindig várja. Közbe végig ment már rajta vagy 40 szőrös alkoholszagú egyéjszakás disznó.

Szép álmokat

primus Creative Commons License 1999.10.25 0 0 304
Ez valóban női fantázia? Azt hittem ez a tipus már kihalt!
Előzmény: kivancsi_fancsi (302)
Perlita Creative Commons License 1999.10.25 0 0 303
Kiran,

Hát létezik ilyen varázslat?

Előzmény: Törölt nick (296)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 1999.10.25 0 0 302
Női fantázia következ:
Ma este lesz az első. Ez motoszkált csak a fejemben. Már négy hónapja tartott a kapcsolat, nem az első az életemben, de más, mint az eddigiek. Forrón remegett a levegő közöttünk, ahányszor találkoztunk, már az első alkalomtól kezdve. Nem fogom elfelejteni az első csókját. Először finomam simogatta ajkamat az ajkával, majd amikor szinte mgától kinyílt a szám, a nyelve körbejárt a fogaimon, s amikor megtalálta az én nyelvemet, erősen, de érzéssel szívni kezdte. Viszonoztam, szinte nem akartam abbahagyni, úgy éreztem, hogy ha kérné, ott a park padján az övé lennék. Már akkor biztos voltam benne, hogy ő az, akitől az ágyban is többet remélhetek, mint bárkitől eddig.
És most eljött végre ez a nap. Együtt utazunk el a hétvégére, egy kellemes kis hegyvidéki szállodába. Azt hiszem, mindegy milyen lesz az idő. Izgatottan készültem a találkozásra, meglepetést is készítettem neki, reméltem tetszeni fog majd a fazonra borotvált puncim. Nem borotváltam le teljesen, hiszen nem kislánynak akartam látszani, csak a szeméremajkam és a csiklóm tájékát szabadítottam meg a felesleges szőrtől, hogy ne zavarjon a játékban.
Amikor megérkeztünk, már késő délután volt, sötétedett. Felmentünk a szobába, de már az ajtóban kiesett a kezünkből a táska és csókolódzni kezdtünk. Most nem állt meg a számnál, végigcsókolta a nyakam, a fülem és közben a keze sem pihent, egyszercsak azt vettem észre, hogy a blúzom a lábamnál hever, ő pedig a mellemet kóstolgatja már. Először csak finoman, majd egyre erősebben érzem a száját a mellbimbóimon, a finom harapások nyomán egyre keményebbek lesznek. Elszálló tudatom maradékával még megszabadítom őt is az ingétől, de a vetkőztetési versenyben alulmaradok, hiszen rajtam már csak egyetlen ruhadarab van, a bugyimat még meghagyta. Mielőtt a nadrágjához nyúlnék, érzem erős karját, majd a levegőben lebegek, furcsa, időtlen érzés kerít a hatalmába. Ezt a nagy asztalt észre sem vettem, mikor bejöttünk ide. Gyertya ég rajta, mellette egy üveg pezsgő és két metszett pohár, gyümölcskosár. Furcsa így, az asztal szélén ülve, szinte ruhátlanul koccintani, de jól esik a korty hűvös ital. A combjaim közé állva elvesz egy fürt szőlőt, egy óriási szemet letép róla, azzal körbesimítja a számat, és ajkaim közé dugja. Nem veszem be teljesen a számba, erre odahajol és kettéharapja a szőlőszemet. A gyümölcs leve lecsurran, végigfolyik a melleim között egészen a lábam közé. Látom, hogy ő is észreveszi. Puha ajkaival elindul, hogy letakarítsa rólam az édes folyadékot. Ahogy nyalja rólam a szőlő levét úgy érzem, a bőröm melegétől már el is párolog, ha nem siet. A "takarítás" alapos, már a köldököm mélyén jár a nyelve, majd még lejjeb kerül, szájával és kezével egyszerre simogatja le rólam a bugyimat, ha akarnék se tudnék ellenállni, a lábam magától szétnyílik, akarom érezni őt ott bent, a puncim már rég nem csak a szőlőtől nedves, ez már nem is nedves, lucskos. Letérdel az asztal elé, forró leheletét az ölemnél érzem, felnéz, a szemén látom, hogy tetszik neki a délelőtti művem. Hanyattdönt, a lábaimat a nyakába teszi, és a feje erőszakosan egyre közelebb nyomul, keze közben védtelenné teszi megduzzadt csiklómat, és érzem, ahogy a szájába veszi, hol finoman nyalogatja, hol megharap, közben az ujja már beljebb jár, megtalálta a legérzékenyebb pontot a hüvelyem belsejében, azt masszírozza egyre erősebben, már nem is tudom, mi történik, csak azt érzem, hogy rögtön szétrobbanok, megszűnök létezni, azután elönt a JÓ, remegek, érzem a kezét a számon, sikoltoztam azt hiszem, csak ki ne hívják a rendőrséget. Ismét a karjába kap. Óvatosan az ágyra tesz, mellém fekszik, simogat, míg lassan megnyugszom.
Folyt. köv. (ha kell)
Gironde Creative Commons License 1999.10.20 0 0 301
alejandro_magno
Bocs, de azt sem tudom, egyáltalán kiadták-e magyarul. Én egy repülőtéri könyvboltban vettem, de biztos, hogy egy nagyobb angol vagy amerikai könyvesboltban kapható.
Tudom, hogy ez nem sok, és ezért bocs. Ha mégis hozzá tudsz, jutni, melegen ajánlom.
Előzmény: alejandro_magno (295)
kzt Creative Commons License 1999.10.18 0 0 300
szep volt kiran !
meg jo hogy megirtad: a halak tenyleg nem beszeltek volna rola... ;)

danger
a jovo het elejeig meglesz a folyt, igerem!

Előzmény: danger (293)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 1999.10.18 0 0 298
Hát, ezt nem munkaidőben kellett volna elolvasnom.... :-D
KF
Előzmény: Törölt nick (296)
FunSir Creative Commons License 1999.10.18 0 0 297
kiran ez király!

Meg10telve érzem magam, hogy a topikomba írtad.

Előzmény: Törölt nick (296)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.10.12 0 0 295
Szerző, kiadó, ISBN szám?
Előzmény: Gironde (294)
Gironde Creative Commons License 1999.10.11 0 0 294
Megjelent egy csodálatos könyv (igaz, csak angolul olvastam), a címe "My sweet rose garden", kizárólag női szexuális fantáziálások gyűjteménye.
Ajánlom!
danger Creative Commons License 1999.10.07 0 0 293
KKKZZZZZTTTTTTT!!!!!!!
tovább, az istenért..... !! :)))))))
Előzmény: kzt (268)
Endorfin Creative Commons License 1999.10.05 0 0 292
Targonca,
ha valaki egy erotikus történetet kezd irni, szerintem először is azt kell eldöntenie, hogy milyen szókincset fog használni a történethez.
Az utána már szinte mellékes, hogy a szereplők mit csinálnak....:))
Próbaképpen változatok egy epizódra:

1. ....a férfi a nő hüvelyébe tolta péniszét...
2. ....a manus beverte mocskos f...át a ribanc p...jába..
3. ....az ürge becserkészte a macit a málnásba...
5. ....Hszi-Men lágyan a virágkehelybe helyezte a jáde rudat....

Kinek mi tetszik, izlés dolga....:)))

Endorfin

Előzmény: Targonca (285)
MaCS Creative Commons License 1999.09.08 0 0 291
Halihó!

Ez nagyon szép volt!

MaCS

Luftwaffe Creative Commons License 1999.09.07 0 0 290
Huh! En csakmost fedeztem fel ezt a topikot.... Ez egy ELMENY...
IMHO itt egy par emberben iro vesztett el...

5let : adjuk ki nyomtatott formaban ezeket a kis csodakat (make big money)
:)))))))))))))))))))

Megegyszer: eszmeletlen yoooooo!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!