FBS simán megfogja, 60cm hosszon a hőtágulás különbsége 60-70fok változásnál a 2 tized millimétert sem éri el, semmi, azt a rugalmas ragasztó megoldja. (0.18mm)
Két különböző anygnál (réz és saválló ahogy mondod) szerintem nem fogja együtt diletálni ott külső lemezen, és az első főzés alkalmával szét fog válni szerintem.
Mi lent voltunk személyesen,a hölgy aki adminisztrálja a dolgokat nem győzi,mert most most küldi, viszi,szinte mindenki. Olyan az iroda,mint a porcelánbolt.
Sőt pont mikor ott voltunk olyan problémák is voltak,hogy a bérfőzési lap másolatán nem volt olvasható a pecsét,regisztrálva volt,de nem töltötte ki a neten az oldalt,ezért telefonálni,nyomozni...,közben telefonok tömkelege jött.Mi is ott vesztegeltünk ilyenek miatt 1,5 órát 14 mintával ketten.Már kicsit feszülten,de kitartóan.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Megfordult a fejemben nekem is, de ezt nagyon durvának tartanám. Arra gondoltam, hogy az adatbázis feltöltése miatt kérik, és a szokásos gyakorlati mérőszámokhoz viszonyítva levonnak következtetéseket a kutatók. Természetesen csak a legjobb helyezetteket vizsgálják meg.
Arra gondoltam, hogy a készülő főzőmnél a tükör saválló lemez illesztéseket 20x1 mm vörösréz szalaggal takarnám el.
Kérdésesem, a következő: hogyan lehetne rögzíteni a palástra függőlegesen a 800 mm hosszú szalagokat, ha nem szeretnék csavar-, szegecsfejet, stb.. látni? (ragasztani, forrasztani stb...)
:)) Perkáta: "Díjazott vendégek névsora":.....X-Y-Z... a felsorolásban szembesültem én is a nevemmel. Szombaton megyek a díjátadó "ceremóniára" és az előtte lévő szakmai előadásokra.
Annyira nem tér el a témától a kérdésem. Egy időben lehetett kapni a szilas arománál (maxaroma) keserűlikőr aromát. 30 ml-es kiszerelés. Ez nagyon jó ízt adott az 1 liter 36%-ra beállított, karamellel ízesített szeszhez. Sajnos már kb 2 éve nem kapható a szilas féle keserű aroma. Valaki talált olyan aromát amivel ezt, a már forgalomból kivont terméket helyettesíti? Szívesen készítenék ugyanolyan keserűlikőrt. Túl komoly receptre nem szeretném rászánni magam, bőven megfelelne aroma, vagy valami egészen egyszerű, kényelmes megoldás, ami ugyanazt a keserű ízt adja. Nem árulok el titkot, hogy 70 vagy 80 ft volt ez a 30 ml-es aroma, kb. ilyen árban tervezem most is megvalósítani a likőr ezen összetevőjét..