Keresés

Részletes keresés

sogi01 Creative Commons License 2017.03.22 0 2 136281

                                                                    vf1 linkgyüjteménye  

                            

 

                                               linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                    A tudás forrása

                                              http://snapszmester.hu/

                                                             Benne

                                       Snapszmester és Nabiti összefoglalója

                                            Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

                                               

                                                Magánfőzés jogszabályai

          

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

Előzmény: sogi01 (136257)
mili70 Creative Commons License 2017.03.22 0 0 136280

Méghozzá ezzel: 

Hogy mennyi az ára? Találgassatok, kíváncsi vagyok hányan saccolnak megközelítő összeget.... :)

Előzmény: endrepp (136274)
mili70 Creative Commons License 2017.03.22 0 2 136279

Nagyon negatívak a kollégák, de miért ne sikerülhetne? 

Pálinka van a kredencen, 235 euro van a párnacihában, az akarat is megvan, miért ne indulhatna? Hátha büszkék lehetünk rá, mert az elismerés egy része a fórumnak, nektek, nekünk  is szólna!

 

Előzmény: Törölt nick (136269)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.21 -2 1 136278

Én veled értenék egyet, és nekem dekoratív a rusztikus réz szegecs is , még a bográcson is. De nem a popszegecs. 

Előzmény: kopasz szuzukis (136276)
endrepp Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136277

FBS-sel ragasztgatták fel a hőszigetelés tükörlemez burkolatát

és ehhez mi köze egy réz takarócsíknak? Mindegy, mindenesetre, ha használod mégis, a felületet készítsd elő rendesen!

Előzmény: kopasz szuzukis (136276)
kopasz szuzukis Creative Commons License 2017.03.21 0 1 136276

Lópikulát fogja meg! A cégnél az 1xű arcú lakatosok FBS-sel ragasztgatták fel a hőszigetelés tükörlemez burkolatát. 1 hónap után lehámlott az egész.

Előzmény: endrepp (136263)
endrepp Creative Commons License 2017.03.21 0 1 136275

elnézést, Horvátok

Előzmény: endrepp (136274)
endrepp Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136274

Csehek ott vannak egy szilva bronzzal, menni fog! ;)

 

WHITE SPIRITS 2016

 

Rakija Šljiva
Ze Us Obrt Bronze

Előzmény: Törölt nick (136273)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.21 -3 0 136273

:)) A 30 azért jó ha összejönne legalább,mert kb...esténként annyian "lógnak" itt tyúkok bezárása előtt. Könnyen kontrollálható...

Előzmény: mili70 (136272)
mili70 Creative Commons License 2017.03.21 0 2 136272

Esélyes, hogy csúcsdöntés lesz :)

Előzmény: Törölt nick (136270)
endrepp Creative Commons License 2017.03.21 0 5 136271

Minek apróznád el? :) (nem nyomtam semmit :))

http://www.internationalspiritschallenge.com/

Előzmény: Törölt nick (136269)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.21 -2 0 136270

Milyen jó nekem...gyűjtöm a mínuszokat :))

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.21 -15 0 136269

:)) A saját vonalamat figyelembe véve és az eddigi versenyeken való elért eredményeim visszaigazolásaival hol is tartok én úgy vélekedek...hogy kb...bő 1 év kell még hozzá és már én is bemernék valószínű nevezni az Ausztriai Destillata neves Nemzetközi versenyre mint magánfőző. Addig viszont úgy érzem hogy még 1-2 vonalon tovább kell képeznem a szakmai tudásomat. Inspiráció pedig van miért tenném......:))   Kihívás-elismerés-ismeretség...stb...  "Hab lenne a tortán,égő gyertyával a közepén"

Előzmény: Csikky (136264)
foxrudi Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136268

Ja.Értesítik majd a személyeket.De van egy tel szám adnak tájékoztatást bővebben.

 

Előzmény: kupeci (136265)
kupeci Creative Commons License 2017.03.21 0 2 136267

Mint kisiskolás korunkban....vajon hanyas lesz a doga?:)

Előzmény: Csikky (136266)
Csikky Creative Commons License 2017.03.21 0 1 136266

Postázzák a cimedre! :)

Előzmény: kupeci (136265)
kupeci Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136265

Azt lehet e tudni mi van, vagy lesz azoknak a tájékoztatásával akik nem tudnak személyesen részt venni az eredményhirdetésen?

Előzmény: foxrudi (136260)
Csikky Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136264

Destillata versenyről van infója valakinek magánfőző vonalon?

endrepp Creative Commons License 2017.03.21 0 1 136263

FBS simán megfogja, 60cm hosszon a hőtágulás különbsége 60-70fok változásnál a 2 tized millimétert sem éri el, semmi, azt a rugalmas ragasztó megoldja. (0.18mm)

Előzmény: gabor0036 (136261)
kopasz szuzukis Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136262

Nem egyszerű "játék". A ragasztás biztosan nem megy.

Ha van profi bádogos ismerősöd, akkor az talán peremezéssel össze tudja hozni. De, ha peremezés, akkor a vörösréz szalag fölösleges.

Előzmény: 1zsakkrumpli (136246)
gabor0036 Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136261

Két különböző anygnál (réz és saválló ahogy mondod) szerintem nem fogja együtt diletálni ott külső lemezen, és az első főzés alkalmával szét fog válni szerintem. 

Előzmény: 1zsakkrumpli (136258)
foxrudi Creative Commons License 2017.03.21 0 1 136260

Mi lent voltunk személyesen,a hölgy aki adminisztrálja a dolgokat nem győzi,mert most most küldi, viszi,szinte mindenki. Olyan az iroda,mint a porcelánbolt.

 Sőt pont mikor ott voltunk olyan problémák is voltak,hogy a bérfőzési lap másolatán nem volt olvasható a pecsét,regisztrálva volt,de nem töltötte ki a neten az oldalt,ezért telefonálni,nyomozni...,közben telefonok tömkelege jött.Mi is ott vesztegeltünk ilyenek miatt 1,5 órát 14 mintával ketten.Már kicsit feszülten,de kitartóan.

Előzmény: Csikky (136259)
Csikky Creative Commons License 2017.03.21 0 1 136259

Az enyémek is ott tündökölnek már mind az 5en! :)

A feldolgozás viszont a tavalyihoz hasonlóan lassan halad, a státuszom még mindig nincs megerősítve, pedig az utalás is beérkezett már....

Előzmény: foxrudi (136243)
1zsakkrumpli Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136258

Köszi, szuper, akkor majd kipróbálom.

Előzmény: Figyelget (136256)
sogi01 Creative Commons License 2017.03.21 0 1 136257

                                                                             vf1 linkgyüjteménye  

                            

 

                                               linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                    A tudás forrása

                                              http://snapszmester.hu/

                                                             Benne

                                       Snapszmester és Nabiti összefoglalója

                                            Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

                                               

                                                Magánfőzés jogszabályai

          

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

 

Előzmény: sogi01 (136234)
Figyelget Creative Commons License 2017.03.21 0 0 136256

http://www.pattex.hu/hu/termekek/total.html

Ilyesmire gondoltam. Lehet le lesz szedve, mert konkrét termékre mutat a link. 

Előzmény: 1zsakkrumpli (136254)
mili70 Creative Commons License 2017.03.20 0 2 136255

2 ZD-s, 3 " kívülálló ". De hol maradtak a " fiatalok"? Biztos elfogyott már a nedű. :)

Előzmény: kupeci (136252)
1zsakkrumpli Creative Commons License 2017.03.20 0 0 136254

Az milyen, mert nem ismerem?

Tudsz egy linket mutatni?

Előzmény: Figyelget (136247)
kupeci Creative Commons License 2017.03.20 0 1 136253

Öreg főző , nem vén főző!:)

Előzmény: norris53 (136251)
kupeci Creative Commons License 2017.03.20 0 0 136252

Mondtam hát!:)

Előzmény: Csikky (136239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!