Keresés

Részletes keresés

lalilovics Creative Commons License 2019.04.15 0 0 18611

Értem , és világos amit írsz , a kis párod , nem válltogatja a faszait sűrün , nem baj ez , csak gondoltam , ha túl " bonyulúlt " a pasi , akkor váltás van :) !?  Az én párom is viszonylag sokáig megtart egy pasit , és nyilván , ha jó pasi , és a szex is fini vele , örömmel kefélteti a kis nedves puniját .... :) Ettől függetlenűl ha egy  " különleges " lehetőség , úgymond beugrik , azt ő nem igazán hagyja ki ... :) Neki a zsánerei a fiatal faszik  28 -tól 35 -ig .... A jelenlegi is 31 éves pasi , belevaló , jó srác , ő ilyeneket kedvel . Az elmúlt hétvégén is volt randiuk , és persze keféltek is . Imádom mikor elmeséli , teljes átéléssel teszi , na persze dugás is a vége köztünk is !  :) 

Előzmény: More Joy (18609)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.15 -3 0 18610

Ezek azok (is) amik megtetszettek a feleségedben. Alapos, óvatos, mértéktartó... és ezek mellett hódol a szenvedélyeinek. Csodás lehet vele az élet. Még mindig szívesen megismerném, ha lehet. :-)

Előzmény: More Joy (18609)
More Joy Creative Commons License 2019.04.15 0 0 18609

Nem annyira régi. Mondhatni, egészen friss szerzemény. Csak egy hónapja kefélget vele. Még nagyon az elején vagyunk vele és sok kipróbálandó dolog van. Feleségemnek nem megy olyan hirtelen a váltás. Képes hónapokig is ismerkedni valakivel mire lefekszik vele. Mostanihoz tényleg jobban ragaszkodik, mert a szexen kívül is jól elvan vele. Kivéve amikor túlzásokba esett. Tetszik neki az is, hogy szingli. Bármikor elkapható egy numerára. Akár mindennap összejöhetne vele, de arra nincs ideje. Szóval nála képtelenség lenne, hogy egy gyenge teljesítméy miatt másnap már mással keféljen. Inkább a megoldásra törekedne a régivel, az újra nem is tudna ráhangolódni olyan hamar. Meg ugye az óvszer nélküli szex a mániánk. Azért is kezd új kapcsolatot olyan hosszan és alaposan. Annyi újdonság, változatosság jutott neki, hogy ő a 4. pasija.

Előzmény: lalilovics (18608)


lalilovics Creative Commons License 2019.04.14 -1 0 18608

Egy kérdés ?! A jelenlegi pasija a párodnak régóta meg van ?! Másik nem is kerlt szóba soha ?!  Csupán kiváncsiság ...mivel az én kis párom nem ragaszkodik ennyire egy faszihoz . Ha van egy másik jo pasi ő nem feltétlenül ragaszkodik a régi fickóhoz ....😉 A változás néha nem árt... 😀

Előzmény: More Joy (18606)
More Joy Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18607

Hát izgatónak valóban izgató. Ami megtörtént, annyival már közelebb vagyunk a többi céljainkhoz. De a továbbiak mindig kétségesek a harmadik személy miatt. Neki is jó partnernek kell lennie mindenben. Igyekszünk mindent kieszközölni. Még a feleségem a könnyebb eset ebből a szempontból. Ő lassacskán úgy is benne lesz az egyre közelebbi dolgokban a hármas terén. Inkább a pasijától tart, hogy tud-e alkalmazkodni. Kénytelen lesz, nincs más választása, ha továbbra is meg akarja magának tartani a páromat, mint szexpartnert. Megszoksz vagy megszöksz lesz.

 

Igen, az éjjel le kellett még egymást rendeznünk. Nekem a látottak, neki az átéltek csak jobban felizgattak minket. Kívánalmainkat le kellett egymáson vezetnünk. Nem beszéltünk meg előre semmit. A vágyainknak engedelmeskedtünk. Úgy is lehet hatalmasat élvezni.

 

Előzmény: Törölt nick (18600)
More Joy Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18606

Egyelőre soknak tűnik. Gondolatban már én is elképzeltem hozzátok hasonló dolgokat. A feleségemen nem múlik, hogy belekezdünk az aktív hármasba... és azon belül egyre durvább dolgokba. Beszéltünk már róla. Ugye ott van a harmadik mellékszereplő is, aki még a titkos kettes kefélésekhez van szokva. Muszáj lesz őt is rávezetni az egyre több közös dologra. Én bizakodó vagyok. Szerintem alkalmazkodni fog, hogy megtartsa a puncit, amit csak dugnia kell. Az alkalmak kettesben továbbra is maradhatnak majd, ha úgy hozza a szükség. Persze fordulat lehet, ha talál magának másik nőt. Úgy is tovább lehetne játszani a megkezdett utat, csak bonyolultabb lenne. Már zsarolni sem lehetne és ugranának a szabad hétvégéi. 

Előzmény: lalilovics (18605)
lalilovics Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18605

Neked még lehet , hogy ez amit mi csinálunk sok , de persze nem vagyunk egyformák , ez nem baj , ti így , mi így , majd alakúl szerintem nálatok is ha a nejed persze akarja ! De így is izgató és a lényeg , hogy mindenki  jól érezze magát közben . Az nekem piszok jó mikor a pasi mondjuk hátúlról dugja , engem meg leszop , és látom az arcán milyen jó neki ....de úgy összességében is minden a látvány a reakciók , nagyon jók és örömmel éljük át újra , és újra . 

Előzmény: More Joy (18604)
More Joy Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18604

Nyilván, ti sokkal előrébb jártok. Bízom is benne, hogy lesz a hármas még felszabadultabb és hevesebb is. Akkor nem kell véget vetni neki. Mikor hátulról dolgozta a pasija, de jó lett volna a szájába adnom. De az alku, az alku. Lesz még idő jobban belemélyülni. A te szinted nekem kicsit már sok. Felváltva mindenhova. Bár aktívan résztvenni a buliban, úgy felizgulva nem tudom én is mibe mennék még bele. Többe, mint amennyit most el tudnék képzelni.

Előzmény: lalilovics (18599)
More Joy Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18603

Nem volt lefixálva ki mivel megy oda, csak hogy ott találkozunk. Sokat beszélünk a hogyantovábbról. Tervezünk még közös programokat. Egy autóval elmenni valahova. Közös, szinvonalas étkezések, beszélgetések. Mozi. Feleségem közöttünk ülve, hol az én kezem landol a combján, hol a barátunké. Vagy mindkettőnké. Jó idő közeledtével szabadtéri programok is jöhetnek majd. 

Párom szerint most kifejezetten gyengén teljesített zavarában. Biztos beijesztettem, mikor kettesben voltam vele. Amúgy ő sokkal kezdeményezőbb és hevesebb szokott lenni. Viszonozni is sokkal jobban szokott.

Szerintem lassan el fogja fogadni a hármas társaságot, csak még szoknia kell. Majd a feleségem is hangolja rá kettesben. Most pár alkalmat úgy lesznek.

Előzmény: Törölt nick (18598)
More Joy Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18602

Tudom, ott a kacsintós mosoly.

Előzmény: jwkllr (18601)
jwkllr Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18601

Nem lebecsülés, hanem kíváncsiság.

Előzmény: More Joy (18593)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18600

Nagyon jó történet. Kissé felizgultam tőle. Nincs tapasztalatom ebből a témából, de biztos egy lépéssel közelebb vagytok a többi céljaitokhoz. Amiket együtt akartok elérni. Bevallom, lettem volna a barátja helyében. Nagyon izgató lehetett, ahogyan bugyiban kijön a fürdőből és nekiáll. Elképzeltem. Én nem bátortalankodtam volna ennyire, alaposan kihasználnám a lehetőséget. Ilyen ajándék nem fordulhat elő az emberrel túl sűrűn. A szereplőket nézve úgy látom, jó volt az ilyen rákészülés harmadik helyen. Látszik, a feleséged ötletete volt. Utána te is lerendezted még az este?

Előzmény: More Joy (18597)
lalilovics Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18599

Szóval akkor nálatok is meg volt az " áttörés" , túlvagytok az első hármason, lessz ez még hevesebb is ne félj , persze amennyiben a kis párod is szeretné éa akarja , no meg a " szerető " olyan tipú aki hármasban is minden gond nélkül tabuk nélkül képes szexelni . Mi már elég " öreg rutinos " pár vagyunk , de valahol el kell kezdeni nyilván ....ha  mindkét fél ezt akarja . Nálunk jól működik mint már írtam többször is , és a kapcsolatunk így még jobban , és változatosabban működik . Az én   kis párom is  tegnap elment a  palijával kicsit , benéztek az estébe éjszakába , a város egyik ismert szórakozóhelyén , én mivel későn értem haza telefonon beszéltünk , és utánnuk mentem a buliba ....igencsak jó hangulat volt , és ők már táncoltak is , a kicsim nagyon erotikusan tudja csinálni :) , a faszija meg már láttam piszokúl rá van kattanva . Még kicsit el voltunk , majd elindultunk haza és itthon még mi a pasival ittunk egy italt amig a párom letusolt , majd , mi is gyorsan felváltva letusoltunk , amikor én kijöttem a fürdőből , ők már igencsak ráhangolva a lényegre , az ágyon 69 -es pózban élveztették egymást , én először  csak néztem őket aztán , a párom úgy helyezkedett el , hogy tovább szopta a faszit , én meg kicsit még nyaltam a már igencsak nedves punciját , majd tövig nyomva megkeféltem a kis éhes lyukát , bevallom sokáig nem bírtam , irtóra kívántam már és miután én elélveztem ( leszopott mikor élveztem ) , a srác dugta tovább , és mikor hátúlról kefélte a kicsim kétszer is elélvezett , majd a faszi sem bírta már és kicsim megfordúlva a melleire kérte a spermáját a srácnak . A második " menetünk" , már lényegesen hosszabb és " töményebb" volt , nejem nagyon jókat élvezett , amit ő ki is mutat mindíg és elég hangosan is teszi  :) , a lényeg , hogy miután mindketten , több pózban is megdugtuk , a pasit leszopizta , én meg tele élveztem a kis jó nedves puniját . Egy újabb igencsak kellemes , estén , éjszakán vagyunk túl .....nagyon jók ezek, és még biztosan többször is élvezni fogjuk .

Előzmény: More Joy (18597)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18598

Hát ja, úgy nehéz lehet a srácnak, ha eleve nem a hármasra van ráizgulva, csak a nődre, külön. Nem is fogja ezt sokáig bírni, ha így marad. 

 

Én pont fordítva csinálnám egyébként, törekednék rá minél többet, hogy hárman együtt csináljuk a dolgokat, hogy megszokja az én jelenlétemet is. Pl. nem külön kocsival mennék, hanem együtt. (Így egy kicsit nyomasztó lehetett, hogy ott mész a mögöttük, mint egy vészterhes árnyék. :D Persze értem azt is, hogy kellett a két kocsi a logisztikához, de akkor is...)

 

Kíváncsi vagyok,  mi lesz az "ülepítés" után. 

Előzmény: More Joy (18597)
More Joy Creative Commons License 2019.04.14 0 3 18597

Megtörtént az első előttem kefélésük. Láttam már felszabadultabb és intenzívebb szexet is, de hát ráírom a kezdet és a srác félénk jellemének számlájára. Előtte olyan kérésem volt, hogy örülnék ha le is szopná. Cserébe ő be nem avatkozást kért. Hadd rendezze le vele kettesben. 

 

Már ott volt a gyerek, szép elegáns megjelenéssel. Fehér ing, fekete farmer, kiboxolt cipő, frissen borotválkova és hajat mosva. Nagyon helyes, így kell randira megjelenni. Párom gyors szájra puszival, én kézfogással üdvözöltem. Ő mellé ült le én vele szemben. Nagyon zavarban volt, eleinte nem is volt túl bőbeszédű, minden szót nekem kellett kihúzni belőle. Idővel azért oldódott. Alaposan kikérdeztem, amiknek nagy részét a feleségemtől már tudtam, de tőle is hallani akartam. Magánéletét, munkáját, szabadidejét, gyerekkorát, megismerkedésük körülményeit kérdeztem, veséztük ki. Párom néha rákontrázott vagy mondott saját véleményt, szórakoztató élményt. Közben néha megérintette, simizte. Láttam, milyen érzékenyen reagált rá, mintha a lába közé nyúlt volna. Tekintete meg rendkívül sóvárgó volt rá, mint aki legszívesebben levetkőztetné. Na, majd erre visszatérünk négyszemközt. Úgy döntöttünk hozzá megyünk, hazai pályán mégis csak oldottabb és bátrabb lesz. Menjenek kettesben az ő autójával, én meg utánuk.

 

Odaérve párom vett elő magának törölközőt és eltűnt a fürdőben. Ismerte a járást. Én addig a barátunkkal elbeszélgettem a határokról. Elismerte, hogy nagyon tetszik neki, de értse meg, az ő kapcsolatuk csak másodlagos. Túlzott érzelmeknek nincs helye. Sőt, akadálya és egyben végzete is lehet az egésznek. Ha sokáig folytatni szeretné vele az alkalmi szexkapcsolatot, ne lépje túl annak határait. Ha ezt betartja, többször is itt aludhat vele, idővel akár hétköznap is és szervezhetnek egyéb programokat is. Most pedig ne idegeskedjen, én csak néző leszek. 

 

Drágám bugyiban jött ki és hozzá látott. Gyenge előjátékkal kezdték. Csak puszik és simogatások, srác még gyengébben viszonozta. Mint aki nem mer hozzáérni. Ing kigombolva végig rajta maradt. Nadráglevételben segített. Gondosan csupaszra borotvált farka volt. Párom rövid ideig szopta. Fölé térdelve még egy ideig még játszott vele, aztán engedte magába. Előkészítette vele a behatolást, nem volt kinyalva erre a célra. Lovaglása közben csak a fenekét fogta meg. Nem cserélnek pózt? Utána hátulról hatolt belé, az sem volt túl heves. Úgy is élvezett el. Kiszállása után párom megint a fürdőbe ment, én meg kezemben a szétrobbanni akaró farkammal mentem utána. Vécén folyatta ki magából a cuccot, én a szájába adtam. 10 mp-ig sem bírtam.

 

Még váltottunk pár mondatot, hogy mindenki jól érezte magát és valamikor még megismételjük. Párommal is kitárgyaltuk. Egy ideig megemésztési szünet, főleg a barátunknak. Majd legközelebb kettesben lesznek...

 

 

 

Balu1414 Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18596

Na volt hármas?

Előzmény: More Joy (18586)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18595

...én nem, de én egyéniség vagyok. :DDDD

Előzmény: jwkllr (18591)
enrico beneti Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18594

Leírod hogy sikerült az este? 

Előzmény: More Joy (18586)
More Joy Creative Commons License 2019.04.14 0 0 18593

Ne becsüld le a feleségemet. Nekem ő annál is szuperebb. ;)

Előzmény: jwkllr (18591)
jwkllr Creative Commons License 2019.04.13 0 0 18591

Szerintem többen is kíváncsiak vagyunk a szuper Hölgyre!

Előzmény: More Joy (18586)
Tiboor000 Creative Commons License 2019.04.13 -1 0 18590

Mint megcsalt fer es elottem megdugja a felesegem.a helyzetbe lehet zavarna!

Előzmény: More Joy (18587)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.13 0 0 18589

Szépen haladtok. Úgy látom, a feleségednek és a kifinomult probléma megoldó készségének köszönhető, hogy meg van még a barátja. Te már többször kitetted volna a szűrét. Ő mindig felismeri a helyes utat. Azok a női érzékek. Még mindig tetszik a feleséged. Amiket csinál és ahogyan kivitelezi. Örülök, hogy az estéje is jól sikerült és élvezhette. Kíváncsi vagyok a ma esti fejleményekre. Mennyire lesz topon a barátja és hogyan tud veletek azonosulni, együttműködni. A feleséged biztos jól kezeli majd a helyzetet.

Ui: abból nem szokott jó kisülni, ha valaki beleszeret a szexpartnerébe. Biztos azért esett túlzásokba legutóbb.

Előzmény: More Joy (18586)
Penge666 Creative Commons License 2019.04.13 0 1 18588

Ez nálunk is szinte szóról-szóra igy történt..:) 

 

Előzmény: Törölt nick (18572)
More Joy Creative Commons License 2019.04.13 0 0 18587

Melyik oldalról próbálnád? Mint szerető vagy "megcsalt" férj?

Előzmény: Tiboor000 (18585)
More Joy Creative Commons License 2019.04.13 0 3 18586

Kora este megtörtént a dolog. 2 menetet lezavart a pasija. Most azzal a kivétellel, hogy az elsőt a hasára spriccelte és rögtön rakta is vissza. De rövid időre ki kellett vennie újra, mert a hasán nem maradhat az ondó, le kellett törölni. Egy hetes nagy mennyiség volt. Rövid volt az első menete, azért is folytatta rögtön. Ki volt éhezve a srác. Másodikat már a szokásos helyre engedte. Azért jó volt, feleségemnek is volt egy orgazmusa.

 

A hármas összejövetelünkről nehezebb volt vele megegyezni. Szépen nézünk ki. Csak kettesben akar lenni a párommal? Javasoltam rúgjuk ki. Drágámnak megint előjött a jószívű énje, próbáljuk megoldani. Érthető, hogy zavart és szerinte kezd belezúgni. Ne csodálkozzunk, ha nem akar mutatkozni intim körülmények között. Végül kitaláltunk egy könnyebb, intimitás nélküli kezdést. Menjünk semleges helyre vacsorázni. Közben beszélgetve lassan belemerülünk a témába és én is lecsekkolom, mennyire zavart és szerelmes a gyerek. Ragaszkodtam hozzá, hogy ők üljenek egymás mellett, mintha ők lennének egy pár. A feleségem hozzá való közelsége enyhítheti benne a szorongást, hogy ő a kívülálló. Üdvözölheti nedves puszival és néha bátorításként megérintheti őt az asztalnál is. Késő este még ezt beszélték és ma estére belement a pasija. Tehát sietnünk kell a mai dolgainkkal, este akció.

Előzmény: Törölt nick (18584)
Tiboor000 Creative Commons License 2019.04.12 -1 0 18585

Hello.nagyon erdekelne a tema ha esetleg valaki megosztana a tapasztalatat velem!kiprobalnam enis!

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.12 0 0 18584

Én egy szeretői kapcsolatban természetesnek tartom hogy én igazodok a feleséghez (és férjhez) és értékelem, hogy időt szakít rám és kielégít. Csak szex és elköszön a legközelebbi alkalomig. Ez már akkora áldozthozatal a meglévő teendői mellé, hogy illő megköszönni vagy hálálni, de semmiképpen még többet követelni.

A feleséged már a szeretőjénél van? Majd kérek szépen infokat róla, róluk.

Előzmény: More Joy (18577)
More Joy Creative Commons License 2019.04.12 0 0 18580

Minden nap félrelépősdit játszani senkinek sem lenne rá ideje. Mi a mostani szeretővel szerencsésebbek vagyunk, mert szingli. Szabadok a hétvégéi. Tud hozzánk igazodni. Ennek az állapotnak is meg vannak a hátrányai. Hogy többet akar a kelleténél, már tapasztalhattuk. Eddig jól lett kezelve.

Előzmény: Törölt nick (18579)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.12 0 0 18579

Hát mi naponta-kétnaponta így is szexelünk, a hármasozás csak a dolgok megfűszerezése; - azt meg nem szabad mindennapossá tenni, mert akkor hamar megszokottá válna. 

Persze nekünk is nagy szünetnek tűnik, de ezen kívül is van pár tervünk, amit ki akarunk próbálni, úgyhogy nem unatkozunk. Meg ki tudja, mit hoz az élet? Lehet, hogy simán összejön majd egy autózás vagy egy búvóhelyes buli közben a sráccal. Ő nem független, így nem tud ő sem sűrűn fél napokra eltűnni, mert előbb-utóbb feltűnő lenne. De a spontán összeszerveződő ilyen buli a legjobb buli. :D 

Előzmény: More Joy (18578)
More Joy Creative Commons License 2019.04.12 0 0 18578

Az tényleg ritka. Így belekóstolva nem is tudom, kibírnék-e annyit nélküle. Valahogy függővé teszi az embert. Volt nálunk is szünet, de nem ekkora. Mi igyekszünk minden hétvégére tenni egy alkalmat. Jó lenne, ha sokáig működne így.

Előzmény: Törölt nick (18576)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!