Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

zsombi Creative Commons License 2003.09.24 0 0 11
Neked milyen autód van? Csak nem (régi) Multipla?
Előzmény: Attiska (10)
Attiska Creative Commons License 2003.09.24 0 0 10
Hát mit mondjak... Ezzel a Multipla is beáll a jellegtelen orrú autók közé, szerencsére a hátuljához nem nyúltak, legalábbis nincs róla szó.
Előzmény: zsombi (9)
zsombi Creative Commons License 2003.08.27 0 0 9
Hát azóta sem vettem, de nem tettem le róla. Addig is pörögjön a topic:

http://totalcar.hu/rhirek/?main:2003.08.12.&143257

Attiska Creative Commons License 2002.07.17 0 0 8
zsombi!

2,5 körül? Felejtsd el, 3 alatt nincsenek, a 3 milliós meg nagyon fapados, egy jó kis ELX klímával pillanatok alatt 3,5 fölé kerül. Azért sok szerencsét!

Előzmény: zsombi (7)
zsombi Creative Commons License 2002.05.16 0 0 7
Nézegetem a Multiplákat. Akár egy bögyös, faros nő. Nem tükrözi a tömegízlést, de aki próbálta már, az tudja csak értékelni az adottságait.
Olvastam a Totalcar-teszt tapasztalatait, nos a szerző a szívemből szólt.
Két és fél körül körülnézek a használt piacon.
C20NE Creative Commons License 2001.08.01 0 0 6
Dobcsi

Ezt pár Passaton és Golfon is elkövették és még nemigen panaszkodtak, viszont jóval kevesebb zajt visz be az utastérbe !

Zoli

Előzmény: Dobcsi (3)
Carma Niac Creative Commons License 2001.07.31 0 0 5
Pontosan nem tudom, a motort melyik tipusból vették, de szvsz a FIAT motorokkal semmivel sincs több gond, mint bármely más tipussal. Én már 6 éve hajtok egy FIRE motoros kisautót (és elég dinamikusan közlekedem) de a motorral még soha nem volt problémám.
A dinamikusság alatt persze nem azt kell érteni, hogy üveghangon húzatom mint állat, hanem egy normális lendületes-előzgetős városi autózást.
Ami a FIAT-ok megbízhatóságát megkérdőjelezi, az inkább az a szemlélet, hogy a FIAT-ok (Alfák, Lanciák) viszonylag olcsó gépek, ezért a "taposós kisgyerekek" is könnyebben hozzájutnak, akik jól meghajtják, aztán viszik a piacra, míg egy VW élete nagyrészt másképp telik el..
Ha egy FIAT megkapja a normális (átlagos) gondoskodást (vezszíj+csapágy csere 80eKm, olajcsere adott intervallumban, stb) akkor napi használat mellett is bármikor bepakolhatod a családot, és elindulhatsz vele a tengerpartra minden előzetes "nézegetés" nélkül.
Azért már elég jó technilógiákkal és anyagokkal dolgoznak.
Egyébként én a VW-vel szívtam (gyári szerelés volt szar) aztán még meg is fejelték a márkaszervízben egy olyan beszólással, hogy "nem kötelező VW-t tartani" úh. én azóta olaszpárti vagyok.
Anyagilag is jobban jártam, és az autó szolgáltatásaival is.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szvsz az ne tartson vissza, hogy a digók nem az örökkévalóságnak gyártanak autót:
1. Ma már mindegyik autógyár a fogyasztói társadalomnak gyártja a gépeket
2. Az olaszok alaphelyzetben semmivel sem rosszabbak másoknál (a kocsi előélete azért számít ha használtan veszed) alkatrészárakban pedig sokkal jobbak mint a japán, vagy a német márkák.

Üdv:
Carma Niac

Előzmény: zsombi (1)
Cs ü l ö k Creative Commons License 2001.07.30 0 0 4
Hali!

Én vagy 2 hétig hajtottam egy Multiplát (csereautóként kaptam az S.P.Q.R.-től, 105JTD). Hát megy mint az állat, a 175 erőlködés nélkül jött ki belőle (nem tudom ekkor mit fogyasztott). Hihetetlen furcsa volt beülni a BRAVO után. Nagy, kényelmes, mindenhol kilátsz belőle. A csomagtartója az egyetlen gond: ha 5-6-an ültük benne, ekkor annyi ember csomagja sehova nem fér el. 4 emberrel kényelmes, mert ekkor 3 elől ül, 1 hátul, s a hátsó 2 széket (minden hátsó szék külön kivehető, kis bőrönd formára hajtogatható, fogantyúja is van) kivéva nagy hely van. Én pl. asztaloshoz jártam vele elkészített garderob szekrényeket szállítottam. A hátsó üléssort kivéve az 180cm magas szekrény befért, és az ajtót is be lehetett csukni! Állati nagy! De zavart pl. az, hogy a műszerfal kimondottan gagyi, egy csomó kapcsolót és konzol alkatrészt találsz a BRAVA-BRAVO-ból, a hátsó ablakmosó pedig pont olyan szar, mint a BRAVO-nál: csak félig spriccel fel a vízsugár, nem lehet normálisan beállítani. Ami viszont tuti: elektromosan emelhető ülés, elektromosan behajtható visszapillantó, parkolásnál könnyen belátható minden oldal.

Üdv!
Csülök

Dobcsi Creative Commons License 2001.07.28 0 0 3
A múltkor én is megnéztem (igaz véletlenül), az a gixi vele, hogy a váltókart bovdennel kötötték össze a váltóval.

Nem tudom hogy ez mennyire gáz, de nekem nem tetszik.

Tommy10 Creative Commons License 2001.07.28 0 0 2
Sziasztok.
Hát én nem vagyok Multipla tulaj, de azért valamennyit hozzá tudok szólni:
Chokito, ronda és finom...
Nemrég egy hétvégére elhoztam egy Multiplát. (1.6 SX, 103LE) Nagyon praktikus és jól gyorsul. A belső teret könnyű megszokni, sok a hely a lábaknak elöl-oldalt. Az ülések variálhatók, a középső háttámlákon hátul asztalok vannak. Ezenkívül még sok praktikus extra szolgálja a kényelmet. Furcsállottam, hogy derékig kilátsszom az autóból, meg mindenki megnézi. Bemutatóautó lévén az árat is jócskán leengedték, de amikor hazavittem a feleségem leordította a hajamat, hogy mit keresek itt ezzel a Micky egérrel...
Nos hétfőn reggel fájó szívvel, de visszavittem.
Azóta eladták, beszéltem a kereskadővel..
T.
Előzmény: zsombi (1)
zsombi Creative Commons License 2001.07.02 0 0 1
Nekem is tetszik a Multipla, állítólag jól vatiálható (ki is vehető) a hátsó sor székenként. Optikailag kicsit delfin az eleje, de kit érdekel. Mondjuk a motor megbízhatósága engem is érdekelne. Ha igaz a közvélekedés, akkor a Fiat nem az örökkévalóságnak készíti az autókat.

Én is érdeklődve várom a Multipla tulajok hozzászólását!

Előzmény: bodgab (-)
bodgab Creative Commons License 2001.06.30 0 0 0
Az első hatalmas 0-m!!!

:-)

Előzmény: bodgab (-)
bodgab Creative Commons License 2001.06.30 0 0 topiknyitó
Üdv!

Terveznék venni egy Multiplat és kiváncsi vagyok azokknak a véleményére, akiknek már van: Jó? Kényelmes? Hatan hogyan tudják használni? Gyereket ültetnek előre? Csomagtér elégséges?
Fogyasztás, szervíz?

Szóval az általában fontos dolgokra lennék kiváncsi. Két hasonló topic indult már 6-7 személyes autó dolgában de ott nem nagyon vannak konkrét tapasztalatokról hozzászólások.

Előre is köszönök minden információt

Sziasztok

bodgab

Ui: lehet 0-zni!!! :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!