Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137269

Nekem az jött le, hogy nem értek semmit. A nagy (heftit) tövig bele nyomják a grappás pohárba a kóstoló szakik. Az etilacetát tartalom mértékében nagy a szórás, 73- 1995 mg/ liter.

 

Előzmény: Green Corner (137265)
Green Corner Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137268

Kinek a pap, kinek a lánya... Nekem mindig a Papp Jutka tetszett, de már  én sem látok olyan jó!:))

Előzmény: endrepp (137267)
endrepp Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137267

A tesztelt termékek többsége messze alatta van annak a szintnek, amit itt a fórumin minőséginek nevezünk, innentől kezdve nem tud meghatni akármit hoz ki eredménynek. :)

Előzmény: Green Corner (137265)
Jolida Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137266

Mondjuk a Zwack kóser is érdekes negyediknek. :-p

Bááár,,, ha a rabbinak ízlett, igya meg! :-)

Előzmény: Green Corner (137265)
Green Corner Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137265

Nekem az jött le, hogy az magro által közölt eredmények azok ok, viszont a Nébih oldala, a mentás az nem.:((

Vagy nézted az általad kedvelt Szicsek lehúzását?:)))

Előzmény: endrepp (137264)
endrepp Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137264

?

Több tesztjét olvastam a mentásnak és sztem. komolytalan, csak erre céloztam.

A pálinka teszt főleg.

 

Előzmény: Green Corner (137263)
Green Corner Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137263

Szerinted az Agrárhírek mi alapján írta, amit írt?

http://szupermenta.hu/

Előzmény: endrepp (137262)
endrepp Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137262

A mentás oldalt nem érdemes komolyan venni.

Előzmény: cloaked (137260)
SándorTiszteletes Creative Commons License 2017.04.22 0 1 137261

Érdeklődöm, hogy ide hogyan lehet bekerülni?.

Előzmény: Törölt nick (137250)
cloaked Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137260

Nem tudom ki mennyit ismer a futott tételek közül, de szerintem ez kicsit durva lett. (Az eredeti Szupermenta-cikk legalján van egy link a táblázathoz.) Hogy az Agárdi nyerte ezt a mezőnyt, az teljesen rendben van (azok alapján, amiket ismerek a listáról), de hogy egy Nosztalgia szintű alsópolcos mit keres az 5. helyen, vagy egyáltalán mire kap 20 körüli pontot minden szar ott, ahol az Agárdi kap 31-et (ha jól vettem ki, ez közel maximális pontszám volt), azt nehéz megérteni.

 

Írták, hogy laikus bírálók is részt vettek (akiknek egy tömeges vakteszt bőven túl nehéz műfaj; megjegyzem, nekem is), de állítólag kisebbségben voltak.

Előzmény: schlumberger (137258)
Green Corner Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137259
Előzmény: schlumberger (137258)
schlumberger Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137258
sogi01 Creative Commons License 2017.04.22 0 1 137257

                                                               vf1 linkgyüjteménye  

                            

 

                                               linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                    A tudás forrása

                                              http://snapszmester.hu/

                                                             Benne

                                       Snapszmester és Nabiti összefoglalója

                                            Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

                                               

                                                Magánfőzés jogszabályai

          

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

 

Előzmény: sogi01 (137223)
mili70 Creative Commons License 2017.04.22 0 0 137256

Most 00.30 van, és -0.5oC

Itt is nagyon rezeg a léc.... :(

Előzmény: foxrudi (137232)
norris53 Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137255
Előzmény: Törölt nick (137253)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137254

 

Citromhéjas körte 

 

 

 

Előzmény: Green Corner (137244)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137253

Tulajdonképpen a gyökerét, inulin tartalma miatt és a virágjára gondoltam.

 

Előzmény: norris53 (137235)
kupeci Creative Commons License 2017.04.21 0 1 137252

Nem fogom visszautasítani:)

Előzmény: Green Corner (137251)
Green Corner Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137251

Pont ennyit!

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=129427553&t=9213468

Kipróbáltam és jól működik.Kevesebb pörköléstől sötétebb szín, fásabb íz! Majd egyszer megkóstolod!

Előzmény: kupeci (137249)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137250
kupeci Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137249

Jó intenzív a színe, ezen nem sokáig kell tanyáztatni az anyagot:)

Előzmény: Green Corner (137244)
foxrudi Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137248

Zöldborsóból!! Brutál.

Bárk_i Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137247

Úgy néz ki, mindhárom tő meghalt,. Kérek majd ha lesz újból. 

Előzmény: Green Corner (137244)
Bárk_i Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137246

Tudom.  Pontosan ezért várom meg a termést. :-) 

Előzmény: cloaked (137204)
Bárk_i Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137245

Próbáltam túró torta pálinkát csinálni, .  Elárulom, nem sikerült. :-) 

Előzmény: Törölt nick (137197)
Green Corner Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137244

"Pálcikák" égetése a Te recepted után!

 

 

Ez meg a készáru!

 

2x1.5l vadőszi az első mikrózáson túl van!:)

 

 

Előzmény: kupeci (137240)
Bárk_i Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137243

Bodzavirág nem egyenlő orgonavirággal,. Csináltam magam is Bodzavirág párlatot, likőrt, szörpöt, de ez nem mondható pálinkának. Lehet véleménye erről mindenkinek, de! Tegye már fel a kezét aki nem hazai gyümölcsből, ami egyébként zöldség, tudott ízletes folyadékot csinálni, amit lehetne pálinka jellegű alkoholos italnak nevezni.      Kivételt képez Pálinkás Alex 

Előzmény: degumentes (137193)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137242

Igazad van, viszont az alumóniumhoz, blokkhoz erősen ragaszkodik. Késsel kell levakarni. 

Előzmény: endrepp (137234)
norris53 Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137241

Eta brekeke :-)

Előzmény: gombászok (137238)
kupeci Creative Commons License 2017.04.21 0 0 137240

Jó erős vol t az a meggy bor:)

Előzmény: norris53 (137235)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!