Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Különben hány mosolyjellel kell írni, hogy észrevedd a hozzászólás szándékát? Hogy azt feltételezd, nem tudok helyesen írni, nem nehezményezem. Azonban azt feltételezni, hogy nem szúr szemet egy egyszavas hozzászólásban, hogy az az egy szó pirossal aláhúzásra kerül a helyesírás ellenőrzés által...
Ha a kereskefelmi tételek kóstolása alapján kell erre válaszolni, akkor igaz. Viszont nem árt hozzátenni, hogy a tornyos főzők állítási lehetőségei sok üzemállapogot tesznek lehetővé, ezek univerzális eszközök, elvileg tudnának kétszeres főző profiljának megfelelőt is. Ilyen termékkel nem találkoztam még, talán az 1csepp próbál erre menni, sztem. nem sikerül egyenlőre.
Az itt elhangzottak egyébként mennyire helyénvalók? Miszerint a kisüsti eljárás ízben gazdagabb párlatot eredményez, mint az egy lépcsős. Lehet ezt egy alapigazságnak venni?
A Csalló pálinkafőzde ugyanilyennel szűr, ő még az szűrőt dupla falusította, és hűti. Ő aztán "kiheréli", cserébe viszont finom a pálinkája, sőt versenyeket is nyer(t)
Látom nagyon rákaptál a "műhely-szag szívásra"...:):)...nagyon klassz lett, csak nehogy tényleg kiherélje a páleszodat...mert ez aztán szűr, ha kell-ha nem...a dobozosnál azért valamennyire éntőlem függ a "lehalászás"...
És ott a felszínen látom is az eredményt és ahhoz igazíthatom a dolgot...
Ha kevesebb zsepit dobok rá kevesebbszer, akkor egy kicsit tudom szabályozni is...
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: