Tetszik a hozzáállásod...de vannak olyan nők,akik nem akarnak más módon védekezni(tartós kapcsiról beszélek) csak gumi vagy kiránt lövés előtt! Pedig ha tudnák hogy az ondó életerő és aki rendszeresen magába fogadja,fittebb, szebb, kívánatosabb lesz.... szerintem.
Az én férjem gumi nelkül először belém élvezett el. Addigi barátnői azt se nagyon engedték, hogy gumiban punciba... mondjuk én egy kicsit másként fogom fel 18 éves korom óta tudom hogy orvosilag gyakorlatilag 1% esélyem van, hogy valaha teherbe essek.... én mindenkinek megengedtem tartós kapcsolatban.
Meztelenül azért láthassa az a szerencsétlen az asszonyt? Vagy az is fújj? Mondjuk olyanról én is tudok,akinek nem engednek a punciba élvezni...és már elég rég óta...
Sziasztok! Megkérdezném a hölgyeket, hogy mennyire izgulnak fel, ill. nedves lesz-e hamvas punciuk? Esetleg közelebb jutnak-e a kielégüléshez, vagy kicsit segíteni jó hozzá?
Szerintem is jó a szopás, de ennek kölcsönösnek kell lenni, és nem kell feltétlenül ragaszkodni a szájba élvezéshez, ez kicsit a lány megalázása ha a partner eleinte idegenkedik ettől. Nekem izgatóbb, ha az utolsó pillanatban kézzel befejezve a testére spiccelek. Ez látványnak is jó és a lány vizuálisan is érzékeli az elélvezésem pillanatát
Hát persze hogy szeretnek. CSak alapszabály, hogy meg kell nyugtatni őket első alkalommal, hogy nem ragaszkodunk a szájába-lenyeletve elélvezéshez. Akkor megnyugodva (már akinél ez probléma lehet) kinyílt fantáziával élvezkedve saját örömére játszadozik majd. Vagyis kicsit félre kell tennünk az önző elélvezéscentrikusságot. Hanyatt kell feküdni és hagyni, hogy "kiélje magát" rajtunk. Nem kell mindíg bizonyítani akarni, hogy hogy kell egy nőt "megdugni-kielégíteni". Sztem ennyi :-)
Nem tudom, hogy ez mennyire alap a mai lányoknál, mivel én nem undorodom a dologtól így az sem zavar ha játszadozom vele :) Sztem ma már annyi mindent hallhatunk, láthatunk ilyen témában, hogy már a fiúk egy része el is várja ezt. Természetesen ez oda vissza működik... A fiú részéről a popsim sem lehet tabu, engem ott is kell izgatni :) Ez így talán egál :P
Ez személyiség függő is szerintem, én szeretem csinálni, szeretem az illatát... még akkor is ha nem a legfrissebb a "szerszám", egyszerűen beindít... de hallottam már olyant is, h valaki semmi pénzért. Sztem ez ma már eléggé alap...