Keresés

Részletes keresés

marita Creative Commons License 2001.07.18 0 0 235
Befejeztem. jo kislany leszek. Nem tudtam hogy csak Ritat kotelezo bantani. Masokat nem szabad.
Etus Creative Commons License 2001.07.18 0 0 234
daMITa!
Nem tudom, hogy milyen "pengeéles a logikád", hogy az a meglátásod, hogy ritakoala=lapaloma=marita=barbarella=etus, mind egy és ugyanaz. Tévedtél, mert nem ugyanaz. Tudom, hogy felesleges a magyarázat, de jobb ha tölem tudod meg az igazat. Azzal viszont egyetértek, amit a többiek is írtak itt, kár veszekedni és ez az alpári stílus szerintem sem idevaló. Etus
Előzmény: Törölt nick (224)
GoodOldFashionedLoverBoy Creative Commons License 2001.07.18 0 0 233
Juj, most elárultad, hogy vannak folytatások :)
Mindenki minket fog ostromolni az új részekért.
Erre csak annyit mondanék, hogy akit érdekel a dolog, az valszeg Ritával is szívesen megismerkedne priviben... Szóval hajrá !

[én] sem bántam meg ...

Előzmény: marita (226)


buGri Creative Commons License 2001.07.18 0 0 232
lapaloma, marita: Nem tudom, kik vagytok, hogy daMiTának igaza van-e a kilétetekkel kapcsolatban, ez a része különösebben nem is érdekel, de azt látom, hogy az utóbbi idöben kifejezetten miattatok van itt háborúzás. Minek ez az alpári stílus? Minek mindenkit lebunkózni, aki hozzászól? daMiTa az egyik legjobb stílusú író az egész fórumon. Örülhetnénk, hogy megtisztelte a topikot az érdeklödésével. Én legalábbis örülök. Nehogy már el akarjátok zavarni, csak mert nem röpködnek a lóf@szok, seggek, stb.-k a szájából, mint nektek!

Térjetek már észre, kérlek szépen titeket! És akkor talán E-lover folyatatja, amit elkezdett.

Köszi,
buGri

brianwhite Creative Commons License 2001.07.18 0 0 231
Ne adjuk fel ilyen hamar, hogy meghal ez a topic. Adjunk mindenkinek időt, hogy átértékelje, gondolja a történteket és térjenek vissza a szereplők! Különös tekintettel Ritára. Nem kötelező mindenkinek a véleményét figyelembe venni, úgy át lehet felette siklani, hogy észre sem veszi az ember hogy ott van.
csokko Creative Commons License 2001.07.18 0 0 230
az hiszem itt az ideje törölni a topicot a kedvencekből.
pedig milyen jó kis "hely" volt ez......VOLT.
Buratínó Creative Commons License 2001.07.18 0 0 229
Azt hiszem, ez leginkább téged minősít.
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.18 0 0 228
ezt a sok iq harcost honnan menesztették ide.. marita a helyedben nem lennék arra büszke, amit írtál.. gratulálok.
marita Creative Commons License 2001.07.17 0 0 226
Senki nem azert lett kiatkozva mert nem hitte el ami irva vagyon. Engem se atkozott meg senki azert mert nem hittem el amit pl. Jokai irt. Csak ne bantsuk egymast. Mindossze ennyit kerunk. Mi nehanyan e-mail on olvassuk tovabb mi tortenik Ritaval. Tehat minket nem nagyon erdekel, hogy nem jelenik meg a topicon.
Ez van. En jol vagyok.
Előzmény: Törölt nick (224)
marita Creative Commons License 2001.07.17 0 0 225
Ez igy igaz. Probalom magam beleelni abba ami szerinted mese.
Igaza van Lapalomanak. Az ellenzeket ugy ugy kell kezelni mint regen a "falu bolondjat". Gunyolodni es rohogni kell rajta.
Megkerjuk Lapalomat, hogy rolad is irjon egy szep verset.
Azt hiszem a kutya se kenyszeritette rad, hogy elolvasd. Most ismet kezdodik a hulyek belepofazasa.
Maradj itt kerlek, "hogy a lofasz csapjon tarkon".
Sajnos en csak prozaban tudlak meltatni.
Előzmény: Törölt nick (224)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.17 0 0 224
a történetek egészen tűrhetőek voltak, de meseszerűek. mindazonáltal semmi baj nem volt velük azon kívül, hogy senkire nem kell ráerőltetni őket. másrészt egy topicból senkit nem lehet kiátkozni, vagy elmegy magától, vagy sem (csak hogy husz ontopic legyek..).
viszont azóta a meglátásom, hogy kicsit elszaladt itt a ló valakivel, aki ritakoala=lapaloma=marita=barbarella=etus. mind egy és ugyanaz..
Buratínó Creative Commons License 2001.07.17 0 0 223
AAAAAHHHHHH!!!!!!
marita Creative Commons License 2001.07.16 0 0 221
Buritano kerlek ird le milyen stilusban ohajtod a lebaszast? Sajnos meg nincs nagy gyakorlatom benne. Ugy ertem: Klasszikus mondatszerkezettel vagy altatodal stilusban? Peldanak egyet:
Melyen tisztelt Uram, batorkodom megjegyezni, hogy egy nemes pej hengeres szervet ohajtanam az on becses hatso felebe kozvetiteni.
Előzmény: Buratínó (214)
marita Creative Commons License 2001.07.16 0 0 220
Talan valami kialakul pozitiv iranyba. En is felfuggesztem a lebaszast. De ha Buratino jo kisfiu lesz, es ez okoz neki elvezetet, akkor keszseggel allok rendelkezesre.
Buritani te is irhatnal valamit. Mi mar minden megirtuk az elso beontest, szerelmet stb.
Udv Marita
buGri Creative Commons License 2001.07.16 0 0 219
Köszi!
Előzmény: E-lover (218)
E-lover Creative Commons License 2001.07.16 0 0 218
Ezt a módszert csak óvatosan!!! A hőmérséklet és a nyomás is "megszaladhat" -- sőt, beállítani sem lehet igazán jól. Arról nem is beszélve, hogy nem tudod, mennyi van benned.
Szóval vigyázz vele, mert kétségtelenül egyszerű és gyors, de nem az igazi, és _főleg_ veszélyes!

E-lover

Előzmény: buGri (217)
buGri Creative Commons License 2001.07.16 0 0 217
Tegnap kipróbáltam egy zuhanyzócsöves beöntést. A kiömlö mennyiségböl arra következtetek, hogy ennyi víz még soha nem volt bennem. Mikor már nagyon feszült a farkam is meg a belem is, érdekes módon egyszerre távozott belölem a melegvíz és a mag. Izgalmas volt, de nem tartott elég sokáig. Persze nyilván ez a technikának is köszönhetö, meg annak, hogy a kád szélén ülve "zuhanyoztam". Lehet, hogy ha el lett volna zárva a végbelem, akkor a kilövellés a másik irányba erösebb lett volna?
E-lover Creative Commons License 2001.07.16 0 0 216
Kedves buGri!

Folytatom a sztorit, ha itt alábbhagy az "anyázás".
Addigra azt is kiderítem, hol hagytam abba... :-)))

E-lover

Előzmény: buGri (210)
GoodOldFashionedLoverBoy Creative Commons License 2001.07.16 0 0 215
Milyen mázlista barátod van...

Buratinót meg ne b@szogassuk, nehogy már élvezze ... :))

Előzmény: lapaloma (213)
Buratínó Creative Commons License 2001.07.16 0 0 214
Végre rájött valaki! Könyörgöm, b@ssz@tok le, de azonnal! Élvezni akarok!
Előzmény: lapaloma (213)
lapaloma Creative Commons License 2001.07.16 0 0 213
Ugy erzem megtalaltam a megoldast. Egyszer Rita kuldott nekem e-mail on egy listat, amit Ausztraliaban csinaltak, arrol, hogy mifele perverziok leteznek. A lista nem kozolt mindent, mert szerinte sok a Kiralyi Allatvedo Egyesulet hataskorebe tartozik. Egy valaki volt aki a Melbourne Kupa gyoztes versenylovaval szeretne intim kapcsolatba kerulni.
Azert irtam ezt, mert a sokfele valtozat kozott elkepzelheto, hogy valaki azt elvezi, ha lebasszak a sarga topicig. Azt hiszem Buratino baratunk ebbe a csoportba tartozhat. Tenyleg nem sertett meg egyikunket se szemelyesen, Viszont mindig kiprovokalja a kovetkezo lebaszast. Eleg hamar hozzaszol, tehet varja. En az elozo hozzaszolasomban elegge eligazitottam, tehet nagy elvezet lehetett neki. Tudjatok van olyan aki akkor elvez el, ha megkorbacsoljak, vagy tokonrugjak. (Ezt a topicrol vettem).
Ezert en becs szo nem bantom tobbet Buri-t. Ha megis lebasznam, az azert van, hogy szexualis elvezetet szerezzek neki. Ne haragudj Buratino, hogy csak most jottem ra erre. Igazan megirhattad volna.
Hogy ne legyen off topic, elarulom, hogy en is allatira megkedveltem a beontest. Eloszor csak magam csinaltam. Egy szep nagy gumilabdas keszulekem van. Olyan amit puncimosasra is lehet hasznalni, de en nem arra hasznalom. A vastag csovet, aminek a vegen bunko van azt leveszem, es a vekonyat hasznalom eloszor. Parszor ezzel lovok be a popsimba, utana a vastag csovet teszem ra a gumilabdara. Halali jo erzes, amikor a bunkos vegu cso becuppan a seggem lyukaba. Utana hirtelen megnyomom a labdat es a meleg viz belem spriccel. Jo meleg vozet hasznalok az izgalmas. Ket hete uj fium van akivel egyutt is csinaltuk mar. Hala Rita novellainak, ugyanis a fium is olvasta es igy nem kellett magyaraznom neki, hogy mit hogyan csinaljon.
Előzmény: marita (212)
marita Creative Commons License 2001.07.15 0 0 212
Kedves Buratino!
Abbahagyjuk az indulatokat. Szeretnek viszzaterni egy regi ajanlatomra. Probalj meg te is irni valamit ide a topicra. Sajat elmenyedet, vagy hasonlot. Orommel fogadjuk, es elvezettel fogjuk olvasni.
Előzmény: Buratínó (211)
Buratínó Creative Commons License 2001.07.13 0 0 211
Elképesztő, micsoda indulatokat vált ki, ha valaki nem ért egyet veletek. Elég nehéz lehet nektek a nemvirtuál életben, ha ott is így működtök.

Amúgy mi bajod a szexújségokkal? Biztos vannak beöntéses képek is. Talán még egy-két posztumusz fotó is lyuciról.

Légy oly drága, ne korlátozz az olvasási és írási jogaimban, majd a moderátorok megteszik helyetted is. Bár én nem használok olyan kifejezéseket, mint amilyeneket lámpaolaj és holnaprita mocskolódásként ont e bájos helyre.

buGri Creative Commons License 2001.07.13 0 0 210
Lányok!
Nyugi! Minek ez a felfordulás? Én kértem mindenkit egy pár hozzászólással ezelött, hogy hagyjuk ki Buratínót. Csak nem nyugodtatok bele? Más topikok is rendre úgy mentek tönkre, hogy megjelent egy-egy bomlasztó alak, és onnantól kezdve megindult a háborúzás. Az egyetlen megoldás, hogy nem veszitek fel a kesztyüt. Gondoljatok bele, hogy egyébként sem szoktatok minden hozzászólásra reagálni. Hát akkor? Mondja el Buratínó is a véleményét, miért ne! Elvégre szabad ember, attól még nem szemét, bunkó, stb. Tényleg nem szidott senkit, csak hitetlenkedik, meg lekezel minket. És akkor mi van? Csak nem Buratínó fogja meghatározni a saját értékeimet. Elég nagy vagyok már ahhoz is, hogy Rita írásait, gondolatait magamban elhelyezzem. Mit befolyásol ebben Buratínó?

Szóval, nyugi, és ne akarjátok már ti is ennek a jó kis topiknak a halálát!

Egyébként pedig szeretném, ha E-lover folytatná az elkezdett történetét!

Üdv mindenkinek,
buGri, aki szeret mindig optimista lenni

Buratínó Creative Commons License 2001.07.12 0 0 206
Buratínó senkit sem sértegetett, csak fölhívta a figyelmeteket, mennyire hiszékenyek vagytok. Ti pedig folyamatosan bunkózzátok és naponta vírusos emaileket küldözgettek neki. Nem tudom, ki a nagyobb bűnös...
Előzmény: lapaloma (205)
lapaloma Creative Commons License 2001.07.11 0 0 205
A szivembol szolltal Marita. Mindenki egyetert. bura-tino nak meg kell talalnia a helyet a tarsadalomban. Milyen szepen mutatna egy TSZ istalloban a jaszol elott es kerodzne. Mennyivel tobb haszna lenne mint itt a topicon. Meg szebb lenne, ha egy vagohidra kuldenek mint vagomarhat.
Előzmény: marita (203)
h_g Creative Commons License 2001.07.11 0 0 204
:-)))

Előzmény: Buratínó (200)
marita Creative Commons License 2001.07.11 0 0 203
Oszinten remeltuk hogy elvisz a kergemarhakor innen a topicrol Bura-tino. A tino mint tudod a marhak legmarhabbika. A bura biztos rovidites.
B-barom, U-utalatos, R-rohadt, A-aljas.
Nyissal magadnak egy uj topicot. Nevenek javasolnam a Buratino Baromsagai-t. Egesz jol hangzik es senki sem ketelkedik benne.
Előzmény: Buratínó (202)
Buratínó Creative Commons License 2001.07.10 0 0 202
Nehéz szembenézni az igazsággal. Szivi.
Előzmény: buGri (201)
buGri Creative Commons License 2001.07.10 0 0 201
Két 175-ös hozzászólás is van. Ez érdekes. Buratínót meg hagyjuk ki! Köszi.
Előzmény: marita (197)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!