Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2015.06.21 0 0 12314
Azért neked nagyon drokkolok, hogy sikerüljön.
:):)
Előzmény: 1323333 (12312)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.21 0 0 12313
Szia Miki! Most valóban nem vagyok valami jó passzban Nem tudom,én ha elkezdek valami újabb terápiát,rosszabbul érzem magam. Egyszer voltam manuálterápián, megbeszélrük, hogy csinálom ezt a Mckenzie nyakgyakorlatot,de nekem ez nem használ.Mondtam a gyógytornásznak, hogy régebben sem vált ez be.Most is fáj tőle (szerintem tőle) mindenem.Nekem a guna injekció is fájdalmakat váltott ki. Biztos, hogy lelkileg is megviselt,hogy megtudtam, hogy a jobb medencém leljebb, a bal vállam meg láthatóan feljebb van. Ennek oka állítólag,hogy az ágyéki gerinc jobbra,a háti pedig balra tekeredik.Mint amikor kitekerünk egy felmosórongyot.:( Na ez jól elvette a kedvemet! Mert hát hogyan lehet ezt korrigálni? Nem elég, hogy kiegyenesedett,még tekeredik is.Igaz, kicsit,de fáj. Ezért kicsit tartok a szalagerősítéstől. Én úgy emlékszem,hogy az első széria 10 napos volt.Azután egy hónap szünet. De már összezavarodtam! Akkor ha jól értem, éves színten négy szériára van kb.szükséged, ami nem tudom hány napos.:) Na igen,most van bennem önsajnálat. Üdv.
Előzmény: radomiki11 (12311)
1323333 Creative Commons License 2015.06.21 0 0 12312

normális volt.Szokásos teszteket megcsinálta.megdícsérte az ágyékomat😊.és mondt nincs nagy baj.Gyogytorna,zöldkagylokapszula. ha nem használ  kkor szakrendelesrn nem fizetősőn injekcioz.gyogytornasz szerint is ez a gond.plussz csuszkal a keresztcsontom..akörüli izmokat erősitjük.meg smr hengerezek😃azt probaljatok ki tök jó!

Előzmény: radomiki11 (12311)
radomiki11 Creative Commons License 2015.06.21 0 0 12311

csókolom! :)

 

benéztem. csak úgy. gondoltam ha már süt a nap, és épp haza is értem, meg nagyon dolgom sincs, hát miért ne

ugornék be kissé... :)  de látom kissé magyarázatra szorul az az egy év! :)  nem, nem egy évig fog kezelgetni, az egy év

ahhoz kell, hogy rendbe tegyem a dolgokat. több munkám van benne nekem, mint kezelés. egy év alatt 4,5X9,7 napos kezelés van, kinek mennyi kell. nekem a 4 elég lesz valószínűleg. mivel ez egy eléggé erőteljes vákuum kezelés, nagyon sok munka kell az ellensúlyozáshoz, és a sejtépüléshez. az első 3 kezelés széria az mindenképpen kell, és a harmadiknál dől el, hogy hogyan tovább. mivel én szorgalmasabb vagyok sokkal, mint állítólag mások, lehet hogy a harmadiknál megállunk, és csak a gyógytorna marad egy évig. elmagyaráznám hogy ez hogy is működik, mert már megértettem a sok magyarázatot, de nem lehet leírni, mert annyit nem ír az ember. és már azt is értem, hogy miért mondd merőben ellent a

többi gyógytornásznak a Joci, és nagyon logikus is anatómiailag. főleg hogy érzem is, hogy hatékony vagyok. igazából a súlycsökkenésemhez nagyban hozzá járul a tornája. a kezelés árak meg változóak. az első széria volt hatezer, a mostani négy volt már csak, de kevesebbet is kellett dolgoznia velem. gondolom mindenkinél így van. viszont nagyon szigorúan veszi ezt a dolgot, mert akinél látja, hogy nem rutinszerűen csinálja a dolgokat, azokat nem vállalja tovább, mert értelmetlennek tartja. azt vallja, a megoldás a szervezetben van, ő csak a kellék hozzá. tehát ha a szervezet nem teszi bele magát, hiába van egy jó kelléked, nem tudod kihasználni. minden nap felméri hogyan mozgok, hogy bírom, és ebből kapásból tudja, hogy tényleg beleteszem e magam, vagy csak mondom. de hát velem könnyű dolga van, mert én annyit csinálom a gyakorlatokat, hogy jövőre indulok a gyógytorna olimpián! :D  úgyhogy igaz hogy nem túl olcsó dolog ez, viszont én számoltam, és úgy voltam vele, hogy egy évre lebontva ez nekem megéri, főleg hogy javulok erőteljesen.

nekem ez éri meg, pedig én is úgy spórolom ki a dolgot. viszont tudom milyen fájdalommal kelni, és mozogni, és tudom milyen jobban lenni. ez az ami motivál. szerencsére nem vagyok egy önsajnálgató, lusta ember, csinálom, csinálom, és csinálom......  és csakazértis jól leszek teljesen, mert eldöntöttem. én így állok hozzá. úgyhogy neked is, sőt nektek is azt mondom, ha gyógytorna, mindegy mennyit adnak ki otthonra, te minimum duplázd meg, mert az igazi eredményt a szervezet produkálja első sorban! ez törvényszerű a Jocinál! és az anatómia alátámasztja! nem évekig kezelgetni kell, és mindig visszatér majd, hanem el kell indítani a javítás útján, ehhez kell a segítség, a külső erő, de a szervezeted egy pálya, és te döntöd el, hogy ami lendületet kapsz a javuláshoz, annak lejtőt csinálsz e a szervezetedben, hogy haladjon, vagy emelkedőt, hogy lassuljon, megálljon, és visszafelé essen ismét! ezt legalább tízszer hallottam már, kívülről fújom álmomból kiugrasztva is. és felfogtam, eldöntöttem hogy lejtő leszek, mert lendület kell az egészségnek. és tudod hol döntöttem el hogy lejtő leszek? nem a Józsinál! hanem itt, amikor írtátok a sok dolgot! most már vissza nézve tudom.

én itt kaptam a lendületem első lökését, amihez lejtő lettem, és tovább lendült az amiket kaptam. :)  na ez az egyetlen oka annak, hogy vissza-vissza nézek, és megosztom a saját tapasztalataimat, mert lehet hogy csak egy emberhez fog eljutni amit mondok, de legalább annak az egynek én adom az első lökést! :)  kaptam valamit itt, és vissza adok belőle én is valamit. :) 

 

1323333!

na és mi volt? nem írtál semmit! piriformisoddal van baj, ok. nyújtjátok, dogoztok rajta.....   és? 

ennyi? mi van a dokival, meg voltál elégedve vele? csinált valamit, adott valamit, hozzád nyúlt, elvarázsolt, csinált neked palacsintát, vagy kölcsön adta a titkárnőjét..................???  :)  info éhes vagyok, és hátha másnak is épp arra lesz szüksége!!!

este még lehet hogy benézek, ha időben haza jutok...

jók ne legyetek, nem éri meg...  ;)

 

M.

 

-láttam, te kis roller...  :D  na erősítsd azokat a szalagokat, lehet hogy még magasugró is lehetsz! ;) 

de ha az nem is, legalább vedd figyelembe a női oldalt... nehogy má csak a pasi dolgozzon!!!  :D

Előzmény: Törölt nick (12308)
1323333 Creative Commons License 2015.06.21 0 0 12310

örülök a javulásodnak.Nálam is megy csak lassan.Ien bejutottam a dokihoz.piriformisommal van baj.tornára járok erősitek.nyujtok.Gerincem.derekam teljesen oké😃

Előzmény: radomiki11 (12307)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.21 0 0 12309
Ja kérdezted a csontkovács fórumon, hogy mi az a rokkantkocsi a zöld karikában.
Roller! :)
Előzmény: radomiki11 (12307)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.21 0 0 12308
Szia Miki!

Nem tudom, hogy milyen úton járok, hisz még csak most fogok rálépni.
30-án kezdődik a szalagerősítés, amit egyszerre akarok is és tartok is tőle.:(

Annak örülök, hogy neked sikerült a gyógyulás.
Nem tudom,hogy én kitudnám-e fizetni a Józsi féle terápiát, mert ha egy alkalom 6 ezer, akkor egy 10-es széria hatvan egy hónapban.És ez egy évig.
Ez nekem sok.:(

Üdv.
Előzmény: radomiki11 (12307)
radomiki11 Creative Commons License 2015.06.19 0 0 12307

BrigíííÍÍÍÍÍ! :)  1323333...  ;)

 

sziasztok fiatalok! na jó, tudom egy kicsit eltűntem, de azért nem felejtettem el a társaságot!  viszont azt hittem mostanra már sokkal jobbakat fogok olvasni rólatok! de valahogy nekem fura, hogy csináltok ezt is, azt is, és igazából nem olvasok fellélegzésekről...  nem lehet, hogy nem a jó irányt választottátok? persze tudom, nem értek hozzá, csak valahogy nekem fura, hogy megy az idő, és igazából már arra számítottam, hogy sokkal jobb híreket fogok most olvasni végre. legalább is örültem volna neki. főleg hogy az én bajomhoz innen jött a legnagyobb hatás, hogy menjek, keressek, kutassak, vagy 60 telefont elnyomtam nagyon rövid idő alatt, mert tőletek merítettem energiát, és ambíciót. és szerettem volna már sokkal jobb híreket olvasni tőletek, és persze mindenkitől. ezeken kívül egyébként jól vagytok, minden rendben veletek?

öreg ember nem felejt, eszembe jutottatok lám. :)  Briggancs!- nem is tudom, csak megjegyezzem, vagy dicsekedjek kissé...  107. ez hamisítatlan magyar kilogramban értendő, áfával együtt!!! :)  na erre csavarj egy vizes törölközőt! ;)

nadrágszíj kissé lyukasztásra szorult, oldalról nézve lassan olyan leszek, mint egy élére állított zsilett-penge! :D

sukár kis legény leszek a végén! na de komolyra fordítva a szót, nézzük a lényeget. vasárnap leszek túl a második szérián

a kezelésből, és ha engem kérdeznél, én azt mondanám, nagyon jól vagyok! viszont ha a Józsit kérdezzük, ő óva int. ennyi idő alatt nincs még gyógyultság, ahhoz kell közel egy év ebben az ütemben. elvileg odáig jutottam el, hogy a porckorong "sérülések" vissza húzódtak már annyira a dekompressziótól, és a tornámtól, hogy már nem irritál semmit. nagyon minimális nyomás érzetem van néha, de fájdalom nincs. és itt jön az óva intés. az ember eljut lassan a tünet mentességig, szép óvatosan, de az nem gyógyult állapot állítólag. azt mondja, ha valóban ad az ember az egészségére, akkor az az idő, amíg eljut az ember a tünet mentességig, na azt az időt kell megszorozni néggyel-öttel, addig kell intenzíven foglalkozni az adott problémával, és akkor lesz teljesen rendben. ugye ebbe beletartozik az adott torna, a folyadék mennyiség betartása, és a pszichés oldal. és ha nagyjából össze számolom ezeket az időket, valóban nagyjából egy évre jövök majd ki, a mondottak alapján. és még írhatnék két oldalt, hogy mindent elmondjak, de nem tudok annyit írni most, és sok is lenne. úgyhogy ennyit rólam. köszönöm, majdnem jól vagyok! :)

látom Marci is betolta az orrát azért...  azt hittem már nem fog benézni többet. (remélem olvassa!!! :D  )

biztos csuklani fogok... :) 

 

B!-

Szóval én lehetnék Lóplci né ?
Ó, hogy rúgjon meg egy pici ló! :D
Mestered már intézkedett egy újabb fenyő ültetéséről.:D:D:D

 

--az a pici ló már nem rugdos senkit, az táplálja az új ezüstfenyőt...  :D

 

132333!-

--na mizu azzal a dokival, akire vártál? sikerült már bejutni hozzá? voltál nála azóta? történt valami?

 

 

na de már megint én írom a hosszút, úgyhogy vissza is fogom magam, mert elfárad a szemetek!

lehet hogy előző életemben én voltam az író-deák? ;)  na jók legyetek, és húzzatok bele, legközelebb jókat akarok olvasni

minden értelemben...   de most búcsúzik a móka mára, zárul Miki móka-tára.....  :)

 

jó éjt!  M.  :)

1323333 Creative Commons License 2015.06.18 0 0 12306

melyen faj de csak nyomasrs.nekem inkabb gyenge a labam.ahogy nyomha azülőideget.Keresztcsontom picit csuszkal akörnyeki izmokat erősitem most hogy achelyen maradjon!!!

Előzmény: porcika88 (12305)
porcika88 Creative Commons License 2015.06.18 0 0 12305

Juj most néztem meg google-on, hogy hol van az a piriformis. Hát mit mondjak, egy élmény lehet ha az fáj. Mi volt a tünet? Mert nekem sokszor az a környék fájt, de azt hittem az a farokcsont miatt. De doki azt mondta nem az fáj. Manuálon a medencém meg a keresztcsontom rakták rendbe, azóta nem érzem, hogy fáj az a terület. Emlékszem majd szivbajt kaptam mikor ott hallottam a kattanást, azt hittem valami eltörött:-DDmondom jajj ez mi volt?? " a keresztcsont a helyére ment " 

Előzmény: 1323333 (12304)
1323333 Creative Commons License 2015.06.18 0 0 12304

Szia!

 

igen, ma már alig bírtam felkelni...csak lesz eredménye

Előzmény: Törölt nick (12303)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.17 0 0 12303
Én is kínlódok tendesen.A nyakra két óránként kell Mckenziet csinálnom.Mivel ez nem életszerű,így ügyelek,hogy a napi öt sorozat meglegyen.Azután az egész gerincre is dolgozni kell...
A piriformis is egy leányálom.:) De végre találtál rá gyógytornászt.
Előzmény: 1323333 (12302)
1323333 Creative Commons License 2015.06.17 0 0 12302

sziasztok! Ma megint okosabb lettem.találtam piriformissal fogalkozó gyogytornaszt.Keresztcsontom csuszkal az okozza a tüneteteim.igy megerősitjük azokat az izmokat amelyk tartják.ill.nyújtjuk a piriformist.Hát majd beledöglök az erősítőkbe.de megcsinálom;

porcika88 Creative Commons License 2015.06.16 0 0 12301

Nekem semmit nem szabad még. Azt mondta egy ideig elég ha csak a lábamat tartom, súly ne legyen. 

Nézegettem a gumiszalagokat, az is érdekes és bevethető lehet majd. Meg a kézre/lábra tépőzárazható súly

Előzmény: Törölt nick (12300)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.16 0 0 12300
Igen, ezek a hasonfekve,kéz emel mindenféle variációban stb.az ú.nevezett gerinctorna gyakorlatok.Nem is gondolná az ember, hogy kimerítőek tudnak lenni, csak ha csinálja. A hasizomgyakorlatot én is így csinálom, csak lábemeléskor használok egy könyvet kontrollnak. Azaz fekszem a hátamon, derék leszorít, a felhúzott láb derékszöget zár,kéz a tarkón...........jobb könyökkel bal térdhez....stb. és ezek variációi. Kőnyvet azért teszek a lábszáramra,hogy helyes szögben tartsam a lábam. Egy idő itán megszokod, hogy a derék nem emelkedik.
Előzmény: porcika88 (12298)
porcika88 Creative Commons License 2015.06.15 0 0 12299

Hasonló, mint ezek:

http://youtu.be/SEcR1NOzuak

 

Előzmény: Törölt nick (12297)
porcika88 Creative Commons License 2015.06.15 0 0 12298

Manuálra járok tovább. Szerdán is megyek. Jobbnak látom ha oda rendszeresen megyek, akár 3 hetente, mert ha én nem érzem hogy netán visszaesnék, ő tuti érezni fogja. Jobb ha rendszeresen a gond ahol volt ellenőrzés alatt van. Mert lehet, hogy az a protrusio vagy mi visszahúzódott, mert se zsibbadás se fájdalom, de bármikor előjöhet egy szar mozdulattól úgy hallottam. Na meg a hátam többi részét is szeretném rendbe tenni, mert jobban érzem így magam a bőrömben. Na meg azőta nem fáj, mióta utoljára voltam nála. 

Ma hasizomerősítést tanultam meg hátizom erősitést. Úgy kell csinálnom, hogy előszőr lazítani fekve. Ez olyan, hogy fekszek a hátamon és meghatározott sorrendben tekergetem a gerincem Karjaim majd térdem segitségével. Nyakamtól a végéig. Majd utána hasizomerősités. Behajlitott lábbal , talpammal a földön. Csak felsőtestem emelhetem lapockáig, és nagyon kell figyelnem, hogy a derekam végig a padlón maradjon mozdulatlanúl. Az nem emelkedhet. ez többféle variációban. Tarkón kézzel, majd előrenyujtott kézzel, majd lábam közé hajolva, két oldalra hajolva stb. Kersztezett lábbal. Vagy váltott lábemeléssel. Ez horror, mikor fekszel és a lábad emelgeted leszoritott derékkal:-DDUtána kis nyújtás és hasrafordulva háterősités. Ez amennyire primitív, most olyan hulla vagyok utána. Végig a hasamon fekszem és a homlokomon támaszkodok. Kezek a tarkóra, és csak annyit csinálok, hogy a könyökömet emelgetem felfelé. Ez alatt feszűl a teljes hátizom. Ezt is lehet mindenféle kéztartással. Előrenyújtottal, oldalt rakott behajlitott kezekkel stb. A lényeg, hogy fej és test a földön, csak a kezeidet emelgeted, gerinc meg se mozdul, csak az izmok dolgoznak körülötte. Utána kéz, fej, test lent, és lábaidat kezded emelgetni. Egyenes lábbal, majd hajlitott lábbal. Majd a végén egyenes láb emel, majd terpeszbe rak, majd egyenes és vissza. És ezt felváltva. Lehet kezet is emelni hozzá ellentétes irányban. A végen meg nyújtás szépen, meg a kobra. Elfáradtam nagyon, mert iszonyúan kell figyelnem, hogy a derék nem mozoghat. Csak annál a résznél, mikor direkt azt kell megemelnem . Kicsit hosszú lett az iromány bocsi, de hátha valaki merít belőle ötletet:-)

Előzmény: Törölt nick (12297)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.15 0 0 12297
Szia! Eltudom képzelni az örömöd.Manuálterápiára sem kell már járnod? Engem érdekel milyen gyakorlatoktól gyógyultál meg, de csak akkor írd le, ha nem jelent számodra terhet. :)
Előzmény: porcika88 (12296)
porcika88 Creative Commons License 2015.06.15 0 0 12296

Öröm és boldogság:-) ma a szokásos " mikor kell megint jönnöm?" mondatomra torna végén a rehab központban nem egy dátum volt a válasz, hanem Ez : ha netán gond van megint, vagy már unalmasak a gyakorlatok és újat próbálnál. Komolyan mondom rákérdeztem, hogy jól hallottam-e és majdnem elsírtam magam:-). 1 óra Mackenzie erősítő volt, és nagyon jó volt. Simán kivitelezhető otthon, és hatásos. Hetente 4x fél órát kell csinálnom. Ha bárkit érdekel milyen gyakorlatok, szivesen leírom, hátha tudok vele segíteni

1323333 Creative Commons License 2015.06.14 0 0 12295

tens készüléket próbálta valaki az anyóséknál volt egy elfekvőben...talan sikerül valamit lazítani vele a piriformisomon😃

Előzmény: Bubuca (12294)
Bubuca Creative Commons License 2015.06.14 0 0 12294

Nagyon koszonom a valaszt!meg egy ket kerdes, ha nem gond:

Nalad mennyi ido mulva jelentkezett javulas? (Pl, hogy tobbet tudtal gyalogolni fajdalom nelkul? )

Csinaltal sok nyujtogyakorlatot is - vagy erzesed szerint az erosites hozta meg a vart javulast?

ha meg emlekszel..volt olyan, h hiaba csinaltad a megfelelo dolgokat az elejen..de egy ideig meg romlott?

 

Igen a hasizom fontos komponens lehet - a keretlen csaszar biztos sokat rontott a helyzetemen:( nalam az utolso csepp a zsibbadas kezdete elott egy hasmeneses fertozes es alvashiany volt..

Előzmény: Saughassy (12293)
Saughassy Creative Commons License 2015.06.14 0 0 12293

 Nalam a gond a sok ules, nulla izom es mozgas, meg a szar genetika kombinacioja volt. Eljutottam odaig, hogy zsibbadt a jobb labam, de hasznalni meg tudtam.  Doki, kiderult hogy agyeki serv (meg nem kiszakadt), ami gyoki kompressziot okoz. Fajni nem fajt (legalabbis nem jobban, mint barmelyik atlagos derekfajos embernek:), "csak" zsibbadt.

 Nem tudtam fel oranal tobbet allni, 1 oranal tobbet betonon gyalogolni, mert ugy ereztem leszakad a derekam es a hatam. Ules kozben lezsibbadt a jobb labam.

 A lejton amugy egy masszazs inditott el, egyertelmuen utana jott elo, es teljesen nem is gyogyult meg, meg igy 6-8 evvel a melypont utan sem.

Ma tudok alldogalni, betonon setalni, 60 kilot megemelni, de mindent csak esszel. Egy hosszu nap utan (ulomunka), sokszor ugyanugy lezsibbad a labam, de masnapra megjavul.

 

Minden hat- es hasizom erosito gyakorlat segit, csak a tobbit konnyu elrontani es akkor tobbet art, mint hasznal. Kezdeni mindenkeppen csak ezekkel, es honapokba telhet, mire tovabblepsz.

 

A hasazas nagyon fontos, plane tulzott lordozisnal. Viszont nekem csak egy modon hasznal: Crunchot csinalok, szekre felrakott labbal. Ugye a crunch lenyege, hogy a felsotest keveset mozdul, az izomfeszitesre koncentralunk, es a derek marad a foldon. A klasszikus felules derekgyilkos, felesleges es balesetveszelyes. A jo hasizom nagyon komoly terhet tud levenni a derekrol.

Előzmény: Bubuca (12290)
1323333 Creative Commons License 2015.06.13 0 0 12292

Próbáltam félsikerrel.A bal keze van a dereknél akkor még kb.2 cm hiányzik.Fordítva összér simán.A bal oldalam a rossz...

Előzmény: porcika88 (12291)
porcika88 Creative Commons License 2015.06.13 0 0 12291

No para, nekem se ment manuál elött. Próbáld ahogy Brigi írta. 

Előzmény: 1323333 (12287)
Bubuca Creative Commons License 2015.06.13 0 0 12290

Szia Saughassy,

Nalam is ez van - a homoritas gyilkos( instabil szegmensnel ez gyakori).Valahol talalok tobb reszletet arrol, h nalad mi volt a gond es a harom gyakorlaton kivul amit irtal(huzockodas, huzas tarkohoz, majd kisse elore dolve elol) mi segitett es honnan indultal?

Elore is koszonom!

Előzmény: Saughassy (11589)
Bubuca Creative Commons License 2015.06.13 0 0 12289

Szia Gyuszmok

Piciket hasonlit az en gondom az altalad irottakhoz annyiban, h nalam is csuszas van es 2-3 honapja kezdodott ( a nullarol) es azota romlik. Reszletesebben - csigolyacsuszas 4 mm es egy lapos protruziobol 2 honap alatt fel centisse valt discus herniaval (dokik azt mondjak nem a serv okozza a labzsibbadasomat ( jobb eloszor aztan mindketto) hanem a szegmentalis instabilitas az l5-s1nel ( a sacrum dolesszoge nagy es a porkorong meg ugye feladta a kuzdelmet..szuk idonkent a hely a kilepo idegeknek ott). Az elejen csak az sulyal ( 6 honapos gyerkoccel) valo megmozdulas nem ment - most mar csak kb 40 percet tudok egyszerre talpon lenni..

 

Te hogy vagy? Talaltal valamit ami bevalt?

 

En csinalom a Bene fele nyujtogyakorlatokat tobb mint egy honapja meg egy honapja ketnaponkent stabilizalo ( erosito) gyogytornat es heti egyszer sikerul uszni is de ez keves ahhoz, h ne romoljon a dolog. Nagyon nehez betartani a fokozatossagot - mindig akkor lesz rosszabb, amikor kicsit felbatorodva tobbet probalok talpon lenni:(

 

Bennem az ilyen tortenetek tartjak az erot mint ez:

http://www.spine-health.com/forum/casual-conversation/good-news/my-recovery-s1l5-retrolisthesisdisc-bulge

 

Bene Mate azt mondta, h az en esetem nem nagyon fog fel evnel hamarabb javulgatni...aztan szepen lassan visszaesesekkel...

Idegsebesz #2 szinten azt mondta, 6 honap konzervativval valo kuzdes elott semmikepp nem gondolnak mutetre( en utana sem - max ha mar felkelni sem tudok vagy egyeb vegleges idegkarosodassal fenyegeto tunet van)

Ha valaki tud pozitiv storyt, h sikerult csuszasos tortenetbol jobban lenni, az kerem irjon.

 

Ps -idegsebesz #1 az OGYIben azt allitotta, h a hirtelen jott mechanikai hiba a tartoelem (porckorong) osszerogyasaval egy rossz kombinacio, de ha muttetem ( 3 honap konzervativ terapiara nem javulas eseten)van eselyem jo kimenetelre, mert megfelelek a harom sikerkriteriumnak. En inkabb szivok vele, meg ha nayon sokaig is tart...

Előzmény: Gyuszimók (11736)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.13 0 0 12288
Próbáld sarokülésből,erősen homorítva a derekad.
Tedd az egyik kezed kézháttal a derekadra és csúsztasd fel a váll irányába.A másik kezeddel pedig felülről nyúlj le.Menni fog! :)
Előzmény: 1323333 (12287)
1323333 Creative Commons License 2015.06.13 0 0 12287

próbáltam,ên ezt nem tudom megcsinálni😢

Előzmény: porcika88 (12273)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.11 0 0 12286
Ja, és ide magánalapon is fordulhatsz.
Előzmény: p83po (12284)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.11 0 0 12285
Kérjél egy beutalót az Orsz.Gerincgyógyászati Központba.Ott elég jó orvosok vannak.
Előzmény: p83po (12281)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!