Keresés

Részletes keresés

Anika76 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 3
Szia!Örülök,hogy végre valakinek eszébe jutott,hogy ez az állat is létezik,és nem gépsorról kerül a disznóhús a boltokba!/vagy netán kedves szomszédéktól,mint a tej is!/Mi is tartunk disznót,jelenleg 1 hasas kocát,és két hízót.több is szokott lenni,de most csak ennyit bírunk elhelyezni,normális körülmények közt!Ha már itt vagyok,1 kérdés: tud valaki mondani valamit a H39-es fajtáról? Övesnek is mondják,mert deréktól felfelé fehér,lefelé fekete.Köszi
Előzmény: holmogorov (-)
kpityu2 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 2
Csak fokhagymával. :D
Most olvasom ezt a mangalicabalhét...hát remélem az illetékes tisztviselőknek eszükbe jut, hogy az ő fizetésük is ebből jön össze, és nem a kismanók varázsolják elő. Ha az exportpiacok bedőlnek, akkor annyi Excel-táblát satíroznak sárgára amennyit akarnak, hamar vége a fűtött irodának. Mehetnek a diplomájukkal polcrakodónak a tescoba. Pakolhatják a jó kis szlovák husit.
Pintyfészek Creative Commons License 2009.09.08 0 0 0
Diszn0k
holmogorov Creative Commons License 2009.09.08 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Gondoltam nyitok egy topicot, ahol meg tudjuk vitatni a sertések tartásával, tenyésztésével kapcsolatos problémákat, tapasztalatokat, lényegében mindent, ami hozzájuk kapcsolódik. Képekkel lehet illusztrálni, kinek milyen sertése van otthon, a szomszédban vagy egy tenyészetben. Fajtára valo tekintet nélkül, bármilyen disznó szóba jöhet.
Tehát, ha szereted a sertéseket, itt a helyed.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!