Keresés

Részletes keresés

VectraZo Creative Commons License 2011.01.21 0 0 352

off

Hoffman Rózsa programja DOS alatt fut. Mameg már lassan Windows 8 van.

Az időben nem tudunk még visszamenni.

 

Csam_ur Creative Commons License 2011.01.21 0 0 350

"Számszerűsítve sokkal gyakoribb az utóbbi dőben  a diákok agresszivítása."

 

"Bizonyítsd. Ha nem tudod, akkor legalább ne tetézd..."

 

Ugyan ugyan! Nézd itt beszélgetünk egy olyan tanárról akinél elszakadt a cérna, és agresszív lett.

Én hoztam pár perc alatt négy esetet.

Akárhogy tanulmányozom is ez bizony 1:4 hez arány.

A négy több mint az egy vagy ezt is bizonítanom kéne?

És ez csak egy felületes gyors rákeresés volt.

 

Nem annyira Off mint ahogy gondolod, mert valszeg nagyon hosszú az út addig amíg a tanár esetében elvesztette az önkontrollt.

 

Megpróbálom világosabban: Erről a husszú útról kívántam szólani.

A sok addig történt sérelemről amikor a tanárok nem kaptak segítséget, támogatást.

 

Például ha már holmi jogszerűséget citáltál ide: Nem tudja jogszerűen az iskola a lehetetlen magatrtású diák szűrét kitenni, holott nem csupán a tanárát akadályozza amunka végzésben, hanem többi diáktársát sem hagyja tanulni amikor zavarja az órát.

 

Nem ezt a tanárt védem, hanem általában a tanárokat, ha ezt a tendenciát folytatjuk nagy a valószínűsége, hogy több lesz a pálya elhagyó mint a ténylegesen tanító. Abban a percben amik javulnak a gzadasági kilátások és van más lehetősége elhelyezkedni  más munkát fog keresni.

 

Előzmény: Törölt nick (326)
borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 348

Re: "...szerintem a tankötelezettség nem az iskolákat terheli, hanem a gyermeket és a szülőjét. Ha az iskola úgy dönt, és ezt természetesen jogszerűen és megalapozottan dönti el, hogy nem kíván a továbbiakban ezzel a tanulóval foglalkozni, akkor oldja meg a szülő a tankötelezettség kérdését."

 

Maradéktalanul egyetértek. Ezt ugatom a vonatkozó topic(ok)ban évek óta. Most, hogy ez a Hoffmann Rózsa meg is akarja csinálni, annyian támadják, hogy rossz nézni. Pedig csak annyit kellene tennie, hogy leépíti a nehezen vállalható marhaságokat, és csak azon ügyekben változutat, amelyek tekintetében elsöprő támogatottsága van. Ez egy ilyen kérdés.

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (258)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 347

aztan nem is fejeltek le senkit,az ugyanis az hogy padlora kerul a lefejelt.sok a beteg , nagyon sok , hajra magyarok

Előzmény: Transylvanianmixedgrill (346)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2011.01.21 0 0 346

Azért álmomban nem gondoltam volna, hogy lassan ez a legpörgősebb topik, az index pedig még odáig se juott, hogy szalagcímben fogalkozzon az üggyel....

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 343

itt a megoldas . minden olyan osztalyt be kell kamerazni ahol egyetlen OLYAN gyerek van . minden keruljon rogzitesre . az onvedelmi joga a tanarnak is megvan . tehat ha okollel tamad ra a gyerek nyilvan joga van fenyegeto fejelo mozdulatot tenni , olyant amillyennel NEM kuldi padlora a gyereket de elharitja az esetleges lincselest mint olaszliszkan . ez tortent ebben az esetben is . ja es a szakmajukon kivul dolgozo ideges mernok apukak meg szedjenek andaxint . kacagjatok velem egyutt

borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 342

Te nem marxista alapon állasz, hanem anarchista alapon. Nagy különbség!

Üdv:

b

Előzmény: Antisystem (213)
borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 340

Csak arra nem gondolsz ilyenkor, hogy ha nálad az az alapállás, hogy "mindegy mi volt, a gyerekemnek van igaza, és kiállok mellette", akkor a gyereked nagyon el találhat szállni. Igen szerencsés esetben, ha az átlagosnál több önkritika szurult a dedbe, akkor nem száll el. De ezt egy felelős szülő nem bízza a szerencsére.

 

Pláne, hogy a gyerekednek egyáltalán nem ezzel tartozol. Mi a fene haszna lenne egy olyan apából, aki önbíráskodik, aztán ülhet a dutyiban? Vagy majd az osztálytársainak is eltöröd a kezét, csak mert csúfolták, hogy az apja börtöntöltelék?

 

Elsősorban azzal tartozol neki, hogy megfelelő nevelést adsz neki. Először is tudnia kell, mégpedig otthonról, hogy mi illik, és annak megfelelően viselkedni. Nagy valószínűséggel nem lesz olyan konfliktusa, amelyet itt tárgyalunk. Aztán pedig alaposan megnézni, miféle iskolába adod, milyen emberek fogják ott őt nevelgetni. Sorban zárnak be iskolákat, mert kevés a gyerek. Egy otthon eleve jól nevelt, netán még okos gyerekért kezüket-lábukat törik.

 

Ha mégis ilyesmi történik, akkor ab start nem nekimenni a tanárnak, hanem kivenni a gyereket az iskolából.  Ezután látleletet vétetni, és annak megfelelően feljelenteni a tanarat könnyű  vagy súlyos testi sértésért. Majd új iskolába beíratni a dedet. Ezzel valóban jól szolgálod a gyereked érdekeit, mert megmutatod neki, hogy nem a vak indulat vezérel, mint egy óvodást, hanem a józan ész, ahogy az egy felnőttől elvárható. Ezért képes vagy olyan megoldást találni egy nehéz helyzetben, amely megfelelően rendezi az ő helyzetét (új iskola), jó eséllyel  jogot szolgáltat a testi sértés elkövetőjével szemben, és főképpen nem juttat sem téged, sem a gyereket rosszabb helyzetbe, mint amilyenben azt megelőzően voltatok. Ez a felnőtt megoldás. Nem az a durrbele metódus, amit itt reklámozol és amivel csak egy dolgot bizonyíthatsz a gyereked számára: azt, hogy magad sem vagy felnőtt.  Már bocs.

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (208)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 338

rovid video mutatta hogy mi tortent : a magas es eros diak okollel fenyegette a tanart . erre a tanar fejelo mozdulatot tett . a gyerek NEM NEM lett LE fejelve mert akkor padlora kerult volna . fenyegeto fejelo mozdulatot tett a tanar . hogy kerult oda a video ? keszultek a cirkuszra ? vagy csak provokaltak a tanart ? egyaltalan igaz eza az egesz vagy csak a TV 2 aljassagarol van szo . halistennek en nyugalmazott gepeszmernok vagyok nem idegbeteg szakmajan kivul dolgozo mernok . SHIT ting

Előzmény: jelmeztelen (336)
VectraZo Creative Commons License 2011.01.21 0 0 337

Vagonrakodás? :-)

Konkrét esetben sem merném ezt kijelenteni. Megütötte mert.....

Hibázott, kapja meg a büntetését. De hogy milyen tanár volt eddig? Ha minden orvos aki hibát követ el, másnaptól nem gyógyatana ....

Előzmény: Törölt nick (331)
jelmeztelen Creative Commons License 2011.01.21 0 0 336

Lefejelni nem kéne, de évente 1-2 pofont simán ki lehetne osztani a renitenseknek.

 

osztjónapot!

Előzmény: Transylvanianmixedgrill (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 334

fogadjunk hogy erre se tud valaszolni

Előzmény: Törölt nick (332)
VectraZo Creative Commons License 2011.01.21 0 0 333

Bármennyire hihetelen, nem tanulják évekig, hogy lépjenek fel egy agresszív gyerek ellen. A szakma elnőiesedett. Vajon miért?

Amit tud egy 80-100kg-os megtermett férfiember ösztönösen (szerencsés esetben), azt nem fogja tudni egy 50kg-os gyengébb idegzetű nő.  Ma kb olyan szűrő kellene mint a kommandósoknál, hogy konkrét fizikai kontakt nélkül is oda tudjon hatni.

Előzmény: _midnite (330)
_midnite Creative Commons License 2011.01.21 0 0 330

 

A tanár ott maradt eszköztelenül. Ki nem küldheti a folyosóra a renitens kölköt, mert ha elkórincál és el találja csapni egy autó, akkor az iskola - értsd: a tanára - felel. Sarokba nem állíthatja, kukoricára nem térdepeltetheti, de még csak szamárpadba se ültetheti, mert kórusban fognak visítozni a szülők meg a kisebbségi önkormányzatiak, a TASZ és az ombuci váltott vezényletével, hogy diszkriminációóóóó...

 

 

 

 

A tanár nincs eszköztelenül.

Azért tanul évekig,

Azért készül a szakmára évekig,

hogy tudjon tanítani.

 

 

A probléma az, hogy

- vannak tanárok, akik már 30-40 éve rontják a levegőt, annak ellenére, hogy alkalmatlanok

- a jelenlegi tanárképzés nem szűri ki a tanárnak alkalmatlanokat

Előzmény: borzimorzi (313)
_midnite Creative Commons License 2011.01.21 0 0 327

 

Ah, a topic.

 

Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy valakik még ebben az esetben is a tanárt támogatják.

 

 

Én anno voltam ennek a 'rossz végén', a diáknak semmilyen lehetősége nincs megvédeni magát egy idősebb férfival szemben. Ha fizikailag képes is rá - középsuli vége felé esetleg - akkor életbe lépnek az iskola védelmi mechanizmusai (nem volt semmi, senki se látta, igazgatóit kapsz fiam, sose fogsz leérettségizni fiam, stb)

 

Kábé annyira menő megverni egy gyereket, mint egy nőt.

VectraZo Creative Commons License 2011.01.21 0 0 324

Jogos, de emberekről beszélünk, nézzünk a dolgok mögé és próbáljuk megelőzni a helyzetet. Az nem megoldás, hogy amúgy aminden rendben, csak és kizárólag a tehetségtelen tanár a gond.

Előzmény: Törölt nick (319)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 321

en nyugdijas gepeszmernok vagyok es mindig mernokkent dolgoztam.csak a hulye mernok dolgozik a szakmajan kivul es orjong.shit

Előzmény: VectraZo (316)
Csam_ur Creative Commons License 2011.01.21 0 0 320

Itt a remek lehetőség, olvasgasd el a googli átal fellelt eseteket ,

mint mérnök ember számlálgasd össze és tanulmányozd.

 

Nem igazán tudom vajon milyen álláspontot képviselnél, ha a te felségedet, édesanyádat, húgodat 

inzultágatnák a diákok bűntetlenül.

Goldold csa meg ha érintettként gondolkodol, bizonyára más konklúziót szűrsz le.

 

Pici empátia!

Előzmény: Törölt nick (314)
VectraZo Creative Commons License 2011.01.21 0 0 316

Persze hogy nem ad felmentést. Ez nem is vitatom. Ez az eset és gyanítom sok ilyen, nem előre megfontolt szándékú tett. Elpattant egy húr. De két fél kellett hozzá.

A tanárok egy része képezi is magát, talán arányaiban nem annyi mint a mérnökök, de ennek anyagi okai is vannak. Lusta és igénytelem ugyanannyi lehet mindközött.

Egyébként ha piaci szemszögből nézzük, akkor minden rendben van. A jó képességű és/vagy kó anyagi helyzetű gyerekek jó iskolákba járnak, ahol válogathatnak a jobbnál jobb tanárok közül. Vagyis a kereslet-kínálat működik.

Előzmény: Törölt nick (309)
borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 313

Hazudsz. A  pedagógusok semmilyen módon nem tudnak megszabadulni attól a tanulótól, aki nem hajlandó tanulni. Nem, hogy "változatos módok" állnának rendelkezésre!

 

Ma ott tartunk, hogy a sokadik fegyelemsértés után sem  lehet egyszerűen eltanácsolni egy gyereket, mert az iskola kötelessége, hogy találjon neki átvevő iskolát, anélkül nem tanácsolhatják el. Mivel nincs az a barom iskolaigazgató, aki egy ilyet át akarna venni, esély nincs az eltanácsolásra.

 

A tanár ott maradt eszköztelenül. Ki nem küldheti a folyosóra a renitens kölköt, mert ha elkórincál és el találja csapni egy autó, akkor az iskola - értsd: a tanára - felel. Sarokba nem állíthatja, kukoricára nem térdepeltetheti, de még csak szamárpadba se ültetheti, mert kórusban fognak visítozni a szülők meg a kisebbségi önkormányzatiak, a TASZ és az ombuci váltott vezényletével, hogy diszkriminációóóóó...

 

A nyugaton már bevált fegyelmezési módszereket - délutáni különfeladat, büntetőfeladat, diákjogok korlátozása, felfüggesztés stb. - meg nem lehet bevezetni, mert nem lehet melléje tanárt rendelni, nincs elég ember. Ha a büntetőfeladat netán valami takarítás lenne, - mégpedig okkal, ha a vétség az iskola tisztaságát rongálta -, akkor lenne még csak óbégatás, hogy kényszermunkaaaa...  Tekintet nélkül arra, hogy a hazainál fényévekkel jobb japán iskolarendszerben az az alap, hogy  nincs is takarítószemélyzet az iskolákban. A japán iskola minden helyiségét a diákok takarítják. Patyolattisztaság van.

 

A tanártól a fegyelmezés minden hatékony eszközét elvették, vagy soha nem is adták oda neki. Sarokba van szorítva, mert máshoz nem ért, csak a tanításhhoz, azt viszont a hazulról Maugli-minőségben eleresztett kölykök miatt nem lehet. Minden állat agresszív lesz, ha sarokba szorítod, és még ott is hergeled. Ez igaz a patkánytól az emberig mindre.

 

Üdv:

b

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (136)
Csam_ur Creative Commons License 2011.01.21 0 0 310

Ha figyelmesen olavsnál tudnád , hogy én magam nem vagyok tanár.

Ellenben három olyan kollegám van aki tanár volt, tőlük hallottam néhány történet amelyet nem fogok kiadni.

De a kedvedért szétnéztem a publikus anyagok között.

Előzmény: Törölt nick (304)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 307

artatlannak szuletik Shitting ember.aztan a hulye apak majomszeretetukkel elrontjak a kisleanyukat.shit

Előzmény: Törölt nick (304)
Csam_ur Creative Commons License 2011.01.21 0 0 306

 

Tanárverés VIDEÓ - Fizikatanár verése a Józsefvárosi iskolában. - Itt megnézheted a videót, hozzászólhatsz, szavazhatsz rá és tovább is küldheted barátaidnak.
indavideo.hu/video/Tanarveres -

 

  • Botrány Debrecenben: újabb tanárverés - megdöbbentő részletek ... 2010. jan. 17. ... Még meg sem száradt a képzeletbeli tinta a STOP két nappal ezelőtti, tanárverésről szóló cikkén, máris itt a következő eset.
    www.stop.hu/articles/article.php?id=594571 - Tárolt változat - Hasonló
  •  

     

    HírTV - Belföld :: Tanárverés Mándokon 2009. febr. 5. ... Tanárverés Mándokon. Megvertek egy tanítónőt a Szabolcs megyei Mándok általános iskolájában szerdán. A 38 éves anya és 18 éves lánya azért ...
    www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=257073 - Tárolt változat - Hasonló

     

     

    "Tovább is van mondjam még?"

     

    Beütöttme googliba 4720 találat jött le ennek a fele filozofálás,gondolatébresztő stb. A maradék 2000 esetet olvasgasd!

    Azután szónokolhatsz a fentartásidról. 

  • Újabb tanárverés Kiskunhalason | Kék hírek, bulvár | Bács-Kiskun ...Tárolt változat - Hasonló 2009. márc. 11. ... Megütötte tanárát egy diák a Kiskunhalason a Fazekas Gábor Utcai Általános Iskolában. Az eset múlt héten történt azt követően, ...
    www.baon.hu/.../ujabb-tanarveres-kiskunhalason-218203 -
  • Előzmény: Törölt nick (300)
    Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 302

    Uraim,Holgyeim . Shitting Bull-bol kitort az intelligencia . feltetlenul olvassak el . bemutatkozott a kisleanyat felto apuci .

    Előzmény: Törölt nick (297)
    VectraZo Creative Commons License 2011.01.21 0 0 301

    Dehogynem. De nincsenek felkészülve azzal amivel találkoznak. Alaphelyzetben 22-23 évesen bekerülhetnek a mélyvízbe. Sem szakmailag sem emberileg nincsenek felkészítve. A tangyakon nem a problémás csoportal gyakorolnak. Ez mennyiben az ő hibájuk?

    Előzmény: Törölt nick (293)
    Csam_ur Creative Commons License 2011.01.21 0 0 298

    Olvass újságot, internetet. Nem fogom a kollegáimat névvel címmel történettel kiadni.

     

    Előzmény: Törölt nick (292)
    Csam_ur Creative Commons License 2011.01.21 0 0 295

    Az nem jutott eszedbe, hogy az gyermek talán nem oly ártatlanka?

     

    Tudod, ha bámilyen gyermekecske azzal vág fel a többiek előtt, hogy a tanárnő fenekét csípkedni meri,

    vess meg érte de jogosnak gondolom a pofáncsapását. ( kollegák meségettek ilyetén helyzetekről)

     

    Amennyiben gyermeked  nem ilyesfajta magatartású úgy vajmi kevés az esélye a tanári inzultusra.

    Előzmény: Törölt nick (287)
    Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 294

    nyugodtan tord el a kezet te Shitting ember.kapsz majd 5 evet a dutyiban.okos vagy te nagyon

    Előzmény: Törölt nick (287)
    VectraZo Creative Commons License 2011.01.21 0 0 291

    Csak az csúnyán el van hallgatva, hogy az input mennyire lehet változatos. Persze az output az elvárt!

    Előzmény: Törölt nick (286)
    Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 288

    beszeljunk vilagosan.a szunetekben HOGY JAR EL A TANAR KEZE ? fizikailag erinti,legyinti meg a gyerekeket ? ha igen akkor annak a hive vagy hogy szunetben lehet fizikailag ide oda terelgetni gyerekeket , de az oran nem ?

    Előzmény: Törölt nick (283)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!