Keresés

Részletes keresés

A svetlana Creative Commons License 2022.10.18 -1 2 5056

Én abból filmből talán 20 percet láttam, engem ez nem érintett meg.

Ezzel a társkeresőn mindenki dugni akar dolgot megtapasztaltam válás körül még én is kerestem helyem voltam pár domnál (direkt kisbetűvel) ott fejeztem ezt be mikor kifeszítve voltam bejöttek a haverjai azzal hogy hogy mind elkorbácsolt még nem volt akkora bajom de hogy mind a 4 en végig dugtak mert a dom úgy akarta az már annyira nem jött be, és itt be is fejeztem, nem a dugásról kellene ez szóljon, az egy másik játék.

 

Ezután kezdtem a Domina szárnyaim nyitogatni, de mondom szerintem már túl késő hogy 50 évesen lesz valaki profi Domina, igy rengeteg élményről maradtam le....még elég jól mozgok de 20 évesen sokkal jobban bírtam volna korbácsolni, sokkal gyorsabb energikusabb voltam...

 

Előzmény: Mister V. (5055)
Mister V. Creative Commons License 2022.10.18 -1 2 5055

Sajnos a "szürke" filmek is rossz irányba viszik az egészet. Én csak az első részt láttam, de sok is volt. Kizárólag vanilla téma némi fájdalommal. De hol van a függőség (a szerelmen túl), hol van a testi-lelki megalázás? Hol van a folyamatos korlátozás (mint pl. erényöv, ruha alatt viselhető dolgok, pl. távirányítós vibri), stb.? Tehát nem szakmai filmről beszélhetünk, de a nagy magyar tudatlan többség elfogadta, hogy ez a BDSM, hogy dugás közben szétverik a másikat. Itthon nincs BDSM kultúra és ahogy látom pár száz ember van csupán, aki valóban tudja, hogy miről is szól ez a dolog, de ők nem tudnak egy külföldön jól működő kutúrát itthon meghonosítani.

Nézzük csak a fétispartit: külföldön nagy, neves diszkókban tartják (világosban, olykor utcán is), itthon egy elhagyott hideg gyárépületben, ahol a különböző zenék a folyosón akár 3 helyről is jönnek. A bemutatókat nem színpadon tartják, így a hátul levők semmit nem látnak belőle. Összekötözi az alanyt, majd egyből bontja is ki. Legalább hagyná ott dísznek egy darabig, ha már tökölt vele 20 percet. És ez csak fétisparti, egy rendezvény, de még ezt se tudják több év tapasztalat után sem rendesen összehozni, hogy profi és szakmaias legyen.

 

Régebben (amikor még nem volt rá pénzem) olvastam 1-2 hetes szolgatáborokról is kb. egy nyaralás áráért. Most hogy már lett volna rá pénz, sehol nem lehet találni, vagy annyira elszállt árakkal, amennyit már nem szánnék rá. Külföldön meg léteznek ilyen tanyák is, ahol az év bármely szakában fogadják a szolgákat.

 

Magyar BDSM társkereső??? A pixi? Nevetséges!

A sublány NEM MER telefonszámot megadni (mert 500Ft-ot sajnál egy erre a célra vett SIM-re). Akkor hogy merné hagyni, hogy kattanjon a kezén a bilincs? Szánalmas!

A dom mind dugni akar és a profilképe is többnyire egy farok, vagy bármi más, de nem ő maga.

A férfi reg napi szinten 10 felett, a női reg napi szinten 1-2, ebből szinte mind anyagias, vagy "szürke" filmből tájékozott, így csak kikötözős szex érdekli.

 

Efetis oldal épp a hó elején szűnt meg.

 

Más magyar nyelvű (elvileg) BDSM/fétis társkereső oldal meg vagy már kívülről is láthatóan nem magyar felhasználók fotóival van tele, vagy magyar anyagiasok szerepelnek rajta, de csak fizetés után derülne ki 5-10 fotón túl, hogy kik vannak még benne... odáig már nem mentem el, nem dobálok ki pénzt az ablakon.

 

Akkor hol itt a hazai BDSM kultúra? A nők már nem a dominálást látják, nem a sub-okat keresik, hanem kizárólag a moneyslave/paypig érdekli őket, aki ellenszolgáltatás nélkül fizet nekik. Elfajult a világ. A pixi is már inkább egy "közösségi oldal", mintsem a kezdetekkori BDSM társkereső. De hogy lehet közösségi oldal, ha ez nem közösség, csak egy dugni vágyó csürhe? (Tisztelet a kivételeknek.)

 

 

Szerintem ha te magad alapítanál egy ilyen "iskolát", még BP-n sem tudnál 15-20 főnél többet összeszedni, aki valóban belemélyedne a témába, mert jó neki a langyos víz úgy, ahogy van, nem akar ő profi BDSM-es lenni. De ha lenne kedved ilyet megszervezni, szívesen segítek benne.

Előzmény: A svetlana (5054)
A svetlana Creative Commons License 2022.10.17 -1 3 5054

Nem, nem ilyenre gondoltam, ezekre nagyon sokan nem tudnak eljutni, meg egy alkalommal nem lehet annyi információt felvenni... meg a hangulat sem olyan mint amikor egy profi mondja el 4-5-6 Anyukának hetente 1x-2x  mit hogy miért kellene apuval otthon csinálni.

 

Én ha most lennék ezzel a tudással fiatal csak is olyan pasival kezdenék akit komolyan érdekel a téma, és még soha egyetlen nője sem volt, magamnak formálhatnám és nem egy eltévedt elrontott selejtet kellene rendbe hozni.

PL kapásból erényöv lenne nincs szórakozás.

Orgazmus csak ha én engedem, ki kell érdemelni és a legelején elkezdeni pavlovi reflexként beégetni hogy az orgazmus nem jár, és ha van az bizony fájdalmas lehet.

Punciba berakni azt nagyon de nagyon ki kell érdemelni , nagyon jónak kell lenni, kivétel a gyerek gyártás időszaka.

És hogy a segge azért van elsősorban hogy megdugjam vagy amihez kedvem van.

....

....

....

Hiszem sokkal harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb és tartós akár örök szerelem lehet mind kettő fél részéről.

De fontos hogy mind a két fél egyformán akarjon mindent.

 

Ebben az esetben engem sem sodort volna az élet... és nem közel az 50 hez kellene megélnem mindent, mert egy balfaszra áldoztam a fiatalságom akinek mikor felvetettem hogy szeretnék hátul játszani elhagyott, semmi beszéljük meg vagy nem szeretné.... elment, még mielőtt kiönthettem volna neki a vágyaimat.

22 év után találtuk meg egymást újra az eső nagy szerelemmel de már nagy munka nekem helyrehozni szerencse hogy ő jobban akarja mint én.

 

 

 

Előzmény: SpSm (5052)


kivalex Creative Commons License 2022.10.13 -1 0 5053

Sziasztok, rendeltem egy ilyen készletet teljesen új de úgy döntöttem inkább eladom. 

 

 

 

Akit esetleg érdekelne írjon egy üzenetet. 

SpSm Creative Commons License 2022.10.12 0 0 5052

Csak jelzem, évek óta van pl. BDSM konferencia itthon, meg egy csomó tematikus rendezvény, a kisebb workshopoktól kezdve az egészen nagy partikig.

Előzmény: A svetlana (5051)
A svetlana Creative Commons License 2022.10.10 -1 2 5051

Sokkal több bdsm kedvelő van mint gondolnád, és még több lenne ha lenne megfelelő felvilágositás ezzel kapcsolatba, a bdsm nem csak arról szól hogy Anyu veri aput vagy fordítva, van itt a szomszédságba egy család ott nő az utcán, udvarba alázza a férjét,  meg úgy bánik vele hogy az már beillik egy 24/7 bdsm kapcsolatnak, de ezek olyan ostoba buták hogy szerintem még nem is halottak róla, de a maguk sajátos  módján egész nap ezt játszák:)

 

Pl jó lenne ha lenne Magyarországon ilyen domina/dom iskola hogy ne ész nélkül álljon neki akinek kedve van.

Előzmény: Erényövslave (5049)
ötletel Creative Commons License 2022.10.10 0 0 5050

Nem tudom, hogy segítek-e de próbálok.

BP VIII. ker-ben Horánszky utca. 

Tudom, környékezték már szex masszuázzsal, de az nincs. 

Tanult thai masszázst és thai gyógymasszázst.

Elvileg frissítő masszázst végeznek, de végzettsége folytán gyógymasszázshoz is ért.

Toleráns, de ne hivalkodj az öveddel. 

Jár hozzá egy sprtoló, a kőkemény kötött izmait is kilazítottan persze nem egyszerre.

Egy próbát megér. Ja úgy tudom, jövő hét végétől egy ideig máshol fog dolgozni.

Mellete szól, hogy nem magyar, Itthon nem lesz pletyka. Beszél magyarul.

Neve: Urai

 

Előzmény: Erényövslave (5049)
Erényövslave Creative Commons License 2022.10.09 0 0 5049

Nem gondolom hogy kicsiny országunkban, olyan sok lenne a bdsm iránt nyitott, masszőr, gyógytornász, orvos, hogy megengedhetném magamnak azt a luxust hogy válogattok a helyiségek között és nem én utazók hozzájuk. Igazából még Bécsbe vagy Pozsonyban is jó lenne nem hogy országon belül. Szóval ha valaki tud segítsen elérhetőséggel.

Előzmény: A svetlana (5047)
ratyi30 Creative Commons License 2022.10.08 -1 1 5048

en imadom. nagyon szofogado vagyok.

Előzmény: A svetlana (5047)
A svetlana Creative Commons License 2022.10.08 -1 1 5047

A fővárosiak szoktak olyanok lenni hogy azt hiszik körülöttük forog a világ... 

Én szerintem az kéne legyen a normális hogy minden nő zárva tartaná a párját, strandon nem kéne fürdőgatya azzal  villoghatnának kinek van fényesebb, szebb, drágább öve :))

És akkor nem volna gond hogy mit szolnak ha meglátják, tényleg akinek esetleg meglátták mit szóltak?

Előzmény: Erényövslave (5046)
Erényövslave Creative Commons License 2022.10.07 0 0 5046

Mindenképpen ívben szeretnénk intézni csak olyan embert keresünk aki nem akad ki az övön.

Nem nem Budapesti vagyok, tudunk utazni és szoktunk is Miskolc, Zalalövő , Komárom háromszögben lenne ideállis találni. 

Előzmény: A svetlana (5045)
A svetlana Creative Commons License 2022.10.06 -2 0 5045

Ismerős a szituáció, én hasonló esetben azt mondtam az embernek hogy mivel nem járt még le a 3 hónap:) de ha öv nélkül szeretné intézni én megértem és semmi probléma de mivel még csak 80 nap járt le akkor előröl kezdjük és duplán, puncirol hogy berakja szó sem lehet ebben az esetben, csak ha a duplázás lejárt, már nem is fájt neki annyira, de megkért hogy én nem-e masszíroznám a hátát :)

Én a helyedben elmennék egy masszőrhöz övbe, az hogy nem írtad hogy hol keresel ilyet elég bunkó dolog,  fővárosi vagy?

Előzmény: Erényövslave (5044)
Erényövslave Creative Commons License 2022.10.06 0 0 5044

Sziasztok!

Ritkán kommentellek de rendszeresen olvasom a fórumot, most kérdésekkel fordulok hozzátok. Teljes rendszerű övet viseltet velem az Úrnőm amikor rajtam van akkor folyamatosan 2-3 hónapig. Most volt egy rossz mozdulattom, és fáj a hátam ( van egy korábbi hátsérülésem)  nem szeretnénk levenni az övet, ezért szükségem volna gyógytornász, masszőr elérhetőségére aki nem akad ki az övtől. Amúgy egy orvos is jól jönne... aki öv kompatibilis.

Köszi a válaszokat.

A svetlana Creative Commons License 2022.09.26 -1 2 5043

Mostanában nem írtam, de végül vettem egy felcsatolhatót amivel engem dug meg, igy nem kell kiengedni, mind kettőnk problémája ezzel megtoldódott, mert több mint 1 éve már egyik nap azon könyörgött mikor dughat, utána meg azért miért engedtem ki idő elött.

Most hogy hosszú hónapok óta zárva van, mostanában meg szophatnékom lett, arra gondoltam valami belső hang mondja hogy engedd ki, de erős leszek:)

Előzmény: A svetlana (4721)
marcipan63 Creative Commons License 2022.09.26 0 0 5042

Negativ manba ővet, hogy kell feltenni, hogy ne essen le?

*Aquarius* Creative Commons License 2022.09.25 -1 0 5041

 Heresúllyal  vigyázni kell mert a 30 as nekem Pl nem jó csak 35 felett mondjuk 40mm ig az még sehogy nem tud lejönni , olyat érdemes venni amit le is lehet zárni hogy ne lehessen levenni olyan 700gram felett kezd érdekes lenni.

Nekem régen volt hogy Kg felett kellet hordanom egész nap akár hetekig is és nem volt levehető, kiló környékén 10 perc után már nem izgalmas, itthon meg szoknyába vagy miniruhába kellet lennem, hogy csak húzza és semmi se tartsa, de mondjuk gatya se volt jobb (ez még a tangás korszak elött volt) mert ha aluról nyomta a golyót az se volt jó .

Előzmény: Mister V. (5038)
Poch Odon Creative Commons License 2022.09.23 -1 0 5040

Amikor én vettem, két fajta létezett a Pilipsnél. Az egyiket lehetett a genitáliákra használni, a másikat nem. Nekem az első van.

 

ÜdvÖdön

Előzmény: P.Attis (5012)
Lockedboy Creative Commons License 2022.09.22 0 0 5039

Szia

Köszönöm eme kimerítő és hasznos leírást, kritikát.

Igen ezekhez hasonló az árakon én is megtaláltam ezeket az aliexpressen.

Annó mikor vásároltam nem voltak ilyen olcsók.

Igaz mindig az új modelleket (amik tetszettek is) akartam kipróbálni.

Akkor nehéz jó árba találni.

Igen van sok termék ami 2-4 hét alatt megjött,de volt jópár ami hónapokig hajózott vagy Budapesten csücsült.

A lényeg hogy nem állitottam azt,hogy olcsóbban nem lehet megvenni.

Csak azt,hogy mit kérek érte.

Ha valakinek nem jó az ár az vagy ír,hogy mennyit adna érte vagy nem.

 

 

Előzmény: Mister V. (5038)
Mister V. Creative Commons License 2022.09.22 0 0 5038

Hát az Alin vásárláshoz érteni is kell.

Nem kell beugrani az első találatnak, mert kb. fél órás keresgélés után akad több ezerrel olcsóbban is minden, sőt Ali postával, ami max 2 hét alatt megérkezik vám nélkül, futárszolgálattal házhoz. Persze olcsó postával 1 hónap is van (az országban tököl 1-1,5 hetet, mire kézbesítő megkapja, nagy csomagot ki se hoz a postás), de azért 3 hónap nekem 10 év alatt 1x sem volt. 1,5 volt a max, abból 2 hét a hazai postán tötymörgés, mert épp ünnep közeledett.

 

A fém öv mai árakon (árfolyamon) 8300Ft ingyen postával max 30 napos határidővel (1-1,5 hét alatt megérkezik, futár viszi házhoz).

https://www.aliexpress.com/item/32809969067.htm

 

Az elektromos 5700Ft szintén ingyenes-, előbb említett postával.

https://www.aliexpress.com/item/32838052777.html

 

A HT klón kb. 4500Ft alis 2 hetes gyorspostával, vagy 2700Ft lassabb (kb. 30-40 napos) postával.

https://www.aliexpress.com/item/1005004356025902.html

 

A negatív Mamba típus 3 gyűrűvel 7600Ft a gyorspostával.

https://www.aliexpress.com/item/1005004427411730.html

(Ennek van nem záras, hanem plombás változata is kicsit drágábban 9500-ért.)

https://www.aliexpress.com/item/1005004427411730.html

 

A heresúly különböző méret, különböző áron van. +1400Ft a gyorsposta, vagy ingyenes az 1-1,5 hónapos.

28mm 3900Ft

30mm 4450Ft

33mm 5010Ft

39mm 5560Ft

45mm 6120Ft

50mm 6680Ft

https://www.aliexpress.com/item/4000459237785.html

 

 

A heresúly pl. itt az eladónál 30-as méretet nézve 450Ft-al olcsóbb (4000Ft+posta), ám ha a magyar postaköltséget is számoljuk, az durván fox esetében 1200, posta esetében 1500Ft-al számolható, így itt is az idő tényező az, ami az eladó használt terméket részesíti előnyben, mert összességében a lassú ingyenes postával számolva a magyar feladási díjak alapján kb. 500-at itt is lehet spórolni az Ali-ról vásárlással. És aki régi Alis vásárló, annak mindig akad 200-300Ft kedvezmény a vásárlások összegéből... még nem jöttem rá mi alapján.

 

Most kb. az első találatok árait írtam le, nem keresgettem a kicsivel olcsóbbakat. Értelemszerűen nem konkurencia azoknak, akiknek sürgős a vásárlás (Locktober miatt), vagy nem bíznak a külföldi vásárlásoban, netán szeretik készpénzben-, névtelenül megvenni az efféle dolgokat.

 

 

Természetesen én is közel áron adtam el szinte minden övemet pont azért, mert ez azonnal (napokon belül) a vásárlónál volt, illetve kérhetett róla plusz képeket, méreteket, le tudtam írni a tapasztalataimat, szóval a hazai vásárlásnak is megvannak az előnyei. Aki olcsót akar, az külföldről vásárol, aki azonnal akar, annak itt van a használt kínálat.

 

Amúgy én is mindig spóroltam az övön és mindig valamit át kellett alakítgatni a kényelem vagy a biztonság miatt. Tehát az ilyen 20e Ft alatti övek soha nem érik el azt a kényelmi és biztonsági szintet, amit a drágább típusok... de elsőre meg nem vehet egyből drágát az ember. Én még 8 után sem találtam meg az igazit, de már a drágább kategóriát böngészem egy ideje.

Előzmény: Lockedboy (5036)
marcipan63 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 5037

Sajnos 3 gyerek mellett, nem tudok több penzt kiszoritani.

Előzmény: Lockedboy (5036)
Lockedboy Creative Commons License 2022.09.20 0 0 5036

Szia

Ha annyiért tudsz venni akkor nyugodtan.

Rendeld meg onnan.

Én még 20ért vettem és kb. 3 hónapalatt jött meg.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: marcipan63 (5035)
marcipan63 Creative Commons License 2022.09.20 -1 0 5035

Az sok erte, ujonan annyi. Nekem 5000.- + posta ami megéri még

Előzmény: Lockedboy (5034)
Lockedboy Creative Commons License 2022.09.20 0 0 5034

Tíz erzer plusz posta.

Előzmény: marcipan63 (5032)
Lockedboy Creative Commons License 2022.09.20 0 0 5033

Aliexpressen rendeltem.

4ezer plusz posta.

Írj privibe ha érdekel.

Előzmény: passziv39 (5031)
marcipan63 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 5032

Ezt mennyiert adod?

Előzmény: Lockedboy (5022)
passziv39 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 5031

Szia ,hol vetted ? nem adod el vagy nincs eladó súlyod ???  kivancsi1978@freemail.hu

Előzmény: Lockedboy (5024)
petipeta1000 Creative Commons License 2022.09.19 0 0 5030

Szia érdekelne a heresúly kérhetek egy e-mail címet?

Lockedboy Creative Commons License 2022.09.17 0 0 5029

Pontosan 😅

Előzmény: Kezdo70 (5028)
Kezdo70 Creative Commons License 2022.09.17 0 0 5028

Úgy tudom 🙂

Előzmény: Kezdo70 (5027)
Kezdo70 Creative Commons License 2022.09.17 0 0 5027

Külső 60mm belső 30mm súly 150 g

Előzmény: egykéthár (5026)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!