Keresés

Részletes keresés

GIGAMATRAC (X) 2021.03.22 0 0 14328

Kedves Zajoncful!

 

Mindenképp a rugós matracokat tartom előnyösebbnek a testsúly miatt. Több gyártó is készít "papa-mama" oldalas matracokat, ami szerintem megfelelő lehet: Két gyártó termékét ajánlom a figyelmébe:

1. Isbir You&Me

2. Duality

 

Az 1. matrac két oldalas, nagyon erős rugózattal készül, tökéletes a páraáteresztő képessége, ezért nagyon nehezen lehet beleizzadni, illetve könnyen kipárolog a felületből a nedvesség. Ez lenne alapvetően a favorit.

Itt meg van a félkemény-kemény oldal felesben, így jó lehet mind a kettejüknek, amennyiben kellene a keményebb felület csak át kell fordítani és ott homogén kemény, mind a két fekhely. 

Ha ez lesz a befutó, itt csak egyben lehet matracot választani

 

A 2. matrac csak egy oldalas, itt a két oldal szintén változó keménységű (félkemény-kemény), viszont ebben a matracban az az előnyös, hogy tud egy személyes matracot is kérni, amivel szeparálni tudjuk a fekhelyet.

 

A puha-félkemény-kemény meghatározás szubjektív, ezért mindenképp javaslom, hogy néhány üzletet keressenek fel, hogy tökéletes legyen a választás. Sajnos erre csak az üzletek nyitását követően tud sor kerülni, de érdemes lesz várni.

 

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Előzmény: Zajoncful (14327)
Zajoncful Creative Commons License 2021.03.22 0 0 14327

Sziasztok! :)  Szép napot! :)

 

Van egy bükkfa franciaágyunk a párommal.

 

Mind  a ketten 125 kg-sak vagyunk.

 

Ő a puhábbat  szereti, én a keményebbet.

 

Viszont  nem egészen tudjuk hogy  számomra milyen matrac lenne  a jó  megoldás...

 

Van egy bonell rugós matracom, csak az vele  a baj  hogy  a  derekam besüllyed ezért  sokszor  fáj.. nem tart.

 

Az  ágyrács  az  azt hiszem lángolt fa

 

Gondolom  és gondoljuk  hogy valamilyen hideg hab matrac lenne  a megoldás, de pontosan melyik?

 

 

https://www.gigamatrac.hu/matrac-markak/MedicalConcept

 

 

https://www.gigamatrac.hu/matracok/hideghab-matracok/relaxx-signum-dual-medium-matrac

 

https://www.gigamatrac.hu/matracok/hideghab-matracok

 

Mik a tapasztalatok?

 

Köszönjük.

 

 

Tibi47 Creative Commons License 2021.03.21 0 0 14326

Kedves László!

Nagyon szépen köszönöm válaszát! Tanácsát megfogadjuk.

Tisztelettel:

Kasó Tibor

Előzmény: Alváskultúra (14325)
Alváskultúra (X) 2021.03.21 0 0 14325

Kedves Tibor,

 

a vízzáró matracvédők abban az esetben kellene csak, hogy szóba jöjjenek, amennyiben ez indokolt. Otthonápolás, szálloda-panzió környezet, inkontinencia. Normál esetben én messziről elkerülném. Gyönyörű szép a leírás -főként a 100% pamut-, viszont nem sok szó esik arról, hogy mitől lesz vízálló. Az olcsóbb vízálló matracvédőknél a hátoldal PVC. Ezzel semmi gond, egyszerűen csak zörög, csörög, zizeg, hangos. A jobb fajtáknál ez egy u.n. 1000 tű technikával készülő ás poliuretán anyagból álló réteg, ami lényegesen halkabb, az egyik oldalról nem engedi át a nedvességet, a másik oldalról viszont szellőzik. Ha már indokolt.

 

Minden egyéb esetben én higiéniai matracvédőket nézegetnék, amik nem vízállóak. Általában két pamut réteg között egy vékony poliészter flíz van összesteppelve és ugyanúgy a négy sarkán gumis. Könnyű, csendes, légáteresztő, könnyen mosható. Természetesen itt is vannak minőségi kategóriák, el lehet menni akár a mikroszálas pamut borítású mikroszálas matracvédőkig, ezek még puhábbak, még lágyabb tapintásúak.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

 

Előzmény: Tibi47 (14324)
Tibi47 Creative Commons License 2021.03.20 0 0 14324

Tisztelt Pálinkás Úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy Levital matrachoz milyen matracvédőt ajánlana? Több féle van belőlük, pl vízhatlan is (https://www.4home.hu/4home-matracvedo-harmony,-60-x-120-cm/) és nem tudom, hogy melyik fajta-féle lenne az igazán megfelelő. 

Köszönettel:

Kasó Tibor

GIGAMATRAC (X) 2021.03.20 0 0 14323

Kedves Matrackeresők!

 

Egy páratlan, GIGA-AKCIÓ-t ajánlunk figyelmükbe: Ha most rendelik meg online a Ceriflex Selena Comfort /Ceriflex Wool Extra /Ceriflex Silver Active /Ceriflex Levander matrac valamelyikét sztenderd méretben, 50 % kedvezményt adunk a termék eredeti árából! A részletekről bővebben itt olvashatnak.

További kérdés esetén, keressék szaktanácsadó kollégáinkat

-        chaten a www.gigamatrac.hu -n

-        telefonon a +36 20 398 21 58-as számon MINDENNAP 10.00 és 19.00 között

-        és az info@gigamatrac.hu email címen.

A megrendelések kezelése és a termékek kiszállítása továbbra is zavartalanul működik.

 

 Szép álmokat Mindenkinek!

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Alváskultúra (X) 2021.03.17 0 0 14322

Kedves Árpi,

 

ugye a két oldal keménységben nagyon jelentősen nem tér el, az adatlap ugyan hordoz némi anomáliát, de mégis a fehér 38-as keménységű oldal lesz a keményebb az adatok szerint is és szerintem is. Ugye ez nincs egészen 10% különbség, így valóban nem könnyű megállapítani.

 

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: rostiron2 (14321)
rostiron2 Creative Commons License 2021.03.16 0 0 14321

Tisztelt Pálinkás Úr.

 

Megérkezett a Relaxx Signum Dual Medium matrac, aminek nem tudom melyik a keményebb fele. Korábban azt olvastam öntől, (  http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139431202&t=9123649  )hogy a fehér a keményebb, a barack a puhább oldal. Én pont ellenkezőnek érzem.

Itt :  https://www.matracvasarlas.hu/uploads/files/r_sig_dual_med_muszaki_adatlap.pdf  is a fehéret írják lágyabbnak.

Mi az igazság ?

 

Üdv. Árpi

GIGAMATRAC (X) 2021.03.12 0 0 14320

Kedves Matrackeresők!

 

A kemény/félkemény matracot keresőknek ajánljuk olasz vákuummatracaink közül a Ceriflex Selena Comfort vákuumatracot. A kedvelt, kiváló minőségű alapanyagokból készült Ceriflex Selena Comfort vákuummatrac a speciálisan kialakított Elioflex hab szerkezetének és multizónás rendszerének köszönhetően feszes, de mégis kényelmes komfortot nyújt. A steppelt matrachuzata antiallergén Aloe Vera impregnálással készül, fokozva ezzel az egészséges alvási környezet kialakítását. A Ceriflex Selena Comfort vákuummatrac 10 év garanciával, már 62.900 Ft-ért megvásárolható a Gigamatracnál.

 

 

Szép álmokat Mindenkinek!

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

GIGAMATRAC (X) 2021.03.07 0 0 14319

Kedves Matrackeresők!

 

A kimondottan kemény matrac kedvelőinek ajánljuk a Gumotex Platinum 2 oldalas, fordítható matracot, melynek az egyik oldala zónázatlan, extra kemény, míg a másik a 7 zónás kialakításával teszi lehetővé a kemény alátámasztást. Mikrocellás szerkezetének köszönhetően nagyszerűen szellőzik, antibakteriális matrachuzata levehető és 60 C fokon mosható, megteremtve ezzel az egészséges alvási környezetet.

 

Szép álmokat Mindenkinek!

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

 

www.gigamatrac.hu

 

Alváskultúra (X) 2021.03.07 0 0 14318

Kedves Gábor,

 

1., szerintem igen, az én gyerekeim is Signum Medium matracokon aludtak sokáig

 

2., amennyiben gyereknek lesz -mindenképpen

 

3., amennyiben a gyártó nem köti ki a garanciához, szerintem az ágydeszka is ok, nem ártana, ha ca. 70% lefedettséget el lehetne érni (alátámasztás)

 

4., innentől ez bizalom és hit kérdés inkább:-)

 

Egy elég átfogó cikk szerint a Bodyguard matracok esetében többen jelezték a nehezen múló vegyszerszagot panaszként.

 

Egyébként a cikk szerintem (mondjuk én fanatikus vagyok) nagyon érdekes és jó

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14317)
nataler Creative Commons License 2021.03.07 0 0 14317

Kedves László!


Már értem, erre eddig egyáltalán nem gondoltam a súlykorlát kapcsán. De ha visszanézem a linkeket tényleg látszik, minél vastagabb a matrac, általában annál magasabb a súlykorlát is. 

 

A matracvédő jogos, az első amit találtam is pamut és mosható 95 fokon, köszönöm!

 

Engem kicsit megzavart, hogy több matracnál is, így az Emma One-nál is meg a Bodyguard-nál is a vásárlók és értékelők nagy része felnőtt. Így felmerült bennem, hogy jó lehet-e már 13-14 kg-tól is egy többnyire felnőttek által vásárolt matrac. 

 

Tudom sok a kérdés, de nagyon köszönjük az útbaigazitást. 

 

 

1. Ön szerint akkor az említett mindhárom matrac Orthomatra/Emma One/Bodyguard megfelel(het) 3 éves kortól (14 kg-tól)  kamaszkorig? 

 

2. Gondolom az Emma One-ból is meg a Bodyguard-ból is inkább a puhább verzió javasolható? (Emma One - medium, Body Guard - weich)

 

3. Ágyrácsot javasolna inkább ezek alá a matracok alá, vagy jó az ágydeszka is? 

 

4. A matracokat tekintve akkor Ön úgy gondolja, hogy 
  - jó lehet az Orthomatra

 - jó az Emma One, de 200 EUR-ért már inkább a Bodyquard. 

 

A huzat 40 fokos moshatósága miatt kicsit ódzkodtam az Emma One-tól, de a matracvédővel ez "kivédhető" illetve a 135 EUR-os ár is kicsit segít affelé billenni :)


Előre is köszönöm a segítséget! (megint :) )

Üdvözlettel
Németh Gábor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Alváskultúra (14316)
Alváskultúra (X) 2021.03.07 0 0 14316

Kedves Gábor,

 

a moshatóságra én nem szentelnék nagy figyelmet. Sokkal fontosabb lenne egy megfelelő minőségű, pamut borítású matracvédő. Az könnyebben, gyakrabban mossa az ember. Ott akár 90°-os moshatóságot is könnyedén talál az ember.

 

Junior matracnál a terhelhetőség szerintem figyelmen kívül hagyható. Bár az Ortho Matra egy egyszerű vágott hab, ha minőségi hideghabból készül, akkor egy jópár évet jól fog majd szolgálni.

 

Alap értelmezésben a terhelhetőség ilyen esetekben nem a matrac keménységének szól hanem a vastagságának. Minél vékonyabb egy termék, annál kevésbé terhelhető alakváltozás nélkül. Viszont, ha bármelyik gyártó beírna egy 20 kg-os terhelhetőséget egy junior matracra, akkor senki nem venné meg. Értelem szerűen az ember azt szeretné, hogy nagykamasz koráig kihúzza vele. A terhelhetőség súlyváltozás analógián haladva akkor gyakorlatilag évente cserélhetnénk a matrac. Amit nem teszünk. Még felnőtteknélél sem, amikor felszalad vagy éppen leugrik 10-20 kiló.

 

Az Emma One ugya elapból 199, most ugyan akciós de: szerintem egy kicsit túl van hájpolva a termék. 200Euro kategóriában a Bodyguard szerintem egy csúcs matrac, azt hiszem szállítanak Ausztriába is.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

 

 

Előzmény: nataler (14315)
nataler Creative Commons License 2021.03.06 0 0 14315

Kedves László!

Igen, kicsit lehet, hogy kesze-kuszán írtam.

 

Az első projekt egy új ágy és a bele való új matrac 3 éves kislányunknak. Mi itt eleinte 80*160-ra gondoltunk, ezt írtam rövidítve mindig 160-al :)

De értem, hogy ésszerű lenne inkább egyből egy 90*200-as, kevesebb hely marad, de azért szerintem elfér. Még számolunk kicsit

 

A másik pedig a 120*60-as babaágyba egy új matrac. 

 

Nagyon köszönöm az őszinte véleményt, linket, és segítséget még úgy is, ha végül nem otthon vásárolunk. 

 

A linken lévő matracokat megnéztem és szeretnénk itt is feltenni egy-két kérdést. 

 

Tényleg a cikk úgy ír ezekről mint a legjobb (ár/érték arányú) gyerek/junior matracokról 

Az alapvető dilemmát nekem az okozza, hogy vajon jó-e egy ilyen matrac a 3 éves 13,5kg-os kislányunknak is, ha a másik oldalon pedig 70-80 kg-ig terhelhető?

A Junior Vital végülis két oldallal, két keménységgel tud lefedni ilyen intervallumot ha jól értem. (ami realisabb)

 

 

Matracok:

 

1. Az ár/érték arágy győztes: Emma one: https://www.matratzen-concord.at/-kaltschaummatratze-emma-one-medium-a010302051.html?varId=AT3538002

Még az ára is rendben van a 135 EUR-ral, de még a Medium keménységű is terhelhető 80 kg-ig. Jó lehet ilyen nagy intervallumban (13-80 kg)?

Kislányunk úgy tűnik, hogy reagál a háziporra, így jó lenne egy magas hőfokon mosható huzat. Ennek csak 40 fokig ajánlott. Emiatt talán mégsem olyan jó döntés allergiásoknak?

 

2. OrthoMatra: https://www.betten-abc.de/orthomatra-kidz-kinder/jugendmatratze-bezug-waschbar-60-0c-gesamthoehe-ca.14-cm.html?number=10000428.2561

Ez a matrac talán szimatikusabb nekem, mert már 60 fokon mosható a huzat és "csak" 70 kg-ig terhelhető.


De a 70 kg nekem még mindig nagyon soknak tűnik, hisz kistermetű férfiként még én sem vagyok 70 kg, így sokkal reaálisabbnak tűnne egy 30-40 kg-os felső súlyhatár egy 14 éves korig javasolt junior matracnál. 

 

Igazából tehát az lenne a kérdésem, hogy ezek a matracok Ön szerint tényleg jók lehetnek-e ilyen nagy súly intevallummal egy 3 éves 13-14 kg-os gyermeknek is?

A fura az, hogy az OrthoMatra a babamatrácánál követi azt az elvet mint a Junior Vital, egyik oldal 1,5-2 éves korig a másik oldal pedig utána. De épp a több évre szóló junior matrac már nem. 

 

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel

Németh Gábor

 

 

 

 

Előzmény: Alváskultúra (14314)
Alváskultúra (X) 2021.03.04 0 0 14314

Kedves Gábor,

 

ok leesett:-) most olvastam vissza. A két méret két külön projekt:-) Úgy gondolom, hogy Ausztria egy eléggé fejlett ország, fejlett matraciparral, nagyon széles és jó választékkal. Sajnos -ebben az esetben lehet, hogy szerencse- a nagy láncok választéka kétfelé megy és igenis VAN kelet-európai választék. Érdemes csak megnézni egy Jysk matrac kínálatát és a DBL (Dänisches Bettenlager) kínálatát NÉmetországban vagy a Jysk ausztriai kínálatát. Köszönő viszonyban sincsenek a magyar kínálattal.

 

Alapvetően patrióta vagyok, szeretem ha a pénz az országban marad, ha a magyar ipart támogatjuk, de éltem 10 évet Ausztriában -ugyan nem a kedvenc népem:-)-, de ha ott élnék ismét és vásárolnom kellene -még low budget büdzsével is- azt én Ausztriában tenném.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14312)
Alváskultúra (X) 2021.03.04 0 0 14313

Kedves Gábor,

 

szerintem Ausztriában is lehet találni megfelelő junior matracot, lehet, hogy egy kicsit drágábban, de ha összeadjuk a szállítási költséget és a Junior Vital árát, akkor még ez sem biztos. https://wunsch-kind.at/matratzen-90x200cm/

 

Annyit nem értek csak, hogy ha a 90x200-as ágy mérete túlzó a szobához képest, akkor a 160-as nem az? Vagy félreértettem valamit? 

 

Nem szoktam reklámozni (főként másokat nem:-), de lehet, hogy érdemes olyan ágyban gondolkodni, ami ugyan 80x200 méret (tehát nem 90x200) viszont kihúzható, fiókos és 160x200-as méretté alakítható. Példa itt>

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14312)
nataler Creative Commons License 2021.03.03 0 0 14312

Kedves László!

Köszönöm a választ és a hasznos tanácsokat, így nézve természetesen a méret tényleg meggondolandó.

 

Igazából egy takaros, de nem túl nagy osztrák albérletben alakítjuk ki a gyerekszobát és a szoba kis mérete miatt is húztunk/húzunk a kisebb ágy felé. Matekozunk még egyet mert elfér végülis a nagyobb ágy, csak persze érezhetően kevesebb hely marad. :)

 

A babamatrac tippet köszönöm, kis mérete miatt ha a körülmények ellenére haza tudunk látogatni édesanyámhoz akkor szerintem onnan eltudjuk hozni.

 

Szeretnék még pár kérdést feltenni:

 

1. Ha végül a 160-as ágy mellett döntenénk akkor ehhez tudna matracot javasolni? (A Junior Vital elkészíthető ebben a méretben?)

 

2. Ha a nagy ágy mellett döntünk, akkor a 90*200-as matracot a mérete miatt biztosan nem tudjuk "magunkkal" hozni.

- Vállalnak esetleg határon túli szállítást is?

- Tudna esetleg A Junior Vitálhoz hasonló tudású "nemzetközi" matracot ajánlani ami itt Ausztriában is megvehető?

 

Egyszer már kaptunk egy nagyon tuti tippet a Curem Heaven-nel, amit azóta is nagyon szeretünk. Ezért gondoltam, hogy ahelyett, hogy végigböngésznék mindent, inkább megint kérdezek :)

Előre is köszönjük!

Üdvözlettel
Németh Gábor 

Előzmény: Alváskultúra (14307)
Alváskultúra (X) 2021.03.03 0 0 14311

Szia Dulie,

 

annyi csak, hogy a bonell- és zsákrugós matracoknak (inkább a zsákrugósoknak) mindig lehet valamennyi "hangjuk". Persze nagyon zavarónak nem kellene lennie, de ez is ugye teljesen szubjektív. Amennyiben a testsúly és/vagy a komfortigény eltér (érezhetően), úgy lehet, hogy érdemes lenne olyan matracokban gondolkodni, ahol azonos típusból van két különböző keménység. Sőt! Ugye mi kezdtük el a Signum és SenZone Memory matracokkal, hogy egy nagymáretű matracban két különböző keménységű oldal van, így mindenki választhat kedvére és mégis egy darab egyben lévő matracot kapunk demarkációs vonal nélkül. Ez mára már sok gyártónál szinte minden alapanyagból elérhető. Férfi-női oldal vagy még inkább papa-mama matracként érdemes keresni.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: Duliee (14308)
GIGAMATRAC (X) 2021.03.03 0 0 14310

Szia Duliee!

 

A matrac SZAKÜZLETEK felkeresését javaslom elsősorban, természetesen sok jó matrac közül lehet választani, akár az interneten is, de a próba, mint az említett példa is mutatja erősen javasolt.

Ízelítőként az alábbi matrac esetén hasonló kényelem mellett, a minőség garantált: A „hang hatás” kizárt.

 

 

 

 

 

A fenti matrac esetén két különböző oldal segít a megfelelő komfort kiválasztásában.

 

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Előzmény: Duliee (14308)
Duliee Creative Commons License 2021.03.03 0 0 14308

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék matracvásárlás kapcsán.

 

Elmentünk, kipróbáltunk többet is, majd hazaérve 2 nap után szembesültünk, hogy bizony tévedés volt.

 

Kényelmes, tök jó, tart, bárhogy fekve kényelmes.

Viszont borzasztó a hangja, és ott helyben ez nem derült ki az üzletben. Egy JYSK Gold S60-at vettünk, 2*90x180-ast, és nem sikerült még jót aludni rajta.

Ezt ma visszavisszük, elvileg visszajár a pénz.

 

Kérdés viszont, hogy merre induljunk el. Nem mondom, hogy felvet minket a pénz :D de csórók sem vagyunk.

100-150 körül nézelődnénk per darab.

 

Páromnak inkább a keményebb matrac tetszik, nekem a félkemény ( puhább ) esetleg.

 

Ugye jó lenne, ami forgatás szempontjából ideális.

 

Közelben van esetleg matrackuckó, ott még tudunk próbálgatni.

 

Ennél nagyobb igény nincs, eddig egy eMag-os Redline volt, az besüpped 5 év után. Kb sima szivacs volt.

 

Párom 60kg, én 85kg, tehát nem egy nagy súlyt kell bírnia.

 

Tippek, javaslatok jöhetnek, köszönöm!

 

Alváskultúra (X) 2021.03.02 0 1 14307

Kedves Gábor,

 

négy gyerek után én egy kicsit másként látom a dolgot, de természetesen ez mindenkinek a saját döntése. A BabyCare matracok csecsemőágyba (babaágyba) valók. itt ugye a 60x120 és a 70x140cm méret a két standard. 6cm magasságával nem alkalmas junior típusú matracnak. Az eleve használtan vett négyéves babamatracot én elengedném. A BabyCare matracok antibakteriális habból készülnek és mosható a matrachuzat.

 

Szerintem nem érdemes mindenféle egyéb méretű ágyat és matracot venni egy gyereknek. Lehet, hogy trend, lehet, hogy jól hangzik, de a gyakorlatban inkább csak pénzkidobás. Kicsi matek az egész. Babaágyban olyan 1 éves kora körül elkezd beleakadni a rácsba, nem sokkal később egy tompa puffanással majd kiesik belőle és megtanul kimászni majd rendesen is. Amennyiben a 80x160-as méretet vesszük, ez ca. 8-10 éves koráig lesz egy olyan öszvér megoldás, aminél:

 

- előbb-utóbb nem lesz kényelmes méretű tér

- nem lehet mellé feküdni olvasni, beszélgetni

- előbb-utóbb váltani kell egy nagyobbra

 

Szóval miért is nem egyből egy standard 90x200cm méretű ágy és egy Junior matrac, amivel kiskamasz koráig boldogan kihúzza és utána sem kell az ágyad kidobni/eladni/elajándékozni, hanem csak egy új, masszívabb matrac kell bele? Persze csak ha elfér a szobában.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14306)
nataler Creative Commons License 2021.03.01 0 0 14306

Kedves Pálinkás László!

A 3 éves kislányunknak lassan szeretnénk megvásárolni a rácsos ágyat követő gyerekágyat. A kiságy pedig a pocaklakóé lesz. :)

 

Mi 80*160-as ágyra gondoltunk. Jelenleg egy 60*120-as IKEA vyssa 8cm magas habmatrac van a kiságyban. 

 

Szeretném megkérdezni, hogy

 

1. milyen matracot javasolna a kiságyba?

2. a Gumotex Babycare matcator találtam a matracgurun. Ez az Önök fejlesztése? Talán buta kérdés, de nem kevés a 6cm-es magasság?

3. a Gumotex Babycare legyártható 80*160-as méretben is és ha igen kb mennyi idő alatt készülne el? (a matracgurun 70*140 volt a legnagyobb)

 

4. A kiságyat és matracát használtan vettük, így most 4 éves lehet kb. Mivel kislányunknak vannak a matracban porallergiára utaló jelei éjszakánként, ezért elgondolkodtunk, hogy a kistestvér megszületése előtt a kiságy is új matracot kapna. Van értelme egy ilyen cserének Ön szerint? (tekintve, hogy csak 4 éves a matrac)

 

 

Előre is köszönöm a választ!

 

Üdvözlettel
Németh Gábor

 

 

Alváskultúra (X) 2021.02.28 0 0 14305

Szia,

 

pofátlan felárazást az elmúlt ÉVTIZEDBEN sem csináltunk, nem gondolnám, hogy most kezdenénk el. Április meg még messze van és talán tréfának sem lenne annyira jó. Amennyiben a központi inflációs adatokból táplálkozik az ember, úgy érhetnek meglepetések, hiszen a valóságban (lásd hús, kenyér, dohány, stb) brutális áremelkedések vannak. A mi területünkön a (főként a hab)  alapanyag árak emelkednek gyakorlatilag havonta-kéthavonta. Hasonló termék a Best Dream Wools matrac, ugyan 10%-kal alacsonyabb, nem Olaszországban készül, de egy hangyányival olcsóbb.

 

 

Hirtelen annak tudtam utánanézni, hogy 2019-ben 93 800 volt a 160-as. Jött egy áremelés 2020-ban, ott már felment 100 fölé és azóta kétszer kellett módosítani, így most a 160-as 127 900. Sajna ez így van, nem sokat tud tenni senki. Egyébként 2 év alatt 20%-kal ment el ca. az Euro-Forint keresztárfolyam is, szállítási költségek emelkednek, bérek, covid-19 és még egy sor hatás van, amit nem részleteznék, mert nem mindenkit érdekel.

 

 

Üdvözlettel:

 

PÁlinkás László

Előzmény: anorche1 (14304)
anorche1 Creative Commons License 2021.02.27 0 0 14304

Sziasztok!

 

Megelegedessel hasznalok egy  Ceriflex Wool Extra vákuum matracot. Meg akartam lepni egy ilyennel a szuleimet, es par hete neztem, akkor 160x200 -as meretben ugyanugy 90ezer koruli aron volt kaphato a matracgurunal. Most megrendeltem volna, erre latom, hogy nem 5, nem 10, hanem majdnem 40 ezer Ft -tal dragabb. Ez most valami akcio elotti pofatlan arameles? Vagy aprilis elseji trefa? Sehol nem talalom az eredeti aron, ahonnan meg tudnam rendelni.

 

Ha tenyleg ennyi lett ennek az ara (remelem a gyartora rohad mind), akkor mi most az ajanlott matrac 160x200 -as meretben 100 ezerig?  Ceriflex Wool Extra vákuum matrachoz hasonlo kenyelemmel, kemenyseggel. De lehet kemenyebb.

GIGAMATRAC (X) 2021.02.26 0 0 14303

Kedves Matrackeresők!

 

Számunkra is kiemelten fontos mindannyiunk biztonsága! Üzleteinkben a higiéniai előírások teljes körű betartása mellett várjuk Vásárlóinkat. Online vásárlás esetén webshopunkban a megrendelés leadása gyors és egyszerű. Felmerülő kérdések kapcsán, keressék szaktanácsadó kollégáinkat elérhetőségeink egyikén, hogy megtalálják az Önöknek legmegfelelőbb terméket. Beszállító partnereink is aktívan részt vesznek a koronavírus elleni harcban folyamatos fejlesztéseikkel, biztosítva Vásárlóink számára az érintésmentes csomagolású termékeket.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

 

Szép álmokat Mindenkinek!

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Alváskultúra (X) 2021.02.22 0 0 14302

Kedves Dorottya,

 

a két matrac között nincs nagy különbség. A matrackirályos matrac egészen egyszerűen apró változtatásokkal és némi butítással le lett másolva a több, mint 13 éve tervezett és gyártott Signum matracokról, ami persze (a szánalmasságon kívül ugye) önmagában és ebben az esetben nem baj. Tekintettel, hogy az Infinity matracok alapanyagát Európa legjobb minőségű habjait előállító Eurofoam gyártja és tekintettel, hogy 10%-kal vastagabb is, így a minden szentnek maga felé hajlik a keze alapon én az Infinity-re tenném le a voksom. Természetesen a másik nagyon fontos dolog, hogy Önöknek kényelmes legyen, melyik matracban tudnák leginkább elképzelni a következő ca. 25-30 000 órát.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: Dottyka94 (14301)
Dottyka94 Creative Commons License 2021.02.22 0 0 14301

Kedves László!

A hétvégén voltunk matrac túrán a párommal, bár ahogy ajánlották nem próbáltunk ki túl sok matracot. Két matrac között hezitálunk: RelaxX Signum Infinity és Proergo Nova Habmatrac. 
Párom kb. 75 kg és általában háton alszik, én kb 55 kg vagyok, háton és oldalt szoktam aludni, sokat forgolódóm, és mint megtudtuk inkább a félkemény, hideghab matracok kényelmesek nekünk. Érdeklődni szereték, hogy Ön melyik matracot ajánlaná nekünk? Melyiket lenne kifizetődőbb megvásárolni?

Előre is köszönöm a segítségét.

 

Üdv,

Kövér Dorotyta

GIGAMATRAC (X) 2021.02.21 0 0 14300

Üdvözlöm Őstermelő!

 

Elnézését kérjük a kellemetlenség miatt, a web oldalunkat folyamatosan aktualizáljuk.

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Előzmény: östermelő (14299)
östermelő Creative Commons License 2021.02.21 0 0 14299

Megoldható lenne,hogy a már nem rendelhető áru az ne legyen fent a webáruházban? 

Az embernek felcsillan a szeme,aztán meg kiderül nem is forgalmazzák az adott árut.

 

Előzmény: GIGAMATRAC (14293)
V..L. Creative Commons License 2021.02.21 0 0 14298

Kedves Hooshee,

kösz a tippet, valóban ez a legegyszerűbb megoldás. Sajnos kezdettől elbonyolítottam, mert alul 3 db "lepedőösszehúzó" gumit alkalmaztam, ami eléggé hatástalan volt, viszont az egész matracot fel kellett állítani ahhoz, hogy fel tudjam rakni.

 

Valami ilyesmi, csak saját készítésű:

https://www.4home.hu/sanybet-gumis-lepedotarto---egyszemelyes-agyra/?utm_source=aff&utm_medium=dgt&a_aid=5a314c3675a85&a_bid=2a8e821f

 

Nos újabban enélkül, a te módszereddel próbálkozom, sokkal könnyebb.

Hogy még jobb legyen, most méretre fogok lepedőt vásárolni / rendelni.

 

Üdv:

László

 

 

Előzmény: Hooshee (14289)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!