Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2471
Ja, és az igazi ffi tud bocsánatot kérni. És tudja, mikor van az a pillanat, mikor mindent jóvátehet, azokat a szörnyű nagy apró bűnöket, h másra szebben nézett, míg itthon panaszkodott, és hasonlók, és azt is tudja, h hogyan tehet jóvá mindent :-)
És akkor megint ott (is) vagyunk, az igazi pasi megérzi a legtitkosabb vágyunkat. De legalábbis ért a szóból :-))))
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2470
Látod, milyen ügyes vagy! :-))))
Első válasz: ez most így alakult, sok tennivalóm volt, még most sem avgyok készen, de azért lassan aludni fogok, bár már nem vagyok olyan álmos mint este 10-kor.
Magasságok? Az igazi ffi nem tökéletes. Mert az végtelenül unalmas lenne. Most képzeld el, micsinálnánk mi, ha már smit sem lehetne javítani benne? :-))))
Nem a tökéletességet várom el, de vannak dolgok, amik fontosak, és fontos, h olyanok legyenek a tökéletlenségei, amik nem zavarnak. Pl. a külső tökéletességét sokkal kevésbé várom el, mint mondjuk, azt h jóindulatú legyen, és tudja, h én is az vagyok, és így is kezeljen. Vagy sokkal kevésbé várom el azt, h az összes nyelven beszéljen, amin én teszem, mint h sokoldalú legyen és ne unalmas. Sokkal fontosabb, h szellemi partner legyen, mint h lepedőakrobata (ha egyébként nincs rá panasz :-)))
Egyébként sztem az emancipációt a ffiak találták ki, mert nézd meg, h igazából cska nekik éri meg. Közel sem olyan sok nőnek tetszik, mint ahogy azt a ffiak hinni szeretnék. Igen, szeretek dolgozni, de nagyon szeretek nő lenni. Egy ffi mellett, aki igenis képes arra, h a családjának az anyagi biztonságot megadja, és a munkám lehet a hobbim, és nem pedig rá vagyok kényszerítve, h a család megélhetéséért dolgozzak. Nekem fontos, h miylen lakásban élek, szívesen is teszek érte, és jó megosztani azt az otthon-melegséget, amit így teremtek, sőt zavarna, ha a ffi el akarná venni tőlem azt a területet: szívesen veszek ötleteket, meg főleg fizikai segítséget, de nem mondok le arról az élvezetről, ahogyna megszületik a fejemben, h a szobát hogyan rendezzem be.
A címedet csak óvatosan írd ki ide, mert olyanok is begyűjthetik, akik aztán küldika sok reklám-szemetet :-(
No, megyek, mert Argentína hív :-)
Előzmény: Mumu (2467)
Mumu Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2469
Most megyek es probalok alukalni..nem fogom latni a "hajnali pir"-t,de holnap este  irasodat,biztos.
Mumu Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2468
..es mert ugy tetszik amit irtam (sic !) betettem e topicot is a hosszu kedvenclistamra...
Előzmény: Mumu (2467)
Mumu Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2467

Hurra,megtalaltam.

Elso kerdes:mit keresel ezzen kocsagos oraba a gepen ? Mert en meg mindig szenvedem a meno miatti valtozasokat a paromnal termeszetesen..az mas..de TE ?

Hm.Kered hogy szolaljak meg mi a velemenyem mint ferfi a topicrol. Nagyon nagyon elvezetes olvasmany.. Tutsek Annat is olvastam anno ..mert  amit irt abban volt egy megnyugtato ,bekes,rozsaszin kepe a vilagnak.

Ahogy Ti itt szellemesen csevegtek,mint  beke idoben egy jo lokal WC-jeben,kis szunet a ferfi kiserotol,az  nem csak szellemes hanem kituno lehetoseg nekunk,ffaknak jobban megismerni azt a franya noi lelket.. Persze  az igazi ferfi egy alitolagos " alatorvosi lo"amelyen minden de minden egyszerre megvan..

Voltam reszben igaz ferfi de soha nem  ertem el azt a magasagot amit itt kertek tolunk...jaj

Konzervativ vagyok ha roszak vagytok akkor azt mondjatok pasa.

En meg mindig az tartom es teszem is hogy a dolgom az hogy fogjama bumerangot es menejk ki a szungelbe vadat fogni.Meg ha mamutt is az illeto fel kell darabolni es haza vinni a paromnak aki a barlangba szed vett,gyujt gyermeket szoptat es var ram. En kint harcolok teszem oda testemet a vadnak o meg otthon gornyed....es  faradtan de nem elfaradva szertjuk egymast a rozse melegenel... Leforditva normalis beszedre:mindegyikuknek meg van a feladata  es azt etljesiti.. DE ez belatom ideje mult,ebben a k. emancipacioba..

Most lehet tamadni. Kulonben szivesen adom es nem felek  tettemtol ,emailom  amefa@t-online.hu

Bocs a szokott iras es nyelvi hibaktol plusz idegen klaviatura (amin szeretek ebben az oraban Chopin-t jatszani..legalabb is textualisan,itt ) :))

Előzmény: Törölt nick (2466)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2466
Csak elkaptak az emlékek :-)))
Előzmény: Mumu (2465)
Mumu Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2465

Kedves 1001,baj van ?

Valaszolj a csaladállitasnal mert ez a topic nincs a kedvenceim kozott igy most csak veletlenul kerultem ide,nem talalok vissza..

Előzmény: Törölt nick (2463)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2464
Az igazi pasira nem kell várni, mert jön, és itt van :-)))
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2463
Az igazi pasi a kapcsolat ideje alatt kedves és aranyos, nemcsak, amikor meg akar hódítani, vagy utána. Pl csinál gyertyafényes vacsorát meglepetésnek csak úgy, hétköznap, és nemcsak a szakításkor a búcsúesten (basszzz, ott bőgtem, h ez miért nem jutott előbb eszébe??? :-((((

Az igazi pasi nem akar mindenáron ygereket, de gyerektelenséget sem. És tudja, h nem minden nő akar gyereket. (Bár ha anynira gyereket akar, azt is fel tudja mérni, h a nő nemakarásán lehet-e, és hogyan változtatni, ha pl félelem miatt, de nem kényszeríti.) És az igazi pasi persze szereti a gyerekeket, élvezi a társaságukat, és nemcsak a sajátjait.

Az igazi pasit el lehet vinni barátok közé, társaságba. És szívesen jön velem :-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2462
Az igazi pasiból nem harapófogóval kihúzni mindent, hanem képes két szónál többet is mondani egy témáról. De azért ne legyen szófosó: akik ismernek, tudják, h szívesen beszélek, és tudok is sokat beszélni*, DE túlbeszélni eddig még csak pasi tudott :-)))
A nők észre szokták venni, ha a másik is meg akar szólalni, a pasik meg vagy nem, vagy maguk sem szólalnak meg :-)))
*az egyik exem (a legédesebb) mondta is, milyen jó nekem, h ő keveset beszél, mert így nyugodtan beszélhetek, mert eleget szóhoz jutok, ő meg még jó hallgatóság is volt :-)))

Igen, az igazi pasi jó hallgatóság: tudja, h nem azonnal tanácsokat kell adni, hanem végighallgatni, okos meglátásokat hozzáfűzni, de nem megmondani, h micsináljak.

Az iagzi pasi becézi az embert, na nem idétlenségekre gondolok, de kedves saját nevekre, amik csak kettőnk között élnek. Egyébként is, sztem az igazi pasival kialakulnak iylen közös kis kifejezések, amiket csak mi értünk meg, ez különösen igaz lehet egyes huszos tevékenyésgekre :-)))

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2461
Talán sose örült. Akkor dühöngött, később meg elvárta, de sose éreztem, h értékelné, amit érte teszek. Pedig az igazi pasi mindent, amit kap, értékel. Minden apróságot. És nemcsak a tetteket, hanem uígy a törekvéseket. Egy elégett vacsorában (nem erről vagyok híres, de előfordult már, h addig telefonáltam, mikor vmelyik bnő felhívott a bánatával, h lábasostul dobhattam ki, ami szénné égett :-))) sem azt látja meg, h elégett a kedvenc vacsorája, haenm, h a kedvenc kajáját akartam, nyilván mert szeretem, és örömöt akartam szerezni, és éppen ezért épp eléggé bánt már magában is a dolog, h nem sikerült. Na, akkor az igazi pasi lehet, h még meg is vígasztal? :-)))

És azt mondtam már, h az iagzi pasi nemcsak szerelmes, de jóbarát. Nem pakolja rám a gyerekkori sérelmeit, hanem mint jóbarát, bizalommal van irántam, és örömmel élvezi a bizalmamat. Természetesen esze ágában sincs, h ezt kihasználja, és visszaéljen vele, és amit elmondok bizalmasan, azt kiforgassa.
(Mondjak rémtörténetet? Gimibe nem otthon jártam, haenm egyházi suliba egy másik városban. Utólag már tudom, h nagy hiba, de akkor... Szal az egyik tanárom nagyon ajánlotta, a szüleim meg adtak a szavára, én meg pláne, különben otthon mentem volna a legjobb gimibe specmatra. És akkor elmentünk a gimit megnézni, ott meg fűt-fát ígértek, h mi mindent lehet sulin kívül csinálni, na akkor még nem tudtam, h ez egyáltalán nem igaz, mert az apácák az átlagembernél is többet hazudnak. Tisztelet a kivételnek. Az épület tetszett, sütött a nap, búgtak a vadgalambok, csodaszép hangulata volt. Mindegy, a lényeg, h rábólintottam, h igen, ide akarok menni. És mivel így döntöttem, elengedtek. És erre ez az alak, aki velem ellentétben gyúlöli a szüleit, képes volt a fejemhez vágni mérgében, h a szüleim azért küldtek oda, mert nem szerettek. Ezt képes mondani az anyámra, aki mikor sulikezdéskor elvitt, és én bementem anélkül, h hátrafordultam volna, elsírta magát, annyira nehezen hagyott ott??? Apámra, aki meg volt győződve róla, h a legjobbat teszi, amit adhat a gyerekének??? Arra a két emberre,a ki a lelkét is kitenné értem, akkor is, ha néha összekapunk, mert mindig őszinték vagyunk, és nem mindig udvariaskodunk???? Arra a két emberre, aki nemcsak életet adott nekem, de a sajátját adná értem, ha arra szükség lenne? Ő, aki gyűlöli a szüleit, és csak kényszerből megy őket meglátogatni, max ott kiszolgálják kajával, és angyokat tud aludni...)
Na, szal az igazi pasi nem ellenségeskedik, hanem jóbarátként megosztja veled a fontos dolgait, titkait, tudja, h a legjobabt akarod neki, és elnézi, ha ez balul sül ki, megérti azt is, ha hajnal kettőkor jön rád lelkizni, és azt is, ha a buli után hajnalban a Gellérthegyen támad kedved csúszdázni :-))) Sőt még jobb, ha neki támad kedve csúszdázni, és örül, h vele tartasz :-)))

És igen, az igazi pasi -mint jóbarát-, néha beállít előzetes telefonos egyeztetés nélkül is, váratlanul. Persze van anyni esze, h vhogy kideríti előtte, h tutira otthon legyek. Pl. ha betegen ágyban fekszem, megjenhet az ajtó előtt meglepivel. Mert pl meglépett előbb munkából, csak h egy kicsit velem legyen.

Az igazi pasinak fontos a munkája, szertei a munkáját, de engem még jobban :-)))
(Mint mondám, szeretem a munkámat, élvezem, és nagyon zavar, ha egy pasi foylton csak nyavalyog a munkája miatt, az olyan ffiatlan: vagy csinálja úgy, h élvezze, vagy keressen másikat :-)))
Előzmény: tunderlala-3 (2458)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2460
Vban az a legfontosabb :-)))
Előzmény: tunderlala-3 (2458)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2459
Ismerem a kortyos trükköt, néha be is jön, de sajna nem mindig. Néha érzékenyebb a szemem, és szinte üvöltésig tud fájni az első hagyma felétől/végétől. De bőgtem én már olyan hagymától is, amit nem is én vágtam, csak bent voltam a konyhában :-)))
A búvárszemüveg nem rossz ötlet, érdemes lenne kipróbálni, bár azt nem is szeretem, mert telelehelem :-))), de még úszószemüvegem sincs, bár azon már többször gondolkodtam, mert nyitott szemmel úszom gyerekkorom óta, még a tengerben is, mert az bezzeg nem csíp, meg az uszoda sem, csak éppen látni lehet kevésbé a víz torzítása miatt.
A pipát viszont a tegnap ismeretett okokból hanyagolom. Sajnos a tenger alját is csak egy levegőnyivel tudom nézegetni, mert a pipát berakom, és max két levegővétel után pánikszerűen kirántom, mert különben telehányom...
A mosogatógép szagát utálom, inkább mosogatok. De ha másra is, az a minimum, h értékelje :-)))
Előzmény: tunderlala-3 (2458)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2458

Mosogatógépet kell venni és akkor megoldódik az örökös mosogatás-probléma.;) :p

 

Sógornőm a hagymát búvárszemüvegben és úszópipával pucolja, neki bejön, mi szétröhögjük magunkat rajta:DD Annyi is elég, ha egy korty vizet a szádba veszel, és úgy pucolod a hagymát....próbáld ki....én is mindig bőgtem tőle, nagyon érzékeny a szemem,de így semmi gond. VAgy a kontaktlencse is megvédi, ha van esetleg, akkor hagymapucoláshoz az legyen bent, ne szemüveg legyen rajtad.

 

Nah én meg itthon vagyok a gyerekekkel, így jobban tudok logisztikázni, a férjemnek erre nem lenne ideje, általában későn jár haza, és hétvégén is ritkán van itthon, úgyhogy nagyszülői segítség nélkül elég nehéz lenne a háztartást és a három gyereket összeegyeztetni úgy, hogy némi szabadidőm is maradjon, amit a gyerekekkel, netán a férjemmel tudok tölteni...szóval így alakult, így a legjobb mindenkinek...én szeretem.:) Jah, milliomosok azééé nem vagyunk, de szépen élünk, és szeretetben...ez a legfontosabb, a többi minden le van tojva.:))))

 

Az a pasi hülye amúgy, aki nem örül neki, hogy végre talált egy olyan nőcit, aki egy hegynyi mosogatnivalót tudott le helyette. :s :DD

 

Mentem, leragad a szemem és reggel kelni kell....jó éjt!:)

Előzmény: Törölt nick (2456)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2457
De az csak az első mondat volt, Teee! Úgy ált a pasikról. Róla csak a második szólt :-p)))
Előzmény: tunderlala-3 (2455)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2456
Ami az igazi pasi házimunkáját illeti, nekem az a szimpatikus, ha a pasi el tud végezni bmit, és mindezt morgás nélkül is képes ezt megtenni. Mert ha elvárja, h én dolgozzam, és pénzt keressek, akkor ne legyen már az otthoni kiszolgálás evidens. Szeretek dolgozni, milyimolyos pasi mellett is akarnék dolgozni. A háztartást csinálni is szeretem, ha normális a lakás, DE ha htb lennék teljesen, akkor sem gondolom, h mindent nekem kéne csinálni. Hiszen ha egész nap tennék-vennék, lakást rendeznék, akkor nekem miért ne járna az esti pihenés? Miért nekem kéne kötelességszerűen mosogatni?
Nekem két típus jött be eddig: az egyik természetesnek vette, h együtt élünk, ketten gyártjuk a mosogatnivalót, ketten mosgatunk. Az egyikkel -ez volt a legjobb- sose kellett a mosogatásról beszélni, ha olyanja volt elmosott mindent, az én tányéromat is, ha énrám jött a mosogathatnék, uígy. Sose gyűlt össze fél napnál több, pedig egyikünk sem volt az, aki evés után azonnal mosogatni ugrik. De vele uígy ment minden házimunka. A másik meg olyan ugrós volt, s mikor először nyafogott, h akkor most mosogassak, mert már két perce befejeztük a kaját, akkor megmondtam, h én kaja után üldögöélni, beszélgetni szeretek, és ha várni nincs türelme, mosogasson maga. Mosogatott :-))) Néha morgott, h mindig ő mosogat, de kaja után mégiscsak mindig ugrott... De a krumplipucolást és a hagymavágást is mindig megcsinálta, ha otthon volt, mert ezekkel van gondom egyrészt a kés miatt, másrészt sírok.
A másik típus meg bár mindent meg tudott csinálni, de szívesen elsunnyogta, DE olyan szépen tudta megköszönni, ha bmit csináltam a lakásban, h öröm volt neki mosogatni :-)))
Ami egyáltalán nem jött be, h mikor a pasinak először elmosogattam, ne mondjam, mekkora kupacot (legalább egy hete gyújtögette), a szája ugyan megköszönte, de már akkor is hallatszott, h a szíve nem, és utólag megtudtam, h vjában dührohamot kapott, h mit szólok bele az életébe. Hát normális reakció ez, sztetek???
(Jó tudom, h aki gyűlöli az erőszakos anyját, attól sajnos igen :-((( De akkor is...)
Előzmény: tunderlala-3 (2453)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2455
HÁt, nekem ilyesmi eszembe se jutott volna, ;)  Te írtál olyasmit, hogy néhányan nem rendeltetésszerűen használják...hogy miket tud meg itt az ember lánya?! :o :D
Előzmény: Törölt nick (2454)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2454
Én is :-pppp)
V mire gondoltál, mit csinálna a szőnyegen???? :-)))
Előzmény: tunderlala-3 (2453)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2453

:DDD

Magára a tényleges, valós, igazi porszívózásra gondoltam.:))))

Nah az a valódi nagy Igazi, aki még porszívózik is ;) :D ...ehh, mindegymáááá, énmááá nem keresgélek, jó lesz ezzel a kis gyári hibával is.:p :)

Előzmény: Törölt nick (2452)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2452
Hát... ööö... hallottam mér, h egyes pasik a porszívót használják nő helyett vagy előtte, de nálam az már nem az igazi kategória :-p)))
De hogy meg fogsz lepődni, ha enyni év után eccer a szőnyegen mégis porszívóval találod :-))))
Előzmény: tunderlala-3 (2451)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2451
HÁt, ez nálunk nem így van azért, a porszívóra pl. még az életben nem érzett rá!! :s :DDD
Előzmény: Törölt nick (2450)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2450
Az igazi ffi mindig mindenre ráérez, h mit mikor lehet -vagy legalábbis majdnem minden esetben :-)
Előzmény: tunderlala-3 (2447)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2449

Télllleg maradi vagyok, még sosem jutott eszembe sem, hogy megcsaljam a férjemet....:)

Jó éjt most már tényleg..)

Előzmény: Törölt nick (2445)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2448

:DDDD

Előzmény: Törölt nick (2446)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2447

Háááát, nemtommmmm.....hülyén jött le.:s :))))

Ez amúgy elég kényes téma, mert olyan "kurvás" dolog asszem, a legtöbb pornófilm is erre van kihegyezve....nah azért azt nem mondanám, hogy jajdenagyöröm csinálni :D, de az igazi megérdemli, hogy kölcsönös legyen...nem? MÁrmint, hogy ne csak te kapj ilyet, hanem viszont...

Asszem egy olyan pasit se tudnék elviselni, akinek e nélkül nem is lehet jó a szex, kvázi mindig hozzá tartozik (szerinte), mert azért ehhez "hangulatba kell jönni".

 

Szóval: az Igazi Férfi mindig ráérez, hogy ez mikor jöhet, sosem erőlteti.:)

 

Hú, na megyek, mielőtt nagyon belebonyolódnék ebbe.:D

Jó éjt!.)

Előzmény: Törölt nick (2440)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 2446
Ja, ott már el se tudtam képzelni eddig, most próbálom, de nehezen megy... nem bigott maradiság rulez :-)))
Előzmény: tunderlala-3 (2434)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 2445
KIT SZERETNEK A NŐK?
Vátszjájána

Az asszonynép kit szeret?
Ki nyeri el kegyüket?
Aki szivük ismeri,
aki velük volt kicsi,
akinek a szava méz,
aki ifju és merész,
aki kezd és célba fut,
aki parancsolni tud,
aki, ha szól, szellemes,
aki hallgat s jellemes,
aki vágyak követe,
akinek lát a szeme,
akit más és legkivált
barátnő is megkivánt,
aki szomszéd, régi, jó,
aki rokon, uj s bohó,
aki szinházakba jár,
akit vonz a zöld határ,
aki jókedvűen ad,
aki hős és elragad,
aki úr a sors felett,
aki hirben, pénzben, észben
vagy szépségben, ölelésben
lefőzi a férjüket.
(Szabó Lőrinc)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 2444
Vagy mikor ezt írtad még nem olvastad az utána következő bővített változatot? :-)
Előzmény: Törölt nick (2443)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 2443
De akkor miben tér el a véleményed?
Előzmény: zéééz (2442)
zéééz Creative Commons License 2008.04.08 0 0 2442
a perverziók lehetnek jók ,,vidámak stb...de ehhez mindkét fél kell akkor élvezetes sztem ...elég lesz vagy mééég akarod?????
Előzmény: Törölt nick (2441)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!