Keresés

Részletes keresés

woodstock7 Creative Commons License 2002.07.29 0 0 187
Én imádom a barátomat orális szexben részesiteni, a spermát is lenyelem (90%-ban),de nem tudom megszokni, ritka esetek egyike amikor azt mondhatom hogy nincs ize, de általában kellemetlen, esetek többségében lenyeléskor öklendezek egyet és ennyi, de ez nem okoz problémát, szóval nem irtozom a spermától.Azt hittem előbb utobb megszokom immáron 2 és fél éve nem sikerült, pedig elég rendszeresen kerül a számba, de nem tudom megszeretni!Ez van!
CarloB Creative Commons License 2002.07.28 0 0 186
Szivesen megkostolnám a Tiedét, Snoopika !!!!
Előzmény: bi_snoopy (185)
bi_snoopy Creative Commons License 2002.06.16 0 0 185
Állítólag a csokitól is édesebb... Én szeretem :-) Mindkettőt...


h_g Creative Commons License 2001.07.02 0 0 184
Érdekes, hogy a hasonlatok közt senki sem említi a kefírt, én leginkább ahhoz hasonlónak találtam. Inkább sós, mint édes és egyáltalán nem keserű. (Talán, mert nem szeretem a sört.) Az ételek közül a hal íze jelentkezik benne nagyon erősen és meglepően hamar. (A hal a mennyiségét is növeli.) A klórszag stimmel, de nem olyan durva, mint a Hypo, inkább csak mint az uszodavíz.

hedonista Creative Commons License 2001.07.02 0 0 183
Egy másik topicban valaki említete, hogy a fiú igyon sok ananászlevet. Próbálta már valaki? Milyen hatása van? Mennyit kell meginni? (nem vagyok oda az ananászléért)
Előzmény: Onyx (175)
peppone Creative Commons License 2001.04.10 0 0 182
Hi all!

Egy kis hozzaszolas, bar new vagyok es raadasul fiu, de: engem a sajat spermam nem zavar, sött parszor mar megkostoltam. A legjobb azonban, ha a kedvesemet egy jo kis francias szeretkezes utan meg tudom csokolni ( szerintem irto izgi). Egyebkent azzal sincsen bajom, ha elmentem es utana elkezdem csokolgatni a puncijat, szerintem tök jo ize lesz töle, bar a sima punciiz egy fokkal azert jobb.
Szaga, valoban a hypohoz hasonlit, vagy Tihany Camambert illetve disznosajt :-)))
Ja es ez komoly...

P.

Onyx Creative Commons License 2001.04.10 0 0 181
Nem kértem, hogy szeress, szeretnek itt elegen ;) Nekem bőven elég, ha nem rugnak belém.
Előzmény: SebDani (179)
Onyx Creative Commons License 2001.04.10 0 0 180
Arra tényleg büszke lennék, ha az íze is... dehát nem vagyok fagyigép =)
Előzmény: naughty (178)
SebDani Creative Commons License 2001.04.10 0 0 179
Valamikor régen már kifejtettem, hogy a saját ondóm illata valami oknál fogva kicsit az eperhez hasonlít. Az íze mint a szappan. A barátom egészen más karakterisztikával rendelkezik, kicsit édesebb, de nem éreztem szörnyű nagy differenciát.
Ugye, nem kell szeretnem a másságot, elég csak tolerálni?! ;-)
Előzmény: Onyx (175)
naughty Creative Commons License 2001.04.10 -1 0 178
"Igen, eper jellegű. Igy legyen őszinte az ember, mi? Khmm... "

Nem szerettelek volna megbántani vagy visszaélni nyitottságoddal. Ha mégis, akkor... bocsáss meg!

Azt hiszem szerencsés vagy, ha ilyen illat és ízvilágot hordozol magadban. Nem minden férfi büszkélkedhet ilyen aromákkal.

naughty

Előzmény: Onyx (177)
Onyx Creative Commons License 2001.04.09 0 0 177
> magával törődő nő igen hamar észre vesz.

Ez igaz a férfiakrai is. Nincs tünetmentes gyulladás, ugye? Na persze, senki sem nevezhető sterilnek, de azért a hüvelyváladékok savas kémhatása elméletileg megóvja a nőt a férfiak által gonoszul terjesztett ragálytól ;) De vajon kitől kapja el a férfi? Hmm... tojás meg a tyúk. Egyébként nem lehet nemészrevenni egy hordozott betegséget, maximum nem törödik vele az illető (és ez szomorú).

> Eperillatú.:o) Ugy látszik egy egész gyümölcsöskert és Azur bolt áll rendelkezésedre.

Igen, eper jellegű. Igy legyen őszinte az ember, mi? Khmm...

Onyx

Előzmény: naughty (176)
naughty Creative Commons License 2001.04.09 0 0 176
Off
Általában a legtöbb gombás fertőzést (nem a baktériálisokra gondolok, pl. chlamydia, gonorrhea) férfiak hordozzák, szinte tünetmentesen, maximum a belső tartalomra (a nőknél, férfiaknál is ugyanugy más szagú, izű lesz a váladék a különböző gyulladások miatt) kihatással, mégis fertőznek, anélkül, hogy tudnák.
A gombás betegségek nőknél általában hamar hüvelyszárazságot, gyulladást, más folyást okoznak, amit egy magával törődő nő igen hamar észre vesz.
Én itt fertőzőttről beszéltem és nem nemibetegre gondoltam.

On

Eperillatú.:o) Ugy látszik egy egész gyümölcsöskert és Azur bolt áll rendelkezésedre.

Előzmény: Onyx (175)
Onyx Creative Commons License 2001.04.09 0 0 175
OFF

Aztán uraim... amennyiben csak egy leheletnyi gombás fertőzés is rátok talál, ami akár tünetmentesen is virgonckodhat, máris más ízösszeállítással kell szembenézni.

Khömmm... bocs hogy beleszólok, de a gombás fertőzések férfinál maximum a bőrön jelentkezhetnek. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem gyulladhat be pl. a fityma vagy a makk, de ezek külső gyulladások. A herék vagy a hugyút fertőzése pedig alaposan visszaveti a nemi vágyat. A herpesz és gomba (folyások) elsősorban a nőket veszélyezteti, de ezt már vmelyik topikban bőségesen kitárgyaltuk (intim zuhany, satöbbi). Tehát az ízét nem határozza meg, de a "csomagolásra" bizony kihathat.

ON

Valamikor régen már kifejtettem, hogy a saját ondóm illata valami oknál fogva kicsit az eperhez hasonlít. Az íze mint a szappan. A barátom egészen más karakterisztikával rendelkezik, kicsit édesebb, de nem éreztem szörnyű nagy differenciát.

Onyx

Előzmény: naughty (174)
naughty Creative Commons License 2001.04.09 0 0 174
Hmm, itt meglehetősen sok vélemény elhangzott.
Először is válasz a kérdésekre.
Azok közé a nők közé tartozom, akit maga az orális szex is felizgat. Tehát, ha valakinek csinálom az is izgató.
Az íze leginkább - boszicsicsi véleményéhez is csatlakozva- a nyers tojásfehérjéhez (félig kész lágytojáshoz) hasonlítható. Semmi taszító nincs benne. Ha nekem fontos, akinek örömet szeretnék szerezni,igazán szeretem, akkor természetes, hogy szőröstől bőröstől elfogadom őt.Semmiképp nem undorító. Ha valami nem tetszik és van mód rá, meg kell beszélni, változtatni, alkalmazkodni kell. (viszont a mindenféle végtermékek, vizelet, széklet szexualitásba való bevonását meglehetősen gusztustalannak találom)
Fiuk! Az íz jelentős mértékben függ attól, mit esztek, isztok, dohányoztok-e, milyen fűszerekkel éltek.
Cigaretta, sok kávé, sör, borssal, agresszív fűszerekkel ízesített táplálkozás... keserűvé teszi a nedűt. (bocsi)Ez egyébként a hölgyekre is vonatkozik. Ha a bőrön érezhető a hatásuk , akkor ugyebár a testnedvekkel sem lesznek kíméletesek ezen szenvedélyek.
Valódi gyümölcslevek, mézes tea, cukros itókák édes ízűvé varázsolják. Ha kb 1 nappal előtte kiürültek a szervezetből a kesernyés anyagok (mert fegyelmezetten táplálkoztok) akkor a kedves számára is élvezetessé tehetitek azokat az alkalmakat, mikor öletekbe hajtják fejeiket.
Aztán uraim... amennyiben csak egy leheletnyi gombás fertőzés is rátok talál, ami akár tünetmentesen is virgonckodhat, máris más ízösszeállítással kell szembenézni. Ugyhogy csak óvatosan! (arról nem is beszélve, hogy egy két nemi betegséget akár orális úton is össze lehet gyűjteni)

Nem értettem azon hozzászólásokat fiúk részéről:
" undorítónak találom a sajátomat"
"utána meg nem csókolnám a barátnőm"
Ha nem tudod elfogadni magad, akkor a partneredtől hogy várhatod el?
Mit szólna egy fiú, ha miután a hölgy ölével foglalkozott, a lány elküldené fogat mosni, vagy öblögető poharat rakna oda elé, mielőtt megcsókolná?
Azt hiszem, ha megfelelő higiéniával jártok el szeretkezés előtt és mindenki egészséges akkor nem kínzás, áldozat, akár saját, akár a másik testnedveivel megismerni. Jó ha tudjátok, hogy ilyenkor úgynevezett feromonok is termelődnek, amik kifejezetten a izgatásra lettek kitalálva a természetben. (hormonkódok az ösztöneinknek)Miket, akár egy érzéki parfümöt, elborulva követ az agy és a hozzátartozó test.

Láttam, hogy mindenféle izgatási praktikákban, örömszerzési témában kiváncsiskodnak a fiuk lányok vegyesen. Anno a Cosmopolitanban nem egy technikai leírás megjelent. Ha valakit érdekel, előkotrom és publikálom a trükköket.:o)

_ Liar _ Creative Commons License 2001.04.09 0 0 173
szerintem szar az ize.....
Előzmény: The real Sanyo (-)
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.07 0 0 171
az "alap" most jó,vagy rossz? :I
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.06 0 0 169
hmm..hmm... problémás esetek...Nos,szerintem ottis csak a türelem és önzetlenség segíthet.
De ha ahogy irtad,a problémás partnereid nem viszonozták a te önfeláldozásod,és nem indokolták meg konkrét okkal,hogy ők miért is nem akarják a dolgot../esetleg valami rossz élmény,vagy tévhit,amit,ha tényleg szeretnek ,hagynak rá lehetőséget,hogy eloszlasd../akkor ott már nem benned van a hiba,hanem a partnered nem szeret téged úgy ahogy kellene..szerintem az már nem a problémás eset kategóriába tartozik,hanem a kihasználáséba...vagyis az ilyen lányokkal először a kapcsolatotokról kellene beszélni..
Amúgy,hallottam olyat is,hogy egy-egy lány,nemélt át semmiféle rossz élményt,tévhite sincs,csupán attól fél hogy valamit rosszul fog csinálni...hogy nemlesz elég jo a partnerének,főleg ha tudja,a partnere sokkal tapasztaltabb mint ő,és ezért az egész orális kielégitését elutasitja/persze csak azt amit neki kellene tenni/valami kitalált indokkal vagy akár megmagyarázatlanul...Úgyhogy ezen a téren is lehet puhatolózni,ha a lány nemakarja a dolgot...biztósítani arról,hogy mivel szereted,amit ő csinál csakis jóleshet a számodra....stb stb
tojo Creative Commons License 2001.04.06 0 0 168
Csihipuhi,
jol beszeltel.
tojo
Előzmény: .csihipuhi. (165)
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.05 0 0 165
Kedves Slint,
én csak azt tudom válaszolni a kérdésedre a magam nézőpontjából,hogy velem úgy sikerült megszerettetni ezt a szájbaélvezés dolgot,hogy a partnerem elérte hogy beleszeressek,és bizzak benne,tudjam nem az élvezeti cikket látja bennem és nem a kihasználás céljából akar a számba élvezni...úgy,hogy tudtam ö is tiszta szívből szeret.Ésha egy lány szerelmes,és megbizik a fiuban akkor szerintem szereti a barátja minden nedvét bűzét :) Vagy ha még igy is vonakodna...akkor az is sokat dob a dolgon,ha te is teljesited a kivánságait és ha kell órákon át csak kényeszteted a nyelveddel...nem nyafogsz,nem unod hogy a lányoknak néha nehezebben megy...aztánmeg ottvan a hatvakilences,szerintem ha a lány már az orgazmus közelében jár,akkor egyáltalán nem zavarja SŐT! örül ha a szájába élvezel....én úgytudom,ilyen esetekben a lány maga fog majd örülten a fütykösöd után kapálozni hogy minél előbb a szájába vehesse :))Türelem,és önzetlen szerelem... ez a normális eset úgyhiszem.Legalábbis nálam maximálisan bevált.Igazán Problémás esetekben még nemvagyok jártas...
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.02 0 0 163
vicc.
Előzmény: allegra- (162)
allegra- Creative Commons License 2001.04.02 0 0 162
??
Előzmény: .csihipuhi. (161)
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.02 0 0 161
allegra:))) Akkor a barátod nagyon fickós emberke lehet,hogyha igy szerteszét a szobában mindehova ,de főképp rád lövöldöz,akárcsak az elszabadult nagynyomásu locsolócső :))) De ha a szádban van végig...akkor biztos nemmegy másfelé.
Előzmény: allegra- (158)
R-Action Creative Commons License 2001.03.31 0 0 160
Miért süllyed ez a topic?

Tagnap éjjel kifejezetten édesnek tűnt az íze! És ezt a Kedvesem is megerősítette.

R-Action Creative Commons License 2001.03.17 0 0 159
Nekem mindig ízlik. Ha kesernyés, akkor is. Gondolom ez amolyan belső hozzáállás kérdése lehet, bár ehhez (sem) értek. Egyszerűen hihetetlen élmény volt, ahogy először elsültek a számban, és a nyelvemen, a torkomban érezhettem a partnerem gyönyörét. És igyekeztem lenyelni mindet, bár eleinte nem mindig sikerült, de most már jól megy. Feltéve ha le akarom nyelni, s nem valami más célom van vele.
Szóval a sperma íze szerintem jó!
allegra- Creative Commons License 2001.03.17 0 0 158
Azt, hogy "lenyelni", hogy értitek? Mert a mennyiség és a sebesség miatt azt "lenyelni" számomra lehetetlen. "Nyelek belöle", izmintát veszek, de a nagyja úgyis a hajamra, arcomra kerül. És tényleg birizgálja a torkomat nekem is, valami furi módon, olyan kaparászó érzés, a Kedvesem mindig azt szokta mondani, hogy biztos azt érzem, ahogy a kis ebihalacskák ficánkolnak.
Előzmény: .csihipuhi. (157)
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.03.16 0 0 157
sziasztok

Szerintem a sperma jo dolog!:) Ugygondolom sokkal jobb nekünk lányoknak,hogy látjuk a szeretett fiut,amint a belevaloságunk bizonyitékát ráfröcskölik különbözö testrészünkre,vagy csak úgy szanaszét a világba!:)Igy kielégitöbb érzés a mi kis lelkünknek is szerintem.
Mig nekik bekell érni egy kis remegéssel,kis lihegéssel a barátnöjüktöl...
És szerintem egy normális lány,nem undorodik a barátja spermájától,és ha azzal örömet okoz a fiunak,akkor akár a szájába is veszi az élvező pennát:)...a magam részéröl eddig okés is,és lelkem rajta eddig mindig mosolyogtam amikor lelőtek!:) De tény hogy.....eddig még képtelen voltam lenyelni...mert szerintem az elég húzós..ugyanis az ize azért annyira nemfincsi,hogy ne iritálja a torkom ha lefele halad...:) A szájba kerülés az megy,de utánna amig a fiu az élvezés mámorában uszik,bekellvalljam gyorsan kiüritem az orcám!:)restellem srácok tényleg;)Most könnyebb a lelkem mert meggyónhattam nektek.elismerésem minden lánynak,akinek sikerül lenyelni!:)
hát ennyi.

littlestar Creative Commons License 2001.03.14 0 0 156
Kedves Tojo!

Eddig már sok minden be van tervezve a hosszú hétvégére, de azt hiszem, ez sem fog kimaradni... majd meglátjuk, a Kedves hogyan viseli eme 'gyötrelem-áradatot' :)
Köszi az ötletet... megfontolandó.

Üdv
LS

ciso Creative Commons License 2001.03.14 0 0 155
hát hogy én is hozzászóljak...:))
mindig is szerettem visszacsókolni a partnerem szájába a spermáját, valahogy izgatónak találtam.
ugyanígy szeretem, ha az én ízem csókolják vissza.
szerintem ez természetes dolog
nehezen értem meg, azokat akik undorodnak tőle, de azért valahol mégis elfogadható.
mindenki maga tudja, hogy mit szeret
tojo Creative Commons License 2001.03.13 0 0 154
Kedves Little Star,
Légy üdvözölve a HUSZban. Szeretettel fogadunk, és lehet, hogy okos tanácsokat is adhatunk. Nagyon tetszel eddigi hozzászólásaid alapján.
Konkrétan: amikor már útban van a cucc, és tevékenyen dolgozik a nyelvecske, akkor tényleg ne állj már le, hanem a nyelvecske szerepét vegye át a kezecske, az sem ügyetlenebb, mint a nyelvecske, azonos, sőt gyorsuló tempo, nyállal jól sikosított kupak, és a sugár a melleidre csapódik: hidd el, nem lesz csalódás! Az érzés a farkon ugyanolyan jó, az érzelmi elfogadás jelzése melleid odatartásával szintén, a látványról nem is beszélve..:-) Próbáljátok csak ki!
tojo
Előzmény: littlestar (151)
littlestar Creative Commons License 2001.03.13 0 0 153
Kedves Webvandor!

Az utolsó résszel kezdve már egyszer kipróbáltuk, de az volt egyben az utolsó is... mitha étolajat nyalogattam volna:) azóta is hanyagoljuk.
Az első felét illetve elgondolkodtató. Talán megpróbáljuk így.

Köszi!l

LS

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!