No tüzetesebben megnéztem az ecoparcelt, regisztráltam is. Lehet, hogy én néztem be valamit, de ha mégsem, akkor ez a beetetős-gusztustalan kategória nálam. Reg. nélkül 1 kg-os csomagra Magyarországról Angliába 9,50 eurót írt, most regisztrációval 14,40 eurót. Ugyanazzal a biztosítással. Hogy is van ez? Több országra is lecsekkoltam, mindegyikre hasonlóképpen többet kalkulál. És nem áfányival.
Segítséget kérnék,tényleg nem tudom!Az Ebay-ról rendelnék egy CO2 légpisztolyt,2-3 joulos,Magyarországon is kapni,baromi árért.Próbálkoztam olyan céggel,aki Amerikából hoz be cuccokat,de nem vállalta! Volt már aki így rendelt,lehet ezt egyáltalán!Minden segítséget meg köszönök! Érdemes-e?
Minden küldeményt vám elé állítanak, de ez nem jelenti azt, hogy vámot kell fizetni. Lassú az orosz posta..tapasztalatom szerint, a vámnál tölti a küldemény a legtöbb időt.
Itt van egy hasonló bejegyzés az egyik csomagomról, igaz ez pont fordított viszonylatban oroszországból jött és én voltam a címzett, de szerintem a magyar posta a "handed over to the customs" sort fordítja és veszi át, a részleteket viszont nem mindig.
A Hermes csomagokat Magyarorszagon melyik ceg szallitja ki? Rendeltem valamit Nemetorszagbol, 12-en adtak fel, meg nem ert ide. Ellenben a Deutsche Post-tal mult szombat reggel feladott csomagot e het kedden kihoztak.
Gondolom, kis értékű volt, azért küldte simán. Lehet náluk is költsége a postának, amit értékhatártól függően benyelnek. Az eladó nyilván nem tudja a posta szállítását befolyásolni, akár top, akár nem. Te tudod?
Ebay.en tárgyald le az eladóval, ha a kiírttól eltérő postát akarsz, alapesetben azt kapod, ami az aukcióban kiírt.
Nekem is szept. 5-e volt a határidő 1 tel.tokra. 11-én jeleztem, hogy nem jött meg. Kért a fazon 7 munkanap türelmet. Ma jeleztem az ebaynak, refundolták, a PP-on ott a visszatérítés.
Leszek olyan rendes, ha mégis megjön, leszámláztatom, csak nem akartam kifutni a reklamációs időből. Top sellertől rendeltem, mégis ilyen sokára jön? A követő azt írta, hogy aug. 25-én "levegőbe száll"
A Regisztrált közönséges küldemény, mint új szolgáltatás kézbesítése nem lesz személyes átvételhez kötött, de a levélszekrénybe helyezést elektronikus eszközein rögzíti a posta. A szolgáltatáshoz a cég kézbesítési statisztikát biztosít. A sikertelen kézbesítésről egyenként, küldeményazonosító szerinti információkhoz is hozzájuthatunk majd. A Regisztrált Közönséges Küldemény ugyanakkor nem lesz nyomon követhető és nem válik könyvelt küldeménnyé."
Magyarul dragabban kuldheted, de ugyanugy ellopjak. Majd azt mondjak, hogy hazudik a cimzett, vagy kiloptak a ladajabol.
Igen, Kínából vettem a fonalat. Keresgéltem még más termékeket, vagy Economy International Shipping vagy Standard int. sh. a postaköltség, legalábbis így hirtelen ezt a kettőt találtam. Mi a kettő között a különbség? Vagy van még több is? Vagy mire figyeljek a postánál? Nem tervezem sűrűn használni az ebayt, mert nagyon bele lehet szabadulni.
Annyit fizetsz, amennyi az oldalon van. Lépj be, regisztrálj mert úgy látod a végső ÁFA-s árat.
Cimkét kapsz az ecoparcel-től, azt is ragaszd fel a csomagra, de a GLS futár is hoz saját cimkét. A GLS track számot érdemes nézni, az szépen követhető.
Ez kiváló ajánlat tényleg EU viszonylatban. Tehát ha megrendelem, a GLS veszi fel és annyi a teljes összeg, amit látok? Címkét gondolom a futár tesz rá, viszont miben, mikor és hogyan fizetem a szállítást?