Keresés

Részletes keresés

Bi Anka Creative Commons License 2015.09.16 -1 0 5499
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.30 0 0 5497

Szia !! Csodás !!  Ki is vertem rá !! Szívesen megtenném élőben is ! Úgy ,hogy megparancsolod és én engedelmeskedek !! Szegedi  40 éves Szolga férfi vagyok !! Vagyis még nem vagyok szolga mert keresem úrnőm,esetleg párt  175/72 vok,ápolt és igényes vok  !!  Kérlek válaszolj ,vagy ha esetleg tudnál segíteni ,ill. javasolni olyat aki uralkodna felettem ? S/M Pixi-t ne mert ott komolytalanok ,vagy lóvéra menők vannak !! Köszi !! Pussz

Előzmény: Törölt nick (5489)
Zaporozsectulaj Creative Commons License 2015.06.02 0 0 5496
Mint állat!
Előzmény: Törölt nick (5494)


Törölt nick Creative Commons License 2015.06.02 0 0 5495

Csodás

Előzmény: Törölt nick (5489)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.02 -1 5 5494

Itt szeretnél dolgozni?

Előzmény: Zaporozsectulaj (5493)
Zaporozsectulaj Creative Commons License 2015.06.02 0 1 5493

Dolgoznék hátulról rajtad keményen,közben a beolajozott gyönyörű dudáidat masszivoznám miközben keményen pumpállak hátulról!

Előzmény: Törölt nick (5489)
biti05 Creative Commons License 2015.06.02 0 0 5492

Gyönyörű dudák!

De jó lenne,ha közéjük szorítanád a faszom,úgy élveznék a szádba és a nyakadba.

Zaporozsectulaj Creative Commons License 2015.06.01 -1 1 5491

lefetyelném reggelig a bimbókat!

Előzmény: Törölt nick (5489)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.01 -1 0 5490

ÚÚÚÚÚÚ !!! De jó vagy !! Utasításodra verném előtted !! Közbe aláznál és a végén ráverném a csizmádra és le kell nyalnom róla a gecit és tisztára az egész csizmádat !! Alázatos csicskád lennék !! 

Előzmény: Törölt nick (5489)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.01 -1 3 5489

Na ez milyen?

Előzmény: Zaporozsectulaj (5488)
Zaporozsectulaj Creative Commons License 2015.06.01 0 0 5488

Gynyörű melled van,szivesen elővenném a melled vmi nyilvános helyen szopnám a bimbóidat úgy hogy a kéjes nyőgdécselésedre vki felfigyel és el kezd kukkolni...

Közbe te vernéd a farkam,majd a végén jól beteriteném a dudáidat magommal!

Előzmény: Törölt nick (5466)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.14 -1 0 5487

40 eves szegedi férfi vagyok. Imadok kézimunkazni és közbe fantáziálok persze. Van egy olyan Vágyam,hogy egy nő pórázt rak a nyakamba kutyaként bánik velem. Szavakkal aláz és idiótaként kezel.Ezt vegig nézik a barátnői akik legalább 4 en vannak és megjegyzéseket tesznek rám miközbe a nő csicskáztat . Ha dohányoznak hamuznak a számba ,leköpnek stb. Nyalatják a csizmájukat belémrugnak én persze térdelek előttük és türöm a gúnyos kacajukat mocskos beszédjüket. Aki a porazon tart folyamatosan aláz miközben a többi nő kiröhög. Az egyik odarendeli a pasiját,vagy a fiát és kényszeritenek hogy leszopjam.Kezükkel tolják a fejemet én meg szopok mert nem tudok mit tenni. Nagyon izgat ez a dolog és szívesen kiprobálnám.  

tom407 Creative Commons License 2015.04.06 0 0 5486

Mi lenne ha mesélnék én neked egy más történetet és közben még be is mutatnám rötön.Meghallgatod és megtapasztalod, ennél csak egy jobb van.........

Előzmény: Törölt nick (5485)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.27 -2 3 5485

Kíváncsivá tettél. Mi történt ezután?

Előzmény: rbgchat (5484)
rbgchat Creative Commons License 2015.03.24 -1 1 5484

Alaposan lezuhanyozok, mielőtt találkozok veled. Lenge rövidnadrágot és pólót veszek csak. Kellemes nyári meleg van, kiváló idő a kinti vacsorához. Megtalálom az éttermet, amit megbeszéltünk. Te ott ülsz a baráti társaságoddal, egy hosszú asztalnál. Bemutatsz a többieknek, gyorsan kiderül, hogy vannak házaspárok és szinglik. Rajtad egy kék-fehér ruha van, ami kiemeli az alakodat. Beültetsz a barátnőd mellé. Kikértük a levest, folyt a beszélgetés. Kezed néha combomra, simogattad. A puha bőröd érzése félkeménnyé változtatott, de a simogatással a rövidnadrág kicsi lett. A merev tagomat simogattad. Én is simogatni kezdtem a combodat, erre te kigomboltad a sliccemet, és kihámoztad a farkamat. Egy pillanatra meglepődtem, körbenézte látják-e. Ügyesen a terítő alá helyezted, hogy ne lehessen észrevenni azonnal. Keze feljebb vándorolt, csupasz puncidat éreztem. Tudtam, hogy bugyi nélkül jössz, de még jobban felizgatott a tény. Elengedted a farkam, elkezdtük enni az időközben kihozott leveset.

Míg vártuk a másodikat, beszélgetettek. Nem bírtam a beszélgetésre koncentrálni, mert folyamatosan járt a kezed a farkamon. A mellettem ülő barátnőd, már rég észrevette, te pedig egy gyors mosollyal nyugtáztad. Élvezted, hogy bármikor robbanhatok. Áttetted a lábadat a combon. Meztelen bőröd mennyei érzéssel töltött el. Már majdnem elsültem, mikor is jött a pincér a főfogással. Lábad maradt, kezed ment. Kókadó farkam a combodhoz ért, ezért újra merev lettem, majd megint kókadt. Gyorsan befaltam az ételt, nem is érezte az ízeket. A barátnőd is addig fészkelődött, míg az ő meztelen combja is hozzám ért

Te még ettél, a kezemet végig húztam a bársonyos combodon. Két ujjam közé veszem a szeméremajkaid, nedves vagy. Rengeteg nedv kerül az ujjamra. Csiklódat kerülgetem, picit hozzá érek.  Mélyebben veszed a levegőt. Megmarkolod a farkam, mint a botkormányt, a hüvelykujjadat a makkomra helyezed. Mikor hozzáérek a csiklódhoz, a hüvelyujjaddal megnyomod a makkom. Mikor körözök a csiklódon, te körözöl a makkomon.  Majdnem teljesen elélvezek, de időben abbahagyod. Kisebb sperma adag jön ki. Ujjadra veszed és bekapod. Elveszed a lábad rólam, nedves ujjaimat próbálom nem mutogatni. Legszívesebben én is lenyalnám, de én feltűnőbb lennék, mint te.

Desszertnél járunk. Gesztenyepüré jó választás volt, mindkettőnken. Ezt most lassan, elfogyasztottuk. Újra beszélgetni kezdtek, kezed lassan levándorol újra. Azonnal kemény lesz a kezedben. Barátnőd megmozdul, simogatni kezdi a lábam. Rád nézek, mosolyogsz. Ujjhegyeddel a makkom tetejét simogatod. Nyakadhoz hajolok és megcsókolom. Ebben a pillanatban elélvezek az asztal alatt. Pontosan ezt akartad. A kezed és a nadrágom ragad a gecitől. Az elernyedt pöcsömet visszarakod a nadrágomba. Utána közelebb hajolsz és a fülembe súgod:

-          A szobámba van egy meglepetésem. Gyere, menjünk!

Búcsúzunk a többiektől, fizetek és gyorsan távozunk. A te szálláshelyed egy hotelban van, szembe a vendéglővel. Lassan átsétálunk, szótlanul elmegyünk a tévét néző portás mellett. Fel a harmadik emeletre, a tetőtérbe. Kinyitod a 32-es szoba ajtaját. Az előszobában megállítasz és a zuhany felé fordítasz.

-          Egy perc és követlek. – löksz be a fürdőszobába.

Gyorsan leveszem a ruháim. Meztelenül állok a szobában, te is jössz. Közelebb lépek, csókolom a nyakad, simogatom a hátad, markolom a feneked. Feljebb húzom a kék ruhád, hozzáférek a popsidhoz. Csókolom a nyakad, közelebb húzlak, érezzem a melledet. Leveszem rólad a felsőt, a felszabaduló mellkasod felső részét csókolgatom. Lehúzom melledről a ruhát. Feltárulnak a nagy melleid, az álló bimbókkal. Be is kapom egyiket a másik után. Végig csókolom a hasad, közben lehúzom a ruhát rólad. Bekísérsz a zuhanyzóba, rám nyitod a langyos vizet.

-          Zuhanyozz le, bent várlak. Törülköző jobbra. – hagysz ott a víz alatt,

Egy perc alatt megmosom az altestem és frissítem fel magam. Gyorsan megtörölöm magam és megyek is ki. A szobában félhomály és franciaágy fogad. Közepén ott fekszel, mint egy nagy iksz. Egyik kezedben egy kis vibrátor. Jobb bokádtól felfelé végig csókolom a lábad. Csókolom vénuszdombod, hasad, köldököd, melleid között fel egészen a nyakadig. Harapdálom a fülcimpád, simogatom a tested, minden részét. Magadra húzol, forró és puha a tested. Nyakamat harapdálod, hátamat óvatosan végig karcolod a körmöddel. Farpofáimba mélyeszted a körmöd, cserébe én a nyakadat harapdálom. Élvezed, érezni a szenvedélyességedből. Felhúzod a lábad, hogy a farkam a nedves puncidhoz érjen. Kisebb mozdulatokkal sikerül bedugnom a puncidba. Nagyot nyögsz, de ne engedsz. Mélyen benned vagyok, de nem engeded mozogatni ki-be.

-          Forduljunk meg. – mondod és szorosan fogva engem próbálsz fordulni.

Veled tartok, hátamra fordulok. Kicsúszik a nedves puncidból a farkam. Fölé guggolsz, és lassan megint elnyeled. Mozogsz egy kicsit, végül leengeded a térdeid. Csípőddel mozogsz tovább. Gyorsabban és gyorsabban. Melleidet gyúrom, veszem a száma közbe. Számban a bimbód mikor a kezembe nyomod a bekapcsolt vibrátort. Másik mellbimbódhoz teszem. Közel jársz az élvezéshez. A farkam töve teljesen nedves és síkos, könnyen csúszkálsz, a hasam a csiklódat is izgatja. Még egy perc: nyelvem hegye a bimbódon, a másikat a vibrátor izgatja, mélyebbre kerül a farkam is; óriási hanggal élvezel el. Teljesen megkönnyebbülsz. Abbahagyom a bimbód izgatását, de te nem mozdulsz rólam.

-          Mondtam, hogy van egy meglepetésem. – hajolsz közel hozzám – Van egy férjem.

Meglepődéstől szóhoz se jutok. Te lefogod a csuklóm a fejmagasságban és lovagolsz tovább rajtam. A melleid ringatózása, az ölelő nedves puncid, ahogy az alsó ajkadat harapdálod, mind megteszik a hatást és merev maradok.

-          Gyere. – szólsz hátra.

Egy meztelen férfi lép a szobába, álló farokkal. Szádba rakja, szopni kezded.

-          Jól dugod az asszonyt. – mondja nekem, de nem néz rám a férjed, csak a fejedet fogja.

Kiszabadítom a kezeim, egyikkel a melledet fogom meg, a másikkal a vibrátort a puncidhoz teszem. Izgatom a csiklódat, kiegyenesedsz, hogy jobban hozzáférjek. Vibrátor tökéletes helyen talál el, érzed a testedben a bizsergést. Mohóbban szívod a férjed farkát, közben nyögsz. Bimbóddal játszani kezdek. Tested beleremeg, tövig veszed a szádba a farkat, térdeddel összeszorítasz. Hangosan nyögsz.

Nem sok erőd maradt. Férjed kiveszi a szádból a farkát, végig simogatja a hátad. Valamit felvesz a földről. A popsidat simogatja. Te tudod mire készül, mikor megérzed a kissé hideg ujjait. Rám hajolsz teljesen. Nyakamat csókolod majd, mikor behatol a párod a popsidba, a nyakamba harapsz. Érzem a „fal másik oldalán”, hogy beléd hatolnak. Tág puncid után, tág popsid is alaposan meg lett tömve. Én alig mozogtam, ellenben a férjed viszonylag gyors tempót diktált. Azért se mozogtam, mert hamarosan elélvezek, másrészt a cicid a számba elvonta figyelmem.  Harmadik élvezéshez közeledsz, puncid egyre nedvesebb. Párod gyorsabban kezd dugni. Halljuk mindketten, ahogy hangosabban nyögsz minden lökésnél. Elkezdem mozgatni a csípőm. Mikor kintebb van a férjed én benyomom; mikor ő benyomja, akkor én kijjebb húzom. Még akkor is dugunk, mikor már te hangosan felkiáltasz. Megrándul a tested, hüvelyed összeszorít engem. Negyed perccel később beléd élvezek. A cicidet a számból egy pillanatra se engedte el. A férjed tovább dugja a seggedet. Neki se sok kellett, hangos hörgéssel telelövi a feneked. Kicsúszik belőled a farkam, a férjed is arrébb áll. Felállsz, a combodon csurog a vegyes nedv. Megcsókolod a férjed, s bemész a fürdőszobába. Fenekedet hosszan bámulom, míg el nem tűnsz a sarkon.

-          Menjünk utána! – invitál a férjed maga után.

Nem kellett kétszer mondania, követtem. Ami azután történt…

Előzmény: Törölt nick (5482)
Grosvarden 69 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 5483

csucs a popsia,kinyalnam

Előzmény: Törölt nick (5482)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.21 -2 3 5482

Tetszene egy hármas szex .

Előzmény: rbgchat (5481)
rbgchat Creative Commons License 2015.03.20 0 1 5481

(hasonlók jutottak eszembe, van még inspirációs kép? ;) )

 

Gyorsan térdre ereszkedsz, és a popsidat tolod felém. Csillog a puncid a lemenő nap fényében. Lassan becsúsztatom a farkam a puncidba. Tövig nyomom. Cicaként a mellkasodat leteszed, és még feljebb tolod a popsid. Megfogom a csípődet, minden kihúzás után magamra húzlak, erősen. Aprókat nyögsz, érzed, hogy végig benned vagyok. Figyelem a popsid hullámzását. Megmozgatod a hátsód, mikor tövig vagyok benned. Fénylik a farkam a nedvedtől. Meg a popsid környéke is. Megnyálazom az ujjam és bedugom a popsidba. Hangosan felszisszensz, ez beindít jobban engem. Óvatosan haladok a popsidba, akkor mikor bent van a farkam. Könnyedén mozgok benned már, mikor felemelkedsz és a melled is leng a dugásba. Ki kell húznom az ujjam, mert felegyenesedsz, miközben benned van a farkam. Hátra fordulsz és megcsókolsz. Melleid után nyúlok, markolászom, gyúrom. Két nagy cici van a kezemben, nem mozgunk. Benned van a farkam, markolom a csöcsöd. Simogatom a tested. Kicsúszik a farkam. Érzem az egész nedves tőled. Markolászom a melleid, játszok a bimbóddal, csókolom a nyakad. Visszadőlsz, puncid kidudorodik a lábad között. Előbb az ujjamat dugom be a popsidba. Megfeszülsz, élvezed. Makkommal a csiklódhoz érek, érzem ugyanolyan kemény. Határozottan bedugom a farkam a puncidba. A popsidon keresztül érzem, hogy beléd hatoltam. Markolod a matrac szélét. Ütemesen duglak, az ujjammal is mozgok, érzem a záróizmaid feszülését. Nem tudod eldönteni melyik esik jobban.  Hirtelen jön az érzés és mire felfogod, már hangosan élvezel. Puncid lüktet, összehúzza magát. Ezt a szúk puncid ugyanazzal az ütemmel dugom tovább.

 A zacskómról csöpög le a puncid nedve. Tested nem engedelmeskedik és összecsuklasz, pillanatnyi  szünetet tartva hátadra fordulsz. Szétvetem a lábaid, és a combjaidat belülről csókolva jutok el a nedves puncidhoz. Tisztára nyalom az nagy ajkaidat, behatolok a nyelvemmel. Próbálok minél több nedvet kinyerni. Rövid hajamba túrsz, próbálod a fejemet is mélyebbre nyomni. Másik kezeddel a szádba teszed a bimbódat. Csiklóddal csókolózok, harapdálom, közben két ujjal ujjazlak. Csodálatosan sok nedv jön ki a húsos punidból, nyelem szorgosan. Kezdem érezni, hogy te megint élvezni fogsz. A hajamat jobban húzod és egyre hangosabban nyögsz. Gyorsítok, figyelem melyik technika esik neked jobban. Mikor nem bírod, csak annyit kiáltasz: - Élvezek megint!

Összeszorítod a combodat, bezárva fejem. Nem zavar, sőt örülök neki, mert így még jobban rátapadhatok a puncidra és szívhatom a öröm nedvedet. Csiklódhoz ér a nyelve, akkor a tested megrándul. Érzékeny puncid egész területe. Végül elengedsz, felülsz. Kicsit lekókadt farkamat a szádba veszed. Nyelved hegyével körbejárod a makkomat. Mélyre betolod, lassan kihúzod és megint a nyelveddel játszol rajta. Lassan betolod, közben mozgatod a nyelved. Kihúzod, fogaddal egy picit ráharapsz a makkomra. Kellemesen szorítod, közben a nyelveddel meg se állsz. Szívni kezded, zacskómat masszírozod. Keresed a golyókat, finoman megszorítod őket. Kezed mozgása, szorítás és a szívás együttesen meghozta a gyors eredményt. Keményre meredt a faszom, éreztem, nincs visszaút. Szádba spricceltem.  Nyelved játszott a makkomon miközben élveztem. Fantasztikus érzés volt közben. Elengedted a farkamat, én lehajoltam hozzád és megcsókoltalak. Éreztem a spermámat a nyelveden.

Nem pihentünk túl sokat. Még meztelenül elindultunk a város felé. A combodon csillogott a nedved. Ezt észrevettem, a farkam megint ébredezni kezdett. A csodás tested állandóan meghozza a kedvem.

Megbeszéltük, hogy hol találkozunk este. Türelmetlenül várta az éjszaka folytatását.

 

(megírhatod mit szeretnél)

Előzmény: Törölt nick (5480)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.19 -2 0 5480

Már alig várom.Pár ötlet a folyt(nyalás többszöri élvezésell,szopás szájba élvez..,69,észrevesz valaki,folyt szex a szállodában,medence szauna,hármasban,lift). És most elkezdem simogatni magamat a cicimtől a puncimig. 

Előzmény: rbgchat (5479)
rbgchat Creative Commons License 2015.03.19 -1 1 5479

Közös fagyizás után átköltözte melléd és a barátnőid mellé.  A farkam nem tud lelohadni nagyon, mert gondoskodsz róla, hogy mindig hozzám érjél. Ettől mindig megkeményedik. A pokrócon mellém ülsz és a kezedet direkt a lábaim közé teszed. Mikor a hajadat megigazítod, direkt hozzá érsz, simogatod.

-          Ha így folytatod, ide élvezek. – súgom a füledbe.

-          Mit súgott?  - kérdezte Viki, a barátnőd.

-          Kérdezte: megyünk-e úszni? – felelted vidáman.

Mindenki hirtelen felállt, te még maradtál. Markodba vetted, alaposan le-föl húzod a bőrt, gyorsan egymás után.

-          Ugyan, ez nem sül el olyan hamar. – jegyzed meg, elengeded.

Ennyi kellett és máris elélveztem.  Végignézted ahogy fehér foltot  csinálok a takarón. Elégedetten mosolyogsz. Papírzsebkendővel letakarítom a nagyját, addigra lelohadok. Felkapod a matracot és elindulunk a víz felé.

Felüdülést hoz a víz. Fürdünk, úszunk és játszunk. Sokat vagyunk bent a vízben, a többiek korában kimentek. Csak ketten maradtunk bent. Háton fekszel a matracon, oldalt taposom a vizet, takarsz a testeddel. A lelógó cicidet csókolgatni kezdem, mellbimbódat bekapom és szopogatom. Kintről a partról integetnek, mennek vissza a szállásra. Örülsz, hogy kettesbe maradtunk, bár a vízben is és a parton is sokan voltak. Pár óra volt csak sötétedésig. Maradtunk a vízben.  Ügyeltünk ne nagyon vegyenek észre minket, folytattam a cicid kényeztetését. Combodat és hasadat simogattam, közben a vénuszdombodat is érintem.

Egy idő után nem érted be ennyivel, bejöttél a vízbe mellém. Kemény farkamhoz dörzsölted a tested, miközben csókoltál. Lehúztad magadról a bugyit. Megkapaszkodtam a matracba, te pedig átkaroltad a lábaddal a derekam és lassan farkamra ültél. Nem tudtam, behatolni, de az érzés mindkettőnknek jó volt.  Éreztem a testedet a makkomon keresztül. Majd felfalsz a száddal.

-          Feküdj vissza. – lihegem az izgalomtól – Menjünk ki a partra.

Helyeselsz, felhasalsz a matracra, szétnyitva a lábad, kezed a tested alatt. Tolni kezdem a matracot veled. Látom izgatod magad. Csókolom a talpadat, hol az egyik, hol a másikat. Amikor már jobban leér a lábam, megállok. bokádtól felfelé végig simogatlak. Testedet átjárja a bizsergés. Simogatom a hátad, a popsid. Az ujjam elkalandozik egyszer a puncidhoz. Érzem, hogy nagyon nedves. Bedugom az ujjam. Összezárod a lábad.

-          Nem lát senki. – mondtam nyugodt hangon. Igaz is volt.

A part e része üres volt, a másik felén többen voltak, oda süt legtovább a Nap. Megnyitottad újra a bejáratot. Nem voltam rest és kihasználtam. Jobb kezemmel ujjaztalak, a ballal simogattam a hátad, a nyakad. Cuppogni kezdett a puncid a sok nedvtől.  Nyalni akartam a nedvedet, de más lehetőség nem volt a csak az ujjam. Kihúztam és tövig bekaptam, hogy lenyaljam a finom puncid nedvét. Kihasználta a pillanatnyi szabadságot és megfordultál a matracon. Gyorsan végig nézted a partmentét, hogy tényleg nem látnak. Megnyugodtál, letetted a fejed. Talpaidat összeillesztetted és felhúztad a lábad. Teljesen kinyílt a puncid. Ujjheggyel izgatni kezdtem a megkeményedett csiklódat. Te próbáltad nyugton tartani a kezedet a melleiden. Próbáltad elhitetni a kívülállókkal, hogy itt bizony semmi szex nem történik. Felnyögsz és megmarkolod a melled, mikor az egyik ujjammal behatolok. A kemény csiklódat nem hagyom, játszok vele, ujjazlak, harapdálom a csípőd, combod, hasad. Gyorsabban mozgatom a kezem, hangosabban felnyögsz. Már nem törődsz azzal, hogy ki lát vagy hall meg. Élvezed az ujjamat, a számat. Összeugrik a két lábad, kilököd a kezemet. Az élvezet összeránt, ha nem lennék melletted, akkor belepottyannál a vízbe.

Lassan elernyedsz. Megcsókollak és ki tollak a partra. Meztelenül összepakolunk, nem kapkodunk semmivel. Az én ruhám a tiéddel együtt elfér a hátizsákomba, kezembe veszem a felfújt matracot és elindulunk vissza a városba. Átvágunk a dombos részen, következik az erdő. Letérek az ösvényről. Rád mosolygok, te pedig a vágytól újra álló farkamra nézel. Simogatod a fenekem minden lépésnél. Egy tisztásra jutunk, kellően védett. Keresve se találhattunk volna jobb helyet. Lerakom a matracot és a táskát.

 

(folyt. köv)

Előzmény: Törölt nick (5478)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.18 -2 5 5478

Köszi szépen. Hát majdnem elelveztem. Fagyi után???????? Bánya tó, víz,hátulról na???????

Előzmény: rbgchat (5474)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.18 0 0 5477

köszönöm :)

Előzmény: Törölt nick (5476)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.17 0 0 5476

Hmmm,de hogy még mennyire kellett ezt folytatni.:-) Nagyon tetszik amiket és ahogy leírod ami a buja gondolataidban van.

Előzmény: csip.csiripp (5475)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.17 0 4 5475

Bár nem gondoltam, hogy ezt még folytatni kellene, de ha már ennyire akartad, itt van:

 

Hazaérve a fürdőbe megyünk és teleengedjük a kádat meleg vízzel. Először te szállsz be, hanyatt fekszel, én pedig a széttett lábaid közé fekszem, a mellkasodra. A meleg víz és a habfürdő finom illata körbeölel minket, miközben a fejemet kicsit felfelé emelve csókolózunk. A kezeid óvatosan a vállamról a karomra vándorolnak, majd a mellemen állapodnak meg. Finoman simogatod fel-le, körbe-körbe, mindenhol. Aztán a mellbimbómnál megállsz, a mutatóujjaddal finoman végigsimítod a két meredező csúcsot. Egyre jobban felizgulok, hevesebben kezdelek csókolni, a nyelvem táncot jár a tiéddel. Erre szenvedélyesen megmarkolod a melleimet, a jobb kezed pedig levándorol a puncimhoz. Óvatos, lágy simogatásokkal kezded ott is, mintha direkt kínozni akarnál. A csípőmet hátra tolva érzem rajtad, hogy rád is hatással van mindez. Az egyik lábamat felrakom a kád szélére, hogy megkönnyítsem a dolgod. Megérted a néma felszólítást és végre beljebb haladsz. A csiklómat simogatod, enyhe nyomást gyakorolva rá, ritmikus, körkörös mozgással. Egyszer csak megérzem, hogy a középső ujjaddal belém hatolsz. Nem sieted el, lassan ujjazol, én viszont nem bírom tovább a feszültséget, hangosan lihegve, egyre gyorsabb ütemben lököm a kezed felé a csípőmet. Pár perc múlva egy rövid sikoly és a hüvelyem apró összehúzódásai jelzik számodra, hogy mennyire élveztem, amit velem tettél. Megvárod, amíg megnyugszom, majd óvatosan kihúzod az ujjadat belőlem. Felülök, hogy legyen helyed, te pedig feltérdelsz. Szerszámod pont a szemem előtt meredezik, szinte felkínálja magát nekem. Mohón rávetem magam, csókolgatom, simogatom, nyelvemmel körözök a makk körül. Te viszont nem hagyod, hogy befejezzem:

- Állj meg, mert mindjárt elélvezek! Fordulj meg, hátulról akarlak megdugni!

Négykézláb helyezkedek neked háttal, te pedig egy mély lökéssel belém hatolsz.

- Ó igen, ez az! – nyögök fel szenvedélyesen.

Neked nem is kell több biztatás, a fenekemet markolászva hatolsz minél mélyebbre, egyre gyorsabban. Közben hátranyúlok és hol a csiklómat, hol a bennem mozgó farkadat simogatom. A simogatás és az erőteljes lökések hatására egyre többször szorítok rá a farkadra a hüvelyemmel, érzem, hogy közel az orgazmus. Nemsokára felnyögsz:

- Ahh, igen, mindjárt teleélvezem a lucskos kis pinádat!

Hallom a hangodon, hogy mennyire élvezed, hogy ilyeneket mondhatsz nekem szex közben és ez engem is felizgat. Amint ezt kimondod, egy halk nyögéssel érek el a csúcsra. A hüvelyem jó erősen összeszorítja a faszod, ez neked is megadja a kegyelemdöfést és belém élvezel. Behunyt szemmel, mozdulatlanul várjuk, hogy az orgazmus hullámai lecsendesedjenek, majd egymást gyengéden lemosdatjuk és elmegyünk aludni. Hosszú volt az éjszaka. J

Előzmény: Törölt nick (5469)
rbgchat Creative Commons License 2015.03.17 0 2 5474

Meztelenül napozok egy bánya tó környékén. Kellemesen meleg van. Kedvem támad egy kis fagylalthoz. Kis törölközőt a vállamra csapva, elindulok a büféhez.

Te már a sorban állsz, telefonon beszélsz valakivel. Csinos kis feneked a fekete tanga kiemeli. Mögéd állok és nézni kezdem a fagyi kínálatot. A kínálat csekély. Éppen kéred a fagyidat, mikor egy tapló meglöki a sort és mindenki hozzáér az előtte lévőhöz. Pillanatra hozzá érek a puha bőrödhöz. Rám nézel, előbb a szemembe, aztán lentebb tekintesz. De én se a szemednél ragadok le, hanem a melledet kezdem el figyelni.

Zavartan elveszed a fagyit amit kértél és távozol . Utánad akar szólni az eladó, de szólok, hogy kifizetem azt is. Megkapom a 2 gombóc vanília fagylaltomat és távozok. Gyorsan letelepszek egy asztalhoz, hogy az ágaskodó farkamat lenyugtassam, és csak utána sétáljak. Alig telik el pár másodperc és újra feltűnsz. Elviharzol mellettem, fél füllel hallom, hogy a büfést kérdezed a fagyi áráról. Rám mutat, erre felém indulsz.

Figyelem, ahogy felém közelítesz, a melleid szépen megremegnek, ahogy lépsz.  A törölköző, amit magamra terítettem sátorként áll.  Megállsz előttem, a melleid szem magasságban velem, mondasz valamit, de nem hallom. Azon igyekszem, ne hogy a cicidre vessem magam. Nyújtod a pénzt, ekkor rádöbbenek és elutasítom.

-          Nem tesz semmit. Bocsánatkérés, mert nem akartam udvariatlan lenni. – fogadkoztam.

-          De nem történt semmi, ami rossz lett volna. – néztél a szemembe és nyaltál a fagyidba.

-          Akkor a vendégem, mert ilyen szépen néz ki. – futott ki a számon a bók, utána zavartan nyaltam a csöpögő fagyit.

-          Köszönöm. – pillanatra zavarba jössz, lesütöd a szemed, de ezzel látod a sátort – Nem szeretnél elkísérni? – teszed fel a kérdést.

Mély sóhajt veszek. „Most vagy soha” – fut át az agyamba, és farkamba. Felállok a padról és rájövök, hogy áll a farkam. Zavartság lesz rajtam, ki használod a pillanatot és közelebb lépsz. Így nem látnak a büfé oldalából.

-          Maradj mellettem. – mondod és elindulsz.

Szorosan melletted haladok, eltűnünk a szemek elől a domboldal túl oldalán. Egy bokros rész felé tartunk. Nem tudom levenni a szemem a melleidről, emiatt a farkam továbbra is meredten mutat előre. Egy eldugott helyre lyukadunk ki. Megfogod a kezem és magad mellé ültetsz a fűre. A kezemben a fagyi már majdnem elolvadt. Hirtelen, azaz ötletem támad, hogy a melledre kenem. Felhevült testedre a még mindig hideg fagyi kellemesen esik. Halkan felnyögsz, ahogy a fagyit lassan elkenem a melleden, fentről a mellbimbód irányába. Mire oda érek peckesen áll. Lassan bekapom, nyelvem hegyével jászok rajta.  Hátra hajtod a fejed, megmarkolod a másikat.

Lenyalom a felolvadt fagyit a melledről, figyelem, ahogy élvezed, aprókat nyögsz.  Végig nyalom a nyakadig, majd hosszan megcsókollak. Egyre jobban szétfeszít a farkam, ahogy a testedhez ér és dörzsölődik hozzád. Érzed a keményet, megfogod és húzol rajta kettőt. Kissé kiszárat a farkam, ezért felszisszenek. Oldalra döntesz és szádba veszed. Mohón szívod.

-          Nem bírom tovább. – súgom a füledbe.

Erre te még jobban beveszed, hosszan megszívod. Tartod, érzed a löktetést. Elengeded a száddal, hátra dőlsz, föléd húzol. Szorítod erősen, míg nem vagyok pozícióban. Lazítasz, és hátra húzod a fitymát. Figyeled, ahogy kilövell a sperma a testedre, csodás melleid közé. Kifacsarod az utolsó cseppet is belőle.  Nyakamat átkarolod, megcsókolsz, érzem a mellkasomon a spermát.

Nem akarom, hogy egyoldalú legyen,  ezért lehúzom a tangát rólad. Feltárul a fazonra borotvált puncid. Lenyalom a nedvességet róla. Azután erősen végig nyalom. Megérezve a csiklódat, picit szopogatom.  Élvezem, ahogy a hajamba túrsz, próbálod jobban rátolni a fejem. Engedek és mélyen beszívom a csiklódat. Felszisszensz a fájdalomtól, ekkor engedem ki egy kicsit a szorításból. Nyelvemmel körbe-körbe járok rajta.  Próbálok behatolni  vele, érzem mikor sikerül  a markodba kerül  a hajam. Nem féltve magamat mélyre dugom a nyelvem, szinte felfalom a puncidat. Nedvesség dől belőled, nyelem amit tudok, még többet akarok érezni belőled. Farkam kezd magához térni.

Felemelem a lábad és hirtelen a félig merev farkamat betolom a nyálamtól nedves pinádba. Azonnal megkeményedik, te pedig a melleidet gyúrod az érzéstől. Élvezed, ahogy bent tartom, felemeled a csípődet és körbe-körbe mozgatod. Megfogom a melled gyúrom, imádom a kellemesen puha melled. Tenyeremmel a merev mellbimbóddal játszom, miközben a kemény farkam benned van.  Szorítasz a lábaddal, hogy ne menjek sehova, csak is tövig nyomva benned. Érzem, hogy lüktet a puncid. Amennyire tudok, ráhajolok a testedre, kezemmel segítem, hogy a melled a számba kerüljön. Elkapom a bimbódat és aprókat harapdálok rajta, nyelvemmel cirógatom.  Elkapva a pontot, élvezed jobban és jobban.

Kérsz, hogy forduljunk gyorsan. Rám ülsz, mélyen. A legjobb póz számomra, melleid a számba landolnak. Erősen dörzsölöd a csiklódat az ágyékomhoz, miközben a vállamon jelzed a közelgő élvezésed. Egyszerre a két mellbimbódat teszem a számba és játszok a rajtuk. Ekkor elpattan nálad és remegni kezd a tested.  Hangos nyögéssekkel jelzed, hogy élvezni fogsz. Mellkasomra szorítod az arcod és tompítod a hangodat, ahogy elélvezel. Mikor megmozdulsz, egy picit még beleremegsz. De újra kiegyenesedsz, a melled simogatása is remegést vált ki. Mikor elvenném a kezem, akkor visszarakod. Megmarkolom mind a két melled, élvezem, ahogy remeg a tested miattam. Megnyálazom az ujjam és az egyik bimbódat két ujjam közé szorítom. Tetszik neked, mozogni kezdesz.  Az ágyékunk teljesen nedves, sikamlós.  Fel és alá mozogsz, csúszol. Melleidet gyúrom tovább, az arcomba és a számba engedem őket.

Kezdek a csúcsra érni újra. Teljesen megfeszül, érzed magadban is.  Jobban rászorítasz a hüvelyeddel.  Megkérsz szóljak mikor megyek el. Fenekedet markolászom, miközben a csúcsra jutok és jelezem. Lecsúszol rólam a combomra, a farkamat megfogod és magad elé veszed. Húzol rajta egy kettőt és újra kilő a sperma. Melledre újra jutott belőle, a lassan csordogáló spermát lenyalogattam rólad.

 

Kis pihenés után újra elmentük fagylaltért….

Előzmény: Törölt nick (5472)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.17 -2 0 5473

pacika38@Gmail.cím.

Előzmény: Törölt nick (5470)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.17 -2 0 5472

Nagyon tetszett és várom az elsődlegest is. (teljesen beizgultam szinte átázott a bugyi)

Előzmény: rbgchat (5471)
rbgchat Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5471

Melleiddel kezdeném. Előbb az egyiket, aztán a másikat venném a számba. Szívogatnám, a bimbódat óvatosan megharapnám, nyelvemmel körbe nyaldosnám. Míg az egyikkel a számmal játszok a másikat a kezemmel gyúrom. Fenekedbe markolnék, levenném rólad a bugyit. Csiklódat nyalnám, érezni akarom a sok nedvet amit kiadsz magadból. Egyre gyorsabban nyalnám, szívnám a csiklódat, a csúcshoz közel a melleidbe kapaszkodnék, hogy még jobban rád tapadjak. Érezni akarom ahogy a számba élvezel... míg szusszansz, addig a testedet csókolom végig, a nyakadig. Hasra fordulsz, feltérdelsz és a gömbölyű popsidat mutatod, hogy hátulról szeretnéd. Meleg puncidba bevezetem duzzadó farkam. Elsőre jó tövig nyomom. Hátad simogatom, miközben ütemesen jár benned a farkam. Csípődet két kezembe fogom és figyelem, ahogy a popsid hullámzik a testünk találkozásától.

Lefordulsz, szét teszed a lábad. Könnyedén behatolok. Vállamra rakom a lábaid, föléd tornyosulok és mélyen beléd hatolok, lassan, többször egymás után. Majd mikor tövig van benned, akkor csak a csípőmet mozgatom. Visszaeresztem a lábaid, feltárul újra a csodálatos kebled. Belekapaszkodok, két ujjammal összefogom a mellbimbód. Érzed,hogy újra elélvezel. Összeszorítod a farkamat a punciddal. Erősen tartod, hogy nehezebb legyen benned mozogni. Érzed, hogy megfeszülök... hangosan újra elélvezel és én veled tartok... 

 

 

remélem tetszett...

 

 

igazság, hogy elsőre nem ez jutott eszembe (egy nudista strand, fagylalt, bokor és szex ;) )

Előzmény: Törölt nick (5466)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5470

Adj email címet és írok róla sikamlós történetet.

Előzmény: Törölt nick (5466)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5469

Ezt a történetet folytasd kérlek,nagyon jó volt!

Előzmény: csip.csiripp (5464)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!