Keresés

Részletes keresés

mindennevfoglaltitt Creative Commons License 2014.06.19 0 0 3583

Az Elegance gyerek nelkulieknek van agy kicsit luxussabb nagyobbak a szobak. A Colonial gyerekeseknek van nagyobb az elet, nyuzsges. Az ettermek egyforma szinvonulak nagyon jok. En ha gyerek nelkul mennek mindenkepp az Elegance-ba foglalnek. Es barmikor at lehet menni hasznalni a Colonial reszeket ha ugy van kedved.

Előzmény: Cicanyuszifül (3576)
FVivien Creative Commons License 2014.06.17 0 0 3582

Szia Alica 90!

 

Mi úgy foglaltuk a repülőjegyket, hogy Budapest-Brüsszel; Brüsszel - Dominika. Brüsszelben eltöltünk egy napot, és másnap fogunk indulni a Brüsszel National Airport-ról, hogy ne kelljen kapkodni, nyugodtan odaérjünk, be tudjunk csekkolni stb...

 

A Budapest- Brüsszel repjegyeket, kb. 2 hete már lefoglaltuk, így olcsóbb volt sokkal, kettőnknek oda-vissza csak 54.000Ft. A brüsszel -dominika repülőjegyeket pedig mi még aznap lefoglaltuk a yetairfly.com-on (szerintünk ott nagyon jó árba vannak a repjegyek)  mikor felrakták a novemberi időpontokat, mert így 200 €-t kapásból meg tudtunk spórolni rajta. Akkor még csak 199.9 € /fő/út volt.

 

A szállást csakis azután foglaltuk le, hogy meg voltak  a repjegyek!! Szerintünk első a repjegy. és ahhoz tudod igazítani a szállást. Amit nagyon tudunk ajánlani, az az osztrák neckerman ( www.neckermann.at ). Nagyon nagyon segítőkészek, és azt mondanom sem kell, hogy forintba átszámolva, ca. 80.000 Ft-al olcsóbban tudtuk nálunk lefoglalni a szobát. Hozzáteszem a miénk az superior szoba, de még így is nagyon megérte. 

 

A lényeg, hogy szerintem minél hamarabb le tudod foglalni a jegyeket, és a szállást annál jobb áron ki tudod fogni. Szerintem nem kell várni vele:)

 

Remélem tudtunk segíteni!

 

Vivien & Tamás

Alica90 Creative Commons License 2014.06.16 0 0 3581

Szia FVivien , mi is novemberbe abba a szalodaba keszulunk. Szeretnem meg kerdezni hogy ti mennyivel elore foglaltatok az utat hogyan erdemes? Menyibe jott bele az ut nektek?  Es melyik utazasi irodatol mentek ? Koszonom az infokat. Tovabbi szep napot.

FVivien Creative Commons License 2014.06.16 0 0 3580

Sziasztok!

 

Életem párjával 2-án indulunk Punta Cana-ra, és az IFA Villas Bavaro Hotel & Spa-ra esett a választásunk. Esetleg, ha valaki szállt már meg ebben a hotelben szívesen vennénk az élménybeszámolókat, véleményeket maga a szállodáról, partról, mindenről:)

 

Köszönjük szépen!!

 

Szép napot Mindenkinek!!! 

Jackcaribic Creative Commons License 2014.06.15 0 0 3579

Kedves Bazsi66!

 

tobb okai is van annak hogy velünk nem találkoztal. A legfőbb az, hogy mi északon vagyunk . A legtöbb magyar Punta Canara megy, mert az utazasi irodák ezt nyomják. eszakra németek , amerikaiak es azok jönnek akik az igazi Dominikara kíváncsiak nem egy szálloda sorra. Gondoltunk nyitunk a hazai piac fele is. Ettől függetlenül volt mar sok magyar vendégünk is, lehet , hogy ok nem fórumoznak ;)

Kulsok egy linket, itt elég sok info van:

 

http://veddvelem.hu/ajanlatok/3762-dominicai_nyaralas_exkluziv_szallas_%C3%A9s_programok_kedvezmenyesen#product_7485

Edemer81 Creative Commons License 2014.06.15 0 0 3578

Kedves Nyuszka!

 

Nagyon orulok, hogy talaltam beszamolot toled, mert a parommal mi is a Be live grand hotelben foglaltunk szallast. November kozepen utazunk es addig szeretnem nagyjabol koruljarni a temat.

Esetleg tudnal egy kis elmenybeszamolot irni a hotelrol? Mi hogy tetszett nektek? Mire figyeljunk oda stb.

Voltatok valamilyen programon is?  Ha igen, kikkel es elegedettek voltatok-e? Mert latom sokan ajanljak Gustavot peldaul.

 

Koszonom a valaszod!

Előzmény: nyuszka0301 (3531)
BarSas Creative Commons License 2014.06.13 0 0 3577

Hú ez engem is érdekelne, mert ez a hotel nekünk is benne van az 5-ös listánkban. Még nem sikerült döntenünk szállás ügyben és én sem tudom mi a különbség e kettö között, egyáltalán egy területen fekszenek csak két hotelszárnyban...?

Előzmény: Cicanyuszifül (3576)
Cicanyuszifül Creative Commons License 2014.06.12 0 0 3576

Kedves Fórumozók!

 

Tudnàtok nekem segíteni?

Tudja valaki , hogy mi a különbség a Majestic Colonial és a Majestic Elegance között?

Esetleg tapasztalatok a holtellel kapcsolatban?

Köszönöm! 

L-Andi Creative Commons License 2014.06.12 0 0 3575

Kedves Sooszsu,

Köszönöm a tanácsot, tényleg szép a szálloda :-)

 

Előzmény: sooszsu (3572)
BarSas Creative Commons License 2014.06.11 0 0 3574

Kedves hoppáré24,

 

köszönöm szépen az infót! :)

Előzmény: hoppáré24 (3566)
bazsi66 Creative Commons License 2014.06.11 0 0 3573

Szia Jack!

 

Egy ideje olvasom a fórumon a bejegyzéseket, eddig Gustavo és Józsi ajánlataival találkoztam.

A weblapodon olvasható, hogy 10 éve fogadtok vendégeket, de még sosem olvastam rólad egyetlen fórumon sem.

Mivel hirtelen bukkantál fel az ajánlatoddal, kérlek, válaszolj pár kérdésre.

A Las Marinas hotel magyar viszonylatban hány csillagosnak felel meg és mi a weblap címe.

Ha a segítségeddel foglalok szállást, és kirándulásokat, mikor, milyen módon kell fizetnem?

Nem bizalmatlan vagyok, csak óvatos, elég messzire utaznék egy minden garancia és ismertség nélküli szervezővel, nézd el nekem a kérdéseket.

Üdv. Bazsi

 

 

Előzmény: Jackcaribic (3540)
sooszsu Creative Commons License 2014.06.10 0 0 3572

Szia Andi,

gondolom minden véleményt szívesen olvasol, ezért röviden a mi tapasztalatunk: mi idén áprilisban voltunk Punta Cana-n, a Gran Bahia Principe komplexumban, ami zseniális, mindenkinek csak ajánlani tudom, főként az Ambar, Esmeralda részeket. A szálloda stílusa is "karibi" színes, nálunk ez is fontos szempont volt a választásnál, hogy ne egy letisztult stílusú, egyenes vonalú, modern szállodában legyünk, hanem érezzük a feelinget:-). Szerintünk minden tökéletes volt, tökéletesebb nem lehetett volna, még így 2 hónap után is a hatása alatt vagyunk, minden nap visszavágyunk. Német utazási iroda, német oldalakon: holidaycheck, ab in den urlaub, stb. jó árak, sok lehetőség, már ha pauschal-t szeretnétek foglalni. egy dolgot viszont legközelebb másképpen tervezünk, nem párizson keresztül megyünk, az brutál volt, iszonyat hosszú, főként visszafelé. Mi Németországban élünk, Suttgartból mentük-jöttünk, visszafelé eszméletlen hosszú volt. Punta Canaról Santo Domingo (20 perces repülés, fel se szállt már le is szállt az a nagy dög gép:-) , ott 2-3 óra szünet, Santo Domingo-ból Párizs, ott ismét szünet + CGD, majd onnan még egy gép Stuttgart, nagyon körülényes volt, sok várakozással, rengeteg óra utazás. Azóta sokan mondták, hogy mehettünk volna közvetlen Air Berlinnel, Condorral, stb. Érdemes megnézni a lehetőségeket, hogy kevésbé legyen fárasztó, mint ez az Air France-os megoldás szerintem.

Előzmény: L-Andi (3570)
Ildi007 Creative Commons License 2014.06.10 0 0 3571

Szia CSVP.! Köszi az infót! Kifelé (eddig) 4 óra van az át szállásra, vissza 2 óra. Majd lesz valami...! Üdv! Ildi

L-Andi Creative Commons License 2014.06.09 0 0 3570

Kedves Fórumozók,

Jövő májusban szeretnénk Punta Canara menni. A fórum utolsó pár évét átolvasva a következő szállodák keltették fel az érdeklődésemet:

Majestic Elegance

Paradisus Palma Real

Secrets Royal

Excellence Punta Cana

Royalton Punta Cana

Tanácsot szeretnék kérni, hogy mikor, min keresztül érdemes foglalni? Ha voltatok valamelyik hotelben milyen tapasztalatokat szereztetek, hová mennétek vissza szívesen?

Ez egy kerek születésnapi ajándék lesz. A fő szempont gyönyörű fehér homokos part, igényes szoba, este szórakozási lehetőség.

Előre is köszönöm mindenkinek, aki segít a tapasztalatával.

 

CSVP Creative Commons License 2014.06.09 0 0 3569

A hotel közepétől 2x2 soron vannak az épületek. Középről 3-3 percre minden elérhető. A színpadhoz közel eső szobákban sem zavaró az esti műsor.
A bal külső soron két épület lakrészei néznek az egyik étteremre, de fák itt is vannak előtte.
Legszebb kilátás a középső két sor lakrészeiben van, kertre néznek. Tengerre a parthoz legközelebb eső lakrész

teraszai néznek, de elég messze van a parttól és sok a fa is. Érdemes a Google műholdképén megnézni az elhelyezkedést.

Mi az alapáras lakrészben voltunk dupla méretű káddal, buborék nélkül. Csak aludni voltunk benne.
Nekünk semmi gondunk nem volt.

Borravalót mindenhol elfogadják, ajánlatos adni. Ingyen wifi elérhető minden szobában, skype is működött.

A parti tenger élővilága -
Kicsit beljebb zöld füvezetet találni, némi moszattal, színtelen halakkal, esetleg halrajjal.

Sokáig sekély a víz, 200-300 méteren is le tudtunk állni itt-ott.
Egy darab kagylót és egy darab tengeri csillagot 20 cm-est találtunk, elvétve tengeri sün is volt.

Az Airfrance Budapest - Párizs - PuntaCana vonalnál Párizsban sietni kell átszállni, kevés az idő, hacsak nem indul később a PuntaCana-i gép.
Mi akkor az ítéletidő alkalmával indultunk, de 3 órával későbbre tették a nagy-gép indulást, így kényelmesen átszállhattunk.
Visszafelé sem értük el a csatlakozást Párizsban, érdemesebb a 17 óra körüli budapesti gépre foglalni.
Azon meg nem volt hely, így még Amszterdamba is kerültünk egyet , láttuk a szélkerekeket felülről...

Üdv. CSVP

 

Előzmény: Ildi007 (3567)
Ildi007 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 3568

Szia! Elfelejtettem kérdezni esetleg tudod-e hogy a Cataloniánál van -e valami élővilág a tengerben mert imádunk sznorizni.? Köszi!

Ildi007 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 3567

Szia CSVP.   07.07. Indulunk és mi is a Catalonia Bavaroban  foglaltunk szállást. Szeretném kérdezni hogy hol jók a szobák, kell-e valami plusz hogy jót kapjunk ? Szeretjük a csendes nyugodt szobákat de túl messze sem jó a parttól. Valami tanács a szállodával kapcsolatban? Az utazással? Köszönöm! Esetleg jön valaki ebben az időpontban? Mi Párizsi átszállással megyünk. Köszi! Üdv! Ildi

hoppáré24 Creative Commons License 2014.06.07 0 0 3566

szia. Mi tavaly voltunk Punta Cana-n. Amiről írsz az a Dolphin Explorer kirándulás része is. Ott lehetett nagy kígyóval papagájokkal fényképezkedni. Persze itt nem óriási papgájokra kell gondolni és sokra. Sőt itt a program része még egy papagáj és egy fókashow. A fókashow után itt is fényképezkedés. Viszont senkit ne érjen váratlanul hogy habár kétségtelen hogy óriási élmény a delfinekkel úszás, de ott nem készíthető fotó videó. Azt egy ott dologozó készíti amit utána távozás előtt meg lehet venni. Aminek az ára képek és dvd 110 USD dollár. A delfinúszásra jobb ha mindenki a nyakláncot gyűrűt fülbevalót és egyéb ékszert a szállodába hagy. kivetetik. A piercinget szerintem csak azért nem vetették ki mert takarta a mentőmellény. A parton való állattal fényképezkedés a mi hotelunknál is volt papagáj és majom volt. Naponta többször is jártak a parton velük a baromi melegbe és aki akart az fényképezkedhetett velük. Nem tudom a pontos árát de olyan 40 USD körül volt ha jól emlékszem. A képet ők készítik és megmondják mikor és honnan hozhatod el a hoteledben.  

Előzmény: BarSas (3557)
Alica90 Creative Commons License 2014.06.07 0 0 3565

Par oldallal előbb volt szo arrol hogy milyen egészségügyi problemak merülhetnek fel a hosszú repüllő út soran. Nektek milyen volt a repules? Nem volt gond labdagadassal es ehhez hasonlo dolgokkal. Koszonom a valaszod 

Alica90 Creative Commons License 2014.06.07 0 0 3564

Koszonom a kepeket. 

CSVP Creative Commons License 2014.06.07 0 0 3563

Ezek a képek a Catalonia hoteltól jobbra pár 10 méterre vannak.
Ilyen a part:

 

 

Itt nincs közelben több szálloda part.

 

 

 

Előzmény: Alica90 (3562)
Alica90 Creative Commons License 2014.06.06 0 0 3562

Kedves Gizmo, nagyon koszonjuk a videokat, nagyon szep helyen voltatok. Egy olyan kerdesem lenne hogy a videok kozt nem talaltam olyan felvetelt ami a mutatta volna hogy milyen a part a szaloda melett. Esetleg lenne arrol is felvetel ? Koszonom  a valaszod. 

CSVP Creative Commons License 2014.06.06 0 0 3561

Üdvözlet!

 

Mi tavaly voltunk Dominikán, de most készültek el a videók.

Aki szeretné tudni mi vár rá, az bátran nézze meg, na meg nosztalgiázni is lehet annak aki már volt.

Mi Gustavoval kirándultunk - Samana, Saona, Los Haities, Buggy, Dolphin Explorer.

A Catalonia Bavaro-ban volt a szállás. A repülő útról is van felvétel.

Egy kis hiánypótlásnak szántam, mert a fórumon elég kevés az élménybeszámolók száma.

 

Csodálatos Dominika, mindenkinek ajánlom!

 

Ezek családi videók, ezért koncentráljatok  Dominikára :)

 

https://www.youtube.com/channel/UCb_kt3Hf_iW2szgq2Oc72fw/videos?view_as=public

 

Kamera nélkül soha ne indulj életed legnagyobb utazására :)

 

Gizmo

 

 

adrikan Creative Commons License 2014.06.04 0 0 3560

Szia Laci!

 

Köszönöm a választ! 

 

Be kell vallanom, hogy mi még csak tapogatózunk, nézelődünk és vágyakozunk. Eddig Egyiptom volt a favoritunk, de ahogy mások, mi is vágyunk a Karib térségbe. 

Nagyon bízunk benne, hogy az álmunk valóra fog válni! :) 

A sznorizás miatt kicsit csalódottak vagyunk, hiszen az egy olyan csoda, ami leírhatatlan élményeket tud adni. Persze vonzó a dominikai csodálatos növény és állatvilág is. 

 

Üdv: Adri

 

 

Előzmény: Laci_BP (3556)
BarSas Creative Commons License 2014.06.04 0 0 3559

Super, köszönöm!!

Előzmény: PNikolett (3558)
PNikolett Creative Commons License 2014.06.04 0 0 3558

A Manati Parkban is van lehetőség papagájokkal fényképezkedni és egy-két ottani állatot megnézni: http://www.manatipark.com/

Előzmény: BarSas (3557)
BarSas Creative Commons License 2014.06.04 0 0 3557

Na ha már a sznorizás sajna kilöve, meg tudnátok légyszi mondani, hogy hol lehet "testközelböl" megnézni Punta Cana közelében a "tipikus karibi" állatokat? Gondolok nagy papagájra..stb. Láttam képeket, hogy valakik a parton tartják öket a kezükben, de gondolom inkább valamelyik nemzeti parkban lehet öket megsasolni, nem? Akinek volt ilyen élményben része meg tudná mondani, hogy melyik parkban volt, vagy melyik fakultatív kirándulásnak része ez?

Elöre is köszi a választ! :))))

Előzmény: Laci_BP (3556)
Laci_BP Creative Commons License 2014.06.03 0 0 3556

Szia Adrikan!

 

Mi is szeretünk búvárkodni, meg a színes halakat, korallokat. Ez Dominikán nem volt, de nem éreztük csalódásnak, nem emiatt mentünk. Van ott sok más dolog (a környezet, az ételek, italok, kirándulások, a klíma, fehér homok, pálma fák), ami ezért bőven kárpótol. Szerintem ti se fogtok csalódni. 

 

Laci

 

adrikan Creative Commons License 2014.06.02 0 0 3555

Sziasztok!

 

Én is köszönöm a gyors választ! Be kell vallanom, hogy kicsit elszomorodtam, mert titkon azt reméltem, ha nem is Vörös-tenger csodálatos élővilága köszön vissza, de azért találkozhatunk korallokkal. :( Teknősökkel, delfinekkel találkoztatok?

Nekünk eddig Egyiptom volt a favorit, de kacérkodtunk a gondolattal, hogy elmennénk Dominikára is. Lehet, hogy csalódnánk? Az interneten olyan csodálatos képeket lehet látni, gyönyörű a homok, kristálytiszta a víz.....csak hát, ha nincs a víz alatt semmi. :( 

BarSas Creative Commons License 2014.06.02 0 0 3554

Szia!

 

Köszönöm neked is a válszod.

Akkor keresek további támpontot hotel választáshoz, ha már a part, környezet hasonló mindenhol... :)

Előzmény: PNikolett (3553)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!