Keresés

Részletes keresés

zexológus Creative Commons License 2016.05.04 0 0 1740

Tisztelt Hölgyek!

Kíváncsi lennék, hogy az érzéki és/vagy tantrikus masszázs élményeitekkel kapcsolatban ... milyen szokatlan, váraltan megtapasztalásaitok voltak?
Korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy svédmasszázs "átfordult" érzékibe ...
Véleményem szerint minden helyzetben, ahol két ember van szükség van bizalomra, megnyílásra, akár az orvosodnál, akár az ügyvédednél vagy, de akár a masszőrödnél is.
Azzal együtt, hogy aki sok testet masszírozott, nagyobb érzékkel érint, mint aki nem, mégis az a véleményem, hogy az érzéki és tantrikus masszázs egy teljesen más világ, teljesen más eszközökkel, lehetőségekkel és célokkal.
Egy svédmasszázs esetén befeszülő izmok ellazításáról van szó, míg egy érzéki folyamatban - legalábbis jobb esetben - az érzéki reakciókészség fejlesztéséről, vagy akár régi, mély LELKI blokkok kioldásáról.
Egy "komoly" érzéki masszázsnak nem a célja (legfejjebb mellékterméke), hogy kellemes érzésekkel jár, célja, hogy utána otthon, a saját partnereddel mélyebb, intenzívebb gyönyör állapotok átélésére legyél képes.

NOS? :-) Vélemények? :-)

Előzmény: Törölt nick (1691)
loppie Creative Commons License 2016.04.03 0 0 1737

sziasztok, 40-50-es korosztályú dekoratív hölgyet keresek budapesten. őt néztem ki magamnak, így akinek van tapasztalata vele az kérem írja meg. hasonló korosztályú hölgyeket még szívesen fogadok. köszönöm

 

http://egyejszaka.hu/index.php?route=profile/view&profile_id=220

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.04.01 0 0 1736

Én is találkoznék vele

Előzmény: chastityi (1725)


Kanis Creative Commons License 2016.03.31 0 0 1735

Szia, megírnád az elérhetőségét?

Előzmény: chastityi (1725)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.29 0 1 1733

Látszik, hogy itt a tavasz ;-)

 

Csodás, fiatalos, ruganyos 50 fölötti hölgy a masszázsvendégem. Már nagyon rég jár hozzám, nyugodt, baráti viszony ... Ami egyszer csak  elkezdett érdekesen alakulni: forduláskor törcsi nem takar, mellkas-masszázs kért ... Khmmm... Bugyik egyre kisebbek, egyre csinosabbak ... (masszázshoz nem igazán praktikus). Aztán cellulit-maszázst kérve (jön a bikini-szezon, ugyebár) lekerült az alsónemű, hogy jobban tudjak dolgozni ... Khmmm... Aztán megint a "normál" masszázs - most már "természetesen" meztelenül. Sójajok, finom mozdulatok ... nem lehetett félreérteni, ahogy a finoman síkos nagyajkakat sem :-)

 

Nekem nem az volt az első, de úgy tűnt, hogy neki ez volt az első :-)

 

Juhéé! Itt a tavasz :-)

Mira masszőr Creative Commons License 2016.03.27 0 0 1732

TantraErotikusErotikusTantraHa érdeklődsz vagy vágysz valami újra, másra.

 

http://tantraboldogsag.webnode.hu

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.04 0 0 1731

Szuper a leirásod! Megadnád e-mailen (publikus) a hölgy elérhetőségét, szeretném én is átélni, amit leirtál. Köszi előre is.

Előzmény: chastityi (1725)
sumerotron Creative Commons License 2016.03.04 0 0 1730

Kellemes ellazulás, kikapcsolódás Hölgyeknek. Hát, nyak, láb, talp, egész test, vagy jóni masszázs kérésre, szigorúan előre megbeszélve.

 

Temészetesen aktus nélkül. 

 

Házhoz megyek, cserébe csak azt kérem, hogy legyél kedves, őszinte és nyitott.

 

Semmi mást.

 

Ha csak egy lazító hátmasszázsra vagy talpmasszázsra vágysz, akkor is keress, hidd el, nem élek vissza a helyzettel, nem ezért csinálom. 

 

Kezeim között garantáltan jól érzed majd magad.

 

Igény szerint párokat is masszírozok, de ez csak nagyon kivételes szimpátia esetén. Nem bánjátok meg. Diszkréció kölcsönös!

Emailen vagyok elérhető, itt keress:
sumerotron@gmail.com

chastityi Creative Commons License 2016.02.22 0 1 1725

Sziasztok!

 

Első erotikus masszázs élményem ami valóban élmény, nem erotikus masszázson történt.

KOrábban voltam olyan masszázson, amely kézi levezetéssel záródott. Jó volt persze, de igazából nem igényeltem, tök jó volt  a masszázs magában is, nem vágytam a "levezetésre", talán épp ezért kerestem normál masszőzt, aki normál masszázst kínál, szex nélkül.

 

Egy igazán jó masszőzt találtam, középkorú csinos hölgy személyében. Teljesen kultúrált, bensőséges környezet, profi masszázs, tetőtől, illetve talptól tetőig. MIndig volt benne egy kis bújkáló erotika, de csak finoman, semmi célzás, semmi felkínálkozás. Annyi volt csak, hogy a masszázst egy simogatással zárta, illetve zuhanyozás után segített megtörölközni, ilyenkor természetesen intim területeken is megtörölgetett, de soha semmi több.

Teljesen rendben is volt ez így, ezért is jártam hozzá, havi rendszerességgel.

 

Azután jött az első erotikus élmény is.

Lefeküdtem, ő kezdte a masszázst lábujjaktól felfelé, egyik láb, másik láb. Már az első érintéseknél különös bizsergést éreztem, valamiért szexuálisan izgatott az egész, annyira jó volt, erőteljes, mégis finom, kellemes és éreztem, hogy merevedek teljesen. Sebaj gondoltam baj nem lehet, hiszen hason fekszem, és ha átfordulok, akkor sem fog csodálkozni, látott már álló farkat.

De eddig nem jutottunk el, a combjaimon haladt felfelé, kívül belül amikor éreztem, hogy mégjobban forrósodik a helyzet. Nem csak állt a farkam, mrá azzal küzdöttem, hogy visszatartsam magam, ne menjek el. Hangsúlyozom, hogy a farkamhoz hozzá sem ért, én viszont elvesztettem minden erőmet és azt éreztem, hogy robbanok. Kicsit felhúztam a lábam és telespricceltem magam alatt a lepedőt, és úgy éreztem kész vagyok. Pár másodperc zavart csend után, mondtam, hogy bocsánat, annyira jó volt, hogy nem tudtam nemátadni magam az élvezetnek. Kicsit csodálkozva, de büszkén mondta, hogy semmi baj, örül, hogy jól érzem magam.

Megtörölgetett, "tisztába tett" befejezte a masszázst, a végén lezuhanyozott, és finoman megtörölt.

Azóta is járok hozzá, azóta is nagyon kellemes és jó amit csinál, és egyszer-kétszer kérem, hogy ha lehet legyen mégjobb :))

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.20 0 0 1723

Köszönöm a választ.

Előzmény: chrptcr (1713)
esztike9999 Creative Commons License 2016.02.20 0 0 1722

régen volt, már csak néha lobban be

 

Előzmény: chrptcr (1720)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.20 0 0 1721

Miért ilyen a magyar????????????
Mindig fantázia, mindig hazugság, de tudod mit nem veszem fel a kesztyűt, én tudom, hogy amit én leírok, az mindig a valóság, sohase teszek hozzá és nem is veszek el!

Előzmény: Törölt nick (1719)
chrptcr Creative Commons License 2016.02.20 0 0 1720

az esetek nagy részében hatékony gyógymód, remélem már nincs problémád!

Előzmény: esztike9999 (1718)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.20 0 0 1719

Hmmm ... Fantáziák. :-)

Valós élmények esetleg?

esztike9999 Creative Commons License 2016.02.20 0 0 1718

Kár hogy nem tudtam korábban hogy ezt lehet gyógyítani. Két hónapig nem tudtam ülni, feküdni, lépcsőzni e miatt. :-(

Előzmény: chrptcr (1716)
chrptcr Creative Commons License 2016.02.20 0 0 1717

szia, itt a következő :D

Előzmény: honbandi (1714)
chrptcr Creative Commons License 2016.02.20 0 1 1716

ahogy ígértem itt a következő. balesetből adódó problémával kezdődött. fenékre esett a hölgy,nem tört a farokcsigolya,de nem tudott ülni, mert fájdalmas volt pár perc után. ezzel keresett fel. először nem vállalta a terápiát még kb. 2 hónapig szenvedett. szakmai részbe nem merülnék most bele, a lényeg, hogy az anuson keresztül kell a farokcsigolyákat "helyre" mozgatni. így tudom mutató és hüvelyk ujj közé fogni a csigolyákat...

a lényeg, hogy a hölgy a popsiba nyúlva masszírozástól kissé idegenkedett. aztán a fájdalomtól vezérelve megtörtént, 3 kezelés után teljesen rendbe jött.

továbbra is járt/jár hozzám masszázsra, néhány alkalom után egy kéréssel fordult hozzám. igaz,hogy nincs problémája mostmár a farokcsigolyákkal, de annyira élvezte a popsikényeztetést,hogy szeretné, ha mindig kaphatna belőle masszázs alatt.

természetesen azóta is, így csináljuk :D

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.19 -2 2 1715

Sziasztok

Nekem is sok élményem volt masszázs közben.

Az első, amit megosztok veletek.

Felhívott egy férj, hogy a feleségét szeretné meglepni egy érzéki masszázzsal. Meg is beszéltük, hogy másnap öt órára megyek el hozzájuk. Hát amikor megérkeztem a férj nyitott ajtót, bevezetett a nappaliba, ahol egy fantasztikusan csinos, 34 éves feleségét mutatta be. Köntösbe volt. Beszélgettünk kb. tíz percet, majd ledobta a köntösét és előttem állt a férfiak álma test, csodás feszes mellek, teljesen borotvált punci, és nagyon szép arc.

Elfeküdt az ágyon, majd mondta, hogy én is meztelen legyek, úgy masszírozzam. Levetköztem, oda térdeltem mellé az ágyra, elkezdtem a vállait, hátát, lábait masszírozni. Közben a férj a fotelben ülve nézett minket. Amikor a popsijához értem, kezem a puncijához is tévedt, fantasztikus volt a 3-4 centire kilógó kis és nagy ajkai. Ahogy azokhoz értem, a kezei rögtön a kukimhoz tévedtek, elkezdte simogatni a zacskom, kukim, amire természetesen azonnal megmerevedett. Erre már a csiklójával kezdtem el foglalkozni, erre hanyadt fordult és a melleinél folyttam, de ő nem engedte el a kukim, végig simogatta, huzogatta. Amikor a melleit massziroztam, kérte, hogy azt úgy folytassam, hogy a felehez térdelek, ahogy oda térdeltem, azonnal bekapta a kukim. Addig nem is engedte kivenni a szájából, amig el nem élveztem, és ő az utolsó cseppig ki nem szívta. Amikor elélveztem, folytattam a testén való masszázst, a hasával, combjaival, mejd a csikló és nagy - kis ajkaio következtek, Erre vad test táncbe kezdett, de közben a keze megint a kukimon dolgozott, amire újra megmerevedett. Ő kb. 20 perc után hatalmas sikongatás közepette elélvezett. Csak úgy ömlött belöle a kéjes nedv. Természetesen kézzel kiverte a kukim, kérte, hogy most a hasára élvezzek, amit szétkent a hasán és a punciján.

Hát ez az első élményem. Azóta többször visszahívtak, nagyon jó barátok is lettünk.

Majd írok még több élményem nektek.

honbandi Creative Commons License 2016.02.19 0 1 1714

Szia. Mikor lesz időd a többi történetet is leírni??

Előzmény: chrptcr (1710)
chrptcr Creative Commons License 2016.02.19 0 1 1713

nyíregyházán

Előzmény: Törölt nick (1712)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.19 0 1 1712

Remek törtènet, tetszett. Melyik városban dolgozol?

Előzmény: chrptcr (1710)
boróka 41 Creative Commons License 2016.02.18 0 1 1711

Jó ötlet!Mindig kiváncsi voltam,hogy történik egy ilyen a masszázs szalonokban?

Előzmény: chrptcr (1710)
chrptcr Creative Commons License 2016.02.18 0 2 1710

masszőrként mesélem el első élményemet. több éves munkám során volt több szexre vágyó hölgy, igazából nem vettem róluk tudomást. egyik törzsvendégem mindig viccelődött ilyesmivel. mindig kérte,hogy a mellét is masszírozzam, de egyik alkalommal a bugyit is levette :D ezelőtt nem csinált ilyet. amikor a combját masszíroztam megkért,hogy a punciját is simogassam. először furcsán néztem, de pár pillanat múlva belementem a játékba. a puncikát kezelésbe vettem, közben a melleit simogattam, hamarosan egyik ujjam a puncijában másikkal a popsiban.

megkért,hogy én is vetkőzzek meztelenre, nem tudtam nemet mondani. a kemény farkam a kezébe vette...

befejeztük a masszázst, annyit mondott most leszoplak és már a szájába is vette...

azóta is feldobjuk mindig a masszázst mindenféle finomságokkal :D

van még több sztori is, majd mesélek még :D

 

boróka 41 Creative Commons License 2016.02.16 0 0 1709

B@sszátok meg,ez nem hirdetési felület! A megfelelő oldalakat használjátok!!!

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.04 0 0 1699
Előzmény: Shamira (1686)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.04 0 0 1698

Ne haragudj! Bocs, hogy kimaradt a nevedből a h betű, de elég fáradtan nyomkodom a billentyűket :-)

Előzmény: Shamira (1686)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.04 0 0 1697

Kedves Samira!

 

Ne haragudj a késői válaszért. Nem ismerem, mert kb lassan egy éve lakok itt. Elötte Pesten laktam, ott masszőrködtem. Most meg Gyenesdiásra költöztem át. Ezután fixen ott leszek elérhető. Amennyiben úgy gondolod írj emailt, és lehetek én az új masszőröd :-)

Előzmény: Shamira (1686)
sperm_bath Creative Commons License 2015.12.03 0 1 1696

Én egyszer a párommal a Dagályban voltam valamiféle kuponos élményfürdőzésen, volt benne masszázs, szauna, meg persze fürdés is, és masszázs után a párom mesélte, hogy a szép szál izmos legény, aki kezelésbe vette, meglehetősen hosszasan időzött a combjai belső felénél, sőt, valahogy úgy helyezkedett, hogy a dudorodó gatyája a párom fejénél foglaljon helyet, ő pedig a nőm testén keresztbe hajladozva, persze a nunihoz is hozzá-hozzáérve végezte a "munkáját". De ahogy az egyik barátom mondogatja: dolgozzon csak, úgyis nekem melegíti a csajt ;-)))

Előzmény: Törölt nick (1691)
PAMX Creative Commons License 2015.12.03 0 0 1695

Budapesti 50-es férfi, test és lábmasszázst kínál Hölgyeknek, Uraknak.

Budapesten és környékén, szívesen házhoz megyek. Ha jól akarod magad érezni, elszeretnél tölteni kellemesen egy pár órát akkor keres meg e-mailen, és a részletek meg beszéljük.

ferenc9944@freemail.hu

sumerotron Creative Commons License 2015.12.03 0 0 1694

Kellemes ellazulás, kikapcsolódás Hölgyeknek. Hozzáértő kezek! Hát, nyak, láb, talp, egész test, vagy jóni masszázs kérésre, szigorúan előre megbeszélve.

 

Temészetesen aktus nélkül. 

 

Házhoz megyek, cserébe csak azt kérem, hogy legyél kedves és nyitott.

 

Semmi mást.

 

Ha csak egy lazító hátmasszázsra vagy talpmasszázsra vágysz, akkor is keress, nem élek vissza a helyzettel, nem ezért csinálom. 

 

Kezeim között garantáltan jól érzed magad.

 

Igény szerint párokat is masszírozok, de ez csak kivételes szimpátia esetén. Nem bánjátok meg. Diszkréció kölcsönös!

Emailen vagyok elérhető, itt keress:
sumerotron@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!