Keresés

Részletes keresés

OBO Creative Commons License 2004.01.27 0 0 3663
Örülnék ha meg tudnád mondani,hogy ki volt a szövetség PR-sa.A müsorvezetők borzalmas gyengék voltak,én nem tettem volna oda őket.A rendező bizottság egyébként új gruz zászlót keres.Pliusenko fantasztikus az edzéseken péntekig az edzőpályán a magyarokkal edz együtt.
Előzmény: Thierry (3661)
AuntMimi Creative Commons License 2004.01.27 0 0 3662
Időnként elcsodálkozom, hogy idétlen és irreleváns kérdésekre is milyen intelligensen és türelmesen tudnak válaszolni a vendégek ... mint ahogyan tetted ezt te is tegnap.

Az, hogy jó volt a műsor - márpedig jó volt - csakis a meghívott vendégeknek köszönhető.

Előzmény: Thierry (3661)
Thierry Creative Commons License 2004.01.27 0 0 3661
Érdekes volt a tegnap, több szempontból is. Ami a legelőször feltűnt, hogy a szervezettség kb. nulla, a fizetett dolgozók kb. semmit sem csinálnak, a gyakornokok meg rohangálnak ide-oda, jobb esetben. Rosszabb esetben szegények semmit nem tudnak magukkal kezdeni.

Megérkezés után lejelentkeztem, de aztán öt perc múlva majdnem felhívtak, hogy hol vagyok. Mindenesetre szépen besminkeltek, aztán kezdés előtt bemikrofonoztak, bemutatkoztak a műsorvezetők, és utána öt percig bájmosolyogtam, még a főcím előtt. Aztán mikor rám került a sor, látszott, hogy tkp. fogalmuk sincs a dolgokról, én meg vágjak hozzá jó pofát, és még informatív is legyek. Mondhatom érdekes érzés volt. Aranyosak ezek a műsorvezetők, de még a kérdéseket is előre megkapják, és nincs nagy szabadságuk, valahol sajnálom őket. De egy biztos, ezt a műsort csak a lendület tartja össze, semmi más. Miután én leszerepeltem, és kimikrofonoztak, az előtérben odajött hozzám egy hölgy, aki az EB egyik PR-osa, és adatokat cseréltünk egymással. Ezután bemutatott Regőczy Krisztinának, aki körbevitt, és bemutatott a többi jelenlevőnek is.

A PR-os hölgy nem mellesleg lelkes internetes programozáshoz értő embereket keres, hogy az a sok sajtóanyag, ami mostanában megjelenik a magyar korcsolyázókról, megörökítve felkerüljön valahova az internetre. Távlatokban gondolkodva ez lehetne egy magyar korcsolyázós portál is, amit időről időre hírek, interjúk (akár fordításban is) lepnének el. Akinek van kedve-ideje-tudása hozzá, nagyon hálás lennék (nemcsak én, hanem a hölgy és közvetve a magyar korcsolyázók is), ha megkeresne e-mailben.

Regőczy Krisztina nagyon sokat mesélt, arról, hogy mit is csinál tulajdonképpen, de ennek egy része adásba is került, úgyhogy nem mesélem el. Ami kifejezetten érdekes volt, az az, hogy mivel ő is részt vesz az új pontozási rendszer kidolgozásában, szívügyének érzi a dolgot. Véleménye szerint, ha a nyáron az ISU kongresszusa nem szavazza meg a módosításokat, a jégsport meghal. Az elképzelt változtatások legnagyobb ellenzői egyébként az oroszok. Kérdés, hány volt szovjet tagszövetséget tudnak meggyőzni a Kongresszusig.

Sallai Andrással egyszer már találkoztam, és képzeljétek, emlékezett rám. Beszélgetni nem tudtam vele, mert szinte végig a stúdióban volt, de szerintem aranyos epizód, hogy még a műsor kezdete előtt, a konyhai előkészületek során már sikerült elvágnia az ujját.

Csanády Károly sok érdekes fotót mutatott meg, ahogy a Nagy testvérpár is, akik nagyon lelkesek, és saját bevallásuk szerint örömmel látják, hogy néhány, általuk meghonosított elem az elmúlt időben újra feltűnni látszik a páros műkorcsolyázók technikai arzenáljában.

Közvetlenek és barátságosak voltak a fiatalok, a mai generáció is: Hoffmann Nóra, Elek Attila, az edzőjük, Remport Gabriella (aki szabadnapot vett ki, hogy eljöjjön, de a szerkesztők butasága miatt végül mégsem került adásba); Tóth Zoli és quadtoe, Vidrai Szabolcs és a média figyelmére még félénken reagáló Pavuk Viki. Almásy Zsuzsa ma is elképesztően céltudatos, és érdekes, hogy a lánya is az.

Remélem, azért tetszett a műsor, még ha koncepciója nem is igazán volt, és sok érdekes dolog mellett csak elmentek a szerkesztők-műsorvezetők. Azért örülnünk kell, hogy ennyi korcsolya került az adásba, és hogy az RTL Klubnál akadt egy szerkesztő, aki felkarolta az EB PR-munkatársának elképzeléseit.

Ja, és Czakó Krisztina bár nem volt jelen, csak egy vele készült bejátszás erejéig, bemelegítés nélkül ugrotta meg azt a bizonyos dupla axelt!

Szigi Creative Commons License 2004.01.27 0 0 3660
Szerintem Thierry nagyon összeszedetten beszélt a rendelkezésére álló rövid időben. Pláne olyanoknak, akiknek gőzük sincs a korcsolyáról. A pici izgulás gondolom érthető, de szerintem Thierry inkább arra koncentrált, mit is akarnak tőle kérdezni, mert nem igazán lehetett követni a gondolatmenetüket. A műsor többi részét sajna nem láttam.

Thierry, találkoztál a korisokkal is? Tudtál velük pár szót váltani?
Amúgy amit nagyon hiányoltam: kiírhatták volna a képernyőre azoknak a honlapoknak a címeit, amiket felsoroltál. Nem hiszem, hogy az efsc-t meg lehetett jegyezni.

Előzmény: zinaida (3658)
Szigi Creative Commons License 2004.01.27 0 0 3659
Szívesen feltenném a fan club adatait és elérhetőséget a http://mukorcsolya.lap.hu-ra. Kérdezd meg Alízt, szeretné-e. Ha igen, írjatok a szigetigabo@freemail.hu-ra.

Gabó

Előzmény: zinaida (3655)
zinaida Creative Commons License 2004.01.27 0 0 3658
Láttalak a tv-ben Thierry ,tök jó voltál bár kicsit
látszott rajtad , hogy izgulsz .
Egyébként én a helyedben , ott maradtam volna és levezettem volna a műsort , mert iszonyat béna volt a két műsorvezető (pl: amikor a végén nem engeték , hogy Sallai András befejezze a mondatot)
Kicsit jobban is figyelhetek volna a reszletekre amikor Czakó Kriszta ugrott egy dupla axelt azt le dupla lutzozták .stb...
Azért jó volt mert sok korissal dumáltak.
V-Man Creative Commons License 2004.01.26 0 0 3657
hali én még (asszem) új vagyok itt :]

mindenesetre Hoffmann Nóráról ide tettem fel képeket a Delelőből ha érdekel valakit:

http://borda.ca/showthread.php?threadid=38334

Előzmény: Thierry (3651)
biki Creative Commons License 2004.01.26 0 0 3656
Sziasztok! Én az egyik barátnőmmel a férfi és a jégtáncra megyünk ki. Tök béna volt a pénztáros. 10X legalább visszakérdezett, hogy mikor akarunk menni, és csütörtök helyett szerdára adott. még jó, hogy ott megnéztük. Kb 20 perc után visszacserélte. még jó, hogy ő is felírta egy papírra, és tök bunkó volt.

Nagyon sajnálom ABTot... Azt hittem, még itt lesz...

A jégtánra kiváncsi vagyok. Én örülnék, ha a bulgárok nyernék meg. De a németek is elöl lehetnének. Kiváncsi vagyok, hogy most mit találnak ki. Úgy tetszik, hogy mindig valami egyedit csinálnak. és akkor 3.nak meg az oroszokat...

Saráékról nem írtatok., Vagy csak én ugrottam át? Ők jönnek? Jó lenne.. Velük is mindig történik valami.....

Mindenesetre hajrá és sok sikert a magyar versenyzőknek!!!!!!!!

Ha esetleg nem jönnék jöv. héten, akkor mindenkinek jó szórakozást!!!

Én már alig várom!!!
Puszi nektek!!!!!!

zinaida Creative Commons License 2004.01.26 0 0 3655
Ha valakit érdekel a műkorcsolya és jégtánc fan club címe (sajna csak posta címet tudok adni ) Az jellezze a fórumon vagy küldjön e-mailt az eporta@eltec.hu címre .
Bocsi de Alíz engadéje nélkül nem szívesen rakom fel
a netre a címét .
Köszi a megértést.
Szigi Creative Commons License 2004.01.26 0 0 3654
Igen, köszi, vettem az adást, csak éppen a jóslófájásaimmal voltam elfoglalva, de az más fórumra tartozik :)
Előzmény: Thierry (3653)
Thierry Creative Commons License 2004.01.25 0 0 3653
Írtam Neked egy e-mailt, megkaptad?
Előzmény: Szigi (3652)
Szigi Creative Commons License 2004.01.25 0 0 3652
Thierry nagyon irigyellek, nem kis nevekkel leszel egy fedél alatt a Delelőben ;)
Előzmény: Thierry (3651)
Thierry Creative Commons License 2004.01.25 0 0 3651
Az EB honlapján a jövő hét TV-s szerepléseiből:

január 25., vasárnap, mtv 15.30
Jégszilánkok I. rész /a tartalomból: rekordok a jégen, a ruhaköltemények, milyen ma a pontozás és milyen lesz, az esés lélektana a telt házas csarnok előtt, az elődök az utódról/

január 26., hétfő
11.30: RTL klub Delelő /studióvendégek: Sallay András, Regőczy Krisztina, a Nagy testvérek, Almássy Zsuzsi és az EB-n induló magyar válogatott; és aki nagyon elvetemült, még Thierryt is láthatja/
17. 55 m2 Telesport Studióvendég Sallak György, az EB szervezőbizottság elnökle
19.15 Budapest TV, stúdióvendég Pavuk Viktória 20.40 m2 Ablak

január 29., csütörtök, m2 20.40 Ablak
stúdióvendég Regőczy Krisztina, Sallay András, Hoffmann Nóra, Elek Attila, dr. Sugár István

január 31., szombat
m2 17.55 Telesport, Pavuk Viktória portré, visszapillantás az 20 évvel ezelőtti budapesti EB-re, a szabályokról, hogy sikerült Sebestyén svédországi edzőtáborozása, Engi Kláriék is Budapesten
mtv 18.35 Luxor Show , studióvendég Sebestyén Júlia

február 1., vasárnap, mtv 15.3O
Jégszilánkok II. rész /a tartalomból, az ugrások bemutatása, az eddigi utolsó magyar Európa bajnokok, a Nagy testvérek a jégen, mit várnak az elődök, Almássy és Czakó az utódtól, Sebestyéntől (?), Regőczy, Sallay másképp/

Felicitász Creative Commons License 2004.01.25 0 0 3650
Páros végeredmények a négy kontinens versenyről:
1. Pang-Tong (CHN) 2. Zhang-Zhang (CHN) 3. Marcoux-Buntin (CAN) 4. Inoue-Baldwin (USA) 5. Langlois-Archetto (CAN)

Láttuk a történelem első dobott négyfordulatosát (legalábbis mi annak láttuk :-))

Férfi egyes végeredmény:
1. Jeffrey Buttle (CAN) - huhúúúúúú!!!!! 2. Emanuel Sandhu (CAN) 3. Evan Lysacek (USA) 4. Ryan Jahnke

A többire nem emlékszünk épp most.

Ebből kiderül, hogy ma is kinn voltunk és sikerült az edzés után ott maradni a kűrre. Nagyon megérte :-) Vannak digitális képek, az edzésen készültek jók lettek, a verseny alattiak nem annyira, mert messze voltunk, és elég nehéz a távolságot meg a sebességet úgy megbecsülni, hogy ne mozduljon bele az ember.

Mindenkinek üzenem, hogy menjetek edzésre. Aki nem tudja az EB jegyeket megfizetni, azoknak tényleg azt mondom, hogy pár száz forintért üljetek be az edzésre. Első sorból lehet korcsolyázókat nézni, és az edzés után az ott levő néhány ember könnyen jut fényképhez, autogramhoz, amihez akar. És persze nem a kakasülőről nézelődsz, hanem tényleg a legjobb helyekre ülhetsz be.

Holnap folytatom,

F.

Kobzoska Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3649
5-6-7 :-))
Előzmény: snyggast (3647)
ambrozia Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3648
Én megyek 6-7-8.-án. :-)))
Előzmény: snyggast (3647)
snyggast Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3647
Szeretnék menni feb 2-8 tartó mükorcsolya és jégtánc vb-re, jön vki a fan klubbból......?????
Kobzoska Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3646
Az EB honlapján a Hírek menübe ma került fel egy lista arról, hogy a tévében milyen műkorcsolyával kapcsolatos műsorok lesznek a következő egy hétben.
Felicitász Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3645
Ha ide kattintasz, akkor be fog jönni az EB honlapja.

Na, jóccakát (illetve Nektek már lassan reggelt),

F.

Felicitász Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3644
Az EB honlapja egy kis filmszerű bigyóval indul, és attól fagysz le. Akinek erős gépe van, annak minden további nélkül működik, akinek közepesen erős gépe van, annak még megnyílik az oldal, és a "tovább"-ra kattintva azonnal le tudja állítani az animációt és nem fagy le. Akinek gyengébb a gépe, az csak a többi oldalról tud indulni.
Függ az internetkapcsolat sebességétől is... A Matávtól ne sokat várjatok. :-(

Felicitász

Felicitász Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3643
Sziasztok,

huhúúúúúúú, meeeeekkora voooollllt!!!! Most jöttem haza. Van igazi fényképem Cynthia Phaneufről meg Amber Corwinról. Közelről. Meg van nhány béna digitális fotóm, majd egy részüket felteszem valahová a netre.

Addig meg...

Mindig van ötösöm a lottón, de mindig több különböző szelvényen. Pedig a jégtánc kűr után már egész elbíztam magam.

Végeredmények:

Jégtánc
1. Belbin-Agfosto 2. Dubreuil-Lauzon 3. Wing-Lowe 4. Gregory-Petukhov 5. Watanabe-Kido.

Nők
1. Yukina Ota 2. Cynthia Phaneuf (a kűrt ő nyerte, ez volt az egyetlen hibátlan kűr, és valami van a kislányban, mert még nem volt vége, amikor már felállva ünnepeltük) 3. Amber Corwin (két szerencsétlen esés, elegancia, nőiesség, minden más hibátlan volt) 4. Joannie Rochette 5. Jenny Robinson 6. Yukari Nakano (ez nem volt igazságos, előbbre kellett volna tenni, de mindegy) 7. Angela Nikodinov (nagyon nem az ő estéje volt, rengeteg triplában elesett) 8. Yoshie Onda (ez se volt igazságos, de nagyon lepontozták a második sorát, nem is tapsoltunk, amikor a pontokat kiírták, csak ültünk döbbenten).

Na, ez a vége, folyt. Köv. holnap, és beszámolok, ha magamhoz térek, de most először szóban Férjuramnak.

Holnap férfi és páros kűr. Lehet, hogy azon is ott leszek, de ki tudja?

Felicitász

píszes fész Creative Commons License 2004.01.23 0 0 3642
OFF
fracia szak suxxx,nekem már csak egy félévem van,aztán viszlát suli,helló való világ.:)
Stilisztikából nekem is kettesem volt.:)
Előzmény: Thierry (3639)
Kobzoska Creative Commons License 2004.01.23 0 0 3641
Felicitász és Thierry, jó hogy vagytok! :-))

Nálatok működik az EB honlapja? Nálam ugyanis minden megnyitási kísérlet során lefagy a gép, de úgy, hogy még kikapcsolni se lehet. Csak úgy tudok bejutni, hogyha mondjuk a hírek, vagy valami más almenü címét írom be.

Felicitász Creative Commons License 2004.01.23 0 0 3640
Sziasztok,

megpróbálok mindent leírni, amire emlékszem a ma reggeli hírekből.

Jégtánc: az original során a kanadai Dubreuil-Lauzon a záró pozícióhoz készültek már, 5 másodperccel a gyakorlat vége előtt, amikor a srác megcsúszott vagy beakadt valamibe és egy hatalmas, burleszkszerű eséssel magára rántotta a lányt is. Azonnal 4 tized levonás, így állnak most a második helyen a Belbin-Agosto amerikai pár mögött.

Páros rövidprogram: ahogy azt sejteni lehetett, Langlois-Archetto nem álltak a helyzet magaslatán, Langlois elesett a tripla loop-ban és bajok voltak a szinkron forgással is. Nagyon dühösen nyilatkoztak, "hülye apró hibákat csináltunk, ilyenek még edzésen se történtek velünk, nagyon csalódottak vagyunk".

Nem tudom, hogy putnam és Wirtz mit csináltak. 10 közül a 9. helyen állnak (pedig a kanadai bajnokság előtt ők tűntek a tavalyi bajnokok riválisainak... hm...), rettentő pontszámokkal, a mai Spectator sportmellékletének ők vannak a címlapján (nyilván bátorításul), de a teljesítményükről a cikkben egy szó sem esik (nyilván, hogy kedvüket ne veszítsék). Valószínűleg minden ugrásban rontottak és szétment a szinkron forgás is... előfordul az, ha az embernek nagyon rossz napja van.

(A magam részéről tegnap alig keltem ki az ágyból. Nagy hóesés volt, zuhanó légnyomás, szédelgő és álmos emberek az utcán... lehet, hogy egy-két korcsolyázóra is hatással volt a dolog?)

Férfi rövidprogram: Takeshi Honda itt van Hamiltonban mégiscsak. Jelenleg egyébként a kanadai Barrie-ben edz, és november 11-én edzés közben gyakorlatilag kettérepesztette a sarokcsontját. Emiatt ki kellett hagynia a japán bajnokságot, amit Yamoto Tamura nyert meg - róla még lesz szó - , demivel a japán szövetség nagyon szeretné a kétszeres vb-bronzérmes Hondát a nemzeti csapatban tudni, azt ajánlották neki, hogy mindenképpen próbáljon meg a négy kontinens versenyen versenyezni és jó eredményt elérni (tavaly meg tavalyelőtt ő volt a bajnok). Honda el is jött, az orvosa szigorú ejnyebejnyéje ellenére. A rövidprogram előtt kiment melegíteni, aztán szólt a felügyelőknek, hogy nem mégsem. Mindent megtett, de annyira fáj a sarka, hogy képtelen korcsolyázni vele.

Yamoto Tamura, az idei japán bajnok, a rövidprogram után a második helyen áll. Fura frizurája van, egy sárga csík van középen a fekete hajában, és azt nyilatkozta, hogy azt akarta, hogy ne keverjék a többi japánnal össze. A sajtóban vigyorgó cikkek láttak napvilágot arról, hogy a tegnapi szuper rövidje (4-3 kombinációt ugrott) után nehéz lenne őt bárkivel is összetéveszteni, és tök jó, hogy itt van.

Na, megyek tánc és női kűrt nézni.

(Jóslataim: a táncot az amerikaiak fogják nyerni (nem illik ekkorát esni, amekkorát a kanadaiak tegnap), a kanadaiak lesznek a másodikok, a másik kanadai páros, Wing és Lowe szerzi meg a bronzot.

A nőknél Amber Cowint tippelem győztesnek (aki tök cukin azt nyilatkozta, hogy ezt a versenyt érzi a saját külön kis vb-jének), Yukina Ota lesz a második, és Jenny Robinson lesz a bronzérmes, ha nem csinál hülyeséget. Ha igen, akkor Angela Nikodinov elviszi az érmet, és Robinson érem nélkül marad a sokadik négy kontinens versenyén is.)

Bocs az előrejelzésekért, egyszerűen csak le akarom tesztelni, mekkora esélyem van a lottó ötösre... :-)

F.

Thierry Creative Commons License 2004.01.23 0 0 3639
Köszi szépen, felüdülés olvasni Téged.
ELTE-BTK francia szak, szerintem tegnap meghúztak, de remélem a decemberi elővizsga kettesét prolongáljuk, és nem kell még egyszer találkoznunk a tanárral. Még három van hátra, de azok már nem ilyen "veszélyesek". Köszönöm, hogy izgultatok értem.
Előzmény: Felicitász (3638)
Felicitász Creative Commons License 2004.01.23 0 0 3638
Páros rövidprogram eredmények:
1. Pang-Tong (CHN) 2. Zhang-Zhang (CHN) 3. Marcoux-Buntin (CAN) - ők az új kanadai bajnokok, most úgy tűnik, hogy nem véletlen volt 4. Inoue-Baldwin (USA) - ők meg az új amerikai bajnokok, és mintha ez se véletlen lett volna 5. Langlois-Archetto 6. Ding-Ren (CHN) 7. Orscher-Lucash (USA) 8. Scott-Dulebohn (USA) - micsoda csalódás - 9. Putnam-Wirtz (CAN) - legalább ugyanakkora csalódás 10. Aganina-Knyazev

Összesen 10 páros van, úgyhogy ez a teljes eredmény.

A férfi rövidprogram pár perce ért véget. Eredmények:

1. Jeffrey Buttle (CAN) - jesssszzzz!!!
2. Yamato Tamura (JPN) - ő az utóbbi években a japán bajnokság 2. helyezettje honda mögött, Honda saroksérülés miatt nincs itt Hamiltonban
3. Emanuel Sandhu 4. Evan Lysacek (USA) 5. Ryan Jahnke (USA)
ezután három kínai, Song Gao a három közül csak harmadik. 9. Daisuke Takahashi
Ben Ferreira, a kanadai nemzeti bajnokság meglepetés-ezüstérmese a 10. helyen áll.

Holnap folytatom, de az magyar idő szerint már holnapután lesz, mert nem a gép előtt fogok ülni, hanem a helyszínen, és onnan még sajnos nem tudok azonnal eredményeket listázni. Este beszámolok.

Thierry, hanyast kaptál stilisztikból?

F.

Felicitász Creative Commons License 2004.01.22 0 0 3637
A tegnapi női rövidprogram nagyon színvonalas volt, csak a pontok voltak alacsonyak. Nem értem ugyan, de mindegy. Amber Corwin megugrotta a tripla-triplát, és Nikodinov, Ota, de még negyedik helyen álló Robinson is hibátlant mentek, a mai interjúkban mindannyian nagyon elégedetten nyilatkoztak a teljesítményükről. Nem tudom, mire véljem az 5.0 körüli technikai pontokat. Corwin technikai pontjai 4.9 és 5.6 között szóródnak. Lehet, hogy az egymás mellett ülő zsűritagok mégsem ugyanazt a versenyt nézik?
De persze... közöm?
Le ezzel a pontozási rendszerrel!

A jégtánc original eredményei (egy órája lett vége):
1. Belbin-Agosto (USA) 2. Dubreuil-Lauzon (CAN) 3. Gregory-Petukhov (USA) 4. Wing-Lowe (CAN) 5. Watanabe-Kido (JPN)

A többieket nem ismerjük nagyon. Az első helyért hatalmas csata van az amerikai és a kanadai kettős között, nagyon izgi lesz a kűr (és én is ott leszek!!) Tanith Belbin még mindig arra vár, hogy megkapja az amerikai állampolgárságot. Kanadai ugyanis, de ha nem lesz állampolgár pár hónapon belül, akkor a pár a kiváló eredmények dacára nem képviselheti az USA-t a torinói olimpián.

Elkezdődött a páros rövidprogram, kb. egy fél órája. Jelenleg kínai vezetés van, Pang és Tong állnak az első helyen, az egymással semmilyen rokoni kapcsolatban nem levő Zhang és Zhang a másodikok (egy kínai ismerősöm infói alapján a Zhang kb. olyan név, mint a Kovács meg a Szabó), Langlois-Archetto Kanadából a harmadik helyen vannak. Nekik ezeket a kínaiakat verniük kéne az eddigi nemzetközi eredményeik alapján, úgyhogy szerintem valamit elrontottak.
De hát ezt csak holnap fogjuk megtudni az interjúkból, mert a pontokból ugyan semmire sem vagyok hajlandó ezek után következtetni.

F.

Felicitász Creative Commons License 2004.01.22 0 0 3636
Thierry,

stilisztikából??? ELTE BTK magyar? Hanyadéves?
(Szakad a hó itt Hamiltonban. Ömlik, kavarog, a klasszikus hasonlat a dunyharázásról.)

F.

Előzmény: Thierry (3634)
zinaida Creative Commons License 2004.01.22 0 0 3635
Hát nem így tervezetem , de azért nekem is megvann a jegyem az Eb-re . Sajnos csak a női kűrre tudok kimenni .(Egyébként a 118 szektor R sor 10 v 11 helyén fogok ülni )
Köszike a beszámolokat a 4 kontinens bajnokságról ill. a jégtáncról . Valami nekem nem tiszta :
Nóra és Attila 8. a ranglistán?
Az nagyon nagyon szép hely .( Bár tudom ezek a listák nem mindig tükrőzik a valóságot )
Thierry HAJRÁ !!!
Thierry Creative Commons License 2004.01.22 0 0 3634
Köszönet, Felicitász, a beszámolókért. Délután megyek stilisztikából, izgalmas menet lesz :)

Az orosz sajtó szerint Alima Gershkovich helyett Tatiana Basova indulhat a budapesti Európa-bajnokságon. Hivatalosan még senki sem erősítette meg az értesüléseket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!